OV1950
Για ΑΕΚ και ΑΕΛ δεν ξερω τι παιζει με τα οικοπεδα. Ειδικα για το γηπεδο της ΑΕΚ. για τον πηλαδακη καθαρισε σιγουρα η ΠΑΣΟΚΑΡΑ
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=373.1415για αλλα οικοπεδα γηπεδων ομως ισχυει αυτο που λες και το εχω τονισει.
Εγω μιλαω αν ειναι σωστο ηθικα ενας ανθρωπος που 10 χρονια δεν προσφερε στην κοινωνια της πολης τιποτα να παρει οποιαδηποτε εκταση δωρεαν.
Γιατι μπορει η μιση πολη να χαρει με ενα γηπεδο η αλλη μιση ομως θα σηκωσει το κοσμο στον αερα.
Επισης αν εχει 20 εκατομμυρια για γηπεδο γιατι δεν κανει καποια κινηση να βελτιωσει την ομαδα
Συζητηση αποπροσανατολισμου αυτη που ανοιξες και θα μου επιτρεψεις να μη συμμετεχω αλλο στην παρουσα φαση.ΦΟΝ
το αποτελεσμα με τον παπα πιο ηταν? πανεξυπνη κινηση με χιουμορ και ουσια
ειχε καποιο αποτελεσμα?
με οσους φωναζαμε στη μεγαλη τοσα χρονια ειχε αποτελεσμα?
με τα συνθηματα και τα πανια?
ουτε με τα καρεκλακια ομως θα εχει αποτελεσμα.
λεμε για βια.
Αν στο ματς με τη βεροια τοτε κατεβαινε ο προεδρος και μου απαντουσε και ηθελε να τις παιξουμε, βια δεν θα χρησιμοποιουσα κι εγω?
Βιαιαα δεν κινηθηκα προς τα επισημα εστω και εν βρασμο ψυχης?
Πως μπορουσα να ξερω πως θα αντιδρασει ο αλλος?
Αρα δεν εχω κανενα δικαιωμα να κρινω κανεναν. εγω τουλαχιστον.
Ειμαστε πευθυνοι για τις πραξεις μας οι ενηλικες
και οι γονεις ειναι υπευθυνοι για τους ανηλικους.
Συμβουλη σε καποιον γνωστο μπορω να δωσω αλλα με το μαλακο
με το να βγαινω και να ριχνω το αναθεμα δεν θα κερδισω κατι, ουτε θα βοηθησω καποιον να καταλαβει πως, για τη δικη του ασφαλεια πρωτα απ ολα, δεν πρεπει να συμμετεχει σε τετοια γεγονοτα
Γιατι οταν ειδα την απαραδεκτη κινηση των ΜΑΤ να προελαυνουν μεσα στην κερκιδα και να σπρωχνουν τους οπαδους προς τα πισω χωρις κανενα ουσιωδες νοημα, προς τα εκει που καθοταν πολυς κοσμος και κοιτουσε το μονο που με ενοιαξε ηταν η ασφαλεια ολου αυτου του κοσμου. ουτε τα καρεκλακια, ουτε ο στιβος.