Αποστολέας Θέμα: Αθλητικές εγκαταστάσεις  (Αναγνώστηκε 9046 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Αθλητικές εγκαταστάσεις
« στις: Δευ 15 Φεβ 2016 14:24 »
Sports Arena ITV 25.01.16_φάκελος ΕΑΝΚΙ

Studio E 103 FM 20.01.16_ Καραμπίνας

Παράθεση
Πλαστικός τάπητας στο γήπεδο της Λιμνοπούλας
Φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από προσπάθειες του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά και του προέδρου του Ε.Α.Ν.Κ.Ι. Σπύρου Πάικα θα δούμε σε ένα γήπεδο τουλάχιστον να τοποθετείται πλαστικός τάπητας και αυτό δεν είναι άλλο από το γήπεδο της Λιμνοπούλας το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός  θα βρίσκεται αύριο στα Γιάννενα για να παρακολουθήσει από κοντά το 4th Swimming Cup Ioannina 2016 στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Ν.Κ.Ι. και θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Σπύρο Πάικα στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα VIP του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» όπου εκεί θα ανακοινώσει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο Λιμνοπούλας.

Η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στην Λιμνοπούλα θα δώσει ανάσα και στο Ενωσιακό γήπεδο όπου σήμερα φιλοξενεί τουλάχιστον είκοσι ομάδες, εκτός από τις Κ 17, Κ 15 και Κ 20.

Ελπίζουμε οι εξαγγελίες του κ.Συναδινού να γίνουν πραγματικότητα και να μην μείνουν μόνο στα λόγια.
passports.gr

   
Παράθεση
Μελέτες για ταρτάν σε "Ζωσιμάδες" και πλαστικό στο ΕΑΝΚΙ εξήγγειλε ο Συναδινός
Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Γ.Γ.Α, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος παρέθεσε κοινή συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Σπύρο Πάϊκα. Ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε στην επιχορήγηση που θα λάβει η πόλη , προκειμένου να συντηρήσει και να αποκαταστήσει τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, προανήγγειλε τη δημιουργία πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΕΑΝΚΙ και ταρτάν στο «Ζωσιμάδες».

Αρχικά , ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ  Σπύρος Πάϊκας αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό, ο οποίος θα είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι κατά 100.000 ευρώ, ενώ έδωσε υπόσχεση , πως τα Αθλητικά Κέντρα της πόλης στο εξής θα έχουν καλύτερη εικόνα.

Ο Γ.Γ.Α Ιούλιος Συναδινός είπε , πως η επιχορήγηση ανέρχεται στα 555.000 ευρώ , τα οποία θα διατεθούν τόσο για τη συντήρηση όσο και για την αποκατάσταση των χώρων , που υπάγονται στο ΕΑΝΚΙ, ενώ για το γήπεδο της Λιμνοπούλας,  τόνισε , πως το χωροταξικό πρόβλημα έχει πλέον δρομολογηθεί. Μίλησε για την ύπαρξη ενός  συγκεκριμένου σχεδίου , που αφορά όλες τις αθλητικές υποδομές της χώρας, επομένως και των Ιωαννίνων , ενώ έκανε  τον  απολογισμό ενός έτους περίπου, κατά τον οποίον βρίσκονται στην ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού  και  7 μήνες στην εποπτεία του  Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της πόλης.

Αναφερόμενος στο σχέδιο της τρέχουσας χρονιάς , είπε , πως  η επιχορήγηση για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων θα είναι αυξημένη και θα αγγίξει τις 275.000 ευρώ  για όλο το έτος. Είναι αυξημένη, προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένα έργα συντήρησης και αποκατάστασης όλων των χώρων, που υπάγονται στο ΠΕΑΚΙ  και ταυτόχρονα ένα σημαντικό μέρος των πόρων , όπως είπε, θα διοχετευτεί μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, τόσο για την ολοκλήρωση της επισκευής του κολυμβητηρίου όσο και για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιμνοπούλας . Ειδικά για το γήπεδο της Λιμνοπούλας, τόνισε , πως  στη σύσκεψη,  που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρουσία και του προέδρου του κυρίου Πάϊκα , δρομολογήθηκε η λύση στο χωροταξικό πρόβλημα, ενώ ένα μέρος του  γηπέδου αυτού,  που συνορεύει με την παραλίμνια περιοχή  δε βρίσκεται στην ιδιοκτησία και στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  αλλά στην ΕΤΑΔ ΑΕ.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη επίλυσης ενός  συγκεκριμένου θέματος,  ότι δηλαδή  υπάρχει  ένα γήπεδο , όπου το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ιδιοκτησία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ένα μικροτέρο κομμάτι ενός άλλου Οργανισμού. Εξέφρασε την πεποίθησή του , πως   το προσεχές διάστημα  το ζήτημα θα λυθεί, ενώ   οι τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι αρχές Μαρτίου θα έχουν ολοκληρώσει  τη μελέτη για το γήπεδο .

Είπε μεταξύ άλλων , πως  τις επόμενες μέρες κλιμάκιο τεχνικών θα επισκεφτεί για το θέμα αυτό το γήπεδο , προκειμένου να ενταχθεί το έργο με πίστωση στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων  , το οποίο θα ξεκινήσει μεσα στο 2016 και υπάρχει ελπίδα να αποπερατωθεί σύντομα . Επίσης, αναφέρθηκε στην  πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη , όπου είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων και υποδείξεων σχετικά  με το ταρτάν του Σταδίου . Επεσήμανε την παλαιότητα του ταρτάν , το οποίο δεν ανταποκρίνεται στους όρους για την προπόνηση των αθλητών. Σημείωσε , πως ο σχεδιασμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το 2016 περιλαμβάνει την επισκευή  τριών αγωνιστικών χώρων για το στίβο σε Θεσσαλονίκη , Λάρισα και φυσικά Γιάννενα. . Αναφέρθηκε στην προτεραιότητά τους , που είναι να εξυπηρετηθούν  οι ανάγκες του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος σε  αυτές τις τρεις πόλεις διεξάγει  πανελλήνια πρωταθλήματα διάφορων ηλικιών, ενώ  σε ο,τι αφορά  το ταρτάν θα έρθει εθνική αντιπροσωπεία για να κάνει τη μελέτη .

Σε ερωτήσεις , που του τέθηκαν , επεσήμανε , πως η Περιφέρεια θα πρέπει να έχει τις αναγκαίες υποδομές για κάθε άθλημα. Για τη Λιμνοπούλα εκτιμά , ότι χρειάζονται περίπου 285.000 ευρώ. Ο κύριος Πάϊκας συμπλήρωσε  , πως από τη πλευρά τους θα διεκδικήσουν και τα συνοδευτικά των εγκαταστάσεων , όπως είναι για παράδειγμα τα αποδυτήρια.

Ο κύριος Συναδινός τόνισε, πως πέρυσι το ΟΑΚΑ είχε προϋπολογισμό 7.120.000 , ενώ φέτος θα έχει 2.000.000 λιγότερο και τα οποία θα διοχετευτούν στην περιφέρεια , για να καλυφθούν οι ανάγκες της.

Σε ερώτηση ,για το αν θα δημιουργηθεί και δεύτερο κλειστό στην πόλη , τόνισε , πως πρώτα πρέπει να συντηρηθούν τα ήδη υπάρχοντα έργα και μετά να μπουν στη διαδικασία σχεδιασμού νέων .

Τέλος , ανέφερε , πως δόθηκαν οδηγίες για την αποκατάσταση του πύργου της κωπηλασίας, αλλά  οι κωπηλατικές εγκαταστάσεις  δεν είναι αρμοδιότητά τους, πχ Πύργος , εξέδρες , αγωνιστικός χώρος και οι διάδρομοι , που καταστράφηκαν.

Στο τέλος έδειξε στους δημοσιογράφους, ποιο είναι το επίσημο σχέδιο της Λιμνοπούλας.
super-fm.gr

Προφανώς καλοδεχούμενες και άλλες ειδήσεις και πλευρές.Όποιος έχει κάτι ας ποστάρει.Να δούμε και τις υποσχέσεις αν γίνουν πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.098
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #1 στις: Δευ 15 Φεβ 2016 18:41 »
Αυτα ειναι περυσινά ξυνά σταφύλια ρε σεις  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #2 στις: Δευ 15 Φεβ 2016 18:53 »
Μέσα στον Γενάρη έγιναν αυτά.Απλά κάπου πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται και σε αυτό το θέμα και τι ειδήσεις υπάρχουν από καιρό σε καιρό.Όπως και τι λέει ο καθένας.Να συγκρίνουμε λόγια και πράξεις.Αυτά σαν αρχή είναι.Ελπίζω το θέμα να έχει συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος davelis

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.098
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #3 στις: Δευ 15 Φεβ 2016 19:25 »
Καλά εκανες και τα εβαλες
Απλα απο πριν τις εκλογες του Ιανουαρίου του 2015 ταζουν ενα εκατομμύριο για εργα στις Αθλητικές Εγκαταστασεις της περιοχής κι ακόμα τα φραγκα ερχονται
(με το τραίνο ερχονται κι αυτα)  :(

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #4 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 20:30 »
Παράθεση
Οι ώρες κοινού και νέες τιμές στο Κολυμβητήριο
Κανονικά συνεχίζονται οι ώρες κοινού στο κολυμβητήριο. Πέραν της συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στους διάφορους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κολυμβητηρίου ανακοινώνεται ότι κατά τη φετινή περίοδο ισχύουν οι ώρες κοινού ως εξής:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : από 12:00 έως 16:00
Τρίτη - Πέμπτη : από 13.00 έως 16.00 και από 21.00 έως 22.30
Σάββατο : από 13.00 έως 14.00
Το αντίτιμο για το κοινό καθορίζεται πλέον ως εξής :
- ημερήσια συμμετοχή 3 €
- μηνιαία συνδρομή 20 €
- τροποποιείται η ετήσια συνδρομή από 120 € σε 70 € (από 1/2/2016 έως λήξη σεζόν)
"Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συναισθανόμενη την βαθύτατη οικονομική κρίση εφαρμόζει ξεχωριστή τιμολογιακή πολιτική για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ως προς την ημερήσια συμμετοχή. Έτσι η συμμετοχή για φοιτητές και πολύτεκνους ορίζεται στα 2 € για την ημερήσια συμμετοχή, ενώ όσοι διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας ΔΩΡΕΑΝ.
Επιπλέον γνωστοποιούμε ότι κατά τις ως άνω οριζόμενες ώρες κοινού, θα υπάρχει επίβλεψη από ναυαγοσώστη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν το δικαίωμα πρόσβασης στο χώρο του κολυμβητηρίου θα πρέπει να αποκτήσουν Ατομικό Δελτίο, καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο η καρδιολόγο ότι είναι υγιής κ ικανός για άθληση.
2. Ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα .
3. Μια φωτογραφία .
4. Φωτοτυπία ταυτότητας η διαβατηρίου ( για τους αλλοδαπούς φωτοτυπία πράσινης κάρτας ).
5. Ειδικά για τις γυναίκες χρειάζεται βεβαίωση γυναικολόγου.

Οι εγγραφές γίνονται στο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ή στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ ( Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες )
Πληροφορίες στα τηλ. 26510 27673 κ 26510 25008.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #5 στις: Τετ 17 Φεβ 2016 12:23 »
Παράθεση
Κοντονής: “Άμεση στήριξη των αθλητικών εγκαταστάσεων των Ιωαννίνων”
Στις 14 Δεκεμβρίου κατέθεσε ερώτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, με θέμα την άμεση στήριξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης των Ιωαννίνων, την οποία συνυπέγραψαν και οι υπόλοιποι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ιωαννίνων.

Ερωτήθηκε ο κ. Υπουργός αν προτίθεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων. Επίσης σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της υποστελέχωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και τέλος ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα των αθλητικών έργων που πρόκειται να γίνουν στην πόλη.

Στην απάντησή του ο Υφυπουργός κ. Κοντονής αναγνώρισε τις ανάγκες σε προσωπικό του αθλητικού κέντρου και ανέφερε πως από τα προγράμματα πεντάμηνης διάρκειας θα προσληφθούν συνολικά 18 άτομα. Επίσης το Υπουργείο στο τέλος του 2015 χρηματοδότησε το ΠΕΑΚΙ με 100.000€ και απέστειλε μελέτες για την αντικατάσταση τμήματος της επικάλυψης της στέγης του κεντρικού κτιρίου του Κλειστού Κολυμβητηρίου, για την επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων του κλειστού Γυμναστηρίου και του φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του ΠΕΑΚΙ, του υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ, των γηπέδων τένις, και του χωμάτινου στίβου, και για την κατασκευή αθλητικού δαπέδου σε ένα από τα υπάρχοντα γήπεδα μπάσκετ. Κάποιες από τις παραπάνω εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επίσης ενημέρωσε ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2015 του Υπουργείου είναι ενταγμένο το έργο «Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ΕΑΝΚΙ του ΠΕΑΚΙ» με προϋπολογισμό 285.000€, η μελέτη του οποίου έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου 2016.

Αναφορικά με την ανάγκη ύπαρξης δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου, λαμβάνοντας υπόψη και τις αυξημένες ανάγκες της πόλης, καθώς και την οικονομική συγκυρία, υπάρχει η βούληση από την πλευρά του Υπουργείου για περαιτέρω συντονισμό των επαφών προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος ανέφερε πως ο προϋπολογισμός του ΠΕΑΚΙ αναμένεται να είναι σημαντικά αυξημένος για το τρέχον έτος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της συντήρησης και βελτίωσης των δημόσιων υποδομών, καθώς το Υπουργείο αποσκοπεί στην ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #6 στις: Παρ 26 Φεβ 2016 20:27 »
Παράθεση
Πιάνουν δουλειά για το πλαστικό στην Ανατολή
Τα 4 πλαστικά γήπεδα που είχαν εξαγγελθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκονται ακόμα στη... σκέψη κι εκείνο της Λιμνοπούλας στη μελέτη, αλλά αυτό που προγραμμάτισε ο Δήμος Ιωαννιτών στην Ανατολή προχωράει πλέον στη φάση της υλοποίησης, αφού οι πιστώσεις υπάρχουν και ο εργολάβος έπιασε δουλειά.

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 165.000 ευρώ και  η χρηματοδότηση του προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου Ιωαννιτών (ΣΑΤΑ).

Ο ανάδοχος αναδείχθηκε με μέση έκπτωση 26,43% κατά το διαγωνισμό, ενώ συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης του έργου είναι 360 ημερολογιακές μέρες.

Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε να αναπτύσσονται αθλητικές δραστηριότητες με ασφάλεια και  οι οποίες προδιαγραφές συμφωνούν με τα πρότυπα που έχει θεσπίσει η FIFA.

Πρόκειται για ένα αθλητικό έργο σημαντικό, όχι μόνο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ανατολής και ειδικά για τη νέα γενιά, αλλά για ένα έργο που εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Ιωαννιτών, για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών όπου -ως γνωστόν - υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και μεγάλες ανάγκες.

Σήμερα στο γήπεδο της Ανατολής στεγάζεται η δραστήρια ομάδα του ΑΟ Ανατολής, πολλοί περιφερειακοί αθλητικοί σύλλογοι και ποδοσφαιρικές Ακαδημίες όπου προπονούνται πάνω από 200 παιδιά.

Ταυτόχρονα όμως, το έργο κατασκευής του πλαστικού χλοοτάπητα αποτελεί την απαρχή για τη δημιουργία ενός αθλητικού πυρήνα που θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Ανατολής.

Η συνολική έκταση όπου βρίσκεται το γήπεδο της Ανατολής είναι 7.700 τ.μ. Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής προβλέπει τη συνέχιση των παρεμβάσεων και σε επόμενο στάδιο, με την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού , κατασκευή κερκίδων 200 ατόμων και διαμόρφωση γηπέδων που θα δίνουν τη δυνατότητα να αθληθούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις οι κάτοικοι της περιοχής.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #7 στις: Παρ 15 Απρ 2016 00:02 »
Παράθεση
Την επόμενη εβδομάδα σε χρήση το γηπεδάκι μπάσκετ στο ΕΑΝΚΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή πλαστικού τάπητα στο ανοιχτό γηπεδάκι μπάσκετ που βρίσκεται στην είσοδο του κλειστού της Λιμνοπούλας.

Το νέο γηπεδάκι θα παραδοθεί σε χρήση στη νεολαία της πόλης την άλλη εβδομάδα και σύντομα θα φτιαχτεί και δεύτερος χώρος με τον ίδιο τρόπο, ενώ ξεκίνησαν εργασίες επισκευής και σ' ένα από τα γήπεδα μπάσκετ του Πανηπειρωτικού.

*(Φωτό από το fb του κ. Βλάσση Παπαχρήστου)


super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 16 Απρ 2016 17:23 »
Παράθεση
Υπογράφηκε η σύμβαση αποπεράτωσης, τον Οκτώβριο η παράδοση του κλειστού στο Πανηπειρωτικό

Τέλος μπαίνει στην πολύχρονη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων, που κατασκευάζεται παράπλευρα του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ανατολής Ιωαννίνων.

Από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών με την  Κ/Ξ ΚΡΙΚΩΝΗ ΑΝΝΑ- ΒΩΤΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Το έργο έχει προϋπολογισμό 310.000 ευρώ, εργολαβική έκπτωση  43,97% και ημερομηνία περαίωσης την 12η Οκτωβρίου 2016. Περιλαμβάνει δε όλες τις υπολειπόμενες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες καθώς και όσες αφορούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #9 στις: Τετ 01 Ιούν 2016 21:40 »
Παράθεση
Σε δημοπρασία για τη Λιμνοπούλα

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το έργο τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Λιμνοπούλας.


Με ανακοίνωση της Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αναφέρει ότι ξεκινάει η δημοπρασία για την ανάθεση του έργου:
«Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων ότι υπεγράφη η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την οποία διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε δημοπρασία με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης, η εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΑΝΚΙ (ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ», προϋπολογισμού μελέτης 231.639,05 € με τα απρόβλεπτα και την αναθεώρηση, πλέον Φ.Π.Α.
Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία της Γ.Γ.Α. στο Μαρούσι, Α. Παπανδρέου 37, την 28-6-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της δημοπρασίας και να προμηθευθούν το έντυπο οικονομικής προσφοράς, τη Διακήρυξη, και τα λοιπά τεύχη δημοπράτησης από τα γραφεία της Γ.Γ.Α. στο Μαρούσι, Α. Παπανδρέου 37, 2ος όροφος πτέρυγα Δ', γραφείο 2111 και 2109, Πληροφορίες Ταξιαρχούλα Γώγου τηλ. 2131316037, 2131316822, fax 2131316991, εφόσον ζητηθούν μέχρι και την Πέμπτη 23-6-2016. Πληροφορίες για τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν και από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (gga.gov.gr).
Σε συνδυασμό με το ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. η σύνταξη της μελέτης για την ανακατασκευή του ταρτάν στο ΕΣΙ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και προχωράει η ένταξη και αυτού του μεγάλου έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, προϋπολογισμού περίπου 650.000 €, για να ακολουθήσει η δημοπράτησή του, μας δίνουν οι ευχάριστες αυτές εξελίξεις επιπλέον ώθηση για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την διεκδίκηση για καλύτερες και ελκυστικότερες αθλητικές υποδομές στην περιοχή μας που είναι από τις πιο αδικημένες πανελλαδικά στον τομέα αυτό.
Αξίζουμε ως αθλητικός κόσμος των Ιωαννίνων περισσότερα και θα συνεχίσουμε μεθοδικά να τα απαιτούμε και να τα πετυχαίνουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Δ. ΤΟΥ Π.Ε.Α.Κ.Ι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ»
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 16.714
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #10 στις: Τετ 03 Αύγ 2016 23:53 »
Αθλητικές εγκατάστασεις στα Γιάννινα! :P :P :P :P :P :P

Στα "Ανέκδοτα" θα πρέπει να μεταφερθεί το θέμα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #11 στις: Τετ 10 Αύγ 2016 12:16 »
Έργα συντήρησης λέει στο κολυμβητήριο.Βέβαια δεν λένε και πολλά τι θα κάνουνε.
fb ΠΕΑΚΙ

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 10 Σεπ 2016 14:18 »
Όπως είδα λειτουργεί ξανά και το σάιτ της διοίκησης σταδίου.Έχει κάποια στοιχεία αλλά ελπίζω να ανέβουν περισσότερα.

http://www.peaki.gr/

Αυτό το έρμο το Ζωσιμάδες πόσο χωράει.Από 7500 μέχρι 7700.
http://www.peaki.gr/stadio_zosimades.php

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #13 στις: Τετ 21 Σεπ 2016 16:24 »
Παράθεση
Ένα πραγματικό κόσμημα για το Δήμο Δωδώνης αλλά και την ευρύτερη περιοχή αποτελεί το γήπεδο Σερβιανών, καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι έτοιμο για χρήση.
Πρόκειται για το πρώτο γήπεδο του Δήμου με συνθετικό τάπητα έκτης γενιάς αλλά και με όλες τις προδιαγραφές που μπορούν να καλύπτουν τις αγωνιστικές ανάγκες των ποδοσφαιρικών ομάδων.
Το έργο είχε δημοπρατηθεί τον Αύγουστο του 2015 με προυπολογισμό 100 χιλιάδων ευρώ. Το ποσό αυτό διέθεσαν κατά 50% ο Δήμος Δωδώνης και κατά 50% η Περιφέρεια Ηπείρου.
Τον τελευταίο μήνα τοποθετήθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας ενώ ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια με τη βοήθεια και την προσωπική εργασία των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας των Σερβιανών.
Το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο για χρήση και στο εξής θα καλύψει τις ανάγκες των ομάδων του Δήμου Δωδώνης.
"Πρόκειται για ένα πραγματικό στολιδι. Είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο όχι μόνο για τα δεδομένα του Δήμου μας αλλά και ολόκληρου του Νομού Ιωαννίνων. Είναι γεγονός ότι οι υπάρχοντες αθλητικοί -αγωνιστικοί- χώροι είναι περιορισμένοι, ασφυκτιούν και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες.
Το γήπεδο των Σερβιανών έρχεται να καλύψει ένα μέρος αυτών των αναγκών. Όμως δεν σταματούμε εδώ. Είναι υπό κατασκευή το γήπεδο της Μουσιωτίτσας, η χρηματοδότηση του οποίου συνεχίζεται από νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ στόχος μας παραμένει η κατασκευή ενός τουλάχιστον γηπέδου σε κάθε Δημοτική Ενότητα με βάση υφιστάμενες, προ του 2010, μελέτες", σημείωσε ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης, υπογράμμισε ότι η ανάπλαση του γηπέδου αποτελούσε πάγιο αίτημα όχι μόνο της ομάδας των Σερβιανών αλλά και ολόκληρου του χωριού.
"Έχουμε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ώρα που ξεκίνησαν οι εργασίες. Στο εξής η ομάδα των Σερβιανών θα επιστρέψει στο "σπίτι" της και πέραν των άλλων θα απαλλαγεί από ένα σημαντικό οικονομικό κόστος, το οποίο κατέβαλλε μέχρι σήμερα ώστε να αγωνίζεται στο ΠΕΑΚΙ. Θεωρούμε ότι το νέο γήπεδο θα αποτελέσει έναν αθλητικό πυρήνα και θα δώσει ανάσα για όλες τις ομάδες του δήμου μας", κατέληξε ο κ. Θεοχάρης.
sportsioannina.gr
Πέρα ότι η περιοχή αποκτά ακόμα ένα γήπεδο,υπάρχει ενδιαφέρον και στην αναφορά για χρηματικό ποσό για την χρήση του ΠΕΑΚΙ.Συνήθως λέγεται ότι μόνο ο ΠΑΣ πληρώνει κτλ.Σαν ΠΕΑΚΙ πληρώνουν και άλλοι.Ναι στην διεκδίκηση έργων και καλύτερων υποδομών αλλά όχι κόντρα με άλλους συλλόγους.Είτε αφορά το Ζωσιμάδες,είτε το πανηπειρωτικό,είτε άλλον αθλητικό χώρο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #14 στις: Παρ 07 Οκτ 2016 16:50 »
Παράθεση
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση με θέμα «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ από 11-06-2015 έως 30-09-2016» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:30 μ.μ. στην αίθουσα τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γ.Γ.Α. κ. Ιούλιος Συναδινός.

Για την Ε.Δ. του  ΠΕΑΚ Ιωαννίνων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
peaki.gr

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα πάνε,τι θα ρωτήσουνε και τι απαντήσεις θα πάρουνε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.398
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #15 στις: Παρ 07 Οκτ 2016 18:36 »
Δλδ μπορούμε να πάμε και εμείς???? ::) ::)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #16 στις: Παρ 07 Οκτ 2016 18:40 »
Φαντάζομαι ναι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.098
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #17 στις: Παρ 07 Οκτ 2016 19:36 »
Φιέστα συριζαϊικη ειναι, καθώς θα αφιχθεί απο την Αθήνα ο ΓΓΑ Συναδινός (αυτός ντε που δεν ηθελε να γίνει το ματς με την Odd εδω, μαζί με δυο κομματόσκυλα της διοικησης του ΠΕΑΚΙ)

Φημολογείται οτι του αρέσει η περιοχή για συγκεκριμένο λόγο.  ;)

Οπότε μπορείτε να ρωτήσετε αν θα δώσουν τα 500 χιλιάρικα που ελεγαν για να φτιάξουν το γήπεδο (άσχετα αν με 80-100 γίνεται), αν θα ξεκινήσει ο χλοοτάπητας στο ξερό της Λιμνοπουλας (η δημοπρασία έγινε στις 29 Ιουνίου), και αλλα διαφορα.

https://typos-i.gr/article/sta-giannena-o-genikos-grammateas-a8lhtismoy

Απορω τι γιορταζουν και γιατι τοση κινητικότητα.
Μήπως ξερουν τιποτα για εκλογές; ;)
 

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #18 στις: Παρ 07 Οκτ 2016 20:21 »
Νταβέλη δεν πας εσύ να ρωτήσεις γιατί από δημοσιογράφους δεν περιμένω.Θα τα ξέρεις και καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 6.074
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 08 Οκτ 2016 18:01 »
Eμ ναι....

αφου χρονια τωρα  με την Νεα Δημοκρατια εδω στα Γιαννινα εχουμε και ειχαμε μπουχτισει στην κατασκευη  γηπεδων....Δεν θελαμε λεγαμε εμεις,μας κανανε γηπεδα παντου..Αστα να  πανε


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.656
 • 0
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 09 Οκτ 2016 10:40 »
(υπάρχουν δε και άλλα παραδείγματα τέτοιας τυφλής υποταγής στο κόμμα και την κυβέρνηση, κατά τα οποία βουλευτής/-ές δημόσια συγκρούστηκαν με τα συμφέροντα της πόλης και του νομού, τους οποίους κατά τα άλλα, εξελέγησαν για να προασπίζουν)…
http://super-fm.gr/7907/den-ithele-agona-sto-zosimades-o-synadinos/

...  ενώ οι άλλοι, πριν από αυτούς... όλοι Page Not Found!

http://super-fm.gr/articles/various/soukoubelos_lo_panagiotopoulos_eice_apentaxei_ta_erga_sto_zosimadesr

Άντε λεβενταρά μου να θέσεις ερωτήματα στον Τζούλιο... για την Προκούλεια και Προκοίλια εποχή.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #21 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 15:37 »
Παράθεση
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ? ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10-10-2016 εκδήλωση με θέμα «Απολογισμός πεπραγμένων της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ» καθώς και η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα συνέντευξη τύπου του Γ.Γ.Α. μεταφέρονται για την Τρίτη 11-10-2016 και ώρα 15.30 λόγω εκτάκτου προβλήματος με την πτήση από Αθήνα προς Ιωάννινα που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη άφιξη στην πόλη μας του Γ.Γ.Α.


Για την Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
peaki.gr

Οπότε αυτήν την ώρα ξεκινάει.Περί αεροδρομίου σε διπλανό νήμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #22 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 18:40 »
Παράθεση
ΠΕΑΚΙ: Αξιοποίηση όχι παραχώρηση στον ΠΑΣ (Pic)
Στα Ιωάννινα βρέθηκε ο ΓΓΑ κ.Ι.Συναδινός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που γίνονται ώστε να αποκτήσει ο ΠΑΣ ένα σύγχρονο γήπεδο.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το θέμα παραχώρησης του ΠΕΑΚΙ στον ΠΑΣ τόνισε:

"Δεν υπάρχει παραχώρηση αλλά αξιοποίηση, η οποία για να προχωρήσει πρέπει να υπάρξει οικονομοτεχνική μετέλη πρώτα για να διαπιστωθεί αν είναι βιώσιμη."

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα ότι ήταν αντίθετος με τον να γίνει στο "Ζωσιμάδες" ο αγώνας με την ΟΝΤ, απάντησε ότι οι δημοσιογράφοι ας γράφουν ότι θέλουνγια να πλήξουν το έργο που γίνεται από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ και τη βοήθεια που πρόσφερε στον ΠΑΣ για την τέλεση του αγώνα.

Να τονισθεί ότι ο κ.Συναδινός βρέθηκε στα Γιάννινα με αφορμή του απολογισμού του ΠΕΑΚΙ ενώ θα πρέπει να υπογραμισθεί ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και συζητήσεις με τον κ.Χριστοβασίλη
sportsioannina.gr

Λογικά θα υπάρχει και ρεπορτάζ πιο αναλυτικό.Μια απορία που έχω.Πως την φαντάζονται την αξιοποίηση;Γιατί δεν τον κόβω τον Χβ να βάζει τα λεφτά και το γήπεδο να ανήκει αλλού.Βέβαια που θα βρει λεφτά να βάλει είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.
Ούτε βλέπω απάντηση στο δεύτερο.Μια ξεκάθαρη απάντηση.Ναι είναι αλήθεια.Όχι είναι ψέματα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.098
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #23 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 21:09 »
Παράθεση
Σχετικά με τα δύο έργα, τα οποία μπορούν να δώσουν ανάσα στον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων, ο κ. Συναδινός σημείωσε ότι το γήπεδο της Λιμνοπούλας προχωρά. Αν δεν υπήρχαν οι αλλαγές στο νόμο ανάθεσης των δημοσίων έργων και συμβάσεων, το έργο θα είχε ανάδοχο και ίσως να είχε ολοκληρωθεί.
Σημειώνεται ότι στο χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας.

Να σημειώσω οτι ο νέος νόμος 4413/2016 ψηφίστηκε στις 3 Αυγούστου, ενω η δημοπρασία για το έργο ήταν να γίνει 28 Ιουνίου. Αν εγινε θα εγινε με το παλιο δίκαιο.

Αλλη μια κοροϊδία...
Τι να πεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 15.152
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #24 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 21:42 »
Παράθεση
Συναδινός για ΠΕΑΚΙ: «Αξιοποίηση από τον ΠΑΣ, όχι παραχώρηση στον ΠΑΣ»
Στα Ιωάννινα βρέθηκε σήμερα ο Γ.Γ.Α κ. Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος μίλησε για θέματα που αφορούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο.

Αφού συνεχάρη την επιτροπή του ΠΕΑΚΙ για την εξαιρετική δουλειά που κάνει μίλησε για τους «Ζωσιμάδες». Ανέφερε πως υποσχέθηκε ένα χρόνο πριν ότι θα γίνει μελέτη, προκειμένου να υπάρξει καινούργιο ταρτάν. Αυτή η μελέτη έχει γίνει και ήδη έχει πιστωθεί ένα ποσό. Εκτός από την αλλαγή του ταρτάν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα γίνει ανακατασκευή των αλμάτων, όπως και στις σχάρες. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος θα μεγαλώσει, καθώς θα υπάρξει επέκταση και προς τον χώρο των φιλοξενούμενων οπαδών. Τόνισε πως έχουνε πέσει πάνω από την υλοποίηση αυτού του έργου.

Για την Λιμνοπούλα είπε πως αν δεν υπάρξουν τεχνικά προβλήματα και ευνοήσει ο καιρός, το γήπεδο του ποδοσφαίρου θα είναι έτοιμο τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η επιτροπή του ΠΕΑΚΙ, η οποία έκανε έναν απολογισμό των όσων έχει αλλάξει τους 15 μήνες που είναι υπεύθυνη.

Στο τέλος απάντησε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η πρώτη ερώτηση που του τέθηκε ήταν για την παραχώρηση του ΠΕΑΚΙ στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δεν μιλάμε για παραχώρηση, αλλά για αξιοποίηση. Για να πάει παρακάτω όμως είναι απαραίτητο να γίνει μελέτη και να διαπιστωθεί αν είναι βιώσιμη. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον κ. Χριστοβασίλη»

Έπειτα ρωτήθηκε για κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελα να μην συμφωνεί με τη διεξαγωγή του αγώνα με την Οντ στους «Ζωσιμάδες». Η απάντησή του ήταν η εξής: «Εγώ νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν ό,τι νομίζουν. Όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν ισχύει αυτό». Επίσης τόνισε την βοήθεια που έδωσε το ΠΕΑΚΙ στον ΠΑΣ Γιάννινα για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Τέλος ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός για το τι αθλητικά έργα θα γίνουν στην περιοχή. Ανέφερε πως πρέπει να γίνουν και σε άλλες κοντινές πόλεις όπως η Αρτα και η Ηγουμενίτσα. Επίσης τόνισε πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν το ΠΕΑΚΙ και πως θα ήθελε να υπάρξει μια συνάντηση με τον δήμαρχο.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Σταδίων έκανε τον απολογισμών πεπραγμένων από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της και αρχικά τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ:
1) Η προστασία από την βροχή. Εγκαταστάθηκαν στεγάνωση και υδρορροές.
2) Δεν υπήρχε φωτισμός. Πλέον υπάρχουν φωτιστικά σώματα και οι αθλητές θα μπορούν να αθλούνται και το βράδυ.
3) Υπάρχει καινούργιος τάπητας στο εξωτερικό γήπεδο του μπάσκετ.
4) Στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ αλλάξαμε τα αποδυτήρια, τις αποχετεύσεις .
5) Τα WC των φιλάθλων, αλλά και των αθλητών.
6) Αναβαθμίστηκαν οι κερκίδες.
7) Τα στεφάνια αλλάχτηκαν, όπως και οι εστίες στο χάντμπολ
8) Πριν από λίγες μέρες, τοποθετήθηκε ο νέος πίνακας και τα καινούργια χρονόμετρα.

Για το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας η επιτροπή ανέφερε τις εξής αλλαγές:
1) Η πρώτη προτεραιότητα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήταν οι κολόνες. Υπήρχε μεγάλη διάβρωση. Το κόστος ήταν μεγάλο, αλλά είναι πιο ασφαλής πλέον.
2) Τοποθετήθηκαν 300 νέα καθίσματα.
3) Τοποθετήθηκε θερμόμετρο στην πισίνα.
4) Αλλάχτηκαν τα σπασμένα πλακάκια.
5) Τα αποδυτήρια βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.
6) Το μεγαλύτερο έργο όμως ήταν η αλλαγή στην στέγη, η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.
7) Πλέον τα δημοτικά σχολεία θα πηγαίνουν στο κολυμβητήριο, κάτι που δεν γινόταν στην πόλη μας.

Για τους «Ζωσιμάδες» αναφέρθηκαν τα όσα είπε και ο Υπουργός και ήταν τα εξής:
1) Το ταρτάν θα αλλάξει.
2) Θα υπάρξει ενεργειακή αναβάθμιση των αποδυτηρίων.
3) Ο αγωνιστικός χώρος θα μεγαλώσει.
super-fm.gr

Αν κάποιος βρει κάτι πιο αναλυτικά ή ολόκληρη την συνέντευξη ας την βάλει.

Leontes Club banner