Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26  (Αναγνώστηκε 42459 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« Απάντηση #75 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:26 »
Διάβασα και μεταφέρω με επιφύλαξη πως μαζί με αυτούς που αναμένεται να ανανεώσουν αγγίζουν τις 2000.
Αν ισχύει μιλάμε για τρελό νουμερο

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:58 »
Κάθησα το απόγευμα και μέτρησα ήταν κάπου στα 1400 τα γκρί... Τα έβαλα και στο chat gtp να μετρήσει λίγο... Αγόρασα δύο στα φθηνα και ας μην πάω σε κανένα ματς δε με νοιάζει... Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια... Έστειλα σε όλους τους δημοσιογράφους να αναφέρουν την προσπάθεια που γίνεται online και στα μέσα εδώ στην Αθήνα... Πάμε να γράψουμε ιστορία.. Στην Γερμανία πάντα θαύμαζα την Union για το πόσο γαμάτο είναι το πλάνο τους, ομάδα με λαϊκή βάση όλοι για την ομάδα... Το έχουμε πάμε δυνατά, το λέμε σε όλους !!!! :pas:
Αν δεν γνωρίζετε την union και τον τρόπο διαχείρισης
https://www.sombrero.gr/2009/05/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82/
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Ιούλ 2025 02:02 από pas7_menidi »

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 01:59 »
Το έγραψα και το εννοώ πως είναι δικαίωμα του κάθε φίλου εδώ να έχει ακόμα ενστάσεις και απορίες πριν προβεί σε οποιαδήποτε είδους συνεισφορά!
Όμως έχω μια μικρή ένσταση και γω χωρίς παρεξήγηση. Άλλο αυτό και άλλο να προτρέπεις κάποιον να μη πάρει.

Προφανώς θα βάλει χρήματα και ο Σιόντης, δε βγαίνει η χρονιά με τα όσα διαρκείας πουληθούν στο 48ωρο αλλά εξασφαλίζεται σε πρώτη και κρίσιμη φάση η συμμετοχή και η σωτηρία! Είναι η κάρπα.

Και μια παραβολή. Μικρός όσες φορές περίμενα να σιγουρευτώ αν με γουστάρει κάποια για να κάνω μετά κίνηση, δε κέρδισα τίποτα! Στις περιπτώσεις όμως που έκανα το πρώτο βήμα και πλήρωσα και τα πρώτα ραντεβού κάτι κερδήθηκε!
Φιλικά όλα αυτά, εδώ μέσα ο καθένας αγαπάει με τον τρόπο του τον ΠΑΣ αλλά τον αγαπάει!

Οι εξελίξεις ωστόσο είναι καταιγιστικές! Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μια την άλλη και παραμερίζοντας όποιες διαφωνίες και ερωτηματικά σπεύδουν να βοηθήσουν ερασιτέχνης, ΕΠΣΗΠ, μπασκετ, τοπικά σωματεία και έπεται συνέχεια! Αυτό λέγεται παν συσπείρωση!

Κάτι αστείο που παρατηρώ και το αναφέρω συχνά είναι πως τοπικό site βγάζει άρθρο-γνώμη μέσω κοινής συνισταμένης εδώ μέσα! Έχει πλάκα.

Τέλος το λέω τώρα που είναι νωρίς ακόμα, ότι αυτό που θα με λυπήσει σε περίπτωση θετικής κατάληξης είναι να βγουν να διεκδικήσουν μερίδιο επιτυχίας οι γνωστοί σφετεριστές λάμψης που το δικό τοὺς εγχείρημα δεν απέφερε το παραμικρό! Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μιλάω για βουλευτές και αιρετούς! Εκεί η αντίδραση του κόσμου πρέπει να είναι εξίσου άμεση.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 09:01 »
Το έγραψα και το εννοώ πως είναι δικαίωμα του κάθε φίλου εδώ να έχει ακόμα ενστάσεις και απορίες πριν προβεί σε οποιαδήποτε είδους συνεισφορά!
...
Φιλικά όλα αυτά, εδώ μέσα ο καθένας αγαπάει με τον τρόπο του τον ΠΑΣ αλλά τον αγαπάει!
...
Τέλος το λέω τώρα που είναι νωρίς ακόμα, ότι αυτό που θα με λυπήσει σε περίπτωση θετικής κατάληξης είναι να βγουν να διεκδικήσουν μερίδιο επιτυχίας οι γνωστοί σφετεριστές λάμψης που το δικό τοὺς εγχείρημα δεν απέφερε το παραμικρό! Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μιλάω για βουλευτές και αιρετούς! Εκεί η αντίδραση του κόσμου πρέπει να είναι εξίσου άμεση.
Παρέθεσα 3 σημεία που συμφωνούμε 100%

και επειδή υπάρχει παρανόηση σε κάτι που υποστηρίζω και εγώ:
δεν είναι τα 100ευρώ ούτε το ότι ενδεχομένως διακινδυνεύει κανείς να τα χάσει ... δεν είναι το ότι ενδεχομένως θα τα χάσει αλλά το ότι θα τα έχει δώσει σε κάποιους συνυπαίτιους για την κατρακύλα της ομάδας (την οικογένεια Χρηστοβασίλη εννοώ) χωρίς αυτοί να έχουν πληρώσει κάτι...

Επίσης επειδή υπάρχει σχόλιο για το πού ήμασταν τόσο καιρό που κατέρρεε η ομάδα θα απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο ότι ανέκαθεν όποτε διαφωνούσα έγραφα τεκμηριωμένα πάντα την άποψη μου τόσο εις βάρος Κολέμπα, όσο εις βάρος "διαχειριστών" των Blue Vayeros που κάποτε ουσιαστικά διοικούσαν, όσο εις βάρος Κούγια όσο και εις βάρος Χρηστοβασίλη. Σε κάποιες περιπτώσεις (ειδικά στην 2η περίπτωση) το "πλήρωσα" και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Όσο αφορά στο παράνομο που ανέφερα πιο πάνω σε άλλο post ουσιαστικά ο στόχος ήταν να καταδείξω ότι χρειάζεται σοβαρότερη υποστήριξη από γνώστες επαγγελματίες νομικούς και οικονομολόγους. Δεν υπάρχει περίπτωση να εισπράττει χρήματα μία εταιρεία στο όνομα άλλης. Είναι αδιανόητο και δεν στέκει σε κανέναν έλεγχο. Ο Σιόντης βάζει πλάτη (όχι τόσο οικονομικά όσο για να συσπειρώσει) διακινδυνεύοντας σοβαρά να έχει σημαντικό πρόβλημα στη δικιά του επιχείρηση είτε προχωρήσει είτε όχι το εγχείρημα. Η μετάβαση στη νέα κατάσταση θέλει διαφάνεια και σοβαρούς επιστήμονες (νομικούς και οικονομολόγους) να στηρίξουν την όποια τρέλα και γραφικότητα των υπόλοιπών μας για να μην πάει χαμένη. 

Παρόλ'αυτά ακόμα και έτσι προβληματίζομαι και "ψήνομαι" να αγοράσω διαρκείας.

Υ.Γ.: Πολύ ενδιαφέρουσα και η παραβολή του PAS A TEMPOS όπου καταμετρά τις χαμένες ευκαιρίες ! 

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Ιούλ 2025 09:11 από dk »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #79 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 09:43 »
«Έφυγαν» 1.100 διαρκείας του ΠΑΣ σε λίγες ώρες!
Πρωτοφανής η υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην προσπάθεια του Νίκου Σιόντη να τεθεί επικεφαλής στην επιχείρηση σωτηρίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

13.07.2025

Πρωτοφανής η υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην προσπάθεια του Νίκου Σιόντη να τεθεί επικεφαλής στην επιχείρηση σωτηρίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η πρωτοφανής υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην προσπάθεια του Νίκου Σιόντη να τεθεί επικεφαλής στην επιχείρηση σωτηρίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κόντρα στα προβλήματα και σε εκείνους που απείλησαν ακόμη και με υποβιβασμό στο τοπικό(!) αποτυπώνεται με την εντυπωσιακή ανταπόκριση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Από τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου όταν ο Νίκος Σιόντης με μία ανάρτησή του, συναισθηματικά φορτισμένη αλλά μιλώντας στη γλώσσα και την καρδιά των φίλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των διαρκείας για τη νέα σεζόν, μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είχαν διατεθεί περισσότερα από 1.100 διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου!

Αν αναλογιστεί κανείς, ότι μιλάμε για Σαββατοκύριακο, για κόσμο που βρίσκεται σε άδεια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και για διάθεση εισιτηρίων που δεν συμπλήρωσε καν 24 ώρες, ο αριθμός είναι εντυπωσιακός. Γιαννιώτες και Ηπειρώτες φίλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από κάθε γωνιά της χώρας και του εξωτερικού, με αναρτήσεις τους στα σόσιαλ επιδεικνύουν τις αποδείξεις αγοράς των διαρκείας, καλώντας σε ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στην προσπάθεια του κ. Σιόντη.

https://epirusonline.gr/eidiseis/ipeiros/efygan-1-100-diarkeias-toy-pas-se-liges-ores/
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 10:31 »
dk θεωρώ ότι ένας επαγγελματίας με τόσα μαγαζιά θα έχει μια ομάδα λογιστών που θα τον συμβούλευσαν για αυτό που κάνει.

Δεν μπορει να ζητήσει απο τον κόσμο να βάλει πλάτη σε μια ομάδα που την έχει άλλος.

Το voucher είναι μια απόδειξη ότι του έδωσα αυτά τα λεφτά για ένα λόγο.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 10:37 »
Εγώ εμπιστεύομαι τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Σιόντης και για αυτό αγόρασα δύο διαρκείας (για εμένα και τον πατέρα μου) παρόλο που μένω Αθήνα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι επικοινωνιακό τρικ για να ξεσηκωθεί περισσότερο ο κόσμος το ότι μας λέει πως πρέπει να πάρουμε διαρκείας για να σωθεί η ομάδα...

Πιστεύω δηλαδή ότι όπως και να έχει θα πάρει τις μετοχές και θα προχωρήσει στη Β Εθνική...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 10:55 »
Οι μέρες είναι ιστορικές έτσι και αλλιως, είτε η κατάληξη είναι θετική είτε ειναι αρνητική
Το θεωρώ αδιανόητο για τον κόσμο που έχουμε συνολικά σε Γιάννενα και Αθήνα να μην αγοραστούν και τα 7747 διάρκειας, άσχετα αν θα πηγαίνουν όλοι στο γήπεδο
Θα πρόκειται περί ξεκαθαρης αποτυχίας

Αρκεί στο τέλος να μην μας πούνε παιδιά προσπαθήσαμε αλλά ήταν ακατόρθωτο χίλια συγγνωμη
Επομένως καταλαβαίνω τις ενστάσεις που έχουν κάποιοι και το πλάνο που δεν γίνεται γνωστό στον κόσμο (μήπως δεν υπάρχει?)

Το κύριο πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στγμη είναι τα χρέη τα οποία είναι τεραστια
Αν αναλάμβανε τώρα νέος ιδιοκτήτης οι χριστοβασιλαιοι συνεχίζουν να χρωστάνε ή γλιτώνουν?
Αν γλιτώνουν δεν πρόκειται κανείς να αναλάβει τωρα
Δεν νομίζω ότι έχει πει κάποιος αγοράζω τον ΠΑΣ

Οι ίδιοι γιατί δεν παραδίδουν στον ερασιτέχνη να ξεκαθαρίσουμε ποιος χρωστάει και τι από εδώ και πέρα?
Τι περιμένουν από τη στιγμή που δήλωσαν οτι δεν μπορούν να συνεχίσουν?
Η νομίζουμε οτι θα τους διώξουμε με καρπαζιές όσο βλέπουν συμφέρον και δεν αποχωρούν?

Από την άλλη ποιος ο λόγος να παίξουμε στη Β εθνικη και όχι στην Γ που είναι λιγότερα τα έξοδα?
Θα χτυπήσουμε άνοδο έτσι όπως είμαστε ή πάμε για να κρατηθούμε στην κατηγορία?

Επομένως συμβαίνουν κάποια πράγματα ακατανόητα που ακόμα και ο ενθουσιασμός των διαρκείας δεν μπορεί να τα επισκιάσει
Καποιος πρέπει να βγει να τα εξηγήσει και σίγουρα όχι οι τοπικοί δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι παντελώς ανίκανοι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 11:16 »
Υπάρχει η περίπτωση να μη καταφέρουμε να συμμετασχουμε λόγο χρεών στη Β και το έχει πει και ο ίδιος στην ανακοίνωση των διαρκείας. Παρόλα αυτά είπε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια. Ο Σιοντης ΔΕΝ μπορεί να τρέξει την ομάδα μόνος του για αυτό και ζητάει επενδυτές κτλπ. Όσο γιατί όχι στη Γ το έχουμε γράψει πολλές φορές. Άλλα έσοδα, άλλη διαφήμιση, άλλες χορηγίες. Προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα στην Β ώστε να διεκδικήσει όσα περισσότερα έσοδα μπορεί ώστε και να αποπληρωνει το χρέος και να διατηρεί την ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Το αν θα πρωταγωνιστησουμε είναι αστείο και να το συζητάμε από τη στιγμή που δε ξέρουμε καν αν θα παίζουμε και δεν έχουμε ουσιαστικά αγωνιστικό τμήμα αυτή τη στιγμή.

Η μεταβίβαση θα είναι φαντάζομαι υλοποίησιμη και θα ξεκινήσει μόλις βγει η τελική απόφαση του αν θα παίξουμε Β... Κάπως έτσι το καταλαβαινω και κάτι τέτοιο γράφει και ο ερασιτέχνης στην ανακοίνωση στήριξης του στον Σιοντη.

Από εκεί και πέρα για να επιστρέψουμε στο τοπικ τα διαρκείας κινούνται σε λογικά πλαίσια για το μέγεθος της ομάδας αλλά με γνώμονα την κατάσταση σε τρομερά νούμερα. Όμως δεν είναι όσα τουλάχιστον θα έδιναν ένα μπούστ. Χρειάζεται διαφήμιση στήριξη από όλους και όλα σε ότι έχει να κάνει με την Ήπειρο γενικότερα και όχι μόνο από Γιάννενα.

Άραγε έχει γίνει επαφή στον Πανηπειρωτικο Σύλλογο της Αθήνας που έχει τεράστια δύναμη;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 11:43 »
Παράθεση
Το θεωρώ αδιανόητο για τον κόσμο που έχουμε συνολικά σε Γιάννενα και Αθήνα να μην αγοραστούν και τα 7747 διάρκειας, άσχετα αν θα πηγαίνουν όλοι στο γήπεδο

το θεωρω ουτοπικο....λογω οικονομικης καταστασης, λογω χρονου,λογω αποξενωση της ομαδας 15 χρονια
μακαρι....αλλα για μενα 3000 διαρκειας και πανω ....δεδομενων των συγκιριων που ανεφερα πιο πανω ...ειναι τεραστιο επιτευγμα....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 11:51 »
Πήρα διάρκειας!!! Το φθηνότερο των 60 ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή έως εκεί έβγαινα με τα έξοδα που έχω και καθώς η άλλως ζήτημα είναι να καταφέρω να ανέβω.

Για το σήμα στη φανέλα για την ομάδα για την πόλη!!

Τώρα τι περιμένω να μου έρθει;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 11:58 »
Μόλις μέτρησα.
Με μια απόκλιση λάθος ας πούμε 10 θέσεων
Είμαστε στα 1491

Αναλυτικά
1-2 Α : 17
1-2 Β : 53
10 : 139
9Α : 291
9Β : 23
7Α : 61
7Β : 3
6Α : 4
6Β : 46
6Γ : 17
4 : 266
5 : 37
3VIP : 188
3A : 346

Το 9Β : 23 χαμηλό μου φαίνεται η αλήθεια είναι

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:06 »
Ρε παιδιά πως με άφησε να βγάλω για 11β; .Μπορεί να μου το ακυρώσει;

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #88 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:13 »
Θεωρώ και εγώ αδιανόητο μετά από τέτοιον ξεσηκωμό να μην φθάσουμε τα 7000-7500 διαρκείας. Δεν λέω σε 48 ώρες προφανώς... Αλλά θα έπρεπε για μένα

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:16 »
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να "απολογείται", και μάλιστα με "επιθετικό marketing" προς την αντίθετη κατεύθυνση, οιοσδήποτε σύνταυρος δεν μπορεί, δεν θέλει, να αγοράσει κάποιο διαρκείας των 70 € έστω... Δεν τον μέμφεται κανείς, και αν το κάνει κάποιος θα είναι πολύ μαλάκας... Κανείς μας δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες του άλλου, ούτε είναι νοητό να "μπαίνει ο οποιοσδήποτε τρίτος στις τσέπες του...
Αν μου επιτρέπεται όμως, είναι λάθος οπτική να εστιάζουμε στο όποιο τελικό ποσό μαζευτεί και στο αν επιτευχθεί τελικά ο αρχικός στόχος της Β' Εθνικής. Δικός μας λόγος πέφτει μόνο στη δική μας προσπάθεια και προσφορά, σε αυτά τα 70, 100, κλπ € - χρήματα που ο καθένας μας μπορεί (αν μπορεί) να προσφέρει αυτή την ιστορική στιγμή. Εστιάζουμε μόνο στη δική μας συμμετοχή τώρα που γράφεται ιστορία..
Μετά, ίσως να είναι πολύ αργά για δάκρυα...
Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν έχει σπαταλήσει, "πετάξει" το αντίστοιχο ποσό σε άλλες, άσχετες, ζημιογόνες "επενδύσεις" του μέσα στον τελευταίο χρόνο, μην πω στον τελευταίο μήνα; Ε, αδερφέ, στη χειρότερη, θα λες ότι το "κόλλημά" σου σου έφαγε 70, 100, 130 κλπ ευρώ... Και ας μην είναι γκόμενα, διασκέδαση, ποτό, τζόγος, πανηγύρι, λαχειοφόρος ...
Μπορείς; Θέλεις; Οκ. Δεν το κάνεις, πάλι οκ...
Υγ. Αυτό δεν ισχύει ασφαλώς για τους επιφανείς προύχοντες και προεστούς, και τους μεγαλόσχημους επιχειρηματικούς οργανισμούς του τόπου μας. Εκεί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην...
Εκεί οι "πελάτες" θα πρέπει να "τιμωρήσουν" αυτούς που ξέχασαν, αδιαφορούν, στρέφουν αλλού το κεφάλι και δείχνουν την πλάτη, την ίδια τούτη στιγμή που επιχορηγούν (τουλάχιστον) άλλες "πολιτείες"...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:17 »

Δύσκολο... Γίνεται μόνο αν στείλεις μήνυμα στον Σιόντη που παρουσιάζεται σα διοργανωτής.

Η αλήθεια είναι ότι ένας που έκανε λάθος και του έστειλε μήνυμα, του απάντησε γρήγορα και τον εξυπηρέτησε. Οπότε αν μπορείς στείλτου μήνυμα σε Facebook ή Instagram...

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:22 »
Και εγώ εκεί πήρα, γιατί να μην γίνεται; Είχαν πει κάτι;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:24 »

Λέει για ανέργους και παιδιά. Για αυτό

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:26 »
Θεωρώ και εγώ αδιανόητο μετά από τέτοιον ξεσηκωμό να μην φθάσουμε τα 7000-7500 διαρκείας. Δεν λέω σε 48 ώρες προφανώς... Αλλά θα έπρεπε για μένα
Θα έπρεπε αλλά δεν ξέρω, μπαίνω συνέχεια και κοιτάω δεν υπάρχει υψηλός ρυθμος δυστυχώς  >:( ... Μακάρι να γίνει κινητοποίηση σήμερα αύριο...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:26 »

Δύσκολο... Γίνεται μόνο αν στείλεις μήνυμα στον Σιόντη που παρουσιάζεται σα διοργανωτής.

Η αλήθεια είναι ότι ένας που έκανε λάθος και του έστειλε μήνυμα, του απάντησε γρήγορα και τον εξυπηρέτησε. Οπότε αν μπορείς στείλτου μήνυμα σε Facebook ή Instagram...

Δεν έχω ούτε φβ ούτε ινστα. Πως αλλιώς μπορώ;

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:29 »

Λέει για ανέργους και παιδιά. Για αυτό
δεν το είδα δει, εγώ πήρα εκεί και έκανα το Ανέργων σαν προεπιλογή που είχε σε Κανονικό... Και από 60 πήγε στα 70... Λογικά δε νομίζω να υπάρχει θέμα αλλιώς δεν θα έδινε καν την επιλογή

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 12:43 »

Δεν έχω ούτε φβ ούτε ινστα. Πως αλλιώς μπορώ;

Γράψε Σιόντης Ν. Α.Ε. στο Google, βρες το τηλέφωνο της εταιρείας και πάρε εκεί να σε κατευθύνουν... Λογικά υπάρχει και διαθέσιμο email...

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 13:47 »
Θα έπρεπε αλλά δεν ξέρω, μπαίνω συνέχεια και κοιτάω δεν υπάρχει υψηλός ρυθμος δυστυχώς  >:( ... Μακάρι να γίνει κινητοποίηση σήμερα αύριο...

ισως φανει διαφορα απο το απογευμα οπου οσοι επιθυμουν να βγαλουν δια ζωσης θα εχουν την δυνατοτητα να πανε σε public και οπου αλλου εχοντας επιστρεψει απο εργασια κλπ υποχρεωσεις.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 13:59 »

ισως φανει διαφορα απο το απογευμα οπου οσοι επιθυμουν να βγαλουν δια ζωσης θα εχουν την δυνατοτητα να πανε σε public και οπου αλλου εχοντας επιστρεψει απο εργασια κλπ υποχρεωσεις.

Στο public στο κέντρο στα Γιάννινα κάποιοι αντιμετώπισαν θέματα το πρωί...

Είμαστε τόσο γρουσουζηδες που σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα και υπάρχει στο public στα Γιάννινα

Γενικά πάντως άσχετα με αυτό που λένε για 48 ώρες κλπ... Εγώ πιστεύω σε καμιά βδομάδα με 10 ημέρες θα έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το πόσα διαρκείας θα πουληθούν εν τέλει...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 14 Ιούλ 2025 14:28 »
Ενταξει .Δεν ξερω μεχρι στιγμης ποσα εισητηρια αγοραστηκαν.

Θεωρω το νουμερο 7000 για ομαδα β εθνικης που δεν ξερει αν συμμετασχει καν στο πρωταθλημα και με 9 δελτια μονο στο ενεργητικο της ,απογορευτικο

Πιστευω πως αυτη η κινηση Σιοντη δεν αποσκοπουσε μονο στο οικονομικο.....Θελει να στειλει μυνηματα....Θελει ετσι να πιεσει και τις μεγαλες εταιριες των Ιωαννινων να κανουν μια κινηση εστω και με αγορα διαρκειας για τους εργαζομενους τους.Και να μην ηθελαν να δωσουν μια ,τωρα θα αναγκαστουν....Ειναι σαν τον δισκο στις εκκλησιες στα χωρια...Αφου ο Μητσος απο τον πανω μαχαλα εριξε 5 ευρω ,εγω θα ριξω 10 για να μη λενε οι γλωσσες...

Απο τη μια εχω φιλαρακια που μεχρι και περυσι και προπερσυ επαιρναν διαρκειας αν και αντιχρηστοβασιλικοι,τωρα δεν ηθελαν να συμμετασχουν
Απο την αλλη ,ειδα και ατομα που δεν ξερουν κατα που πεφτει το γηπεδο αγορασαν ,επειδη συγκινηθηκαν απο αυτο το πρωτοφανες ξεσηκωμο ,ειτε και για τη διαφημηση .Εγινε λιγο κατι σαν μοδα θα ελεγα....
Με αυτη την εξισωση υπολογιζω 3-4 χιλιαδες στο τελος της εβδομαδας που το θεωρω ρεκορ σε σχεση με την κατασταση που βρισκομαστε τα τελευταια 2 χρονια και σε σχεση οτι τιποτα ακομα δεν οριστικοποιηθηκε σε σχεση με το ιδιοκτησιακο που ειναι το πιο φλεγον θεμα πιστευω

Εγω θα ηθελα μεσα στην εβδομαδα και μια συνεντευξη τυπου απο Σιοντη ,να ανοιξει τα χαρτια του τελος παντων να πειστουν και οι πιο δυσπιστοι...Κανεις δεν περισσευει