Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2024-25 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 15137 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2024-25 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #50 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 19:03 »
Α.Ε. Ραφταναίοι-ΠΑΣ Γιάννινα 32-67: Με κυριαρχική εμφάνιση ήρθε η 2η νίκη

Κυριαρχώντας από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με άνεση με 67-32 της Α.Ε. Ραφταναίων χθες το βράδυ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Λυγούρας με 16 πόντους ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τους πόντους να είναι μοιρασμένοι από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γκατζέλη να προσθέτει 12. Από τους Ραφταναίους 9 είχε ο Κονταξής.

Νωθρό το ξεκίνημα του αγώνα και για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα να προηγείται με 6-3 στο 5΄. Οι παίκτες του Νίκου Πάνου με αρχή τους την καλή άμυνα "έχτισαν" διαφορά 8 πόντων (12-4) με τους Ραφταναίους με σερί 4-0 να μειώνουν σε 12-8. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο double score (16-8 στο 10΄) με τον Λυγούρα να έχει δώσει σημαντικές λύσεις.

Με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ήρθε το πρώτο διψήφιο προβάδισμα των φιλοξενούμενων (18-8). Με τα τρίποντα να βρίσκουν στόχο οι κυανόλευκοι βρέθηκαν εκ νέου στο double score (26-13). Οι Ραφταναίοι αδυνατούσαν να βρουν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι με το σύνολο του coach Πάνου να κυριαρχεί σταδιακά (30-13 στο 16΄). Ημίχρονο στο 38-19 με τον Λυγούρα να μετρά ήδη 10 πόντους.

Μέσα σε κάτι περισσότερο από 5΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα με επιμέρους 11-1 δεν άφησε περιθώρια ανοίγοντας τη διαφορά σε πολύ μεγάλα επίπεδα (49-20) έχοντας λύσεις και στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων. Στο 30΄ το σκορ ήταν 60-23 με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει ουσιαστικά "κλειδώσει" τη νίκη.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα με το επιμέρους σκορ να είναι 9-7 υπέρ των Ραφταναίων και τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει άνετα στη 2η νίκη του με το τελικό 67-32.

Τα δεκάλεπτα: 8-16, 19-38, 23-60, 32-67

Διαιτητές: Καννής-Γκλίναβου Ρ.

Α.Ε. Ραφταναίων (Τσιρώνης): Γιωτάκης Γ. 1, Βρασταμηνός 7(1), Χρονόπουλος 5(1), Γιωτάκης Κ. 3, Τσιούρης, Κονταξής 9, Τάτσης 2, Στάμος, Μπιλανάκης 5, Χαβέλας, Καραμπίνης

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Ταμας, Αθανασόπουλος 3(1), Μπαρμπαγιάννης 8(2), Γκατζέλης 12(3), Κατσαούνος 7(1), Γιαννόπουλος Π. 6, Μπουραντάς 3, Λυγούρας 16, Κοτζαμάνης 8, Γιαννόπουλος Λ. 2, Παπαγεωργίου 2, Μπούγιας
epirusbasket.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 14 Νοέ 2024 18:30 »
Η Τουρκάλα Σελέν Ερντέμ προπονήτρια στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μια γυναίκα από το εξωτερικό, η Τουρκάλα Σελέν Ερντέμ, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι η αντικαταστάτρια του Στέφανου Πέρκου στον πάγκο. Μάλιστα, αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά της.

Η Ερντέμ είναι αρκετά δημοφιλής στην Τουρκία και αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Τουρκίας, ενώ στο παρελθόν έχει προπονήσει αρκετές ομάδες τουρκικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στη γειτονική χώρα την χαρακτηρίζουν τον μπασκετικό Φατίχ Τερίμ και υπάρχουν και βιντεάκια που την συγκρίνουν με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και της Γαλατάσαραι.

https://youtube.com/shorts/AtD7JrEke4Q?si=-5kAqeFylyVi48pT
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 15 Νοέ 2024 15:46 »
Ωι ωι ωι ωι

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #53 στις: Παρ 15 Νοέ 2024 15:58 »
Αταμάν να μην αποδειχθεί και μας κάνει υποδείξεις...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 15 Νοέ 2024 18:28 »
Η Διοικούσα επιτροπή του Τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την τουρκικής καταγωγής προπονήτρια Σελίν Ερντέμ .
Η κα Ερντέμ στο παρελθόν έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Τουρκίας, παίρνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς και σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και δυο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από το 2014 έως το 2019.
Η γνωστή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ προπονήτρια, αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας, προερχόμενη από την Τουρκική Αττάλεια και με πολλές παραστάσεις στη Γυναικεία τουρκική Λίγκα, ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στο Γυναικείο Μπάσκετ.
Τις επόμενες ημέρες η Σαλέν Ερντέμ, αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα, και αμέσως θα αρχίσει να δουλεύει με τις παίκτριες της ομάδας μας, ώστε ο ΠΑΣ WBC να συνεχίσει να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με συγκεκριμένους στόχους και τη φετινή σεζόν.
Selen Erdem σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα.
#welcome

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 19 Νοέ 2024 19:23 »
Τον Αθηναϊκό υποδέχεται η ομάδα μας την Τετάρτη 20/11 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
🏀 #NEXTGAME
🗓 Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024
👉 Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών - 5η αγωνιστική
⏰ 16:00
🆚 Αθηναϊκός
📍 Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων
presented by: @nissan_kalli

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ξεκίνημα για την νέα κόουτς σε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Αθηναικό.Επίσης το ματς σε κακή μέρα και ώρα.Όσοι μπορούν ας σπεύσουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 19 Νοέ 2024 19:25 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-Β.Α.Ο. Άρτας 83-48: 3η συνεχόμενη νίκη με κυριαρχική εμφάνιση

Με τους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Νίκος Πάνου να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής σκοράροντας μάλιστα άπαντες, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε άνετα με 83-48 του Β.Α.Ο. Άρτας χθες το βράδυ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Γιαννόπουλος με 17 πόντους και Λυγούρας με 13 οι δύο διψήφιοι από τους νικητές. Από την ομάδα της Άρτας 12 σημείωσε ο Ψαθάς και 11 ο Τράντζας με τους 10 παίκτες που είχε στην αποστολή ο coach Ασπρούδης να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τα ηνία από το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρισκόμενος μπροστά με 7-3 και στη συνέχεια, με τον Γιαννόπουλο να φτάνει από νωρίς τους 8 πόντους, προηγήθηκε με 12-5. Ο Τράντζας έκανε καλή δουλειά για λογαριασμό του Β.Α.Ο. (7 πόντοι) με τους γηπεδούχους πάντως με καλή κυκλοφορία της μπάλας να βρίσκουν τις λύσεις κλείνοντας την περίοδο στο 21-10.

Στο 13΄ οι Γιαννιώτες είχαν προβάδισμα 8 πόντων (23-15) το οποίο μπόρεσαν να διευρύνουν στη συνέχεια καθώς με επιμέρους 13-2 και τρίποντα από τους Μπουραντά και Γιαννόπουλο έκαναν το 36-17. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 40-20.

Οι παίκτες του coach Πάνου έφτασαν στο 45-20 με την ομάδα του Παναγιώτη Ασπρούδη να προσπαθεί με σερί 7-0 να μειώσει (45-27). Οι γηπεδούχοι διαχειρίζονταν διαφορές μεταξύ 15-20 πόντων μέχρι που ξέφυγαν ακόμα περισσότερο με το σκορ στο 30΄ να είναι 64-35. Το τελευταίο δεκάλεπτο προσφέρονταν προκειμένου να αγωνιστούν όλοι οι αθλητές με το τελικό 83-48 να δίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα το 3Χ3 και τον Β.Α.Ο. Άρτας να γνωρίζει την πρώτη του ήττα έχοντας ρεκόρ 2-1.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 40-20, 64-35, 83-48

Διαιτητές: Ζέρβας-Ντάγκας

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Τάγκας 4, Αθανασόπουλος 3, Μπαρμπαγιάννης 3(1), Πεχλιβανίδης 9, Κατσαούνος 8(2), Γιαννόπουλος Π. 17(1), Μπουραντάς 7(1), Λυγούρας 13, Γκατζέλης 6, Γιαννόπουλος Λ. 4, Παπαγεωργίου 6, Μπούγιας 3

Β.Α.Ο. Άρτας (Ασπρούδης): Τσιώλας 6(2), Δήμος, Παπακίτσος 2, Τράντζας 11, Κοντοδήμας Ν. 9, Ζήσης 3(1), Κουτσιαύτης, Ψαθάς 12(1), Κοντοδήμας Ο. 2, Ευαγγελόπουλος 3(1)
epirusbasket.gr

Ενθαρυντική η αρχή για τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.Δείχνει να είναι ο δυνατός της κατηγορίας.Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 21 Νοέ 2024 19:17 »
Η ομάδα μας ηττήθηκε με 79-83 από τον Αθηναϊκό σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο ΠΑΣ παρά την ήττα πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις παρουσία της νέα του προπονήτριας Selen Erdem που έκανε το ντεμπούτο της στον πάγκο της ομάδας.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 24-21, 46-43, 62-60, 79-83
Οι πόντοι της ομάδας μας: Δαμουλάκη, Γουάλας 21(4), Σαρηγιαννίδου 22, Δούρβα 5, Ξανθοπούλου, Αρτσερ 16, Κέρναλ 15.
Presented by: Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Το πάλεψαν οι κοριτσάρες απέναντι σε μια από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και ίσως μπορούσαν και το κάτι παραπάνω.Το σημαντικό βέβαια είναι οι τραυματισμοί και το πόσο σοβαροί είναι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 27 Νοέ 2024 19:21 »
Α.Ο. Πάργας-ΠΑΣ Γιάννινα 53-69: Πέρασε από την Πάργα συνεχίζοντας αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριαρχώντας στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του Α.Ο. Πάργας με 69-53 κάνοντας το 4Χ4 στο Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Μπουραντάς με 19 πόντους ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τον Λυγούρα να τον ακολουθεί από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα με 13. Από τον Α.Ο. Πάργας Ευαγγέλου με 15 πόντους, Παππάς με 14 και Καρβούνης με 10 αυτοί που ξεχώρισαν.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 24-21 στο 10΄ και με 41-40 στο ημίχρονο σε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό πρώτο μισό

Οι άμυνες άρχισαν να βελτιώνονται στη συνέχεια με τους Γιαννιώτες με επιμέρους 13-8 να έχουν τα ηνία με 53-49 στο 30΄. Στα τελευταία 10 αγωνιστικά λεπτά η γιαννιώτικη άμυνα έκανε τη διαφορά επιτρέποντας μόλις 4 πόντους στους Παργινούς με το επιμέρους 16-4 να φέρνει το νέο ροζ φύλλο με το τελικό 69-53.

Στο 4-0 το ρεκόρ του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος την επόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Νεοχωρίου. Πρώτη ήττα για τον Α.Ο. Πάργας που υποχώρησε στο 2-1 και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην πρωτεούσα της Ηπείρου την Α.Ε. Ραφταναίων.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 41-40, 49-53, 53-69

Διαιτητές: Γεροδήμος-Γαληνάς Χ.

Α.Ο. Πάργας (Κόκορης): Ντόκος, Πετρομάνος 2, Τζάλας 8, Κυριάκης, Γκίκας 4, Παππάς 14(2), Βουρέκας, Ρίζος, Ευαγγέλου 15, Καρβούνης 10(2), Λένης

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Βαλέκας, Αθανασόπουλος 5(1), Πεχλιβανίδης, Κατσαούνος 7(1), Γκατζέλης 9(1), Μπουραντάς 19(4), Λυγούρας 13, Κοτζαμάνης 9, Γιαννόπουλος Λ. 4, Παπαγεωργίου 3, Μπούγιας
epirusbasket.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 02 Δεκ 2024 17:20 »
ΠΑΣ Γιάννινα Women's Volleyball Club
Ήττα για τον ΠΑΣ στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό με 91-54 για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 43-33, 70-38, 91-54
Οι πόντοι για την ομάδα μας: Δαμουλάκη 7, Γκρίφιθ 5(1), Γιωτίτσα, Σαρηγιαννίδου 12(2), Δούρβα 8(2), Παπανικολάου, Ξανθοπούλου 2, Θεοδώρου, Άρτσερ 20.

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αναγκαστικά προχωράμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 02 Δεκ 2024 17:23 »
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 72-33

5 στα 5 ο ΠΑΣ.Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί και ένα ρεπορτάζ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 02 Δεκ 2024 17:26 »
Σελέν Ερντέμ: «Θέλω να φτιάξουμε ένα success story στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Η Σελεν Ερντέμ, προπονήτρια μπάσκετ στην ομάδα γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία της στην Ελλάδα, τις φιλοδοξίες που έχει, το ντύσιμο της εντός του παρκέ, αλλά και το παρατσούκλι της.

Η Σελέν Ερντέμ έδωσε συνέντευξη στα Νέα και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αναλάβει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά και τις συγκρίσεις με τον Φατίχ Τερίμ.

Η Ερντέμ πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ ό,τι φαίνεται, με την έμφαση να δίνεται στην τακτική και την ενέργεια των παικτριών και εκφράζει την επιθυμία της να οδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή!

Αναγνωρίζει ότι η απόφαση να δουλέψει σε μια ελληνική ομάδα είναι γενναία, αλλά πιστεύει ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και η υποδοχή που έλαβε στην Ελλάδα την έχει κάνει να νιώσει άνετα. Η νέα προπονήτρια της ομάδας γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, η πρώτη προπονήτρια από την Τουρκία που έχει δουλέψει ποτέ στη χώρα μας το ελληνικό κοινό.

Μάλιστα η είδηση της πρόσληψης της από την ομάδα της Ηπείρου, έγινε viral καθώς το ντύσιμο της με τις γόβες και το σακάκι, δεν είναι πολύ συνηθισμένο, κάτι που για την ίδια δεν παίζει κανένα ρόλο.

«Η πρόταση από τον ΠΑΣ ήρθε ξαφνικά στα χέρια μου, αλλά την αποδέχθηκα χωρίς πολλή σκέψη. Παρακολούθησα έναν αγώνα του κι αμέσως είπα ότι πρέπει να δουλέψω σε αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. Ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, για πρώτη φορά εκτός Τουρκίας κι έχω την ευκαιρία να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες και να εξελιχθώ επαγγελματικά.

To ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ όσο φαίνεται. Ξεχωρίζει για την ευφυΐα των προπονητών του, την έμφασή τους στην τακτική και την ενέργεια των παικτριών του. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα με δυνατότητες και θέλω να την οδηγήσω στην κορυφή. Θέλω να φτιάξουμε ένα success story εδώ και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική.

Δεν είναι συνηθισμένο ένας Τούρκος ή μια Τουρκάλα να κυνηγούν την επιτυχία μέσω μιας ελληνικής ομάδας. Ούτε το αντίστροφο. Ο λόγος προφανής: “Πάντα πίστευα ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους. Και πράγματι, βλέπω πόσο θερμά με έχουν υποδεχθεί όλοι εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι παίκτριες, ο κόσμος με έχουν κάνει να νιώσω πολύ άνετα. Υπάρχει μαχητικό πνεύμα στα Γιάννενα, που μου ταιριάζει απόλυτα.

Κι έπειτα, ο τρόπος ζωής εδώ είναι αρκετά κοντά στον δικό μας. Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες, αλλά ήδη λέω ευτυχώς που ήρθα εδώ.

Έπαιζε μπάσκετ από μικρή, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει μόλις στα 18 της χρόνια λόγω σοβαρών τραυματισμών:

«Ήταν αδύνατο, όμως, να μείνω μακριά από τα γήπεδα. Έτσι ξεκίνησα αμέσως ως βοηθός προπονητή στην τότε ομάδα μου. Παράλληλα σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Γκαζί, ένα από τα πιο σημαντικά στην Τουρκία και πήρα πτυχίο από το τμήμα προπονητικής μπάσκετ.

Ο τραυματισμός μου μού έδωσε την ευκαιρία να εκφράσω την αγάπη μου για το άθλημα με διαφορετικό τρόπο».

Χρειαζόταν θάρρος για να πάρει αυτό τον δρόμο:

«Ήταν γενναία η απόφαση. Όμως η αγάπη μου για το μπάσκετ, η ηγετική μου ικανότητα, η αυτοπεποίθησή μου, το πείσμα και η ικανότητά μου να αναλύω το παιχνίδι με βοήθησαν να προχωρήσω μπροστά. Δεν ήταν εύκολο.

Πολλοί στην Τουρκία και όχι μόνο, πιστεύουν ότι η προπονητική είναι δουλειά για άνδρες:

«Είναι, πράγματι, δύσκολο να κερδίσεις τον σεβασμό και να αποδείξεις την προπονητική σου αξία όταν είσαι γυναίκα. Ωστόσο, προσπαθώ να μετατρέπω κάθε δυσκολία σε ευκαιρία.

Πάντα αντιμετώπιζα σεξισμό, αλλά αυτό με έκανε ακόμα πιο δυνατή και φιλόδοξη. Δεν τα παράτησα ποτέ, γιατί έπρεπε να είμαι παράδειγμα για εκατοντάδες γυναίκες συναδέλφους μου, για τις οποίες ένιωθα υπεύθυνη.

Πάντα δούλευα και συνεχίζω να δουλεύω πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο για να αποδείξω ότι μια γυναίκα προπονήτρια μπορεί να είναι καλύτερη από έναν άνδρα. Στο γήπεδο κατάφερα να υπερβώ τις προκαταλήψεις, αφήνοντας τις ικανότητές μου να μιλήσουν. Και πιστεύω ότι με τις επιτυχίες μου βοηθώ να αλλάξει αυτή η αντίληψη».

Πώς είναι ως προπονήτρια:

«Επικοινωνώ εύκολα με τις παίκτριες και προσπαθώ όσο μπορώ να είναι επιτυχημένες όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στη ζωή τους. Δίνω έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι. Είμαι πειθαρχημένη, δημιουργική, φιλόδοξη, εργατική και πάντα έτοιμη για νέες προκλήσεις. Δεν τα παρατάω ποτέ, είμαι μαχητική”.

Αρκεί να δει κανείς πόσο αεικίνητη είναι στον πάγκο όταν κοουτσάρει με… τόνους ενέργειας στη διάρκεια του αγώνα.

Πώς τα καταφέρνει πάνω τις ψηλοτάκουνες γόβες της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ;

«Είναι μέρος του στυλ μου! Έτσι νιώθω πιο άνετα. Για μένα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν διαφέρουν από τα αθλητικά. Δίνω μεγάλη σημασία στο στυλ και την εικόνα μου. Μου αρέσει να μεταφέρω την ενέργειά μου στο γήπεδο».

Αυτή η ενέργεια, οι χειρονομίες και ο ενθουσιασμός που βγάζει στον πάγκο έχουν κάνει πολλούς στην Τουρκία να την παρομοιάσουν με τον Φατίχ Τερίμ:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η σύγκριση και εργάζομαι σκληρά για να την αξίζω. Ο Φατίχ Τερίμ είναι μια εξαιρετικά σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού και από τους προπονητές που με έχουν επηρεάσει και εμπνεύσει με τον τρόπο με τον οποίον ηγείται».

Ο Τερίμ πέρασε πέρυσι από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν ήρθε και είναι ακόμα εδώ:

«Είναι πολύ αξιόλογος προπονητής. Ηγέτης, φιλόδοξος, μαχητικός και εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος. Παρακολουθώ με προσοχή την πορεία του στον Παναθηναϊκό και σέβομαι πολύ τη δουλειά του».

Η Σελέν Ερντέμ ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένη να πετύχει. Γιατί έχει όνειρα:

«Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου στο μπάσκετ γυναικών και να διακριθώ σε διεθνές επίπεδο. Όνειρό μου είναι να επιστρέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά ως πρώτη προπονήτρια».
https://super-fm.gr/120682/selen-erntem-thelo-na-ftiaxoyme-ena-success-story-ston-pas-giannina/

Έχει και βίντεο μέσα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 05 Δεκ 2024 18:04 »
Για μία ακόμη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Η ομάδα μας επικράτησε των Πάνθηρων Καβάλας με 53-83 και προκρίθηκε στην τελική τετράδα του Κυπέλλου.
Δεκάλεπτα: 10-15, 17-38, 33-64, 53-83
Οι πόντοι για την ομάδα μας: Δαμουλάκη 18(4), Γκρίφιθ 2, Γιωτίτσα 4, Σαρηγιαννίδου 14(3), Δούρβα 10(3), Παπανικολάου 2, Ξανθοπούλου 6, Θεοδώρου 3(1), Άρτσερ 12, Κέρναλ 12(1).

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ότι και να πούμε για αυτό το τμήμα θα είναι λίγο.Ένα τμήμα από το μηδέν έφτασε να παίξει Ευρώπη,να συμμετέχει στην Α1 και να είναι τα τελευταία χρόνια στους 4 του κυπέλλου.Πλέον έφερε και ένα μεγάλο όνομα προπονητή.Όλα αυτά σε μια πόλη που δεν την λες μπασκετούπολη.
Χωρίς να υπάρχει το τρελό μπάτζετ η ομάδα αυτή καταφέρνει και ξεχωρίζει κάθε χρόνο.
Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτήν την ομάδα και να δείχνουμε το ευχαριστώ από κοντά στο γήπεδο σε κάθε ευκαιρία.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 09 Δεκ 2024 17:14 »
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 72-33

5 στα 5 ο ΠΑΣ.Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί και ένα ρεπορτάζ.

Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-Αχιλλέας Νεοχωρίου 72-39: Με άνεση το 5Χ5 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το 5Χ5 πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την άνετη νίκη του με 72-39 επί του Αχιλλέα Νεοχωρίου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων συνεχίζοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λυγούρας με 20 πόντους και Γκατζέλης με 18 ξεχώρισαν από την ομάδα του Νίκου Πάνου. Από τον Αχιλλέα Νεοχωρίου, που έχει ρεκόρ 1-3, από 13 πόντους σημείωσαν Αρχιμανδρίτης και Ζολώτας.

Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Άνω Πόλη Άρτας στο μεγάλο ντέρμπι των δύο αήττητων του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Αχιλλέας Νεοχωρίου από την άλλη θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Ραφταναίων.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 34-19, 47-32, 72-39

Διαιτητές: Τούσης-Αναγνωστόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Γκατζέλης 18(3), Αθανασόπουλος 7(1), Μπαρμπαγιάννης 3(1), Πεχλιβανίδης 4, Κατσαούνος 2, Μπουραντάς 9(1), Λυγούρας 20, Κοτζαμάνης 3(1), Γιαννόπουλος Λ. 2, Παπανικολάου 3, Παπαγεώργιου 1

Αχιλλέας Νεοχωρίου (Αρχιμανδρίτης): Χήρας 5, Ανδρέας, Μακρής, Αρχιμανδρίτης 13, Παππάς 4(1), Γεωργάκης, Δήμος 4, Τσώλης, Ζολώτας 13(2)
epirusbasket.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 09 Δεκ 2024 17:18 »
Ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ με 54-71 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 12-15, 28-34, 39-50, 54-71
Οι πόντοι της ομάδας μας: Δαμουλάκη, Γκρίφιθ 4, Σαρηγιαννίδου 12(1), Δούρβα 8(2), Ξανθοπούλου 5(1), Αρτσερ 12, Κέρναλ 13(1).

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ορισμός του τίποτα δεν πήγε καλά.2 παίχτριες του ΠΑΟΚ έβαλαν μαζί 46 πόντους.Χάθηκαν αρκετά καλάθια.Έμπαινε έβγαινε η μπάλα.Τα κοράκια προστάτευαν μια χαρά τον ΠΑΟΚ.Όταν όλα είχαν κριθεί τότε άρχισαν να σφυρίζουν κανονικά.Δηλαδή στα μέσα της τέταρτης περιόδου.
Η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες για να αφήσει πίσω της το θέμα υποβιβασμού.Μπορεί να το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 09 Δεκ 2024 17:20 »
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ "ΑΝΩ ΠΟ-Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 54-72

6 στα 6 για τους άνδρες του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 17 Δεκ 2024 18:24 »
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ "ΑΝΩ ΠΟ-Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 54-72

6 στα 6 για τους άνδρες του ΠΑΣ

Άνω Πόλη Άρτας-ΠΑΣ Γιάννινα 54-72: Με "μαγική" τρίτη περίοδο πήρε το ντέρμπι
Πραγματοποιώντας μία τρομερή τρίτη περίοδο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 30-12, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλη νίκη με 72-54 επί της Άνω Πόλη Άρτας, στο μέχρι πρότινος ντέρμπι των αήττητων του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Νέο Τ9 Άρτας.

Λυγούρας με 19 πόντους, Γιαννόπουλος με 14 και Μπουραντάς με 10 ξεχώρισαν από την ομάδα του Νίκου Πάνου η οποία έκανε το 6Χ6 συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα στο Β΄ όμιλο. Από τους Αρτινούς, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα υποχωρώντας στο 3-1, 20 είχε ο Γεωργάκης και 13 ο Δημητρίου.

Με τους Λυγούρα και Παπανικολάου να ξεκινούν πολύ καλά επιθετικά το παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με 22-15 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους, με τον Γεωργάκη οδηγό, να μειώνουν σε 30-27 στο 20΄.

Οι Γιαννιώτες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του τρίτου δεκαλέπτου με αυτό το φοβερό επιμέρους 30-12 να τους δίνει προβάδισμα 21 πόντων στο 30΄ (60-39). Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το παιχνίδι μέχρι και το φινάλε φτάνοντας στο διπλό με το τελικό 72-54.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 27-30, 39-60, 54-72

Διαιτητές: Τσίγας-Γαληνάς

Άνω Πόλη Άρτας (Γεωργίου): Θανάσης, Βαρέλης, Γεωργάκης 20(1), Βάσιος 3, Βαζούρας, Ξυλογιάννης 4, Νούτσος 5(1), Σχίζας, Ζήκος 7, Δημητρίου 13, Πετρέκας 2

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Τάγκας, Αθανασόπουλος 7(2), Μπαρμπαγιάννης, Γκατζέλης 2, Κατσαούνος 2, Γιαννόπουλος Π. 14(1), Μπουραντάς 10(2), Λυγούρας 19, Κοτζαμάνης 5, Γιαννόπουλος Λ. 4, Παπανικολάου 7, Μπούγιας 2
epirusbasket.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 17 Δεκ 2024 18:26 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Αμύντα με 91-74 σε έναν αγώνα για την 10η αγωνιστική της A1 Γυναικών.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-22, 46-37, 67-60, 91-74
Οι πόντοι της ομάδας μας: Δαμουλάκη 2, Γκρίφιθ 9(3), Σαρηγιαννίδου 17, Δούρβα 11(3), Ξανθοπούλου, Αρτσερ 25, Κέρναλ 10.

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 17 Δεκ 2024 18:27 »
Ρεπό είχαν οι άνδρες αυτήν την εβδομάδα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 22 Δεκ 2024 19:49 »
83-60 οι κοριτσάρες σε μια τεράστια εμφάνιση!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 25 Δεκ 2024 14:00 »
Σημαντική εντός έδρας νίκη της ομάδας μας επί του Ηρακλή με 83-60 για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-18, 42-30, 68-42, 83-60
Οι πόντοι για την ομάδα μας: Δαμουλάκη 6, Γιωτίτσα, Καμπερίδου, Σαρηγιαννίδου 10(1), Δούρβα 5(1), Κατσάνου, Ξανθοπούλου, Μορχάουζ 11(2), Θεοδώρου, Άρτσερ 28, Κέρναλ 23(3).

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 25 Δεκ 2024 14:02 »
Παράθεση
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γεωργία Δαμαουλάκη.
Τζο σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σου πορεία και κάθε καλό για τη συνέχεια! #ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC καλωσορίζει την Tishara Morehouse!
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η 25χρονη Αμερικανίδα Guard Tishara Morehouse, με ύψος 1,60 θα είναι το νέο μέλος της ομάδας μας, παίρνοντας τη θέση της Janika Griffith Wallace στο ρόστερ του ΠΑΣ.
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η ταλαντούχα απόφοιτος του Florida Gulf Coast University (FGCU) θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Στην πρώτη της σεζόν (2023-2024), η Tishara αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας, σημειώνοντας εξαιρετικά στατιστικά:
🏀 10.6 πόντους ανά αγώνα (ppg)
🏀 4.7 ριμπάουντ ανά αγώνα (rpg)
🏀 5.4 ασίστ ανά αγώνα (apg) (5η στη λίγκα)
🏀 2.5 κλεψίματα ανά αγώνα (spg) (1η στη λίγκα)
🏀 Ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα (FGP): 45.5%
🏀 Ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (3PT): 27.4%
🏀 Ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές (FT): 78.3%
Τη σεζόν 2024-2025, συνέχισε την καριέρα της με την ομάδα της ΑΕΛ WBC στην Κύπρο, όπουμάλιστα αγωνίστηκε και σε 5 αγώνες στο EuroCup Women με 8.8 πόντους 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο.
Η Tishara έχει ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις από την κολεγιακή της καριέρα στο FGCU:
🏀 2023 NCAA Division I Coaches’ All-America Honorable Mention, επιλογή από την Women’s Basketball Coaches Association
🏀 Οδήγησε το FGCU σε ρεκόρ 33-4, στην 13η τίτλο κανονικής περιόδου του ASUN Conference, στον 10ο τίτλο του ASUN Tournament και στην 9η συμμετοχή στο NCAA Tournament
🏀 Τρεις φορές μέλος της All-ASUN First Team
🏀 ASUN Conference Player of the Year 2022-2023
🏀 MVP του ASUN Tournament την ίδια σεζόν
💙 Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, Tishara!! 💪
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 25 Δεκ 2024 14:06 »
Παράθεση
Πύρρος Αρταίων-ΠΑΣ Γιάννινα 45-92: Με το απόλυτο ολοκλήρωσε το 2024 ο ΠΑΣ Γιάννινα
"Υγιεινός περίπατος" στην Άρτα χθες το μεσημέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε εύκολα με 92-45 του Πύρρου Αρταίων κάνοντας το 7Χ7 στο Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Μπουραντάς με 17 πόντους, Λυγούρας με 14, Γιαννόπουλος με 13 και Γκατζέλης με 12 οι διψήφιοι από την ομάδα του Νίκου Πάνου. Χρήστου με 14 και Χαβέλας με 10 ξεχώρισαν από πλευράς Πύρρου ο οποίος έχει ρεκόρ 2-3.

Τα δεκάλεπτα: 7-19, 24-47, 32-68, 45-92

Διαιτητές: Ασημακάκη-Γουργαρης

Πύρρος Αρταίων (Πέτσας): Χαβέλας 10, Σιδεράκης 7, Χρήστου 14(2), Κολιοπάνος, Ντάτσης 8(2), Γεωργάκης, Τσώρος, Αθανασίου, Χρύσης 4(1), Πολύζος, Τσιρογιάννης 2

ΠΑΣ Γιάννινα (Πάνου): Τάγκας 7(1), Αθανασόπουλος 2, Μπαρμπαγιάννης 4, Γκατζέλης 12(2), Κατσαούνος 7(1), Γιαννόπουλος Π. 13(1), Μπουραντάς 17, Λυγούρας 14, Κοτζαμάνης 4, Γιαννόπουλος Λ. 2, Παπανικολάου 4, Μπούγιας 6
epirusbasket.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 27 Δεκ 2024 17:55 »
Η διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τη Γεωργία Τσιχλάκη στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα! 🏀
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Ελληνίδας Guard/Forward Γεωργίας Τσιχλάκη (185cm) στην ομάδα μας!
Η Γεωργία έχει πλούσια εμπειρία από την επαγγελματική της πορεία στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας αγωνιστεί με τις ομάδες:
🔹 Πρωτέας Βούλας
🔹 Κρόνος Αγίου Δημητρίου
🔹 Εσπερίδες Καλλιθέας
🔹 ΟΑ Χανίων
🔹 Πανσερραϊκός
Επιπλέον, έχει τιμήσει τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών της Ελλάδας στις κατηγορίες U16, U18 και U20, εκπροσωπώντας με υπερηφάνεια τη χώρα μας.
Γεωργία, καλωσήρθες στην οικογένειά μας! Σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλές όμορφες στιγμές στην ομάδα μας!
#PASGiannina #WelcomeGeorgia #basketballfamily

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 05 Ιαν 2025 21:40 »
Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 78-62 επί του Παναθλητικού Συκεών για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με την ομάδα μας να υπερκαλύπτει και τη διαφορά του αγώνα τoυ α' γύρου.
Τα δεκάλεπτα: 21-8, 46-32, 58-55, 78-62
Οι πόντοι για την ομάδα μας: Σαρηγιαννίδου 14(1), Δούρβα 10(2), Τσιχλάκη, Μορχάουζ 14(2), Άρτσερ 14, Κέρναλ 26(3).

ΠΑΣ Γιάννινα WBC