Κάτσε ρε φιλε τώρα.
Να σε ρωτήσω λίγο κάτι προβοκατορικο;
Για σένα ποιος είναι πιο επιτυχημένος Πρόεδρος;
Ο Ευτραφής ή ο Κομποτης;
Τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.
Ιστορίας,ομάδας,πόλης,εσόδων κ.ο.κ..
Να μην κάνουμε τη σύγκριση με τους από πάνω ( Μπακοκαυμενακηδες) αλλά με τις από κάτω ομάδες.
Δεν τη θεωρώ καθόλου προβοκατόρικη την ερώτηση και η απάντηση είναι προφανής, για εμένα τουλάχιστον.
Κι εγώ πολύ θέλω να τελειώνουμε με τον ΧΒ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω καμία παρτίδα με τους τύπους που αναφέρετε.
Μα και ο Μαρινάκης πραγματικός επιχειρηματίας είναι. Στα συν, το ότι είναι και πρωθυπουργός. Τί θα μας πείραζε λοιπόν? Ο Αστέρας για την 6η θέση πηγαίνει, εμείς με τον Βαγγέλα θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα και πιθανόν να βγαίναμε και κάνα τσάμπιολί...
Δηλαδή κατά την γνώμη σου υπάρχουν μόνο επιχειρηματίες τύπου Μαρινάκη και Χρηστοβασίλη.Μόνο παράνομοι και λαμόγια δηλαδή.Άλλοι δεν υπάρχουν.2 κατηγορίες,άσπρο ή μαύρο και ξεμπερδεύουμε.
Φυσικά και υπάρχουν και άλλου τύπου επιχειρηματίες. Ειδικά στην Ελλάδα!
Ας υποθέσουμε κάτι.
Λοιπόν γίνομαι για λίγο βαθύπλουτος Άραβας από τα U.A.E..
Έχω ένα μπάτζετ 5 εκατομμυρίων για αγορά της ομάδας και άλλων 10 για την τρέχουσα χρονιά.
Θέλω να βρω τον Πρόεδρο για διαπραγματεύσεις να μου πουλήσει την ομάδα.Ξερετε μήπως ποια είναι η διεύθυνση της εταιρίας του;Με τι ασχολείται;Ποια είναι η κύρια δραστηριότητα του;Ποιες είναι οι επιχειρήσεις του;
Το πράγμα μιλάει από μόνο του και δεν θέλει πολλά πολλά.
Τώρα αν εσάς σας πειράζουν οι Μπακο- καυμενακηδες είναι γιατί μάλλον είναι πραγματικοί επιχειρηματίες και όχι ουρανοκατέβατοι επιτυχημένοι πρόεδροι.
Η μόνη απάντηση που θα παίρνεις αν αναφέρεις Μπάκο και Καυμενάκη θα είναι Μαρινάκης.Γιατί το ότι αυτοί έχουν φτιάξει απίστευτο προπονητικό,το ότι έχουν φέρει παικταραδες,το ότι δεν χρωστάνε πουθενά και στις υποχρεώσεις τους είναι κύριοι,αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.Θέλουμε Χρηστοβασίλη.Μιζέρια,κακομοιριά και εξαθλίωση.
Είστε φοβεροί! 
Την αρκούδα την ανέφερα απλά ως αντίβαρο στο ότι "χρειαζόμαστε επενδυτές τύπου ΜπακοΚαϋμενάκηδων"...
Εάν εσείς γουστάρετε να το πάμε έτσι, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Και για να τελειώνουμε: Είμαι εξοργισμένος με τον ΧΒ για όλους τους γνωστούς λόγους. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ πάνω σε αυτό, θα χρειαστούν ολόκληροι τόμοι...
Η διαφορά μας είναι στο ότι δεν θα συμφωνήσω ποτέ στο να μας κουβαληθεί εδώ ένας χειρότερος απλά επειδή έχει πολλά παραπάνω χρήματα...
Και οι συγκεκριμένοι που αναφέρονται πιό πάνω και τους έχετε αναγάγει σε "Θεούς", είναι από τους χειρότερους.
Ρωτήστε και μάθετε. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για την αρκούδα του Πειραιά. Γι' αυτόν δεν χρειάζεται να ρωτήσετε καν...
Αυτά από εμένα. Όσο για εσένα, καλέ μου "επιβάτη" ΠΑΣολέ, με έχεις καταλάβει εντελώς λάθος. Εντελώς όμως... 
Νομίζω το ζήτημα δεν είναι αν σε έχω καταλάβει σωστά ή λάθος.Εδώ συζήτηση κάνουμε και εγώ κρίνω απόψεις.Για να το κλείσω,η γνώμη μου είναι ότι ο Χρηστοβασίλης αποτελεί βαρίδι για την ομάδα.Η ομάδα όποτε είχε τις δυνατότητες για το βήμα παραπάνω αυτός την συγκρατούσε για δικούς του ωφελιμιστικούς σκοπούς.
Και στην τελική μαζί με τον Μαρινάκη ήταν κατηγορούμενος για τα στημένα και αθωώθηκε όπως και ο Μαρινάκης λόγω αμφιβολιών.Αναλογικά με το μέγεθος του καθενός κρίνοντας ειλικρινά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος από τους 2 είναι μεγαλύτερο λαμόγιο.
Την άποψή μου τη λέω παραπάνω. Δεν θέλω καμία σχέση με τέτοιους τύπους._
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι υπήρξαν φορές που έβαζε βαρίδια στην Ομάδα. Τελευταίο παράδειγμα η πώληση του μοναδικού καθαρού σέντερ φορ τον Χειμώνα.
Δεν μιλάω για τα στημένα...
Μιλάω για κάποιες άλλες "δραστηριότητες". Λέω ξανά ότι είναι πράγματα γνωστά. Εάν έχουμε πάθει αμνησία, μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο ίσως μας τα θυμίσει...
Μέχρι λοιπόν να φύγει ο ΧΒ και να μας έρθει ένας καλύτερος (όπου "καλύτερος" δεν σημαίνει απαραίτητα με περισσότερα χρήματα) που να θέλει πραγματικά να φτιάξει ένα γήπεδο, ένα προπονητικό, ένα κάτι που να μείνει...
Ένας που να δώσει πραγματικό όραμα σε εμάς τους οπαδούς και τον νιώσω ότι είναι ένας από εμάς...
Μέχρι τότε, όταν θα ακούω ότι χρειάζομαι έναν από αυτούς του Αστέρα, του γάβρου, της κούλας, του αρούλη, της βαζέλας ή του μπάογκ, θα αντιδρώ. Και όχι ότι θα με ρωτήσει η πρόηδρους το πού θα δώσει την Ομάδα, αλλά κουβέντα να γίνεται...