Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26  (Αναγνώστηκε 43494 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« Απάντηση #200 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 18:33 »
Trol?
Αν είναι αλήθεια παίζει να είναι η πρώτη φορά που παίζει να πληρώσει κάτι.
Πειτε του ότι έτσι και πατήσει στο γήπεδο τη μαμησε...

Αυτό το voucher θα γίνει η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για κάποιους. Θα το παίζουν και τιμητές στο τέλος.

Δώσε Σιόντη πίσω τα λεφτά στο μαλακισμενο και γω παίρνω τώρα 3 ακόμα διάρκειας.
Μη πατήσει το πόδι του

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 18:37 »
 :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 18:45 »
Παράθεση
Trol?

Eννοειται ειναι τρολ
 :P

Αν και πλεον δεν ειναι για γελια!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 19:17 »
Παράθεση
Trol?

Eννοειται ειναι τρολ
 :P

Αν και πλεον δεν ειναι για γελια!

Ούτε για αστείο μη το σκέφτεσαι και ούτε για αστείο να μη σκεφτούν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 20:51 »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ  !

Καλούμε όλο τον φιλαθλητικό κόσμο σε μία συγκέντρωση αλληλεγγύης, στηρίζοντας τα παιδιά που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, ώστε να αποκτήσουν το πρώτο τους διαρκείας και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ.

Η συνάντηση αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να δώσουμε στις νέες γενιές τη δυνατότητα να ζήσουν τη μαγεία της κερκίδας, βοηθώντας παράλληλα τον αγώνα όλων μας, να σταθεί ο ΠΑΣ ξανά στα πόδια του.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/07 στις 20:00, στο Άλσος και ο σκοπός της είναι διπλός:

1. Συγκέντρωση χρημάτων μέσω κουμπαρά για παιδικά διαρκείας.

2.Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα:
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για την πορεία της ομάδας και τις επόμενες ενέργειες του συνδέσμου.

Καλούμε όλους τους μικρούς φίλους μας που είναι γεννημένοι από το 2010 έως το 2019, να έρθουν με τα στοιχεία τους (Ταυτότητα ή  ΑΜΚΑ) για να καταγράψουμε τα ονόματα και να δημιουργήσουμε μία μεγάλη λίστα.

Να σημειωθεί ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μόνο για την αγορά παιδικών διαρκείας.

Για τους οπαδούς που βρίσκονται εκτός πόλης και θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του συνδέσμου,  και να συνεισφέρουν κι αυτοί στην προσπάθεια.

Θέλουμε να κλείσουμε με μερικά λόγια που έχουμε ξαναπεί σε παλιότερη μας ανάρτηση, όμως είναι ανάγκη να ξανά ειπωθούν :

Ότι ο θαυμασμός και η αγάπη αυτών των παιδιών για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αστείρευτος.

Ότι ο θαυμασμός και η αγάπη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανθίζει και μακριά από τους προβολείς των Ζωσιμάδων: στις αλάνες, στις πλατείες, στα σχολεία και στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης.

Τελικά, ότι για να φτιάξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα των ονείρων μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά....

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 17.07.2025

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #205 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 21:20 »
Αυτό είναι τρολια;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 01:03 »
Εννοείται ότι είναι τρολια... Για ανέκδοτο ανέβηκε στο fb

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #207 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 01:50 »
Ο ΜUF πήρε διαρκείας αδέρφια ή να του στείλω μήνυμα με τη σημαία του να του το υπενθυμίσω οτι θα κυματιζει με 7.747 άτομα φέτος στο γήπεδο;

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 08:50 »
Δεν βλέπω ενημέρωση για τα διαρκείας και μπήκα και τα μέτρησα χτες το βράδυ από απορία. 2013 δεσμευμένες θέσεις είχε. Προφανώς μερικές από αυτές δεν θα ανανεωθούν μέχρι το deadline ανανέωσης και θα μείνουν ελεύθερες. Είναι ιδέα μου ή δεν πάει καλά δεδομένων και των συνθηκών; Βέβαια αυτό θα είναι και το πρώτο ΣΚ με φυσικά σημεία πώλησης αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ μέτρια τα νούμερα (επαναλαμβάνω, δεδομένων των ειδικών συνθηκών).

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 09:44 »
Νομίζω φίλε δεδομένων των συνθηκών πάει πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 09:54 »
Επειδή ακούω γενικά ότι δεν πάει καλά η προπωληση... Γενικά νομίζω πως πρέπει να προσγειωθούμε λιγάκι...
Ο Μονεμβασιωτης πέρσι εκραζε του Ηρακλειδείς επειδή δεν πούλησαν ούτε 1.000 διαρκείας... Το ίδιο και ο Νταβέλης τους Λαρισαίους και αυτοί είχαν καυλώσει που πάνε για Πρωτάθλημα...

Εμείς θέλουμε μετά από 17 χρόνια ΧΒ που έκανε τα πάντα για να απομακρύνει την πόλη από τον ΠΑΣ, να πουλήσουμε 7.000 διαρκείας, τα οποία πωλούνται σε μορφή εράνου, αφού αυτή τη στιγμή παίκτες έχουμε για να κατέβουμε μόνο στο τουρνουά του Socca το 6x6... Όχι στη Β Εθνική...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 10:32 »
Τα 2000 εισιτήρια τα πήρε ο απλός κόσμος, ίσως και κάποιες μικρές επιχειρήσεις.
Ότι ήταν να κάνει ο κόσμος το έκανε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα που να θέλουν να πάρου.
Άντε κάποιοι που περιμένουν το δώρο.

Το κακό είναι ότι δε βλέπουμε ακόμη κίνηση απο τα χορηγικά που θα έδιναν και μεγάλη ώθηση.

Πάντως δύο χιλιάδες διαρκείας σε 10 μέρες με τις συνθήκες αυτές δεν είμαι σίγουρος ότι θα πουλούσαν πολλές ομάδες στην Ελλάδα.
Ούτε το big 4 πιστεύω θα το έκανε εύκολα

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 10:53 »
Πήρε και ο καχριμανης από ότι είδα, το ανέβασε σήμερα... Πιστεύω δεν έχει γίνει ακόμη το μπαμ με τα χαρηγικα, αυτό θέλει και πιο πολύ οργάνωσή δεν είναι όπως το ατομικό και πιστεύω θα ξεκαθαρίσει από την άλλη εβδομάδα... Πάντως 2013 είναι καλά, για τις ανανεώσεις πόσα είδαμε πέρυσι; Πιστεύω πολύ λίγα και το 95% που είχαν, θα ανανεώσει σίγουρα, ειδικά μετά την προσπάθεια που γίνεται... Δεν θα πέσει πολύ ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων πιστεύω το Σάββατο... Άντε καμία 50αρια Μαξ, προσωπική εκτίμηση

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 10:58 »
Παιδιά 2000 είναι σχεδόν το 30 τα εκατό του γηπέδου.Δεν είμαστε Μπουντεσλίγκα να τα πάρουμε όλα διάρκειας.Ειμαστε και σε εποχή διακοπών.Ολοι κάνανε τα κουμάντα τους.Πολλοι ήδη βρίσκονται εκτός Ιωαννίνων.
Το χρέος το έκανε ο απλός φίλαθλος .Αρκετά με τη μπάλα στη κερκίδα
Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι μεγάλες εταιρίες
Για εμένα μποϊκοτάζ σε αυτόυς που δεν θα βοηθήσουν.
Φυσικά αν έρθει κανα Ζαγορι η καμία Δωδώνη και μας πουν ότι θα συνδράμουν με 20 διάρκειας εγώ θα τους ξεφτυλιζα αν ήμουν Σιοντης

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 11:05 »
Επειδή ακούω γενικά ότι δεν πάει καλά η προπωληση... Γενικά νομίζω πως πρέπει να προσγειωθούμε λιγάκι...
Ο Μονεμβασιωτης πέρσι εκραζε του Ηρακλειδείς επειδή δεν πούλησαν ούτε 1.000 διαρκείας... Το ίδιο και ο Νταβέλης τους Λαρισαίους και αυτοί είχαν καυλώσει που πάνε για Πρωτάθλημα...

Εμείς θέλουμε μετά από 17 χρόνια ΧΒ που έκανε τα πάντα για να απομακρύνει την πόλη από τον ΠΑΣ, να πουλήσουμε 7.000 διαρκείας, τα οποία πωλούνται σε μορφή εράνου, αβββφού αυτή τη στιγμή παίκτες έχουμε για να κατέβουμε μόνο στο τουρνουά του Socca το 6x6... Όχι στη Β Εθνική...

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η ομάδα δεν έχει το έρεισμα στην τοπική κοινωνία όπως το είχε πριν 25 χρόνια. Μοιραία κιόλας κάποιοι που ήταν τότε 40-50 χρόνων, σήμερα να μην ασχολούνται και να αδιαφορούν πλήρως (βάζω μέσα τον πατέρα μου και αρκετούς συγγενείς).
Οπότε αν εξαιρέσουμε το μοδάτο της Σουπερλίγκα που θα ερχόταν αρκετοί για ένα ματς με γαβροβαζελοχανουμορκ, οι υπόλοιποι είμαστε σκάρτα 5000. Θεωρώ ότι και αυτό το νούμερο κυνηγάμε με όλο αυτό τον ξεσηκωμό. Και είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά
Αν υπήρχε ομάδα και προοπτική ανόδου τότε θα ελπίζαμε σε κάποιο sold out μέχρι 6000 εισιτήρια.
Στο πέταλο ο άλλος δύσκολα πάει γιατί θα βραχεί και δε θα δει ματς. Ξεκάθαρα. Ούτε τα παιδάκια είναι για εκεί. Ξεκάθαρα. Οπότε χάνεις κάπου 1000 εισιτήρια

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 11:16 »

Εμείς θέλουμε μετά από 17 χρόνια ΧΒ που έκανε τα πάντα για να απομακρύνει την πόλη από τον ΠΑΣ, να πουλήσουμε 7.000 διαρκείας, τα οποία πωλούνται σε μορφή εράνου, αβββφού αυτή τη στιγμή παίκτες έχουμε για να κατέβουμε μόνο στο τουρνουά του Socca το 6x6... Όχι στη Β Εθνική...

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η ομάδα δεν έχει το έρεισμα στην τοπική κοινωνία όπως το είχε πριν 25 χρόνια. Μοιραία κιόλας κάποιοι που ήταν τότε 40-50 χρόνων, σήμερα να μην ασχολούνται και να αδιαφορούν πλήρως (βάζω μέσα τον πατέρα μου και αρκετούς συγγενείς).
Οπότε αν εξαιρέσουμε το μοδάτο της Σουπερλίγκα που θα ερχόταν αρκετοί για ένα ματς με γαβροβαζελοχανουμορκ, οι υπόλοιποι είμαστε σκάρτα 5000. Θεωρώ ότι και αυτό το νούμερο κυνηγάμε με όλο αυτό τον ξεσηκωμό. Και είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά
Αν υπήρχε ομάδα και προοπτική ανόδου τότε θα ελπίζαμε σε κάποιο sold out μέχρι 6000 εισιτήρια.
Στο πέταλο ο άλλος δύσκολα πάει γιατί θα βραχεί και δε θα δει ματς. Ξεκάθαρα. Ούτε τα παιδάκια είναι για εκεί. Ξεκάθαρα. Οπότε χάνεις κάπου 1000 εισιτήρια

Να σου πω την αλήθεια εγώ πέταλο έβγαλα 2 εισιτήρια (για μένα και τον αδερφό μου) εφόσον δυστυχώς θα είμαστε και οι 2 αρκετά μακριά φέτος και μόνο κοντά στις γιορτές υπάρχει πιθανότητα για παρακολούθηση αγώνα από κοντά. Για αυτό και περίμενα ίσως μεγαλύτερη κινητοποίηση στα πέταλα από τον κόσμο που θα είναι μακριά και ξέρει ότι δεν θα δει ματς φέτος. Ακόμα και να μην έχεις δεύτερο άτομο, αν δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθεις γιατί όχι 2 εισιτήρια εκεί αντί για ένα στην 9. Και από την άλλη πιο εύκολο για όποια εταιρεία θέλει να δειχθεί να πάρει πχ 10 εκεί παρά στην 9 ή την 3,4,6 (και στην 6 ελάχιστα εισιτήρια αλλά φαντάζομαι εκεί θα γίνει μαθητική κερκίδα).
Επίσης, ως απάντηση στα παραπάνω, δεν λέω ότι είναι λίγα τα 2κ σε 5 μέρες αλίμονο. Απλά περίμενα κάτι παραπάνω δεδομένου ότι είναι κυριολεκτικά η τελευταία ευκαιρία της ομάδας μπροστά στην ανυπαρξία και δεδομένου του πανηγυριού που γίνεται στα σόσιαλ μίντια με την επίδειξη των εισιτηρίων λες και είναι ΠΑΣόχαρτο/οπαδόχαρτο.
Πιστεύω ο Σιόντης θα έχει ήδη επαφές με αθηναϊκές εταιρείες και έκανε απλά ένα τελευταίο άνοιγμα στις τοπικές μπας και. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που θα το δουν σαν ευκαιρία και μην ξεχνάμε και τις στοιχηματικές που πάντα χώνονται με χορηγίες κλπ.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 11:45 »
Παράθεση

Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω
Τα παιδια σημερα ειναι καλομαθημενα
Ο μπαμπας τα βαζει σε σκεπαστες κερκιδες απο 4 χρονων
Που να δεις ματς απο τα πεταλα με τα κιαλια και τις βροχες στο κεφαλι
Δεν ειναι οπως εμεις μαζευαμε λεφτα 2 βδομαδες απο τα χαρτζιλικια μπας και μπουμε στην 7 .ή και καμια φορα σκαρφαλωναμε απο πισω ή ζηταγαμε να μας βαλει κανας μεγαλος....Εμεις λεγαμε ΠΑΣ να δουμε εστω και απο φωταγωγό
Εκει λοιπον περιμενουμε να αγορασουν οσοι ειναι μακρια ή απλως θελουν να προσφερουν τον οβολο τους παρολο που δεν θα πανε ποτε να δουν ματς απο εκει...

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 12:16 »
Το έκανα κι εγώ το χρέος μου. Ανανέωση στη μεγάλη σκεπαστή. Η Ομάδα που αγαπάμε δεν θα σβήσει. Αγώνας και στήριξη σε οτιδήποτε υγιές και μακριά από τα παράσιτα του παρελθόντος.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 14:26 »

Να σου πω την αλήθεια εγώ πέταλο έβγαλα 2 εισιτήρια (για μένα και τον αδερφό μου) εφόσον δυστυχώς θα είμαστε και οι 2 αρκετά μακριά φέτος και μόνο κοντά στις γιορτές υπάρχει πιθανότητα για παρακολούθηση αγώνα από κοντά. Για αυτό και περίμενα ίσως μεγαλύτερη κινητοποίηση στα πέταλα από τον κόσμο που θα είναι μακριά και ξέρει ότι δεν θα δει ματς φέτος. Ακόμα και να μην έχεις δεύτερο άτομο, αν δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθεις γιατί όχι 2 εισιτήρια εκεί αντί για ένα στην 9. Και από την άλλη πιο εύκολο για όποια εταιρεία θέλει να δειχθεί να πάρει πχ 10 εκεί παρά στην 9 ή την 3,4,6 (και στην 6 ελάχιστα εισιτήρια αλλά φαντάζομαι εκεί θα γίνει μαθητική κερκίδα).
Επίσης, ως απάντηση στα παραπάνω, δεν λέω ότι είναι λίγα τα 2κ σε 5 μέρες αλίμονο. Απλά περίμενα κάτι παραπάνω δεδομένου ότι είναι κυριολεκτικά η τελευταία ευκαιρία της ομάδας μπροστά στην ανυπαρξία και δεδομένου του πανηγυριού που γίνεται στα σόσιαλ μίντια με την επίδειξη των εισιτηρίων λες και είναι ΠΑΣόχαρτο/οπαδόχαρτο.
Πιστεύω ο Σιόντης θα έχει ήδη επαφές με αθηναϊκές εταιρείες και έκανε απλά ένα τελευταίο άνοιγμα στις τοπικές μπας και. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που θα το δουν σαν ευκαιρία και μην ξεχνάμε και τις στοιχηματικές που πάντα χώνονται με χορηγίες κλπ.

Και γω από μακριά έρχομαι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Πέρσι μόνο πήγα με τη Νίκη Βόλου και δεν ξαναπατησα παρότι μέσα μου καιγομουν.
Αλλά εγώ και κάποιοι άλλοι που το κάνουμε είμαστε εξαίρεση. Άστο αυτό.

Σωστά το θέτεις με το διάρκειας στο πέταλο. Κανονικά για μένα όσοι ήθελαν πραγματικά να το δουν χορηγικά και να συνδράμουν στην ενίσχυση της ομάδας, ακόμα και από λεφταδες, θα έπρεπε να πάρουν όλα τα εισιτήρια στα πέταλα.
Αφού δεν έχεις σκοπό να πας τακτικά, πάρε ένα φθηνό εισιτήριο, κάνει το ηθικό σου χρέος και αν τύχει πας και στο γήπεδο. 4 ματς να δεις το χρόνο είναι 15-20 ευρώ. Έστω και ένα κύπελλο μέσα.
Θεωρώ ότι στο πέταλο είναι η πιο κατάλληλη λύση για κάποιον που απλώς θέλει να συνδράμει

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 14:30 »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ  !

Ότι ο θαυμασμός και η αγάπη αυτών των παιδιών για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αστείρευτος.

Ότι ο θαυμασμός και η αγάπη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανθίζει και μακριά από τους προβολείς των Ζωσιμάδων: στις αλάνες, στις πλατείες, στα σχολεία και στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης.

Τελικά, ότι για να φτιάξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα των ονείρων μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά....

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 17.07.2025

Με το που το ειδα αυτο, θυμηθηκα το, πολυ μακρινο πια, 1997. Με την ομαδα για πρωτη φορα στη Γ Εθνικη, με διοικηση Πρωτοδικειου, με τον κοσμο αποκαρδιωμενο στη ληξη της εποχης Βαρωνου, βρεθηκα για πρωτη φορα σε ηλικια 14 ετων να ειμαι κατοχος διαρκειας του ΠΑΣ. Θυμαμαι ακομη εντονα τι σκεφτομουν εκεινη τη χρονια: "O ΠΑΣ ειναι πιο χαμηλα απο ποτε, ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του, η ψυχολογια του κοσμου ειναι στα ταρταρα, αλλα εσυ εισαι εκει για να στηριξεις την ομαδα, σε χρειαζεται διπλα της". Αυτη η αισθηση μιας σημαντικης αποστολης, μαζι με το αισθημα ανεξαρτησιας της πρωτης φορας που θα πηγαινα γηπεδο μονος μου, χωρις συνοδεια πατερα/θειου κτλ., μου ειχε δημιουργησει τετοιο δεσιμο με το διαρκειας (αν το θυμαμαι καλα, ηταν ενα μπλε μπλοκακι, παρομοιο σε σχημα και μεγεθος με μπλοκ επιταγων, απο το οποιο αφαιρουνταν μια σελιδα σε καθε αγωνα) που κατεληξα να το εχω μονιμα πανω μου, παιρνοντας το μαζι μου στο σχολειο καθε μερα ολη τη χρονια.

Τοσα χρονια μετα, ειμαι πατερας πια δυο παιδιων που εχω αποδεχτει οτι δυσκολα θα γινουν οπαδοι του ΠΑΣ, τουλαχιστον με το δεσιμο που εχω εγω, οντας γεννημενα και μεγαλωμενα πολυ μακρια απο τους Ζωσιμαδες. Ψαχνοντας πως να κανω κατι κι εγω για την ιδεα του ΠΑΣ αυτες τις μερες, αυτη η πρωτοβουλια του ΣΦ ηταν ο,τι πρεπει. Δυο εκκολαπτομενοι νεοι συνοδοιποροι μας θα εχουν την ευκαιρια να δημιουργησουν το δεσιμο με την ομαδα που τα δικα μου παιδια μαλλον δε θα χτισουν ποτε. Κι ελπιζω, οπως κι εγω πριν 28 χρονια, να εχουν το αισθημα οτι κανουν κατι πολυ σημαντικο βοηθωντας την ομαδα σε (μια ακομη) δυσκολη στιγμη της.

Μπορει να εχω εκφρασει σοβαρους προβληματισμους για το εγχειρημα Σιοντη απο πρακτικης αποψης, τους οποιους δεν παιρνω πισω και ουτε αισιοδοξω ιδιαιτερα για θετικη εκβαση, αλλα ενα εχω σιγουρα να πω για την κινηση του. Εχω την αισθηση οτι σε πολλους απο εμας εφερε και παλι στην επιφανεια τις μνημες και τα αισθηματα που μας συνδεουν με την ομαδα. Μετα απο τοσα χρονια Χριστοβασιλισμου και συτηματικου νεκρωματος της σχεσης μας με τον Ταυρο, κατι ειναι κι αυτο.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 18:37 »
Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 18:51 »
Δεν βλέπω ενημέρωση για τα διαρκείας και μπήκα και τα μέτρησα χτες το βράδυ από απορία. 2013 δεσμευμένες θέσεις είχε. Προφανώς μερικές από αυτές δεν θα ανανεωθούν μέχρι το deadline ανανέωσης και θα μείνουν ελεύθερες. Είναι ιδέα μου ή δεν πάει καλά δεδομένων και των συνθηκών; Βέβαια αυτό θα είναι και το πρώτο ΣΚ με φυσικά σημεία πώλησης αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ μέτρια τα νούμερα (επαναλαμβάνω, δεδομένων των ειδικών συνθηκών).
Ο ΠΑΟΚ είναι στα 5000 και εσύ στα 2000.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 18:57 »
Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Ανέβασε impurities και δώσε λινκ.Θα στο φτιάξω εγώ μετα.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 19:55 »
Μια χαρά είναι τα 2.000 διάρκειας. Μετρήθηκαμε και τόσοι είμαστε πλέον deal with it guys. Δεν είναι και άσχημα.
Ας βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να γίνουνε ΠΑΣ με κάνα διάρκειας και οπότε επανέλθουμε θα φτιάξουμε νέους οπαδούς.

Υγ: μαλακές αλήθεια κάτι χαζομάρες τύπου εμείς 2.000 ο ΠΑΟΚ 5.000 είναι όχι για γέλια ......( Το λέω σαν γενικό σκεπτικό και ΟΧΙ για το παλικάρι που το έγραψε συγκεκριμένα γτ έχω δει κ αντίστοιχα τέτοια ποστ σε φβ)

Κυριολεκτικά κάτω απ' τις ίδιες συνθήκες με εμάς τώρα ο ΠΑΟΚ θα είχε 50.000 διάρκειας. Ξεκολλάτε λίγο από 70 ευρώ ξεκινάνε κ υποτίθεται είναι για να υπάρχει ομάδα και την επομενη μερα όχι ένα γενικό διάρκειας.70 ευρώ χαλάει ο μέσος Έλληνας σε ένα μπάνιο αυθημερόν ένα τυχαίο σκ. Ο Ηρακλής που ανέφερε κάποιος σε ένα άλλο ποστ που παραπονιόταν ο Μονεμβασιωτης είχε ΕΛΆΧΙΣΤΟ διάρκειας 250€. Σταματήστε τα συγκριτικά γτ φαίνονται τέρμα κομπλεξικα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Παρ 18 Ιούλ 2025 19:56 »
Ολοένα και περισσότεροι παλιοί παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας αγοράζοντας ένα διαρκείας!
Ο Χάρης Χαρίσης με τον αδερφό του στην εικόνα, κατά την παιδική ηλικία!

Dieci