Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός 13η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 2550 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός 13η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 13:59 »
Τζιάρρας: «Βαρόμετρο για τον ΠΑΣ ο Βασίλης Μάντζης»
Σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά χαρακτήρισε το 3-1 επί του Μακεδονικού ο Βαγγέλης Τζιάρρας. Ο βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Αριέλ Γκαλεάνο χαρακτήρισε βαρόμετρο για την ομάδα τον Βασίλη Μάντζη και το δεύτερο ημίχρονο ως ένα από τα καλύτερα φετινά του ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει τελείωσει η υπόθεση της ανόδου και ότι η ομάδα πιστεύει ακόμα στον στόχο της ανόδου παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μια σημαντική νίκη. Θέλαμε τη νίκη να πάρουμε ψυχολογία μετά τα δυο άτυχα αποτελέσματα που είχαμε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πετύχαμε γκολ στην αρχή. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ανέβηκε και μας ισοφάρισε, δεν ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία του Μάντζη που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0, να το κάνουμε πιο εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, ένα από τα καλύτερα ημίχρονα. Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα, Εκτός από τη προσπάθεια όλων των παικτών, ο Βασίλης Μάντζης είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες είχαν υψηλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το εάν έπαιξε ρόλο η αλλαγή συστήματος  στο δεύτερο ημίχρονο ή η διάθεση: «Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, η αλλαγή σχηματισμού είναι ένα από αυτά. Οι παίκτες είναι εκπαιδευμένοι να παίζουν με περισσότερους σχηματισμούς. Θεωρώ πεισμώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο δεν καταφέραμε να ελέγξουμε καλά το παιχνίδι. Παίξαμε σε υψηλή ένταση στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν πολύ σημαντικό».

Για τον Άγγλο Τέιλορ Χαρτ και αν είχε την έγκριση του προπονητή: «Θεωρώ για να έρθει είχε την έγκριση του προπονητή, αυτό έχει γίνει σε επικοινωνία με τον κόουτς. Δυο προπονήσεις έχει κάνει».

Για το ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αγωνιζόταν σε κάποιο πρωτάθλημα και αν χρειάζεται να έρθουν παίκτες με εξέλιξη ή έτοιμοι: «Δεν έχω πλήρη εικόνα για τον παίκτη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Το ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες που χρειάζεται άμεσα να βοηθήσουν προφανώς το καταλαβαίνουμε όλοι. Επειδή δεν τον έχουμε δει τον παίκτη, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για το εάν μπορεί να αλλάξει κάτι στη ροή του πρωταθλήματος με δεδομένη τη νίκη της ΑΕΛ επί του Ηρακλή: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας αποτελέσματα γιατί αν δεν κερδίζουμε εμείς, δεν θα γίνει κάτι. Σήμερα ήταν ένα κομβικό ματς, αν δεν κερδίζαμε, η διαφορά θα μεγάλωνε κι άλλο. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, να κερδίζουμε εμείς, εντός κι εκτός έδρας και όταν έρθει η στιγμή να πάμε στα play off θα δούμε ποια θα είναι η βαθμολογική διαφορά με την ΑΕΛ. Δεν γίνεται να μην το πιστεύουμε ότι γυρίζει. Η ομάδα έχει ένα στόχο από την αρχή, έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά ο στόχος δεν θα αλλάξει».

https://www.facebook.com/100028020777082/videos/8720471794738038/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 14:00 »
Παπαβασιλείου: «Μπορούσε και περισσότερα γκολ ο ΠΑΣ»
Την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχτηκε ο προπονητής του Μακεδονικού Σάκης Παπαβασιλείου μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα παρά τη νίκη της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, τα πάντα θα κριθούν στα play off.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου:

«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει τη δική της μεγάλη ιστορία και προέρχεται από ανώτερη κατηγορία. Εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για ένα αποτέλεσμα και μόνο, τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που δεν αρεσκόμαστε να είμαστε πίσω στο σκορ, μας αρέσει να βάζουμε τη δική μας ταυτότητα σε κάθε παιχνίδι και να παίξουμε το δικό μας το ποδόσφαιρο. Αλλά σήμερα είχαμε απέναντι μας μια ποιοτική και καλή ομάδα, μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο.

Ενώ προηγήθηκε ο αντίπαλος, εμείς ήμασταν εκείνοι που ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και ισοφαρίσαμε. Το κομβικό σημείο για την ομάδα μας ήταν όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου καλά στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ανώτερος και να πετύχει δύο γκολ και αν ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να αυξήσει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Εμείς τώρα πρέπει να δούμε να κοιτάξουμε τα δικά μας, το δικό μας το σπίτι, την επόμενη ημέρα που έρχεται το δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Καβάλα. Πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα γιατί είναι είναι κρίμα να χάσουμε τον δρόμο μας. Είχαμε κάνει τεράστιο αγώνα για να φέρουμε την ομάδα στη δεύτερη θέση την προηγούμενη αγωνιστική. Τώρα έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς, αρχής γενομένης με την Καβάλα για να μπορέσουμε να πάμε κι εμείς στα play off και να διεκδικήσουμε με καλύτερους όρους και γιατί όχι και την άνοδο μας στην Super League».

Για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα μετά τη νίκη της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο: «Αγωνιστικά δεν έχει κριθεί ακόμα και όλες οι ομάδες κοιτάμε να μειώσουμε τη διαφορά από τη Λάρισα. Στα play off οι βαθμοί διαιρούνται δια δύο επομένως θα μειωθεί η βαθμολογική συγκομιδή, επομένω ς εκεί θα παιχτεί ποια ομάδα θα βγει στην επόμενη κατηγορία. Αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά για όλους, για όλες τις ομάδες που μπαίνουν στα play off».

Για το αν μέτρησε περισσότερο η κακή εικόνα της ομάδας του ή επιθετική δεινότητα του Μάντζη: «Θεωρώ ότι ήταν η συνολική εικόνα της ομάδας μου στο δεύτερο ημίχρονο γιατί δεν με έχουν συνηθίσει οι παίκτες μου σε τέτοια εικόνα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε παραπάνω από 3 τελικές προσπάθειες. Ήταν κομβικό σημείο ότι η ομάδα μου δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Εννοείται ότι ο Μάντζης είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσωπικότητα, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και είναι ένας πολύ ικανός σκόρερ στην κατηγορία. Είναι και το ταλέντο και η ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει και να βρίσκει λύσεις επιθετικά».

https://www.facebook.com/100028020777082/videos/9546603678700395/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 14:01 »
Μάντζης: «Αφιερωμένη η νίκη στα παιδιά που δεν έπαιξαν»
Σε ένα κρεσέντο αλτρουισμού προχώρησε ο Βασίλης Μάντζης μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό. Ο επιθετικός του ΠΑΣ που έβαλε δυο γκολ αφιέρωσε τη νίκη σε όσους δεν έπαιξαν ή ήταν εκτός αποστολής, δήλωσε χαρούμενος που είναι στον ΠΑΣ και τα Γιάννενα παρά τις δυσκολίες, ενώ παραδέχτηκε ότι του ταιριάζει καλύτερα να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζη:

«Να αφιερώσω τη νίκη της ομάδας και την καλή απόδοση στα παιδιά που ήταν στον πάγκο είτε μπήκαν αλλαγή είτε καθόλου, τα παιδιά που ήταν εκτός αποστολής. Κυρίως τους νεαρότερους, είχαν πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά όλη την εβδομάδα, μας βοήθησαν και ότι περνούσε από το χέρι τους το έκαναν για να κερδίσει η ομάδα. Η σημερινή νίκη από εμένα είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

Για τα παλικαρίσια γκολ που πέτυχε: «Το πρώτο γκολ που βάζω το δικό μου το ευχαριστήθηκα, το χρειαζόμουν για τη ψυχολογία, ήμουν μακριά από το γκολ τρεις αγωνιστικές. Ήμουν μακριά από τελικές ευκαιρίες, με τη Νίκη Βόλου είχα κάνει μια και σήμερα είχα μια φάση. Ειδικά όταν παίζω σέντερ φορ, ξέρω ότι πρέπει να βάλω γκολ να κερδίσει η ομάδα».
Για το εάν βρήκε τα πράγματα στην ομάδα όπως τα περίμενε το καλοκαίρι: «Εγώ είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΣ Γιάννινα, κομμάτι αυτής της ομάδας και που είμαι σε αυτή την πόλη. Παίζουμε σε μια κατηγορία με λιγότερη λάμψη, αυτά είναι δεδομένα, τα ήξερα. Με προβληματίζει το αγωνιστικό κομμάτι ως προς τους βαθμούς που έχει η ομάδα σε σχέση με τον αντίπαλο. Βλέπω πως ο αντίπαλος που στην προκειμένη είναι η Λάρισα. Κάνουμε την προσπάθειά μας, έχουμε ένα καλο προπονητή και ένα καλό επιτελείο. Παιδιά που είναι Έλληνες και βοηθάνε πολύ την ομάδα. Στο προηγούμενο ματς με τη Νίκη Βόλου η ομάδα είχε ένα καλό πρόσωπο, σήμερα είχε πάλι ένα καλό πρόσωπο. Έχουμε ένα δικό μας τρόπο να κυνηγήσουμε την άνοδο, δεν θα τα παρατήσουμε. Με τη δομή που έχει το πρωτάθλημα και ευτυχώς για εμάς γιατί μείναμε πίσω, ευτυχώς είμαστε στο κόλπο».
Για το ότι ο ΠΑΣ ήταν παραγωγικός: «Θεωρώ στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ είχαμε φάσεις, ειχα κι εγώ, παίζαμε με τη μπάλα κάτω απλά είχαμε πρόβλημα σε σχέση με τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος μας έσπασε το press μάλλον δεν κάναμε πολύ καλό, αλλάξαμε σύστημα που έχουμε παίξει τις περισσότερες φορές . Μας έφυγε η πίεση, είπαμε δυο λόγια αλλά πήραμε τη νίκη με διαφορά δυο γκολ».
Για το εάν του ταιριάζει πιο πολύ η κορυφή της επίθεσης: «Συμφωνώ 100% με αυτό, το ξέρει ο προπονητής και το επιτελείο ότι είμαι σέντερ φορ, ελλείψει του Νικολιά και του Λώλη κάποιος έπρεπε να παίξει στη θέση αυτή και ο Λεό έπαιξε εξτρέμ και πήγε πολύ καλά. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε πέρα από τις θέσεις και τη φιλοσοφία που θα περάσει ο προπονητής. Αν καταφέρουμε και βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο μετά δεν έχει τόσο νόημα η θέση που παίζεις. Αποδείχτηκε και σήμερα ότι μου ταιριάζει να παίζω σέντερ φορ, αποδείχτηκε και σήμερα εκ του αποτελέσματος».
passports.gr

https://www.facebook.com/100028020777082/videos/1520720305301253/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 17:33 »
Ρωτάνε τον τζιαρρα για τον Χάρτ.....τι να σας πει ρε λέβεντες;...ότι έχει να παίξει 7 μήνες;
Τότε γιατί αποκτήθηκε;....γιατί ήταν τζάμπα Τζούμπα το παληκάρι...δεν χωράει αντίρρηση ...

Βαγιερετε ρε άσχετοι έχετε διαλύσει την ομάδα ...άσχετοι κουβουρηδες

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 18:02 »
Χθές ήταν η πρώτη μέρα που ακούσαμε ολόκληρο το γήπεδο να τραγουδάει το πιο αναγκαίο σύνθημα των ημερών.
Χθές ήταν επίσης η πρώτη ημέρα που είδαμε την κερκίδα μας ( από την μεριά της θύρας 1 ) κλειδαμπαρωμενη, μη έχοντας δυνατότητα εισόδου- εξόδου σε συνεργεία του ΕΚΑΒ αν και εφόσον χρειαζόταν η επέμβαση τους, όπως έχει χρειαστεί δεκάδες φορές στο παρελθόν.
Χθές είδαμε επίσης εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις ανάμεσα μας και εντός της θύρας Δέκα ( για πρώτη φορά ) για να διασφαλίσουν την τάξη και την ασφάλεια από τυχόν εμπλοκή με οπαδούς του Μακεδονικού.
Για όλα αυτά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιοί κρύβονται από πίσω, το μόνο που χρειάζεται είναι ακόμα περισσότερη συσπείρωση του κόσμου και της πόλης μας γενικότερα.
Η μόνη νίκη όλων μας θα είναι η φυγή των αδερφών από το γήπεδο, την ομάδα, την πόλη και τις ζωές μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε.
Υ.γ. ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ • ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
15.12.2024

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Τραγικά πράγματα

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 19:38 »
Αυτα επρεπε να τα κανουν περυσι που κρατησαν τον Σταικο για 2η χρονια
Τοτε σε κοιταγε ολη η Ελλαδα και μαζευαμε και κανα 4χιλαρο κοσμο.Ειχες αλλο διαπραγματευτικο χαρτι να πιεσεις τις καταστασεις
Οταν ομως τα λεγαμε εμεις.....αυτοι φωναζαν λευτερια στους οπαδους
Τωρα κανεις καλεσμα που?Στον ξενερωμενο?
Εστω και στο +5 εβγαλαν αντιδραση .Να δουμε...Δεν παει αλλο η κατασταση για 2η χρονια στη Β με τους αεργους Χριστοβασιλη....
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Δεκ 2024 19:43 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 15 Δεκ 2024 20:36 »
Κάλεσμα σε παλαίμαχους...δημιουργία επιτροπής...κάλεσμα σε όλους να συμβάλουν στη λύση αλλιώς καρφιτσωμα....

Θέλει τρόπο...και εντατικο