Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 19566 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
« Απάντηση #125 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 16:44 »
Τον εγραψε το γουικι για ΠΑΣ
Εχει προπονησει κ19 και κ21 της εθνικης για 7 χρονια
Ξοφλημενοι ειμαστε μαγκες
Αν πετυχει ο γκουμας πετυχε αλλιως γ εθνικη
Μπορει να φερει την κωλοφαρδια του γιουρο2004 μαζι του και να σωθουμε

Το σιγουρο ειναι οτι επρεπε να φυγει ο κουστας οποτε δεν εχει νοημα να μετανιωνουμε
Επρεπε να φυγει ξεκαθαρα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 16:58 »

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Και η ομάδα μας κ21 είναι πρακτικά.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 17:28 »
Ο Μουρίνιο,ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα αυτοπροτάθηκαν για τον  ΠΑΣ αλλά ο ανίδεος ο Σιόντης έφερε τον Γκούμα.Θέλετε Νάσιο Στάικο ή Γκαλεάνο για να βάλετε μυαλό κάποιοι εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 17:42 »

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Και η ομάδα μας κ21 είναι πρακτικά.

Ναι αλλά οι στόχοι που έχουν αυτές οι ομάδες δεν έχουν κόστος και αντίκτυπο

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 18:06 »
Ο Μουρίνιο,ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα αυτοπροτάθηκαν για τον  ΠΑΣ αλλά ο ανίδεος ο Σιόντης έφερε τον Γκούμα.Θέλετε Νάσιο Στάικο ή Γκαλεάνο για να βάλετε μυαλό κάποιοι εδώ μέσα.

Όσο κουραστική και αντιπαραγωγικη είναι η ειρωνεία του blue και του dio για το Σιόντη, τόσο κουραστική και αντιπαραγωγικη μπορεί να γίνει η ειρωνεία των σιοντοσκυλων (κατά τα πάλαι ποτέ αγγελοσκυλα του ΠΑΟΚ) για όποιον εκφράζει οποιαδήποτε αποκλίνουσα άποψη. Εκτός κι αν ζήτησε κανένας παραπάνω τον Κλοπ και μου διέφυγε εμένα.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 18:25 »
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε ότι ο Τάτσης ο τεννες ο Τσιώλης και οι προπονητές αυτού του επιπέδου που όλοι μας θέλουμε απ' ότι φαίνεται θέλουν ένα σκασμός λεφτά για μεταγραφές αλλά και για το συμβόλαιο τους.
Τώρα αν είναι να γυρίσουμε στην εποχή Πετράκη ή να πάμε στο γιο του(ακόμη χειρότερα) ας κρατούσαμε τον Κούστα.

Θα πάμε σε προπονητή που έχει εμπειρία με νέους και έχει και γνωριμίες σε κάποια μεγάλη ομάδα. ο Γκούμας ξέρει όλους τους 18-25 που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Δεν θα στηριχτεί μόνο σε 2 δανεικούς που θα του πετάξει ο βαζελος.

Θα δούμε...
Υγ. Τώρα είδα και την ανακοίνωση του Σιόντη.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 19:25 »
Ο προπονητής που ξεκίνησε τη σεζόν επρεπε και να την τελειώσει εκτός κι αν υπήρχαν ζητήματα αντιεπαγγελματικότητας. Υπήρχαν τέτοια ζητήματα; Εγώ δεν εχω ακούσει να υπήρχαν.

Αν ο προπονητής θεωρήθηκε εντελώς ανεπαρκής, τόσο ανεπαρκής που η πορεία της ομάδας να οφείλεται σε αυτόν και οχι ας πουμε στο υλικό και τις συνθήκες (πχ έλλειψη προετοιμασίας) και θεωρήθηκε οτι πρεπει μα φύγει τώρα, θα έπρεπε να έρθει καποιος με το βλέμα οτι θα μείνει και ολη την επόμενη σεζόν, ακομα κι αν είμαστε στην γ εθνική. Ειναι τέτοιος ο Γκούμας; Οχι, δεν ειναι. Ο Γιαννίκης ειχε σπουδες, ο Μεταξάς ειχε θητεύσει σε σημαντικό προπονητή. Ο Γκούμας τι εχει κανει προπονητικά; Τιποτα. Αν έρθει και πέσουμε (που μάλλον πέφτουμε), και το Φθινόπωρο για τον α ή β λόγο ξεκινήσουμε με κάνα δυο ασχημα αποτελεσματα, θα εχει πιστωση χρόνου ο Γκούμας; Εγώ λέω πως δεν θα εχει και τοτε παλι θα τρέχουμε για κόουτς πετώντας και εκεινη την χρονιά. Αφου εδιωξαν τον Κούστα, ας έφερναν τον Μπαδήμα. Η ομάδα, ειδικά στην κατάσταση που ειναι, δεν πρεπει να περνά εικόνα οτι εχει τους προπονητές αναλώσιμους.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 19:29 »
Στην κατάσταση που είναι η ομάδα τώρα δεν ξέρω τι επιλογές εχουμε;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 19:51 »

Όσο κουραστική και αντιπαραγωγικη είναι η ειρωνεία του blue και του dio για το Σιόντη, τόσο κουραστική και αντιπαραγωγικη μπορεί να γίνει η ειρωνεία των σιοντοσκυλων (κατά τα πάλαι ποτέ αγγελοσκυλα του ΠΑΟΚ) για όποιον εκφράζει οποιαδήποτε αποκλίνουσα άποψη. Εκτός κι αν ζήτησε κανένας παραπάνω τον Κλοπ και μου διέφυγε εμένα.
Είσαι πάντα σε ετοιμότητα για να προσβάλεις και καταλαβαίνω απόλυτα τους σκοπούς που εξυπηρετείς.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 20:46 »
Μπορείς να τους εξηγήσεις και στους υπόλοιπους εδώ τους σκοπούς που εξυπηρετώ γιατί μπορει να μην έχουν όλοι τόσο οξεία αντίληψη και είναι κρίμα να μην ξέρουν.
When the going gets tough, the tough get going

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 20:57 »
Έχεις εσύ οξεία αντίληψη και καταλαβαίνεις.Όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 20:59 »
ξεκολατε τωρα

υπαρχουν καποια δεδομενα οικονομικα....τι να λεμε τωρα?

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 21:54 »
Ενταξει ,κανενας δεν χεστηκε απτη χαρα του απο τη προσληψη Γκουμα ,αλλα αυτη τη στιγμη δυσκολο να σου ερθει καποιος που θα ικανοποιει το 51 % του κοσμο (ουτε καν το 20% λεω εγω).
Τι να σου ερθει καποιος ετοιμος κομαντο να αναλαβει?
Να παρει τα πολλα λεφτα?
Να κουμανταρει ομαδα με προοπτικες?
Να κανει πρωταθλητισμο(γιατι μιλαμε για πορεια πρωταθλητισμου πλεον) με αυτες τις συνθηκες?

Πιστευω οτι ο λογος που επιλεχθηκε τελικα ειναι οτι ειναι η οικονομικοτερη λυση ,θα εχει κονέ με αξιομαχους παιχτες εως 24 χρονων και σιγουρα δεν θα περναει απαρατηρητος απο τους διαιτητες για πολλους λογους

Τελος λοιπον....Αυτος επιλεχθηκε ...ας τον στηριξουμε
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 22:54 »
Στη φάση που είμαστε δε με ξενίζει ιδιαίτερα...άλλωστε ένα ρίσκο είναι όλη η φετινή χρονιά...Τουλάχιστον έχει δουλέψει φουλ με πιτσιρικάδες...δε θα τον είχαν τυχαία εκεί τόσα χρόνια...

Όσο για Κούστα που αναφέρθηκαν κάτι φαντάσματα από πάνω...Ναι φταίει...όταν με αυτό το υλικό προσπαθείς εμμονικά να παίξεις τικι τακα τρώγοντας γκολ, φταίς!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 23:17 »
Και από κει που δεν υπήρχαν πουθενά, εμφανίστηκαν ξαφνικά ο ον1950 και ο μπαμπάς σαν κατήγοροι και εισαγγελείς να μας πουν για τον γκούμα ότι δεν κάνει. Χωρίς καν να δουν τη δουλειά του.
Μας λέει ο ov1950 ότι ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά έπρεπε και να την τελειώσει. Σε ποιο εγχειρίδιο το γράφει αυτό αγαπητέ;
Τη μαλακία που έκαναν οι γόνοι μην απολύοντας το Στάικο, έπρεπε να την κάνει και ο Σιόντης;
Σαφέστατα και έπρεπε να απολυθεί ο Κούστας. Το χρόνο που ζήτησε τον πήρε και με το παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά τον Γκούμα από τους άλλους που διάβασα ως υποψήφιους τον προτιμώ και δε χρειάζεται να ξέρει να μιλάει. Θα μου αρκεί αν δω αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικό.
Αυτά προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 23:42 »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
ΗΡΕΜΗΣΤΕ...
Αν δεν έκανε ο Ν. Σιόντης την προσπάθεια του
δεν ξέρω τι θα σχολιάζαμε
και τι θα κριτικάραμε τώρα....

Έγραψα αυτό
αλλά μετά λύπης διαπιστώνω έκρηξη πικρόχολων σχολίων
από Κασσάνδρες που προεξοφλούν διάφορα αρνητικά....

"Τον γάιδαρο που κοιτάζετε στα δόντια" ο Σιόντης τον χάρισε...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 10:31 »
Και από κει που δεν υπήρχαν πουθενά, εμφανίστηκαν ξαφνικά ο ον1950 και ο μπαμπάς σαν κατήγοροι και εισαγγελείς να μας πουν για τον γκούμα ότι δεν κάνει. Χωρίς καν να δουν τη δουλειά του.
Μας λέει ο ov1950 ότι ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά έπρεπε και να την τελειώσει. Σε ποιο εγχειρίδιο το γράφει αυτό αγαπητέ;
Τη μαλακία που έκαναν οι γόνοι μην απολύοντας το Στάικο, έπρεπε να την κάνει και ο Σιόντης;
Σαφέστατα και έπρεπε να απολυθεί ο Κούστας. Το χρόνο που ζήτησε τον πήρε και με το παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά τον Γκούμα από τους άλλους που διάβασα ως υποψήφιους τον προτιμώ και δε χρειάζεται να ξέρει να μιλάει. Θα μου αρκεί αν δω αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικό.
Αυτά προς το παρόν.

Το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις τη δουλειά του, δεν σημαίνει αυτονόητα ότι δεν την γνωρίζουν και άλλοι, επίσης δε, αν δεν ξέρει να μιλάει, πως θα επικοινωνεί με τους άλλους και δη, με τους παίκτες;
Τόσο χρόνο καταναλώνεις εδώ μέσα, αφού εσύ δεν έχεις προσωπική γνώση, ας το έψαχνες λίγο στο internet (και δεν αναφέρομαι σε παρακουτσομπολιά)...
Όπως και να `χει, ζητώ συγγνώμη για την "ξαφνική" εμφάνισή μου, "από κει που δεν υπήρχα"... Λάθος μου μεγαλειότατε, νόμιζα ο αφελής ότι ήταν δικαίωμά μου να εκφράσω την γνώμη μου και όχι προνόμιό σας. Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θα ξαναδιακόψω την πνευματική σας ευημερία και ραστώνη.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #142 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 10:50 »
Για να είμαστε δίκαιοι με τον Κούστα:

Ποιό χρόνο πήρε ο Κούστας; Λιγότερο από τρεις μήνες ήταν στην ομάδα, χωρίς προετοιμασία. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν πήρε  χρόνο. Πλήρωσε το μάρμαρο απλά.Δεν αποδείχθηκε ότι απέτυχε. Αν ήταν τρεις μήνες σε συνθήκες πρωταθλήματος και άλλους 2 μήνες προετοιμασία, οργάνωση, φιλικά τότε θα σου έλεγα έχεις δίκιο. Αλλά όχι τώρα.

Είσαι λίγο προπονητοφάγος νομίζω.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 11:31 »
ας συμφωνησουμε οτι το 95% μην πω το 100% δεν θεωρει το γκουμα καλη επιλογη η οτι ειναι κακη επιλογη ....(παντα θεωρητικα)

υπαρχουν τα λεφτα να γινει κατι παραπανω?....νομιζω στην ανακοινωση του ο σιοντης το λεει καθαρα....με τα υπαρχοντα οικονομικα δεδομενα τετοιες κινησεις μονο μπορουν να γινουν.....δεν ειναι προεδρος....ειναι διαχειριστης μιας καταστασης που μας οδηγουσε μαθηματικα στην διαλυση....οσοι το καταλαβαμε ακολουθησαμε το δρομο της συστρατευσης και ο καθενας εκανε και κανει οτιδηποτε περναει απο το χερι του για να βοηθησει την ομαδα(διαρκειας-χορηγιες-σναπι -φανελες κτλ)

και γω θελω να βγω να πω τι ειν αυτα που κανεις που φερνεις τον πρωην του παο ρουφ....αυτος δεν ξερει?δεν ειδε το βιογραφικο του? δεν ειδε αλλους προπονητες που ηθελαν να ερθουν ....δεν μιλησε και ακουσε τους ορους τους?....υπαρχουν τα λεφτα να ερθουν....γιατι δεν πρεπει να ερθουν μονο....ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ....με τις οποιες καθυστερησεις θα γινει αυτο

μου λεει ο κουμπαρος μου φερε το σπανο...και τσαμπουκα εχει..και γνωριζει τις κατηγοριες...και ακρες εχει...κτλ....οκ συμφωνω.....υπαρχουν τα λεφτα να ερθει ο σπανος?....δηλαδη μην βγαζουμε τον κωλο μας απ εξω ...ας σκεφτουμε τι δυσκολιες αντιμετωπιζουμε ...ας σκεφτουμε σε τι κατασταση ειμασταν πριν λιγους μηνες...πως εσκαγαν τα μπαν το ενα μετα το αλλο(και πως δεν εσκασαν αλλα τοσα)......πως πρεπει καθε μηνα να πληρωνεται ο εξωδικαστικος..........

ο ανθρωπος το ειπε απ την αρχη...μονος μου δεν μπορω...και η καλυτερη λυση ειναι να βρεθει καποιος να αγορασει την ομαδα ....δηλαδη τι αλλο να πει?
απο κει και περα ας βρασουμε στο ζουμι μας και ας ευχηθουμε να κανει τα βασικα ο γκουμας ...και οπψσδηποτε να βρεθει τροπος να ερθουν 2-3 παιχτες σε θεσεις κλειδια που λειπουν.....

υ.γ ο κουστας δεν πηρε το χρονο του....αλλα δεν μπορει να διαχειριστει την κατασταση οπως ειναι αυτη τη στιγμη ....ουτε την κατασταση που εχει διαμορφωθει στα αποδυτηρια ....και καλως η κακως ειναι και αυτος μερος που φταιει για αυτη την κατασταση
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Νοέ 2025 11:35 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 12:40 »
Ο προπονητής που ξεκίνησε τη σεζόν επρεπε και να την τελειώσει εκτός κι αν υπήρχαν ζητήματα αντιεπαγγελματικότητας. Υπήρχαν τέτοια ζητήματα; Εγώ δεν εχω ακούσει να υπήρχαν.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα συμφωνούσα αλλά τίθεται θέμα επιβίωσης πλέον.

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 13:22 »
Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα για το ποσο χρονο πηρε ο Κουστας?
Η ομαδα δεν προχωραει
Θελει ενα ηλεκτροσοκ
Οι παιχτες δεν μπορουν να αλλαξουν στη παρουσα φαση και αναγκαστικα αλλαζεις προπονητη
Και για τον Αναστοπουλο λεγαμε οτι ηταν γαυρος και δεν ειχε να παρουσιασει κατι απο τη προπονητικη του πορεια και εγραψε ιστορια για τα τοτε δεδομενα...
Ας ελπισουμε ο Γκουμας να μεταλαμπαδευσει τα βασικα στους ποδοσφαιριστες...Να αλλαζουν δυο μπαλιες και μπροστα η κωλομπαλα επιτελους.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 15:33 »
Μερικοι τρωτε κολληματα με κουστα ,σουστα, μπουμστα, πομς, ποντς, σορτς και ολο το κακο συναπαντημα
Δεν χρειαζεται τοσος χρονος οσος νομιζετε για να δειξει ενας προπονητης κατι
Αν ειναι καλος το δειχνει αμεσως με οτι παιχτες διαθετει

Επομενως κανεις δεν εχει αδικηθει οταν σε 2-3 μηνες δεν μπορει να κανει εστω 1 νικη της προκοπης
Και γι αυτο πρεπει να απολυθει χωρις δευτερη σκεψη
Μπορει να εχει αλλα στραβα ο σιοντης, αλλα δεν ειναι τοσο βλακας οσο καποιοι αλλοι που ζουσαν με τα φαντασματα και τους καλικαντζαρους

Ο γκουμας δεν γεμιζει το ματι κανενος και δεν περιμενει κανεις τιποτα
Αν δεν πετυχει πεσαμε γ

Αν φερει ομως αποτελεσματα θα τα ξεχασουμε ολα πολυ γρηγορα
Ειναι δεδομενο οτι θα ερθουν αλλοι 3-4 παιχτες το γεναρη και οτι προκυψει

Εντυπωσιακη αλλα ταυτοχρονα και ανησυχητικη θα χαρακτηριζα την επανοδο του OV
Πραγματικα δεν ξερω τι εξυπηρετει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αυτος και καποιοι αλλοι κομητες του φορουμ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 18:32 »
Αυτά προς το παρόν.

Το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις τη δουλειά του, δεν σημαίνει αυτονόητα ότι δεν την γνωρίζουν και άλλοι, επίσης δε, αν δεν ξέρει να μιλάει, πως θα επικοινωνεί με τους άλλους και δη, με τους παίκτες;
Τόσο χρόνο καταναλώνεις εδώ μέσα, αφού εσύ δεν έχεις προσωπική γνώση, ας το έψαχνες λίγο στο internet (και δεν αναφέρομαι σε παρακουτσομπολιά)...
Όπως και να `χει, ζητώ συγγνώμη για την "ξαφνική" εμφάνισή μου, "από κει που δεν υπήρχα"... Λάθος μου μεγαλειότατε, νόμιζα ο αφελής ότι ήταν δικαίωμά μου να εκφράσω την γνώμη μου και όχι προνόμιό σας. Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θα ξαναδιακόψω την πνευματική σας ευημερία και ραστώνη.
Για να ξέρουμε την δουλειά του,θα πρέπει να έχει και μια δουλειά να δείξει.Το βιογραφικό δεν δείχνει κάτι.Οπότε...Αυτό με την ομιλία μου το είπε και άλλος.Αν δεν έχει μεταδοτικότητα βράστα.Ακόμα και αν έχει γνώσεις.
Σαν παίχτης έκανε μια αξιοπρεπή καριέρα αλλά σαν προπονητής τίποτα.Τι να κάνουμε τώρα.Οι πιθανότητες να κάνει το κάτι μεγάλο εδώ με αυτές τις συνθήκες δεν είναι πολύ μεγάλες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 19:41 »
Εσεις τον βγαλατε τροπον τινα χαζο και καθυστερημενο επειδη κολλαει καμια φορα στην ομιλια
Και μουγγος να ητανε θα εβρισκε τροπο να συννενοηθει με τους παιχτες

Κανεις χαζος δεν εκανε την καριερα που εκανε ο γκουμας
Η οποια δεν ηταν αξιοπρεπης, ηταν πολυ καλη για οσους δεν γνωριζουν
Οποτε καντε την χαρη στον εαυτο σας και μην εκτιθεστε χωρις λογο

Αυτο που ζηταμε απο τον γκουμα δεν ειναι να κανει κατι μεγαλο
Ειναι να φερει 2-3 νικες παραπανω απο τους αποτυχημενους που προπονουσαν μεχρι τωρα
Τοσο απλα ειναι τα παραγματα
Αν το κανει ο ΠΑΣ θα σωθει και θα μιλαμε απο αλλη βαση για του χρονου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 20:14 »
Το ότι κάποιος δεν το έχει με την ομιλία κτλ δεν σημαίνει ότι είναι καθυστερημένος.
Πάρε ας πούμε τον Παναγιωτάκη.Βάλε να τον ακούσεις όταν κάνει δηλωσεις.
ααααα εεεεε οοοοο