Νομίζω είστε άδικοι με το θέμα Κοντε. Αν φταίει σε κάτι ο ΧΒ είναι στο ότι τον περίμενε παραπάνω από ότι έπρεπε. Και εγώ και όλοι ήθελαν να έρθει και δεν πιστεύω σε δικαιολογίες τύπου δεν θα ήταν ο ίδιος (και ο μισός να ήταν πάλι παιχτούρα είναι). Αλλά, μην παραμυθιαζόμαστε, από την αρχή ξέραμε ότι μας έχει για καβάτζα. Η αλήθεια είναι και εμένα και όλους μας μας πονάει αλλά μην βγάζετε τον θυμό στον πρόεδρο για αυτό. Αποδεχτείτε ότι απλά μας ήθελε για back up μην δεν βρει ομάδα και όσοι λέτε για Λαμία καθόλου απίστευτο δεν μου φαίνεται όσο περνάει ο καιρός να τρέξει σε καμιά τέτοια ομάδα αν δεν βρει συμβόλαιο. Κράξτε τον ΧΒ που έχει πάει 3 Αυγούστου και ακόμα περιμένουμε 2-3 μεταγραφές ενδεκάδας. Όπως και να έχει ελπίζω αυτοί οι 3 του που αναφέρει το superfm να είναι καλές περιπτώσεις γιατί σοβαρά με 3 καλές προσθήκες στις θέσεις που αναφέρει το άρθρο κλείνει καλά και σωστά το ρόστερ (και με τις ανάλογες αποχωρήσεις/δανεισμούς). Αν έχει κανείς καμιά πληροφορία για τους παίκτες ας την μοιραστεί μαζί μας.
Πόσες είναι οι πιθανότητες να έχει ο χριστοβασίλης στο περίμενε τρεις καλούς παίχτες και ανάλογα το τι θα γίνει με τον κόντε να τους κλείσει ή όχι;
Πόσες είναι οι πιθανότητες 3 καλοί παίχτες να περιμένουν τα ψίχουλα του χριστοβασίλη;
Το θέμα δεν είναι τι έγινε με τον κόντε.
Με τον κόντε φαίνονται οι προθέσεις.
Όταν δίνεις σε έναν παίχτη που τον ξέρεις και που σε ξέρει 200 χιλιάρικα τι περιμένεις να δώσει για άλλον που θα είναι ρίσκο και πάλι;
Με τον κόντε λύνεις το επιθετικό πρόβλημα, σε φοβούνται οι αντίπαλες άμυνες και φέρνεις κόσμο στο γήπεδο.
Κι όμως προτιμά να μην του δώσει άλλα 50 -100 χιλιάρικα παραπάνω απο τα 200 για να τον κλείσει.
Προτιμά αυτά τα 200 να τα μοιράσει σε 3 παίχτες όπως αυτούς που έχει φέρει μέχρι τώρα.