Αν υποθετικά κάνουμε αυτόν τον υβριδισμό / μετάλλαξη στον ΠΑΣ μας τότε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ τι θα απογίνει; Δεν θα έχει βήμα στο ποδόσφαιρο παρά μόνο στα άλλα αθλήματα;
Ξερετε πως θα γίνουμε; Όπως ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου (ο ερασιτεχνης δηλαδή) και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου εποχές 2004-2008.
Οπότε ενώ έχω δώσει και εγώ πολλές ιδέες, σκέψεις, παραλληλισμούς πάνω σε συγχωνεύσεις ή και αγορές ΑΦΜ , όλα τα παραπάνω συνιστούν αλλοίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ... να σαν κάποτε που πηγαίναμε και βλέπαμε Βίκο ΠΑΣ στο ανδρικό μπάσκετ.. και τι καταλάβαμε; Διαλύθηκε ως ΠΑΣ και συνέχισε ως γεράκια.
Βέβαια εσύ παραπάνω φίλος λές για δημιούργια νέας ομάδας εξ ολοκλήρου από το Γ' Τοπικό και βάζεις πάλι μια καλή ονοματοδοσία στο τραπέζι, ωστόσο όταν θα έρθει η ώρα για επαγγελματικές κατηγορίες και μετατροπή αυτής σε ΠΑΕ , μπορεί νομίζω να συνδεθείς πάλι με τα χρέη ως νόμιμος κληρονόμος οπότε και χρόνος θα έχει χαθεί και αλλοίωση ομάδος θα έχει επέλθει. Καλά δεν το συζητώ να αναγνωρίσει ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ μια τέτοια ΠΑΕ ουδέποτε... γιατί αν το κάνει τότε θα φορτωθούν άμεσα τα χρεη στην νεα ΠΑΕ.
ΥΓ σίγουρα κάνω λάθη σε αυτά που γράφω, ωστόσο δεν θέλω με τιποτα να αλλοιωθεί ο ΠΑΣ μας. Μια ομάδα υποστηρίζουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από το 1966...
ΥΓ2 ένας συνταγματολόγος ρε παιδιά , πάρτε συνέντευξη από έναν συνταγματολόγο με ειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο για να ξεστραβωθούμε λίγο.. κάντε το και θα με θυμηθείτε , θα άνεβει και το pas.gr/forum ως brandname παραπάνω.
ΥΓ3 Θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο παλιό ένδοξο φόρουμ , σε αυτό που έμπαινα απο το 2003 και εγγράφτηκα στις 27/04/2006.. να διαβάσω λίγο από τα παλιά μας θέματα!