Eπειδή το ρόστερ της ομάδας (32 παίκτες!!!) είναι απαράδεκτα μεγάλο και αντιλειτουργικό - α, και οικονομικά σύμφορο για τους αφούς (α)ΧΒ

- με βάση τους αποκλεισμένους από την αποστολή για την Κηφισσιά, νομίζω ότι ξεκινώντας το "ξεφόρτωμα",
- χαιρετάς οριστικά και τελεσίδικα τους Μπιλμπάο, Έφορντ, Αλ. Λώλη και έναν από τους Σούλη, Αθανασίου (ή και Κλέιμαν ακόμη) γιατί δεν είναι λογικό ομάδα χωρίς υποχρεώσεις ευρωπαικών παιγνιδιών και κυπέλου, να έχει 4 (!!!) τερματοφύλακες... Προσωπικά θα κράταγα τον Σούλη - τον μικρό, τον Βρακά, επειδή δεν τον γνωρίζω και, επειδή μπορεί να παίρνει παιγνίδια στην Κ19, προς το παρόν δεν θα τον "αποχαιρετούσα"...
- και, αφού ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ για το αδιάβλητο των επιλογών του, και επειδή δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι έχει κολλήματα - ελπίζω να κάνω λάθος - θα έστελνα δανεικούς σε ομάδες superleague2, τους Μπορταγκαράι και Μπεγκάλα, μπας και, πριν τους αποχαιρετίσουμε δια παντός, αποκτήσουμε καμιά άποψη για τις όποιες ικανότητές τους, αλλά και τους Μίνα και Κύρκο, που ότι είχαν να δώσουν στους μικρούς το έχουν δώσει... Εκεί ξεχωρίζουν, μένει να μας δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στον σκληρότερο ανταγωνισμό, ώστε να ξέρουμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε για του χρόνου και εφεξής... Προσωπικά, ειδικά στους τελευταίους, θα έδινα ευκαιρίες και φέτος στην ομάδα μας, όπως και στον Ν. Λώλη, αλλά ο κόουτς δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη... Το αντίθετο μάλιστα υιοθετώντας το μόνιμο parking τους...
Αλλά, πως σκατά θα σου δείξει κάποιος τι μπορεί να κάνει, όταν ΠΟΤΕ δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου (που δεν υπάρχουν), ούτε καν φιλικούς (που δεν διοργανώνεις τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα προκειμένου να ελέγχεις την όποια πρόοδο των παικτών που δεν παίζουν)....