Αποστολέας Θέμα: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)  (Αναγνώστηκε 18472 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.055
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #150 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 15:44 »



Ελπιζω και οι τελευταιοι αμφισβητιες της ομαδας να σιγουρευτηκαν οτι φετος θα εχουμε μια ακρως ενδιαφερουσα χρονια με πολλες χαρες. Τσαμπα η γκρινια ρε μαγκες ολο το καλοκαιρι... Η ομαδα και παλι ειναι εδω, ετοιμη για μεγαλα πραγματα. Ας μας βοηθησουν λιγο και να σταματησουν οι θλασεις και θα παμε σουπερ...

Μαλλον επιβεβαιωνεις και εσυ αυτους που λες γκρινιαρηδες!
Αν ειχαμε τους 2 παιχτες που κανουν τη διαφορα επιπεδου τσαβες και μπεσερα προχτες-για 2 τετοιους παιχτες γρινιαζουν αυτοι που γκρινιαζουν και τους εριχνες μεσα,το πιο πιθανο ηταν να το παιρναμε το ματς.
Ουσιαστικα δεν ειχαμε ουτε μια αλλαγη στα χαφ και στην επιθεση να αντικαταστησουμε αυτους που τραυματιστηκαν ή να αλλαξουμε τη ροη του ματς και να το παρουμε.
Που θα ηταν το ταβανι αυτης της ομαδας; Απλα η εισοδος στην 5αδα ή κατι παραπανω;
Εγω για αυτο " γκρινιαζω "εδω και 2 χρονια. Το ιδιο νομιζω βλεπουν και οι περισσοτεροι.Εξαλλου και ο προπονητης και ο προεδρος το παραδεχτηκαν πως υπαρχει τρυπα στο ροστερ!
Δεν ειμαι "γκρινιαρης"εκ πεποιθησεως αλλα αυτο που βλεπω λεω και φυσικα -χωρις να το επιδιωκω-δικαιωθηκα :dab:7

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #151 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 18:16 »
Τα σέβη μου κύριε αντιπρόεδρε!  ;)
Εις το επανιδείν.

...τον ανιψιό που τον έχετε? :P :P



Και για πούμε και καμια σοβαρή κουβέντα...
Όντως πολύ ποκ είχε μαζευτεί στη μεγάλη...
Αυτοί γύρω μου είχαν έρθει από Άρτα...
Αναγνώρισαν πως ο ΠΑΣ ήταν καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ στον προχθεσινό αγώνα...
Υπό προϋποθέσεις μπορείς να τους κάνεις τακτικούς πελάτες...δλδ να έρχονται να βλέπουν κι όλο το υπόλοιπο ποκ κι όχι μόνο έναν αγώνα...και εάν αυτό που βλέπουν τους αρέσει να έρθουν και για άλλους ενδιαφέροντες αγώνες...
Αυτά ως προς τους πελάτες...
Σχετικά με τους οπαδούς...πρεπει να γίνει κάτι το οποίο μόνο η διοίκηση μπορεί εάν θέλει κι αν το υποπτεύεται...
Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ορατό παρά τις ιδέες και προτάσεις των συμφορουμιτών...οπότε υπομονή...
Η ομάδα θα μας ανταμείψει... ;) :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #152 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 18:17 »
https://www.efsyn.gr/arthro/o-skaoyter-tis-mpriz-tha-emene-parapano-ston-pas

ΑΠΟΨΕΙΣ
Ο σκάουτερ της Μπριζ θα έμενε παραπάνω στον ΠΑΣ



Συντάκτης:
Κώστας Μαρούντας
Αν πιάσει κάποιος μία κιμωλία και σπεύσει σε ένα μαυροπίνακα για να καταγράψει τα σενάρια με τα οποία μία μικρότερου βεληνεκούς ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από κάποια θεωρητικά «μεγαλύτερη», θα εστιάσει στις εξής πιθανές προοπτικές: να παίξει άσχημα η «μεγαλύτερη» ομάδα, να ευνοηθεί από την τύχη η «μικρότερη» ή ακόμα και από τη διαιτησία (για λογαριασμό, προφανώς, κάποιου ανταγωνιστή της «μεγαλύτερης»). Δεν μας περνάει από το νου το σενάριο η «μεγαλύτερη» ομάδα να παίξει σχετικά νορμάλ, απλά η άλλη να είναι πολύ καλή. Η Lady Hope δεν θυμάται άλλωστε και τόσες πολλές περιπτώσεις που να ίσχυσε αυτή η συνθήκη.

Όμως, ο κυριακάτικος αγώνας στο πλαίσιο της Super League ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ ήταν μία από τις όχι τόσο συχνές περιπτώσεις που η πιο ονομαστή ομάδα δεν νίκησε, όχι γιατί ήταν η ίδια κακή, αλλά γιατί πραγματοποίησε εξαιρετική -τηρουμένων των αναλογιών- εμφάνιση η άλλη ομάδα. Ο ΠΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική συγκεντρώνει τα εγκωμιαστικά λόγια όλων των ουδέτερων. Ευδιάκριτες ποδοσφαιρικές αρετές, μονάδες που διακρίθηκαν, ενέργεια, σωστή νοοτροπία, διάθεση για κατάκτηση και όχι για κλέψιμο, ικανοποιητική αισθητική, δυναμισμός και δυναμική συνάμα.

Οι Ηπειρώτες έβαλαν πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ, σε βαθμό μεγαλύτερο από τον ήδη αυξημένο που θα περίμεναν όλοι πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή. Αν ο αγώνας γινόταν λίγες μέρες νωρίτερα, ενδεχομένως ο σκάουτερ της Μπριζ να έχανε λίγο χρόνο μένοντας παραπάνω στον ΠΑΣ από όσο στην ΑΕΚ, μέχρι να τον παρέσερνε η επαγγελματική αναγκαιότητα...

«Πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΣ»; Μα, είναι αμαρτία να «σκοτώσουμε» κάτι τόσο ωραίο από την αρχή φορτώνοντας το με άγχος και υψηλές απαιτήσεις. Κάθε ομάδα πρέπει να ξέρει που βαδίζει, οφείλει να έχει στο νου της συγκεκριμένους στόχους (δεν είναι ανάγκη να λέγονται και δημοσίως κάποιες φορές...), αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποβεί αργά ή γρήγορα εις βάρος της μια τέτοια προσέγγιση του ζητήματος. Η Lady Hope εξακολουθεί να πιστεύει πως το γενικό επίπεδο του πρωταθλήματος ορίζεται από το είδος των δυνατοτήτων των ομάδων που δεν ανήκουν στη φαινομενική ελίτ.

Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, και ειδικά η δεύτερη αγωνιστική, έδωσε κάποια ενθαρρυντικά δείγματα. Κάποια ματς όπως αυτό στους Ζωσιμάδες, αλλά και στο Αγρίνιο, δεν κατοχυρώνουν κάτι, απλά δείχνουν το δρόμο... Ψάχνουμε μέσα στην υπερβολή φωτοδότες όπως-όπως, γιατί συνηθίσαμε στο σκότος, ή όντως κάτι πάει να γίνει; Οι απαντήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα... Προς το παρόν, μένουμε στο γεγονός πως ο ΠΑΣ μεταφέρει τις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου στα γήπεδα ως άτυπες αντιστοιχίσεις.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.610
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #153 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 19:51 »
Crimson & vourbiani κρατήστε λίγο τον ενθουσιασμό σας ρε σεις... Ας δούμε 10 αγωνιστικές και μετά να αρχίσουμε τους διθυράμβους! Το ρόστερ είναι πολύ μικρό και δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου...όσα λέγαμε κάποιοι επαληθεύονται (για Κόντε κλπ)... Παίξαμε καλά αλλά πολλές οι ελλείψεις ρε σεις σε υλικό...λαρώστε λίγο που λέει και ο κόουτς...Vourbiani αγόρι μου έχουμε και φωτογένεια ααα;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.384
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #154 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 21:51 »
Ποιόν ενθουσιασμό jimako μου???
Για πρωτάθλημα λέω, όχι για τελικό Champions League!  :P
Σιγά σιγά τα υπόλοιπα, βήμα βήμα που λέει και ο κόουτς.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 166
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #155 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 23:57 »

Ας πω και εγώ την άποψη μου

Χαλκιαδάκης εντυπωσιακός, 5 φορές χρησιμότερος από τον Τσάβες.

Λιλα εντυπωσιακός, 5 φορές καλύτερος από τον περσινό Λιλα.

Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η βελτίωση της άμυνας :P , κάτι που δεν ξέρω αν οφείλετε στον Βελιδη και την όποια καθοδήγηση που δίνει σε σχέση με τους περσινούς τερματοφύλακες.


 :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.605
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #156 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 10:08 »
Σωστό αυτό με την άμυνα, απλά και εμένα ο Βελλίδης μου φάνηκε τρακαρισμένος....
....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 760
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #157 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 10:15 »
Χαλκιαδάκης εντυπωσιακός, 5 φορές χρησιμότερος από τον Τσάβες.

Kαι 100 από το Ζάιρο, ας μην ξεχνιόμαστε.
Γενικά, ένας παίχτης που έλειπε από τον περυσινό ΠΑΣ

Λιλα εντυπωσιακός, 5 φορές καλύτερος από τον περσινό Λιλα.

Ως ένας εκ των βασικών υποστηρικτών του Άντι τον οποίο θεωρώ μεγάλη κλάση, νοιώθω δικαιωμένος που επέμενα να μείνει παρότι ένα μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα πρότεινε το αντίθετο.
Η περυσινή μέτρια χρονιά, οφείλεται στις παράξενες περυσινές συνθήκες λ.χ. στο ότι δε σταμάτησε να ξεκουραστεί καθόλου το καλοκαίρι του 2016.

Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η βελτίωση της άμυνας , κάτι που δεν ξέρω αν οφείλετε στον Βελιδη και την όποια καθοδήγηση που δίνει σε σχέση με τους περσινούς τερματοφύλακες.

H απόδοση της άμυνας οφείλεται στην τεράστια, αλάνθαστη, γεμάτη αυτοσυγκέντρωση εμφάνιση Μιχαήλ Και Τζημόπουλου (των έμπειρων δηλαδή της ομάδας) που σφράγισαν τα πάντα. Ο Βελλίδης γενικά είχε εύκολο έργο και θα ήταν τεράστια αδικία να μπαίναν τα μακρινά σουτ που κατέληξαν στα 2 δοκάρια.

Αν με ρωτάτε τέλος την προσωπική μου άποψη, στο τέλος της μέρας νοιώθω και λίγη πίκρα.
Τέτοιες εμφανίσεις δε γίνονται εύκολα κάθε μέρα.
Έπρεπε να είχε συνοδευτεί με νίκη, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα.


Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.026
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #158 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 13:38 »
Πραγματικά άδικο το αποτέλεσμα για τον Ταύρο. Ακόμη και χωρίς τον Κόντε είχε όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.
Και μετά διαβάζεις στην φυλλάδες ότι η ΑΕΚ έσπασε τα δοκάρια, άφησε βαθμούς στα Γιάννενα κλπ....πραγματικά ότι ναναι..... ::)
Ο Χαλκιαδάκης έκανε όργια. Ευτυχώς δεν κρατήσαμε το Ζάιρο (για την ακρίβεια δε μας τον ξανάστειλε δανεικό ο ΠΑΟΚ και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό).
Νέα μεγάλη απώλεια για την ομάδα ο Νικολιάς που και αυτός φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Θα μείνουμε από μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς αν πάμε έτσι σε καναδυο ακόμη παιχνίδια.
Πάλι να πω αυτό που δε μου άρεσε όπως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, η χρησιμοποίηση τριών αμυντικών χαφ. Βέβαια ο Βιντάλ που μπήκε, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα. Ας δούμε και κάτι άλλο. Π.χ. τον Ντόλοβατς που είναι και το πουλέν του PASas, Μπετρά ή οτιδήποτε άλλο μεσο-επιθετικό έχει η ομάδα. Ο Πετράκης νομίζω θα κρίνει σωστά για την ώρα που αυτοί θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν.
Ο Λίλα φαίνεται βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι. Γιάκος και αυτός ανεβασμένος.
Εμφάνιση που είχαμε πολύ καιρό να δούμε από το Τζημόπουλο. Μακάρι να συνεχίσεις έτσι Θέμη. Καλοί επίσης Μιχαήλ και Μαυροπάνος.
Οι δύο πλάγιοι για μένα θέλουν αρκετή δουλειά. Ναδάλες και Μπουκ, ιδιαίτερα ο δεύτερος, έχασαν αρκετές φορές τη μπάλα. Ενώ στο Ναδάλες χρεώνετα και η μη επίτευξη τέρματος, αφού έκοψε το σουτ του Γιάκου πάνω στη γραμμή του τέρματος της ΑΕΚ.
Ο Γαρουφαλιάς σχετικά καλός αλλά πρέπει να "πέφτει" πάνω στον αντίπαλο. Στο πρώτο δοκάρι που είχε η ΑΕΚ νομίζω ότι ήταν ευθύνη του να μαρκάρει τον παίκτη.
Ο χειρότερος με διαφορά από την ομάδα ήταν ο Βελίδης. Στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα περνάει κάτω από το χέρι του, ενώ στο δεύτερο η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και αυτός αντί να εκτιναχθεί ψηλά, κάνει μπλονζόν στο χορτάρι. Και άλλες φάσεις υπήρξαν που δεν ενέπνεε σιγουριά, όπως ένα ψηλοκρεμαστό φάουλ που το μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Περιμένω επιστροφή Περιστερίδη....
 

 

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #159 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:15 »
Πάλι να πω αυτό που δε μου άρεσε όπως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, η χρησιμοποίηση τριών αμυντικών χαφ. Βέβαια ο Βιντάλ που μπήκε, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα. Ας δούμε και κάτι άλλο. Π.χ. τον Ντόλοβατς που είναι και το πουλέν του PASas, Μπετρά ή οτιδήποτε άλλο μεσο-επιθετικό έχει η ομάδα.

Ούτε ο Ντόλοβατς, ούτε ο Μπετρά υπάρχει περίπτωση να παίξουν στην τριάδα μέσων του 3-5-2. Υπολογίζονται ως περιφερειακοί επιθετικοί, ενώ σε συστήματα με ακραίους (3-4-3, 4-4-2, ή 4-3-3 που έχουμε δουλέψει) ως ακραίοι χαφ-επιθετικοί.
Οι παίχτες που υπολογίζονται για τις τρεις θέσεις χαφ στο 3-5-2 είναι βασικά 6: Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Νικολιάς, Ζαχαρός, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να αγωνιστούν ή έχουν ήδη δοκιμαστεί ο Βιδάλ και ο Χαλκιαδάκης. Με τον μεν Βιδάλ τα σχήματα καταλήγουν ως τώρα να έχουν αμυντική ανισορροπία, ενώ για τον Χαλκιαδάκη μένει να το δούμε. Θα πρέπει βέβαια πρώτα να γυρίσει ο Κόντε και να ανταποκριθούν ο Σολτάνι, ο Μπετρά, ο Ντόλοβατς ή ο Ροντρίγκες στο ρόλο του 2ου επιθετικού για να απελευθερωθεί ο Bruno.

Πάντως το πόσο επιθετική ή αμυντική είναι η ομάδα, έγινε σαφές την Κυριακή ότι δεν κρίνεται από το πόσοι επιθετικογενείς παίζουν. Κυρίως κρίθηκε από το πόσο εύκολα μπορούσαμε να κερδίζουμε τις κατοχές και να βγαίνουμε στην κόντρα. Με Γαρουφαλιά-Κοζορώνη-Λίλα κυριαρχούσαμε. Με τον Βιδάλ μέσα χαθήκαμε.

Γενικά στα χαφ παίχτης που δεν σκυλιάζει, δεν μαρκάρει και δεν είναι τακτικά σωστός, δεν παίζει με τον Πετράκη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει την ελευθερία να προωθείται. Το αντίθετο. Είδαμε το Λίλα να πατάει περιοχή πολλές φορές.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.075
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #160 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 15:56 »
Δηλαδη αν ειχαμε εναν Ζαιρο που ειναι επιθετικογενης ποδοσφαιριστης θα χανονταν και αυτος σαν τον Βινταλ(το οτι ειναι λιγος και δεν μαρκαρει το παραβλεπουμε)




Ο Τσαβεζ επαιζε αμυνα ποτε του?Για να θυμηθω,αν ναι Ποτε!!!!!!!!
Ο Κοζορωνης και ο Γαροουφαλιας παιξανε και περσι σε αρκετα ματς αλλα δεν ειδα τετοιες φοβερες αναλυσεις
Εκτος Μπρουνο στον αγωνα με την ΑΕΚ ειμασταν η ιδια ομαδα με περσι ας μην ξεχναμε

Αυτα
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Αύγ 2017 16:01 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.169
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #161 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 16:10 »
Πρεπει να ηταν το καλυτερο 3-5-2 που εχω δει να παιζει ο ΠΑΣ με δεδομενο οτι ο αντιπαλος ηταν υψηλου επιπεδου
Η αεκ ειχε καλυτερη φυσικη κατασταση απο εμας(ισως αναμενομενο λογω νωριτερης προετοιμασιας)και το κυνηγησε η πουτανα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο να το κερδισει
Ειδα αυτοματισμους που περιμενα τοσο καιρο να φανουν  και με χαροποιησε αυτο
Η συνολικη εικονα με κανει να αισιοδοξω οτι θα λυγισουν οι παντες μεσα στο ζωσιμαδες

Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι πεταξαμε 2 βαθμους λογω ελλειψης παιχτη να βαζει ανετα τη μπαλα στα διχτυα
Ας γυρισει ο κοντε και βλεπουμε
Την φαση που ο δικος μας το βγαζει απο το τερμα τους δεν την σχολιαζω, αρρωστησε πολυς κοσμακης απο αυτο

Το γηπεδο θελω να πιστευω οτι θα παραμεινει τουλαχιστον ετσι οπως το ειδα,χωρις να ειμαι και σιγουρος για το αν ειναι οντως καλα φτιαγμενο τελικα

Ο κοσμος τοσος θα παραμεινει προς το παρον γιατι δεν μπορει να γινει διαφορετικα
Διαχειριση χρηματων λεγεται
15αρια και 20αρια δεν τα δινει κανενας οταν με 3 ευρω ΠΑΣ στην καφετερια

Ας συνεχισει ετσι η ομαδα και υπαρχει πιθανοτητα να αυξηθει ο κοσμος



 :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 24.793
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #162 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 18:14 »
Παράθεση
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική. Αναλυτικά :
 
Α) ΠΑΕ AEΛ, Θ.Καντά (Προπονητής τερματοφυλάκων): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Θ.Καντά στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.
 
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 26/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρνη΄από 28/8/2017 Έκθεση της Αστυνομίας,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 2 περ. α΄, 3 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/17/1698421 από 28/8/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 2 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ.  6777/17/1698421 από 28/8/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*   Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
superleaguegreece.net

Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο...

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #163 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 19:07 »
Πολύ ωραίασα...

Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά τι ποτέ ποιος κλπ?
Έκθεση αστυνομίας...ναι? Έγινε καμια μανούρα και δεν την αντελήφθημεν??
Παρατηρητής....ναι? Φωνάξαμε αυτό κι αυτό και πιπέρι στη γλώσσα για εκείνο και για το άλλο...

Επί παραβάσει του ταδε και του δείνα εμενα δε με λεει τπτ ...
Για τη διαγωγή των φιλάθλων...ναι? Εμένα με φάνηκε κοσμιωτατη...

Εσείς πάλι έχετε αλλα κριτήρια...ωραίαασα...
Για δε μας λέτε το και το...
Εισερχεσθαι μετά σταυροκοπήσεως...
Αντί καπνογόνου ανάβετε κεράκι σε ειδικό μανουάλιον...
Πέστε μας και τι τροπάρια θα ψέλνουμε...τα Σάββατα σε ήχο πλάγιο του τετάρτου ...τις Κυριακές σε ήχο βαρύ....
Για να συνενογιόμαστε δλδ ... :stop:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος paslim

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 275
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #164 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 08:57 »
Θα αναφερθώ σε δύο εξωαγωνιστικά θέματα για το ματς με την ΑΕΚ:
1) Τα μεγάφωνα του γηπέδου είναι απαράδεκτα, δεν μπορείς να ακούσεις ούτε τις συνθέσεις των ομάδων
2) Ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου είναι απαρχαιομένος, την Κυριακή μόνο το σκορ έβλεπες. Αλλάξτε τον άμεσα, δείτε σε άλλα γήπεδα τους φωτεινούς πίνακες που έχουν και θα καταλάβετε την διαφορά. 

Δεν ξέρω ποιός φταίει, αλλά πρέπει όλοι αυτοί οι αρμόδιοι να βρούν άμεσα λύση και να δείξουν ότι σέβονται τον φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο. Πρέπει και οι δημοσιογράφοι να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση και να αναδεικνύουν τέτοια θέματα

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.254
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 09:14 »
πεσ' τα ρε paslim ... ο φωτεινός πίνακας ήταν ντροπή ..
τουλάχιστο είχε νερό στις τουαλέτες και τα καθίσματα ήταν καθαρά γιατί πέρυσι για να μπεις στην τουαλέτα έπρεπε να πάρεις βαθιά ανάσα ... πολλά πράγματα γίνονται εντελώς ερασιτεχνικά και δε συνάδουν με την τιμή του εισιτήριο που πληρώνει ο άλλος και εκτός του αγώνα που θα παρακολουθήσει θέλει να του προσφέρουν και τα άκρως απαραίτητα

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 842
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #166 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 09:35 »
οι τουαλέτες στους Ζωσιμάδες αποτελούν ανέκδοτο...
 Εγώ θα πω να σταματήσουν επιτέλους τον υμνο του Κιτσάκη .Στο γήπεδο θέλω να ακούω μόνο φωνές φιλάθλων και τίποτα άλλο...έστω το τραγούδι από ΣΧΗΜΑ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.384
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #167 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 10:19 »
Το θέμα με τις τουαλέτες πρέπει να το προσέξουμε ΚΑΙ εμείς.
Πεντακάθαρες ήταν πριν ξεκινήσει το ματς στην 9 και στο ημίχρονο μου θύμισαν τις δημόσιες στο Κάστρο.
Λέω ότι πρέπει κι εμείς να κουμαντάρουμε λίγο τις καραπουτσακλάρες μας και να μην τις κάνουμε ψεκαστήρια...  :P
Όσο για τον φωτεινό πίνακα, πολύ γέλιο, δούλεψαν στο τέλος του ματς.  >:(

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.400
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #168 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 10:53 »
Ο φωτεινός πίνακας είναι αρμοδιότητας ΠΕΑΚΙ και φυσικά δεν πρόκειται να δούμε καινούργιον...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.026
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #169 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 10:55 »
Το θέμα με τις τουαλέτες πρέπει να το προσέξουμε ΚΑΙ εμείς.
Πεντακάθαρες ήταν πριν ξεκινήσει το ματς στην 9 και στο ημίχρονο μου θύμισαν τις δημόσιες στο Κάστρο.
Λέω ότι πρέπει κι εμείς να κουμαντάρουμε λίγο τις καραπουτσακλάρες μας και να μην τις κάνουμε ψεκαστήρια...  :P
Όσο για τον φωτεινό πίνακα, πολύ γέλιο, δούλεψαν στο τέλος του ματς.  >:(

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα οι τουαλέτες στο κάστρο, πάντως μια φορά που είχα περάσει μέσα στο καλοκαίρι έπαθα πλάκα. Περίμενα να τις βρω με το σκατό να ξεχειλίζει, αλλά αντιθέτως ήταν πεντακάθαρες. Μάλλον θα είχαν καθαριστεί λίγο πριν....
Πάντως σε κάθε περίπτωση τις τουαλέτες αλλά και γενικότερα τους κοινόχρηστους χώρους ας τους σεβόμαστε και να τους συμπεριφερόμαστε όπως θα κάναμε και στο σπίτι μας, για να μπορούμε να τους χαιρόμαστε και να δείξουμε ένα επίπεδο πολιτισμού που αυτή την εποχή είναι ανύπαρκτο....

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #170 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:50 »
Μπορω να βρω πουθενα ολοκληρα τα δυο πρωτα ματς του Πας?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #171 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 16:38 »
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ.  6777/17/1698421 από 28/8/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ».

http://www.a-sports.gr/articles-158488/plhrwnoun-olumpiako-aek-pas-giannina-kai-ael.htm#.WaliWHarTIU

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.075
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #172 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 18:25 »
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ.  6777/17/1698421 από 28/8/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ».

http://www.a-sports.gr/articles-158488/plhrwnoun-olumpiako-aek-pas-giannina-kai-ael.htm#.WaliWHarTIU


Αυτό που τρωνε ολες οι ομαδες προστιματα πραγματικα με ξεπερναει για υβριστικα συνθηματα και πλεον το εχουνε κανει σαν εθιμο πλεον

Στην Τριπολη οσοι ειχανε ερθει μπορουνε με διορθώσουνε αμα κανω λαθος....Παιζει να είναι ο μοναδικος αγωνας που δεν πιασαμε ουτε ένα υβριστικο συνθημα για την τριπολη και φωνάζαμε μονο για τον ΠΑΣ και τραγουδια μονο για τον ΠΑΣ(Πραγματικα το χαρηκα γιατι το πολύ βρισιμο εινια και λιγο χωριατιλα εδώ που τα λεμε και το είχαμε παραξεφτιλισει) και όμως και παλι φαγαμε προστιμο

Δηλαδη το εχουνε σαν ταριφα εκει στην Επο νομιζω το θεματακι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.610
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #173 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 21:04 »
Πολύ ωραίασα...

Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά τι ποτέ ποιος κλπ?
Έκθεση αστυνομίας...ναι? Έγινε καμια μανούρα και δεν την αντελήφθημεν??
Παρατηρητής....ναι? Φωνάξαμε αυτό κι αυτό και πιπέρι στη γλώσσα για εκείνο και για το άλλο...

Επί παραβάσει του ταδε και του δείνα εμενα δε με λεει τπτ ...
Για τη διαγωγή των φιλάθλων...ναι? Εμένα με φάνηκε κοσμιωτατη...

Εσείς πάλι έχετε αλλα κριτήρια...ωραίαασα...
Για δε μας λέτε το και το...
Εισερχεσθαι μετά σταυροκοπήσεως...
Αντί καπνογόνου ανάβετε κεράκι σε ειδικό μανουάλιον...
Πέστε μας και τι τροπάρια θα ψέλνουμε...τα Σάββατα σε ήχο πλάγιο του τετάρτου ...τις Κυριακές σε ήχο βαρύ....
Για να συνενογιόμαστε δλδ ... :stop:

Σωστή η ευγένειά σου φιλαράκι...

Πραγματικά, έχει παραγίνει με αυτή τη μαλακία!
Πρέπει να ξέρουμε ως φίλαθλοι, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουμε, προκειμένου να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Πολύ βαρύ πρόστιμο...6000...!!! >:(
Πρέπει ο Βαρύς να ζητήσει το "Βρωμολόγιο" και το "Καπνολόγιο" από την ΕΠΟ, για να ξέρουμε τα όριά μας...

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: 2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Κυριακή 27/8 21.30)
« Απάντηση #174 στις: Σαβ 02 Σεπ 2017 00:08 »
...μεχρι να βγαλουμε πτυχιουχους στο αναμμα και χειρισμο των καπνογονων αυτα θα τραβαμε... B-)
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...