Όταν με άλλοθι και "σαρανταπεντάρι" έναν περαστικό που ίσως αύριο να μην θυμάσαι καν ότι πέρασε από την ομάδα, ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙΣ, όπως έκανες με τόσους και τόσους (βλ. Κοντογεωργάκη, Μουφ, κλπ) και το τελευταίο όμορφο κομμάτι του πινακα των αναμνήσεων μας και της ιστορίας σου, σου αξίζει όπου και να καταντήσεις ... Τι μέλλον μπορεί να έχεις, όταν λερώνεις την ίδια σου την ιστορία;;;
Πότε ο Κόντε πλαγιοκοπούσε, δημιουργούσε και ήταν αυτός που κινούσε την ομάδα; ΠΟΤΕ είναι η απάντηση...
Παντα ήταν αυτός που όταν η μπαλα με σέντρες ή συνδυασμούς των συμπαικτών του έφτανε μέσα στην περιοχή - αρκετές φορές και με στημένα ακριβώς απέξω - έβρισκε τον τρόπο και με εξαιρετικά ποσοστά το "παστέλωνε" και μας έστελνε στα ουράνια...
Τώρα λοιπόν, ο "τελειωμένος", ο "γέρος", ο "ανύπαρκτος" που "δεν μπορεί" και "χάνει τα γκολ σε κενή εστία", είναι υπεύθυνος για το χάλι της ομάδας μας, επειδή, τουλάχιστον μέχρι το χθεσινό ματς, η ομάδα ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ούτε στην φαντασία της... Οι ίδιοι που τον χαρακτηρίζουν είναι και αυτοί που "φωνάζουν" για την ανυπαρξία ευκαιριών, ακόμη και ενός έστω υποτυπώδους συνδυασμού που θα βάλει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και θα δημιουργήσει την όποια ευκαιρία. Ναι, αυτός που δεν είναι σαν τον Μπακαγιόκο (!!!) ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έκανε την όποια υποψία ευκαιρίας γκολ, γιατί δεν έχει ποσοστό ευστοχίας 100% ή και παραπάνω...
Η ΝΤΌΜΠΡΑ συμπεριφορά επιτάσσει να (καταφέρεις να) πεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ, μέχρι εδώ ήταν το "μαρούλι" μου ή ξέρεις έχω στο μυαλό μου αυτό και αυτό, οπότε έλα να βρούμε από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση και για τους δύο μας. Παπαριές του στυλ η ηλικία, οι τραυματισμοί είναι άλλα λόγια ν` αγαπιόμαστε...
Όταν ο ίδιος ο προπονητής σου ομολογεί, παραδέχεται και "κλαίει" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΦ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ (εκτός του νεοφερμένου Κασέμι που το παιδί έδειξε πράγματα), αφού στην ουσία, προκειμένου να παράξουμε παιγνίδι ζητά και 6άρι, 8άρι και πλάγιους, μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, εμείς ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, καταλήξαμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΕ που δεν μπορεί πια να τα παστελώνει!!!
Ασε που ο κόουτς ζήτησε και επιθετικό, προφανώς αισθητά φθηνότερο... Λες και με μία νέα ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (φαντάσου ότι είδαμε διαφορά μόνο με τον Κασέμι) ο Πέδρο δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ...
Αλλά όχι, ο κόουτς του ξεκαθάρισε πως σε όποια κατάσταση και αν ήταν, θα έπαιζε 10 λεπτά το πολύ, λες και οι προπονήσεις δεν είναι ο καθρέφτης του παίκτη. Στη μία μπορεί να είναι χάλια στην άλλη να πετάει, το 10λεπτο στο μέγιστο, όπως και να `χει, γιατί;;;
Και αφού τον υποδεχθήκαμε στο αεροδρόμιο με δόξες και τιμές και πολύ θόρυβο, τώρα, στα μουλωχτά τον ωθήσαμε στην πόρτα της εξόδου κολλώντας του ταμπέλες που μόνο ντροπή θα έπρεπε να μας κάνουν να νιώθουμε...
Όπως και να ` χει όμως, μπορεί δεν μπορεί... Γράφαμε, γράφαμε και ξαναγράφαμε ... και τώρα, πλην ελαχίστων έντιμων και ρομαντικών που φαντάζομαι όπως και εγώ, ένιωσαν να "πνίγονται", εκτός από αμετροεπείς χαρακτηρισμούς δεν σπαταλάμε ούτε δύο γραμμές στο πληκτρολόγιο για να τον αποχαιρετίσουμε εκφράζοντας κάπως την ευγνωμοσύνη μας για όσα ζήσαμε μαζί του.
Στο καλό μικρέ μου πρίγκιπα, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ. Για την ευτυχία με τα γκολ σου και για το κλάμα μου στους τραυματισμούς σου αλλά και στα "χωρίσματά" μας. Θα χαίρομαι πάντα να μαθαίνω τα νέα σου και σου εύχομαι ΝΑ ΚΛΕΙΣΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ...
Να θυμάσαι ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα σε αγαπάνε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... Και θα ελπίζουν στο μέλλον να σε ξαναδούν... Αντίο πάντως, δεν μου βγαίνει να σου πω...
Υγ. Κριτική για τον κόουτς όσον αφορά την πορεία του την προπονητική και τα όποια επιτεύγματά του στην ομάδα, μετά το πέρας της θητείας του ή της σαιζόν...