Πόσο ευχάριστο το συναίσθημα να φεύγεις από το γήπεδο έχοντας δει τον ΠΑΣ να συνδυάζει θέαμα και σκορ.

Πόσο καιρό είχαμε να το ζήσουμε αυτό; Κόντευα να το ξεχάσω....
Μπράβο στον κόουτς και την ομάδα. Ο Πετράκης συνεχίζει μετά το ματς με την Τρίπολη να ανακατεύει την τράπουλα και έτσι πρέπει να κάνει γιατί έχει χαρτιά στα χέρια του που μπορούν να τον βοηθήσουν. Εμένα μου άρεσε ο Φράνκ για τη συνολική αγωνιστική του εικόνα και την προσπάθεια που έβγαλε μέσα στο γήπεδο και μου άρεσε επίσης που τον στήριζαν όλοι όσοι ήταν στις κερκίδες, σε κάθε ενέργεια που έκανε.
Όχι ότι τα υπόλοιπα παιδιά υστέρησαν, αντίθετα όλοι αγωνίστηκαν με πάθος. Έτσι όπως πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα.
Πρέπει να μπαίνουμε με το μαχαίρι στο στόμα και να "πνίγουμε" τον αντίπαλο. Να μη μπορεί να πάρει ανάσα.
Βέβαια, παρότι γενικά μας ζορίζει, ο συγκεκριμένος αντίπαλος δε θεωρώ ότι είναι μεγάλης δυσκολίας και με καλύτερες ομάδες πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι. Μετά από καλές εμφανίσεις που κάναμε απέναντί του τα τελευταία χρόνια, αλλά με άτυχα αποτελέσματα, ήρθε επιτέλους η ώρα να τα φάει μαζεμένα.
Γενικότερα πιστεύω ότι ομάδες τύπου Λεβαδειακού πρέπει να έρχονται Ζωσιμάδες, να τρώνε 4 και να φεύγουν και όχι να φεύγουν με το Χ, όπως γίνεται μέχρι τώρα.....
Περιστερίδης is back.
Πρόεδρε μπορείς να πουλήσεις το Μάρκο και ότι πάρεις καλό θα είναι. Θα απαλλαγείς και από ένα υψηλό; συμβόλαιο, για να πάρεις κάνα παίκτη.