Εγώ θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν και ξέρω ότι είναι πιθανό να φάω βρίσιμο.
1) Η κίνηση αυτή με τα vouchers σε τι αποσκοπεί? Να καλυφθούν τα πρώτα έσοδα της ομάδας (πχ 2-3 μήνες)? Η χρονιά δε βγαίνει μόνο με αυτά.
2) Ο Σιόντης αν θέλει να σώσει την ομάδα, γιατί δε βάζει από τη τσέπη του το ποσό αυτό? Γιατί ζητάει από το κόσμο να βάλει λεφτά και πλάτη, πριν το κάνει αυτός ο ίδιος?
3) Ο Σιόντης τι ρόλο έχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα? Αν μαζευτεί το ποσό που θέλει, θα γίνει πρόεδρος της ομάδας?
4) Οι Χριστοβασίληδες θα αποχωρήσουν έτσι αθόρυβα και θα αφήσουν το τιμόνι στον Σιόντη, χωρίς καμία απαίτηση?
5) Η ανακοίνωση του λέει ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπορεί να μην παίξει Super League 2. Αν παίξει σε μικρότερη κατηγορία τι θα γίνουν αυτές οι 300-400 χιλιάδες που θα μαζευτούν?
6) Πιστεύετε ότι ο Σιόντης αν κατέβει η ομάδα κανονικά στη Β, έχει σκοπό να ρίξει χρήμα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει?
Πρώτα όμως προέτρεψες τον κόσμο να μην πάρει διαρκείας και μετά εξέφρασες τις απορίες σου,
Ακόμα αυτή είναι η άποψη μου. Ο Σιόντης μπορεί να βάλει λεφτά από την τσέπη του για να σωθεί η ομάδα και ύστερα να ζητήσει να χρεωθεί ο κόσμος. Δεν έχει καμία λογική αυτό που ζητάει. Λέει βάλτε λεφτά αλλά δε ξέρω σε ποια κατηγορία θα παίζουμε, δε ξέρω ποια θα είναι η διοίκηση. Πάμε και όπου βγει δηλαδή η φάση. Αν έκανε αυτός πρώτος κίνηση, κάλυπτε τα πρώτα έξοδα της ομάδας και ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε και με τι διοίκηση, θα προέτρεπα το κόσμο να βοηθήσει. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να έχει σοβαρές απαιτήσεις, όχι να βάζει πάντα πλάτη χωρίς να ξέρει που και πως πάει η ομάδα.
Εγώ να κάνω ένα ερώτημα έστω και προσωπικό επίπεδο αλλά και σε γενικό περισσότερο?
Που ήταν όλοι αυτοί οι κριτές των προσπαθειών τόσο χρόνια εφόσον έβλεπαν την κατρακύλα της ομάδας?
Γιατί κάθε μέρα δε διαβάζαμε και ένα σχόλιο τους? 10 νοματαιοι ήμασταν εδώ μέσα και γράφαμε κριτικές για τους Χβδες. Καλές και κακές, με τις κακές περισσότερες.
Πότε τα τοπικά αρδακια έβγαλαν τόσο πασολεδικο λόγο τόσα χρόνια? Σε αυτό υπάρχει άμεση απάντηση, ότι τώρα θα τρώγαν σκατα και κατά εμε πρέπει να τους τα ρίξει να τα φάνε ο Σιόντης και ο κάθε Σιόντης που θα αναλάβει.
Καθίστε μερικοί και σκεφτείτε λίγο, που εύκολα σχολιάζετε και κρίνετε, τι έχει απομείνει από αυτή την ομάδα και τι προσπαθεί κάποιος να φτιάξει με στάχτες.
Το γράφαμε και πριν μήνες, το μαγαζί είχε ταμπέλα κατεδαφίζεται και σεις μου συζητάτε σα τις γειτόνισσες, ότι αυτός που το πήρε δεν πρόσεξε τα μπαλκόνια ή αν έχει χαρτιά στα χέρια του.
Πέφτει κύριοι η οικοδομή, πέφτει; Απλά μπήκε κάποιος μέσα να κρατήσει τις κολώνες. Εμείς έχουμε χρέος ανθρώπινο να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Αυτό τίποτε άλλο.