Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 310341 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2200 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:20 »
Ρε φίλε nkats_99 πες κανα στοιχείο για το όνομα. Γτ αφού έχετε ακούσει πράγματα δε λέτε περισσότερα; Λέτε να χαλάσει απο την κουβέντα 10-20 ατόμων στο forum;
Είμαστε και μακριά απο τα Γιάννενα και έχουμε σκάσει
Μπορεί απλώς να μην ξέρουμε τα ονόματα.Να μην έχουν κυκλοφορήσει.Δεν τα ξέρουμε όλα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2201 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:24 »
Επειδή δεν χρειάζεται να λέμε πολλά,οι συζητήσεις έχουν καταλήξει,έχουν συμφωνήσει και περιμένουμε το ΟΚ από τον επενδυτή για να πέσουν οι υπογραφές Δεν χρειάζεται να λέμε ότι να'ναι χωρίς να ξέρουμε.Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά ο νέος ιδιοκτήτης,αν έρθει με το καλό,αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΣ.
Όπως παλιότερα η υπεραισιοδοξία έτσι και τώρα η μαυρίλα και ο μηδενισμός δεν εξυπηρετούν κάτι.
Καλά και με τα αδέλφια αλλάξαμε επίπεδο προς το χειρότερο βέβαια αλλά αλλάξαμε.
 Ούτε εσύ θα αναφέρεις όνομα.να υποθέσουμε

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2202 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:31 »
Παράθεση
.   Το νέο σενάριο έχει βάση και ο υποψήφιος  επενδυτής  είναι υπαρκτός και ισχυρός οικονομικά. Άλλοι βέβαια θα φανούν επίσημα μπροστά , αν υπάρξει τελική συμφωνία που εξαρτάται από το αν ξεκαθαρίσουν και απεμπλακούν  πρώτα από την ...ρευστή κατάσταση που βρίσκονται τώρα.
Από το εξωτερικό ο επενδυτής, στην Ελλάδα οι ..."μπροστινοί".
Υπομονή,  θέμα χρόνου  ο λευκός ή μαύρος καπνός   

Από "Πολύ μπλα μπλα"

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2203 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:35 »
Ρε φίλε nkats_99 πες κανα στοιχείο για το όνομα. Γτ αφού έχετε ακούσει πράγματα δε λέτε περισσότερα; Λέτε να χαλάσει απο την κουβέντα 10-20 ατόμων στο forum;
Μπορεί απλώς να μην ξέρουμε τα ονόματα.Να μην έχουν κυκλοφορήσει.Δεν τα ξέρουμε όλα.
Και πως λέμε ότι αλλάζουμε επίπεδο αν δεν ξέρουμε για ποιον μιλάμε;
Το να λέμε ξέρω τι γίνεται αλλά δε λέω περισσότερα, περιμένετε και θα δούμε, είναι και λίγο τσάμπα επίδειξη γνωριμιών.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2204 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:42 »
Να πω μερικά πράγματα χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου από όλα αυτά.
Νομίζω το 99,9% του φόρουμ ή και γενικότερα,για να μην πω το 100%, θέλει αλλαγή από τους Χβ.Έχουν τελειώσει οριστικά,άσχετα αν ακόμα έχουν τις μετοχές.Δεν πάει άλλο με αυτούς.Έχουν κυρήξει στάση πληρωμών.Δεν πληρώνουν τίποτα κυριολεκτικά.Ούτε τους μισθούς για να ζήσουν οι απλοί υπάλληλοι που μπορεί να μην έχουν κομπόδεμα από πίσω.
Νομίζω υπάρχουν 2 κύριες τάσεις.Ότι κάτι γίνεται και ότι όλα είναι ψέματα και μας κοροιδεύουν οι Χβ.Εγώ αυτά που έχω ακούσει είναι ότι όντως κάτι υπάρχει και γίνονται διεργασίες.Από έμπιστα άτομα σε μένα που δεν έχουν λόγο να μου πουν ψέματα.Οπότε ναι τους πιστεύω και περιμένω που θα καταλήξει όλο αυτό.Υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι είναι όλα ψέματα.Το τι θα γίνει θα το δούμε άμεσα.Δεν αργεί ο καιρός.Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα μαζί θα προχωρήσουμε.Πάλι θα τσακωνόμαστε,πάλι θα τα λέμε και θα προχωρήσουμε.Ακόμα και να γίνει η αλλαγή δεν ξέρω αν θα πάει καλύτερα ή χειρότερα.Ακόμα και αυτό θα το δούμε στην πράξη.
Η άλλη άποψη μου βγάζει πολύ μαυρίλα προσωπικά.Δεν την αντέχω προσωπικά.Ακόμα και αν βγάζαμε από την μέση τον ΠΑΣ,δεν θα το άντεχα τόσο πολύ για το οποιοδήποτε θέμα και να συζητούσαμε.
Κάποια πλευρά στο τέλος θα δικαιωθεί.Μακάρι να υπάρξει ένα καλό σενάριο για τον ΠΑΣ και να χαιρόμαστε όλοι.Να πηγαίνουμε γήπεδο και να χαιρόμαστε με αυτό που βλέπουμε.Να περιμένουμε την Κυριακή για να πάμε γήπεδο.Να έχουμε μια ελπίδα για το αύριο.Ας περάσουμε από φορτούνες,ας περάσουμε από κύμματα.Στο τέλος όμως ας είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Επειδή εγώ έβαζα για Πανιώνιο ή για Ξάνθη ή και για άλλους συλλόγους.Τα βάζω για να τα διαβάζουν και άλλοι.Γιατί δεν νομίζω ότι πολλοί ξέρουν τι γίνεται παραπέρα.Ακόμα και εγώ.Πρέπει να ψάξω και να διαβάσω.Ενημέρωση δεν υπάρχει.Μην κοροιδευόμαστε.Η δημοσιογραφία στα Γιάννινα είναι σε χαμηλό επίπεδο.Ακόμα και αν δεχτώ ότι κάποιος δεν ζει από αυτό επαγγελματικά,το επίπεδο είναι χαμηλό.Οπότε πρέπει να τρέχουμε όλοι να ενημερωθούμε.Να ψαχτούμε.Υπάρχουν φορές που δημοσιογράφοι διαβάζουν από εδώ μέσα ή από άλλες σελίδες για τον ΠΑΣ και γράφουν ανάλογα.Όχι ξένοι.Ντόπιοι.Έχει γίνει άπειρες φορές.Όχι μόνο από έναν.Από πολλούς.Για να μην πω όλους.Φανταστείτε τι γίνεται σε άλλα θέματα της τοπικής κοινωνίας.
Ζούμε ιστορικές στιγμές είναι η αλήθεια.Άσχετα αν γραφτούν θετικά ή αρνητικά από τον ιστορικό του μέλλοντος.Μαζί πάλι θα γελάσουμε,θα κλάψουμε,θα τσακωθούμε,θα νευριάσουμε και όλα αυτά.Οπότε υπομονή όλοι προς όλους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2205 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:48 »
Το να λέμε ξέρω τι γίνεται αλλά δε λέω περισσότερα, περιμένετε και θα δούμε, είναι και λίγο τσάμπα επίδειξη γνωριμιών.
Μπορώ να απαντήσω μόνο για μένα.Όχι για όλους.
Δεν νομίζω να έγραψα για αλλαγή επιπέδου ή κάτι τέτοιο.Όπως έγραψα από πάνω,μπορεί όντως να μην τα ξέρω όλα.Να ξέρω ένα κομμάτι.Ούτε έχω σκοπό να το παίξω σπουδαίος ότι έχω μια πληροφορία παραπάνω από κάποιον.Την ίδια αγωνία έχω όπως όλοι και περιμένω να γίνει η αλλαγή και να δω κάτι διαφορετικά και καλύτερο από αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια.Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου από το να κάνω κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ.Να κάθομαι να λέω εγώ ξέρω και εσείς πλέμπα δεν ξέρετε.Θα ήταν ανώριμο.
Έγραψα ότι προτάσεις υπήρξαν για τον ΠΑΣ.Χάλασαν εξαιτίας των Χβ.Τώρα υπάρχει πρόταση και μένει να δούμε τι θα γίνει.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2206 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:50 »
Δεν νομίζω να έγραψα για αλλαγή επιπέδου ή κάτι τέτοιο.Όπως έγραψα από πάνω,μπορεί όντως να μην τα ξέρω όλα.Να ξέρω ένα κομμάτι.Ούτε έχω σκοπό να το παίξω σπουδαίος ότι έχω μια πληροφορία παραπάνω από κάποιον.Την ίδια αγωνία έχω όπως όλοι και περιμένω να γίνει η αλλαγή και να δω κάτι διαφορετικά και καλύτερο από αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια.Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου από το να κάνω κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ.Να κάθομαι να λέω εγώ ξέρω και εσείς πλέμπα δεν ξέρετε.Θα ήταν ανώριμο.
Έγραψα ότι προτάσεις υπήρξαν για τον ΠΑΣ.Χάλασαν εξαιτίας των Χβ.Τώρα υπάρχει πρόταση και μένει να δούμε τι θα γίνει.
Μα δεν μιλάω για εσένα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2207 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:52 »
Εγω λεω εσεις που δεν δεχεστε το χιουμορ απο διαφορα ατομα εδω μεσα να χαλαρωσετε και να μην παρεξηγειστε
Δεν εξαρταται η ζωη σας απο τον ΠΑΣ οποτε μην το τραβατε και πολυ
Ουτε εχετε τα πρωτεια σε στεναχωρια και πικρα και αλλα σχετικα

Οτι ειναι να γινει θα γινει με την ομαδα
Απο τη στιγμη που ο απλος κοσμος δεν μπορει να βρει τη φορμουλα να βοηθησει, θα εξαρτωμαστε παντα απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη
Πεσαμε σε ανικανους και ελπιζουμε σε πιο ικανους
Μπορει οι επομενοι να ειναι και αυτοι ανικανοι

Αυτη ειναι η καταντια του ποδοσφαιρου εν ετει 2025
Ιστορικα σωματεια οπως ο ΠΑΣ να παιζουνε την τυχη τους σε μια ζαρια καθε φορα που ερχεται νεος ιδιοκτητης
Δεν ξερω ποια ειναι η λυση
Η ακομα και αν ξερω, δεν νομιζω οτι βοηθαει το κρατος προς αυτη την κατευθυνση με τον ευνοικο τροπο που συμπεριφερεται στο καθε τσουτσεκι που εχει τις μετοχες μιας ομαδας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2208 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 13:54 »
Μα δεν μιλάω για εσένα.
Το quote ήταν στο δικό μου ποστ.Τέσπα πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2209 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 14:00 »
Μα δεν μιλάω για εσένα.
Το quote ήταν στο δικό μου ποστ.Τέσπα πάμε παρακάτω.
Εγώ μιλάω στο nkats και απαντάς εσύ. Οπότε σου μίλησα. Πάμε παρακάτω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2210 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 14:44 »
Πιέζει ο χρόνος για τις υπογραφές
Ακόμη μια μέρα χωρίς κάτι ουσιαστικό και… υπογραφές έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή δεν απέστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας.  H αγωνία των Ηπειρωτών φιλάθλων έχει φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς μπορεί να υπήρξε μεν προφορική συμφωνία και ο υποψήφιος αγοραστής να είπε το ναι, ωστόσο χρειάζεται να υπογραφούν τα συμφωνητικά και το προσύμφωνο συνεργασίας προκειμένου η γιαννιώτικη ομάδα να αλλάξει στα χέρια στις πράξεις και όχι στα λόγια.

Η πλευρά των Χριστοβασίληδων βρίσκεται πραγματικά σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς θέλουν να τελειώσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό προκειμένου να μη μπλέξουν σε περιπέτειες και γι’ αυτό το λόγο, αναμένοντας τις εξελίξεις, έχουν παγώσει την υπαγωγή της ομάδας στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Από την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή, δεν υπήρξε κάποια διαρροή. Ωστόσο, οι άνθρωποι στα Γιάννενα που είναι διαμεσολαβητές και γνωρίζουν την πλευρά του αγοραστή, είναι καθησυχαστικοί μέχρι στιγμής, λέγοντας πως τα πάντα θα ολοκληρωθούν το αργότερο έως την Τρίτη 10 Ιουνίου.

Άλλωστε και ο ίδιος, ο νομικός σύμβουλος Χάρης Λαζάνης παρουσίασε ένα πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στους οικονομικούς διευθυντές και σε όσους ήταν στο ραντεβού με την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή και έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία (deadline) την 10η Ιουνίου.

Το πού ακριβώς …κολλάει το πράγμα κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, με δεδομένο ότι κύριος χρηματοδότης, ο λεγόμενος επενδυτής, είπε το ναι. Όμως, άνθρωποι που γνωρίζουν περί ποιου πρόκειται μιλάνε για κάποιες δαιδαλώδεις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να υπογραφούν κάποια έγγραφα. Και αυτό γιατί στις συζητήσεις στην Αθήνα υπάρχουν κάποιοι περιφερειακοί διευθυντές που από πάνω είναι κάποιοι επικεφαλής του ευρωπαϊκού τομέα της εταιρείας που θα αναλάβει τον ΠΑΣ και στο τέλος η πληροφορία φτάνει στην Αμερική στο «μεγάλο αφεντικό».

Εκείνο που έχουν καταλάβει οι Γιαννιώτες διαμεσολαβητές και όσοι βρίσκονται πέριξ της ομάδας είναι ότι χρειάζονται άμεσα υπογραφές προκειμένου να υπάρξει ρευστότητα και να πληρωθούν τα ban στη FIFA και σε όσους ποδοσφαιριστές έχουν καταθέσει προσφυγή, όμως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει η βιασύνη αυτή από πλευράς επενδυτών.

Ορισμένοι το αποδίδουν αυτό με καχυποψία ότι στο τέλος δεν θα υπογράψουν. Άλλοι όμως, μιλούν για δαιδαλώδεις διαδικασίες και έλλειψη κατανόησης από την πλευρά των μεγάλων …κεφαλιών στο πόσο αγωνία υπάρχει στον κόσμο της ομάδας. Και πιστεύουν ότι αυτούς τους ενδιαφέρει το επιχειρηματικό κομμάτι της όλης διαδικασίας, για αυτό και δεν βιάζονται να υπογράψουν.

Χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε μια φήμη ότι πληρώθηκαν κάποιοι παίκτες, κάτι που δημιούργησε μια υπέρμετρη αισιοδοξία ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, όμως αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από το εσωτερικό της ομάδας.

Είναι απορίας άξιο ποιον εξυπηρετούν και από πού εκπορεύονται αυτές οι αβάσιμες πληροφορίες- η παραπληροφόρηση- και τι στόχο έχουν.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2211 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 14:45 »
Από αναμονή σε αναμονή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος έχει σχετική έννοια. Όταν κυνηγάς το σκορ σου φαίνεται ότι το χρονόμετρο «τρέχει», όταν προσπαθείς να κρατήσεις το αποτέλεσμα νομίζεις ότι σταμάτησε να μετράει. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι εξελίξεις δεν «τρέχουν» με τους ρυθμούς που θα θέλαμε όλοι, αλλά με επιχειρηματικούς ρυθμούς και βήμα-βήμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η αναμονή στο να μετουσιωθεί η προφορική συμφωνία Χριστοβασίληδων και επενδυτή, σε έγγραφη, θέλει το δικό της χρόνο, όπως δείχνουν τα πράγματα. Και δυστυχώς στο σημείο αυτό οι πληροφορίες βγαίνουν πλέον με το σταγονόμετρο, αφού είμαστε στην πιο κρίσιμη φάση για να αλλάξει ή όχι η κατάσταση στο διοικητικό και οι διαρροές προφανώς δεν είναι επιθυμητές.

Επομένως, δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το αν έχει συμφωνηθεί συγκεκριμένη ημέρα που θα μπουν οι υπογραφές σε προσύμφωνο ή συμβόλαιο μεταβίβασης. Όμως αυτό που έχει ημερομηνία είναι το υπόμνημα που πρέπει να συντάξει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να εξηγήσει για ποιο λόγο έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές οφειλές προς ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό.

Ως τις 10 Ιουνίου καλό θα ήταν να υπάρχουν έμπρακτες απαντήσεις, ώστε να αποφευχθούν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις με πρόστιμα κτλ, και τι πιο έμπρακτο από μία οριστική συμφωνία με αποδέσμευση των επειγουσών πληρωμών από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επενδυτή.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2212 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 14:49 »
Α μαλιστα ετσι βγαινουνε και οι φημες

Αφηνονται να διαρρεονται απο οτι καταλαβα απο τον ιδιο τον Λαζανη τον δικηγορο της ΠΑΕ

Οπου ο Λαζανης ηταν και ο δικηγορος-διαπραγματευτης με την υποτειθεμενη προσφορα του Φαρρα

Απο ιστιοσελιδα αναφερεται κιολας οτι ο Λαζανης βρεθηκε την προηγουμενη τριτη με μεσαζοντα του αμερικανου(Στο Σοφιτελ το ξενοδοχειο απεναντι απο το αεροδρομιο) και οτι ζητησανε οι υποψηφιοι επενδυτες  διορια μια εβδομαδα (Ασχετα να ενημερωσω σημερα ειναι Πεμπτη,10 μερες δηλαδη)

Εξου αυτα που αναπαραγανε ο Γιαννακης και ο Γυφτοπουλος,περι οριστικης συμφωνιας την Τριτη στις σελιδες τους

Σαν πολυ ευκολα μαθαινονται λεπτομερειες και μερες και οχι το ονομα ρε Λαζανη??????
Και αυτο το καθιστα πολυ πιο υποπτη την ιστορια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2213 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 17:36 »
Προφανώς πρόκειται για κάποια πολύ μεγάλη πολυεθνική αν καταλαβαίνω σωστά. Δεν έχω θέμα να περιμένω λοιπόν ούτως η άλλως η επόμενη επιλογή μου είναι το Γ τοπικό με 5 εκατομμύρια χρέη να τοκίζονται και να με περιμένουν να ξαναγίνω ΠΑΕ.

Εγώ απλά να πω σε αυτούς τους ανθρώπους(αν τους το μεταφέρει κάποιος) πως το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα (πέρα από τα χρήματα) είναι όραμα. Ένα πλάνο που θα δώσει στον κόσμο τον ενθουσιασμό και την ελπίδα για κάτι καλύτερο, και τότε θα είμαστε όλοι εκεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιούν 2025 19:41 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2214 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 19:26 »
Μήπως ο Παναγιωτάκης παίρνει καμιά χορηγία από πληκτρολόγια και μας έχει στο F5;

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2215 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 19:28 »

Άλλωστε και ο ίδιος, ο νομικός σύμβουλος Χάρης Λαζάνης παρουσίασε ένα πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στους οικονομικούς διευθυντές και σε όσους ήταν στο ραντεβού με την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή και έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία (deadline) την 10η Ιουνίου.

passports.gr

Μαλλον θα εχει κανει και ο λογιστης της ΠΑΕ προσφυγη

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2216 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 19:44 »

passports.gr

Η σωστή ερώτηση είναι αν είχε ποτέ η ΠΑΕ λογιστή.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2217 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 20:17 »
Ο Χαρης Λαζανης παρουσιασε πλανο βιωσιμοτητας της ΠΑΕ στους οικονομικους δειυθυνταδες  και σε οσους ηταν στο ραντεβου..

Τα εξηγησε τοσο καλα,που με το που ανοιχτηκανε τα λογιστικα τεφτερια φανταζομαι μεινανε με ανοιχτο το στομα με το ποσο καταπληκτικη δουλεια στα οικονομικα εχει γινει τοσα χρονια απο τους ΧΒαιους

Ρε τι πλακα που εχουνε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2218 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 22:24 »

passports.gr

Η σωστή ερώτηση είναι αν είχε ποτέ η ΠΑΕ λογιστή.

Η ερώτηση είναι αν είχε ποτέ πλάνο (ανάπτυξης ή διάλυσης)...και δεύτερο σκέλος ερώτησης,
Σε πιο βαθμό υλοποιήθηκε και πόσο ευχαριστημένοι είναι από το επίπεδο της υλοποίησης ή μη.

Ποιος να τα ρωτήσει αυτά και ποιος να τα απαντήσει? Τα γαϊδούρια μόνο σανό θέλουν...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2219 στις: Πεμ 05 Ιούν 2025 23:25 »
Έχουν όραμα, αυτό μετράει
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2220 στις: Παρ 06 Ιούν 2025 09:07 »
Ο super-fm λέει ότι παραιτήθηκε ο Παντελάκης από την κατάπτωση της εγγυητικής γτ έχει πληρωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Δηλαδή το άρθρο θέλει να μας πει ότι πλήρωσαν τα αδέρφια που δεν πληρώνουν ούτε τον καφέ που πίνουν.
Λέτε να άρχισε να πληρώνει τα fund;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2221 στις: Παρ 06 Ιούν 2025 10:01 »
Ο super-fm λέει ότι παραιτήθηκε ο Παντελάκης από την κατάπτωση της εγγυητικής γτ έχει πληρωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Δηλαδή το άρθρο θέλει να μας πει ότι πλήρωσαν τα αδέρφια που δεν πληρώνουν ούτε τον καφέ που πίνουν.
Λέτε να άρχισε να πληρώνει τα fund;

Το γράφαμε πριν καιρό, αν γίνει το deal θα αρχίζουν την αγιοποίηση τους. Μεροκάματο είναι αυτό. Με ξένο κωλο τον φουστη! Ξέρουν καλά τα...κόλπα της δημιοσιοκαφριλας

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2222 στις: Παρ 06 Ιούν 2025 10:46 »
“Ναυάγιο” με τους επενδυτές – Στον “αέρα” το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα

Στον “αέρα” βρίσκεται και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές έκαναν τελικά πίσω και σταματάνε τις συζητήσεις με την ομάδα! Απ’ ό,τι φαίνεται οι πολύ ασφυκτικές ημερομηνίες για τις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας που χρειάζεται σχεδόν 1 εκ. ευρώ ως το τέλος του μήνα για να αποφύγει απαγόρευση μεταγραφών ή άλλες συνέπειες, είναι η αιτία που δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο τις συζητήσεις.

Κι όλα αυτά ενώ είχαν συμφωνήσει προφορικά πριν λίγες μέρες, κάτι που παραδέχονταν και άνθρωποι των επενδυτών στα Γιάννενα, οι οποίοι θα είχαν ρόλο στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον που να είναι γνωστό αυτή τη στιγμή, παρά μόνο η δήλωση των αδελφών Χριστοβασίλη ότι θα αποχωρήσουν αν δεν βρεθεί επενδυτής να αναλάβει, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πραγματικά στον “αέρα” αυτή τη στιγμή και αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης.

https://super-fm.gr/127995/quot-nayagio-quot-me-toys-ependytes-ston-quot-aera-quot-to-mellon-toy-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2223 στις: Παρ 06 Ιούν 2025 10:47 »
Το super-fm αναφέρει "ναυάγιο" με τους επενδυτές. Μα αφού όλοι οι ειδικοί εντός και εκτός μας είπαν ότι το deal έκλεισε και αλλάζουμε σελίδα...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2224 στις: Παρ 06 Ιούν 2025 11:00 »
Τόσο πλούσιο fund και φοβάται το 1 εκ. μέχρι το τέλος του μήνα;
Αυτό ήταν και επίσημα! Τελειώσαμε!

Α ρε ΠΑΣ!!!