Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3324 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« στις: Τετ 08 Ιαν 2025 17:43 »
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025, στις 17:30.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 09 Ιαν 2025 21:04 »
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ Β’
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Ελλάδας 2024-25 κόντρα στoν ΠΑΟΚ Β’ στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Δευτέρα (13/01) και ώρα 17.30.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του more.com καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 10€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 15:00, ΣΑΒΒΑΤΟ από 10:00 έως 14:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 13:30 έως την έναρξη του παιχνιδιού στις 17:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:

Για την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας (εφεξής “Εισιτήριο”), το οποίο να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Απαγορεύεται η προσέλευση και παραμονή του θεατή σε θέση άλλη από εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριο του. Παρακαλούμε κρατήστε το εισιτήριο σας έως το τέλος του αγώνα.

Για την έκδοση του εισιτηρίου και για την είσοδο σας στο γήπεδο απαιτείται η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ΑΜΚΑ ή για όσους δεν έχουν ο αριθμός διαβατηρίου καθώς και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Ανήλικοι κάτω των δεκατεσσάρων (14) ετών, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.

Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει διάθεση ή και εμπορία των Εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας.

Πριν ή κατά την είσοδο σας στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο, έλεγχο αποσκευών καθώς και κάθε άλλου αντικειμένου που φέρετε κατά την προσέλευση και είσοδο σας σε αυτό.

Ο χώρος της αθλητικής εγκατάστασης εποπτεύεται από ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και καταγραφής. Κατά της είσοδο-έξοδο ή παραμονή σας στο γήπεδο ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 5 των Γενικών όρων στο γήπεδο.

Ο νόμιμος κάτοχος της θέσης του ονομαστικού εισιτηρίου, είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορά της θέσης του.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.

Απαγορεύεται η εισαγωγή, κατά την είσοδο και παραμονή στην αθλητική εγκατάσταση, αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματούχα ποτά κλπ.). Ακόμα το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης και/ή παρενοχλείτε άλλα άτομα στην αθλητική εγκατάσταση. Επίσης απαγορεύεται οτιδήποτε επικίνδυνο ή ακατάλληλο ή κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή παρακολούθηση και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: α) όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χημικούς ή εμπρηστικούς μηχανισμούς, δακρυγόνα, μαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα, ομπρέλες και γενικά κάθε αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, β) ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, γ) ποδήλατα, μοτοποδήλατα, πατίνια, δ) μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες και άλλα αντικείμενα με ευκρινή εμπορικά σήματα εταιρειών καθώς και απομιμήσεις των προϊόντων της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ε) πανό, πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια και εκδόσεις με δυσφημιστικό, προκλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου κ.α..

Σε περίπτωση συμμετοχή σας σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, όπως περιγράφονται ανωτέρω, οι οποίες δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και / ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε. και τους αθλητές της, αυτή διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης σας από το γήπεδο και / ή απαγόρευσης εισόδου από μελλοντικούς αγώνες.

Τα εισιτήρια δεν ανταλλάσσονται, το δε αντίτιμο τους δεν επιστρέφεται.

Η Π.Α.Ε. απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε τραυματισμό, καταστροφή, απώλεια, αστική ευθύνη των κατόχων-θεατών, που ενδέχεται να συνδέονται με την παρακολούθηση του αγώνα στο γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, όπως και αν έχουν προκληθεί συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να συνδέονται με οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη της Π.Α.Ε..

Η Π.Α.Ε. επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της σε περίπτωση που παραβείτε οποιονδήποτε από τους όρους, που περιγράφονται στο παρόν ή εμπλακείτε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε μία από τις πιο πάνω ενέργειες και / ή πράξεις και ιδιαίτερα προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά σας κατά την διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων φθορών που τυχόν προκληθούν στην θέση που κατέχετε καθώς και της δικαστικής επιδίωξης του ποινικού κολασμού αξιόποινων πράξεων, που τυχόν λάβουν χώρα πριν, κατά την διάρκεια και την λήξη του αγώνα.

Οφείλεται να τηρείτε τους όρους του παρόντος, καθώς και Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση και αναρτώνται στα εκδοτήρια του γηπέδου και στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της Π.Α.Ε..
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 22.517
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 09 Ιαν 2025 21:45 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β’ (17:30)

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τσικλιτάρη (Πιερίας)-Βογιατζής (Καρδίτσας)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 22.517
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #3 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 13:26 »
Παράθεση
Μπαλωμένος, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Σινανάι, Πασαχίδης, Κωττάς, Μπαταούλας, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Σνάουτσνερ, Καλόγηρος, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Σμυρλής, Γκιτέρσος, Χατσίδης
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 22.517
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #4 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 13:30 »
Παράθεση
Αθανασίου, Γκίνης, Σόρια, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Πάνος, Ρίντερ, Χάινριχ, Νικολίας, Λεό, Μάντζης, Στσέποβιτς, Λώλης, Κύρκος, Τέιλορ Χαρτ, Καλέμι, Καφενζής, Μίνα, Μπεγκάλα, Δούμας
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 22.517
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #5 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 15:43 »
Θα γίνει το παιχνίδι; Τι καιρό έχει πάνω;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 958
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #6 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 16:58 »
Συννεφια εχει φιλε ΛΑΜΙΑ απ το πρωι, αλλα ποιος εχει το κουραγιο να παει στο γηπεδο;;;;;;;;; Αφου μας κοψανε και το γηπεδο και τους ανεχομαστε ακομα, μπραβο μας και μπραβο τους. Και σου γραφει ενας απλος ανθρωπος που απο τη δεκαετια του 70 ,δεν εχανε ουτε προπονηση της ομαδας με στρατηγους τοτε της κερκιδας  Νικολα Μπισδακη - Γιωργαρο Γκολεμο για τους παλιοτερους.Τι να γραψω τωρα;;;;;;;; Σωθηκε το κουραγιο. Υπομονη -κουραγιο για τους νεοτερους, για τα νεα τα παιδια.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.889
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #7 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 17:28 »
7 σερί ήττες ο ΠΑΟΚ Β. Ελπίζω να μην σπάσει σήμερα το σερί.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.889
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #8 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 18:10 »
1-0

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.458
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #9 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 19:35 »
Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.257
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #10 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 19:37 »
Το χειρότερο παιχνίδι μιας εκ των χειρότερων ομάδων όλων των εποχών και απέναντι σε μια ομάδα που είχε το σήμα των ορκ.
Σημεία των καιρών, εποχές χάους και σκοταδισμού.
Το όνειρο συνεχίζεται στη superleague 2
Πραγματικά σήμερα δεν ένιωσα ότι παίζαμε με κάποιον αντίπαλο και βασικά δεν κατάλαβα το στυλ παιχνιδιού.
Ακόμα και έτσι είμαστε 2η... πόσα λεφτά παραπάνω να στοιχίζει άραγε η πρώτη θέση? Πόσα λεφτά από κολληρια θα γλυτωναμε?

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.232
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #11 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 20:06 »
Εννιά τελικές στην έδρα μας ο παοκ β. Άλλη μία επιτυχία της αγίας οικογένειας. Λογικά θα φταίει ο κόσμος και η τοπική κοινωνία για τη διοίκηση.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #12 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 20:43 »
Εκπληκτικό !
Ομάδα με τέτοια οικονομική δυσπραγία παραμένει δεύτερη πάνω από τον Ηρακλή.
Α ρε ΠΑΣ, τεράστια η φανέλα σου..
Ποδοσφαιρικά ομιλώντας αυτός ο καινούριος ο Αγγλος έδειξε καλά στοιχεία. γρήγορος, σωστά μαρκαρίσματα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.257
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #13 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 21:07 »
Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Άλλοι ανέβηκαν από τα Χριστούγεννα και άλλοι σώζονται με την πρωτοχρονιά.
Επιτυχημένη η σεζόν. Καλό καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #14 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 21:18 »
Γκαλεάνο: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα με αυτό το υλικό που διαθέτουμε»΄

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προσήλθε για δηλώσεις στην αίθουσα τύπου ο κ. Γκαλεάνο, ωστόσο είχαν ενδιαφέρον τα όσα είπε. Αναφερόμενος στα μεταγραφικά έκανε σαφές ότι η ομάδα θα κινηθεί βάσει των δυνατοτήτων της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και ότι θα δουλέψει μέχρι τέλους για τη βελτίωση του ρόστερ, χωρίς ο στόχος του πρωταθλητισμού να αλλάζει.

Για το ματς σχολίασε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και ότι του άρεσαν αυτά που είδε κυρίως στο α’ ημίχρονο.

Αργότερα θα ανέβει και το βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω του αντιπάλου. Υπερείχαμε σε ρυθμό, αλλά και φάσεις σε όλο το ματς. Η ανάπτυξη της ομάδας στο α’ ημίχρονο ήταν καλή με πάσες από πίσω και με την μπάλα κάτω. Στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλος φάνηκε καλύτερα διαβασμένος στον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Μου άρεσε που το γκολ μας μπήκε από δουλεμένη φάση, τις δουλεύουμε και ήταν καλό που το αποτέλεσμα της δουλειάς φάνηκε και στον αγώνα, αλλά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Εν κατακλείδι ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά τα καταφέραμε».

Τι του άρεσε και τι όχι στο ματς: «Στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλή η ομάδα, μου άρεσε όπως παίξαμε, ήμασταν συνέχεια στην περιοχή του αντιπάλου, το ήθελα αυτό, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα και δεν κάναμε πολλές φάσεις.

Δεν μου άρεσε που τελειώσαμε το ματς πολύ πίσω στο γήπεδο, αμυνόμενοι, θα ήθελα να το κλειδώσουμε πιο νωρίς το σκορ και να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας και να είμαστε καλύτεροι επιθετικά».

Για το ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα, αν θα συνεχίσει να κυνηγάει την άνοδο και αν έπρεπε να γίνουν πιο γρήγορα οι μεταγραφές για να την κυνηγήσει: «Ο στόχος είναι να μειώσουμε τη διαφορά από την 1η θέση, να κερδίσουμε, όχι μόνο την ΑΕΛ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ματς. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζουμε πάντα και βλέπουμε.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με ό,τι καλύτερο έχουμε, κι αυτό κάνουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα που έχουμε με αυτό το υλικό που διαθέτουμε».

Για το αν στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν (Χαρτ και Καπέρδα): «Από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα σε όλους τους αγώνες ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και σ’ αυτά που δεν κερδίσαμε. Δεν είναι στο χέρι μου να φέρω ποδοσφαιριστές, θα ήθελα καλύτερο ρόστερ αλλά αυτό έχουμε. Θα ήταν ψέμα επίσης αν λέγαμε ότι έχουμε το δυνατότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Τα οικονομικά προβλήματα τα ξέρουν όλοι, οπότε προσπαθούμε με ό,τι έχουμε.

Σήμερα είδαμε τον Κίντο, μπήκε πολύ καλά στην ομάδα. Χάσαμε βασικούς παίκτες όπως τον Τζίνο, αλλά δεν το νιώσαμε ως ομάδα, ανταποκρίθηκαν οι υπόλοιποι και αγωνιστικά δεν φάνηκε. Δεν είναι καλό να φεύγουν πυλώνες από την ομάδα. Δουλεύουμε όμως, με όσους υπάρχουν και με στόχο τη νίκη.

Φυσικά και συνεχίζουμε να πιστεύουμε σ’ αυτό, παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με τη νίκη, αυτό θέλουμε και να μειώσουμε την απόσταση, ώστε με τη διαίρεση των πόντων να πάμε για το καλύτερο στα δύο ματς με την ΑΕΛ στα πλέι οφ».

Για τις θέσεις που έχει εισηγηθεί ότι θέλει παίκτες: «Ψάχνουμε αριστερό μπακ σίγουρα, έναν παίκτη που το βασικό του πόδι να είναι το αριστερό. Δεν το έχουμε τώρα. Επίσης, θα ήθελα να έρθει κάποιος για να καλύψει το κενό του Τζίνο, αλλά σήμερα είδαμε τον Κίντο που μπορούσε να παίξει και στα εξτρέμ, αλλά και κεντρικό χαφ, οπότε υπάρχει ένα ρόστερ αρκετά καλό γι’ αυτό που θέλουμε. Και φυσικά αυτό που θέλουμε είναι να μειώσουμε τη διαφορά με την ΑΕΛ, να την κερδίσουμε 3 φορές. Απ’ όταν ήρθα χάσαμε μόνο ένα ματς, με τον Ηρακλή κι αυτό όχι γιατί δεν ήμασταν καλύτεροι, αλλά υπήρχαν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Οπότε θέλουμε να πάμε με μικρή διαφορά και να τα παίξουμε όλα για όλα με την ΑΕΛ στα πλέι οφ».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #15 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 21:19 »
Ν. Καραγεωργίου: «Πληρώσαμε μία αδράνεια στην άμυνα»
Ισόπαλο θα ήταν πιο δίκαιο το αποτέλεσμα είπε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Νίκος Καραγεωργίου και συμπλήρωσε ότι λόγω φανέλας ο ΠΑΣΟΚ Β’ θα έπρεπε να διεκδικεί πιο υψηλή θέση στο πρωτάθλημα.

Αργότερα θα ανέβει και το βίντεο των δηλώσεων:

«Νομίζω ότι θα έπρεπε το παιχνίδι σήμερα να λήξει ισόπαλο, αλλά μια αδράνεια στην άμυνά μας σ’ ένα κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι εδώ και 10 μέρες στην ομάδα, η οποία έχει στόχο την ανάπτυξη των παιδιών και από εκεί και πέρα όσα είναι ικανά να στελεχώσουν την 1η ομάδα. Επειδή φοράνε το σήμα του ΠΑΟΚ πρέπει αυτοί οι παίκτες να έτοιμοι για πρωταθλητισμό, άσχετα αν δεν βγαίνει στην παραπάνω κατηγορία. Πρέπει, όμως, να διεκδικεί γιατί είναι ο ΠΑΟΚ. Μπορούν να το κάνουν αυτά τα παιδιά, λίγο η ψυχολογία και η τόνωση που θα τους δώσουμε κι εμείς θα αρχίσει να διαμορφώνει προϋποθέσεις, ώστε γρήγορα η ομάδα να βρεθεί εκεί που ανήκει.

Καλή ομάδα και δυναμική τα Γιάννενα, ήταν ωραίο το περιβάλλον, νομίζω ότι αν το περιβάλλον των άλλων γηπέδων είναι κι εκεί αυτής της λογικής, θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί αλλιώς θα γίνεται μετριότατο πρωτάθλημα.

Για το τι εννοεί ως ωραίο περιβάλλον: «Τον αγωνιστικό χώρο, την ατμόσφαιρα, τον αντίπαλο κτλ. Παρακολουθώντας από την τηλεόραση κάποια γήπεδα που δεν είναι περιποιημένα και όμορφα, σίγουρα επηρεάζεται και ο αθλητής. Σήμερα εδώ ήταν όλα καλά».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #16 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 21:19 »
Αλ. Νικολιάς: «Δεν το βάζουμε κάτω»
Για γκολ δουλεμένο στην προπόνηση, αλλά και για τη σημαντικότητα των 3 βαθμών μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Αλέξανδρος Νικολιάς, που πρόσθεσε ότι όσο υπάρχουν ελπίδες ανόδου ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

Αργότερα θα ανέβει και το βίντεο των δηλώσεων:

«Αντιμετωπίσαμε πολύ καλό αντίπαλο, είχαμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες με ταλέντο. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει πιο γρήγορα και ένα 2ο τέρμα για να ανοίξουμε το παιχνίδι και να έχουμε μία πιο εύκολη νίκη. Όμως οι 3 βαθμοί είναι το σημαντικό. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όποια κι αν είναι η δυσκολία και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό».

Για τη διαφορά εικόνας της ομάδας εντός και εκτός έδρας: «Ισχύει ότι εντός έχουμε μόνο μία απώλεια, στην έδρα μας κερδίζουμε πιο εύκολα, έχουμε τη στήριξη του κόσμου, έχουμε ένα ωραίο γήπεδο, οι συνθήκες είναι καλές και ευνοούν το καλό ποδόσφαιρο. Κάθε ματς είναι τελικός, πρέπει να κάνουμε νίκες και εκτός έδρας. Σίγουρα δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα όπως θα τα θέλαμε, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Το γκολ σήμερα βγήκε από κομπίνα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες με φιλότιμο κι ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν ήταν στόχος μας τα πλέι οφ, αλλά η άνοδος και ματς με ματς θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.420
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #17 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 21:35 »
Πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις της προκοπής

Το μόνο που αξίζει κάποιο σχολιασμό είναι η απόδοση του νέου Άγγλου η οποία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Φαίνεται δυνατός, με αντοχή και καλή τεχνική. Ζητούσε μπάλα, μάρκαρε, έκοβε και ήταν συνέχεια μέσα στις φάσεις !!!!

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 418
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #18 στις: Δευ 13 Ιαν 2025 22:41 »
Κακό παιχνίδι εμφανής η απουσία ενός box to box παίχτη (που είσαι ρε Τσουκαλά)και ενός γρήγορου στόπερ(Κάργα λέμε και κλαίμε) στα θετικά η παρουσία του Άγγλου κινητικός και κρατούσε μπάλα, όπως συγκινητικός είναι και ο Μπακαδημας με το πάθος που βγάζει, τόσο δίνει, τόσο μπορεί, μπράβο του.
Το κλίμα έχει αρχίσει και βαραίνει πολύ, πιστεύω ότι με το πέρας του πρωταθλήματος θα την κάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τελείωσαν αυτοί.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 22.517
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #19 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 01:13 »
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.047
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #20 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 08:55 »
Για όσους δεν ήταν παρόντες στο γήπεδο....
μέτρια η ομάδα... με ευχάριστη έκπληξη ο Άγγλος...δείχνει να το κατέχει και μπήκε φορτσάτος...
στα της κερκίδας....τραγικά!!!
Από χτες αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στο γήπεδο όσο θα υπάρχει η οικογένεια χβ στη διοίκηση και οι bv στην κερκίδα...
Για όσους δεν ήταν χτες ....κατά την διάρκεια του αγώνα ξεκίνησε ο σφ να φωνάζει ΦΥΓΕ με αρκετό κόσμο από την μεγάλη να απαντά ΠΟΥΛΑ....εκείνη την στιγμή που φαινόταν να ζεστένεται  η φάση άρχισε μια κινητικότητα και εκνευρισμός  από μεριάς των δεινοσαύρων bv. Τότε λοιπόν μπήκε στο ταρτάν φανερά εκνευρισμένος ένας τύπος (που αποκαλείται  πέρδικας ή μπεκάτσας ή τρυγόνι ...κάτι τέτοιο) και άρχισε να οργανώνει τους 20 ακολούθους του για να σπάσουν το ΦΥΓΕ-ΠΟΥΛΑ , φωνάζοντας άλλα συνθήματα που δεν άγγιζαν την αγία οικογένεια.
Φάνηκε να έγινε μια ψιλοφασαρία μεταξύ bv  και ατόμων σφ. Στο τέλος του αγώνα πέσανε κάποιες ψιλές έξω από τους προσκόπους λόγω των συνθημάτων κατά της οικογένειας

Η όλη κατάσταση βρωμάει και είναι τοξική....
Ας γράψουν και όσοι ήταν χτες γιατί διακρίνω μια αφωνία, όσοι ανήκουν σε ΣΦ ή BV ή απλοί φίλαθλοι ας απαντήσουν
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.270
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #21 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 08:59 »
Νομίζω για πρώτη φορά μείναμε στην πρώτη σελίδα για σχόλια ενός αγώνα. Τραγικό. Δεν έχουμε πλέον όρεξη ούτε να γράψουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.941
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #22 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 09:26 »

Για όσους δεν ήταν χτες ....κατά την διάρκεια του αγώνα ξεκίνησε ο σφ να φωνάζει ΦΥΓΕ με αρκετό κόσμο από την μεγάλη να απαντά ΠΟΥΛΑ....εκείνη την στιγμή που φαινόταν να ζεστένεται  η φάση άρχισε μια κινητικότητα και εκνευρισμός  από μεριάς των δεινοσαύρων bv. Τότε λοιπόν μπήκε στο ταρτάν φανερά εκνευρισμένος ένας τύπος (που αποκαλείται  πέρδικας ή μπεκάτσας ή τρυγόνι ...κάτι τέτοιο) και άρχισε να οργανώνει τους 20 ακολούθους του για να σπάσουν το ΦΥΓΕ-ΠΟΥΛΑ , φωνάζοντας άλλα συνθήματα που δεν άγγιζαν την αγία οικογένεια.
Φάνηκε να έγινε μια ψιλοφασαρία μεταξύ bv  και ατόμων σφ. Στο τέλος του αγώνα πέσανε κάποιες ψιλές έξω από τους προσκόπους λόγω των συνθημάτων κατά της οικογένειας

Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για το τι έγινε στην Πινδάρου στους προσκόπους;

Να θυμίσουμε ξανά ότι ο "κύριος" που αναφέρει ο σύνταυρος από πάνω ήταν βάζελος παλιά.
Υπάρχει βίντεο που όταν η βαζέλα είχε κατακτήσει το πρώτο της ευρωπαϊκό το 1996, σε πανηγυρισμούς έξω από τη ΛΑΦΙ, αυτός ανεβαίνει σε κολώνα φωτισμού και χωρίς μπλούζα, φορώντας το κασκόλ της ομάδας του (βαζέλας) δίνει συνθήματα.

Αυτό για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμόμαστε εμείς οι παλιοί.

29 χρόνια πέρασαν από τότε. Απρίλης πρέπει να ήταν ή Μάης.
Όλες τις βαζέλες και τα γαυροχανούμια σας θυμάμαι.
Για να μην το παίζετε μεγάλοι οπαδοί σε όσους δεν σας ξέρουν.
Δεν θέλω να ανεβάσω το βίντεο εδώ.
Αν το ψάξετε στο youtube θα το βρείτε.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 336
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #23 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 09:29 »
Ας γράψω κι εγώ μπας και περάσουμε σε 2η σελίδα όπως λέει κι ο σύνταυρος παραπάνω.
Μπήκα στο γήπεδο 20 λεπτά πριν τη σέντρα και είπα όπα, είμαστε πιο λίγοι από ποτέ. Τελικά πάντως, μαζεύτηκε κάποιος κόσμος, αν και Δευτέρα, το περίμενα χειρότερο.
Εγώ κάθομαι στη μεγάλη και με ξένισε κι εμένα ότι απέναντι το "Πούλα-Φύγε" έσπαγε από 2ο σύνθημα που ακουγόταν ταυτόχρονα.
Αγωνιστικά, απορώ πώς κάναμε την πιο βαριά ήττα φέτος από αυτή την ομάδα στον 1ο γύρο. Ποδόσφαιρο αλάνας παίζανε οι άλλοι, αλλά κι εμείς μέτριοι ήμασταν.
Λεό-Σέποβιτς δεν πρόσφεραν κάτι, ευτυχώς ο Σομποτσίνσκι απέφυγε τις πίτες, ο τέρμας δεν εμπνέει καμία σιγουριά. Ο Άγγλος δείχνει καλά στοιχεία, δεν έπαιξε πολύ πάντως και δεν πέρασαν απ' τα πόδια του πολλές μπάλες για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Μαχητικός ο Μπακαδήμας, έδωσε ό, τι είχε.
Το κοράκι ακύρωνε συνεχώς την επόπτρια, την άγχωσε και την έκανε κι αυτή τη βλακεία της σε μια υπόδειξη.
Με κρύο, με ζέστη, στην Α, στη Β ή στη Γ, υπάρχουμε αρκετοί που στηρίζουμε τον Ταύρο, πάντα και μόνο αυτόν, όπως και νά 'χει. Μακάρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση γιατί δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε στην απαξίωση των ΧΒ.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.965
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #24 στις: Τρι 14 Ιαν 2025 13:55 »
οι γνωστοι αγνωστοι που παντα εκαναν ταμειο το μαιο .....εκτος αν θιγονταν τα δικα τους συμφεροντα ...οποτε εκαναν ταμειο νωριτερα

ποδοσφαιρικη κουλτουρα και φιλοσοφια ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....καθως ολα τα ....ταμεια τους μας εβρισκαν ενα βημα πριν τον ταφο

ετσι ξερει και η βαβω μου

το θεμα ειναι να προστατευσεις την ομαδα πριν ερθει σε αυτη τη θεση....μετα απλως οπως ειπα πουλας φιλοσοφια του κωλου...την οποια αγοραζουν ολιγοι αφελεις...και οι υπολοιποι αμαρτωλοι

τα αλλα ειναι για τους αλλους 1821......