Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1011683 φορές)

Συνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.497
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6500 στις: Παρ 09 Αύγ 2019 14:39 »
Και πού ξέρεις αν δεν έχει εμφανιστεί κάποιος αλλά ο ΧΒ στην ουσία τον έδιωξε επειδή ζητούσε πολλά;
Υ.Γ. η σύγκριση 'καλύτερος' / 'χειρότερος'  προϋποθέτει να έχουμε συμφωνήσουμε στα κριτήρια.
Τον φίμωσε μετά την συνάντηση όπου δεν τα βρήκαν αυτόν τον κάποιον που πήγε να καταθέσει πρόταση εξαγοράς;

Καλύτερα να μιλάμε από αυτά που ξέρουμε, να μην επικαλούμαστε παρασκήνιο κάτι με το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε.

Ακριβώς το ίδιο θα σου έλεγα κι εγώ, γιατί λες ότι δεν εμφανίστηκε κανείς, ενώ κατά καιρούς βλέπουμε κάποια άρθρα για ενδιαφερόμενους συμπαίκτες κλπ.

Αποσυνδεδεμένος dk

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.121
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6501 στις: Παρ 09 Αύγ 2019 19:33 »
αποσπασματικά και σε συντομία μιας και υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου
Δεν ξεκινώ από το 2019. Ξεκινώ από τη στιγμή που ο ΧΒ άλλαξε ρότα, όταν δεν έλαβε την άδεια κι άφησε πίσω τις ηλιθιότητες/εγκλήματα (πες τα όπως θες) που έκανε ως τότε. Από εκεί και μετά, ακολούθησε σφιχτή οικονομική πολιτική.
...
 Αυτού του μοντέλου είμαι υπέρμαχος, αυτό το μοντέλο τυγχάνει να ακολουθεί πλέον ο ΧΒ-κάποτε με επιτυχία, πέρυσι με αποτυχία-και αυτό το μοντέλο θα στήριζα όποιος κι αν ήταν στη διοίκηση.
θα βρείς πάρα πολλούς οι οποίοι θα συμφωνήσουν μαζί σου στην παραπάνω λογική. Ενδεχομένως να είμαστε γραφικοί όσοι έχουμε την εντύπωση ότι "το μαγαζί είναι γωνία" και εξαιτίας ειδικών συνθηκών θα μπορούσε με πραγματικά σχεδιασμένη επένδυση να αποφέρει κέρδη και στον ιδιοκτήτη και να βρίσκεται σταθερά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ στην πρώτη πεντάδα στην Ελλάδα.
Ας κάνουμε χάρη συζήτησης την παραδοχή ότι υποστηρίζω την παραπάνω λογικότατη φιλοσοφία που διατυπώνεις.   Με δεδομένο αυτό υπενθυμίζω:
i) ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν από τον ίδιο. Όταν επενδύεις πρέπει να αναλαμβάνεις και το ρίσκο του να κερδίσεις ή να χάσεις. 
ii) στο ίδιο διάστημα - με τους δικούς σου όρους- ποσά "έφυγαν" προς την ιδιοκτησία (είτε μέσω της συνδεδεμένη εταιρία συμφερόντων της είτε κάτω από το τραπέζι βλ. περίπτωση Πασχαλάκη) ... και το κυριότερο
iii) ότι στο προς συζήτηση διάστημα υπήρχαν τα έσοδα από Μαυροπάνο  και Κόντε πέρα από τα τηλεοπτικά. Δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι στο προς συζήτηση διάστημα έχουμε ΕΣΟΔΑ = ΕΞΟΔΑ όπως φαίνεται να πρεσβεύεις...

sorry που δεν μπορώ (τώρα) να το αναλύσω παραπάνω νομίζω ότι έκανα κατανοητό ότι δεν διαφωνώ με το να έχει ακόμα και έσοδα όποιος επενδύει, απλά με ενοχλεί να με δουλεύει κατάφορα, αλλοιώνοντας παράλληλα και τον χαρακτήρα της ομάδας. Θα ήθελα - επειδή προβλέπω ότι θα απαντήσεις (μιας και έχεις αναλάβει εργολαβία τη στήριξη συγκεκριμένων απόψεων) στα θέματα όχι μόνο των εσόδων από τις μεταγραφές τα οποία καταργούν τη λογική έσοδα - έξοδα αλλά και αυτό της συνδεδεμένης εταιρίας (το οποίο φαίνεται να το αποφεύγεις συστηματικά)

και μία απορία που μπορεί να ερμηνευτεί και ως προσωπική αιχμή:
Παλαιότερα εκτιμούσα ότι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς και αίτιους που σταδιακά αποδομήθηκε το όραμα της ομάδας του ΠΑΣ όπως το ονειρευόμουν, ήταν  ο "βρυκόλακας". Έκρινα ότι η τότε στάση του, και η συνεχής πολύωρη ενασχόλησή του, ήταν δικαιολογημένη, καθώς τα οικονομικά του συμφέροντα  (με ποικιλία μεθόδων) του επέτρεπαν να διαθέσει ακόμα και όλο το χρόνο του, στο να συμμετέχει σε όλες τις "συζητήσεις" μεθοδεύσεις κλπ είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Για σένα OV έχω πραγματικά απορία, πώς είναι δυνατόν να συνδυάζεις τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου και παράλληλα να κατακλύζεις το forum με, καλά επεξεργασμένα, μηνύματα. Εκτός βέβαια αν υπάρχουν και για σένα κάποια ισχυρά κίνητρα, είτε θετικά είτε αρνητικά - και εδώ είναι η εκδοχή της αιχμής...       
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Αύγ 2019 19:38 από dk »

Αποσυνδεδεμένος drakos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 901
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6502 στις: Παρ 09 Αύγ 2019 20:00 »
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 302
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6503 στις: Παρ 09 Αύγ 2019 20:02 »
Ποιο δωράκι θα του έρθει αυτό που πήρε πριν δύο και κάτι μήνες αλλά οι μυρωδιαδες στα Γιάννενα δεν πήραν χαμπάρι για κουτρη μιλάς? 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.401
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6504 στις: Παρ 09 Αύγ 2019 21:20 »
i) Νομίζω ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα κ πληρώνονται κανονικά. Δε βλέπω κάποιον να μην ανέλαβε το βάρος κ να εκμεταλλευτηκε τις νομικές δυνατότητες που υπήρχαν για να κάνει ότι ο Μελισσανιδης λόγου χάρη.
ii)  Για τη συνδεδεμένη εταιρεία δεν αποφεύγω τίποτε. Έχω απορία τι είναι, το έχω εκφράσει σε πολλές περιστάσεις. Και έχω προτείνει οι οργανωμένοι αντί να σαμποτάρουν την ομάδα που ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν, να πήγαιναν ήρεμα κι ωραία να τον ρωτήσουν ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Για τον Πασχαλακη αναφέρεις ένα σενάριο, δε σημαίνει ότι αυτό ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που διακινούνται (και) εδώ μέσα σενάρια που γρήγορα αποδεικνυονται φούσκες.
iii)  Σε αυτό το ίδιο  διάστημα των παραπάνω εσόδων το χρέος φαίνεται να μειώνεται με γρηγορότερο ρυθμό απ' ότι παλιοτερα. Ο ΧΒ δήλωσε δημόσια ότι το χρέος αυτή τη στιγμή είναι στα 2 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι μειώθηκε αρκετά. Αν το κράτος δεν υπαναχωρουσε, η κατάσταση θα ήταν πολύ  καλύτερη.

Επί του προσωπικού: Κοιτώντας τα προφίλ μας βλέπω ότι έχεις Μ.Ο. μηνυμάτων ίσο με 0,556 και εγώ 0,929 ανά ημέρα. Η διαφορά μας είναι μισο μηνυμα ανά ημέρα. Αυτός είναι ο κατακλυσμός μηνυματων στον οποίο αναφέρεσαι; Μια διαφορά που εξηγείται από το ότι χρειάζεται να απαντώ σε διάφορα σχετικά ή άσχετα που μου σουρνουν διάφοροι. Αν το 1 σχόλιο τη μέρα κατά μέσο όρο είναι κατακλυσμός για προσωπικό συμφέρον και διατεταγμένη υπηρεσια και δημιουργεί απορίες για το πώς κανονίζω τις υπόλοιπες δραστηριότητες μου, τότε πώς ακούγεται αυτό για συμφωρουμιτες με μεγαλύτερο Μ.Ο. μηνυμάτων καθημερινά; Για τα "καλά επεξεργασμενα  μηνύματα", τι να πω; Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Συνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.497
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6505 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 00:42 »
Επί του προσωπικού: Κοιτώντας τα προφίλ μας βλέπω ότι έχεις Μ.Ο. μηνυμάτων ίσο με 0,556 και εγώ 0,929 ανά ημέρα. Η διαφορά μας είναι μισο μηνυμα ανά ημέρα. Αυτός είναι ο κατακλυσμός μηνυματων στον οποίο αναφέρεσαι;

Με ενοχλεί που κάνεις επιχειρηματολογία με αληθοφανή στοιχεία. Κάπως έτσι επιχειρηματολογείς σε διάφορα άλλα θέματα (π.χ. κοιτάς τον πρόεδρο από την Ευρώπη και μετά). Δεν υπάρχουν στατιστικά για τον τελευταίο χρόνο δυστυχώς. Επειδή δεν σε θυμάμαι τόσο ενεργό τα 2 πρώτα χρόνια που γράφτηκες, είμαι σίγουρος ότι αν υπάρχουν κάπου τέτοια στατιστικά ο μέσος όρος τον τελευταίο χρόνο θα τριπλασιαστεί και θα φτάσει πάνω από 2,5 μπορεί και 3 μηνύματα τη μέρα, δηλαδή 6πλάσια από τον dk, λέω τώρα...
Υ.Γ. μην παρεξηγηθώ, χαίρομαι που κάποιος είναι ενεργός. Απλά η διαστρεβλωμένη επιχειρηματολογία με ενοχλεί.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.401
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6506 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 07:36 »
α) Αν χρησιμοποιούσα στοιχεια της επιχειρηματολογιας σου που τη νομίζεις αληθινή και όχι αληθοφανή, τότε πολύ εύκολα θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω προεκλογικό eπαλληλο της ΝΔ "πατώντας" πάνω στα αυξημένα-συγκριτικα-ποσταρισματα σου στην πολιτική τη περίοδο των εκλογων. Θα το έβρισκες ωραίο επιχείρημα;
β) Ακόμα και 2 ή και 3 να είναι, να αποδεχτώ τον ισχυρισμό σου, πάλι δεν είναι κατακλυσμός, υπάρχουν χρήστες πιο ενεργοί. Δεν τεκμηριωνεται ότι έχουν συμφέρον για να το κανουν, ούτε είναι για ν' απορεί κανεις πού τον βρίσκουν το χρόνο.
γ) Έγραψα κάτι πολύ απλό που επέλεξες να μην το δεις. Πολλά σχόλια είναι απαντήσεις σε διάφορα, σχετικά ή άσχετα που μου σουρνουν κάποιοι (ή απλά μου απαντούν ή με ρωτούν) . Συμβαίνει όταν κάποιος εκφράζει μια μειοψηφικη θέση σε ένα χώρο. Δεν υπάρχει τίποτε το παράλογο στο να έχει περισσότερες συγκριτικά απαντησεις, αυτός που είναι μειοψηφία.
δ) Στο θέμα του προεδρου, την Ευρώπη κτλ. Έγραψα ότι υποστηρίζω ένα συγκεκριμένο μοντελο για την ομάδα. Αυτό το μοντέλο από μια συγκεκριμένη στιγμή κ μετά (όταν δεν πήρε την άδεια) τυγχάνει να το υπηρετεί ένα πρόσωπο. Πότε το υπηρετεί καλύτερα και πότε χειρότερα. Θα υποστήριζα αυτό το μοντέλο όποιος και να ήταν επάνω (εκτός κι αν μας έπαιρνε κάνεις σαν το Σαββίδη). Τι παραπάνω δηλαδη θες να γράψω για την πρώτη περίοδο ΧΒ όταν την έχω χαρακτηρίσει ηλιθια εγκληματική;
Όταν θεωρώ ότι γίνονται λάθος κινήσεις ή υπαναχωρησεις από το μοντέλο που υποστηρίζω, το γράφω (Μη ενίσχυση αλλά διατήρηση της αμυνας πέρυσι, μεταγραφή Αθανασιάδη, διατήρηση σχέσεων με Κούγια κτλ).

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.762
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6507 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 10:34 »
Το μοντέλο τσεπώνω από παντού και δεν βάζω φράγκο υποστηρίζεις;Γιατί αυτό συμβαίνει.
Το λιγότερο καλά αυτού του μοντέλου είναι και η Γ και Δ και τα τοπικά.Η ομάδα τα 3 τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα.Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Το μοντέλο ανάδειξης παιχτών προϋποθέτει κάποια πράγματα.Τα οποία δεν υπάρχουν στην ομάδα.
Ακαδημίες-δίκτυο ακαδημιών.Δεν έχουμε τίποτα από όλα αυτά.Βασικά μπορείς να μας πεις ποιος είναι ο τελευταίος παίχτης των ακαδημιών που παίζει στην πρώτη ομάδα.Όχι να συμπληρώνει απλώς το ρόστερ αλλά να παίζει.Το τι προβλήματα υπάρχουν στις Κ-19/17/15 Δεν είναι τόσο γνωστά.Δεν ρίχνουν τα φώτα τους πάνω οι τοπικοί φωστήρες.Έχουν αναφερθεί πράγματα εδώ μέσα.Άδειο τεχνικό τιμ.Κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη παιχτών.
Τμήμα σκάουτινγκ.Εδώ γελάμε.Οι τελευταίοι σκάουτερ είναι ο Χριστόπουλος και ο Στούκας.Απόλυτη ανυπαρξία της ομάδας στο να βρει ταλέντα αλλά και έτοιμους παίχτες.
Μεταγραφές μόνο από μάνατζερ.Όταν κάνει καμιά μεταγραφή.Γιατί δίπλα σε ταλέντα και ρολίστες που έχει ο ΠΑΣ πρέπει να βάλεις και λίγο ποιότητα.Θέλεις κανένα Τσάβες,κανένα Κόντε.Θέλεις 2-3 παίχτες να πάρουν την ομάδα πάνω τους.Να παίζει και λίγο μπάλα η ομάδα.
Αθλητικές εγκαταστάσεις.Εδώ ξαναγελάμε.Ούτε ένα πλαστικό δεν έχει φτιάξει.Την ίδια ώρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία φτιάχνουν γήπεδα.Καλά να μην μιλήσουμε καν για προπονητικό κέντρο που να στεγάσει ολόκληρο τον ΠΑΣ.

Τι είδους πλάνο υπηρετεί τελικά το οποίο το υποστηρίζεις και υποστηρίζεις τον ίδιο;Μήπως δεν απαιτείς καν να στηρίξει το πλάνο που υποτίθεται εσύ υποστηρίζεις;Τώρα θα αλλάξεις το τροπάριο σε δεν έχει λεφτά,τι να κάνουμε,αυτόν έχουμε.
Όλη σου η επιχειρηματολογία είναι στηρίζω το τωρινό μοντέλο χωρίς να πεις τίποτα ουσιαστικό για αυτό.Όταν σου πουν για απαιτήσεις θα πεις δεν έχει,βρείτε άλλον,γιατί να βάλει κτλ.Αυτό είναι ολόκληρο το σκεπτικό σου.

Να μιλήσουμε στα περί γηπέδου σε λίγες μέρες;Να μιλήσουμε για την οργάνωση της ΠΑΕ που είναι ανύπαρκτη;Που έχουν μείνει 3-4 να την τρέχουν;Τι να πρωτοπιάσουμε;Αλλά εκεί θα πιάσουμε το γνωστό τροπάριο...

Συνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.497
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6508 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 10:48 »
α) Αν χρησιμοποιούσα στοιχεια της επιχειρηματολογιας σου που τη νομίζεις αληθινή και όχι αληθοφανή, τότε πολύ εύκολα θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω προεκλογικό eπαλληλο της ΝΔ "πατώντας" πάνω στα αυξημένα-συγκριτικα-ποσταρισματα σου στην πολιτική τη περίοδο των εκλογων. Θα το έβρισκες ωραίο επιχείρημα;
β) Ακόμα και 2 ή και 3 να είναι, να αποδεχτώ τον ισχυρισμό σου, πάλι δεν είναι κατακλυσμός, υπάρχουν χρήστες πιο ενεργοί. Δεν τεκμηριωνεται ότι έχουν συμφέρον για να το κανουν, ούτε είναι για ν' απορεί κανεις πού τον βρίσκουν το χρόνο.
γ) Έγραψα κάτι πολύ απλό που επέλεξες να μην το δεις. Πολλά σχόλια είναι απαντήσεις σε διάφορα, σχετικά ή άσχετα που μου σουρνουν κάποιοι (ή απλά μου απαντούν ή με ρωτούν) . Συμβαίνει όταν κάποιος εκφράζει μια μειοψηφικη θέση σε ένα χώρο. Δεν υπάρχει τίποτε το παράλογο στο να έχει περισσότερες συγκριτικά απαντησεις, αυτός που είναι μειοψηφία.
δ) Στο θέμα του προεδρου, την Ευρώπη κτλ. Έγραψα ότι υποστηρίζω ένα συγκεκριμένο μοντελο για την ομάδα. Αυτό το μοντέλο από μια συγκεκριμένη στιγμή κ μετά (όταν δεν πήρε την άδεια) τυγχάνει να το υπηρετεί ένα πρόσωπο. Πότε το υπηρετεί καλύτερα και πότε χειρότερα. Θα υποστήριζα αυτό το μοντέλο όποιος και να ήταν επάνω (εκτός κι αν μας έπαιρνε κάνεις σαν το Σαββίδη). Τι παραπάνω δηλαδη θες να γράψω για την πρώτη περίοδο ΧΒ όταν την έχω χαρακτηρίσει ηλιθια εγκληματική;
Όταν θεωρώ ότι γίνονται λάθος κινήσεις ή υπαναχωρησεις από το μοντέλο που υποστηρίζω, το γράφω (Μη ενίσχυση αλλά διατήρηση της αμυνας πέρυσι, μεταγραφή Αθανασιάδη, διατήρηση σχέσεων με Κούγια κτλ).

α) Υπάλληλος κιόλας; lol! Άλλη μια διαστρεβλωτική επιχειρηματολογία. Ευχαριστώ που αποδεικνύεις ότι έχω δίκιο. Παρεμπιπτόντως οι απαντήσεις μου σε εκείνο το thread (Εκλογικά 2019) ζήτημα είναι να διήρκεσαν 2 βδομάδες.
β) Το 2 ή 3 το έφερα ως παράδειγμα. Κανείς δεν ξέρει τον αριθμό για τους τελευταίους μήνες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ακριβές νούμερο. Απλά ήθελα να αναδείξω τη διαστρέβλωση. Ούτε αναφέρομαι καν σε συμφέροντα όπως κάνεις εσύ από το (α). Το θέμα είναι η αληθοφάνεια της επιχειρηματολογίας σου που στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει 'κρα' η διαστρέβλωση της αλήθειας.
γ) Άσχετο με αυτό που αναδεικνύω για την επιχειρηματολογία σου.
δ) όπως είπα πρόσφατα, πρέπει να συμφωνήσουμε στα κριτήρια και στη βαρύτητα του καθενός. Εμένα ας πούμε είναι αρκετά βαρύ να με φωνάζουν παράρτημα επειδή πήρε δανεικούς (μια πρακτική που εντάθηκε μετά την Ευρώπη) ή επειδή 'ήπιε καφέ' στο Μακεδονία Παλλάς ή επειδή άφησε τους Ζωσιμάδες να γίνει Τούμπα για τα φράγκα. Εσένα μπορεί να μη σε ενοχλεί να σε φωνάζουν παράρτημα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 362
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6509 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 11:56 »
Τα στατιστικά έχουν νόημα να συγκριθούν, όταν συγκρίνουμε όλες τις παραμέτρους..
Πχ εγώ έχω 90 μηνύματα και 1,9/ημερα σε 2 μήνες, αλλος έχει 1000 μηνύματα σε 3 χρόνια και άλλος 1000 σε 10 χρόνια....

Επίσης υπάρχουν και τα θέματα όπου φαίνεται κάποιος που είναι πιο ενεργός...


Αποσυνδεδεμένος Argento

 • Full Member
 • ***
 • Μηνύματα: 139
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6510 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 13:12 »
Συμφωνώ απόλυτα με fon. Μια ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και την ιστορία της φροντίζει και επενδύει στις ακαδημιες της. Εδώ έχουμε το παράδοξο να μην νοιάζεται η ΠΑΕ για τις Κ. Το απόλυτο μηδέν.  Εδώ έφτασαν σε σημείο περισυ να βλέπουν τους αγώνες της Κ19 το όλο το προπονητικό team των αντιπάλων και από την ομάδα την δική μας....ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑν παίξει βέβαια παίκτης της Κ19 ούτε λόγος.  Το κάνουν όλες οι ομάδες εκτός από την δική μας. Αλλά αφού πρέπει να βολεψουμε διαφορους κομήτες που έρχονται από μανστζερ και παίζουν σε βάρος των δικών μας ταλέντων. Είμαστε η μοναδική ΠΑΕ που την τρέχουν 3 ηρωες. Που κάνουν τα πάντα.  Πως θα βγάλουμε από παντου. Και μετά λένε κάποιοι εδώ μέσα πως όλα πάνε καλά και πως δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα.  Δηλαδή πόσο χειρότερα θα πάει με οποιονδήποτε άλλον?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 17.158
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6511 στις: Σαβ 10 Αύγ 2019 13:44 »
Πάντως ο Πανουργιάς που έφυγε κάνει ακόμα μεταγραφές.

Ο ΧΒ που μένει, τι κάνει;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 302
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6512 στις: Κυρ 11 Αύγ 2019 20:57 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.

Αποσυνδεδεμένος nakos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 822
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6513 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 14:39 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε!
Ζητω ο προεδρας!

Εριξε την ομαδα για να τσεπωσει ο 1,5 μυριο.

Γλυτωσε διωχνοντας παλαια συμβολαια αλλο κανα 400χηνοπουλα!

Συνολο 2 μυρια στην τσεπη ο χοντρος.Ουτε μεγαλα εργοστασια δεν καθαριζουν με 2 καθαρα το χρονο στην τσεπη!

Περσι ειχε παντελονιασει κανα 3αρι και βαλε!

Τωρα,κατσε να δουμε! Οποιον προπονητη και απο τους κλαζιαδες να παρεις τη μπαλα δεν τη σηκωνει.

Κατσε να βγουμε πρωτα να αρχισει να πουλαει η ακαδημια ,να τσαπλιακωνει ο νερατζοκωλος!

Το οτι τσουλαμε το τοπι σε σχεση με το γκαου μπιου της τελευταιας τριετιας ειναι προοδος παντως.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.850
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6514 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 15:05 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.
στο τέλος ξουριζουν το γαμπρό,κ αν κρίνουμε από τα περσινά μας χάλια,εκτιθεσαι άσχημα με αυτού του είδους το χιούμορ....αν την ανεβάσει ο χοντρος την ομάδα με τη μία,μπράβο του,αν όχι τότε θα το χρεωθεί.... Μάη μήνα το ταμείο.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.762
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6515 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 17:11 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.
Ο φίλαθλος πανηγυρίζει μια νίκη,μια επιτυχία.
Τώρα κάποιος να χαίρεται για τον πρόεδρο,ούτε καν για την ομάδα,γιατί η ομάδα έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο σε 2 φιλικά Αύγουστο μήνα με ξεπερνάει.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Αύγ 2019 17:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος nakos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 822
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6516 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 17:16 »
Αλλο το επενδυω ,παρεχω,δινω θεαμα και παιρνω το κερδος απο την επενδυση μου,

Και αλλο εχω ακαδημια αναδειξης ποδοσφαιριστων που τους εχω κρεμασμενους στα τσιγκελια σα κρεατα και τους δινω και σε 2 μηνες,πριν καν προσφερουν στην ομαδα δηλαδη και

Φυσικα ολη αυτη η μπιζνα γινεται με μηδενικες επενδυσεις,χωρις οραμα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Δεν μιλαμε για τα ιδια πραγματα!!! :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος christos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.550
 • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6517 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 17:45 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε!
Ζητω ο προεδρας!

Εριξε την ομαδα για να τσεπωσει ο 1,5 μυριο.

Γλυτωσε διωχνοντας παλαια συμβολαια αλλο κανα 400χηνοπουλα!

Συνολο 2 μυρια στην τσεπη ο χοντρος.Ουτε μεγαλα εργοστασια δεν καθαριζουν με 2 καθαρα το χρονο στην τσεπη!

Περσι ειχε παντελονιασει κανα 3αρι και βαλε!

Τωρα,κατσε να δουμε! Οποιον προπονητη και απο τους κλαζιαδες να παρεις τη μπαλα δεν τη σηκωνει.

Κατσε να βγουμε πρωτα να αρχισει να πουλαει η ακαδημια ,να τσαπλιακωνει ο νερατζοκωλος!

Το οτι τσουλαμε το τοπι σε σχεση με το γκαου μπιου της τελευταιας τριετιας ειναι προοδος παντως.

Υπερβολικο σε βρισκω φιλε. Ισως και κακεντρεχη . Για να μην πω εγκαθετο !

Νταξ ! Εγιναν 5-10-100-200 λαθη τα τελευταια 5 χρονια.
Νταξ , η ομαδα ηταν 5η αγωνιστικα ( με προοπτικη Champions League επειτα απο εκεινο το 2πλο στην Τουμπα ) και σε λιγα χρονια κατρακυλησε στην Β...
Νταξ ,πουληθηκαν καποιοι παικτες και εισπραχτηκαν καποια ( πολλα ) εκατομμυρια ευρω χωρις να ξαναεπενδυθουν στην ομαδα.
Νταξ ,χαθηκαν ( η ‘’ χαθηκαν ‘’ )  καποιοι παικταραδες απο προσφυγες για 2-3 χιλιαρικα.
Νταξ , το ονομα μας μπλεχτηκε για διαφορους λογους σε σχεσεις με ομαδες του ΠΟΚ / ΠΟΘ και σε υποπτα παιχνιδια.
Νταξ ,την ομαδα ακολουθουσαν 5-6 χιλιαδες εντος και 500-1000 εκτος , οι οποιοι τωρα εγιναν 2000-2500 και 50-100 .
Και πολλα πολλα αλλα ...

Αλλα ρε συ , το ΕΠΟΣ της νικης ( συνοδευομενης απο στρωτο ποδοσφαιρο μαλιστα  !!! ) σε φιλικο επι του Αγρινιου , πιστευω οτι τα ΣΒΗΝΕΙ ολα αυτα !!!
Να , το γραφω κι ανατριχιαζω ! Μπρρρρ...!!!


Αποσυνδεδεμένος makispas66

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 302
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6518 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 18:04 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.
Ο φίλαθλος πανηγυρίζει μια νίκη,μια επιτυχία.
Τώρα κάποιος να χαίρεται για τον πρόεδρο,ούτε καν για την ομάδα,γιατί η ομάδα έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο σε 2 φιλικά Αύγουστο μήνα με ξεπερνάει.
Εσένα σε ξεπερνανε πολλοί και συχνά αυτό μεταφράζεται ότι είσαι δεύτερος .
Εμένα όμως δεν με ξεπερνάει φίλε μου με τέτοιες εξυπνάδες χαρείτε λίγο βρε για την ομάδα σας η αλλάξτε την υπάρχει και η Ρεάλ για όσους δεν ευχαριστιουνται εδώ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.762
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6519 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 18:10 »
Αισχός τι παίκτες είναι αυτοί που μας κουβάλησε ο προεδρος λιμα να φύγουν όλοι να φύγει και ο Γιαννίκης αισχός ντροπή αποτροπιασμός δικαιώθηκαν όλοι που μιλούσαν για παίκτες άσχετους και παμφτηνους θα τους ασπάζομαι την γνώμη τους από εδώ και πέρα.
Ο φίλαθλος πανηγυρίζει μια νίκη,μια επιτυχία.
Τώρα κάποιος να χαίρεται για τον πρόεδρο,ούτε καν για την ομάδα,γιατί η ομάδα έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο σε 2 φιλικά Αύγουστο μήνα με ξεπερνάει.
Εσένα σε ξεπερνανε πολλοί και συχνά αυτό μεταφράζεται ότι είσαι δεύτερος .
Εμένα όμως δεν με ξεπερνάει φίλε μου με τέτοιες εξυπνάδες χαρείτε λίγο βρε για την ομάδα σας η αλλάξτε την υπάρχει και η Ρεάλ για όσους δεν ευχαριστιουνται εδώ.
Πως χαιρόμαστε που υποβιβάστηκε η ομάδα στην Β εθνική.Μεγάλη χαρά.Να κάνουμε και καμιά γιορτή.
Στο μεταξύ εσύ με το μήνυμα που έγραψες δεν έδειξες καμιά χαρά για την ομάδα.Απλά ήθελες να την πεις σε άλλους για τον Χβ.Οπότε τα υποκριτικά περί να χαρούμε για την ομάδα να τα αφήσεις κατά μέρος.Λυπάμαι που δεν μπορώ να χαρώ μετά από υποβιβασμό.

Αποσυνδεδεμένος Kun

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 411
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6520 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 22:07 »
- Σιγά μην πούμε μπράβο στο ΧΒ, αν ανέβει η ομάδα. Υποχρέωσή του είναι μετά την περσινή ξεφτίλα.

-Σιγά μην πανηγυρίσουμε επειδή κερδίσαμε το Αγρίνιο σε φιλικό. Τις περσινές ξεφτίλες σε Γιάννενα (ήττα) και Αγρίνιο (εκεί εκεί στη Β εθνική) ακόμα τις θυμάμαι. Να ανέβει η ΑΜΟ να πετύχει το Αγρίνιο και να τους πατήσει μέσα έξω και βλέπουμε.

-Σιγά μην αλλάξουμε ομάδα, επειδή λέμε την άποψή μας και αυτή δεν αρέσει. Όπως σωστά το είχε πει ο παγουρένκο είμαστε ΠΑΣ και όχι πας. Όσοι είναι πας ας κάτσουν να πανηγυρίσουν με μια νίκη σε φιλικό.

Υ.γ.: Μπράβο στον coach και τους παίκτες οφείλουν να συνεχίσουν έτσι και πιο δυνατά. Η διοίκηση οφείλει στηρίξει, να επενδύσει στην ομάδα και να σοβαρευτεί απέναντι στον λαό του Άγιαξ.


"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966

Αποσυνδεδεμένος makispas66

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 302
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6521 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 23:12 »
Μπράβο ρε μεγάλε μας βάζεις πασομετρο με την δικαιολογία του ΠΑΣ  και πας. Οραιος είσαι και εσύ είστε 30-40 άτομα που θέλετε αλλαγή  χωρίς να υπάρχει καλύτερος και ο καλύτερος όλων έως σήμερα είναι ο υπάρχων πρόεδρος  εσείς διώχνετε τον κόσμο από το γήπεδο με την προπαγάνδα σας δεν σας θεωρώ φίλους της ομάδας το ξαναειπα  είστε εχθροί εσωτερική .

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.762
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6522 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 23:27 »
Μπράβο ρε μεγάλε μας βάζεις πασομετρο με την δικαιολογία του ΠΑΣ  και πας. Οραιος είσαι και εσύ είστε 30-40 άτομα που θέλετε αλλαγή  χωρίς να υπάρχει καλύτερος και ο καλύτερος όλων έως σήμερα είναι ο υπάρχων πρόεδρος  εσείς διώχνετε τον κόσμο από το γήπεδο με την προπαγάνδα σας δεν σας θεωρώ φίλους της ομάδας το ξαναειπα  είστε εχθροί εσωτερική .
Εσύ κρίνεις ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός της ομάδας.Αυτό πως λέγεται;Έχεις καθόλου επίγνωση;

Αποσυνδεδεμένος makispas66

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 302
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6523 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 00:31 »
Έχω μάτια βλέπω διαβάζω ξέρω μερικούς από εσάς προσωπικα το να κουβεντιασει κάποιος και να πει την γνώμη του αντιπαραθέτοντας στοιχεία σε φέρνουν αντιμέτωπο με την άποψη που έχουν  και για να μην το κουράζω πολύ ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη αλλά έφτιαξε την μεγαλύτερη ομάδα που είχαμε στην ιστορία μας πούλησε καλά έκανε χρέωσε την ομάδα άσχημα έκανε ε και τι έκανε που δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις  στα λάθη δηλ θα κολλήσουμε μονάχα το ότι πετύχαμε και κάτι το ξεχνάμε η υπάρχει με τους 40 οργανωμένους που έμειναν άλλου είδους κόντρα και δεν έχουμε πάρει γραμμή.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 17.158
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6524 στις: Τρι 13 Αύγ 2019 00:51 »
Έχω μάτια βλέπω διαβάζω ξέρω μερικούς από εσάς προσωπικα το να κουβεντιασει κάποιος και να πει την γνώμη του αντιπαραθέτοντας στοιχεία σε φέρνουν αντιμέτωπο με την άποψη που έχουν  και για να μην το κουράζω πολύ ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη αλλά έφτιαξε την μεγαλύτερη ομάδα που είχαμε στην ιστορία μας πούλησε καλά έκανε χρέωσε την ομάδα άσχημα έκανε ε και τι έκανε που δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις  στα λάθη δηλ θα κολλήσουμε μονάχα το ότι πετύχαμε και κάτι το ξεχνάμε η υπάρχει με τους 40 οργανωμένους που έμειναν άλλου είδους κόντρα και δεν έχουμε πάρει γραμμή.

Χωρίς σχόλιο!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!