Αποστολέας Θέμα: Κίνηση Νίκου Σιόντη  (Αναγνώστηκε 87881 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κίνηση Νίκου Σιόντη
« Απάντηση #100 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 13:39 »
"...αν δεν είναι περήφανος ένας Γιαννιώτης για την καταγωγή και την ιστορία του τότε ποιος;
Όχι, τα Γιάννενα δεν είναι μόνο πανεπιστήμιο και ΠΑΣ, αλλά πολλά περισσότερα. Ιστορία, πολιτισμός, κουλτούρα, τοπία, φυσικός πλούτος, σταυροδρόμι και πολλές πολλές αξίες ακόμα. "
Τα Γιάννινα των τελευταίων πενήντα ετών και ο σύγχρονος γιαννιώτης όλα αυτά;;;
Περήφανοι για την καταγωγή, την ιστορία, τα τοπία και τον φυσικό πλούτο... Αυτά μας αρκούν για το σήμερα;;;
Και η Θήβα - ζητώ συγγνώμη και από αυτήν - ήταν, αναμφισβήτητα, από τις σπουδαιότερες πόλεις - κράτη της αρχαιότητας, σήμερα όμως υπάρχει Θηβαίος που να αισθάνεται ότι αυτό είναι αρκετό για την καθημερινότητά του ώστε να προβάλλει με περηφάνια το αλλοτινό μεγαλείο της;
Και το άργος - και του ζητώ συγγνώμη γαιτί το χρησιμοποιώ ως αρνητικό παράδειγμα - είναι η πιο αρχαία πόλη της Ευρώπης. Ε, και;;;
Οκ, αν θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε και να κρυβόμαστε πίσω από το ένδοξο παρελθόν...
Σήμερα;;; Εκτός από τον ΠΑΣ και το Πανεπιστήμιο, τί;
Επίτρεψέ μου σύνταυρε να έχω μια άλλη οπτική...

Μιας και έχεις αυτήν την άποψη... Μπορείς να μας εξηγήσεις από ποια πόλη πρέπει να είναι κάποιος για να νιώθει περήφανος για την καταγωγή του?

Επιπλέον καλό θα ήταν να ρωτήσεις αυτούς που δεν είναι Γιαννιώτες και δε ζουν στα Γιάννινα τι άποψη έχουν για την πόλη μας και ίσως καταλάβεις κάποια πράγματα...

Η κριτική καλό κάνει γενικά, αλλά το να τα ισοπεδώνουμε όλα δεν έχει κανένα νόημα πραγματικά...

Το ερώτημά σου και η γνώμη όσων δεν είναι γιαννιώτες και δεν ζουν στα Γιάννινα, πως ακριβώς θα με βοηθήσουν να καταλάβω κάποια πράγματα;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 13:45 »
"...αν δεν είναι περήφανος ένας Γιαννιώτης για την καταγωγή και την ιστορία του τότε ποιος;
Όχι, τα Γιάννενα δεν είναι μόνο πανεπιστήμιο και ΠΑΣ, αλλά πολλά περισσότερα. Ιστορία, πολιτισμός, κουλτούρα, τοπία, φυσικός πλούτος, σταυροδρόμι και πολλές πολλές αξίες ακόμα. "
Τα Γιάννινα των τελευταίων πενήντα ετών και ο σύγχρονος γιαννιώτης όλα αυτά;;;
Περήφανοι για την καταγωγή, την ιστορία, τα τοπία και τον φυσικό πλούτο... Αυτά μας αρκούν για το σήμερα;;;
Και η Θήβα - ζητώ συγγνώμη και από αυτήν - ήταν, αναμφισβήτητα, από τις σπουδαιότερες πόλεις - κράτη της αρχαιότητας, σήμερα όμως υπάρχει Θηβαίος που να αισθάνεται ότι αυτό είναι αρκετό για την καθημερινότητά του ώστε να προβάλλει με περηφάνια το αλλοτινό μεγαλείο της;
Και το άργος - και του ζητώ συγγνώμη γαιτί το χρησιμοποιώ ως αρνητικό παράδειγμα - είναι η πιο αρχαία πόλη της Ευρώπης. Ε, και;;;
Οκ, αν θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε και να κρυβόμαστε πίσω από το ένδοξο παρελθόν...
Επίτρεψέ μου σύνταυρε να έχω μια άλλη οπτική...

ποιος είμαι εγώ για να σου απαγορέψω να έχεις άλλη οπτική; αλίμονο αν απαγορεύεται να διαφωνούμε.

η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει για να προχωρούμε αναλόγως ή να διορθώνουμε κακώς κείμενα. η περηφάνια είναι ένα όπλο και ένα κίνητρο.

εγώ λέω -προσωπική άποψη πάντα- ότι η περιοχή θα απογειωθεί! Ειδικά με την ολοκλήρωση της Ιόνιας οδού και της συνέχειας της επι αλβανικού εδάφους ως τμήμα του Αδριατικού (μπλε) διαδρόμου, αλλά και του Ε65. η πόλη προορίζεται από την Ε.Ε. ως διαπεριφερειακό της κέντρο μεσαίου μεγέθους (ως 200.000) και καθώς η Ηγουμενίτσα θεωρείται από αυτούς επίνειο των Ιωαννίνων, θα συμμετέχει και στον θαλάσσιο εμπορικό διάδρομο Αδριατικής-Ιονίου.

αν όλα τα οφέλη άμεσα ή κυρίως έμμεσα για την μικρομεσαία τάξη φροντίσουν να μη τα καρπωθούν οι Γιαννιώτες είναι άλλη κουβέντα.

τέλος πάντων, βγήκα εκτός θέματος, οπότε συνεχίζουμε στα του ΠΑΣ.
Αν τα εντόνως προβαλλόμενα απαντούν στις αιτιάσεις μου για το σήμερα της (πανέμορφης κατά τα άλλα) πόλης μας και του σύγχρονου γιαννιώτη, οκ, εγώ είμαι λάθος...
Και το κλείνω εδώ, αναμένοντας τις εξελίξεις στο "αποκούμπι" μας...

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:13 »
Ναι, αυτό που πρέπει μόνο να προσθέσω ή να διορθώσω είναι το ''θα απογειωθεί ακόμα περισσότερο''. Γιατί -στα δικά μου μάτια τουλάχιστον- ήδη συμβαίνει. το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα.

Μη ξεχνάμε όμως ότι η πόλη ανήκει σε ένα κράτος και τελεί υπό μιας κεντρικής διοίκησης που δεν συμμαχούν  ιδιαίτερα για την ανάπτυξη, ειδικά της περιφέρειας. (και με συν ευθύνη δική μας συνολικά δια των επιλογών ή της απραξίας μας.)
Οι συγκυρίες και η γεωγραφική θέση συναρτήσει των όσων ανέφερα προηγουμένως έχουν φέρει αυτό το πλεονέκτημα στα Γιάννενα.

θα μπορούσα να το αναλύσω πολυσέλιδα, δεν έχω το χρόνο και κυρίως θα κουράσω το φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:20 »
Θα συμφωνήσω εν μέρει με το μπαμπα. Η πόλη μας θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια είναι παρατημένη και ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες όλων των παρατάξεων είναι για τον π@@τσο.
Είμαστε από τις πιο βρώμικες πόλεις και ειδικά το χειμώνα έχουμε καταντήσει και η πιο ρυπασμένη στην Ευρώπη.
Τι να την κάνω την ομορφιά αν δε μου προσφέρει τουλάχιστον καθαρό περιβάλλον για να ζήσω;
Αν αισθάνομαι σαν έντομο που με ψέκασαν με εντομοκτόνο;
Τι κάνουν οι δημοτικές αρχές για να πιέσουν την κεντρική κυβέρνηση ώστε να παρθούν σοβαρά μέτρα;
Ούτε καν δίκτυο φυσικού αερίου δεν υπάρχει. Μετά από πόσα χρόνια άρχισαν επιτέλους να σκάβουν, αλλά δεν ξέρουμε ούτε ποια κομμάτια της πόλης θα καλύψει το δίκτυο. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Σχεδιασμός μηδέν στα πάντα (όπως βέβαια γίνεται και γενικότερα στη χώρα μας).
Κατά τη γνώμη μου η περίοδος δημαρίας Φρόντζου ήταν η τελευταία που άφησε πέντε πράγματα στην πόλη. Αυτη ηταν το 1978-1980, οπότε είναι σχεδόν τα 50 χρονια που αναφέρει ο μπαμπάς και κάτι πρέπει να αλλάξρει και στο μικρόκοσμο της πόλης μας.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:31 »
Επειδή κάποιοι μιλάμε και με ποιο σοβαρούς δημοσιογράφους, ας μη παίρνουμε σοβαρά τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής και άλλων παιχτών στο διοικητικό. Ακόμα και αν αυτά βγαίνουν από το στόμα του Περιφερειάρχη.

Προς το παρόν ίσως κάποιες χορηγίες στο Σιοντη αλλα παλεύει να βρει συμπαίκτη και βρίσκει μόνο πόρτες.

Αν δε μπουν τα βαριά χαρτιά. Χητος, Δωδώνη κτλπ δε βλέπω προκοπή.

Κάντε κόπο κι ακούστε τα τελευταία λεπτά από το fight club χθες.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:34 »
Παράθεση
Πολύ θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα, χωρίς ονόματα φυσικά, στο πως θεωρείς ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες της πόλης έβγαλαν λεφτά λόγο του ΠΑΣ.
Πραγματικά ρωτάω γτ δεν το καταλαβαίνω. Το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας ή οποιασδήποτε διάθεσης για αντιπαράθεση.

προφανως εννοει απ την πολη(γιατι ολοι απο καπου αρχισαν)
αλλα και οι διαφημισεις στη φανελα επαιζαν σε TV και αθλητικες εφημεριδες ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

...
Παράθεση

αδερφε....υπαρχει τεραστια κριση σε ολα τα θεματα πανελληνια και πασγκοσμιως.....μην τρελαθουμε τωρα......
Προσπαθώ να καταλάβω πως χρωστάνε κάποια χάρη στον ΠΑΣ. Αν είχαν βάλει διαφημίσεις φαντάζομαι τις πλήρωσαν.
Μακάρι να μπουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες της πόλης μας, τότε θα μιλάμε για άλλο επίπεδο.
Απλά δεν μπορώ να δω πώς σοβαροί επιχειρηματίες θα ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο των εγκληματικών οργανώσεων, παράγκας, προέδρων μαφιόζων κλπ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:36 »
Θα συμφωνήσω εν μέρει με το μπαμπα. Η πόλη μας θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια είναι παρατημένη και ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες όλων των παρατάξεων είναι για τον π@@τσο.
Είμαστε από τις πιο βρώμικες πόλεις και ειδικά το χειμώνα έχουμε καταντήσει και η πιο ρυπασμένη στην Ευρώπη.
Τι να την κάνω την ομορφιά αν δε μου προσφέρει τουλάχιστον καθαρό περιβάλλον για να ζήσω;
Αν αισθάνομαι σαν έντομο που με ψέκασαν με εντομοκτόνο;
Τι κάνουν οι δημοτικές αρχές για να πιέσουν την κεντρική κυβέρνηση ώστε να παρθούν σοβαρά μέτρα;
Ούτε καν δίκτυο φυσικού αερίου δεν υπάρχει. Μετά από πόσα χρόνια άρχισαν επιτέλους να σκάβουν, αλλά δεν ξέρουμε ούτε ποια κομμάτια της πόλης θα καλύψει το δίκτυο. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Σχεδιασμός μηδέν στα πάντα (όπως βέβαια γίνεται και γενικότερα στη χώρα μας).
Κατά τη γνώμη μου η περίοδος δημαρίας Φρόντζου ήταν η τελευταία που άφησε πέντε πράγματα στην πόλη. Αυτη ηταν το 1978-1980, οπότε είναι σχεδόν τα 50 χρονια που αναφέρει ο μπαμπάς και κάτι πρέπει να αλλάξρει και στο μικρόκοσμο της πόλης μας.
Η Δημαρχία Φρόντζου δεν άφησε τίποτε άξιο λόγου. Γι'αυτό το λόγο και παραιτήθηκε χωρίς να εκπληρώσει τη θητεία του. Αυτό όμως που άφησε ο Φρόντζος, ήταν το έργο του, ως πρόεδρος της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, που ήταν μνημειώδες και γι'αυτό και μνημονεύεται ως ένας από τους σημαντικότερους Γιαννιώτες έβερ .
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 14:47 »
Αν έμπαιναν δυνατά στον ΠΑΣ έστω και με την μορφή χορηγίας , Βίκος, Ζαγόρι Νιτσιάκος, Πίνδος δε θα χρειαζόμασταν τίποτα άλλο.

Έχουν την οικονομική άνεση να έχουν τον ΠΑΣ με τεράστια έσοδα κάθε χρόνο.

Το κακό είναι ότι κανένας δε θέλει να ασχοληθεί όπως φαίνεται. Εγώ πιστεύω ότι και ο Σιόντης κάνει το χατήρι του πατέρα του και αν δει ότι δεν τραβάει θα σταματήσει.
Ελπίζω να είναι όλοι συγκρατημένοι μέχρι να φύγουν οι άεργοι.

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 16:46 »
Αν έμπαιναν δυνατά στον ΠΑΣ έστω και με την μορφή χορηγίας , Βίκος, Ζαγόρι Νιτσιάκος, Πίνδος δε θα χρειαζόμασταν τίποτα άλλο.

Έχουν την οικονομική άνεση να έχουν τον ΠΑΣ με τεράστια έσοδα κάθε χρόνο.

Το κακό είναι ότι κανένας δε θέλει να ασχοληθεί όπως φαίνεται. Εγώ πιστεύω ότι και ο Σιόντης κάνει το χατήρι του πατέρα του και αν δει ότι δεν τραβάει θα σταματήσει.
Ελπίζω να είναι όλοι συγκρατημένοι μέχρι να φύγουν οι άεργοι.

Πιστεύω όλοι αυτοί (που κατά καιρούς προσφέραν) και άλλοι τόσοι που θα μπορούσαν να έχουν προσφέρει κάνανε πίσω λόγω της κοροϊδευτικής και εκμεταλλευτικής συμπεριφοράς της οικογένειας απέναντι τους. Γιαυτο εκφράζω μια αισιοδοξία οτι με εναν επιφανή ντόπιο μπροστάρη που τρέφει και αισθήματα για τον οργανισμό και έχει καθαρές προθέσεις θα ξανα συμμετάσχουν πολλοί απο αυτούς.

Είδωμεν, πολύ σύντομα θα ξέρουμε αν πραγματοποιηθεί κατι απο αυτά ή ελπίζουμε ματαια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 17:05 »
... Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΣ και το Πανεπιστήμιο....

Που και τα 2 ιδρύθηκαν το 1966!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 18:37 »
Το κακο είναι ότι στο ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχουν κάνει δύσκολα μπαίνει σοβαρός άνθρωπος ....άλλο για χορηγίες κτλ....συμπαίκτης όταν λένε εννοούμε κάποιον ο οποίος θα ασχοληθεί ενεργά πέρα απ' τα λεφτά που θα βάλει.....

Δεν ξέρω...νομίζω αμπελοφιλοσοφουμε  για οτιδήποτε άλλο ..ενώ λύση δεν έχει βρεθεί ακομη

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 18:58 »
Ρε πούστη μου, πραγματικά ο ΠΑΣ δεν αξίζει στην Μπουρδελούπολη - σε πέντε λεπτά, ξέρω ότι θα μετανιώσω για τον χαρακτηρισμό, τώρα όμως βράζω... Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΣ και το Πανεπιστήμιο, ένα Αγρίνιο ή ένα Αργος θα ήμασταν στην καλύτερη... ΤΟΥ ΚΛΏΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΆΤΣΟΥ είμαστε ήδη...
Παντού, πάντα η "αριστεία" των ΑΧΡΗΣΤΩΝ στον τόπο αυτό, το παντοτινό βασίλειο των ραγιάδων...
Εν προκειμένω, των "δημοσιοκλάφτων" της πόλης με τα κλειστά παντζούρια, τα κλειστά μυαλά, και τους προύχοντες, τους προεστούς, τους μεγαλοσχήμονες και τους επιχειρηματίες του κώλου και των πανηγυριών...
Ένας, γαμώτο... Ενας να μην το ψάξει λίγο... Τι έγινε εχθές ρε σούργελα;;;; Συζητήθηκαν οι 9 προσφυγές; Κάποιες από αυτές, όλες, καμία;;;
Πόσο δύσκολο είναι να το ψάξετε, εφόσον θεωρείτε ότι αυτό που κάνετε, όπως το κάνετε, είναι αμειβόμενη επαγγελματική απασχόληση;;;
Απο το αν συζητήθηκαν, πόσες και ποιες, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι κάτι ίσως κινείται, κάποιες διαθέσεις προβάλλουν έστω και αχνά...
Αι σιχτιρ... >:( >:( >:(

Δυστηχώς αυτά γίνονται όπου δεν πίπτει ράβδος..

ΥΓ1 : Τουλάχιστον ακούγονται θετικά πράγματα σε σχέση με μια βδομάδα πρίν που θεωρούσαμε ότι δεν θα υπάρχουμε. Μακάρι πραγματικά να συνεχιστεί έτσι.

ΥΓ2 : ΜΑΚΑΡΙ να βγώ λάθος, αλλά να καταλαβαίνουμε λίγο το μέγεθός μας. Βλέπω κάποιοι γράφετε για 4.000 διαρκείας κλπ. Μία φορά στην ιστορία μας είχαμε τόσα διαρκείας για μία σεζόν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μετά απο 25 χρόνια με 2-3 συμμετοχές Α' εθνική και την χρονιά που το οπαδικό κίνημα πανελλαδικά ήταν στα καλύτερα της ιστορίας του. Και με 2.000 τέλεια είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 19:11 »
Οποία από τις μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης γυρνάει την πλάτη στον Σιόντη, γυρνάει την πλάτη της και στο λαό του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 21:08 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια πρόσφατων αναφορών και σχολίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κρίνεται σκόπιμο να δοθούν διευκρινίσεις προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα πραγματικά δεδομένα και να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις ή παρερμηνείες.
Η ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε., σταθερά και διαχρονικά, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, επιδιώκει τη θετική συμβολή στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, ενισχύοντας δομές και δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών. Η πρακτική αυτή δεν είναι ούτε νέα ούτε αποσπασματική, αλλά ενταγμένη στον γενικότερο προσανατολισμό της εταιρείας για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.
Η δραστηριότητα της εταιρείας στην Περιφέρεια της Ηπείρου εντάσσεται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο.
Προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας, διευκρινίζεται ρητώς ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε., κ. Μιχάλης Παπαϊωάννου, δεν έχει, ούτε είχε ποτέ, οποιαδήποτε συμμετοχή ή εμπλοκή στα διοικητικά ή σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία επαγγελματικού αθλητικού σωματείου.
Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο έργο της, με απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς, τη διαφάνεια και τις τοπικές κοινωνίες με τις οποίες συνεργάζεται.
Με εκτίμηση,
ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 21:27 »
Μόλις είδα και τις φωτογραφίες από το γήπεδο.
Κυριολεκτικά καμένη γη αφήνουν τα άτομα.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #115 στις: Τετ 09 Ιούλ 2025 23:41 »
Ήμουν σίγουρος ότι ο πατέρας τους και μετά αυτοί θα άφηναν καμμένη γη.

Αυτό που αφήνουν ξεπέρασε τη φαντασία μου.

Κυριολεκτικά οι ΧΒδες κατέστρεψαν τα πάντα.Κυριολεκτικα όμως.

Θα το βρούνε από τη ζωή.Το καρμα, το σύμπαν εκδικείται. Επιστρέφει συμπεριφορές.Θα το δείτε.

Βγάλανε, βγάλανε, φάγανε, φάγανε και αφήνουν στάχτες και καμμένη γη.Κυριολεκτικα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 01:57 »
Εντάξει λογική η ανακοίνωση της ιντερκατ μετά τη μαλακιά του άλλου χθες.
Λογικά ούτως ή άλλως για χορηγία θα πήγαινε  η δουλειά με αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 10:44 »
Κύμα συμπαράστασης στην προσπάθεια του Νίκου Σιόντη
Ένα κύμα συμπαράστασης έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στο εγχείρημα του Νίκου Σιόντη για τη σωτηρία του ΠΑΣ Γιάννινα και την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου.

Πέρα από την οικογένεια Νιτσιάκου που αποκαλύψαμε χθες ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιαννιώτη επιχειρηματία Νίκου Σιόντη, υπάρχουν και άλλες δυο-τρεις πολύ δυνατές επιχειρήσεις της περιοχής που θα συνδράμουν με τον τρόπο τους στην προσπάθεια ανασύνταξης που γίνεται με επικεφαλής τον Νίκο Σιόντη.
Όπως αναφέραμε και χθες, κάποια από τα ραντεβού του Νίκου Σιόντη ήταν αρκετά πετυχημένα, κάποια άλλα όχι, όμως κατάφερε ο ίδιος να δημιουργήσει μια ομάδα δυο-τριών επιχειρήσεων που θα τον στηρίξουν στην προσπάθειά του. Πέρα από την οικογένεια Νιτσιάκου, πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Πίνδος» θα συνδράμει, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλες επιχειρήσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.
Παρότι ο πατήρ και ο υιός Σιόντη έχουν ως τακτική να κρατούν χαμηλά τον πήχη και οι ίδιοι κάνουν λόγο για χαμηλή ανταπόκριση στο κάλεσμά τους, οι πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» μιλούν για διαφορετικά πράγματα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουμε συλλέξει, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 450.000 ευρώ από επιχειρήσεις που θα συνδράμουν είτε ως χορηγοί είτε ως άμεσοι μέτοχοι στο εγχείρημα του Νίκου Σιόντη.
Ένα πράγμα που γεννάει ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ότι κάποιες ντόπιες (τοπικές) επιχειρήσεις θα μπουν στο εγχείρημα ως μέτοχοι μιας εταιρείας που θα συσταθεί και θα διαχειρίζεται τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όταν υπογραφεί το προσύμφωνο με τους αδελφούς Χριστοβασίλη. Δηλαδή δεν θα είναι απλά χορηγοί αλλά θα είναι μέλη και μέτοχοι αυτής της εταιρείας που θα διαχειρίζεται τα οικονομικά του ΠΑΣ,
Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Σιόντης είναι έτοιμος για ανακοινώσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος είναι ένας αρκετά απαιτητικός επιχειρηματίας και έχει θέσει ψηλά τον πήχη και έχει ως στόχο να τον βοηθήσουν, συνδράμοντας και με μικρότερα ποσά όλες οι δυνατές επιχειρήσεις της περιοχής και γι’ αυτό το λόγο θα κάνει κι άλλες συναντήσεις.
Εννιά ενεργά συμβόλαια!
Ο χρόνος πιέζει και τα δεδομένα είναι ασφυκτικά, καθώς μέχρι την επόμενη Παρασκευή 18 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να έχει ρυθμίσει ή εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ του τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Γι’ αυτό το λόγο και μόλις γίνουν οι ανακοινώσεις, άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες, στους οποίους οφείλονται μεγάλα ποσά προκειμένου να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί από την πλευρά των παικτών για να έρθουν σε συμφωνία με το νέο επενδυτή του ΠΑΣ Γιάννινα και κυρίως να μπει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενεργά μόλις εννιά ενεργά συμβόλαια ποδοσφαιριστών.
https://www.passports.gr/pas-giannina-1/43193-kuma-sumparastases-sten_prosp?fbclid=IwY2xjawLcTo9leHRuA2FlbQIxMQABHm51dzepwnsdJNipSOIqnI6aMtdg4jEzBDBVPIELHUsFCoXl1FphvXkCk9gl_aem_tSyJHEbm4GCdseJ21hyT_Q

Ήταν που δεν ενδιαφέρονται οι επιχειρηματίες των Ιωαννίνων σύμφωνα με τους ΧΒ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιούλ 2025 18:38 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 10:57 »
Ελπιζω πως οτι θα γραψω ειναι απλα λογω της αγωνιας μου και οχι βαση λογικης των πραγματων, ΑΛΛΑ αργουμε χαρακτηρηστικα!!!
Ο μηνας εχει 10, ακομα δεν ξερουμε τι σκατα γινεται, αν σωθηκαμε, αν απλα πληρωθηκε το παραβολο αλλα δεν θα συμμετασχουμε στο πρωταθλημα, αν ολα τρεχουν και θα ανακοινωθουν.
Η ομαδα αυτη την στιγμη εχει μονοψηφιο αριθμο δελτιων, κλειστα γραφεια και γηπεδο με καμενο χορτο.
Πρεπει τουλαχιστον μεχρι την Δευτερα να εχουμε ανακοινωσεις πιστευω, για να κλεισουμε προπονητη, παιχτες, να ανοιξουν τα γραφεια, να κανονιστει βασικο σταδιο προετοιμασιας, να βγουνε διαρκειας , να κλειστουν φιλικα και να ξαναγινουμε ζωνταζος οργανισμος γενικα.
Η αληθεια ειναι οτι γινεται πολυ επιμονη δουλεια απο τον κυριο Σιοντη αλλα μας πιεζει ο χρονος ασφυκτικα

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 11:11 »
Παράθεση
ακομα δεν ξερουμε τι σκατα γινεται, αν σωθηκαμε, αν απλα πληρωθηκε το παραβολο αλλα δεν θα συμμετασχουμε στο πρωταθλημα

Πληρώθηκε το παράβολο. Ακόμα ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι θα παίξουμε στη SuperLeague2

Παράθεση

Δεν ενδιαφέρονται. Τουλάχιστον αυτοί που θα έπρεπε κι αυτοί που έχουν το βάρος.
Οι χορηγίες ακόμα είναι λίγες και δε φθάνουν. Και το κυριότερο. Δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει τον Σιοντη. Δε μπορεί να το σηκώσει μόνος του αυτό. Όσο δεν αλλάζει κάτι σε αυτό δε πρόκειται να καταφέρουμε κάτι. Θα οδηγηθούμε στα σενάρια που φοβόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 11:36 »
Παράθεση

Δεν ενδιαφέρονται. Τουλάχιστον αυτοί που θα έπρεπε κι αυτοί που έχουν το βάρος.
Οι χορηγίες ακόμα είναι λίγες και δε φθάνουν. Και το κυριότερο. Δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει τον Σιοντη. Δε μπορεί να το σηκώσει μόνος του αυτό. Όσο δεν αλλάζει κάτι σε αυτό δε πρόκειται να καταφέρουμε κάτι. Θα οδηγηθούμε στα σενάρια που φοβόμαστε.

Είσαι σίγουρος ή έχεις κάποια πληροφορία? Γιατί εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα βοηθήσει τουλάχιστον άλλη μία μεγάλη επιχείρηση των Ιωαννίνων...

Υπενθυμίζω ότι αυτοί που αναφέρθηκαν στο άρθρο του passports παίζει να μην έχουν δώσει ποτέ χορηγία σε αθλητικό σωματείο γενικά...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 11:58 »
Το παιδί αυτό,ο Νίκος ο Σιόντης, έχει αφήσει στην άκρη όλες τις επιχειρήσεις του και τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον ΠΑΣ.Χίλια μπράβο σε έναν άνθρωπο που δείχνει στην πράξη την αγάπη του για τον ΠΑΣ χωρίς παχιά λόγια.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 12:02 »
Αμάν ρε παιδιά με αυτή την αρνητική ενέργεια και τον μηδενισμό.

Καταλαβαίνω ότι πολλοί δε θέλουν να έχουν πολλές ελπίδες για να μην απογοητευτούν αλλά ρε ας πάρουμε και κάτι με θετική ενέργεια μέσα σε αυτή τη μαυρίλα της ομάδας μας. Μη μηδενίζετε κάθε προσπάθεια.

Ο Σιόντης είναι ο μόνος που προσπαθεί.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 12:46 »
Γιώργος Σιόντης, ιστορικός αρχηγός του ΠΑΣ και πατέρας του Νίκου: "Έχει έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο ο Νίκος, αλλά ανταπόκριση δεν βρήκε, συνεχίζει όμως. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά προσωπικά το βλέπω αρκετά δύσκολο, δεν βλέπω ενδιαφέρον και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Ο μελλοντικός συνεπενδυτής πρέπει να βάλει κι αυτός ένα πρόγραμμα. Ο Νίκος έχει έτοιμο το πλάνο του, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση. Υπάρχουν καμιά 10αριά περιπτώσεις ονομάτων που ακούγονται, αλλά όλοι μας έχουν στο περίμενε. Έχω αγωνία, αλλά επειδή γνωρίζω την κοινωνία της πόλης δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Αυτοί που πρέπει να βοηθήσουν, δεν βοηθάνε. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.

Αυτό μόνο... Δεν περιγράφω άλλο ...
Υγ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 10 Ιούλ 2025 12:59 »
Έχω πληροφορίες ότι οι επιχειρήσεις που βοηθάνε είναι συγκεκριμένες. Και τα λεφτά που χρειάζονται δε καλύπτονται. Οι μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης ούτε σημαντικό ποσό βάζουν ούτε (το πιο σημαντικό) άμεση εμπλοκή.

Το θέμα είναι να γίνει άμεσα η αλλαγή ηγεσίας, να βγάλει διαρκείας μπας και μαζευτούν κι από εκεί. Που δύσκολα τα πράγματα....