Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26  (Αναγνώστηκε 43517 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 16:46 »
Κάναμε το χρέος μας κιας μένουμε μακριά! Κιας έρθουμε στην πόλη μας λίγες φορές να δούμε την ομάδα μας. Και όχι το φτηνό αλλά στην μεγάλη, κιας μην μας περισέβουν.Το κάναμε και παλιότερα καί τό δίναμε σε φίλους και συγγενείς, τώρα σε κανέναν, δεν το δίνω σε κανένα γιατί θα το έχω να το βλέπω όταν δεν θα μπορώ να ανέβω και να μου θυμίζει ότι αυτή την ομάδα εμείς οι φίλαθλοι της δεν την αφήσαμε να σβήσει, γιατί ο ΠΑΣ είναι ΙΔΕΑ και αυτό την κάνει την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου για όλους εμάς! Όχι στα λόγια αλλά στην πράξη! Όλοι να βάλουν πλάτη για την ομάδα τώρα που μας χρειάζεται. Ακόμα και με δανεικά.
Όχι 5.000 διαρκείας είναι μικρό το νούμερο γιαυτή την ομάδα, γιαυτές τις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές! 7.747 Διαρκείας, σιγά τον αριθμό είναι πολύ μικρός για το μέγεθος του ΠΑΣ μας!!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 17:28 »
Μπορούμε να δούμε με κάποιον τρόπο πόσα διαρκείας έχουν φύγει μέχρι τώρα? Φαίνεται κάπως αυτό? Ή μόνο με μέτρημα?
Αν είναι μόνο με μέτρημα,το έχει κάνει κάποιος?😛

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 17:55 »
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο να αγοράσουν μαζικά εισιτήρια και να τα χορηγήσουν στους υπαλλήλους τους: π.χ μια καφετέρια να πάρει 10 εισητηρια και να τα δώσει δώρο στους υπαλλήλους της. Και άλλες ,πιο μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο αριθμό.
Άντε συμπατριώτες μας. Οι πρόγονοι μας έφτιαξαν όλη την Αθήνα με τις χορηγίες τους!
Ας το ξανακάνουμε!!! Ηπειρώτες είμαστε!

Σημ: Επειδή δεν θέλω να  δημοσιοποιήσω το μην στο Facebook ως πρόσωπο, μπορεί όποιος θέλει να το ανεβάσει χωρίς όνομα!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 17:55 »
Μπηκα στον πειρασμο μια και ειχα ελευθερια χρονου το πρωι να υπολογισω χοντρικα τις μη διαθεσιμες θεσεις, οντως τις εβγαζα καπου 1000. Ομως δεν ξερω αν σε αυτες συμπεριλαμβανονται τα περσινα διαρκειας. Αν οχι, 1000 εισιτηρια σε περιπου 18 ώρες για ομαδα διαλυμενη και με οριζοντα το κενο ειναι ειδηση για viral που λενε.

Ομως οσα και αν αποκτηθουν στο 48ωρο δε σημαινει οτι θα ειναι ο τελικός αριθμος!
Υπαρχει κοσμος που ακομα δε γνωριζει αλλα νοιαζεται. Υπαρχει κοσμος που περιμενει να παει 1η του μηνα να πληρωθει στερουμενος κατι άλλο. Υπαρχει κοσμος που περιμένει να ξεκουμπιστουν οι ολετηρες της ομάδας. Υπαρχει κοσμος που θελει να δει προοπτικές και υπαρχει κοσμος που βλεποντας να κανουν την αρχη πι πρωτοι θα παρασυρθει αναποφευκτα! Ειναι σαν μια επανασταση!

Οσο η αβεβαιοτητα θα γινεται σιγουρια και η σιγουρια θα φερνει χτισιμο ομαδας και νεους χρηματοδοτες, και οι χρηματοδοτες νεες προοπτικες που θα δυναμωνουν και οταν φυγουν και με τη σφραγιδα τα παιδακια και καμφθουν οι δικαιολογημενες ενστασεις και των τελευταίων, τοσο το νουμερο θα αυξανει! Μεχρι Σεπτεμβρη ειναι 2 μηνες ακομα!

Αν βρει τους απαιτουμενους συμπαίχτες που ψαχνει ο Σιοντης, ενα υβριδικο μοντελο λαικης βασης με λιγους δυνατους και παρα πολλους ασθενεστερους συμπαικτες (κοσμος) θα ειναι κοντα και ισως οτι καλυτερο στην 60ετη ιστορια του ΠΑΣ ως διοικηση.

Τοσο κοντα και τοσο μακρυα, αν ομως πετυχει θα ειναι τοσο δυνατο που (για τα δικα τους συμφεροντα) κολοσσοι που τωρα αδιαφορουν μετα θα τρεχουν να μπουν πρωτοι στη φανελα και οχι μονο!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 13 Ιούλ 2025 17:59 από PAS A TEMPOS »

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 18:21 »
Μπηκα στον πειρασμο μια και ειχα ελευθερια χρονου το πρωι να υπολογισω χοντρικα τις μη διαθεσιμες θεσεις, οντως τις εβγαζα καπου 1000. Ομως δεν ξερω αν σε αυτες συμπεριλαμβανονται τα περσινα διαρκειας. Αν οχι, 1000 εισιτηρια σε περιπου 18 ώρες για ομαδα διαλυμενη και με οριζοντα το κενο ειναι ειδηση για viral που λενε.

Ομως οσα και αν αποκτηθουν στο 48ωρο δε σημαινει οτι θα ειναι ο τελικός αριθμος!
Υπαρχει κοσμος που ακομα δε γνωριζει αλλα νοιαζεται. Υπαρχει κοσμος που περιμενει να παει 1η του μηνα να πληρωθει στερουμενος κατι άλλο. Υπαρχει κοσμος που περιμένει να ξεκουμπιστουν οι ολετηρες της ομάδας. Υπαρχει κοσμος που θελει να δει προοπτικές και υπαρχει κοσμος που βλεποντας να κανουν την αρχη πι πρωτοι θα παρασυρθει αναποφευκτα! Ειναι σαν μια επανασταση!

Οσο η αβεβαιοτητα θα γινεται σιγουρια και η σιγουρια θα φερνει χτισιμο ομαδας και νεους χρηματοδοτες, και οι χρηματοδοτες νεες προοπτικες που θα δυναμωνουν και οταν φυγουν και με τη σφραγιδα τα παιδακια και καμφθουν οι δικαιολογημενες ενστασεις και των τελευταίων, τοσο το νουμερο θα αυξανει! Μεχρι Σεπτεμβρη ειναι 2 μηνες ακομα!

Αν βρει τους απαιτουμενους συμπαίχτες που ψαχνει ο Σιοντης, ενα υβριδικο μοντελο λαικης βασης με λιγους δυνατους και παρα πολλους ασθενεστερους συμπαικτες (κοσμος) θα ειναι κοντα και ισως οτι καλυτερο στην 60ετη ιστορια του ΠΑΣ ως διοικηση.

Τοσο κοντα και τοσο μακρυα, αν ομως πετυχει θα ειναι τοσο δυνατο που (για τα δικα τους συμφεροντα) κολοσσοι που τωρα αδιαφορουν μετα θα τρεχουν να μπουν πρωτοι στη φανελα και οχι μονο!

Λογικά στο σχεδιαγραμμα των θέσεων οι μη διαθέσιμες είναι τα διαρκείας που πουλήθηκαν χθες + τα δεσμευμένα περυσινά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 20:07 »
Εμένα μου έβγαλε ότι δεν έχω e banking και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τι κανω;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 20:59 »
Εγώ θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν και ξέρω ότι είναι πιθανό να φάω βρίσιμο.

1) Η κίνηση αυτή με τα vouchers σε τι αποσκοπεί? Να καλυφθούν τα πρώτα έσοδα της ομάδας (πχ 2-3 μήνες)? Η χρονιά δε βγαίνει μόνο με αυτά.

2) Ο Σιόντης αν θέλει να σώσει την ομάδα, γιατί δε βάζει από τη τσέπη του το ποσό αυτό? Γιατί ζητάει από το κόσμο να βάλει λεφτά και πλάτη, πριν το κάνει αυτός ο ίδιος?

3) Ο Σιόντης τι ρόλο έχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα? Αν μαζευτεί το ποσό που θέλει, θα γίνει πρόεδρος της ομάδας?

4) Οι Χριστοβασίληδες θα αποχωρήσουν έτσι αθόρυβα και θα αφήσουν το τιμόνι στον Σιόντη, χωρίς καμία απαίτηση?

5) Η ανακοίνωση του λέει ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπορεί να μην παίξει Super League 2. Αν παίξει σε μικρότερη κατηγορία τι θα γίνουν αυτές οι 300-400 χιλιάδες που θα μαζευτούν?

6) Πιστεύετε ότι ο Σιόντης αν κατέβει η ομάδα κανονικά στη Β, έχει σκοπό να ρίξει χρήμα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει?

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 21:21 »
Εμένα μου έβγαλε ότι δεν έχω e banking και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τι κανω;

Σε όποιον βγάζει θέματα... Το ιδανικό είναι να πάει αύριο σε public... Μπορείς να πάρεις και από εκεί...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 21:37 »

Σε όποιον βγάζει θέματα... Το ιδανικό είναι να πάει αύριο σε public... Μπορείς να πάρεις και από εκεί...

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 22:35 »

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Λεφτά και ΑΜΚΑ

Αν έχεις revolut κάνε το από εκεί. Θα σου κάνει ακύρωση της συναλλαγής την πρώτη φορά θα μπεις στην εφαρμογή της revolut και θα σου λέει να βάλεις την εταιρία του Σιόντη στις ασφαλείς συναλλαγές ώστε να μη χρειάζεται διπλοτσεκαρισμα η συναλλαγή.
Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία για τα εισιτήρια και γίνεται η πληρωμή κανονικά.
Μετά αν θες ξαναρυθμιζεις να ζητάει διπλοτσεκαρισμα να είσαι και καλυμμένος μη κάνουν καμιά αγορά στο μελλοντιποτα πιτσιρίκια που θα παίζουν με το κινητο και σου έρθει το μισό hall of brands σπίτι  :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 13 Ιούλ 2025 22:40 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 22:46 »

1) Η κίνηση αυτή με τα vouchers σε τι αποσκοπεί? Να καλυφθούν τα πρώτα έσοδα της ομάδας (πχ 2-3 μήνες)? Η χρονιά δε βγαίνει μόνο με αυτά.

2) Ο Σιόντης αν θέλει να σώσει την ομάδα, γιατί δε βάζει από τη τσέπη του το ποσό αυτό? Γιατί ζητάει από το κόσμο να βάλει λεφτά και πλάτη, πριν το κάνει αυτός ο ίδιος?

3) Ο Σιόντης τι ρόλο έχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα? Αν μαζευτεί το ποσό που θέλει, θα γίνει πρόεδρος της ομάδας?

4) Οι Χριστοβασίληδες θα αποχωρήσουν έτσι αθόρυβα και θα αφήσουν το τιμόνι στον Σιόντη, χωρίς καμία απαίτηση?

5) Η ανακοίνωση του λέει ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπορεί να μην παίξει Super League 2. Αν παίξει σε μικρότερη κατηγορία τι θα γίνουν αυτές οι 300-400 χιλιάδες που θα μαζευτούν?

6) Πιστεύετε ότι ο Σιόντης αν κατέβει η ομάδα κανονικά στη Β, έχει σκοπό να ρίξει χρήμα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει?
Πρώτα όμως προέτρεψες τον κόσμο να μην πάρει διαρκείας και μετά εξέφρασες τις απορίες σου,
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 22:56 »

Πρώτα όμως προέτρεψες τον κόσμο να μην πάρει διαρκείας και μετά εξέφρασες τις απορίες σου,

Ακόμα αυτή είναι η άποψη μου. Ο Σιόντης μπορεί να βάλει λεφτά από την τσέπη του για να σωθεί η ομάδα και ύστερα να ζητήσει να χρεωθεί ο κόσμος. Δεν έχει καμία λογική αυτό που ζητάει. Λέει βάλτε λεφτά αλλά δε ξέρω σε ποια κατηγορία θα παίζουμε, δε ξέρω ποια θα είναι η διοίκηση. Πάμε και όπου βγει δηλαδή η φάση. Αν έκανε αυτός πρώτος κίνηση, κάλυπτε τα πρώτα έξοδα της ομάδας και ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε και με τι διοίκηση, θα προέτρεπα το κόσμο να βοηθήσει. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να έχει σοβαρές απαιτήσεις, όχι να βάζει πάντα πλάτη χωρίς να ξέρει που και πως πάει η ομάδα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 23:03 »
Δηλαδή έχουμε απαίτηση από τον Σιόντη και τον κάθε Σιόντη να βάλει λεφτά, από  τις τοπικές εταιρίες να δώσουν χορηγίες και εμείς να καθόμαστε να κάνουμε κριτική από τα κινητά μας και να λέμε αυτός έδωσε και αυτός δεν έδωσε.

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να δείξουμε στον νέο επενδυτή ότι η κατάντια των Ζωσιμάδων ήταν λόγω Χριστοβασίλη και όχι λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

Ο ξεσηκωμός τις τελευταίες 30 ώρες είναι τεράστιος και από αύριο που θα έχει και φυσικά σημεία πώλησης πιστεύω οι πωλήσεις θα εκτοξευθούν.
Δική μου εκτίμηση μέχρι Τετάρτη Πέμπτη θα έχουμε 4 χιλιάδες διάρκειας. Σε 6 μέρες. Μια ομάδα που δεν ξέρει αν θα παίζει β ή Γ εθνική. Αυτό τα λέει όλα για το πόσο καυλωμένος είναι ο κόσμος με την επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησιας

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 23:05 »
Ολοι δικαιούνται άποψη. Ευτυχώς από χθες υπάρχει ένα ΠΑΣολεδικο ρεύμα σε όλον τον κόσμο που διαφωνεί μαζί σου και έτσι η ομάδα παίρνει φιλί ζωής με μπροστάρη τον μεγαλο μαγκα Νίκο.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 13 Ιούλ 2025 23:11 »
Ναι προφανώς έχουμε απαίτηση από κάποιον που εμφανίζεται σαν σωτήρας της ομάδας, να κάνει μεγάλα βήματα πρώτος. Άμα δεν είχε σκοπό να τα κάνει, γιατί βγήκε μπροστά? Αν έχει σκοπό να τα κάνει πιο μετά, πρέπει να μας το πει και να μας εξηγήσει γιατί δε μπορεί να τα κάνει τώρα. Όταν ένας άνθρωπος αναλαμβάνει τόσο μεγάλο ρόλο, πρέπει να είναι ξεκάθαρος σε όλα. Όχι να κάνουμε βήματα στα τυφλά. Αν δε βρεθεί συμπαίκτης που ζήτησε ο Σιόντης, θα κρατήσει την ομάδα μόνος του? Έχει τη δύναμη να το κάνει?

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:03 »
Υπάρχει η καχυποψία, που είχα κι εγώ και πολλοί αλλά υπάρχει και ο μηδενισμός.
Ο Σιόντης δε νομίζω ότι ήθελε να πάρει ποτέ την ομάδα, ούτε έχει τα λεφτά να το κάνει μόνος του. Ίσως μετά από συζητήσεις και ίσως ο πατέρας του να τον πίεσε να μπει μπροστά για να κάνει την προσπάθεια να σωθεί ο ΠΑΣ.
Είναι ο μόνος που προσπαθεί να σώσει τον ΠΑΣ.

Πώς γίνεται να ζητάς, μαλλον όχι ζητάς ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δώσει κάποιος τα λεφτά του, όταν εσύ δεν θες να δώσεις έστω 70 ευρώ για να βοηθήσεις την ομάδα που αγαπάς;
Θες να τα πληρώσει όλα να κάνει τον ΠΑΣ μεγάλο και μετά να πάρεις διάρκειας;
Πιστεύεις ότι τα διαρκείας είναι για να σώσουν τον ΠΑΣ και να βγει αυτός να κάνει τον σωτήρα.  Και 4000 κόσμος να είναι με μέσο όρο 100 ευρώ είναι 400.000 ευρώ . Δε φτάνουν για τίποτα. Το λογικό είναι να θέλει να δείξει ότι ο κόσμος είναι εδώ για να μπουν κι άλλοι.
Θέλεις σε λίγες μέρες από την αφάνεια να έχουμε ομάδα που διεκδικεί άνοδο;
Γνώμη σου το να μη θες να βοηθήσεις τον Σιόντη και τον κάθε Σιόντη το να απαιτείς τα λεφτά του και να μηδενίζεις την προσπάθεια του είναι άλλο όμως.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:21 »
προφανώς υπάρχει παρανόηση (αν αναφέρεσαι και σε μήνυμα που έγραψα και σε άλλη γωνιά του pas.gr) ...
ΔΕΝ έγραψα πουθενά ότι απαιτώ από το Σιόντη να δώσει έστω και ένα ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις και για ΟΛ@Σ τ@ς φιλάθλους. Καθεμία/καθένας κρίνει με βάση τις δυνατότητες και το συμφέρον του.

Απλά να υπενθυμίσω ότι η εταιρία ΠΑΣ για το λογαριασμό της οποίας καταβάλλουν πολλοί χρήματα έχει ιδιοκτήτες τους αδελφούς Χρηστοβασίλη. Το ότι το ποσό φαίνεται να πηγαίνει στην εταιρεία του αξιέπαινου κ. Σιόντη απλά αυξάνει το μέγεθος της παρανομίας ! Αλήθεια στην εφορία πώς θα δικαιολογηθούν τα έσοδα; τι παρέχει η εν λόγω εταιρία ; Μιλάμε για στοιχειώδη λάθη ... τα οποία θέλω να πιστεύω ότι γίνονται με καλή πρόθεση.
Τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει πρώτα την μεταβίβαση με νομικούς όρους που θα αφήνουν μεγάλο μέρος του χρέους στην οικογένεια Χρηστοβασίλη και μετά να γίνει αντίστοιχη κίνηση και τότε ας πουλήσει και περισσότερα διαρκείας από όσα χωράει το γήπεδο ! 
Αναλογιστείτε τι θα συμβεί αν η οικογένεια Χρηστοβασίλη βάλει ως όρο παραχώρησης να μην έχει καμία ευθύνη έστω και μόνο για τα 3 εκατομμύρια που έχει πάρει η δικιά τους εταιρία για αγνώστου τύπου υπηρεσίες. Σε τέτοια περίπτωση δεν μας σώζουν ούτε 30.000 διαρκείας. Ήμουν - και τοποθετήθηκα και δημόσια σε δύσκολους και τότε καιρούς- υπέρμαχος της εταιρίας λαϊκής βάσης αλλά αυτό προϋποθέτει ότι ξεκινάς από το μηδέν και έχεις και την ιδιοκτησία... Εταιρεία λαϊκής βάσης με αφετηρία μείον εκατομμύρια και με ιδιοκτήτες τους ίδιους που την έφεραν σε αυτό το σημείο δεν στέκει...   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Ιούλ 2025 08:33 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:28 »
Στον Βαγγέλη απάντησα και όχι σε εσένα φίλε μου!

Εσύ αναφέρεσαι σε Παρανομία; Δίνει προσωρινά voucher που όταν πάρει την ομάδα θα γίνουν διαρκειας.
Δηλαδή θέλει να σου κλέψει το κατοσταρικο;

Ίσως δεν έχει βρει ακόμη την ομάδα που χρειάζεται για να μπορέσει να πάρει την ομάδα.
Θέλουμε να καταστραφεί ο ίδιος παίρνοντας τόσα χρέη;
Ψάχνουμε κάποιο κορόιδο;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:38 »

Ακόμα αυτή είναι η άποψη μου. Ο Σιόντης μπορεί να βάλει λεφτά από την τσέπη του για να σωθεί η ομάδα και ύστερα να ζητήσει να χρεωθεί ο κόσμος. Δεν έχει καμία λογική αυτό που ζητάει. Λέει βάλτε λεφτά αλλά δε ξέρω σε ποια κατηγορία θα παίζουμε, δε ξέρω ποια θα είναι η διοίκηση. Πάμε και όπου βγει δηλαδή η φάση. Αν έκανε αυτός πρώτος κίνηση, κάλυπτε τα πρώτα έξοδα της ομάδας και ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε και με τι διοίκηση, θα προέτρεπα το κόσμο να βοηθήσει. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να έχει σοβαρές απαιτήσεις, όχι να βάζει πάντα πλάτη χωρίς να ξέρει που και πως πάει η ομάδα.

Εγώ να κάνω ένα ερώτημα έστω και προσωπικό επίπεδο αλλά και σε γενικό περισσότερο?
Που ήταν όλοι αυτοί οι κριτές των προσπαθειών τόσο χρόνια εφόσον έβλεπαν την κατρακύλα της ομάδας?
Γιατί κάθε μέρα δε διαβάζαμε και ένα σχόλιο τους? 10 νοματαιοι ήμασταν εδώ μέσα και γράφαμε κριτικές για τους Χβδες. Καλές και κακές, με τις κακές περισσότερες.
Πότε τα τοπικά αρδακια έβγαλαν τόσο πασολεδικο λόγο τόσα χρόνια? Σε αυτό υπάρχει άμεση απάντηση, ότι τώρα θα τρώγαν σκατα και κατά εμε πρέπει να τους τα ρίξει να τα φάνε ο Σιόντης και ο κάθε Σιόντης που θα αναλάβει.
Καθίστε μερικοί και σκεφτείτε λίγο, που εύκολα σχολιάζετε και κρίνετε, τι έχει απομείνει από αυτή την ομάδα και τι προσπαθεί κάποιος να φτιάξει με στάχτες.
Το γράφαμε και πριν μήνες, το μαγαζί είχε ταμπέλα κατεδαφίζεται και σεις μου συζητάτε σα τις γειτόνισσες, ότι αυτός που το πήρε δεν πρόσεξε τα μπαλκόνια ή αν έχει χαρτιά στα χέρια του.
Πέφτει κύριοι η οικοδομή, πέφτει; Απλά μπήκε κάποιος μέσα να κρατήσει τις κολώνες. Εμείς έχουμε χρέος ανθρώπινο να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Αυτό τίποτε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:43 »
Λογικά σου ζητάει η τράπεζα έγκριση της συναλλαγής.Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους όμως.

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:43 »
Διορθώστεμε αν κάνω λάθος αλλά ο άνθρωπος είπε δεν μπορώ μόνος μου, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, μπήκε μπροστά και τρέχει μόνος του να βρει συμπαίχτες και χορηγούς για να καλυφθεί το οικονομικό βάρος της χρονιάς. Εγώ καταλαβαίνω ότι μέσα σαυτούς είναι και οι φίλαθλοι, το κομμάτι των εσόδων των διαρκείας δηλαδή που όμως αυτό θα πυροδοτήσει και το ενδιαφέρον  επενδυτών και πολύ περισσότερο των χορηγών. Αν όμως γίνει ένα μεγάλο μπάμ με sold out ή έστω με 5.000 διαρκείας αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη γιατί εκτός από τυχών επενδυτές και χορηγούς θα είναι ένα τεράστιο ταμειακό μαξιλαράκι για να μπορέσει να μπει και αυτός ακόμα και αν δεν βρεθεί ο μεγάλος συμπαίχτης που ψάχνει. Σε κάθε περίπτωση με αυτό το ποσό που στο μάξιμουμ μπορεί να  φτάσει ίσως και το 1.000.000€ ενώ στα 5.000 διαρκείας τα 600.000€ θα έχει μια εικόνα για τι ποσό χρειάζεται να βάλει ο ίδιος και όσοι τους ζητά να μπουν για να βγει η χρονιά. Θα έχει μια εικόνα και για την δυναμική που αναπτύσσεται και για την επόμενη χρονιά! Έτσι θα έχει συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις όταν ζητά από κάποιον -ους χρήματα και μια ελπιδοφόρα προοπτική στήριξης από τους φιλάθλους να τους δελεάσει!

Χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει για να περιμένουμε να δούμε πρώτα αν θα συμπορεύτουν κιάλλοι στο μεγάλο ρίσκο που παίρνει ο άνθρωπος ή αν θα μαζευτούν χορηγίες. Προφανώς και γίνονται όλα μαζί, γρήγορα και άμεσα.
Αλλά και χρόνος να υπήρχε άποψη μου είναι ότι πάλι κάθε προσπάθεια ξεκινά από τους φιλάθλους καί τά διάρκειας.

* Υ.Γ. Δεν σε παίρνει κανείς σοβαρά όταν πας σε κάποιον να μπει μαζί σου σε ένα μεγάλο ρίσκο και του λές:  βάλε εσύ τα πολλά ή τα μισά δεν ξέρω ( χωρίς να ξέρεις και το ποσό που του ζητάς) και πάμε να αναστήσουμε μια ομάδα με 5,6,7 (δεν ξέρω πόσα) εκατομμύρια χρέη, με 5-6 δελτία, με 800 περσινά διαρκείας και με χορηγούς ανύπαρκτους ως αυτή τη στιγμή!!!
Ε ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΈΤΣΙ!!!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:50 »

Εγώ να κάνω ένα ερώτημα έστω και προσωπικό επίπεδο αλλά και σε γενικό περισσότερο?
Που ήταν όλοι αυτοί οι κριτές των προσπαθειών τόσο χρόνια εφόσον έβλεπαν την κατρακύλα της ομάδας?
Γιατί κάθε μέρα δε διαβάζαμε και ένα σχόλιο τους? 10 νοματαιοι ήμασταν εδώ μέσα και γράφαμε κριτικές για τους Χβδες. Καλές και κακές, με τις κακές περισσότερες.
Πότε τα τοπικά αρδακια έβγαλαν τόσο πασολεδικο λόγο τόσα χρόνια? Σε αυτό υπάρχει άμεση απάντηση, ότι τώρα θα τρώγαν σκατα και κατά εμε πρέπει να τους τα ρίξει να τα φάνε ο Σιόντης και ο κάθε Σιόντης που θα αναλάβει.
Καθίστε μερικοί και σκεφτείτε λίγο, που εύκολα σχολιάζετε και κρίνετε, τι έχει απομείνει από αυτή την ομάδα και τι προσπαθεί κάποιος να φτιάξει με στάχτες.
Το γράφαμε και πριν μήνες, το μαγαζί είχε ταμπέλα κατεδαφίζεται και σεις μου συζητάτε σα τις γειτόνισσες, ότι αυτός που το πήρε δεν πρόσεξε τα μπαλκόνια ή αν έχει χαρτιά στα χέρια του.
Πέφτει κύριοι η οικοδομή, πέφτει; Απλά μπήκε κάποιος μέσα να κρατήσει τις κολώνες. Εμείς έχουμε χρέος ανθρώπινο να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Αυτό τίποτε άλλο.

Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά εδώ ήμουν και έλεγα τη γνώμη μου. Από όταν τελείωσε το πρωτάθλημα μέχρι τώρα περίμενα εξελίξεις για να μπω να σχολιάσω ξανά. Αυτό με την οικοδομή είναι σαν να μου λες, ότι έτσι και αλλιώς θα πέσει απλά καθυστερούμε για λίγο το μοιραίο. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Σιόντη, τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε ακραία κατάσταση και για να βγει χρειάζονται σημαντικά βήματα και πολύ χρήμα δυστυχώς. Για αυτό επιμένω ότι πρώτα έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα και μετά όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει, έπρεπε να προσφέρει στην ομάδα. Μακάρι να έχω άδικο και να είμαστε σε σωστό δρόμο. Μακάρι να απαντηθούν όλα μου τα ερωτήματα σύντομα και η ομάδα να επανέλθει εκεί που της αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 00:54 »

Το καλοκαίρι του 2003 ο ΠΑΣ ήταν ξανά στον αέρα.Δεν θυμάμαι αν είχε γίνει διοίκηση πρωτοδικείου ή ήταν πάλι διοίκηση σωτηρίας.Χρειαζόταν 100 Κ για να παίξει στην Β εθνική και τα τρέχοντα έξοδα τότε να χτιστεί ομάδα.Ο κόσμος το έκανε το θαύμα του τότε.Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Τσώλη να λέει για την μάνα με το παιδί με ειδικές ανάγκες που δεν της περίσευαν και είχε οικονομικές δυσκολίες και να θέλει χρήματα για φάρμακα να δίνει 5 ευρώ για τον ΠΑΣ γιατί το παιδί της χαιρόταν με τον ΠΑΣ.
Σε αυτό το σημείο είμαστε ξανά.Τώρα.Τότε όλα κρεμόταν από μια κλωστή.Ίσα ίσα να κατέβει η ομάδα.Ρώτησε κανένας αν ήταν ο Κολεμπάς πρόεδρος;Αν είχε τις μετοχές;Αν αν αν;
Θα το κάνουμε και τώρα για αυτό που αγαπάμε.Για αυτό που μας έχει χαρίσει χαρές και πίκρες πολλές.Θα παλέψουμε μέχρι τέλους.Αν τα καταφέρουμε,τα καταφέραμε.Αλλιώς τουλάχιστον προσπαθήσαμε.Όμως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:03 από fon7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:06 »
Εντάξει vaggelis σεβαστή η άποψη σου, μην πάρεις διάρκειας.
Πάρε μετά όταν είσαι σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:08 »

Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά εδώ ήμουν και έλεγα τη γνώμη μου. Από όταν τελείωσε το πρωτάθλημα μέχρι τώρα περίμενα εξελίξεις για να μπω να σχολιάσω ξανά. Αυτό με την οικοδομή είναι σαν να μου λες, ότι έτσι και αλλιώς θα πέσει απλά καθυστερούμε για λίγο το μοιραίο. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Σιόντη, τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε ακραία κατάσταση και για να βγει χρειάζονται σημαντικά βήματα και πολύ χρήμα δυστυχώς. Για αυτό επιμένω ότι πρώτα έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα και μετά όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει, έπρεπε να προσφέρει στην ομάδα. Μακάρι να έχω άδικο και να είμαστε σε σωστό δρόμο. Μακάρι να απαντηθούν όλα μου τα ερωτήματα σύντομα και η ομάδα να επανέλθει εκεί που της αξίζει.

100 ευρώ ρε φίλε ζητήσανε! Δε σου ζήτησε να του γράψεις το σπίτι σου. Αν δεν έχεις τα χρήματα, είναι σεβαστό, αλλά αμα σκέφτεσαι επενδυτικά τα 100€ ξέχνα το. Στο κάτω κάτω θα δεις 20 ματς στη γ εθνική. Επενδύεις σε ιδέα. Μόνο ψυχική ικανοποίηση σου φέρνει. Δε σου είπαμε να μπεις μέτοχος. Είμαστε δεν είμαστε σε σωστό δρόμο,how cares που λένε και στο χωριό μου. πολεμάμε με ότι έχουμε Πες ότι άνοιξες ένα μπουκάλι λιγότερο στη ζωής σου. Άσε τις διαπιστώσεις και τρέξε να πάρεις εισιτήριο. Πες μας ποιος είσαι να σου κερνάμε τα καφεδάκια στο ημίχρονο. Που να βρεθείς και σε κάνα σταυροδρόμι της ζωής σου και πρέπει να πάρεις απόφαση!
Έχω ξοδέψει εγώ σε μαμισιατικα....ακόμα και όταν δεν είχα μαντηινα κλάψω. Έχω χάσει ματς κυπέλου ΠΑΣ Ολυμπιακός το 2007 γιατί δεν είχα λεφτά για βενζίνη να έρθω μέχρι Γιάννενα....και άλλα πολλά
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:12 από serifis1980 »