Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 19572 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
« Απάντηση #100 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 10:55 »
ΑΝ (λέμε αν) ισχύουν τα ονόματα που διέρρευσαν (προς άγραν αντιδράσεων, ως σφυγμομέτρηση;;;;) ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...
Ενας δυσλεκτικός στον προφορικό λόγο (!!!), ένας με iq ντομάτας και πάει λέγοντας...
Το οιοδήποτε ΝΟΥΜΕΡΟ κάνει μεγαλύτερο κακό από το τίποτα...
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ - αν και, ομολογώ ότι δεν μου έχετε δείξει το αντίθετο μέχρι σήμερα - αυτούς που σεβάστηκαν και εξακολουθούν να σέβονται ότι έχει απομείνει από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...
ΦΙΛΙΚΑ, μέχρι νεωτέρας...

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 11:00 »
Χίλιες φορές Μπαδημας η Πετράκης παρά μισθοφόροι ΠΟΚιτες. Χίλιες φορές δίδυμο Σκούφαλης-Χαρισης.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #102 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 11:28 »
Κάτι Νικοπολήδηδες φοβόμουν μην έρθουν και δεν ήθελα να φύγει ο Κούστας.

Προσωπικά βρωμοποκίτες και γαμημένους βάζελους δεν θέλω.

Ας μείνει ο Σκούφαλης με το Ντάσιο και το Τζημόπουλο και ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν.

Μαζί με Κόντε κάτι θα καταφέρουν.

Γιατί ο κηπουρός και ο Γκούμας ξέρουν πιο πολλά;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 12:06 »
ενας προπονητης που να ξερει ΤΑΚΤΙΚΑ  τα βασικα..........

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 12:14 »
Τον Μπράτσο πρώτη φορά τον ακούω μιας και δεν ασχολούμαι με ομάδες τύπου Βόλος Κηφισιά κτλ
Ο Γκούμας ξέρω ότι ασχολείται αλλά ως εκεί.
Ο Νικοπολίδης έχει άλλο εκτόπισμα από πολλές απόψεις. Προπονητικά δεν έχω ιδέα βέβαια τι έχει κάνει.

Μηδέν εις το πηλίκο.

Ή  ομάδα χρειάζεται κάποιο σκυλί του πολέμου. Κάποιον που θα σου κάνει πρωταθλητισμό στο β γύρο όπως έκαναν παλιά Αναστόπουλος Καλαϊτζίδης αναστασιαδης κτλ στις ομάδες τους

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 12:48 »
Τον Γκούμα;;; Τον Γκούμα;;; Που είπαμε ότι έχει έχει δείξει τι και που;;; Τον Γκούμα;;;
Κανονίστε να διώξετε περισσότερους απ` το γήπεδο ακόμη και από τον Χριστοβασίλη...

Εκατό φορές, μιλημένα, ξηγημένα με Σκούφαλη, Τζημο καο λοιπούς παρατρεχάμενους ...

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 13:26 »
Αν υποθεσουμε οτι υπαρχει σχεση μεταξυ των ονοματων που ακουγονται και της πραγματικοτητας, τα εκλαμβανω ως ενδειξη οτι ο Σιοντης δεν πεταει λευκη πετσετα αλλα κοιταει να δωσει το κατι παραπανω οικονομικα για να φερει προπονητη που πιστευει οτι θα βοηθησει. Ειναι προφανες νομιζω οτι αλλα πρεπει να δωσει για να βαλει το Σκουφαλη προπονητη ή να φερει καποιον αλλον στο στυλ του Κουστα και αλλα για να φερει προσφατους σουπερλιγκατους (Μπρατσος, Πετρακης) ή "παλιες δοξες του Ελληνικου ποδοσφαιρου" (γαυροβαζελοι).

Αν ισχυει αυτη η αναγνωση των πραγματων, μιλαμε για αξιεπαινες προθεσεις αλλα λαθος στοχους. Ουτε οι ΜπρατσοΠετρακηδες εχουν κατι φοβερο να προσφερουν, ουτε οι γαυροβαζελοι (που επιπλεον δεν ειναι επιθυμητοι απο τον κοσμο). Αντι να τα δωσεις σε αυτους, πορεψου με το Σκουφαλη ή τον Μπαδημα που λενε κι αλλοι συνφορουμιτες και δες μηπως μπορεις να τα δωσεις για να κανεις το κατι παραπανω απο παιχτες.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 13:34 »
Ο νικοπολιδης θα ειχε αξια αν παιζαμε στο νοτιο ομιλο, τωρα δεν θα βοηθησει σε κατι
Για γκουμα και πετρακη δεν σχολιαζω καν, θα προκειται περι αυτοκτονιας
Για μπρατσο δεν εχω ιδεα αν και νομιζω κατι ειχε καταφερει στο βολο

Ολοι αυτοι ομως ειναι εκτος κλιματος ομαδας
Γι αυτο ειπα οτι ο ΠΑΣ χρειαζεται καποιον που να εχει φορεσει τη φανελα
Θα χασουμε παλι χρονο να προσαρμοστει ο καινουριος προπονητης
Επιπροσθετως το φτωχο ροστερ μας ειναι εξ ορισμου προβλημα για οποιονδηποτε

Επομενως θεωρω οτι θα πορευτουμε με συνταγη ελεουσας σκουφαλης-ντασιος και σε οποιον αρεσει
Δεν πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε καποιον που θα τα καταφερει καλυτερα ετσι οπως ειμαστε υποβιβασμενοι κατα 85-90% αυτη τη στιγμη

Ο σιοντης θα κανει μεγαλο λαθος αν αποχωρησει φετος
Ειναι σιγουρο οτι καποιοι πολυ πιο ευκαταστατοι περιμενουν πως και πως για να παρουν τον ΠΑΣ απο τα ερασιτεχνικα
Στο κατω κατω στην ελλαδα ζουμε και σιγουρα θα βρεθει η νομικη φορμουλα για οποιον θελησει να ασχοληθει
Ειτε ειναι γιαννιωτης ειτε οχι

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:08 »
Παράθεση
Στον δρόμο για τα Γιάννενα βρίσκεται αυτή την ώρα ο προπονητής Γιάννης Γκούμας για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τον Νίκο Σιόντη προκειμένου να αναλάβει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους ο Μανώλης Σκούφαλης και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:16 »
μαλλον Γκουμας....

θα πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον ο ΠΑΣ  ειναι τελευταιος στη superleague 2 ....καταφεσωμενος....και η ολη προσπαθεια ακροβατει ....

στην ουσια με μακεδονικο θα παμε με τους υπαρχοντες...ασχετο αν θαναι καποιος αλλος στον παγκο....αν ειναι.....

συγνωμη αλλα ο Γιαννικης και ο Μεταξας δεν ειχαν να επιδειξουν κατι οταν ηρθαν....ο ενας στη γ Γερμανιας με μια ομαδα να εχει κοουτσαρει  και ο αλλος καποια χρονια στις εθνικες κ17 κτλ

αν μου ελεγες ποιον θελω εγω ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φερουμε θα σου ελεγα Μπαδημα...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:19 »
Ποιος Γκούμας ρε;

Κάπου έλεος.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:27 »
Να έχεις ρίξει τόσο κόπο και τόσο τρέξιμο, να έχεις εκλιπαρήσει, παρακαλέσει, γονατίσει, σηκωθεί, να έχεις βάλει χρήμα και να έχεις πείσει και άλλους να το κάνουν, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ, με ξεπερνάει...
Μακάρι να είμαι εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα έχω το κουράγιο ούτε να ψελλίσω "στα λεγα"...
Άσε μας όπως είμαστε...Μπορούμε να πέσουμε και χωρίς να χρεώνουμε στον ανήμπορο την πτώση μας - αν αυτό θέλουμε τελικά... >:( :stop: :( :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 17 Νοέ 2025 14:30 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:28 »
μία από τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω με τ-ην/-ον OV1950 ...

Αλήθεια πού χάθηκες τόσο καιρό; έφυγες μαζί με την οικογένεια;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:32 »
οχι παιζει πρεφα με το Σταικο και ειπε να σχιλιασει   :)) :))

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:45 »
Ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ο Γκούμας και να κρίνουμε μετά.Θυμάμαι τα σχόλια όταν ήρθε ο Γιαννίκης και πόσο γρήγορα διαψεύστηκαν όλοι.Επίσης θα ήθελα να πω ότι νιώθω ντροπή για τα ζώα τα τετράποδα που έβριζαν τον Κούστα ενώ την προηγούμενη μέρα είχε πεθάνει ο πατέρας του.Έτσι και τώρα δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από αρκετούς από τους οπαδούς μας.Ο Γκούμας δεν κάνει,ο Σιόντης είναι άσχετος,θέλουμε να πέσουμε και πολλά άλλα.Αυτοί οι οπαδοί που την είπαν το Σάββατο στον Νίκο Σιόντη ενώ έβλεπαν έναν άνθρωπο καταρρακωμένο και ερείπιο μας αξίζουν.Επίσης αυτοί που πήγαν να πλακωθούν στην μεγάλη σκεπαστή και επενέβη η αστυνομία μας αξίζουν σαν οπαδοί.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:47 »
Βρε συ Νικόλα μου...η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που να την πονάνε.
Ο Γκούμας δεν είναι τέτοιος. Πάντα ήταν από τα καλά παιδιά και εξαιρετικά ηθικό στοιχείο. Ποτέ δεν ήταν ο δυναμικός με την έντονη προσωπικότητα,
ώστε να εμπνεύσει και να ανυψώσει το ηθικό των παιχτών.
Αν τελικά κατέληξες στον Γκούμα, είναι όχι καλή επιλογή.
 Τον Τάτση που έχει αυτά τα στοιχεία, προσωπικά θα ήθελα, ξέρει όσο κανείς την κατηγορία. Δεν ξέρω γιατί δεν προχωρήσατε, μπορεί να παίζει κάτι άλλο, που δεν ξέρουμε.
Τι να πω...
Η ειρωνία τώρα θα είναι να σωθεί η Καβάλα με Τάτση και να πέσουμε εμείς.
Ποτέ δεν είναι αργά, για να κάνεις πίσω.
Ο Σκούφαλης είναι πανούργος, έξυπνος και εχει πολιτογραφηθεί Γιαννιώτης τοσα χρόνια που ζει Γιάννενα.
Με τη βοήθεια του Ντάσιου και Μπαδήμα, ίσως, που έδειξε καλά στοιχεία πέρυσι, ίσως γίνει κάτι...
Αχ ρε ΠΑΣ...δώσε κι άλλο πόνο, ΜΠΟΡΕΙΣ! :(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:48 »
Ρε παιδιά ποιος Γκουμας ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει ποιος τον πρότεινε στον Σιοντη να τον φέρει?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:53 »
Παράθεση
Αυτοί οι οπαδοί που την είπαν το Σάββατο στον Νίκο Σιόντη ενώ έβλεπαν έναν άνθρωπο καταρρακωμένο και ερείπιο μας αξίζουν.

οταν εννοεις του την ειπαν ?....βρεθηκαν ανθρωποι να του την πουν?...αλλο να του ειπαν π.χ διωξε τον προπονητη η κατι αλλο με παραινεση και αλλο ...του την ειπαν....
πραγματικα μου κανει μεγαλη εντυπωση

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:58 »
Ο Σκούφαλης είναι πανούργος, έξυπνος και εχει πολιτογραφηθεί Γιαννιώτης τοσα χρόνια που ζει Γιάννενα.

Ποτέ με τίποτα. Έχω ακούσει ιστορίες τρόμου από το ερασιτεχνικό που πέρασε προπονητής.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:25 »
Ο Σκούφαλης δεν έχει uefa Pro  για να είναι πρώτος προπονητής. Και εμένα με ξενίζει η επιλογή Γκούμα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν επιλέγουμε πλέον. Βέβαια από τον Γκούμα μπορούσε να βρεθεί κάποιος έστω πιο συμπαθής. 

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:25 »
Παράθεση
Αυτοί οι οπαδοί που την είπαν το Σάββατο στον Νίκο Σιόντη ενώ έβλεπαν έναν άνθρωπο καταρρακωμένο και ερείπιο μας αξίζουν.

οταν εννοεις του την ειπαν ?....βρεθηκαν ανθρωποι να του την πουν?...αλλο να του ειπαν π.χ διωξε τον προπονητη η κατι αλλο με παραινεση και αλλο ...του την ειπαν....
πραγματικα μου κανει μεγαλη εντυπωση
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ζώα και ούγκανοι στην κερκίδα.Όπως και πολλοί νοσταλγοί της οικογένειας ΧΒ.Δεν μας αξίζει ο Σιόντης.Ο Παναγιωτάκης,ο Γιαννάκης και ο Νάσιος Στάικος μας αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #121 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:37 »
Εύχομαι να μην αποδειχθεί ολέθριο λάθος η φυγή Κούστα, παρά την κάκιστη αγωνιστική μας εικόνα.

Ας ελπίσουμε ότι ο Γκούμας, που επειδή είναι βάζελος τον αντιπαθώ, θα τα καταφέρει.

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:56 »
Εμφανίστηκαν βλέπω μέχρι και φαντάσματα της οικογένειας να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για τον Γκουμα. Πάει η υπομονή και η στοικοτητα που ειχαν στο παρελθόν . Ψυχραιμία παιδιά. Δεν του ζητάμε να φέρει το Europa , ούτε καν την άνοδο στην σούπερ λιγδα. Τον Κεχαγια, τον Χαραλαμπιδη , τον Τατση και τον Τυριακιδη θέλουμε να βάλει κάτω για να παραμείνουμε στην Β εθνική που πιο πολύ μοιάζει με την Γ εθνική προ κρισης. Να επιβληθεί μπορεί, να κάνει δυο πράγματα μια ζωή στα γήπεδα θα ξέρει. Με νέους έχει δουλέψει, μικρες εθνικες για χρόνια παρότι έχει άλλο οπαδικό φρόνημα από την ΕΠΟ εκείνων των χρόνων. Και εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να τσακωνόντουσαν οι προπονητές ποιος θα μας αναλάβει.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:59 »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
ΗΡΕΜΗΣΤΕ...
Αν δεν έκανε ο Ν. Σιόντης την προσπάθεια του
δεν ξέρω τι θα σχολιάζαμε
και τι θα κριτικάραμε τώρα....

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 16:23 »
Εγώ προσωπικά δε στέκομαι στο όνομα και τι αυτό έκανε στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η ομάδα θέλει ξεκάθαρα έναν προπονητή που να βάλει σε τάξη και πειθαρχία του πιτσιρικάδες, να τους εμπνεύσει και εκφράζει αυστηρότητα σε ένα ξεκάθαρο πλάνο παιχνιδιού.
Δε θέλουμε έναν φίλο τους, θέλουμε κάποιον που θα τον σέβονται και να μπορεί να τους μεταφέρει τις εντολές ξεκάθαρα. Το πλαίσιο είναι καθορισμένο

Για τον συγκεκριμένο απλά εγώ θεωρώ ότι δεν έχει το κύρος να το επιβάλει γιατί μέχρι τώρα οι θέσεις του ως προπονητής ήταν σε ακαδημαϊκό επίπεδο και χωρίς απαιτήσεις