Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 226604 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #1025 στις: Δευ 06 Ιαν 2025 18:05 »
Δώστε την ομάδα πουστοπαιδα μη σας γαμησουμε ότι έχετε και δεν εχετε

Δε την δίνουν φίλε
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Δευ 06 Ιαν 2025 23:52 »
Να πληρώσουν τα χρέη που η οικογένεια τους δημιούργησε, να επιστρέψουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ που μετέφερε στην ετερρορυθμη εταιρεία ο πατέρας τους και μετά να δώσουν την ομάδα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 05:47 »
Να πληρώσουν τα χρέη που η οικογένεια τους δημιούργησε, να επιστρέψουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ που μετέφερε στην ετερρορυθμη εταιρεία ο πατέρας τους και μετά να δώσουν την ομάδα.
Ακριβώς όπως τα γράφει @ Kun...
Θεμιτό και να την πουλήσουν κιόλας μετά...
Ξαναγράφω για πολλοστή φορά Αν πχ τα χρέη είναι 1 εκ + 3 εκ της ετερόρρυθμης το να παραδώσουν τις μετοχές χωρίς να πάρουν ή να πληρώσουν τίποτα ισοδυναμεί με πώλησή της με αντίτιμο 4 εκατ. Ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσουν 3 θα είναι σαν να πουλήσαν με αντίτιμο 1 εκ. 
Αυτό δεν καταλαβαίνουν ή δεν "καταλαβαίνουν" οι περισσότεροι...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 17:21 »
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνουν ...εγώ ξέρω μπήκαμε σε περιπέτειες και τα τοπικά έρχονται ολαταχως
Που να συντηρήσουν αυτοί ομάδα του χρόνου...εδώ δεν πληρώνουν τίποτα φέτος ...προβλέπω το Μάιο μαύρες μέρες

Νομίζω τα χρέη πάνε όλα στη διοίκηση....ΑΛΛΑ....αν θελήσει κάποιος να αγοράσει παίρνει και τα χρέη...νομίζω δεν ισχύει πλέον το 50%

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον προλαλησαντα(προγραψαντα)....να πληρώσουν και να φύγουν....αλλά υπάρχει πίεση;

Δεν είμαι αισιόδοξος....όπως κυλούν τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 18:24 »
Παράθεση
....αλλά υπάρχει πίεση;

Το κακο ειναι οτι σημερα επρεπε να εξηγω στα παιδια μου τι σημαινει προσφυγή ....(Επειδη την εκανε ο Κοντε νομιζαν οτι ηταν κατι καλο).....Αλλα και αυτα θα μαθουν οπως εμαθα κι εγω πρωτη φορα τη δεκαετια του 90 ολες αυτες τις εννοιες, που παραπεμπτουν σε καταστροφη και παρακμη....

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 19:49 »
Μαζεύουν και τα ασημικά, μόλις πουλήσουν παράθυρα και πόρτες θα αφήσουν πίσω τους λογαριασμούς και θα φύγουν σαν κακομοιροι ενοικιαστές! Όσα και να το τραβάνε, όσες περικοπές και να κάνουν τα κουκιά δε βγαίνουν ούτε μαθηματικά ούτε θεωρητικά. Το να μεταφέρεις τα έξοδα στο μέλλον το μόνο που βοηθά είναι να φυτοζωεις και να ελπίζεις στο γύρισμα του φύλλου. Τζόγος κανονικός. Χρόνο κερδίζουν και ρίχνουν στάχτη στα μάτια για να την κάνουν με ελαφρά και αναίμακτα. Απλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας (κόσμος και ερασιτέχνης) πρέπει να τους πετάξουν έξω πριν γκρεμίσουν και τα θεμέλια. Αρρωστακια, εμμονικοί και εκδικητικοί. Το τέλος των "δικτατόρων" όλοι το γνωρίζουμε ιστορικά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 20:05 »
Παράθεση
....αλλά υπάρχει πίεση;

Το κακο ειναι οτι σημερα επρεπε να εξηγω στα παιδια μου τι σημαινει προσφυγή ....(Επειδη την εκανε ο Κοντε νομιζαν οτι ηταν κατι καλο).....Αλλα και αυτα θα μαθουν οπως εμαθα κι εγω πρωτη φορα τη δεκαετια του 90 ολες αυτες τις εννοιες, που παραπεμπτουν σε καταστροφη και παρακμη....

Αυτά συμβαίνουν όταν έρχεται ο κάθε επόμενος επενδυτής στην ομάδα. Φαντάζει μεσσίας και δεν ελέγχεται ποτέ και για τίποτα! Το εκμεταλλεύεται, μαμαει την ομάδα, μαμαει το πρεστίζ, μαμαει και την ψυχολογία μας. Και πάλι από την αρχή. Να ξέρετε εμείς φταίμε που συμβαίνουν όλα αυτά. Οπαδοί, δημοσιογράφοι, τοπική κοινωνία και όσοι ζουν (με όλες τις έννοιες) γύρω από την ομάδα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 20:26 »
εννοειτε

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 20:56 »
τι γίνεται άραγε αν μπούμε στα πλει οφ και μετα σταματήσουν να πληρώνουν και τις προσφυγές?

η ομάδα θα τρώει -3 σε κάθε παιχνίδι αλλα θα έχει σωθεί ... μήπως αυτό ήταν από την αρχή το σχέδιο τους ώστε να την βγάλουν εντελώς τσαμπα για φέτος και βλέπουμε

οδεύουμε για την απόλυτη ξεφτίλα

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1034 στις: Τρι 07 Ιαν 2025 22:39 »
Αυτό που κρύβεται πίσω από την αχρηστιλα και απόλυτη αποτυχία των αφων, πίσω από τη μιζέρια που έχει περιπέσει η ομάδα μας είναι οι τεράστιες ευθύνες του πατέρας τους.

Αυτός ούτε βλάκας ήταν ούτε άχρηστος ούτε ανόητος.Τι έκανε όμως; Τσέπη, τσέπη, τσέπη, όλα τσέπη.

Σχεδόν καμία επένδυση.Τη δική του πολιτική, μαζί με τους γόνους του τρώμε στη μάπα.

Το μοντέλο του οδηγούσε στην καταστροφή, όπως και οδήγησε τελικά αν και χωρίς αυτόν στο τιμόνι.

Τα λέγαμε κάποιοι και μας κορόιδευαν.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη υμνητές αυτού του καταστροφέα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 12:57 »
Παράθεση
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από μεγάλο Έλληνα επιχειρηματία, που εδρεύει στην Αθήνα. Αν γίνει το deal θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων που θα συνταράξει συθέμελα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας κρατήσουμε όμως μικρό καλάθι.

Απο τη fb σελιδα  ΄΄Ajax Of Epirus 1966΄΄

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1036 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 13:17 »
Παράθεση
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από μεγάλο Έλληνα επιχειρηματία, που εδρεύει στην Αθήνα. Αν γίνει το deal θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων που θα συνταράξει συθέμελα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας κρατήσουμε όμως μικρό καλάθι.

Απο τη fb σελιδα  ΄΄Ajax Of Epirus 1966΄΄

Βαρέθηκα να διαβάζω τις ίδιες παπαριές ξανά και ξανά.

Κουράστηκα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 13:22 »
Αυτή τη φορά επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές από Αθήνα και Ιωάννινα ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ΠΑΣ.

Μακάρι να είναι αλήθεια. Ελπίζω οι δημοσιογράφοι και αυτοί που έχουν λόγο δημόσια να ασκήσουν πίεση στους φελλούς μπας και προχωρήσει η δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 13:24 »
Αν δεν δω ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα
Ξέρω ένα όνομα που διαρρέουν....αλλά τι να το κάνουμε;.....να κάνουμε όνειρα κ μετά να τρώμε Παναγιωτάκη με παντόφλα;

Αστο

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 13:34 »
Ξέρω ένα όνομα που διαρρέουν....αλλά τι να το κάνουμε;.....να κάνουμε όνειρα κ μετά να τρώμε Παναγιωτάκη με παντόφλα;

Αστο

Συμφωνώ απόλυτα. Ποιο όνομα έχει διαρρεύσει?
Εγώ ακούω από παντού (ραδιόφωνα και Facebook) ότι κάποιος ενδιαφέρεται αλλά όνομα δε λέει κανείς. Λες και πρέπει να μείνει μυστικό για πάντα. Αν μαθευτεί το όνομα οι άχρηστοι θα πιεστούν παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 14:25 »
Πες μας ρε Θοδωρή ποιό όνομα διαρρέει. Μη κάνουμε και μεταξύ μας σαν τους δημοσιογράφους.

Σε φόρουμ είμαστε, αν δε λέμε και τα κουτσομπολιά τι κάνουμε?

Δε σε παρεξηγεί κανένας και μούφα να είναι

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 14:33 »
Παράθεση
Βαρέθηκα να διαβάζω τις ίδιες παπαριές ξανά και ξανά.

Κουράστηκα.

Παράθεση

Το topic  ειναι ΄΄Φημες ή πωληση΄΄   Τι περιμενετε να διαβασετε?Τελικες αποφασεις Πρωτοδικειου ? B-)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 14:54 »
Εγώ σε σχόλια στο facebook διάβασα για έναν να γράφει για την οικογένεια Καρέλια με τα τσιγάρα και τους καπνούς. Αν είναι αυτός οντως είναι μεγάλο μπαμ και μακάρι να βάλει τα λεφτά και να στελεχώσει την ομάδα με γνώστες αν δε θέλει ο ίδιος να ασχοληθεί. Έχει πάρα πολλά λεφτά.
Ένα άλλο σχόλιο που είδα έλεγε για κάποιον πρώην του Θεσπρωτού, όνομα δε ξέρω αλλά δε ξέρω τι δυναμική μπορεί να έχει αν και ξέρω ότι κάποιος πρώην του Θεσπρωτού που έβαζε τα λεφτά είχε πάρα πολλά

Ο Θοδωρής αν ξέρει κάποιο όνομα ο ίδιος αν θέλει μπορεί να μας το πει. Εγώ λέω μακάρι να είναι η οικογένεια Καρέλια και αύριο να έχει περάσει εκεί η ομάδα. Αν δείτε στο Wikipedia τα καθαρά έσοδα θα σας έρθει ζαλάδα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 14:57 »
αυτον εμαθα και γω....αλλα δεν θελω καν να το σκεφτομαι....εδω εχουμε τουσ σκερβελεδες που δεν πληρωνουν τιποτα ονειρα θα κανω τωρα?

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 15:03 »
αυτον εμαθα και γω....αλλα δεν θελω καν να το σκεφτομαι....εδω εχουμε τουσ σκερβελεδες που δεν πληρωνουν τιποτα ονειρα θα κανω τωρα?

Τον Καρέλια έννοιες;

Αλήθεια δεν είναι να κάνεις όνειρα κλπ. Φίλε με το που το διάβασα απέκτησα έναν ενθουσιασμό, μια φλόγα. Να μπω να ψάξω έσοδα, οικονομικά δεδομένα, αν υπάρχει στο παρελθόν κάποιο δημοσίευμα για άλλη ποδοσφαιρική ομάδα (να φανεί αν θέλει να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο). Λέω φαντάσου ρε φίλε να γίνει. Έφτασα να φανταστώ την ομάδα, σαν σοβαρή ομάδα, με αναβαθμισμένο γήπεδο (ακόμα και καινούργιο), προπονητικό κέντρο, ενεργά social media, σύγχρονη ομάδα βρε παιδί μου

Και εκεί έπιασα τον εαυτό μου να το φτάνει πολύ μακριά. Και λέω, χαλάρωσε, δε θα γίνει πάλι τίποτα. Γύρνα στην πραγματικότητα που είσαι με μια διοίκηση που με το ζόρι πληρώνει 20.000 συμβόλαιο σε παίχτες και πας απέχεις χιλιόμετρα από την επάνοδο στην Α ακομα

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 16:29 »
O ομιλος Αγγελικουση επενδύει στον ΠΑΣ. Ταυτόχρονα θα τοποθετήσει στην λίμνη 2 πετρελαιοφόρα τάνκερ και 1 LNG τάνκερ για δωρεάν διάθεση στους κατοίκους του λεκανοπεδίου της πόλης των Ιωαννίνων έτσι ώστε να γλυτώσει η πόλη από την αιθαλομίχλη που προέρχεται από την καύση στερεών καυσίμων

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 17:31 »
Προς το παρόν έχουμε τους καπνοβασίληδες.Ότι πιάνουν γίνεται καπνός.

Στο τέλος θα την πέσουμε σε τσιγάρα γελαστά για να τους αντέχουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 18:15 »
O ομιλος Αγγελικουση επενδύει στον ΠΑΣ. Ταυτόχρονα θα τοποθετήσει στην λίμνη 2 πετρελαιοφόρα τάνκερ και 1 LNG τάνκερ για δωρεάν διάθεση στους κατοίκους του λεκανοπεδίου της πόλης των Ιωαννίνων έτσι ώστε να γλυτώσει η πόλη από την αιθαλομίχλη που προέρχεται από την καύση στερεών καυσίμων

Πόσα γέλια να βάλω.... :joker: :joker: :joker: :joker: :)) :))
Ακόμα και σε αυτό που εθιξες, αντί όλη η κοινωνία να πιέσει άμεσα για τη σύνδεση του φυσικού αερίου με την πόλη και τη βιομηχανική, κάθεται και ακούει τον κάθε απίθανο να βγάζει συστάσεις και τα τοπικά ΑΡΔακια να αναπαράγουν!! Τι συστάσεις ρε μακακες. Δράσεις χρειάζονται χθές!!! Ρώτησε κανείς τι μέτρα σκέφτονται να λάβουν? Άμεσα!
Να πάνε να ρωτήσουν τους γιδοβοσκους από τα Σύβοτα που έκαναν τότε εμπάργκο στον αγωγό από την Ιταλία και ο αγωγός έφυγε για μέσω Φλώρινας!
Όπως είναι σήμερα τα Γιάννενα ήταν το Βελιγράδι πριν 25 και χρόνια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 18:43 »
Από τη γνωστή της γνωστής διαρροής... διαψεύδονται τα σενάρια. Να διορθώσει καμία δική του διαρροή φαιάς ουσίας δε μπορεί, να πλημμυρίσει με μπαγιάτικο σανό την πόλη ξέρει!

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Τετ 08 Ιαν 2025 22:19 »
2025
ΣΑΦΕΣ, ΣΩΣΤΟ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
Κανένας επενδυτής και καμία πώληση

ΜΟΝΟ
Λαϊκή Τιμωρία προς τα 2 τομάρια
Εξοστρακισμός και εκδίωξη από το γήπεδο
και από την πόλη (ισόβια)...
Αποτελεί ηθική αποκατάσταση
για τα δεινά  που έχουμε υποστεί
και ποδοσφαιρικό παράδειγμα
(που το έχουμε ξανακάνει με τον κοντό)..

Είναι θέμα χρόνου, παρά τη λειψανδρία του γηπέδου..