Αποστολέας Θέμα: Καλύτεροι της χρονιάς Γιάννης Πετράκης - Μάρκος Βελλίδης - Χάρης Χαρίσης  (Αναγνώστηκε 1063 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 264
    • Προφίλ
    • PAS.gr website


Το τίτλο του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου τερματοφύλακα και του καλύτερου νέου παίχτη της χρονιάς κέρδισαν στα βραβεία ΠΣΑΠ οι Γιάννης Πετράκης, Μάρκος Βελλίδης και Χάρης Χαρίσης αντίστοιχα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιάννης Πετράκης τόνισε:

"Είμαι χαρούμενος για τη βράβευση μου. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση.
Θεωρώ ότι είναι σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Τον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά και όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν ώστε να φτάσει η ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι πρωταγωνιστές και εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο"

Ο Μάρκος Βελλίδης, τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πια, δήλωσε:
«Πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον ΠΑΣ Γιάννινα και την οικογένειά του. Δεν είναι ατομικό αλλά ομαδικό βραβείο, είναι τεράστια τιμή για μένα, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα». 

Ο Χάρης Χαρίσης δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον ΠΑΣ, τον Γιάννη Πετράκη αλλά και τους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω την οικογένειά μου που είναι πάντα μαζί μου».
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Φεβ 2016 21:30 από PAS.gr »
Τα επίσημα κείμενα του pas.gr