Να δουμε ποιος θα καλυψει το κενο του Τζινο στα χαφ και λογικα κλεινει η 11αδα χωρις αλλα προβληματα
Ίσως unpopular opinion αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ακόμα και ο μπεγκαλα είναι καλύτερος από τον τζινο φέτος. Δεν θα αφήσει την ομάδα με παίχτη λιγότερο και κάνει κοντρολ με περιοχές του ποδιού πλην του καλαμιού του.
Ακόμα πιο unpopular opinion: ο τζίνο έπαιξε καλά μονο την μισή πρώτη χρονιά που γλιτώσαμε την κατηγορία και ακόμα εξαργυρώνει τις τότε (όντως) καλές εμφανίσεις και το πάθος που έχει δείξει με την ομάδα αλλά δεν είναι παίχτης για ομάδα που κυνηγάει αποτέλεσμα, μόνο για ομάδα που προσπαθεί να σωθεί.
Ο ρίντερ μέχρι στιγμής όταν έπαιξε σαν κόφτης στο 6 (το διευκρινίζω γιατί και ο αζιζ φαίνεται να παίζει βαθιά αλλά σε οργανωτικό ρόλο) ήταν πολύ ανώτερος και ο μπεγκαλα επίσης χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Χίλιες φορές αυτοί παρά ο τζίνο που μας έχει "πουλήσει" και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές τα τελευταία 2 χρόνια και στην τελική απλά περιμένει να τελειώσει και τυπικά το συμβόλαιό του.
Γνώμη μου.