Αποστολέας Θέμα: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 63715 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #175 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:20 »
Να χαρώ πρόσκαιρα για λίγο και να με πάρει η κατηφόρα;Γιατί;Εγώ θέλω η ομάδα να έχει διάρκεια.Μέσα από την διάρκεια κάποτε θα έρθουν οι επιτυχίες.Μέσα από την διάρκεια μπορεί να βρεθεί και καλύτερος του Χβ.
Το να κάνεις μεταγραφές για 2 παιχνίδια είναι εντελώς άκυρο.Δεν έχει καμιά ποδοσφαιρική λογική.Στο Ελλαδιστάν μπορεί να γίνεται δεν λέω.Όμως είναι λάθος σαν λογική.Να φτιάξεις ομάδα για 2 ματς;Μόνο εδώ αυτά.Για αυτό βλέπουμε την κατάντια του ποδοσφαίρου.Εκτός όλων των υπολοίπων.

Δεν είναι θέμα Χβ τα παραπάνω.Είναι θέμα σκέψης.Το θέμα δεν είναι απλά να φωνάζουμε.Το ότι φωνάζεις δεν σε κάνει απαραίτητα να έχεις και δίκιο.Μπορεί να έχεις,μπορεί όμως και να μην έχεις.

Εγώ δεν κουράστηκα να είμαι στην Α εθνική άνετα τόσα χρόνια.Μετά από τόσα που έχει περάσει αυτή η ομάδα.Διαβάζοντας την ιστορία της,βλέπω πράγματα που σε κάνουν να κοπανάς το κεφάλι σου στο τοίχο.Τραγελαφικά πράγματα.Ξεφτίλα όσο δεν πάει.

Μακάρι να βρίσκαμε 50 Κόντε,Ναδάλες,Οικονόμου,Χαρίση,Μαυροπάνο,Κούτρη.Άπειρους.Ποιος δεν θέλει.Η ομάδα θα τους βρει τους 2-3 παίχτες που θέλει.Γιατί;Γιατί τα τελευταία χρόνια το κάνει ξανά και ξανά.Αν δεν το κάνει,εκεί θα είναι η αποτυχία της.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:32 »
Ποιον εμπειρο εχει τον Γιακο(δεν το κραζω τουναντιον ειναι φιλοτιμος) που ειναι ο ιδιος και ο απαραλλαχτος απο οταν ηταν πιτσιρικας που σε πεντε φασεις θα σου γυρναει το κεφαλι με τις παπαρες που κανει και στην εκτη μπορει να σου ψαλιδακι στο γαμα και να σε αφησει μαλακα

Η ο Χαλκιαδακης που στο 60 φτυνει πνευμονι

Η τον φιλοτιμο Μπουκουβαλα που απλωνει την μπαλα μπροστα του και δεν κοιταει ουτε δεξια ουτε αριστερα,λες και εχει πλοηγηση στο καντραν του για μην παρεκλινει του δρομου του

Γιατι γνωριζω πως οι μοναδικοι εμπειροι ποδοσφαιριστες αυτη την στιγμη ειναι ο Κοντε ο Μιχαηλ και ο Τζημοπουλος και μετα το χαος

Κατα τα αλλα συμφωνω δεν ειπα πως θελω καραβια εμπειρων ποδοσφαιριστων αλλα να πλαισιωνουνε τα πιτσιρικια(τι στο διαολο στον βροντο μιλαω),και αυτη την στιγμη ο ΠΑΣ και ειδικα λογω κυπελλου επρεπε να κανει την υπερβαση και να φερει ετοιμους ποδοσφαιριστες................ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τωρα αν θα φερει ταλεντα για του χρονου για να τα πουλησει ,με ενδιαφερει το Μονο το Κυπελλο

Δεν πηγαινουμε καθε χρονο τελικο κυπελου

Κατα τα αλλα περιμενω να τελειωσουνε οι μεταγραφες να δουμε τι θα κανουμε στο κυπελο και μετα βλεπω αν το κανω εμπολεμη ζωνη
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:33 »
Οπως εχουνε ολες οι ομαδες,αλλα για αυτο και εγω δεν συνυπολογισα εισητιρια,ευρωπες,νοβες, και αλλα ωφελη που βγαινουνε για την ΠΑΕ,για να ειμαι δικαιος

Με λιγα λοιπον μαθηματικα χρησιμοποιοντας την αφαιρεση απο τα 5 μυρια μας μενουνε αλλα 4.300.000........Αλλα και λιγοτερα να βγαινουνε,αλλα λαθος και πολυ λιγοτερα να βγαινουνε....Που και παλι ειναι τεραστιο ποσο για μια ΠΑΕ σαν εμας

Πως γινεται να μην βρισκονται κατι λιγα χιλιαρικα ωστε να μην πληρωνονται οι ποδοσφαιριστες σαν τον Πασχαλακη και τον Ναδαλες λογω χαρη?

Αληθεια πιστευεις οτι ολα αυτα τα κανει για να εξυγιανει την ομαδα ακομα,για ενα χρεος που εκτοξευτηκε χωρις καν να γνωριζουμε,ενω εχει κανει μια φορα ανοιγμα(και σιγα το ανοιγμα αλλα τελοςπαντων) μεσα σε 8 χρονια και ΜΟΝΟ

Αφελης δεν γινομαι....
Δεν υπολογίζεις τίποτα.Ούτε την τωρινή οικονομική κατάσταση.Ούτε τα έσοδα,ούτε τα έξοδα.
Χωρίς ρύθμιση δεν έχει άδεια.Χωρίς άδεια έχει υποβιβασμό.Οπότε θέλει ή δεν θέλει πρέπει να τα έχει ρυθμισμένα.
Η πολιτική της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς θα καθορίζεται από την τσέπη του Χβ (και όποιου άλλου αναλάβει μελλοντικά) και με βάση τις δόσεις προς την εφορία.Εδώ φτάνουμε στα μεταγραφικά που είναι ο λόγος που υπάρχει το συγκεκριμένο νήμα.Έκανε ανοίγματα όταν ανέλαβε και η ομάδα έφαγε τα μούτρα της.Υπεράριθμο και πανάκριβο ρόστερ.Πρέπει να έφαγε και πρόστιμα.Οπότε έδεσε το γλυκό.Γενικώς τα έκανε μαύρα χάλια.
Ο μνημονιακός ΠΑΣ,κόντρα σε όλες τις προβλέψεις,έχει καταφέρει να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας του.Μεγάλωσε ο ΠΑΣ.
Μεταγραφές που έκανε στο παρελθόν και ακούγαμε ποιον έφερε πάλι,μας βγήκε λίρα 100.Μπορεί όχι άμεσα αλλά μας βγήκε.Το ίδιο ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να κάνει.Γιατί δεν είναι θέμα τύχης.Έχει γίνει πάρα πολλές φορές.
Εσύ απλά φωνάζεις στο χαμό.Μεγιά σου και χαρά σου βέβαια.
Επειδή εγώ θέλω ο ΠΑΣ να κατακτήσει ότι υπάρχει σε κούπα (τσάμπιονς λιγκ και πάνω),να φωνάζω γιατί δεν το έχει καταφέρει ο Χβ;

μαζι σου ρε φιλε, ολοι τον πας ψηλα τον θελουμε και ολοι συμφωνούμε στην επενδυση στα πιτσιρικια...για το τωρα σου μιλαω, δεν συμφωνεις ότι πρεπει να παρει έναν καλο παιχτη στο κεντρο και έναν αριστερα να ανεβασουν ένα σκαλι την ομαδα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:41 »
μαζι σου ρε φιλε, ολοι τον πας ψηλα τον θελουμε και ολοι συμφωνούμε στην επενδυση στα πιτσιρικια...για το τωρα σου μιλαω, δεν συμφωνεις ότι πρεπει να παρει έναν καλο παιχτη στο κεντρο να ανεβασει ένα σκαλι την ομαδα;
Πήρε ήδη έναν.Μπορεί να μην μας γεμίζει το μάτι δεν λέω.Όμως έχω δει στο παρελθόν παίχτες που δεν μας γέμιζαν το μάτι,να μας βγαίνουν.Με βάση το βιογραφικό του,πιστεύω κάτι να σκαμπάζει από μπάλα.Λογικά πάντα θα κάνει κανά 2 μεταγραφές ακόμα.Τώρα ποιους θα φέρει και αν φέρει τι να σου πω.Δεν ξέρω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:48 »
μαζι σου ρε φιλε, ολοι τον πας ψηλα τον θελουμε και ολοι συμφωνούμε στην επενδυση στα πιτσιρικια...για το τωρα σου μιλαω, δεν συμφωνεις ότι πρεπει να παρει έναν καλο παιχτη στο κεντρο να ανεβασει ένα σκαλι την ομαδα;
Πήρε ήδη έναν.Μπορεί να μην μας γεμίζει το μάτι δεν λέω.Όμως έχω δει στο παρελθόν παίχτες που δεν μας γέμιζαν το μάτι,να μας βγαίνουν.Με βάση το βιογραφικό του,πιστεύω κάτι να σκαμπάζει από μπάλα.Λογικά πάντα θα κάνει κανά 2 μεταγραφές ακόμα.Τώρα ποιους θα φέρει και αν φέρει τι να σου πω.Δεν ξέρω.

Αμ το αλλο κατσε

Λεγανε προ Μαυροπανου θα κανουνε 3 μεταγραφες,φευγει ο Μαυροπανος παλι στο μαγικο αριθμο 3,αρκει στο τελος μην παρουμε το τριτο το μακρυτερο

Αρα περιμενουμε ενα αριστερο μπακ σιγουρα
Και εχουμε αλλη μια που θα ειναι κεντρο,δευτεραντζα του Κοντε η κεντρικος αμυντικος

Που καταληγουμε

Η οτι ο Κοντε παλι μονος θα τραβαει κουπι
Η οτι θα παιζει ο Σκονδρας και ο Μπεριος και μαυρο φιδι που μας εφαγε
Η θα μεινουμε κεντρο οπως ειμασταν

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:49 »

Δεν τα λεω εγω αλλα οι φυλλαδες........Μεσα στα δυο χρονια πουλησε ποδοσφαιριστες που η σουμα πλησιαζει τα 5 εκατομυρια
Και οι ποδοσφαιριστες που εχει αγορασει  μεσα σε τρια χρονια(δεν σου βαζω δυο) ειναι ζητημα αν ξεπερνανε 400.000 (Μπορει να γινω πολυ πιο ακραιος ως προς το ποσο  γιατι οι ποδοσφαιρισες που αγοραστηκαν ειναι νιανιαρα

Νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικος! :)  Αν δεν κάνω λάθος,  νομιζω ότι το ποσό που έχει δοθεί για αγορά παιχτών τα 3 τελευταία χρόνια και βάλε δεν είναι 400.000 € αλλά 0 €.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:50 »

Δεν τα λεω εγω αλλα οι φυλλαδες........Μεσα στα δυο χρονια πουλησε ποδοσφαιριστες που η σουμα πλησιαζει τα 5 εκατομυρια
Και οι ποδοσφαιριστες που εχει αγορασει  μεσα σε τρια χρονια(δεν σου βαζω δυο) ειναι ζητημα αν ξεπερνανε 400.000 (Μπορει να γινω πολυ πιο ακραιος ως προς το ποσο  γιατι οι ποδοσφαιρισες που αγοραστηκαν ειναι νιανιαρα

Νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικος! :)  Αν δεν κάνω λάθος,  νομιζω ότι το ποσό που έχει δοθεί για αγορά παιχτών τα 3 τελευταία χρόνια και βάλε δεν είναι 400.000 € αλλά 0 €.

Κατι μου θυμιζει η ιστορια απο το 2013 B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:51 »
Παράθεση
Γιατι γνωριζω πως οι μοναδικοι εμπειροι ποδοσφαιριστες αυτη την στιγμη ειναι ο Κοντε ο Μιχαηλ και ο Τζημοπουλος και μετα το χαος
Είσαι σίγουρος ότι αυτοί εδώ είναι οι μοναδικοί έμπειροι παίχτες της ομάδας;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:57 »

νταξει κοιτα τον πηραμε τον μαυρο λιγο απ τα μουτρα ακομα δεν ηρθε, απλα πιστευω ότι πρεπει ενας εκ των φορ και αριστρου μπακ τουλαχιστον που θα ερθει να είναι πολύ πιο ετοιμος να βοηθησει την ομαδα και να μην το παει τοσο μακροπροθεσμα   

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 00:58 »
Ειναι και Λιλα,θες και Σολτανι και Σολτανι

5 ποδοσφαιριστες στο συνολο των 18...Τρομερη αναλογια

Οπου οι δυο τελευταιοι ειναι πλεον μεταξυ βασικου και παγκου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 01:02 »
νταξει κοιτα τον πηραμε τον μαυρο λιγο απ τα μουτρα ακομα δεν ηρθε, απλα πιστευω ότι πρεπει ενας εκ των φορ και αριστρου μπακ τουλαχιστον που θα ερθει να είναι πολύ πιο ετοιμος να βοηθησει την ομαδα και να μην το παει τοσο μακροπροθεσμα
Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε σε τι θέσεις κυνηγάει παίχτες η ομάδα.Είναι το κλασικό θέμα εξωστρέφειας.Η πολιτική στο θέμα μεταγραφών έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του.Υπολογίζουμε λογικά σε 6-8,αριστερό και κεντρικό μπακ.Μπορεί κάποιος να συνδυάζει αυτές τις δυο θέσεις.Μπορεί να το γυρίσει και στο 4-4-2 το σύστημα.Υπάρχουν μεταβλητές που καθορίζουν τις μεταγραφές μας.

Ειναι και Λιλα,θες και Σολτανι και Σολτανι

5 ποδοσφαιριστες στο συνολο των 18...Τρομερη αναλογια

Οπου οι δυο τελευταιοι ειναι πλεον μεταξυ βασικου και παγκου

Οι περισσότεροι παίχτες μας έχουν τόσα χρόνια στην Α εθνική.Μερικοί είναι και διεθνείς.Εσύ μου λες ότι έμπειροι είναι μόνο 3.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 01:12 »
Ρε ayuto ηρεμησε ρε μαγκα σε φοβαμαι μην παθεις τιποτα με τοσα νευρα

Αμα θελει να κανει θα κανει ,αμα δεν θελει δεν θα κανει, δεν γινονται με το ζορι μεταγραφες
Δικο του ειναι το μαγαζι απο οικονομικης πλευρας και 10 χρονια τωρα ειμαστε απλοι θεατες των κινησεων του

Αφου ζητησε ο πετρακης 1-2 παιχτες θα φερει 1-2 παιχτες μαλλον
Ο ενας ηρθε ας περιμενουμε και αλλον 1 το πολυ λεω εγω
Οποιος πιασει επιασε, ερχεται το καλοκαιρι για σωστες διορθωτικες κινησεις(δεν τις ειδαμε φετος)

Αλλα ειναι φανερη η καθιζηση που εχουμε τον τελευταιο 1,5 χρονο
Αν και του χρονου παρουσιαζουμε το ιδιο οικτρο αγωνιστικο θεαμα βαραινει πολυ το κλιμα
Ως ποτε θα υπαρχουν οι κερκυρες και οι πλατανιαδες να μας γλιτωνουν?

Το βασικο ερωτημα για μενα ειναι το εξης
Ειναι θεμα προπονητη το να παιξει η ομαδα καλυτερα με αυτους τους παιχτες που εχει ή πρεπει οπωσδηποτε να ερθουν καποιοι καλυτεροι γιατι αλλιως δεν γινεται?

Μαλλον η αληθεια ειναι καπου στη μεση
Δηλαδη και με καλυτερους παιχτες ο πετρακης θα τα καταφερει καλυτερα, αλλα και χωρις τον πετρακη η ομαδα θα μπορουσε να αποδωσει καλυτερα με το υπαρχον υλικο

Προσωπικα εχω κουραστει αρκετα με την ομαδα τον τελευταιο καιρο και περιμενω να παιξουμε τον τελικο κυπελλου να ηρεμησω λιγακι

:pas: :pashat: :joker:

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 02:03 »
Ρε ayuto ηρεμησε ρε μαγκα σε φοβαμαι μην παθεις τιποτα με τοσα νευρα

Αμα θελει να κανει θα κανει ,αμα δεν θελει δεν θα κανει, δεν γινονται με το ζορι μεταγραφες
Δικο του ειναι το μαγαζι απο οικονομικης πλευρας και 10 χρονια τωρα ειμαστε απλοι θεατες των κινησεων του

Αφου ζητησε ο πετρακης 1-2 παιχτες θα φερει 1-2 παιχτες μαλλον
Ο ενας ηρθε ας περιμενουμε και αλλον 1 το πολυ λεω εγω
Οποιος πιασει επιασε, ερχεται το καλοκαιρι για σωστες διορθωτικες κινησεις(δεν τις ειδαμε φετος)

Αλλα ειναι φανερη η καθιζηση που εχουμε τον τελευταιο 1,5 χρονο
Αν και του χρονου παρουσιαζουμε το ιδιο οικτρο αγωνιστικο θεαμα βαραινει πολυ το κλιμα
Ως ποτε θα υπαρχουν οι κερκυρες και οι πλατανιαδες να μας γλιτωνουν?

Το βασικο ερωτημα για μενα ειναι το εξης
Ειναι θεμα προπονητη το να παιξει η ομαδα καλυτερα με αυτους τους παιχτες που εχει ή πρεπει οπωσδηποτε να ερθουν καποιοι καλυτεροι γιατι αλλιως δεν γινεται?

Μαλλον η αληθεια ειναι καπου στη μεση
Δηλαδη και με καλυτερους παιχτες ο πετρακης θα τα καταφερει καλυτερα, αλλα και χωρις τον πετρακη η ομαδα θα μπορουσε να αποδωσει καλυτερα με το υπαρχον υλικο

Προσωπικα εχω κουραστει αρκετα με την ομαδα τον τελευταιο καιρο και περιμενω να παιξουμε τον τελικο κυπελλου να ηρεμησω λιγακι

:pas: :pashat: :joker:

ο πετρακης που σου φταιει που εχει 13 παικτες για να βγαλει τη χρονια; αλλιως τα υπολογιζε αλλιως του ηρθαν, πιστευε ποτε νομιζεις θα φτασει γεναρης και θα παιζει με τον μπουκουβαλα αριστερα τον σκονδρα ηγετη στην αμυνα και τον μπερτρα κιλερ; προπονητης είναι δεν είναι μαγος ότι μπορει να κανει με αυτό το υλικο το κανει

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 09:24 »
Αυτος ηταν επικεφαλής του μεταγραφικου σχεδιασμου. Το καλοκαιρι ολοι λεγαμε πως θα βγει η χρονια με μοναδικο αριστερο μπακ τον φονσι. Αυτος δεν τα εβλεπε? Παιξαμε 2-3 αγωνες στην αρχη χωρις επιθετικο, αλλους 2-3 χωρις τερματοφυλακα και τωρα εχουμε ηδη 3 χωρις αριστερο μπακ...

Η ομαδα θα κανει κινησεις. Αυτο ειναι σιγουρο. Τωρα ποιους θα παρει αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις. Επισης δεν σημαινει οτι ενας εμπειρος παιχτης θα ειναι καλυτερος απο εναν πιτσιρικα... Οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 10:24 »
Εγω λεω να τσοντάρουμε όλοι το κατιτις μας να βρεθουν τα λεφτα, μιας και ο ηπιος δε σπαει φραγκο, να κανουμε μια μεταγραφη εμπειρου παικτη με πανω απο 180 συμμετοχες στην σκουπρολιγκ (μιας και ο Γιακος πους εχει 160 σε σουπερλιγκ, κυπελλο και ευρωπη ειναι απειρος) για να κατεβασει απο πιεση 60 που εχει φτασει ο συμπαθης αγιουτο γιατι θα τον χασουμε τον πασα μου. Και μετα θα παθω καταθλιψη που δε θα μπορω να πινω μαζι του τσιπουρα στο τσιπουραδικο τςαννας πριν τα ματσακια των Αθηνων (που εισαι Jimako...)
Οπως και να εχει να τσονταρουμε το κατιτις μας να παρουμε ενα παικτη που ειναι στα "must be" του γιατι εχουμε μονο 18 και μεχρι τις 31 θα τρελαθει απο την αγωνια αν τελικα θα παρουμε αριστερο μπακ με 250 συμμετοχες ή οχι και αν παρουμε και στοπερ τωρα που εφυγε ο Ντινος...

By the way, o αλλος φιλοτιμος αλλα άπειρος Μπουκουβαλας (με 240 συμμετοχες ως τωρα στην καριερα) μια χαρα τα παει σε μια θεση που δε την ξερει και δεν την γνωριζει...

Υ.Γ. Εννοειται οτι χρειαζεται η ομαδα ενισχυση. Εννοειται οτι θα γινουν καποιες κινησεις...Αλλα ας αποφασισουμε και εμεις τι θελουμε να δουμε. Γιατι μεταγγραφες γινονται κραζουμε, μεταγραφες δεν γινονται κραζουμε, μεταγραφες βγαινουν κραζουμε μεχρι να αποθεωσουμε οταν ο παικτης παει σε μια Αρσεναλ, μεταγραφες δεν βγαινουν παλι κραζουμε. Α κραζουμε και τον προπονητη πλεον, μιας και αυτος με το υλικο που εχει δε αποδιδει ποδοσφαιρο τυπου Μπαρτσελονα...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 13:02 »
Το αν θα πάρουμε παίχτες , πόσα λεφτά θα δώσουμε , από που θα τους πάρουμε , τι θέση παίζουν κτλ κτλ προσωπικά δε με νοιάζει ! Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω είναι αν υπάρχει όραμα απ τον ΧΒ για να ανεβεί κι άλλο η ομάδα ή αν  στόχος είναι να φτιάχνουμε παίχτες κ να τους πουλάμε απλά παίζοντας Α εθνική !

Οι κινήσεις τύπου Μαυροπάνου παίρνουν άριστα δέκα με τόνο και γίνονται κάθε 50 χρόνια μπορεί κ ποτέ , όπως κ η πιτσιρικαρία που δουλεύεται εξαιρετικά απ το τεχνικό τιμ παίρνει άριστα , θηωρώ όμως ότι σε μια ομάδα χρείαζεται κ ο παίχτης που θα τραβήξει μπροστά με το που πατήσει το πόδι του στα Γιάννενα , χρειάζεται ο παίχτης ή οι παίχτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω ( Ντε Βισέντι Τσάβες κτλ) κ στον αγωνιστικό χώρο κ στην κερκίδα !

Θα φανεί , ίσως όχι τώρα ...

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 13:20 »
Το αν θα πάρουμε παίχτες , πόσα λεφτά θα δώσουμε , από που θα τους πάρουμε , τι θέση παίζουν κτλ κτλ προσωπικά δε με νοιάζει ! Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω είναι αν υπάρχει όραμα απ τον ΧΒ για να ανεβεί κι άλλο η ομάδα ή αν  στόχος είναι να φτιάχνουμε παίχτες κ να τους πουλάμε απλά παίζοντας Α εθνική !

Οι κινήσεις τύπου Μαυροπάνου παίρνουν άριστα δέκα με τόνο και γίνονται κάθε 50 χρόνια μπορεί κ ποτέ , όπως κ η πιτσιρικαρία που δουλεύεται εξαιρετικά απ το τεχνικό τιμ παίρνει άριστα , θηωρώ όμως ότι σε μια ομάδα χρείαζεται κ ο παίχτης που θα τραβήξει μπροστά με το που πατήσει το πόδι του στα Γιάννενα , χρειάζεται ο παίχτης ή οι παίχτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω ( Ντε Βισέντι Τσάβες κτλ) κ στον αγωνιστικό χώρο κ στην κερκίδα !

Θα φανεί , ίσως όχι τώρα ...

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!
(Ποιος έχασε το όραμά του φίλε, για να το βρει ο Μπριζολάκιας...)
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 13:24 »
Να πάρει 4-5 παίκτες να μπορεί να κάνει το κατάλληλο rotation και ο Πετράκης και με τα λεφτά που πήρε να φτιάξει τα βοηθητικά σαν το Ζωσιμάδες, γιατί ότι παίκτη και να θες να φτιάξεις αν προπονείται στο βούρκο, δεν θα γίνει ποτέ καλός. Να φτιάξει υποδομές και δε χρειαζόμαστε μεταγραφές εκατομυρίου. Χορτάσαμε απ'αυτές.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 13:25 »
παντως ο ΙΕ  οπως και ο μπερτρα ειναι παιχτες που εκαναν σε μικροτερη ηλικια πολυ εντυπωση στις ομαδες που ηταν αλλα για διαφορετικους λογους δεν εξελιχθηκαν

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 14:40 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/423069/katranis-gia-pas-giannina-kai-astera-tripolis

άμα πετύχει ποτέ δημοσιογράφος μεταγραφή του ΠΑΣ θα είναι σαν να κερδίζει το τζόκερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 15:13 »
Οι δημοσιογράφοι αναπαράγουν τα τριάρια που ακούνε στην πόλη.Τι όνομα να βγάλουν.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 19:55 »
Ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδος τα τελευταια χρονια δεν νομιζω οτι  εβλαψε το προφιλ του  ΠΑΣ. Ουτε κατεβασε τον πηχη των στοχων Το αντιθετο θα ελεγα. Ισως και να  ανεβασε  αποτομα τις προσδοκιες μας ως  προς την ομαδα και την δυναμικη της. Ας  μου πει ενα γεροντακι του forum ,σαν εμενα ,ποιος ηταν ο στοχος της μεγαλης ομαδας του 70 ;;;;;;; Με  παιχτες  πολυτελειας για την εποχη, . Ειχαμε ποτε σαν ομαδα καποιο στοχο ;; Το κυπελο ρε αδερφε, εστω. ΤΙΠΟΤΑ Ποτε αυτη η ομαδα που την λατρεψα απο τα παιδικα μου χρονια  [δεκαετια 70] δεν καταφερε  να βαλει ενα στοχο. Εχω να θυμαμαι μεγαλες νικες  με ομορφη μπαλλα,[ αποσπασματικα βεβαια] αλλα  χωρις ουσια , διακριση η ΣΤΟΧΟ. Τωρα γιατι  ζηταμε τα ρεστα απο τον ΧΒ  που μας πηρε απο το πουθενα  και μας επανεφερε τσουκου τσουκου[ και  μεσω αψογης διαχειρησης] στο ιδιο επιπεδο που ηταν η ομαδα  απο το 74-75  και μετα, ,αδυνατω να το καταλαβω.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Παρ 19 Ιαν 2018 20:03 »

Παράθεση
[ και  μεσω αψογης διαχειρησης]

Πανω απ ολα..

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ