Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 309971 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2175 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 06:25 »
Σε λίγο θα ακούσουμε για Άραβες επενδυτές όπως έκανε ο καράφλας με τον βάζελο.

Αυτοί...όπως μας ενημέρωσαν τα τοπικά site, πήγαν στην Καβάλα! Καλοκαίρι επενδύσεων στην Ελλάδα με στόχευση στην Αποκέντρωση....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2176 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 08:27 »
Πάντως....εργασίες στο πεακι δεν άρχιζαν στα κουτουρου ο κόσμος να χαλούσε....
Με αυτούς τους βλάκες που έχουμε μπλέξει τόσα χρόνια έχουμε γίνει Σέρλοκ Χολμς μπας και καταλάβουμε τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2177 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 11:37 »
Με κάθε επιφύλαξη ότι αναφέρω. Τα συμφωνητικά είναι οκ έχουν σταλεί όλα είναι οκ υπάρχει αναμονή για το γνήσιο της υπογραφής, μάλλον από το εξωτερικό. Πάντως αν αληθεύουν όλα αυτά και αν είναι όντως οι επενδυτές που μου είπαν τότε η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Κρατάω μικρό καλάθι.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2178 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 11:40 »
Αναβολή πήρε η υπογραφή των συμβολαίων για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού επιχειρηματία αναχώρησε εσπευσμένα για την Αμερική αφού ειδοποιήθηκε ότι είχε ξεχάσει ανοικτό τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Η υπογραφή και μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα γίνει την άλλη εβδομάδα με την παρουσία στα Γιάννενα του Αμερικανικού επενδυτή
 Ο νέος ιδιοκτήτης θα επισκεφθεί την πόλη και θα μοιράσει βραχιόλια χάντρες και καθρέπτες στους τοπικούς δημοσιογράφους και σε μερίδα φιλάθλων που θα παραβρεθούν στην άφιξη του στο νέο υδατοδρομιο στην Παμβώτιδα

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2179 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 11:48 »
Αναβολή πήρε η υπογραφή των συμβολαίων για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού επιχειρηματία αναχώρησε εσπευσμένα για την Αμερική αφού ειδοποιήθηκε ότι είχε ξεχάσει ανοικτό τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Η υπογραφή και μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα γίνει την άλλη εβδομάδα με την παρουσία στα Γιάννενα του Αμερικανικού επενδυτή
 Ο νέος ιδιοκτήτης θα επισκεφθεί την πόλη και θα μοιράσει βραχιόλια χάντρες και καθρέπτες στους τοπικούς δημοσιογράφους και σε μερίδα φιλάθλων που θα παραβρεθούν στην άφιξη του στο νέο υδατοδρομιο στην Παμβώτιδα

Οτι είναι να γίνει θα γίνει, είτε θετικό είτε αρνητικό. Το έχουμε ξαναπεί...όλοι μας έχουμε κουραστεί από την όλη κατάσταση....το τελευταίο πράγμα που θέλουμε όταν πατάμε refresh είναι να βλέπουμε posts σαν το παραπάνω
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #2180 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:09 »
Τα συμφωνητικά είναι οκ έχουν σταλεί όλα είναι οκ υπάρχει αναμονή για το γνήσιο της υπογραφής, μάλλον από το εξωτερικό.
Ρε παιδιά σόρυ κιόλας. Έχω κουράσει το ξέρω αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω όταν βλέπω μαλακίες.

Ποιο γνήσιο της υπογραφής; Ποιος στα λέει αυτά; Ποιος σε κοροϊδεύει;

Διεθνές συμβόλαιο θέλει γνήσιο υπογραφής; Από συμβολαιογράφο στην Αμερική; Με όλα τα στοιχεία του επενδυτή; Με όλα τα στοιχεία του συμβολαιογράφου που μπορούν να τσεκαριστούν on line; Είτε στην Ελλάδα; Με ηλεκτρονικές υπογραφές και έγκυρα email; Που νομίζεις ότι υπογράφονται τα συμβόλαια; Στη Σιέρα Λεοένε; Είσαι στα καλά σου που πιστεύεις τέτοιες μούφες; Και είσαι και επιχειρηματίας;

Αντε στο ΚΕΠ να το θεωρήσεις....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:13 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2181 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:13 »
Τα συμφωνητικά είναι οκ έχουν σταλεί όλα είναι οκ υπάρχει αναμονή για το γνήσιο της υπογραφής, μάλλον από το εξωτερικό.
Ρε παιδιά σόρυ κιόλας. Έχω κουράσει το ξέρω αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω όταν βλέπω μαλακίες.

Ποιο γνήσιο της υπογραφής; Ποιος στα λέει αυτά; Ποιος σε κοροϊδεύει;

Διεθνές συμβόλαιο θέλει γνήσιο υπογραφής; Από συμβολαιογράφο στην Αμερική; Με όλα τα στοιχεία του επενδυτή; Με όλα τα στοιχεία του συμβολαιογράφου που μπορούν να τσεκαριστούν on line; Είτε στην Ελλάδα είτε εδώ; Με ηλεκτρονικές υπογραφές και έγκυρα email; Που νομίζεις ότι υπογράφονται τα συμβόλαια; Στη Σιέρα Λεοένε; Είσαι στα καλά σου που πιστεύεις τέτοιες μούφες; Και είσαι και επιχειρηματίας;

Αντε στο ΚΕΠ να το θεωρήσεις....

Ναι έχεις δίκιο. Όλα γίνονται online. Μέσω gov.gr. Τα προξενεία καταργήθηκαν. Αλλά ξέχασα 2 κιλά μπανάνες θα αγοράσουν τι δουλειά έχουν τα συμβόλαια και τα προξενεία. Α ρε κατακαυμενε θέλεις να το παίξεις και έξυπνος.

ΥΓ. Και ποιος σου είπε ότι είναι ΜΟΝΟ από Αμερική;;;;;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2182 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:15 »
Δηλαδή ρε φίλε εσύ ξέρεις πως γίνεται η μεταβίβαση μιας ΠΑΕ και τι χρειάζεται; Υπεύθυνα όμως να πεις αν ξέρεις. Εγώ προσωπικά δε ξέρω. Εσύ με βάση αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι γνωρίζεις σαν να δουλευες σε κάποια ΠΑΕ. Ή απλά θες πάλι να πας στο χειρότερο σενάριο και στην απαισιοδοξία και να βγάλεις ψέμα και μαπρουφα οποία θετική είδηση βγει. Αντιθέτως κάθε αρνητική την θεωρείς αληθή και την δέχεσαι. Στο τέλος πιστεύω είναι κρυφός σου πόθος να διαλυθουμε και να αρχίσουμε από την αρχή

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2183 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:17 »
Ναι ρε φίλε δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής με την έννοια που του αποδίδουμε στην Ελλάδα.

Μετάφραση χρειάζονται τα έγγραφα αν οι συναλλασσόμενοι το απαιτήσουν.

Η οποία μπορεί να γίνει από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΞ είτε του ελληνικού είτε της χώρας καταγωγής του ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Αυτό και τέλος.

Μην λέτε μαλακίες.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2184 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:18 »
Γνήσιο υπογραφής χρειάζονται όλα στην μπανανία που ζούμε. Ασχετο με το θέμα. Το αναφέρω γενικά. Ελληνική εταιρία αγοράζουν. Να μην έχουν και λίγη γραφειοκρατία;

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2185 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:22 »
Παράθεση

Α τώρα χρειάζονται μετάφραση. Δηλαδή υπογραφές δεν θέλουν αν είναι έτσι να τα πάμε σε έναν μεταφραστή εδώ στα Γιάννενα και να σχολαμε. Λοιπόν άμα δεν ξέρεις μην πετάς τις μπαρουφεε σου μόνο και μόνο για να το παίξεις έξυπνος και να προσβάλεις κόσμο.
Οτιδήποτε λέγεται και είναι θετικό αμέσως να το κραξεις. Κρυφός σου πόθος η διάλυση της ΠΑΕ μόνο και μόνο για να πεις εγώ τα λεγα....
Υγ2
Επειδή χρειάζονται μετάφραση, όπως παραδέχτηκε, σε προξενείο της εκάστοτε χώρα και ΥΠΟΓΡΑΦΕς για το ΓΝΗΣΙΟ  παίρνει μια λόγο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2186 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:24 »
Πάντως να ξέρεις ότι πριν 2 χρόνια δεν πρόλαβε να γίνει η μεταγραφή του Κουρτουα διότι δεν πρόλαβαν να στείλουν τα έγγραφα με φαξ για να μπουν οι υπογραφές και να ξανά σταλθούν πίσω κλπ κλπ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2187 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:26 »
Απο τις 27 Απριλιου μεχρι σημερον 5 Ιουνιου γαμηθηκατε να ακουτε καλες ειδησεις και να σας φουσκωνει τα μυαλα ο καθε χ.ψ παπαντζης δημοσιογραφος η κουτσομπολης της γειτονιας και τωρα θιγεστε απο ενα ποσταρισμα ενος οπαδου του ΠΑΣ που βλεπει οτι το δουλεμα εχει παει σε αλλο επιπεδο

Και τωρα σας φταιει ο Μπακουλιερος και ο καθε Μπακουλιερος...

Συνεχιζουμε με την ιδια νοοτροπια ακομα και τωρα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2188 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:26 »
Πάντως να ξέρεις ότι πριν 2 χρόνια δεν πρόλαβε να γίνει η μεταγραφή του Κουρτουα διότι δεν πρόλαβαν να στείλουν τα έγγραφα με φαξ για να μπουν οι υπογραφές και να ξανά σταλθούν πίσω κλπ κλπ

Άλλο αυτό που λες.

Το φαξ έχει καταργηθεί εδώ και καιρό (ενημερωρικά).

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2189 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:27 »
Πάντως αν αληθεύουν όλα αυτά και αν είναι όντως οι επενδυτές που μου είπαν τότε η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Κρατάω μικρό καλάθι.

Έχεις υπογράψει και εσύ ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν μπορείς να μοιραστείς το όνομα;

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2190 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:29 »
Παράθεση

Όχι ρε μην το ξαναπείς. Πας στον κυρ Γιάννη τον μεταφραστή σου ρίχνει μια μετάφραση σου εκτυπώνει και 2 παράβολα, στο κολλάει κιόλας όπως παλιά, και όλα καλά. Τι υπογραφές και μαλακίες μας λες τώρα. Δεν χρειάζεται τίποτε. ( Πλάκα κάνω φιλαράκι γιατί σε λίγο θα μας σαλταρει)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2191 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:30 »
Αδερφέ 1 μήνα δε γράφω τίποτα. Συγκρατημένος και περιμένω. Τώρα για ποια μυαλά λες εσύ δε ξέρω. Εσύ από τι θιχτηκες δηλαδή; Έγραψε κάτι ένας φίλος και άρχισαν οι προσβολές και οι ασχημιες διότι δεν θέλουν κάποιοι να βλέπουν τίποτα θετικό. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γράψει ο οποιοσδήποτε ξέρει κάτι εδώ μέσα. Από το τίποτα έστω και κάτι λίγο κάτι είναι. Προτιμώ αυτά παρά να αναλύω το μοντέλο του Βόλου, του Πανιωνίου τα οικονομία δεδομένα και την ονοματοδοσία του Ηρακλή, την "ιστορία" του ΑΟΒ και της ΑΕ Γιάννενα κλπ κλπ

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2192 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:31 »
Πάντως αν αληθεύουν όλα αυτά και αν είναι όντως οι επενδυτές που μου είπαν τότε η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Κρατάω μικρό καλάθι.

Έχεις υπογράψει και εσύ ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν μπορείς να μοιραστείς το όνομα;

Όχι απλά δεν είχα τι να κάνω και λέω δεν γράφω κάτι;
Πάντως πέρα από την πλάκα δεν είναι μόνο Ελληνοαμερικάνος...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2193 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:33 »
Παράθεση

Α τώρα χρειάζονται μετάφραση. Δηλαδή υπογραφές δεν θέλουν αν είναι έτσι να τα πάμε σε έναν μεταφραστή εδώ στα Γιάννενα και να σχολαμε. Λοιπόν άμα δεν ξέρεις μην πετάς τις μπαρουφεε σου μόνο και μόνο για να το παίξεις έξυπνος και να προσβάλεις κόσμο.
Οτιδήποτε λέγεται και είναι θετικό αμέσως να το κραξεις. Κρυφός σου πόθος η διάλυση της ΠΑΕ μόνο και μόνο για να πεις εγώ τα λεγα....
Υγ2
Επειδή χρειάζονται μετάφραση, όπως παραδέχτηκε, σε προξενείο της εκάστοτε χώρα και ΥΠΟΓΡΑΦΕς για το ΓΝΗΣΙΟ  παίρνει μια λόγο χρόνο.

Καλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι παραμυθακι η ολη η ιστορια πλεον

Αλλα σε ενα πραγματικο γεγονος οντως χρειαζονται μεταφρασεις τα κειμενα,σκεψου επειδη η γυναικα μου ειναι απο αλλη χωρα,μοναχα για δυο σελιδες πληρωσα τα μαλλιοκεφαλα μου.Ειναι υποχρεωτικο σε καθε συμφωνια σε πολιτη εκτος Ελλαδας,και αν ειναι εκτος Ε.Ε ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα σαν λογου χαρη τον Αμερικανο που λες,εκει χρειαζεται τουλιστον αναμονη 1 μηνα και βαλε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2194 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:36 »
Αδερφέ 1 μήνα δε γράφω τίποτα. Συγκρατημένος και περιμένω. Τώρα για ποια μυαλά λες εσύ δε ξέρω. Εσύ από τι θιχτηκες δηλαδή; Έγραψε κάτι ένας φίλος και άρχισαν οι προσβολές και οι ασχημιες διότι δεν θέλουν κάποιοι να βλέπουν τίποτα θετικό. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γράψει ο οποιοσδήποτε ξέρει κάτι εδώ μέσα. Από το τίποτα έστω και κάτι λίγο κάτι είναι. Προτιμώ αυτά παρά να αναλύω το μοντέλο του Βόλου, του Πανιωνίου τα οικονομία δεδομένα και την ονοματοδοσία του Ηρακλή, την "ιστορία" του ΑΟΒ και της ΑΕ Γιάννενα κλπ κλπ

Δηλαδή προτιμάς τις τρολιές από τις αλήθειες;

Προτιμάς να σου λέει ο άλλος παραμύθια για γνήσια υπογραφής όταν είναι φανερό από τα λεγόμενά του ότι δεν έχει συναλλαχθεί ποτέ με ξένη γραφειοκρατία;

Προτιμάς να μας λένε για επενδυτές χωρίς να αποκαλύπτονται ονόματα και να κρύβονται πίσω από ρήτρες εμπιστευτικότητας;

Και σε πειράζουμε εμείς που ζητάμε στοιχεία και αποδείξεις με ονοματεπώνυμο και βαρεθήκαμε να ακούμε τρεις μήνες τώρα πληροφορίες-μούφες;

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2195 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:49 »
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Μετέφερα κάτι Καλώς ή κακώς. Για κάποιους κακώς. Τι σας πειράζει; Για ποιον λόγο επιτίθεστε κάποιοι μειώνεται τον συνομιλητή και τι παίζετε ξερολες. Θέλεις διάβασε το ή όχι και μην το υιοθετείς. Προς το οι επιθέσεις δεν καταλαβαίνω.
Τέλος πάντων προσωπικα πολύ ασχολήθηκα λαθος μου που μετέφερα κάτι που έμαθα από πολύ αξιόπιστο άτομο και δεν θα επαναληφθεί. Ας μιλήσουμε για τα οικονομικά του Πανιωνίου

Και κάτι άλλο μπακουλιερο. Εσύ που ξέρεις ότι αυτό που μετέφερα είναι τρολια; Είσαι στο μυαλό μου; Ησουν στην συζήτηση που είχα; Ή η φαντασία σου οργιάζει;;;;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2196 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:52 »
Ναι ρε φίλε δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής με την έννοια που του αποδίδουμε στην Ελλάδα.

Η οποία μπορεί να γίνει από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΞ είτε του ελληνικού είτε της χώρας καταγωγής του ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Αυτό και τέλος.

Μην λέτε μαλακίες.
Φίλε Mpakouliero έτσι όπως το ΠΑΣ και να γίνει η μεταβίβαση και να δεις και το συμβόλαιο μπροστά σου και φωτογραφίες θα πεις ότι όλα είναι πλαστά.
Δε λέω ότι όλα αυτά που ακούμε είναι αλήθεια ή ψέματα απλά προσπαθώ να έχω υπομονή για να δω που θα καταλήξουν όλα αυτά.

Δε γνωρίζω τι δουλειά κάνεις αλλά πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά πως γίνεται η μεταβίβαση επιχείρησης και ειδικότερα ΠΑΕ απο Έλληνα επιχειρηματία σε fund του εξωτερικού για να είσαι τόσο αρνητικός και τόσο αγενής προς όλους όσοι έχουν διαφορετική γνώμη ή λένε τι ακούν.

Θα πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι γτ τα νεύρα μας έχουν βαρέσει κόκκινο. Μπορεί για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή τους τα μέλη της οικογένειας να κάνουν και κάτι καλό για την ομάδα. Θα δείξει.

Υπομονή!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2197 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 12:56 »

Και κάτι άλλο μπακουλιερο. Εσύ που ξέρεις ότι αυτό που μετέφερα είναι τρολια; Είσαι στο μυαλό μου; Ησουν στην συζήτηση που είχα; Ή η φαντασία σου οργιάζει;;;;

Το τρολιά πήγαινε γενικά.

Δεν έχουμε ακούσει τρολιές τόσο καιρό;

Τέλος πάντων. Έχουμε τσακωθεί κάμποσες φορές στο παρελθόν για ΧΒ και για άλλα. Σύγγνωμη αν σε πρόσβαλα. Μίλησα απότομα.
Μακάρι να είχες δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2198 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:13 »
Ρε φίλε nkats_99 πες κανα στοιχείο για το όνομα. Γτ αφού έχετε ακούσει πράγματα δε λέτε περισσότερα; Λέτε να χαλάσει απο την κουβέντα 10-20 ατόμων στο forum;
Είμαστε και μακριά απο τα Γιάννενα και έχουμε σκάσει

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2199 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:17 »
Επειδή δεν χρειάζεται να λέμε πολλά,οι συζητήσεις έχουν καταλήξει,έχουν συμφωνήσει και περιμένουμε το ΟΚ από τον επενδυτή για να πέσουν οι υπογραφές Δεν χρειάζεται να λέμε ότι να'ναι χωρίς να ξέρουμε.Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά ο νέος ιδιοκτήτης,αν έρθει με το καλό,αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΣ.
Όπως παλιότερα η υπεραισιοδοξία έτσι και τώρα η μαυρίλα και ο μηδενισμός δεν εξυπηρετούν κάτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:22 από PASsenger »