Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26  (Αναγνώστηκε 42333 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 20:42 »
Παράθεση
. 7.747 καρδιές, μία φανέλα, μία πόλη, μία ομάδα.

Sold out σε 48 ώρες!
https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/pas-giannina-eis-diarkeias-2025/26-vouchers

Μπορούμε να το κάνουμε; ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Γιατί στην πραγματικότητα, οι καρδιές που χτυπάνε για τον Άγιαξ της Ηπείρου είναι πολλές, πολύ περισσότερες χιλιάδες.
Είναι οι χιλιάδες που έζησαν χαρές, πίκρες, γκολ, νίκες, ήττες, πτώσεις και αναγεννήσεις.
Είναι οι χιλιάδες που μεγάλωσαν με αυτή την ομάδα, που την φόρεσαν στο στήθος, που την μάτωσαν, που την φώναξαν στις κερκίδες, που έκλαψαν στον πόνο και στη χαρά.

Ή τώρα, ή ποτέ:
Αυτά τα 7.747 εισιτήρια δεν είναι απλώς χαρτιά, είναι σημαίες, φωνές, καρδιές.
Είναι εισιτήρια "ζωής" για τον ΠΑΣ, είναι ο όρκος πίστης μας, είναι το αίμα μας στη φανέλα, η φωνή μας στο γήπεδο, το όνειρό μας που αρνείται να σβήσει.
Αυτή η προσπάθεια δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου, ούτε για εντυπώσεις.
Κάθε εισιτήριο διαρκείας, κάθε στήριξη, πάει κατευθείαν εκεί που πρέπει: στη σωτηρία, στο συμμάζεμα, στο ξαναχτίσιμο του Άγιαξ της Ηπείρου.

Κι αν στο τέλος δεν καταφέρουμε να αγωνιστούμε στη Super League 2, τίποτα δεν πάει χαμένο.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, η ομάδα θα είναι εδώ, κι όσοι έχουν το διαρκείας θα το χρησιμοποιήσουν κανονικά, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε.
Γιατί αυτά τα χρήματα δεν χάνονται — γίνονται κομμάτι της μάχης για να ξανασηκώσουμε τον ΠΑΣ.

Θέλω να πω και κάτι προσωπικό και το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα:
Αν δεν κάνουμε sold out, θα το θεωρώ προσωπική μου αποτυχία.
Όχι γιατί μπορώ να το κάνω μόνος μου, αλλά γιατί το έχω βάλει στην ψυχή μου, γιατί το ζω, γιατί πιστεύω ότι αν όλοι κάνουμε αυτό που μπορούμε, αυτό που νιώθουμε, θα τα καταφέρουμε.
Όχι αύριο. Όχι αργότερα. Τώρα...

Με το sold out δεν γεμίζουμε απλώς το γήπεδο.
Δίνουμε ανάσα, ζωή και μέλλον στον ΠΑΣ — για να σταθεί ξανά όρθιος, για να φωνάξουμε ξανά όλοι μαζί:
Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα, για την καψούρα που δεν πεθαίνει, για όλους εμάς που δεν μάθαμε ποτέ να τα παρατάμε.

*Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά των εισιτήριων διαρκείας:

Στην 1η φάση προπώλησης θα διατίθενται vouchers τα οποία σε δεύτερο χρόνο θα αντικατασταθούν με το επίσημο εισιτήριο διαρκείας.
Με την αγορά του voucher εξασφαλίζεται το εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2025/26. 

Το Εισιτήριο Διαρκείας περιλαμβάνει:
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια & αγώνες κατάταξης),
τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου και τους φιλικούς αγώνες για την ποδοσφαιρική
περίοδο 2025-26.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, θα έχουν το δικαίωμα διατήρησης της θέσης τους και θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους από την Τρίτη 15/07/2025 έως και την Πέμπτη 17/07/2025.
Όλες οι θέσεις που δεν θα ανανεωθούν μέχρι 17/07/2025 γίνονται διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων:

* ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας αφορά φιλάθλους από 6 έως 15 ετών (ημερομηνία γέννησης από το 2010 έως το 2019).
* ΜΑΘΗΤΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας αφορά τους φιλάθλους ηλικίας από 16 έως 18 ετών (ημερομηνία γέννησης από 2008-2009).
* ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας / πάσου σε ισχύ.
* ΑΝΕΡΓΩΝ εισιτήριο με επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.
* ΆΝΩ ΤΩΝ 65 ετών εισιτήριο διαρκείας αφορά τους φιλάθλους που έχουν γεννηθεί από το 1960 και πριν.
*ΓΥΝΑΙΚΩΝ εισιτήριο, αφορά τις γυναίκες φιλάθλους.

Κατά την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας ο κάτοχος του, είναι απαραίτητο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και το ΑΜΚΑ του.
Για τα εισιτήρια διαρκείας των ειδικών κατηγοριών οι κάτοχοι τους θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία (αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ, Φοιτητική ταυτότητα / πάσο, δελτίο ανεργίας).
Σε περίπτωση που μη τήρησης των όρων αγοράς, το εισιτήριο διαρκείας ακυρώνεται και τίθεται προς διάθεση για πώληση.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

*Ηλεκτρονικα στο https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-diarkeias-2025-2026 και στα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία της.   

Από ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΝΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 21:09 »
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 21:14 »
Παράθεση
Βγήκε μπροστά ο Σιόντης, έβγαλε τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ

O κύβος ερρίφθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλάζει σελίδα και μπαίνει στην εποχή του Νίκου Σιόντη. Ο Γιανννιώτης επιχειρηματίας βγήκε μπροστά και με σημερινή του ανάρτηση αναλαμβάνει να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει και να αποτρέψει τη διάλυση της. Ο Σιόντης θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρία διαρκείας, για την ακρίβεια vouchers που θα αντικατασταθούν με εισιτήρια διαρκείας και ζητάει από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα να ενισχύσει την προσπάθεια του. Οι τιμές των διαρκείας είναι 150 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα, 130 στην παλιά σκεπαστή και 100 ευρώ στη θύρα 10, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά βγαίνουν εισιτήρια στα δύο πέταλα (θύρες 1 και 7) με το εισιτήριο διαρκείας εκεί να κοστίζει μόλις 70 ευρώ.

passports

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 21:24 »
Τα πήραμε... Πάμε δυνατά ρε μάγκες!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 21:38 »
Να μην πάρει κανείς διαρκείας μέχρι να ξεκουμπιστούν επίσημα οι Χριστοβασίληδες.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 21:39 »
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 7
ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΛΛΙΆ ΣΚΟΥΛΑΡΊΚΙΑ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ
ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:02 »
Να μην πάρει κανείς διαρκείας μέχρι να ξεκουμπιστούν επίσημα οι Χριστοβασίληδες.
Φίλε επειδή έλαβα σοβαρά υπ'όψιν την πρόταση σου το έκλεισα ήδη το διαρκείας.Καλό βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:16 »
Φίλε επειδή έλαβα σοβαρά υπ'όψιν την πρόταση σου το έκλεισα ήδη το διαρκείας.Καλό βράδυ.

Δικαίωμα σου είναι αυτό φίλε. Εγώ μέχρι να φύγουν οι καταστροφείς της ομάδας, δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Ποιος μας εγγυάται ότι δε θα πάρουν και τα λεφτά από τα διαρκείας και θα εξαφανιστούν μετά?

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:20 »
Μπορεί να μου πει κάποιος το σφαλμα 46 που βγαζει η viva στη πληρωμή τι ειναι;

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:27 »
Πάμε δυνατά όλοι εξαφανίζουμε τα διαρκείας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε εναλλακτικές εδώ που φθάσαμε!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:32 »
Ρε παιδια συγνωμη αλλα εγω οικογενειακως ψωνιζω αθλητικα απο το HALL OF BRANDS ...
Aφηνω τη χρονια τουλαχιστον 300 ευρω + τις φανελες ΠΑΣ Γιαννινα που πηρα για τα μικρα μου 400 ευρω
Θελω να πιστευω οτι αυτο που κανει ειναι αγνο και εχει εξασφαλισει οτι δεν θα εμπλακουν οι ΧΒ
Σε περιπτωση που φανει απατη ή αφελεις ενεργειες τυπου ΄΄Παμε και οπου βγει΄΄  τοτε δεν θα ξαναψωνισω απο εκει
Και ουτε για καφε-παγωτο στη καφετερεια εννοειται
Φανταζομαι ολοι ετσι θα αντιδρασουμε
Δεν ειναι τοσο χαζος πιστευω
Διακυβευονται πολλα για τις επιχειρησεις του
Ομως ας δουμε και καποια ανακοινωση που να εξασφαλιζει τον παραγκωνισμο των Αφων απο την ομαδα ,για τον φοβο των Ιουδαιων ,αλλα και για να προχωρησει το προτζεκτ πιο γρηγορα
Τη Δευτερα περιμενω συνεντευξη τυπου ή πιο ξεκαθαρη ανακοινωση με λογια σταρατα

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:35 »
Παράθεση
48 ώρες διορία να δείξει ο λαός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για άλλη μια φορά το μεγαλείο του.
Αδέλφια
Αυτές οι μέρες δεν είναι απλώς μέρες προπώλησης.
 Είναι μέρες ευθύνης,
 μέρες απόφασης, μέρες που κρίνουν αν ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ μας θα σταθεί ξανά όρθιος ή όχι.
Δεν είναι ένα εισιτήριο.
Είναι φανέλα. Είναι ιστορία. Είναι όρκος και αυτός ο όρκος πρέπει να υπογραφεί από όλους μας.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει "θα δούμε".
Ή είμαστε εδώ, ή δεν υπάρχουμε καθόλου.
 Βάλε πλάτη στην πιο δύσκολη, αλλά πιο αληθινή μάχη.
Ο ΠΑΣ είναι εμείς. Είναι τα παιδιά μας, οι πατεράδες μας, οι φίλοι που λείπουν και θα ήταν εκεί αν μπορούσαν. Είναι τα δάκρυα στο Ζωσιμάδες, οι αγκαλιές μετά τα γκολ, τα τραγούδια που δεν σβήνουν ποτέ.
Δεν ζητάμε.
Απαιτούμε από τον εαυτό μας να σταθεί στο ύψος της Ιστορίας.
Και θα είμαστε εκεί.
Γιατί είμαστε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Όχι μόνο όταν κερδίζει.
Πάντα.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Υ.γ Οι καταστάσεις είναι οριακές αλλά χωρίς συγχωροχάρτια. Ενημερώνουμε πως στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον Νίκο Σιόντη !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 12.07.2025

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:36 »
Όσοι πιστοί προσέλθετε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:49 »
48 ώρες διορία να δείξει ο λαός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για άλλη μια φορά το μεγαλείο του.

Αδέλφια

Αυτές οι μέρες δεν είναι απλώς μέρες προπώλησης.

Είναι μέρες ευθύνης,
μέρες απόφασης, μέρες που κρίνουν αν ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ μας θα σταθεί ξανά όρθιος ή όχι.

Δεν είναι ένα εισιτήριο.

Είναι φανέλα. Είναι ιστορία. Είναι όρκος και αυτός ο όρκος πρέπει να υπογραφεί από όλους μας.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει "θα δούμε".

Ή είμαστε εδώ, ή δεν υπάρχουμε καθόλου.

Βάλε πλάτη στην πιο δύσκολη, αλλά πιο αληθινή μάχη.

Ο ΠΑΣ είναι εμείς. Είναι τα παιδιά μας, οι πατεράδες μας, οι φίλοι που λείπουν και θα ήταν εκεί αν μπορούσαν. Είναι τα δάκρυα στο Ζωσιμάδες, οι αγκαλιές μετά τα γκολ, τα τραγούδια που δεν σβήνουν ποτέ.

Δεν ζητάμε.

Απαιτούμε από τον εαυτό μας να σταθεί στο ύψος της Ιστορίας.

Και θα είμαστε εκεί.
Γιατί είμαστε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Όχι μόνο όταν κερδίζει.

Πάντα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Υ.γ Οι καταστάσεις είναι οριακές αλλά χωρίς συγχωροχάρτια. Ενημερώνουμε πως στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον Νίκο Σιόντη !

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 12.07.2025

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 22:53 »
Ρε παιδια συγνωμη αλλα εγω οικογενειακως ψωνιζω αθλητικα απο το HALL OF BRANDS ...
Aφηνω τη χρονια τουλαχιστον 300 ευρω + τις φανελες ΠΑΣ Γιαννινα που πηρα για τα μικρα μου 400 ευρω
Θελω να πιστευω οτι αυτο που κανει ειναι αγνο και εχει εξασφαλισει οτι δεν θα εμπλακουν οι ΧΒ
Σε περιπτωση που φανει απατη ή αφελεις ενεργειες τυπου ΄΄Παμε και οπου βγει΄΄  τοτε δεν θα ξαναψωνισω απο εκει
Και ουτε για καφε-παγωτο στη καφετερεια εννοειται
Φανταζομαι ολοι ετσι θα αντιδρασουμε
Δεν ειναι τοσο χαζος πιστευω
Διακυβευονται πολλα για τις επιχειρησεις του
Ομως ας δουμε και καποια ανακοινωση που να εξασφαλιζει τον παραγκωνισμο των Αφων απο την ομαδα ,για τον φοβο των Ιουδαιων ,αλλα και για να προχωρησει το προτζεκτ πιο γρηγορα
Τη Δευτερα περιμενω συνεντευξη τυπου ή πιο ξεκαθαρη ανακοινωση με λογια σταρατα

Για τις καλές προθέσεις του Σιόντη δεν έχω αμφιβολίες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι Χριστοβασίληδες δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. Δεν έχουν πει επίσημα ότι φεύγουν από την ομάδα. Ποιος μας λέει για παράδειγμα ότι αν ο Σιόντης φτιάξει το κλίμα και μαζέψει τον κόσμο και τα χρήματα από τα διαρκείας, δε θα αποφασίσουν μετά οι Χριστοβασίληδες να συνεχίσουν στην ομάδα? Ποιος μας λέει ότι ο Σιόντης δεν είναι απλά ένας σωτήρας της ομάδας και ότι δε θα αποχωρήσει μετά?

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:03 »
Αν και κάτοικος Αττικής, που σημαίνει δυνατότητα παρακολούθησης 3-4 ματς το χρόνο, το καθήκον μου το έκανα, διαρκείας για μένα και τον γιό μου στην 9.
Καλή τύχη στον Σιόντη και την ομάδα!

Ε τώρα αν είναι να πάνε στα χέρια των αδερφών, χαλάλι στη γυφτιά τους, απλά την επομένη μαζί τους δε θα υφίσταται και hall of brands.
Αλλά δε νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:03 »
Εισιτήριο πήρα. Ο επόμενος!

Τόσα χρόνια, πέρα δώθε Θεσσαλονίκη. Σιγά το έξοδο. Έχουμε πληρώσει σε πετρέλαια τα διαρκείας 200 χρόνων

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:03 »
Κανένας δε μας υπόσχεται τίποτα. Όλα είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρουμε για την αγάπη που έχουμε στην ομάδα μας. Οι χβληδες δεν πρόκειται να μείνουν να εκμεταλλευτούν τα λεφτά του κόσμου γιατί πλέον θα φάνε ξύλο.

Τα λεφτά μπορεί να πάνε χαμένα αλλά δε θα τα πάρουν αυτοί.
Εγώ προσωπικά θα αγορασω κι ας πιαστώ και μαλακας.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:28 »
Παιδιά το εισιτήριο είναι voucher και τα λεφτά πάνε στην εταιρεία του Σιόντη. Όποιος πήρε εισιτήριο το είδε... Οι ΧΒ δεν έχουν καμία ανάμειξη...

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:32 »
Δε γίνεται να έχει βγει τόσο μπροστά για τους άλλους... Επίσης έχει βάλει ορκωτούς και έχει γίνει διαδικασία για να βγάλει η ΕΕΑ για μεταβίβαση...

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν όντως έχουμε μόνο 48 ώρες για να πωληθούν 7000+ διαρκείας. Μου φαίνεται αδύνατο ακόμα για ομάδες τύπου αεκ κτλπ. Ο χρόνος δηλαδή όχι η ποσότητα.

Αυτό για να πετύχει θα χρειαζόταν γεμάτο μήνα

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:35 »
Εγώ το πήρα το διαρκείας κι ας μένω μακριά και δε θα μπορώ να πάω γήπεδο. Αν πάει στραβά ας είναι τα τελευταία λεφτά που δίνω για την ομάδα μου. Τουλάχιστον θα πω ότι το προσπάθησα κι εγώ όσο μπορούσα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:38 »
Εγώ το πήρα το διαρκείας κι ας μένω μακριά και δε θα μπορώ να πάω γήπεδο. Αν πάει στραβά ας είναι τα τελευταία λεφτά που δίνω για την ομάδα μου. Τουλάχιστον θα πω ότι το προσπάθησα κι εγώ όσο μπορούσα.

Τουλάχιστον αν έρθει η καταστροφή θα μπορούμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας στα μάτια και να τους πούμε ότι εμείς στο μέτρο που μπορούσαμε προσπαθήσαμε.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:45 »
Εδώ που είμαστε μόνο ένας ένας δρόμος υπάρχει:

Όλοι διάρκειας και ας μην ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε του χρόνου.

Πιστεύω ότι οι καταστροφείς της ομάδας θα την κάνουν όπως και να έχει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:50 »
Τα λεφτά πάνε στην εταιρεία του Σιόντη γι αυτό και τα έδωσα.
Δεν έχει να κάνει τίποτα με τα μ@λ@κισμενα. Τώρα αν κάνει τόσο μεγάλη κομπίνα, που πλέον αφού προχωράει συνεχώς δεν το πιστεύω, δε θα βρει μαγαζί την άλλη μέρα σίγουρα.

Έβλεπα τις θύρες και έχουν φύγει πολλά εισιτήρια παιδιά. Ειδικά στην 9-10.

Δεν πεθαίνει ο ΠΑΣ μας!!!
 :pas:

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 23:54 »
Παιδιά το εισιτήριο είναι voucher και τα λεφτά πάνε στην εταιρεία του Σιόντη. Όποιος πήρε εισιτήριο το είδε... Οι ΧΒ δεν έχουν καμία ανάμειξη...

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν το είπα για τώρα, αλλά όταν απο την εταιρία του Σιόντη περάσουν με το καλό στην ΠΑΕ. Αλλά επαναλαμβάνω δε το πιστεύω.