Αποστολέας Θέμα: Αφοι Χριστοβασίλη  (Αναγνώστηκε 53817 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #350 στις: Κυρ 24 Νοέ 2024 19:27 »
 Δεν μου αρέσει καθόλου που αυτά τα γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος....
Πιο πολύ σαν κατευθυνόμενο μου φαίνεται για να υπάρχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη συσπείρωση και σε τυχόν στραβες- έρχονται δύσκολα ματς- να μην υπάρχει χιουχα,πίεση στους διοικούντες.

Μακάρι βέβαια να διαψεύστω,αλλά όπως σχεδόν όλοι δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη στο σουπεργκουφακη.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 11:20 »
Όπως με πληροφόρησαν ο Γιαννάκης στην σημερινή πρωϊνή εκπομπή ανέφερε για διοικητικές αλλαγές ....που ίσως προλάβουν και τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου...
Και επαναλαμβάνω στην πόλη κυκλοφορούν εντόνως φήμες πώλησης...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 13:09 »
Μακάρι φίλε μου, γιατί η κατάσταση με την οικογένεια έχει τελματώσει.

Αποσυνδεδεμένος Mpistovliakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 14:10 »
Όπως με πληροφόρησαν ο Γιαννάκης στην σημερινή πρωϊνή εκπομπή ανέφερε για διοικητικές αλλαγές ....που ίσως προλάβουν και τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου...

Διοικητικές αλλαγές φοβάμαι θα είναι "άλλαξε ο μανωλιός και εβαλε το σωβρακο αλλιώς".  Ιδιοκτησιακές αλλαγές είναι το ζήτημα, θα έχουμε?

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #354 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 15:06 »

Διοικητικές αλλαγές φοβάμαι θα είναι "άλλαξε ο μανωλιός και εβαλε το σωβρακο αλλιώς".  Ιδιοκτησιακές αλλαγές είναι το ζήτημα, θα έχουμε?
Τον ρώτησα στο FB  και εγώ και είπε για διοικητικές εξελίξεις και ότι μάλλον αυτή την φορά δεν θα είναι τριάρι. Τον ξαμαρωτησα από Γιάννενα είναι το ενδιαφέρον? Και μου είπε όχι,ποια Γιάννενα???

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 17:57 »
Να πείτε στον Γιαννάκη ότι τις προηγούμενες φορές δεν ήταν τριάρια..... ενδιαφέρον κ συζητήσεις υπήρχαν αλλά οι Αφοί νόμιζαν ότι έχουν την Barcelona  κ το προπονητικό της κέντρο...

Μακάρι να ευσταθούν οι φήμες κ να ξεκουμπιστουν

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 19:59 »

Ακούγεται όνομα;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 21:54 »
Χθες το βράδυ στις ειδήσεις του Βλάσση Ντοκα....με τον βρυκ.... ειπώθηκε για συζητήσεις με επιχηρηματια που έχει ασχοληθεί με διοικητικά άλλης ΠΑΕ....ο βρυκ ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε
Θεωρώ κάτι κινείται...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #358 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 22:36 »
Πάντως ο Τομ Παπαδόπουλος φεύγει από τον Πιερικό 😂

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 23:48 »
Πάντως ο Τομ Παπαδόπουλος φεύγει από τον Πιερικό 😂

Αυτός ήταν στη γριά και δεν πλήρωνε ούτε το νερό στη Μίκρα.
Ωχχχ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 09:15 »
Παράθεση
Ωχχχ

Παντως ,αν ψαξεις στο ιντερνετ ο συγκεκριμενος ειναι πολυ επιτυχημενος επιχειρηματιας στην Αμερικη.Στον Πιερικο ισχυριζεται οτι εβαλε 800 χιλιαδες και εφυγε γιατι δεν ειχε ουτε 160 εισητηρια
 και δεν βοηθησαν ουτε οι τοπικοι παραγοντες.Οι Αφοι δεν εχουν βαλει τοσα λεφτα ουτε στα 2 χρονια....Τελος παντων...Οχι οτι θα ειναι αυτος αλλα κουβεντα να γινεται...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 10:31 »
Μπορεί κανείς να σκεφτεί τον μακαρίτη να ανεβάζει στόριζ στο ίνστα και στο φβ, κατακεραυνώνοντας τον δήμαρχο, τον ενωμοτάρχη, τον δάσκαλο κλπ κλπ για τον α' ή β' λόγο;
Υπάρχουν πολλών λογιών κατηγοριοποιήσεις στους παράγοντες εκτός ΠΟΚ, όμως η κατάταξη σε αθόρυβους και θορυβώδεις είναι, νομίζω, αλάνθαστη για το τι μπορεί κανείς να περιμένει.
Μακριά από τους λαλίστατους μη λέμε ΧΒ και κλαίμε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #362 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 11:37 »
Πάντως αν κατάλαβα καλά κάποιος εκ των Μαρινάκη, Ηλιόπουλο ,αλλά με άλλη διοίκηση εδώ... Δεν αποκλείω και Βαρδινογιάννη ή και Μελισσανίδη...
https://www.facebook.com/share/r/aubmy5YhC1npMSbm/
Στο Ioannina tv  προχθές μάλλον

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 13:44 »
Παράθεση
Ωχχχ

Παντως ,αν ψαξεις στο ιντερνετ ο συγκεκριμενος ειναι πολυ επιτυχημενος επιχειρηματιας στην Αμερικη.Στον Πιερικο ισχυριζεται οτι εβαλε 800 χιλιαδες και εφυγε γιατι δεν ειχε ουτε 160 εισητηρια
 και δεν βοηθησαν ουτε οι τοπικοι παραγοντες.Οι Αφοι δεν εχουν βαλει τοσα λεφτα ουτε στα 2 χρονια....Τελος παντων...Οχι οτι θα ειναι αυτος αλλα κουβεντα να γινεται...

Και σε μας με 600 εισιτήρια θα κάνει παπάδες. Το θέμα είναι να υπάρχει το όραμα στον κάθε επενδυτή για το τι θέλει να κάνει με μια ομάδα που αποκτά και όχι να ζητιανευει εισιτήρια, χορηγίες και επιδότησεις. Αυτά θα έρθουν από μόνα τους αν ο επενδυτής έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 14:32 »
 Ο Faiq Bolkiah επενδύει στον ΠΑΣ και θα είναι πρόεδρος -ποδοσφαιριστής

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 14:41 »
Ο Faiq Bolkiah επενδύει στον ΠΑΣ και θα είναι πρόεδρος -ποδοσφαιριστής
ρε συ μην παίζεις με τον πόνο μας...μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα και γράφει ο καθένας οτι ναναι

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #366 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 15:27 »
Εγώ αυτό που κατάλαβα από όλα αυτά είναι ότι Μαριδάκης ή ο Ηλιομπουλος έχουν κάνει κίνηση... Τώρα θα έχουν μπροστινούς τα αδέρφια? Θα βάλουν άλλον να τρέχει την ομάδα??? Δεν ξέρω. Πάντως κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Τώρα να είναι κάποιος που είχε ομάδα??? Πάντως ο Ντοκας λέει ότι έχει μεγάλη ΠΑΕ του κέντρου! Μεγάλο όνομα κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #367 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 16:14 »
Εγώ αυτό που κατάλαβα από όλα αυτά είναι ότι Μαριδάκης ή ο Ηλιομπουλος έχουν κάνει κίνηση... Τώρα θα έχουν μπροστινούς τα αδέρφια? Θα βάλουν άλλον να τρέχει την ομάδα??? Δεν ξέρω. Πάντως κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Τώρα να είναι κάποιος που είχε ομάδα??? Πάντως ο Ντοκας λέει ότι έχει μεγάλη ΠΑΕ του κέντρου! Μεγάλο όνομα κιόλας.

Έχει ομάδα του κέντρου, μεγάλη κιόλας και θέλει να πάρει και άλλη στην ίδια χώρα και να την ανεβάσει στο ίδιο πρωτάθλημα; Πως γίνεται αυτό;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 16:24 »
Ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ πας

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #369 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 17:10 »

Έχει ομάδα του κέντρου, μεγάλη κιόλας και θέλει να πάρει και άλλη στην ίδια χώρα και να την ανεβάσει στο ίδιο πρωτάθλημα; Πως γίνεται αυτό;
Όπως είπε ο βρυκόλακας, μπορεί να φαίνονται άλλοι μπροστά. Στον Πανιώνιο ποιος έβαλε 4 μύρια?? Φαίνεται πουθενά ο Μαριδάκης?

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #370 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 17:30 »
Κανένας σοβαρός  επιχειρηματίας δεν μπλέκει με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εκτός αν είναι οπαδός κάποιας ομάδας, έχει μία δόση τρέλας, έχει λεφτά να φαν και οι κότες και δεν ξέρει τι να τα κάνει ή άντε και να θέλει να φανεί στην χώρα καταγωγής του και να θέλει να κάνει επενδύσεις για να βγάλει από εκεί φραγκα..(Σαββίδης, Μπουσης)
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε καν στην Αττική εμείς.
Εκτός Αττικής βρέθηκε ενας Σαββίδης και ενας Μπουσης...
Σαββίδης ιδιαίτερη περίπτωση.
Βέβαια για να μην είμαι άδικος πλέον όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ακόμα και σε άλλες χώρες το ίδιο συμβαίνει. Δείτε στην γειτονική Ιταλία που μία μία οι ομάδες της serie A περνάνε στα χέρια αμερικανικών funds για να μην φυτοζωουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Νοέ 2024 17:36 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 17:36 »
Κανένας σοβαρός  επιχειρηματίας δεν μπλέκει με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εκτός αν είναι οπαδός κάποιας ομάδας, έχει μία δόση τρέλας, έχει λεφτά να φαν και οι κότες και δεν ξέρει τι να τα κάνει ή άντε και να θέλει να φανεί στην χώρα καταγωγής του και να θέλει να κάνει επενδύσεις για να βγάλει από εκεί φραγκα..(Σαββίδης, Μπουσης)
Ένας Πανόπουλος,ένας Πηλαδάκης,ένας Μπακοκαυμενάκης,ένας Παπαδόπουλος,ένας Σταυρόπουλος.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #372 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 17:38 »
Ένας Πανόπουλος,ένας Πηλαδάκης,ένας Μπακοκαυμενάκης,ένας Παπαδόπουλος,ένας Σταυρόπουλος.
Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος???
Οι υπόλοιποι ήταν άλλες εποχές, που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Δεν μιλάω για διαχειριστές... Μπάκος, Καυμενακης ναι τους ξέχασα, οπαδοί της ιδιαίτερης πατρίδας τους όχι ομάδα τους εδώ. Εξαίρεση και αυτοί!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 18:31 »
Καλαμάτα και Πανηλειακός αντίστοιχα.Γενικά βρίσκονται άνθρωποι αρκεί να το ψάξεις λίγο και να το παλέψεις.Ακόμα και αν η τύχη σου φέρει στην πόρτα κάποιον,πρέπει να παλέψεις.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #374 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 20:01 »
Fon μου λες για άτομα που δεν τα έχουμε δει ακόμη...
Δυστυχώς  ψάχνουμε εξαιρέσεις να βρούμε και εμείς και πιθανόν δεν βρίσκουμε αυτό φοβάμαι.. Τα Γιάννενα ενώ έχουν κάποια γερά πορτοφόλια, δεν βλέπω να συγκινούνται και όσο δεν βγαίνουν να πουν ότι θέλουν αλλά δεν βγάζουν άκρη με τους αφους αρχίζω να κάνω δεύτερες και τρίτες σκέψεις..
Μακάρι να βρεθεί κάποιος σοβαρός παράγοντας και γρήγορα!