Κάθε φορά που βλέπω ένα παλιό παίχτη, που δεν είναι καν Γιαννιώτης να παίρνει διαρκειας με πιάνει το ίδιο συναίσθημα.
Προσπαθώ τόση ώρα να βρω μια λέξη να χαρακτηρίσω όλους τους Γιαννεναρες, αυτούς του "φιλαθλους-οπαδους" του ΠΑΣ, τους προπονητές της κερκίδας που στο καφενείο είναι πρώτοι στην κριτική, που δεν έχουν πάρει διάρκειας, όλους αυτούς που πήγαν πέρυσι στο γήπεδο και δε θέλουν να ανανεώσουν φέτος και όλες τις επιχειρήσεις που δεν θέλουν να δώσουν ούτε ένα ευρώ και τα λόγια που βρίσκω είναι φτωχά για να περιγράψουν την μιζέρια και την κακια που έχουν μέσα τους.
Άλλοι σου λένε δε θέλω να τα δώσω στους Χριστοβασιλιδες, αλλά τους αποστομωνουν όλοι αυτοί οι παίχτες που έχουν χάσει λεφτά από την οικογένεια και θέλουν τον ΠΑΣ να συνεχίσει να υπάρχει.
Άλλοι σου λένε δεν ξέρω που θα παίζουμε και τι παίχτες θα έχουμε λες και είμαι ΠΑΣ για τα πρόσωπα και τους αντιπάλους που θα δω στο γήπεδο.
Αν είχα τη δυνατότητα να τους απέκλεια από οτιδήποτε θυμίζει ΠΑΣ θα το έκανα. Είναι οι άνθρωποι που δε χρειάζεται να υπάρχουν στο περιβάλλον της ομάδας.
Είναι ο μίζερος που στο καλό θα ψάχνει να βρει να το χαλάσει και στο κακό θα χαίρεται.
Είναι μεγάλη ευκαιρία μέσα σε όλα να καθαρίσει η σαπιλα που υπήρχε μέσα και γύρω από την ομάδα.