Μπακ κάνω παράθεση σε ένα μέρος του τελευταίου σου ποστ στο εν λόγω θέμα. Έχω την εντύπωση ότι ο νόμος έχει αλλάξει πλέον και τα χρέη μιας εταιρείας βαρύνουν στο 50% τους μετόχους με την προσωπική τους περιουσία.
Αν ο Παναγιωτάκης και ο κάθε Παναγιωτάκης, ας μην επικεντρωνόμαστε στον Π.Α.Σ., ο κάθε πρόεδρος λοιπόν και συμμετέχων σε Δ.Σ. Ανώνυμης Εταιρείας, δεν έχει περιουσία στο όνομά του τότε τι θα του πάρουν ρε παιδιά; Φυλακή δεν μπαίνει οπότε στα φρύδια του.
Είναι άξιο απορίας να βλέπει κάποιος την "περιουσία" του να κινδυνεύει με αφανισμό και αντί να ζητήσει βοηθεια η να πουλήσει κωψοχρονια για να περιορίσει τις ζημιές συνεχίζει το ίδιο αυτοκαταστροφικό έργοΓια το φίλο SirBak, που έγραψε το παραπάνω. Ποια περιουσία; Τι περιουσιακό στοιχείο έχει η ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα; Γήπεδο δεν έχει, βοηθητικά δικά της δεν έχει, μπουτικ δεν έχει, το λεωφορείο από όσο ξέρω είναι χαλασμένο, παίχτες αξίας για να πουλήσει δεν έχει, κόσμο και εισητήρια δεν έχει, χορηγούς που να τα σκάνε χοντρά δεν έχει...
Άρα ποιο περιουσιακό στοιχείο να φοβάται μην χάσει ο Παναγιωτάκης; Λογικά θα φοβόταν πέρυσι που ήταν Σουπεριλιγκ. Το έχασε. Αυτό ήταν το περιουσιακό του στοιχείο. Η παραμονή της ομάδας στα τηλεοπτικά συμβόλαια και τα έσοδα του πρώτου πρωταθλήματος. Αυτό πάει. Χάθηκε. Τώρα τι να φοβηθεί;
Έτσι όπως το βλέπω το πράγμα, όλα θα ξεκαθαρίσουν έως 31/12/2024. Νομίζω τότε είναι η καταληκτική για να σου δώσουν αδειοδότηση. Διορθώστε αν κάνω λάθος.
Αν πάρει άδεια ο Παναγιωτάκης σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να ανέβει και του χρόνου εκτός και αν βρεθεί κάποιος στο ενδιάμεσο του δώσει κάποια ψίχουλα και πάρει το μαγαζί. Προϋπόθεση της μεταβίβασης είναι η άδεια.
Αν δεν πάρει άδεια πιστεύω ότι του χρόνου πάει απλά να μείνει κατηγορία. Αν μείνει έμεινε. Αλλιώς Γ' και ίσως πιο κάτω.
Μακάρι στο μεσοδιάστημα να εμφανιστεί ο παράγοντας τύχη, που ποτέ δεν εγκατέλειψε την ομάδα όταν βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής και να σώσει την κατάσταση.