Αποστολέας Θέμα: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 63682 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #225 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 00:51 »
Προς τους φίλους drakos, Pablo Pascobar, vourbiani, για να μην ξεκινήσω κατεβατό παραθέσεις που βαριέμαι τα γραφω ολα μαζι...

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι και άλλες ομάδες έχουν αστοχίες σε παίχτες μια χρονιά αλλά δεν καταστρέφονται (εμείς το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία στον αιώνα τον άπαντα αυτό ώστε να μην καλύπτουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες)

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι παίχτες τύπου Μαυροπανου κλπ, δεν ήταν κανονικοί παίχτες, έγιναν παίχτες, και δεν βοήθησαν άμεσα όταν ήρθαν' αλλά όταν ήταν σε θέση να βοηθήσουν, εμείς κορδελίτσα και στο καλό.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι μερικοί έχουμε μεγαλύτερες βλέψεις από την ομάδα από το να κάνει τον κομπάρσο σε ένα πρωτάθλημα.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι η πορεία της ομάδας χρόνο με τον χρόνο αγωνιστικά και βάση αποτελεσμάτων είναι όλο και χειρότερη.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι μεταξύ των παιχτών των 10.000 ευρώ και των 2.000.000 ευρώ υπάρχουν και παίχτες των 100.000, των 200.000 ευρώ κ.λ.π.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό το "πέφτουν τα τσιμέντα" για το επίπεδο του ΠΑΣ, που έτσι όπως έχουμε καταντήσει και με έναν παίχτη των 200.000 θα έπεφταν τα τσιμέντα.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι και με την μεταγραφή του σκοπιανού η ομάδα τώρα έχει ΕΝΑ, ξαναλέω ΕΝΑ αριστερό μπακ (αγνώστου αξίας ακόμη), ΕΝΑΝ αξιόπιστο επιθετικό, και ΚΑΝΕΝΑΝ αξιόπιστο παίχτη στο κέντρο εδω και πολύ καιρό.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι συμφωνώ και είναι μαγκιά να βρεις τον καλό και φτηνό παίχτη, αλλά δεν γίνεται κάθε χρονιά να σου κάθετε να καταφέρνεις να βάψεις αυγά με κλανιές.

:pas:  :pas:  :pas:

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 09:28 »
Ένας κανονικός παίκτης ας πούμε ήταν ο Τσάβες. Η ομάδα συνεχίζει να έχει προβλήματα με έναν παίκτη που δημιούργησε άπειρα προβλήματα σε αποδυτήρια και γήπεδο, και ζητάει να πληρωθεί λεφτά που δεν δούλεψε. Ήταν παίκτης των 200000€. Τέτοιους προσωπικά δεν θέλω στην ομάδα κι ας κάνουν σε 5 ματς τη χρονιά παπάδες. Το ρόστερ έχει ακόμα προβλήματα αλλά δεν θα λυθούν με παίκτες των 100-200000€ από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι παίρνουν κάτω από 50. Μεταγραφές τύπου Κοντε θέλει η ομάδα. Και τότε λέγαμε ποιος είναι αυτός και από γ Ισπανιας ήρθε. Πλέον τον έχουμε θεό και δικαίως νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 09:30 »
Ἐγὼ ἂπ'ὃ,τι ἒχω καταλάβει ὁ Χριστοβασίλης κάνει ἕναν λογαριασμό γιὰ ὃλες του τὶς ἐπιχειρήσεις, μία ἀπό αὐτὲς εἶναι κι ὁ ΠΑΣ.
Ἒσοδα -ἒξοδα καὶ προσπαθεῖ νά βγάλει κέρδος. Ἒὰν ἡ βοήθεια τῆς τοπικῆς κοινωνίας (εἰσιτήρια, χορηγίες κτλ) ἦταν μεγαλύτερη θὰ ἒβαζε καί περισσότερα χρήματα γιά μεταγραφὲς.
Ἐγὼ θέλω τά ἔσοδα μιᾶς ΠΑΕ νά ξεπερνοῦν τά ἔξοδα ἔστω καί κατά ἕνα εὐρώ. Δέν πιστεύω  σέ "μπρούκληδες" προέδρους πού θά πετᾶν τά λεφτά τους στό ποδόσφαιρο, ἂς τά δώσουν σέ χῆρες κι ὀρφανά.
Ἐὰν ὃλες οἱ ΠΑΕ ἀκολουθοῦσαν αὐτὸ τὸ "μοντέλο" τότε πραγματικὰ στὴν Α' Ἐθνική θὰ ἔπαιζαν οἱ κατὰ τεκμήριο καλύτερες.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 10:11 »
Οι απαντησεις μου με μπλε....

Προς τους φίλους drakos, Pablo Pascobar, vourbiani, για να μην ξεκινήσω κατεβατό παραθέσεις που βαριέμαι τα γραφω ολα μαζι...

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι και άλλες ομάδες έχουν αστοχίες σε παίχτες μια χρονιά αλλά δεν καταστρέφονται (εμείς το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία στον αιώνα τον άπαντα αυτό ώστε να μην καλύπτουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες)

Ειδαμε ομαδες που ειχαν αστοχια (γενικότερη αλλα και σε παικτες) που κατεληξαν συνταυρε...Παραδειγματα οπως Αρης, Οφη δεν ειναι πολυ μακρια..Στην Β εθνικη....Για να μην αναφερθω για τον βαζελο που οι αστοχιες του εχουν κανει να του δινουν "οξυγονο" σκανδαλωδως  για να μενει κατηγορια ή για την αεκ που εφτασε γ εθνικη....

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι παίχτες τύπου Μαυροπανου κλπ, δεν ήταν κανονικοί παίχτες, έγιναν παίχτες, και δεν βοήθησαν άμεσα όταν ήρθαν' αλλά όταν ήταν σε θέση να βοηθήσουν, εμείς κορδελίτσα και στο καλό.

Να σου θυμησω και παικτες τυπου Μαμπουλου που ηρθαν ετοιμοι δε τους πουλησες χειμωνα γιατι προσδοκουσες περισσοτερα το καλοκαιρι και τελικα πηρες το τριτο το μακρυτερο μετα υπαρξιακα του...Καλλιο πεντε και στο χερι λοιπον....

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι μερικοί έχουμε μεγαλύτερες βλέψεις από την ομάδα από το να κάνει τον κομπάρσο σε ένα πρωτάθλημα.

Θυμησε μου ποτε στην ιστορια μας ειχαμε καλυτερη πορεια απο τα τελευταια χρονια...Κομπαρσος ειναι να σου περνουν τον Σειταριδη απο το ξενοδοχειο, να χανεις 0-3 απο την Καλαματα, να παιζεις στην Πατρα ενω στα Γιαννενα εχεις 8 προβολεις... Οχι να χτυπας απο 5η μεχρι 8η θεση, να ριχνεις 3αρες στο γαυρο κ στο παοκ και να πουλας καθε χρονο και απο ενα παικτη....

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι η πορεία της ομάδας χρόνο με τον χρόνο αγωνιστικά και βάση αποτελεσμάτων είναι όλο και χειρότερη.

Δες την παραπανω απαντηση .... Το ασανσερ χαλασε φιλε μου εδω και καποια χρονια...Καιρος να το παρουμε χαμπαρι και εμεις....

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι μεταξύ των παιχτών των 10.000 ευρώ και των 2.000.000 ευρώ υπάρχουν και παίχτες των 100.000, των 200.000 ευρώ κ.λ.π.

Παικτες των 200000 .... Υποθεση Τσαβες... Που ξερεις αν δε κυνηγησε και παικτη των 300000 αλλα δε τα βρηκαν γιατι πολυ απλα δε μπορει να ανεβει σε αυτα τα λεφτα

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό το "πέφτουν τα τσιμέντα" για το επίπεδο του ΠΑΣ, που έτσι όπως έχουμε καταντήσει και με έναν παίχτη των 200.000 θα έπεφταν τα τσιμέντα.

Ας υποθεσουμε οτι αυριο ανακοινωνει τον Ντε Βισεντι...Παικτης  πολυ πανω απο 200000 με τρελλο γκελ στην εξεδρα και στην ομαδα... Υποθετεις οτι θα εχουμε στο γηπεδο απο το επομενο παιχνιδι πανω απο 1823 εισητηρια ? Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος πως οχι.... Κυριακη, κοντη γιορτη.

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι και με την μεταγραφή του σκοπιανού η ομάδα τώρα έχει ΕΝΑ, ξαναλέω ΕΝΑ αριστερό μπακ (αγνώστου αξίας ακόμη), ΕΝΑΝ αξιόπιστο επιθετικό, και ΚΑΝΕΝΑΝ αξιόπιστο παίχτη στο κέντρο εδω και πολύ καιρό.

Συμφωνουμε.... απολυτα σε ολα....

Να υποθέσω ότι δεν είναι κατανοητό ότι συμφωνώ και είναι μαγκιά να βρεις τον καλό και φτηνό παίχτη, αλλά δεν γίνεται κάθε χρονιά να σου κάθετε να καταφέρνεις να βάψεις αυγά με κλανιές.

Τα αποτελεσματα εχουν δειξει οτι καθε χρονια βαφει αυγα με κλανιες...
Οικονομου
Βελλιδης
Χαρισης
Κοροβεσης
Μαυροπανος
και λιαν συντομως Κοντε, Βιδαλ, κλπ.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 10:47 »
Συν το γεγονός ότι οι παίκτες μας για τον κορμό μιλάω μεγαλώνουν επικίνδυνα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 13:14 »
να υποθεσουμε οτι δεν υπαρχουν παιχτες με 100 χιλιαρικα max  καλυτεροι απ το γαρουφαλια τον γιακο τον κοζωρονη κτλ

να υποθεσω οτι εχουμε ηδη αναψει μια λαμπαδα στο μποι του κοντε που πυροβολει ακομα και ειναι ορθιος

να υποθεσω οτι δεν μπορουμε να συντηρησουμε μανια ιλιτς τσουκαλα που συντηρουσαμε σε χρονιες που η θηλια ηταν στο λαιμο

ενταξει ολα αυτα που λετε μερικοι....το θεμα δεν ειναι ενα....ειναι δυο....το πρωτο πως θα επιβιωσει οικονομικα η ομαδα και το δευτερο που δεν ξερω γιατι το ξεχναμε ειναι να βλεπουμε λιγο μπαλιτσα

αμα δεν μεινει ανθρωπος στο γηπεδο ελα να μου πεις για ασανσερ μετα

προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το modern football  πουλαω για να ζω......κανει τις ομαδες σουπερ μαρκετ...δεν υπαρχει δεσιμο με τον κοσμο....πχ πουλησες οικονομου και δεν τον χαρηκες...πουλησες μαυροπανο και δεν τον χαρηκες πουλησες χαριση και δεν τον χαρηκες.....ενταξει ατιμη φτωχια....αλλα εγω δεν τον χαρηκα ρε αδερφε

ετσι ειναι θα μου πεις οκ, το οτι ετσι ειναι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αρεσει κιολας

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Ιαν 2018 13:18 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #231 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 13:22 »
Παράθεση
δεν υπαρχει δεσιμο με τον κοσμο....πχ πουλησες οικονομου και δεν τον χαρηκες...πουλησες μαυροπανο και δεν τον χαρηκες πουλησες χαριση και δεν τον χαρηκες.....ενταξει ατιμη φτωχια....αλλα εγω δεν τον χαρηκα ρε αδερφε
Αυτό

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 13:34 »
Ὃποιος θέλει νὰ χαρεῖ περισσότερο μπορεῖ νὰ γίνει Ὀλυμπιακὸς, ΠΑΟΚ ἤ ἀκόμη καλύτερα Μπάρτσα, Ρεὰλ, Μπάγερν. Ἡ ἐπιλογὴ μας ἦταν νὰ γίνουμε ΠΑΣ, γνωρίζοντας ὃτι οἱ λύπες θὰ εἶναι περισσότερες ἀπ'τὶς χαρὲς !

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 13:52 »
προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το modern football  πουλαω για να ζω......κανει τις ομαδες σουπερ μαρκετ...δεν υπαρχει δεσιμο με τον κοσμο....πχ πουλησες οικονομου και δεν τον χαρηκες...πουλησες μαυροπανο και δεν τον χαρηκες πουλησες χαριση και δεν τον χαρηκες.....ενταξει ατιμη φτωχια....αλλα εγω δεν τον χαρηκα ρε αδερφε

Σε αυτό το modern football, ο ΠΑΣ αντιστέκεται !
Υπάρχει ομάδα με πιο συμπαγή κορμό στη superleague ?
Βρες μια, όχι μία, ΜΙΑ !!!
Ο ΠΑΣ είναι Οικογένεια, με ένα προπονητή που τείνει - και ΜΑΚΑΡΙ - να γίνει Φέργκιουσον !
Οι μέσοι μας είναι αξιόπιστοι : Το Λίλα και το Γιάκο δεν τους αλλάζω με κανέναν λεγεωνάριο !!
Γιατί βρίσκονται, ξέρει ο ένας που πατά ο άλλος.
Έχω κορυφαία ΟΜΑΔΑ, είμαι περήφανος γι' αυτή, και αν είχε διαιτησίες 50-50 και λίγη τύχη θα βρισκόταν φέτος στη βαθμολογική θέση του Ατρόμητου.
Με αυτό το υλικό είμαστε στους 8 του Κυπέλλου και ελπίζουμε στους 4 !

Υ.Γ. Το Μαυροπάνο πως δε θα τον πουλούσαμε στο εξωτερικό, μιας και το θελε πολύ ;
Θα του κόβαμε την καριέρα του παιδιού ;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 14:08 »
το οτι εχει κρατησει ενα κορμο παιχτων δεν ειναι τα παντα

το θεμα ειναι τι ποιοτητα κρατας απ τον κορμο σου
αν κρατας μονο ρολιστες τοτε εχεις στην καλυτερη 9 χι
το οτι εχεις μονο δεξια μπακ και τρεχεις ιανουαριο να παρεις παιχτη δεν ειναι και το καλυτερο
δεν ειπε κανεις οτι θελει 11 μεταγραφες...ακομα 1-2 αλλα να εχουν ποιοτητα...το ποιοτητα δεν σημαινει 200.000 απο α εθνικη αργεντινης η βραζιλιας

αιντε το καλοκαιρι πουλας και κοντε(κανει κρα να τον πουλησει) μετα τι?
η αμυνα σε λιγο θα θελει μπαστουνια
το κεντρο δεν εχει κατι το ποιοτικο
οι περιφεριακοι δεν υπαρχουν....εκει εχει αποτυχει ο σχεδιασμος

εχουμε θεματα πολλα που βγηκαν και φετος και το καλοκαιρι θα γινουν μεγαλυτερα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 14:30 »
το οτι εχεις μονο δεξια μπακ και τρεχεις ιανουαριο να παρεις παιχτη δεν ειναι και το καλυτερο

Γι' αυτό λοιπόν να είμαστε νοικοκύρηδες οικονομικά, για να μη μπορεί ο κάθε Ναδάλες να πατάει κάπου και να μας αφήνει στα κρύα του λουτρού.
Είναι πιο σημαντικό αυτό από αμφίβολες ακριβές μεταγραφές που θα μας εξοντώσουν οικονομικά στο μέλλον, έχουμε περάσει πολλά, δε θέλουμε κι άλλα τόσα.
Δοκιμάσαμαν και τς ακριβούς, πήραμαν το τρίτο το μακρύτερο, κι Ευρώπη τελικά μας έβγαλαν οι φτηνοί.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 14:33 »
Aς μην προτρεχουμε συνταυροι
Ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε τωρα δεδομενου των επιλογων που υπαρχουν.
Παντα το χειμωνα εχεις λιγοτερες διαθεσιμες επιλογες απο οτι το καλοκαιρι.
Περα απο αυτο, κανεις δε διαφωνει οτι χρειαζομαστε παικτες.
Απο την αλλη ακομη δε τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος.
Και οσο αυτη ειναι ενεργη, τοσο και δε μπορουμε να πουμε οτι οι μεταγραφες τελειωσαν.
Θα συμφωνησω σε ενα πραγμα με ολους....
Το επομενο καλοκαιρι, ναι, ειναι το πιο κρισιμο....
Ληγουν αρκετα συμβολαια, ανανεωσεις δε ακουμε για καποιον, οποτε ισως παμε για ριζικη ανανεωση.
Αλλα αυτα θα συζητηθουν οταν ερθει η ωρα τους.
Οσο αφορα το Κοντε, το καλοκαιρι (αν δε παθουμε κανενα σοκ τελευταιες ωρες των μεταγραφων τουτη την περιοδο) υπαρχουν ξεκαθαρα δυο επιλογες...Μεταγραφη ή ανανεωση. Τριτη δεν υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 16:15 »
Ἐγὼ ἂπ'ὃ,τι ἒχω καταλάβει ὁ Χριστοβασίλης κάνει ἕναν λογαριασμό γιὰ ὃλες του τὶς ἐπιχειρήσεις, μία ἀπό αὐτὲς εἶναι κι ὁ ΠΑΣ.

Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ και δυστυχώς είναι πάρα πολύ κακό. Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, νομίζω ότι όσο πήγαινε καλά η οικοδομή η ροή των χρημάτων ήταν από άλλες επιχείρησεις προς τον ΠΑΣ. Τώρα δυστυχώς είναι το αντίστροφο. Δε μου βγάζει κάνεις από το μυαλό ότι χρήματα από τον κερδοφόρο ΠΑΣ των τελευταίων ετών, πηγαίνουν προς άλλες ζημιογονες επιχειρήσεις. Για τον ΧΒ η τσέπη είναι ίδια, οπότε δεν έγινε και τίποτα. Για εμάς τους οπαδούς όμως είναι ότι χειρότερο βλέποντας την ομάδα να φυτοζωει (οικονομικά και όχι αγωνιστικά).

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 17:24 »
Aς πλερώσουμε τώρα τον παιχταρά τον Τσάβες τα 100.000 για να μη μας αφαιρεθούν βαθμοί και βλέπουμε τι άλλους παιχταράδες αεροδρομίου σαν τον Τσάβες θα φέρουμε για να μας ανεβάσουν επίπεδο.
Ο Τσάβες δε μας είχε βγάλει Ευρώπη ; Τα πιασε τουλάχιστο τα λεφτά του...

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 18:07 »
Ο Τσάβες δε μας είχε βγάλει Ευρώπη ; Τα πιασε τουλάχιστο τα λεφτά του...

Εγώ θυμάμαι τη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη ο ινδιάνος στα μέσα της σεζόν έκανε τσαλιμάκια με 'διακοπούλες' στη χώρα του για οικογενειακούς λόγους κλπ. Από τα μέσα της σεζόν και χωρίς αυτόν φορτσάραμε και βγήκαμε 6οι. Πριν είμασταν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Δοιρθώστε με αν κάνω λάθος.
Καλός ο ινδιάνος για να θυμόμαστε κάποια ωραία γκολ και σακούλες που μοίραζε, αλλά δεν μπορούμε να του αποδώσουμε την Ευρώπη. Αντίθετα θα έλεγα...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 18:30 »
Ενοειται  φιλος. Ευρωπη μας εβγαλαν κατι αμπαλα σαπακια που λιθοβολουνται, κι ενας παλιοπροεδρος που προσεφυγε στην ΟΥΕΦΑ...Οι μεταγραφες εκεινου του Γεναρη ηταν αεροδρομιου : Πασχαλακης, Κουτρης...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 18:44 »
ξεκολα ρε αδερφε δεν μιλησε κανενας για μεταγραφες αεροδρομιου
ελα νταξ 13η θεση ειμαστε μην το συνεχιζουμε....αν δεν ηταν τα 2 σαπακια της κατηγοριας τωρα θα λεγαμε αλλα
αιντε μην πηγαινετε στο αλλο ακρο

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 20:10 »

Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ και δυστυχώς είναι πάρα πολύ κακό. Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, νομίζω ότι όσο πήγαινε καλά η οικοδομή η ροή των χρημάτων ήταν από άλλες επιχείρησεις προς τον ΠΑΣ. Τώρα δυστυχώς είναι το αντίστροφο. Δε μου βγάζει κάνεις από το μυαλό ότι χρήματα από τον κερδοφόρο ΠΑΣ των τελευταίων ετών, πηγαίνουν προς άλλες ζημιογονες επιχειρήσεις. Για τον ΧΒ η τσέπη είναι ίδια, οπότε δεν έγινε και τίποτα. Για εμάς τους οπαδούς όμως είναι ότι χειρότερο βλέποντας την ομάδα να φυτοζωει (οικονομικά και όχι αγωνιστικά).
Tι δεν σου βγάζει κανείς από το μυαλό φίλε...αφού ένας λόγος που δεν ειχαμε πάρει άδεια μια χρονιά, ήταν η μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό της ΠΑΕ σε άλλο λογαριασμό εταιρίας του Χριστοβασίλη.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 20:15 »
Νομιζω γενικα πως υπαρχει μια ταση να ωραιοποιουμε ολες τις καταστασεις ή να τις κατακρινουμε ολες.Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Νομιζω κανενας δεν ζητησε ουτε παιχτες 1.000.000 ουτε καν 500.000.Αυτο που ολοι ζηταμε ειναι μια ομαδα πληρης.Αν νομιζει ο Πετρακης οτι αυτο μπορει να γινει με παιχτες των 10.000 εχει καλως.Το ζητημα ειναι οτι καθρεφτης ειναι το γηπεδο.Και ο καθρεφτης φετος δειχνει πως αυτο δεν βγαινει.Δεν ζητησαμε τον Μιραλλας,αλλα προσωπικα ενας παιχτης σαν τον Μανια μου φτανε και μου περισσευε.Ο Μανιας των 80.000-100.000
Υ.Γ.Δεν θεωρω τσαλιμακι απ την πλευρα του Τσαβες το γεγονος οτι ηθελε να πληρωνεται στην ωρα του.Και ναι,καλως ή κακως με τα στραβα του και τα καλα του,ο Τσαβες ηταν παιχταρας.Ουτε θεωρω επιχειρημα το γεγονος οτι δεν βγηκαμε Ευρωπη εκεινη την χρονια(αγωνιστικα βγηκαμε αλλα ας οψεται).Με την ιδια λογικη δεν προσεφερε ουτε ο Κολοβετσιος,ουτε ο Χαρισης.
Υ.Γ2.Οτι και να λεμε ο Τσουκαλας αυτην την στιγμη επαιρνε φανελα βασικου σπιτι του.Με συμβολαιο της πλακας φανταζομαι σε σχεση με την αξια του αφου εφυγε σαν αποτυχημενος.Αν πρωτο μελημα σου ειναι η καλυτερη ενισχυση της ομαδας ξεχνας το παρελθον,κοντρες με μανατζερ κτλ και κανεις οτι ειναι απαραιτητο.Δεν ειδα κατι τετοιο
Υ.Γ3.Αληθεια ποσοι Σπιριντονοβιτς ή Ενσικουλου κυκλοφορουν στην αγορα?Αυτοι φανταζομαι με τα χιλια ζορια ακουμπαν τα 60 χιλιαρικα συμβολαιο

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 20:41 »
Μια χαρα θα βγει η χρονια φετος τουλάχιστον απ τη στιγμη που πηραμε αριστερο μπακ ετοιμο και φαινεται να ανεβαινουν και αλλα παιδια όπως ο μπερτρα και ο βινταλ... Το καλοκαιρι είναι το θεμα. Είναι σιγουρο ότι απ τη στιγμη που τελειωνουν 12 συμβολαια, τουλάχιστον οι μισοι θα φυγουν και δεν θα ανανεωσουν. Ετσι λοιπον απ την βασικη ομαδα που εχουμε τωρα μονο ο γιακος ο λιλα ο βελλιδης και ο κοντε που δεν τον βλεπω να καθεται του χρονου θα είναι σιγουρα στο ροστερ. Εκει θελω να δω πως θα το διαχειριστεί ο ΧΒ που θα πρεπει να φτιαξει έναν νέο πας.   

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 14:32 »
Μιας και μου...την ειπε ο διαχειριστης γιατι φορτωσα προχθες αλλον ενα χρονο στη πλατη και ξεχναμε που και που.... :P
Τωρα βαζει και την "πηγη" και την πηγή της πηγής".... ;)

"ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ... ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Η ίδια στήλη αποκαλύπτει πως ένα από τα όνειρα του Γιώργου Χριστοβασίλη (που βρίσκεται στα... χάι του μετά τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ) είναι η αξιοποίηση της Κρήτης μέσω του... Γιάννη Πετράκη! Το αφεντικό του ΠΑΣ βλέπει πως ΟΦΗ και Εργοτέλης αδυνατούν να αξιοποιήσουν τα ταλέντα του νησιού και θέλει να δει την ομάδα της Ηπείρου να αποκτήσει λόγο για παίκτες από αυτή την περιοχή."

www.contra.gr
Sportday " O τρελλός του χωριού"

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #246 στις: Πεμ 25 Ιαν 2018 15:25 »
Απορρίφθηκε ο Αιγύπτιος, θέμα με τον Ιέ

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1189775/aporrifthike-o-aigyptios-thema-me-ton-ie

Τον δρόμο της επιστροφής παίρνει ο Αιγύπτιος που δοκιμαζόταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσωπικό θέμα του Ιέ τρενάρει την μεταγραφή του, προχωράει για φορ.

Μπορεί στον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζονται για το ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά παράλληλα τρέχουν και οι εξελίξεις στα άλλα μέτωπα, τα μεταγραφικά.

Τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα έκανε προπονήσεις μεσοεπιθετικός από την Αίγυπτο ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη. Τελικά αποφασίστηκε η περίπτωσή του να μην προχωρήσει και ο νεαρός άσος αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Την ίδια ώρα, ένα προσωπικό πρόβλημα του Εντελίνο Ιέ ίσως αναγκάσει τον 23χρονο μέσο ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν βρεθεί λύση.

Τέλος, στα μεταγραφικά μετά το ματς Κυπέλλου οι Ηπειρώτες θα εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει τον παίκτη που θα δίνει βοήθειες στον Πέδρο Κόντε.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 19:12 »
βρε χοντροπροεδρε που εισαι εξαφανησμενος?διαπραγμετευεσαι ακομα στο λονδινο κανα παικτη της premier απο τσελσι λιβερπουλ η μαντσεστερ B-) :-?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 19:22 »
Το προσπαθει βλεπεις να πουλησει τον Κοντε......Τι να κανει ο ερμος,για την εξυγιανση ρε γαμωτο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 21:56 »
Αν πουλήσει και τον Κοντε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
....