Δικαιολογίες του κ@λου από τον Λαμία τσουβαλιάζοντας σχεδόν τη μισή Ελλάδα προσπαθώντας να δικαιολογήσει το πρώτο εμετικό του σχόλιο.
Και από δίπλα το φασιστερό συντροφάκι του που στηρίζει το εμετικό σχόλιο.
Μιας και είστε αριστεροί, μήπως να καλοσκεφτείτε τι εγκλήματα έχει κάνει η αριστερά γενικότερα και να αναθεωρήσετε τη λογική του παραλόγου που σας διακατέχει;
Για πες μας τα εγκλήματα;
Γιατί εγώ μπορώ να σου μιλήσω με αποδείξεις. Έχοντας την τύχη να έχω ρίξει μάτια στο αρχείο της ΟΠΛΑ του 1943 - 1945 για την περιοχή μου, που η αδελφή της γιαγιάς μου ήταν υπεύθυνη για τις εκτελέσεις δωσίλογων, λαδεμπόρων, εγκληματιών, βάζοντας την σφραγίδα και την υπογραφή της. Μπορώ να στο αποδείξω με πράξεις και ονόματα που συμβαδίζουν με σημερινά της περιοχής της ευρύτερης Θεσσαλίας, οι οποίοι απόγονοι αποτελούν την άρχουσα τάξη της περιοχής.
Θα γνωρίζεις ότι η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα της "Δύσης" που δεν εκτέλεσε και δεν πέταξε στις Πηγάδες τους δωσίλογους και τους λοιπές εγκληματίες της Κατοχής. Σε Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία εκτέλεσαν μέχρι και τις γκόμενες Γερμανών Αξιωματικών. Στην Ιταλία τους εκτέλεσαν όλους. Γιουγκοσλαβία στο Bleiburg εκτελέστηκαν όλοι μαζί οι δωσίλογοι, Τσέκνικς, Ουστάσι, Μουσουλμάνοι SS, Σλοβενική Εθνική Φρουρά, σχεδόν 30.000 με τα γυναικόπαιδα με την ανοχή των Βρετανών καθώς οι Γερμανοί δεν τους ήθελαν κατά την αποχώρηση, ενώ ήδη είχαν παραδοθεί.
Η Βάρκιζα δεν έπρεπε να γίνει ποτέ και λάθος της ηγεσίας του ΕΑΜ που δεν κατέβηκε στις εκλογές παρά την Λευκή Τρομοκρατία που είχε ξεκινήσει από το Φθινόπωρο του 1943. Λάθος του Βελουχιώτη που στην Μάνη χάρισε την ζωή σε 2000 ταγματασφαλίτες και τους άφησε με πλοιάρια να περάσουν στον Πειραιά με τις οικογένειες τους. Έπρεπε να τους εκτελέσει όπως στον Μελιγαλά. Ήταν φιλεύσπλαχνος δυστυχώς.
Και πριν κάποιος αρχίσει τις ανακρίβειες περί ανηλίκων. Στον Μελιγαλά έγινε συλλογή των πτωνάτων και βρέθηκαν μόλις δύο ανήλικοι, άνδρες, 16 και 17 ετών. Οι Βρετανοί μαζί με τον αντικομμουνιστή Καψάσκη, τον Ιατροδικαστή κάνανε την έρευνα. Τα υπόλοιπα είναι αστικός μύθος της ψοφοδεξιάς.
Είμαι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα, έχοντας μέλη της οικογένειας που σφαγιάστηκε από τους Μάυδες αναίτια σε χωριά της Ανατολικής Επαρχίας της Λάρισας αλλά και από την συμμορία του Σούρλα με τις ευλογίες των SS.
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν οι Σιωναζί σήμερα και οι φίλοι τους οι Έλληνες νεοφιλελέδες Καπιταλιστές δεξιοί.