Αν τώρα είναι 3 και ο κούκος στο γήπεδο, μετά θα μείνει μόνο ο κούκος και οι 3 ίσως έρθουν αν ανέβεις στη β Εθνική. Ομάδα πλέον απαξιωμενη χωρίς έρεισμα στην τοπική κοινωνία. Απάθεια για όσα συμβαίνουν και κάποιοι γραφικοί να μας θυμίσουν παλιές εποχές στα Καρπάθια.
Θα μείνουμε και εμείς μια γλυκιά ανάμνηση στη συνείδηση του φιλάθλου κόσμου της Ελλάδας. Αυτά είχαν προβλεφθεί από προπερσι με την πορεία που είχε πάρει η ομάδα
Ρε φίλε τώρα χωρίς παρεξήγηση.
Κόφτε αυτήν εσχατολογία.
Αν ήταν τόσο απλά πράγμα η διάλυση θα είχαμε διαλυθεί και το 1984 και το 1991 και το 1997 και το 2004.
Πραγματικά διαβάζω κάποια πράγματα και μου θυμίζετε τους χιλιαστές του Περισσού.
Όλοι τα λέγαμε και για το ΧΒ.Αφου κράταγε την ομάδα ψηλα ήταν πολύ δυσκολο να έχει τον κόσμο εναντίον του
Χαλαρώστε όλοι.
Σύντομα θα είμαστε πολύ πιο αξιόμαχοι.
Τότε είχες ΠΑΣΟΚ και διακοποδανεια. Έπαιρναν ομάδες και σπαγανε χρήμα τα μπακάλικα της γειτονιάς!
Τώρα? Τώρα τι γίνεται (Βασίλης Καρράς)? Τα χρέη δεν ξεπλένονται με 8000 πασολεδες στο γήπεδο σε επίπεδο β και γ εθνικής, όχι πια! Τώρα δεν έχει τηλεοπτικά ΕΡΤ παχυλά. Τώρα δεν έχει πιτσιρικάδες ταλέντα που δε μπορούν να βγουν από τα όρια της πόλης. Τώρα δεν έχει χρήμα ο κόσμος να σπάσει για γήπεδο και εράνους. Τώρα δεν έχει υπομονή και ίσως ανέβουμε. Τώρα παίζει ρόλο το φλεξ, η αίγλη και η οικονομική ευμάρεια μιας ομάδας για είναι κραχτης.
Εσύ τι από όλα αυτά έχεις? Είσαι σε τόσο δεινή οικονομική θέση που αν για παράδειγμα παίζονταν η άνοδος σε παιχνίδια τύπου ΑΕΛ και Γριάς θα έδινες και κ@λο για λίγα ευρώ, όχι μόνο να κάτσεις να χάσεις. Οι παίκτες σου φεύγουν για μια καραμέλα σε άλλες ομάδες.
Που ζεις? Φτάσαμε 2025. Πέρασα.ν 30-40 χρόνια από τότε. Είχες ευκαιρία να αναδειχθείς και να παραμείνεις σε αυτό το κατεστημένο και την έχασες πανηγυρικά μόνος σου.
Το έγραφα και άλλη φορά, αυτοί που γέμιζαν το γήπεδο όταν ήταν 40-50 (μέχρι το 2000) στην καλύτερη σήμερα είναι στο καφενείο αν όχι άλλου. Νομίζεις θα αφήσουν την κόσμους και τη νόβα για να δουν ΠΑΣ - Τηλυκράτη Λευκάδος? Ούτε εγώ που φτάνω τα 45 δε θα το κάνω. Άλλαξαν οι εικόνες μου, άλλαξαν οι προτεραιότητες μου και ναι δε γουστάρω ρε φίλε να πάω αύριο στη δουλειά και να με δουλεύει ο κάθε χωριάτης ανά την Ελλάδα για την ομάδα που υποστηρίζω. Δε θέλω να γίνω σα τις γριές. Καλύτερα ανυπαρξία παρά χλεύη