ayuto1966,για τις προσωπικές ευθύνες ανθρώπων χωρίς παιδεία,δε θα διαφωνήσω μαζί σου,όμως.....
το θέμα της στέγης,της λαϊκής στέγης,αυτό το σύστημα δεν το λυσε ποτέ-κ ούτε πρόκειται-,κ θα με βρουν σύμφωνο όσοι λαθραία φκιάνουν ένα καλύβι να βάλουν από κάτω το κεφάλι τους.....οι χοντρές καταπατήσεις,κ οι μεζονέτες,είναι πέρα από οποιοδήποτε έλεγχο του νόμου κ τούτου του γαμημένου κράτους,άσε που κείνοι που τα κάνουν παίρνουν κ τα μέτρα τους(πυρασφάλειες,αντιπυρικές ζώνες,κλπ).....άντε κ διαφωνούμε σε τούτο,άντε κ πέσαμε σήμερα όλοι απ τα σύννεφα σε αυτό το τόπο....τα δασαρχεία,οι πολεοδομικές υπηρεσίες,κλπ,μετά που θα νάδαν τι έχει χτιστεί χωρίς κανένα σκέδιο,μέτρα δε μπορούσαν να πάρουν?ρωταω εσένα,ρωτάω τον εαυτο μου ,ρωτάω όσους πάνε σε καμιά "οργανωμένη" παραλία τωρα το καλοκαίρι να πλύνουν τα ποδάρια τους,κ δεν απορούν για το αντισυνταγματικό ,της ιδιωτικοποίησης της ,της εμπορικής της εκμετάλλευσης κλπ κλπ
θέλω να πω ,εγώ ο χαζός,θα ξαναματακουβεδιάσουμε τις ελλήψεις της πυροσβεστικής ,το άδικο των νεκρών,τις μη αναδασώσεις ,στην επόμενη μαζική καταστροφη?
κ άντε κ κανείς μας απ αυτο το καφενέ ,δε πάθει τίποτα,έχει σημασία?
βρωμάει ρε σεις αυτη η κατάσταση,έχει σαπίσει,αν δεν υπάρξει απαίτηση για να αλλάξει,τα ίδια κ τα ίδια θα κουβεδιάζουμε πίσω απ την ασφάλεια του υπολογιστή μας,με μπόλικο συναίσθημα,κ καθόλου λογική......