Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011  (Αναγνώστηκε 21386 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 731
 • DjS
  • Προφίλ
Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« στις: Τρι 20 Ιούλ 2010 19:30 »

Το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου - Στο ΟΑΚΑ ο τελικός


   

Το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου - Στο ΟΑΚΑ ο τελικός

Την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2010-2011 δημοσιοποίησε την Τρίτη η ΕΠΟ και όπως ήταν ήδη γνωστό, στο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης υπάρχουν αρκετές αλλαγές, κυρίως από την 5η φάση και έπειτα. Όπως ξεκαθαρίστηκε, εξάλλου, ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί και φέτος στο ΟΑΚΑ, ανεξαρτήτως αντιπάλων.

Αναλυτικά το σύστημα τέλεσης αγώνων του Κυπέλλου:

1η ΦΑΣΗ: Θα λάβουν μέρος οι 36 ομάδες της Γ’ Εθνικής. Θα διεξαχθούν 18 απλοί αγώνες. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

2η ΦΑΣΗ: Θα λάβουν μέρος οι 18 νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την 1η φάση και οι 18 ομάδες της Β’ Εθνικής. Θα διεξαχθούν 18 απλοί αγώνες στην έδρα των ομάδων που θα προκριθούν από την 1η φάση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

3η ΦΑΣΗ: Από τις 18 νικήτριες ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η Φάση, μετά από κλήρωση, 4 ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε 2 απλούς αγώνες. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες από την Β’ και Γ’ Εθνική, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ’ Εθνικής. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες της ίδιας κατηγορίας, θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Θα προκύψουν 2 νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι υπόλοιπες 14 ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

4η ΦΑΣΗ: Θα λάβουν μέρος οι 16 ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 3ης Φάσης (οι 14 ομάδες που θα περάσουν χωρίς αγώνα και οι 2 νικήτριες ομάδες της 3ης φάσης) και οι 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Θα διεξαχθούν 16 απλοί αγώνες στην έδρα των ομάδων της 3ης Φάσης. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

5η ΦΑΣΗ: Θα λάβουν μέρος οι 16 νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 4ης Φάσης. Θα διεξαχθούν 8 απλοί αγώνες. Στους αγώνες της 5ης φάσης ο αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα προσμετράται διπλό.

6η ΦΑΣΗ (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ): Θα λάβουν μέρος οι 8 νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 5ης Φάσης. Θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Αν από τα αποτελέσματα δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της, υπολογίζονται διπλά. Αν οι ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του, συνεχίζεται με παράταση και πέναλτι.

7η ΦΑΣΗ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ): Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις 4 νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 6ης Φάσης. Θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Αν από τα αποτελέσματα δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της, υπολογίζονται διπλά. Αν οι ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του, συνεχίζεται με παράταση και πέναλτι.

8η ΦΑΣΗ (ΤΕΛΙΚΟΣ): Ως έδρα του τελικού αγώνα ορίζεται το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του τελικού, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

Δικαίωμα συμμετοχής

Σημαντική παράμετρος εξάλλου, αποτελούν και οι υποχρεώσεις των ομάδων σε όσα αφορούν τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα:

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα περιλαμβάνουν υποχρεωτικά: 1) στην 18άδα για τις ομάδες Σούπερ Λίγκας και Β’ Εθνικής, 2 ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 21 ετών, και 2) στην 11άδα για τις ομάδες Γ’ Εθνικής, 3 ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 21 ετών.

* Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 1/1/1990 και εντεύθεν.

* Ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει τον αγώνα αν δεν έχουν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα οι 2 ποδοσφαιριστές για την 18άδα των ομάδων Σούπερ Λίγκας και Β’ Εθνικής ή 3 ποδοσφαιριστές για την 11άδα των ομάδων Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, ηλικίας κάτω των 21 ετών.


ΠΗΓΗ.sport-fm

Αποσυνδεδεμένος astralon

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.818
 • Plavo srce
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #1 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 01:38 »
-Αστο να υπάρχει, εδώ σε μια γωνιά
για να ξέρουμε ,
ο Σιμάο φέτος πόσο χρονώ θα γέν??? ;)

υγ: Aξίζει να διαβάσουμε λίγο , τι λέει στο αρθρο 7....

Παράθεση
Προκύρυξη αγώνων κυπέλλου 

-Σε 8 φάσεις θα διεξαχθεί ο θεσμός του κυπέλλου μέχρι να προκύψουν οι δύο φιναλίστ και με βάση το άρθρο 39 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

-Από την 1η ΦΑΣΗ έως και την 4η ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί μία ενιαία δημόσια ΚΛΗΡΩΣΗ .
Για την 5η ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί μία ΚΛΗΡΩΣΗ. Για την 6η και την 7η ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί μία ΚΛΗΡΩΣΗ.

Οι αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ ολοκληρώνονται σε ΟΚΤΩ (8) ΦΑΣΕΙΣ:
Με τις ομάδες η κλήρωση για την 1η έως και 4η φάση διαμορφώνεται ως εξής:

1η ΦΑΣΗ : Θα λάβουν μέρος οι 36 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Θα διεξαχθούν 18 απλοί αγώνες.
ΣΥΝΟΛΟ 18 ΟΜΑΔΕΣ θα προκριθούν στην 2η Φάση .
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων της 1ης ΦΑΣΗΣ ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

2η ΦΑΣΗ [/size] : Θα λάβουν μέρος οι 18 νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την 1η φάση και οι 18 ομάδες της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Θα διεξαχθούν σύνολο 18 απλοί αγώνες (στην έδρα των ομάδων που θα προκριθούν από την 1η φάση).
ΣΥΝΟΛΟ 18 ΟΜΑΔΕΣ θα προκριθούν στην 3η Φάση .
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων της 2ης ΦΑΣΗΣ ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

3η ΦΑΣΗ [/size] : Από τις 18 νικήτριες ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η Φάση, μετά από κλήρωση, 4 ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε 2 απλούς αγώνες. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες από την Β΄ και Γ΄ Εθνική ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες της ίδιας κατηγορίας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.
Θα προκύψουν 2 νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη Φάση.

Οι υπόλοιπες 14 ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων της 3ης ΦΑΣΗΣ ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

4η ΦΑΣΗ[/size] : Θα λάβουν μέρος οι δέκα εξ (16) ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 3ης Φάσης ( οι 14 ομάδες που θα περάσουν χωρίς αγώνα και οι 2 νικήτριες ομάδες της 3ης φάσης) και οι δέκα εξ (16) ομάδες της SUPER LEAGUE. Θα διεξαχθούν 16 απλοί αγώνες στην έδρα των ομάδων της 3ης Φάσης.
ΣΥΝΟΛΟ 16 ΟΜΑΔΕΣ θα προκριθούν στην 5η Φάση .
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων της 4ης ΦΑΣΗΣ ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

5η ΦΑΣΗ[/size]
Θα λάβουν μέρος οι δέκα εξ (16) νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 4ης Φάσης. Θα διεξαχθούν οκτώ (8) απλοί αγώνες . Στους αγώνες της 5ης φάσης ο αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος .
Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι).
ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΔΙΠΛΟ.
Οι 8 νικήτριες ομάδες προκρίνονται για την επόμενη φάση .

6η ΦΑΣΗ (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)
Θα λάβουν μέρος οι οκτώ (8) νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 5ης Φάσης.
Θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4 ΑΓΩΝΕΣ
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4 ΑΓΩΝΕΣ
Οι 4 νικήτριες ομάδες θα προκριθούν για την επόμενη φάση .

7η ΦΑΣΗ : (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)
Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 6ης Φάσης.
Θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2 ΑΓΩΝΕΣ
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2 ΑΓΩΝΕΣ
Οι 2 νικήτριες ομάδες θα προκριθούν για τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .

Στους αγώνες της 6ης και 7ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος , ο δε δεύτερος στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας. Κάθε αλλαγή γηπέδου και γηπεδούχου με συμφωνία των ομάδων απαγορεύεται .
Στους αγώνες της 6ης και 7ης φάσης ( διπλών συναντήσεων) του Κυπέλλου Ελλάδος αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα η οποία με αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων τα οποία θα επιτύχουν δύο ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος τότε τα τέρματα που σημείωσε η εκτός έδρας ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.
Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων {πέναλτι} κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παράγραφος 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

8η ΦΑΣΗ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ [/size]
Ως έδρα του Τελικού αγώνα περιόδου 2010-2011 ορίζεται το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ της Αθήνας.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια του τελικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του παρόντος Κανονισμού.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα 2010-2011 θα κοινοποιηθεί με νεώτερο έγγραφο.


ΑΡΘΡΟ 5ο:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
α) Οι αγώνες του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ ορίζονται και θα διεξάγονται σύμφωνα με το αποτέλεσμα των δημοσίων κληρώσεων.
β) Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται κατά τις ημέρες ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ
γ) Η ώρα έναρξης των αγώνων θα καθορίζεται με απόφαση της Διοργανώτριας. Για την αλλαγή της ώρας θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά και μόνο από την ΕΠΟ . Η από οποιοδήποτε άλλο φορέα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες κλπ.) ενημέρωση με την ώρα αυτή δεν ισχύει.
δ) Η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη απευθυνόμενη στον αρμόδιο φορέα (ΕΚΑΒ) για την παρουσία πλήρως εξοπλισμένου ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ κατά την τέλεση των αγώνων.


ΑΡΘΡΟ 6ο:
ΠΑΡΑΒΟΛΑ
Το παράβολο ή τέλος των ενστάσεων καθορίζεται :
Για τις ΟΜΑΔΕΣ SUPER LEAGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ = 1200 ΕΥΡΩ για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ 2000 ΕΥΡΩ.
Για τις ΟΜΑΔΕΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ = 700 ΕΥΡΩ για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ 1000 ΕΥΡΩ.
Για τις ΟΜΑΔΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ = 500 ΕΥΡΩ για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ 800 ΕΥΡΩ.


ΑΡΘΡΟ 7ο:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 Στους αγώνες του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ οι διαγωνιζόμενες Ομάδες θα περιλαμβάνουν υποχρεωτικά 1) στην 18άδα για τις ομάδες SUPER LEAGUE και Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ που δηλώνουν στο εκάστοτε Φύλλο Αγώνα, δύο (2) ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των είκοσι ενός (21) ετών και 2) στην 11άδα για τις ομάδες Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ που δηλώνουν στο εκάστοτε Φύλλο Αγώνα, τρεις (3) ποδ/στές ηλικίας κάτω των είκοσι ενός (21 ) ετών.
α) Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στην 18άδα για τις ομάδες SUPER LEAGUE και Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι ενός (21) ετών και στην 11άδα για τις ομάδες Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ τριών (3) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι ενός ( 21 ) ετών, είναι υποχρεωτική, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλουμένων ποδοσφαιριστών, από την πρώτη φάση μέχρι και τον Τελικό Αγώνα.
β) Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 1-1-1990 και εντεύθεν.
* Επειδή στην προηγούμενη/ες Προκήρυξη/εις αναφερόταν ημερομηνία γέννησης μη σωστή, για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται και οι γεννηθέντες από 1-1-1989 και εντεύθεν. Ρητά όμως καθορίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνον οι γεννηθέντες από 01-01-1991 και εντεύθεν.
γ) Ο έλεγχος γίνεται από τον διαιτητή του αγώνα.
δ) Ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει τον αγώνα αν δεν έχουν δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα οι ως άνω δύο (2) ποδ/στές για την 18άδα των ομάδων SUPER LEAGUE και Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ή τρείς (3) ποδ/στές για την 11άδα των ομάδων Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, ηλικίας κάτω των είκοσι ενός (21) ετών.
ε) Σε κάθε περίπτωση η καταστρατήγηση από τις ομάδες της συγκεκριμένης παραγράφου της προκήρυξης επιφέρει τις κυρώσεις του άρθρου 21 παρ. 3α του Κ.Α.Π. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
στ) Ισχύει σχετικά με την υποχρεωτική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα των ομάδων Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας το άρθρο 19 παρ. 6 και 7 ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ).
Eιδικά για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για τον υπολογισμό της ηλικίας των αγωνιζόμενων κοινοτικών ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 1-1-1986 και εντεύθεν.


ΑΡΘΡΟ 8ο:
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΙ 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013
Κατά τις προσεχείς αγωνιστικές περιόδους 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 η ΕΠΟ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της άνευ όρων, ελεύθερης και απόλυτης κατά την κρίση της, χρήσεως των χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Α της παρούσης.
Οι συμμετέχουσες ΠΑΕ και ΤΑΠ, υποχρεούνται στην απόλυτη και ακριβή τήρηση των όρων του Παραρτήματος Α, σε περίπτωση δε παράβασης οιουδήποτε εξ αυτών, ευθύνονται στην αποκατάσταση κάθε θετικής, αποθετικής ζημίας και διαφυγόντος κέρδους της ΕΠΟ.
απο sportsioannina.gr
 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.360
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 15:31 »
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον ΟΑΚΑ;  Δεν υπάρχουν άλλα γήπεδα;  :P

Αποσυνδεδεμένος sellos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.042
 • toros-tsiprofans
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 16:06 »
Για εναν τετοιο εγωνα..η αληθεια ειναι πως δεν υπάρχουν

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.360
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 19:19 »
Ναι τον είδαμε τον ΟΑΚΑ όταν παίζαμε... χάλια μαύρα και έπρεπε ο Βάζελος να αλλάξει τον χλοοτάπητα. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα γίνει έτσι και του χρόνου;

Και από την άλλη αποτελεί μόνιμο πλεονέκτημα για κάποιες ομάδες αφού παίζουν εντός έδρας...

Αποσυνδεδεμένος sellos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.042
 • toros-tsiprofans
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 19:21 »
το τελευταιο ειναι αληθεια...

αλλα γηπεδα με μεγαλη χωρητικοτητα δεν υπαρχουν στην Ελλαδα..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 7.080
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 19:34 »
Για τελικους μονο το ΟΑΚΑ και το Καυταντζογλειο προσφερονται...

θα μπορουσε να ειναι καλο και το παγκρητιο αν δεν ηταν στην... κρητη λογω αδυναμιας εξασφαλισης συνθηκων ταξης κατα τη μετακινηση...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.711
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #7 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 12:58 »
Με τον νικητη του αγωνα Οδυσσεα Αναγεννησης-Μακεδονικου κληρωθηκε ο ΠΑΣ.
Αν περασουμε παιζουμε με Εργοτελη

Αποσυνδεδεμένος deceiver

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.217
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #8 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 13:34 »
Ωραία κλήρωση, με κοντινό ταξιδάκι και αν προκριθούμε, βατό αντίπαλο στο Ζωσιμάδες. Ξέρει κανεις ημερομηνίες περίπου?
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.711
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #9 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 13:42 »
Μαλλον 15 Σεπτεμβριου θα παιξουμε

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 731
 • DjS
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #10 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 14:43 »
Με Εργοτελη προφανως στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ?.
Αρχιζουμε και κανουμε παραδοση στο Κυπελο που ποτε δεν ειχαμε επιτυχιες.....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 7.080
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #11 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 18:22 »
ΠΟλυ καλη η κληρωση.
Σιγουρα φοβαμαι πιο πολυ το εκτος εδρας ματς με την ομαδα Γ εθνικης παρα το ματσακι με τον φΟφΗ Νο2...

Καλα θα περασει ο εργοτελακος στο καμινι... πραβα για την αυθεντικη ομαδα των τσατσων...


Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.391
 • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #12 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 19:59 »
Ο δρόμος για τη 16άδα είναι ανοιχτός αλλά η είσοδος σ' αυτή δε συνιστά καμιά... τεράστια επιτυχία. Είναι απλώς το πρώτο βήμα. Μετά παρακαλάς για μια καλή κλήρωση και ο δρόμος της επιτυχίας ανοίγει (η συμμετοχή και μόνο στα προημιτελικά καλή είναι, άσε που έχεις τις πιθανότητές σου ανεξαρτήτως αντιπάλου).

Για να έρθει η ώρα της... προσμονής για μια καλή κλήρωση, αρκεί να γίνει μια "μίνι υπέρβαση" στο εκτός έδρας ματς (ανεξαρτήτως αντιπάλου) και ακολούθως να γίνει το αυτονόητο στο "Ζωσιμάδες" (νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου). 


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος astralon

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.818
 • Plavo srce
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #13 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 23:54 »
Παράθεση
Αναλυτικά η κλήρωση και των τεσσάρων φάσεων:

Α’ ΦΑΣΗ

Αναγ. Γιαννιτσών
Πέρασε άνευ αγώνα

Εορδαϊκός
Πέρασε άνευ αγώνα

Ολυμ. Χερσονήσου
Πέρασε άνευ αγώνα

1) Οδυσσέας Αναγ. - Μακεδονικός
2) Μέγας Αλέξανδρος - Πανηλειακός
3) Αναγ. Επανομής - Ηρακλής Ψαχνών
4) Νίκη Βόλου - ΠΑΟ Ρουφ
5) Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή
6) Κεραυνός Κερατέας - Απόλλων Σμύρνης
7) ΠΑΣ Κόρινθος - Τύρναβος
8 ) Ρόδος - Ναυπακτιακός
9) Εθν. Φιλιππιάδας - Πλατανιάς
10) Καλλονή - Αετός Σκύδρας
11) Κοζάνη - Ασπρόπυργος
12) Δόξα Κρανούλας - Φωκικός
13) Αγία Παρασκευή - Χανιά
14) Πόντιοι Κατερίνης - Παναιγιάλειος
15) Αίας Σαλαμίνας - Ζάκυνθος

Β’ ΦΑΣΗ

16) Αναγ. Γιαννιτσών - Ιωνικός
17) Εορδαϊκός - Καλλιθέα
18 ) Ολυμ. Χερσονήσου - ΟΦΗ
19) Νικητής 1 - ΠΑΣ Γιάννινα
20) Νικητής 2 - Βέροια
21) Νικητής 3 - Παναιτωλικός
22) Νικητής 4 - Αγροτικός Αστέρας
23) Νικητής 5 - Λεβαδειακός
24) Νικητής 6 - Πανθρακικός
25) Νικητής 7 - Δόξα Δράμας
26) Νικητής 8 - Διαγόρας
27) Νικητής 9 - Ηλιούπολη
28) Νικητής 10 - Αναγ. Καρδίτσας
29) Νικητής 11 - Θρασύβουλος
30) Νικητής 12 - Εθνικός Πειραιά
31) Νικητής 13 - Εθνικός Αστέρας
32) Νικητής 14 - Τρίκαλα
33) Νικητής 15 - Πιερικός

Γ΄ΦΑΣΗ

34) Νικητής 20 - Νικητής 25
35) Νικητής 30 - Νικητής 22

Δ’ ΦΑΣΗ

36) Νικητής 16 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
37) Νικητής 17 - ΠΑΟΚ
38) Νικητής 18 - Ολυμπιακός Βόλου
39) Νικητής 19 - Εργοτέλης
40) Νικητής 21 - Ηρακλής
41) Νικητής 23 - Καβάλα
42) Νικητής 24 - ΑΕΚ
43) Νικητής 26 - Πανιώνιος
44) Νικητής 27 - Ολυμπιακός
45) Νικητής 28 - Πανσερραίκός
46) Νικητής 29 - Παναθηναϊκός
47) Νικητής 31 - Skoda Ξάνθη
48) Νικητής 32 - Άρης
49) Νικητής 33 - Αστέρας Τρίπολης
50) Νικητής 34 - Κέρκυρα
51) Νικητής 35 - Λάρισα
exedrasports.gr
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος John

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 307
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 19 Αύγ 2010 01:13 »
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟ.....ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟ....ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ

Γιατί και μυαλό να χα....πάλι τσάφκα θα ζήταγα!!!!!
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος PAS Giannina

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 40
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 19 Αύγ 2010 11:41 »
Και για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε να ξεπεράσουμε και τους κομπλεξισμούς των ανθρώπων που μας διοικούν( στα ημιτελικά με Λάρισα θυμάστε στον επαναληπτικό πόσο είχε βάλει το εισιτήριο και απέτρεψε τουσ οπαδούς μας να εμψυχώσουν την ομάδα) και που αποτελούν την τεχνική ηγεσία(πέρυσι η περίφημη τακτική του Αναστό να μην χτυπήσει το κύπελο για να παλέψουμε για την κατηγορία).Για μένα τι να το κάνεις να περνάς τους γύρους  αφού μόνος βγάζεις τα μάτια σου και εκτίθεσαι στους ίδιους σου τους φιλάθλους...


 ας αποκλειστούμε δηλαδή νωρίς,ίσως είναι....καλύτερα!!


Αποσυνδεδεμένος john-PAS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.488
 • Ενας οχτρός...
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 14:37 »
Οδυσσέας Αναγέννησης-Μακεδονικός  5/9/2010  15:45

Παράθεση
Στην τελική ευθεία, πλέον, μπαίνουν οι ομάδες της Γ' Εθνικής για τις μάχες του Κυπέλλου, το Σαββατοκύριακο, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Διαιτητής: Γεώργιος Καμαράκης (Ξάνθης), Α΄ Βοηθός: Ιλίας Εμπλιούκ (Ξάνθης), Β' Βοηθός: Γιώργος Χαμαλίδης (Θράκης). Τέταρτος: Δημήτρης Πρασάτζης (Δράμας).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Διαιτητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας), Α΄ Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Γουργιώτης (Μακεδονίας).Τέταρτος: Σταμάτης Μαλιχιτούδης (Μακεδονίας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), Α΄ Βοηθός: Στέφανος Κυρβέης (Σερρών), Β' Βοηθός: Χρήστος Ευθυμιάδης (Σερρών). Τέταρτος: Ισαάκ Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Διαιτητής: Σπυρίδων Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), Α΄ Βοηθός: Σταμάτης Τιμολέων (Δυτ. Αττικής), Β' Βοηθός: Σωτήρης Τραχάνης (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος: Λάμπρος Βλιώρας (Λάρισας).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Διαιτητής: Δημήτρης Κατσιμίγκος (Αθηνών), Α΄ Βοηθός: Νότης Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Β' Βοηθός: Νικόλαος Τσαγκαράκης (Αθηνών). Τέταρτος Γιώργος Τάσσης (Αθηνών).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Διαιτητής: Κωνσταντίνος Καριοφίλλης (Πειραιά), Α΄ Βοηθός: Δημήτρης Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Β' Βοηθός: Δημήτρης Καρφής (Δυτ. Αττικής), Τέταρτος: Βαγγέλης Κορδολαίμης (Πειραιά).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Διαιτητής: Νικόλαος Ρατσιάτος (Αργολίδας), Α΄ Βοηθός: Ανδρέας Καραγιώργος (Αργολίδας), Β' Βοηθός: Χαρίλαος Νενεκούμης (Αργολίδας), Τέταρτος: Αθανάσιος Μακρής (Αργολίδα).

ΡΟΔΟΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής), Α΄ Βοηθός: Αναστάσιος Ανδρεάδης (Αν. Αττικής), Β' Βοηθός: Γιάννης Μαρουδής (Αν. Αττικής), Τέταρτος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Α΄ Βοηθός: Κωνσταντίνος Λάκης (Λάρισας), Β' Βοηθός: Αλέξανδρος Σιαμέτης (Ηπείρου), Τέταρτος: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκλας (Ηπείρου).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γαλάτσος (Μακεδονίας), Α΄ Βοηθός: Νικόλαος Περικλείδης (Μακεδονίας), Β' Βοηθός: Χουσείν Κούλα (Μακεδονίας), Τέταρτος: Γιώργος Μαστάκας (Μακεδονίας).

ΚΟΖΑΝΗ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαιτητής: Δημήτρης Μαλουτάς (Ημαθίας), Α΄ Βοηθός: Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Β' Βοηθός: Γεώργιος Υψηλάντης (Μακεδονίας), Τέταρτος: Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας).

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ: Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης), Α΄ Βοηθός: Θωμάς Βλάσσης (Κέρκυρας), Β' Βοηθός: Αναστάσιος Αυθίνος (Κέρκυρας), Τέταρτος: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΑΝΙΑ: Διαιτητής: Νικόλαος Πότογλου (Πειραιά), Α΄ Βοηθός: Ηλίας Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Β' Βοηθός: Μάριος Σταμάτης (Πειραιά), Τέταρτος: Χρήστος Ανδρονικίδης (Πειραιά).

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων), Α΄ Βοηθός: Μιχάλης Μανάσης (Τρικάλων), Β' Βοηθός: Δημήτρης Τίκας (Καρδίτσας), Τέταρτος: Χρήστος Μανούρας (Τρικάλων).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών), Α΄ Βοηθός: Αριστείδης Γουρνάκης (Αθηνών), Β' Βοηθός: Γρηγόρης Γκαβέρας (Αθηνών), Τέταρτος: Αγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών).
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.319
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #17 στις: Δευ 06 Σεπ 2010 20:41 »
Παράθεση
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός

αραγε θα ανεβουν τα φιλαρακια μας να πιουμε κανα τσιπουρακι?

ποτε ειναι τα ματσακια?

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.606
  • Προφίλ
  • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.014
 • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
  • Προφίλ
  • Δεσποτάτο της Ηπείρου
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #19 στις: Τετ 15 Σεπ 2010 20:10 »
Με ένα χαλάρωμα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Π.Ε.Α.Κ.Ι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης (15:45), στα πλαίσια της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Κηπουρός, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Στάθης, Κώτσιος, Βαρτζιώτης, Βάντερσον, Μιχαήλ, Μπουχάν, Ντε Βισέντι, Ανδράλας, Κειτά, Πάντος, Νικολόπουλος, Τζημόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Κυριάκος, Σκούφαλης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακαγιόκο, Τζάνης, Βαγγελής, o τραυματίας Σικαλιάς και οι ανέτοιμοι Φουρτάδο και Λουίς Κάρλος.

sportsioannina.gr

Επίθεση δηλαδή Σιαλμά Νικολόπουλο και κορυφή Κουτσοσπύρο????..... :stop:

Αποσυνδεδεμένος Kradas

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 254
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #20 στις: Τετ 15 Σεπ 2010 20:44 »
Αν δεν μπορεί να βάλει γκολ και εκεί τι να πω; Τουλάχιστον να παίζει σε κανά ματς Κυπέλλου μπας και βάλει και κανένα να ανεβάσει λίγο ψυχολογία. Είναι τυχερός που νικήσαμε στο τέλος γιατί θα είχε ακούσει τα άπειρα μπινελίκια όλες αυτές τις μέρες. Με τη νίκη πέρασε στο ντούκου η φοβερή ευκαιρία που έχασε.

Όσο και νας χτικιάζει πάντως παίχτης του ΠΑΣ είναι και πρέπει να τον στηρίζουμε αν και εφόσον προσπαθεί. Και το λέω και για μένα που τον κατηγορώ πολλές φορές εν βρασμώ ψυχής. Αυτή τη μπάλα ξέρει όμως το παιδί αυτό κάνει. Να γίνει Κρόιφ σε μια μέρα; Ας φρόντιζαν να πάρουν κάποιον καλύτερο τα σαΐνια μας.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος SATSI

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 498
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 16 Σεπ 2010 11:24 »
Λοιπόν,επειδή μας έχετε μπερδέψει λίγο με το Α,Β,Γ,Δ φάση.....Αν περάσουμε και τον ......τέλη πάμε στους 8;;;;;;;;;;;;;;;Αν ναί αυτό σημαίνει ότι είναι τεράστια ευκαιρεία για μια ακόμη διάκριση.Αν περάσουμε τον ...τέλη κι είμαστε στους 16 τότε έχει πολύ δρόμο ακόμη!!!
Πρός θεού,αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε ήδη περάσει!!!Κι αν τον ...τέλη μέσα στα Γιάννενα τον θεωρώ ήδη χαμένο από χέρι,έχω τεράστια ερωτηματικά αν θα περάσουμε σήμερα από το χωριό καθώς έχουμε κάνει στο παρελθόν μάγκες ούκ ολίγα χωριά(βλέπε Καρδίτσες,Κορδελιά,Φωστήρες κ.ο.κ)!!!
Επίσης,όταν φτάνουμε στους ημιτελικούς γιατί πρέπει ν αρχίζουμε να γλείφουμε τους Πατεράδες και τους Πηλαδάκηδες και να τους αφήνουμε να περνάνε στους τελικούς ως ιππότες που δίνουν τη θέση τους στις κυρίες,πότε δεν το κατάλαβα!!!!Κι αν είναι να φτάσουμε πάλι ως τους τέσσερις για να κάνει P.R. ο χοντρός με τους χοντρούς,καλύτερα να αποκλειστούμε από σήμερα στο χωριό!!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.042
 • toros-tsiprofans
  • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 16 Σεπ 2010 11:30 »
Noμιζω πως εαν περασουμε σημερα παμε στους "32"
(16 ομαδες Σουπερ Λιγκ + 16 Β & Γ Εθνικής)
αν περασουμε τον Τέλη παμε στους 16..

Στα υπολοιπα συμφωνω..και επαυξανω..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.606
  • Προφίλ
  • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 16 Σεπ 2010 11:34 »
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ιωνικός 2-2 (παρ., κ.α. 1-1, 4-3 πεν.)
Εορδαϊκός-Καλλιθέα 1-0
Μέγας Αλέξανδρος-Βέροια 0-1
Αναγέννηση Επανωμής-Παναιτωλικός 0-1
Πλατανιάς Χανίων-Ηλιούπολη 0-1
Κοζάνη-Θρασύβουλος 1-0
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Π. 1-3 (παρ., κ.α. 1-1)
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 1-1 (παρ., κ.α. 1-1, 1-4 πεν.)
Αίας Σαλαμίνας-Πιερικός 0-0 (0-3 πεν.)
Αετός Σκύδρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 1-0
Ολυμπιακός Χερσονήσου-τσάτσος 1-2
Αγία Παρασκευή-Εθνικός Αστέρας 0-1
Ρόδος-Διαγόρας 0-1 (παρ.)

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου
Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός (15:00)
ΠΑΟ Ρουφ-Αγροτικός Αστέρας (15:45)
Οδυσσέας Αναγέννησης-ΠΑΣ Γιάννινα (15:45)
Τύρναβος-Δόξα Δράμας (15:45)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.606
  • Προφίλ
  • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 16 Σεπ 2010 19:11 »
Σήμερα

Απόλλων Σμύρνης- Πανθρακικός 1-3 παρ. (1-1 κ.α.)

ΠΑΟ Ρουφ-Αγροτικός Αστέρας 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Οδυσσέας Αναγέννησης- ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Τύρναβος- Δόξα Δράμας 4-2 πεν. (0-0 κ.α.)
Τα ζευγάρια της Γ' Φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:

Βέροια- Τύρναβος

Εθνικός Πειραιώς- ΠΑΟ Ρουφ
Τα ζευγάρια της Δ' Φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ατρόμητος

Εορδαϊκός- ΠΑΟΚ

ΟΦΗ- Ολυμπιακός Βόλου

ΠΑΣ Γιάννινα- Εργοτέλης

Παναιτωλικός- Ηρακλής

Παναχαϊκή- Καβάλα

Πανθρακικός- ΑΕΚ

Διαγόρας- Πανιώνιος

Ηλιούπολη- Ολυμπιακός

Αετός Σκύδρας- Πανσερραϊκός

Κοζάνη-Παναθηναϊκός

Εθνικός Αστέρας- Skoda Ξάνθη

Τρίκαλα- Άρης

Πιερικός- Αστέρας Τρίπολης

Βέροια ή Τύρναβος- Κέρκυρα

Εθνικός Πειραιώς ή ΠΑΟ Ρουφ- Λάρισα
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.