Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1521831 φορές)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7100 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 10:46 »
Ας υποθέσουμε κάτι.

Λοιπόν γίνομαι για λίγο βαθύπλουτος Άραβας από τα U.A.E..

Έχω ένα μπάτζετ 5 εκατομμυρίων για αγορά της ομάδας και άλλων 10 για την τρέχουσα χρονιά.

Θέλω να βρω τον Πρόεδρο για διαπραγματεύσεις να μου πουλήσει την ομάδα.Ξερετε μήπως ποια είναι η διεύθυνση της εταιρίας του;Με τι ασχολείται;Ποια είναι η κύρια δραστηριότητα του;Ποιες είναι οι επιχειρήσεις του;

Το πράγμα μιλάει από μόνο του και δεν θέλει πολλά πολλά.
Τώρα αν εσάς σας πειράζουν οι Μπακο- καυμενακηδες είναι γιατί μάλλον είναι πραγματικοί επιχειρηματίες και όχι ουρανοκατέβατοι επιτυχημένοι πρόεδροι.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7101 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 10:55 »
Μα και ο Μαρινάκης πραγματικός επιχειρηματίας είναι. Στα συν, το ότι είναι και πρωθυπουργός. Τί θα μας πείραζε λοιπόν? Ο Αστέρας για την 6η θέση πηγαίνει, εμείς με τον Βαγγέλα θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα και πιθανόν να βγαίναμε και κάνα τσάμπιολί...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7102 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 11:10 »
Μα και ο Μαρινάκης πραγματικός επιχειρηματίας είναι. Στα συν, το ότι είναι και πρωθυπουργός. Τί θα μας πείραζε λοιπόν? Ο Αστέρας για την 6η θέση πηγαίνει, εμείς με τον Βαγγέλα θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα και πιθανόν να βγαίναμε και κάνα τσάμπιολί...
Δηλαδή κατά την γνώμη σου υπάρχουν μόνο επιχειρηματίες τύπου Μαρινάκη και Χρηστοβασίλη.Μόνο παράνομοι και λαμόγια δηλαδή.Άλλοι δεν υπάρχουν.2 κατηγορίες,άσπρο ή μαύρο και ξεμπερδεύουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7103 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 11:26 »
Ας υποθέσουμε κάτι.

Έχω ένα μπάτζετ 5 εκατομμυρίων για αγορά της ομάδας και άλλων 10 για την τρέχουσα χρονιά.

Θέλω να βρω τον Πρόεδρο για διαπραγματεύσεις να μου πουλήσει την ομάδα.Ξερετε μήπως ποια είναι η διεύθυνση της εταιρίας του;Με τι ασχολείται;Ποια είναι η κύρια δραστηριότητα του;Ποιες είναι οι επιχειρήσεις του;

Τώρα αν εσάς σας πειράζουν οι Μπακο- καυμενακηδες είναι γιατί μάλλον είναι πραγματικοί επιχειρηματίες και όχι ουρανοκατέβατοι επιτυχημένοι πρόεδροι.
Η μόνη απάντηση που θα παίρνεις αν αναφέρεις Μπάκο και Καυμενάκη θα είναι Μαρινάκης.Γιατί το ότι αυτοί έχουν φτιάξει απίστευτο προπονητικό,το ότι έχουν φέρει παικταραδες,το ότι δεν χρωστάνε πουθενά και στις υποχρεώσεις τους είναι κύριοι,αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.Θέλουμε Χρηστοβασίλη.Μιζέρια,κακομοιριά και εξαθλίωση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7104 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 11:32 »
Συγγνώμη Κριμσον αλλά ο Μαρινάκης πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό και πριν κατηγορηθεί για τη γνωστή υπόθεση ήταν ήδη γνωστός εφοπλιστής,όχι τιτάνας αλλά σίγουρα γνωστός,ενώ η οικογένεια του ήταν και αυτή πολύ γνωστή.
Άστοχη η σύγκριση με τα δικά μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7105 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 11:52 »
Δηλαδή κατά την γνώμη σου υπάρχουν μόνο επιχειρηματίες τύπου Μαρινάκη και Χρηστοβασίλη.Μόνο παράνομοι και λαμόγια δηλαδή.Άλλοι δεν υπάρχουν.2 κατηγορίες,άσπρο ή μαύρο και ξεμπερδεύουμε.

Φυσικά και υπάρχουν και άλλου τύπου επιχειρηματίες. Ειδικά στην Ελλάδα!

Ας υποθέσουμε κάτι.

Η μόνη απάντηση που θα παίρνεις αν αναφέρεις Μπάκο και Καυμενάκη θα είναι Μαρινάκης.Γιατί το ότι αυτοί έχουν φτιάξει απίστευτο προπονητικό,το ότι έχουν φέρει παικταραδες,το ότι δεν χρωστάνε πουθενά και στις υποχρεώσεις τους είναι κύριοι,αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.Θέλουμε Χρηστοβασίλη.Μιζέρια,κακομοιριά και εξαθλίωση.
Είστε φοβεροί!  :P
Την αρκούδα την ανέφερα απλά ως αντίβαρο στο ότι "χρειαζόμαστε επενδυτές τύπου ΜπακοΚαϋμενάκηδων"...
Εάν εσείς γουστάρετε να το πάμε έτσι, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Και για να τελειώνουμε: Είμαι εξοργισμένος με τον ΧΒ για όλους τους γνωστούς λόγους. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ πάνω σε αυτό, θα χρειαστούν ολόκληροι τόμοι...
Η διαφορά μας είναι στο ότι δεν θα συμφωνήσω ποτέ στο να μας κουβαληθεί εδώ ένας χειρότερος απλά επειδή έχει πολλά παραπάνω χρήματα...
Και οι συγκεκριμένοι που αναφέρονται πιό πάνω και τους έχετε αναγάγει σε "Θεούς", είναι από τους χειρότερους.
Ρωτήστε και μάθετε. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για την αρκούδα του Πειραιά. Γι' αυτόν δεν χρειάζεται να ρωτήσετε καν...
Αυτά από εμένα. Όσο για εσένα, καλέ μου "επιβάτη" ΠΑΣολέ, με έχεις καταλάβει εντελώς λάθος. Εντελώς όμως...  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7106 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 11:56 »
Κάτσε ρε φιλε τώρα.
Να σε ρωτήσω λίγο κάτι προβοκατορικο;
Για σένα ποιος είναι πιο επιτυχημένος Πρόεδρος;
Ο Ευτραφής ή ο Κομποτης;
Τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.
Ιστορίας,ομάδας,πόλης,εσόδων κ.ο.κ..
Να μην κάνουμε τη σύγκριση με τους από πάνω ( Μπακοκαυμενακηδες) αλλά με τις από κάτω ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7107 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:01 »
Αφήστε τα λογια και βρείτε επενδυτή να πάρει την ομάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7108 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:04 »

Ας υποθέσουμε κάτι.

Την αρκούδα την ανέφερα απλά ως αντίβαρο στο ότι "χρειαζόμαστε επενδυτές τύπου ΜπακοΚαϋμενάκηδων"...

Και για να τελειώνουμε: Είμαι εξοργισμένος με τον ΧΒ για όλους τους γνωστούς λόγους. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ πάνω σε αυτό, θα χρειαστούν ολόκληροι τόμοι...
Η διαφορά μας είναι στο ότι δεν θα συμφωνήσω ποτέ στο να μας κουβαληθεί εδώ ένας χειρότερος απλά επειδή έχει πολλά παραπάνω χρήματα...
Και οι συγκεκριμένοι που αναφέρονται πιό πάνω και τους έχετε αναγάγει σε "Θεούς", είναι από τους χειρότερους.
Ρωτήστε και μάθετε. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για την αρκούδα του Πειραιά. Γι' αυτόν δεν χρειάζεται να ρωτήσετε καν...
Αυτά από εμένα. Όσο για εσένα, καλέ μου "επιβάτη" ΠΑΣολέ, με έχεις καταλάβει εντελώς λάθος. Εντελώς όμως...  ;)
Νομίζω το ζήτημα δεν είναι αν σε έχω καταλάβει σωστά ή λάθος.Εδώ συζήτηση κάνουμε και εγώ κρίνω απόψεις.Για να το κλείσω,η γνώμη μου είναι ότι ο Χρηστοβασίλης αποτελεί βαρίδι για την ομάδα.Η ομάδα όποτε είχε τις δυνατότητες για το βήμα παραπάνω αυτός την συγκρατούσε για δικούς του ωφελιμιστικούς σκοπούς.
Και στην τελική μαζί με τον Μαρινάκη ήταν κατηγορούμενος για τα στημένα και αθωώθηκε όπως και ο Μαρινάκης λόγω αμφιβολιών.Αναλογικά με το μέγεθος του καθενός κρίνοντας ειλικρινά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος από τους 2 είναι μεγαλύτερο λαμόγιο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7109 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:04 »
Πείσε τον πρόεδρο σου να πουλήσει,να βγει και να το πει σε συνέντευξη τύπου,να φύγει αυτό το καρκινωμα, που μεταβίβασε την ομάδα μας για δύο χρόνια χωρίς να το ξέρουμε,και το ξεχνάς,και θα δεις πως θα έρθει ο νέος αγοραστής.

Εσύ κάτσε εκεί στη μιζέρια του ΧΒ ή θάνατος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7110 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:07 »
Αυτό δεν είναι δική μας δουλειά.Εμείς είμαστε οπαδοί και όπως κάθε οπαδός που αγαπάει την ομάδα του απαιτούμε το καλύτερο.Θεωρείς ότι πρέπει να βρούμε αγοραστή για να αποκτήσουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τον Χρηστοβασίλη ή να συζητάμε για την ομάδα μας;

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7111 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:34 »
Πείσε τον πρόεδρο σου να πουλήσει,να βγει και να το πει σε συνέντευξη τύπου,να φύγει αυτό το καρκινωμα, που μεταβίβασε την ομάδα μας για δύο χρόνια χωρίς να το ξέρουμε,και το ξεχνάς,και θα δεις πως θα έρθει ο νέος αγοραστής.

Εσύ κάτσε εκεί στη μιζέρια του ΧΒ ή θάνατος.

Βρες εσύ αγοραστή με αληθινά λεφτά και όχι μονόπολης   και θα πουλήσει ο προεδρός μου.Και με τα λεφτά του αγοραστή σου θα αγοράσει άλλη ομάδα να τα οικονομάει πάλι.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7112 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:42 »
Αντε και να δεχτούμε ότι ο ΧΒ είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει σε πρόεδρο. Αυτό όμως το "μιζέρια και κακομοιριά", τη στιγμή που η ομάδα έχει μερικές από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της, ε, είναι τουλάχιστον άστοχο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7113 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 12:47 »
Κάτσε ρε φιλε τώρα.
Να σε ρωτήσω λίγο κάτι προβοκατορικο;
Για σένα ποιος είναι πιο επιτυχημένος Πρόεδρος;
Ο Ευτραφής ή ο Κομποτης;
Τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.
Ιστορίας,ομάδας,πόλης,εσόδων κ.ο.κ..
Να μην κάνουμε τη σύγκριση με τους από πάνω ( Μπακοκαυμενακηδες) αλλά με τις από κάτω ομάδες.
Δεν τη θεωρώ καθόλου προβοκατόρικη την ερώτηση και η απάντηση είναι προφανής, για εμένα τουλάχιστον.
Κι εγώ πολύ θέλω να τελειώνουμε με τον ΧΒ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω καμία παρτίδα με τους τύπους που αναφέρετε.

Ας υποθέσουμε κάτι.

Νομίζω το ζήτημα δεν είναι αν σε έχω καταλάβει σωστά ή λάθος.Εδώ συζήτηση κάνουμε και εγώ κρίνω απόψεις.Για να το κλείσω,η γνώμη μου είναι ότι ο Χρηστοβασίλης αποτελεί βαρίδι για την ομάδα.Η ομάδα όποτε είχε τις δυνατότητες για το βήμα παραπάνω αυτός την συγκρατούσε για δικούς του ωφελιμιστικούς σκοπούς.
Και στην τελική μαζί με τον Μαρινάκη ήταν κατηγορούμενος για τα στημένα και αθωώθηκε όπως και ο Μαρινάκης λόγω αμφιβολιών.Αναλογικά με το μέγεθος του καθενός κρίνοντας ειλικρινά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος από τους 2 είναι μεγαλύτερο λαμόγιο.

Την άποψή μου τη λέω παραπάνω. Δεν θέλω καμία σχέση με τέτοιους τύπους._

Συμφωνώ απόλυτα στο ότι υπήρξαν φορές που έβαζε βαρίδια στην Ομάδα. Τελευταίο παράδειγμα η πώληση του μοναδικού καθαρού σέντερ φορ τον Χειμώνα.

Δεν μιλάω για τα στημένα...
Μιλάω για κάποιες άλλες "δραστηριότητες". Λέω ξανά ότι είναι πράγματα γνωστά. Εάν έχουμε πάθει αμνησία, μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο ίσως μας τα θυμίσει...

Μέχρι λοιπόν να φύγει ο ΧΒ και να μας έρθει ένας καλύτερος (όπου "καλύτερος" δεν σημαίνει απαραίτητα με περισσότερα χρήματα) που να θέλει πραγματικά να φτιάξει ένα γήπεδο, ένα προπονητικό, ένα κάτι που να μείνει...
Ένας που να δώσει πραγματικό όραμα σε εμάς τους οπαδούς και τον νιώσω ότι είναι ένας από εμάς...
Μέχρι τότε, όταν θα ακούω ότι χρειάζομαι έναν από αυτούς του Αστέρα, του γάβρου, της κούλας, του αρούλη, της βαζέλας ή του μπάογκ, θα αντιδρώ. Και όχι ότι θα με ρωτήσει η πρόηδρους το πού θα δώσει την Ομάδα, αλλά κουβέντα να γίνεται...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7114 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 13:20 »
Μην ξεχνάτε τη μεταβίβαση για δύο χρόνια στον Αυδή και τη συνεπαγόμενη κοροϊδία.

Το μιζέρια μανδρακουκος πάει στο ότι μπορεί και δεν θέλει Όχι στις αναμφισβήτητες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7115 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 14:09 »
Προφανώς και ο χβ έχει κάνει τεράστια λάθη και το χειρότερο για μένα είναι ότι ποτέ έστω και με δικά του λόγια και χωρίς να φανεί ξεκάθαρα δε ζήτησε ένα συγνώμη.
Αλλά καλό θα ήταν να δούμε όλη την πορεία της ομάδας. Εμένα σαν Τσιμέντο δεν θα μου άρεσε να έχω 13 χρόνια μια επιχείρηση, γιατί και για τον επενδυτή που θαααα έρθει τέτοια θα είναι, να έχω βάλει κάποια λεφτά και να μην έχω βγάλει μια. Το θέμα είναι που σταματάει αυτό και που αρχίζει η ανάπτυξη. Έχει βάλει κάποιο όριο στο τι λεφτά θα του μεινουν στην τσέπη και μετά να επενδύσει. Και ποιο ειναι αυτό το όριο; απ όσο μπορώ να γνωρίζω, περιμένει τα λεφτά από το στοίχημα για να τα ρίξει στο πανηπειρωτικο.
Επίσης καμία ομάδα δεν αγοράζει τα σαπακια της άλλης. Τους καλούς της παίκτες θα πάει να αγοράσει. Δεν θα έδινε καμία ομάδα 300000 για τον σναιντααα αλλά τα δίνει για τον Κάργα. Ναι ήταν αρχηγός αλλά ούτε από τον ΠΑΣ ούτε από τον αστέρα θα έβλεπε εθνική. Γιατί να μείνει; Στοιχημα ότι στις επόμενες κλήσεις θα ειναι μέσα. Και χωρίς να έχει ακουμπήσει μπάλα σε επίσημο ματς του παοκ. Άρα ως ομάδα έχεις ένα μειονέκτημα στο να κρατήσεις παίκτες και δεν οφείλεται σε σένα.
Δεν μπορούμε πάντως να βλέπουμε τα 3-4 τελευταία χρόνια και να ξεχνάμε τα πρώτα, που όντως επένδυσε και πήρε τα κακαλα του. Ας θυμηθούμε τα 300000 συμβόλαιο του "τεράστιου" Ζαιρι που δεν ακούμπησε μπάλα. Τα λεφτά όμως τα πήρε.
Θα συμφωνήσω με τον crimson για άλλη μια φορά στο ότι αν είναι να έρθει κάποιος να έχει όραμα για την ομάδα και ας μην είναι τόσο φράγκατος. Λαμογια δεν θελω. Και για τον Αστέρα καλό θα ήταν να τον βλέπαμε με τους δύο υποβιβασμού που γλίτωσε με λαμογιες. Να βλέπαμε αν θα ήταν η ίδια ομάδα αν είχε πέσει όπως θα έπρεπε.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7116 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 14:48 »
Δηλαδή ο αμπράμοβιτς, ο λαπορτα, ο πέρεθ, οι άραβες κλπ. έχουν βγάλει τα εκατομμύρια τους με τον τίμιο ιδρώτα τους.
Στο ποδόσφαιρο γενικά και στην Ελλάδα ειδικά, δεν ασχολούνται οι επιχειρηματίες που προσπαθούν να φτιάξουν. Όποιος σοβαρός άνθρωπος έχει προσπαθήσει να μπεί έχει φύγει τρέχοντας.
Στην Ελλάδα ασχολείται όποιος θέλει να καλύψει και όπως και να το κάνουμε μιλάμε για έναν πολύ βρώμικο χώρο.

Έχουμε πολύ σοβαρούς επαγγελματίες και με βαριά πορτοφόλια και στην πόλη μας, που δεν θέλουν ούτε να ασκούσουν την ιδέα του να ασχοληθούν με τον ΠΑΣ. πχ Βίκος, Ζαγόρι

Απο εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι θεωρούμε ότι ο δικός μας είναι τίμιος και άγιος άνθρωπος και πάει με τον σταυρό στο χέρι.
Είναι απλά ένα μικρότερο ψαράκι.

Από εκεί και πέρα εγώ θέλω ένα πρόεδρο με αγάπη να φτιάξει μια ομάδα με στόχους και οργάνωση.
Δε θα κάτσω να ψάξω αν είναι "καλός χριστιανός" για να τον εγκρίνω.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7117 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 15:13 »
Άσχετο αλλά και σχετικό μαζί, η πιο γαματη συζήτηση που έχει γίνει τελευταία στον καφενέ. Και έτσι να συνεχίσουν όλες οι συζητήσεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7118 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 15:36 »
Σε λάθος όμως τόπικ...  :P
 :dab:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7119 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 16:49 »
Εγώ πιστεύω πως όσοι υποστηρίζετε την παραμονή ΧΒ,ενώ παραδέχεστε και συμφωνείτε μαζί μας στο ποιος είναι, είστε λίγο επιφυλακτικοί στη ζωή σας.Ειστε ο χαρακτήρας που δεν του αρέσουν οι αλλαγές, τα ρίσκα κ.ο.κ..Ειστε της λογικής κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Εγώ να σας πω πάντως κάποιες ομάδες που είναι μικρότερες από εμάς σε μπόι και θεωρώ ότι αναλογικά με τις συνθήκες έχουν καταφέρει τα ίδια ή και περισσότερα από εμάς:

Αστέρας Τρίπολης,Παναιτωλικός,Λεβαδειακός,Ολυμπιακός Βόλου επί Μπεου,Λάρισα επί Πηλαδακη.

Αν εξαιρέσουμε τη Λάρισα που είναι στο μπόι μας όλοι οι άλλοι είναι νάνοι μπροστά μας.

Και ναι για να μην ακούσω ανόητα και κακεντρεχη σχόλια ο Κομποτης τηρουμένων των αναλογιών. έχει κάνει πιο πολλά πράγματα από τον παχύδερμο εδώ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7120 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 17:14 »
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δηλώσεις Χρηστοβασίλη μετά το 0-1 με το γκολ του Λίλα στην Τούμπα που μας είχε φέρει στη πρώτη θέση των play off και σε θέση εξόδου στο Champions  league φυσικά.Αν θυμάμαι καλά ήταν μέσα Μαϊου του 2013 και είχαμε μια εξαιρετική ομάδα με κόουτς Χριστόπουλο και Ντε Βινσεντι,Ίλιτς και άλλους.Ενώ όλοι κάναμε όνειρα να δούμε την ομάδα μας στο Champions league αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε,μέσες άκρες,ότι από σπόντα παίζουμε στα play offs και ότι δεν γίνεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω.
Μετά από αυτό,ήρθαν 4 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια και η τελευταία θέση στα play offs.Play offs χωρίς Αεκ και Παο που έδιναν τεράστια ευκαιρία για όνειρα.Είμασταν εμείς ο Παοκ,ο Ατρόμητος και η Τρίπολη.Λίγες μέρες αργότερα βέβαια δεν πήραμε άδεια και έδεσε το γλυκό.Μετά από εκείνες τις δηλώσεις όλοι θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι και πόσο κακό θα έκανε στην ομάδα μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7121 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 17:30 »
Συνταυρε αυτό ήταν ένα από τα πολλά κερασακια στην τούρτα που έψησε για τον ΠΑΣ.
1η Μάη του 2015 στο ματς με τον υποβιβασμενο Εργοτελη, μέσα στα Γιάννινα, η ομάδα έρχεται Χ και χάνει έτσι την ευκαιρία να βγει 5η και να παίξει Ευρωπη( έλλειψη αδειοδότησης).

Φέτος και ενώ η ομάδα θα μπορούσε να βγει πέμπτη ή και τέταρτη προσπερνώντας τα βαζελια και τα σκουληκια,αδιαφορεί και βάζει τρικλοποδιές,π.χ. φυγή Μολδαβοί,ενώ ήσυχος σκέφτεται ότι αν κάτσει η στραβή και ο Μεταξάς βγάλει την ομάδα στην πεντάδα, θα έρθει η καταγγελία του Κοντού να επαναφέρει τα πράγματα σε ισορροπία.

Αυτός είναι.Μπορει αλλά ΔΕΝ θέλει.
Γι'αυτό ΔΕΝ τον θέλουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Ιούλ 2022 17:33 από Mpakoulieros »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7122 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 17:48 »
Συνταυρε αυτό ήταν ένα από τα πολλά κερασακια στην τούρτα που έψησε για τον ΠΑΣ.
1η Μάη του 2015 στο ματς με τον υποβιβασμενο Εργοτελη, μέσα στα Γιάννινα, η ομάδα έρχεται Χ και χάνει έτσι την ευκαιρία να βγει 5η και να παίξει Ευρωπη( έλλειψη αδειοδότησης).

Φέτος και ενώ η ομάδα θα μπορούσε να βγει πέμπτη ή και τέταρτη προσπερνώντας τα βαζελια και τα σκουληκια,αδιαφορεί και βάζει τρικλοποδιές,π.χ. φυγή Μολδαβοί,ενώ ήσυχος σκέφτεται ότι αν κάτσει η στραβή και ο Μεταξάς βγάλει την ομάδα στην πεντάδα, θα έρθει η καταγγελία του Κοντού να επαναφέρει τα πράγματα σε ισορροπία.

Αυτός είναι.Μπορει αλλά ΔΕΝ θέλει.
Γι'αυτό ΔΕΝ τον θέλουμε.
Τα είπες όλα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7123 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 17:58 »
Δεν ξέρω γτ περιμένουμε παραπάνω και κάνουμε όνειρα.
Είναι δικό μας το λάθος.
Ο στόχος που θέτει ο χριστοβασίλης κάθε χρόνο είναι να σώσουμε τη χρονιά όσο πιο γρήγορα και αν έρθει κάτι παραπάνω καλώς να έρθει.
Εκεί θέλει να είναι η ομάδα και εκεί είναι. Το έχει πει και θα το λέει στην αρχή κάθε χρονιάς

Γενικά στη ζωή παίρνουμε κάποια ρίσκα, που δεν ξέρουμε πως θα βγουν.

Η αρχική δουλειά που θα διαλέξεις θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Αν θελήσεις να την αλλάξεις για να πας σε κάτι καλύτερο είναι ρίσκο
Μπορεί να τύχεις σε χειρότερο περιβάλλον, να μην σε πληρώνουν ενώ σου έχουν τάξει περισσότερα κλπ.

Το ίδιο και με μια γυναίκα. Αν δεν περνάς καλά με τη γυναίκα που είσαι, θα ψάξεις κάποια άλλη.
Πάλι ρίσκο γτ μπορεί να είναι και χειρότερη απο την πρώην σου.

Αν μένεις σε ένα περιβάλλον, όποιο είναι αυτό, που δεν περνάς καλά, με το φόβο του χειρότερου, το μόνο που υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις είναι η κατάθλιψη και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ζήσεις μια καλύτερη ζωή.

Έτσι και με το χριστοβασίλη. Η ομάδα με αυτόν πρόεδρο έχει τελματώσει.
Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Μόνο παρακάτω έχει απο εδώ και πέρα ή εδώ που είμαστε.

Στο χέρι μας δεν είναι, γτ ο ίδιος δε θέλει να πουλήσει, αλλά πρέπει να ζητάμε την αλλαγή του προέδρου.
Μπορεί ο επόμενος να είναι χειρότερος και να παίζουμε πάλι β-γ με όλα τα χωριά.
Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να δούμε κάποια πράγματα απο αυτά που ονειρευόμαστε και ο χριστοβασίλης δεν μπορεί ή δεν θέλει να δώσει.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7124 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 21:08 »
Χαχαχαχα πως καταφέραμε να αναπτυξουμε μια τέτοια συζήτηση γύρω στα 30 μηνύματα σε λάθος τοπικ :)) :P