Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 310011 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #1250 στις: Δευ 28 Απρ 2025 02:08 »
Καλημέρα,
από σήμερα το πρωί οργιάζουν οι φήμες στην πόλη ότι άλλαξε χέρια η παε ...οτι ακούτε ή διαβάζετε παραθέστε το..

Εγώ από αυτά που διαβάζω στο Facebook, οι επίσημες ανακοινώσεις θα αργήσουν λίγο ακόμα (λογικά μόλις τελειώσει και τυπικά η σεζόν)...
Γενικά πάντως αναφέρονται λεπτομέρειες που δείχνουν ότι υπάρχει συμφωνία να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ....

Tι ονόματα παίζουν;
Ακούγεται για Παναγιώτοβιτς Χριστοβασιλίεβιτς
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1251 στις: Δευ 28 Απρ 2025 08:44 »
Καλημέρα,
από σήμερα το πρωί οργιάζουν οι φήμες στην πόλη ότι άλλαξε χέρια η παε ...οτι ακούτε ή διαβάζετε παραθέστε το..

Εγώ από αυτά που διαβάζω στο Facebook, οι επίσημες ανακοινώσεις θα αργήσουν λίγο ακόμα (λογικά μόλις τελειώσει και τυπικά η σεζόν)...
Γενικά πάντως αναφέρονται λεπτομέρειες που δείχνουν ότι υπάρχει συμφωνία να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ....

Tι ονόματα παίζουν;
Ακούγεται για Παναγιώτοβιτς Χριστοβασιλίεβιτς

έχουμε πει εδώ και καιρό πολλοί εδώ μέσα να μην γράφουμε τριάρια κλπ  για ένα θέμα που όλους μας αφορά και αγωνιούμε για την  επόμενη ημέρα της ομάδας μας.
Τέτοια σχόλια δεν βοηθούν ...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1252 στις: Δευ 28 Απρ 2025 11:56 »
https://super-fm.gr/126565/i-itta-apo-ton-irakli-akyronei-tin-yperprospatheia-alla-i-epomeni-mera-moiazei-pio-aisiodoxi-video/#google_vignette

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως την Τρίτη να γίνουν ανακοινώσεις, καθώς η διοίκηση είναι κοντά στο να αποφασίσει ποια πρόταση από τις δύο που φέρεται να υπάρχουν στο τραπέζι είναι η πιο ελκυστική. Η μία πάντως δεδομένα παραμένει ενεργή με παράγοντες από την Θεσπρωτία, αλλά με όνομα επικεφαλής που δεν έχει διαρρεύσει και υπάρχει και μία ακόμα που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, αφού υπάρχουν και ρήτρες ανωνυμίας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Κάθε μέρα και κάτι καινουριο. Κάθε μέρα και περισσότερο μπλέξιμο.
Πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει πολύ καιρό το όλο θέμα. Ας είναι, αρκεί να μην είναι μόνο για να κερδίσουν χρόνο.

1. Έχουν 2 προτάσεις τελικά;
2. Δεν έχει κλείσει τίποτα και ακόμα περιμένουνα να αποφασίσουν;
3. Σήμερα θα αποφασίσουν αύριο θα το ανακοινώσουν;
4. Είναι ελκυστική οικονομικά για τους ίδιους ή για την ομάδα (καλά όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1253 στις: Δευ 28 Απρ 2025 12:04 »
αυτό που έμαθα σήμερα το πρωί είναι οτι έχει κλείσει η συμφωνία και νέοι ιδιοκτήτες είναι οι αφοί Τσαγκαλίδη
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1254 στις: Δευ 28 Απρ 2025 12:09 »
Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν δύο προτάσεις και να ανακοίνωσε χθες ότι πούλησε την ΠΑΕ χωρίς να έχει αποφασίσει.

Αλλά με τους ΧΒ ποτέ δεν ξέρεις.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1255 στις: Δευ 28 Απρ 2025 12:29 »
Αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ είναι ότι δεν έχουμε από τους τοπικούς δημοσιογράφους άρθρα-αγιογραφίες προς την οικογένεια. Στην περίπτωση που δε θα υπήρχε τίποτα χειροπιαστό και το έκαναν απλά για να κερδίσουν χρόνο, θα μας είχαν κατακλύσει με άρθρα και δημοσιεύσεις για το πόσο αγαπάνε την ομάδα οι αφοι, πόσο ''μάτωσαν οικονομικά για να κάνουν τις υπερβάσεις'', που θα ήταν η ομάδα αν δεν υπήρχε η οικογένεια κλπ. Από το γλείψιμο τα σάλια θα είχαν πλημμυρίσει τα πατώματα. Τώρα τίποτα. Το θεωρώ αισιόδοξο αυτό. Μάλλον ενημερώθηκαν ότι δε χρειάζεται πλέον.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1256 στις: Δευ 28 Απρ 2025 13:08 »
Πηγές μου από τον χώρο των επενδύσεων μου λένε ότι δύσκολα να ήρθε σε συμφωνία ο Τσαγγαλιδης μιας και είναι στα μαχαίρια με τους αδελφούς. Πιο πιθανό λοιπόν ο Φαρας με τους Γερμανούς επενδυτές. Ίδωμεν

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1257 στις: Δευ 28 Απρ 2025 13:19 »
Πηγές μου από τον χώρο των επενδύσεων μου λένε ότι δύσκολα να ήρθε σε συμφωνία ο Τσαγγαλιδης μιας και είναι στα μαχαίρια με τους αδελφούς. Πιο πιθανό λοιπόν ο Φαρας με τους Γερμανούς επενδυτές. Ίδωμεν
Καλά αν θέλουν να φύγουν οι αφοι και είναι καλή η πρόταση δεν έχει σημασία αν είναι τσακωμένοι.
Θα πάρουν τα λεφτά, θα τους φύγει και το βάρος απο πάνω και δε θα ξαναμιλήσουν ποτέ.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1258 στις: Δευ 28 Απρ 2025 13:26 »

Ο Τσαγκαλιδης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, αλλά από ό,τι φαίνεται δε θα είναι μεγαλομέτοχος.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1259 στις: Δευ 28 Απρ 2025 13:34 »
Ανακεφαλαιώνω τις πληροφορίες και τα καφενειακά κουτσουμπολιά:

Αφοί Τσαγκαλίδη: επιβεβαίωση ενδιαφέροντος αλλά... καλύτερα χορηγός.
Θεσπρωτοί επενδυτές χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένα ονόματα παρά μόνο σε δραστηριότητες.
Φάρας και Παπασταθόπουλος: Κατηγορηματική διάψευση στο μέλλον μπορεί...
Γερμανοί επενδυτές.
Οι διοικούντες της Καλλιθέας που θα αφήσουν την ομάδα, μιας και πέσανε μάλλον.

Από όλα τα παραπάνω, ενδεχομένως ο νέος ιδιοκτήτης, αν υπάρξει, να είναι κάποιος άλλος από τους προαναφερθέντες. Και κάποιοι από τους παραπάνω να συνεργαστούν επαγγελματικά ή/και ως χορηγοί.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1260 στις: Δευ 28 Απρ 2025 14:01 »
Στο gazzetta.gr υπάρχει δημοσίευμα για τετελεσμενη μεταβίβαση.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1261 στις: Δευ 28 Απρ 2025 14:22 »
Εγώ βλέπω ότι περιμένουν στην ουρά οι επενδυτές και ο Παναγιώτης θα διαλέξει στο τέλος μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις αυτόν που θα δώσει περισσότερα 
 B-) :pas:

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1262 στις: Δευ 28 Απρ 2025 14:33 »
Κατά τ' άλλα ,
" Ποιος ωρέ να βρεθεί να αγοράσει την ομάδα; "
" Εσείς που γκρινιάζετε να πάτε να κάνετε πρόταση"
" Ευτυχώς που έχουμε και τα αδέρφια "

Χφτου !!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1263 στις: Δευ 28 Απρ 2025 14:51 »
Παιδιά, όλοι ελπίζουμε σε αίσιο τέλος αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι νύφη θα σου βγει αν πρώτα δεν σηκώσει το ποδογυρο.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1264 στις: Δευ 28 Απρ 2025 15:34 »
Για να το γράφει και το gazzetta όπου αρθρογραφούσε ο Θοδωρής Βασίλης σημαίνει ότι έχει τελειώσει το έργο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1265 στις: Δευ 28 Απρ 2025 17:35 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε αλλαγή ιδιοκτησίας ο «Άγιαξ της Ηπείρου»
Τα αδέρφια Χριστοβασίλη φαίνεται να είναι κοντά στην παραχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε όμιλο επιχειρηματιών βάζοντας τέλος στην πολυετή παρουσία της οικογένειας στην ομάδα της Ηπείρου.

Το θέμα αυτό έθιξε και ο νυν προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπαδήμας, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε χθες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 3-0 ανέφερε πως υπήρξε ενημέρωση από τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη προς την ομάδα για εξελίξεις που αναμένονται και μέσα στην εβδομάδα.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεών του:

«Έκανε μία τοποθέτηση ο πρόεδρος, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και θα φανεί τι θα συμβεί με την ομάδα και το προσωπικό.

Εμείς είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο έργο μας. Το μυαλό ίσως κάποιες φορές φεύγει και πηγαίνει και άλλου όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες. Όμως τα παιδιά είναι κάθε μέρα εκεί, στην προπόνηση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι επαγγελματίες. Όταν υπάρχουν δυσκολίες είναι λογικό κάποιες φορές να επηρεάζεται και το αγωνιστικό».
gazzetta.gr

Εδώ δεν λέει για κάτι τελεσίδικο αλλά αυτό που ξέρουμε ότι είναι πολύ κοντά.Εκτός αν είναι και κάποιο άλλο άρθρο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1266 στις: Δευ 28 Απρ 2025 17:40 »
Πάντως εκεί που μας κορόιδευαν με τον χειρότερο τρόπο μέσα στα μούτρα μας,τόσο οι Χβ όσο και οι διάφοροι ας πούμε ντόπιοι δημοσιογράφοι με την γνωστή κουβέντα ότι τραβάτε εσείς να πάρετε την ομάδα,μάθαμε για μια πρόταση τούρκων που δεν είχαν θέμα με τα χρέη.Τώρα ο Γιαννάκης έγραψε για 2 προτάσεις μαζί.Επίσης τα όσα διάφορα έχουμε ακούσει όλοι κατά καιρούς.

Πραγματικά εκτός από τους Χβ,είναι και πολλοί στην πόλη αυτήν για φτύσιμο στα μούτρα.Για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1267 στις: Δευ 28 Απρ 2025 20:15 »
Αισθάνομαι πως είμαστε κοντά σε αλλαγή πραγματικά, λίγο η σιγή ιχθύως από τοπικά μέσα και λίγο η αναφορές πλέον από μεγαλύτερα μέσα είναι θετικό. Εδώ που φθάσαμε νομίζω δεν υπάρχει βήμα πίσω απλώς κάθε φορά το να τη ξέρεις τι έρχεται είναι αγχωτικό... αλλά αλλαγή ιδιοκτησιακού ΧΘΕΣ!!!

Αναμένουμε όλοι κάτι πραγματικά οριστικό... :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1268 στις: Τρι 29 Απρ 2025 18:48 »
Έχουμε κάποια εξέλιξη;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1269 στις: Τρι 29 Απρ 2025 18:58 »
Παράθεση
Προανήγγειλε ανακοινώσεις και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης μιλώντας στους παίκτες πριν το ματς, κάτι που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του και ο Νίκος Μπαδήμας.

Πρώτη ήττα εντός, ώρα διοικητικής αλλαγής

Θανάσης Μυριούνης

Εβδομάδα εξελίξεων και αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα, κάτι που αποτυπώθηκε δια στόματος Παναγιώτη Χριστοβασίλη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και επίσημα από τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα στη συνέντευξη Τύπου. Στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε χτες την πρώτη του εντός έδρας ήττα καθώς ηττήθηκε με 0-3 από τον Ηρακλή στο «Ζωσιμάδες» για την 9η αγωνιστική των Play Off της Super League 2.

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/42792-prote-etta-entos,-ora-dioiketikes-allages#google_vignette

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1270 στις: Τρι 29 Απρ 2025 21:53 »
Δεν υπάρχει εξέλιξη και διαφημίζεται δεύτερη περίπτωση δημόσια.
Και αναρωτιέμαι εγώ...
Αν όντως υπάρχει συμφωνία με τον Φάρα... Κάνει καλό που ακούγεται ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις?
Πως θα το δουν αυτό οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι που έχουν κλείσει συμφωνία?
Ξαφνικά έχουν κάνει ουρά οι επενδυτές...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1271 στις: Τρι 29 Απρ 2025 23:16 »
Και αναρωτιέμαι εγώ...
Αν όντως υπάρχει συμφωνία με τον Φάρα... Κάνει καλό που ακούγεται ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις?

Κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι να βγω ψεύτης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1272 στις: Τρι 29 Απρ 2025 23:18 »
"Όλα είναι ατμός"
Θ.Β.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1273 στις: Τετ 30 Απρ 2025 00:47 »
Και αναρωτιέμαι εγώ...

Κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι να βγω ψεύτης

Και εγώ έτσι πιστεύω... Είναι εκβιασμός η δεύτερη περίπτωση? Και αν ναι ποιον ωφελεί αυτό??

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1274 στις: Τετ 30 Απρ 2025 08:50 »
Πολύ φοβάμαι ότι θέλουν να πιέσουν για περισσότερα χρήματα και θα χάσουν και την πρόταση που έχουν.