Δεν ξέρω αν αναφέρεστε και στις δικές μου αμφιβολίες για τα αδέρφια. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πιστεύω ότι είναι επιφυλακτικοί οι χορηγοί όπως θα ήμουν και εγώ. Για αυτό και πιστεύω ότι έχουν τον Σιόντη στο περίμενε.
Από εκεί και πέρα βλέπουμε για άλλη μια φορά χαρακτηρισμούς από τους έξυπνους του φόρουμ. Δε με στεναχωρεί σε αυτό το φόρουμ ότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να βρίζουν κατά βούληση, οποιαδήποτε γνώμη είναι διαφορετική και να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο και έξυπνο. Το έχουμε συνηθίσει. Και πλέον είναι και ατιμώρητο από τους διαχειριστές.
Με στεναχωρεί ότι οι περισσότεροι, ας πούμε, συνομιλητές είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα για τον διάλογο και τον σεβασμό στην άλλη άποψη.
Βέβαια το επίπεδο και η παιδεία του καθενός τελικά φαίνεται από τα γραφόμενα του.
Ρε μεγάλε εδώ ο άλλος γράφει ότι είμαστε 100 χωριάτες στο γήπεδο.Αυτά ούτε οι ποκίτες δεν μας τα έχουν πει.Ποια δική σου αμφιβολία;Είμαστε σοβαροί;
Από εκεί και πέρα αν νομίζετε,όποιος το νομίζει, ότι ο Σιόντης και όποιος άλλος θα κάτσει να γλυτώσει τους Χβ,εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.Να μου πει ότι το κάνει για να κερδίσει πράγματα ο ίδιος σαν Σιόντης ή όποιος άλλος θα το καταλάβαινα.Να γλυτώσει τους Χβ,από που και ως που.
Επίσης ο Σιόντης ή όποιος άλλος θα πρέπει να είναι ηλίθιος να πάει να βάλει απλώς λεφτά και οι Χβ να έρθουν μια μέρα και να πουν α δικιά μας η ΠΑΕ,συνεχίζουμε εμείς τώρα.Θα είναι κορόιδα όλοι να βάζουν έτσι λεφτά;
Μήπως θα βάζουν ας πούμε λεφτά ο Σιόντης και όποιος άλλος και τα έσοδα από εισιτήρια,τηλεοπτικά,χορηγίες θα πηγαίνουν στους Χβ.
Θα καταρίψουμε κάθε γαμημένη λογική.Αν ξέρετε ότι άνθρωποι μοιράζουν έτσι λεφτά,να πάμε να πάρουμε και εμείς.
Η ομάδα συνεχίζει να είναι στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής.Δεν έφυγε από εκεί.