Αποστολέας Θέμα: Κίνηση Νίκου Σιόντη  (Αναγνώστηκε 87816 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κίνηση Νίκου Σιόντη
« Απάντηση #150 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:12 »
Ρε θα απαντήσει κανενας μαλακας απο σας;
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:27 »
Υπάρχει κάποιος λόγος; Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται υπερτιμημένη η δύναμη του διαλόγου...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:31 »
Η απάντηση του διαλόγου ειναι η εξής: 100 χωριάτες ήσασταν, είστε και θα είστε στο γήπεδο. Καλύτερη απάντηση επι του πεδίου δεν υπάρχει
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:36 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:39 »
Σε όποιον μαλάκα επιχειρηματία, δεν συμμετάσχει στην προσπάθεια σωτηρίας του ΠΑΣ (Ζαγόρι, Βίκος, Δωδώνη, Μήτσης ξενοδοχειακά, Νιτσιάκος κλπ), αξίζει ένα γερό μποϊκοτάζ στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;;;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:46 »
Σε όποιον μαλάκα επιχειρηματία, δεν συμμετάσχει στην προσπάθεια σωτηρίας του ΠΑΣ (Ζαγόρι, Βίκος, Δωδώνη, Μήτσης ξενοδοχειακά, Νιτσιάκος κλπ), αξίζει ένα γερό μποϊκοτάζ στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;;;
Εγώ θα συμφωνούσα αν είχαν παραδόσει μετοχές οι Χριστοβασίληδες και ήταν σίγουρο ότι δεν υπάρχει καμία ανάμιξή τους.
Όσο είναι αυτοί ακόμα στον ΠΑΣ ούτε ένα ευρώ.

Το λέω πιστεύοντας οτι ο Σιόντης έχει αγνές προθέσεις.
Όταν λοιπόν γίνει η πρόταση και αναλάβει την ομάδα με το καλό ο Σιόντης πιστεύω θα βρεθούν πολλοί περισσότεροι χορηγοί.

Γτ είναι ακόμα στην ομάδα τα μ@λ@κισμένα ξέρει κανείς; Δεν έπρεπε να έχουν παραδόσει εδώ και κανα μήνα τις μετοχές και να πάνε να πνιγούν;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 16:57 »
Η απάντηση του διαλόγου ειναι η εξής: 100 χωριάτες ήσασταν, είστε και θα είστε στο γήπεδο. Καλύτερη απάντηση επι του πεδίου δεν υπάρχει
Jawohl Herr Kommandant
Υγ. "Η απάντηση του διαλόγου";;;;;;; :-? ::) :-?
Υγ2 "100 χωριάτες ήσασταν, είστε και θα είστε". Συγγνώμη Μεγαλειότατε... B-)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 17:02 »

Aν κάνεις τεστ νοημοσύνης θα βγει αρνητικό!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 17:02 »

Aν κάνεις τεστ νοημοσύνης θα βγει αρνητικό!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 17:12 »

Γτ είναι ακόμα στην ομάδα τα μ@λ@κισμένα ξέρει κανείς; Δεν έπρεπε να έχουν παραδόσει εδώ και κανα μήνα τις μετοχές και να πάνε να πνιγούν;

Γιατί είναι εγγυητές της ενότητας και της συνέχειας των επιτυχιών της ομαδας

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 17:24 »
Γιατί περιμένουν μην ξεμυτίσει κανα ευρώ για να το αρπάξουν στον αέρα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 17:52 »

Σιγά βρε μάγκα πολιτισμένε πρωτευουσιανε εσύ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 18:07 »
κατάντια

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 18:25 »
Τα αδερφάκια είναι ακόμα μέτοχοι και θα παραμείνουν μέτοχοι μέχρι να εγκριθεί από την ΕΕΑ η μεταβίβαση της ομάδας, αν όλα πάνε καλά και γίνει το θαύμα.

Μέχρι τότε όμως τι θα κάνουμε? Θα κράζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ την οικογένεια Χριστοβασίλη και θα είμαστε διχασμένοι μεταξύ μας ανταλλάσσοντας ειρωνίες και χαρακτηρισμούς?

Νησαφι πια ρε συνταυροι εδώ μέσα με το να διχαζομαστε για το ποιός είναι στη διοίκηση. Αυτό μας μάρανε εδώ που έχουμε φτάσει. Φοβάστε μη μείνουν τα αδέρφια παράλληλα με το Σιόντη? Είναι δυνατόν ο Σιόντης να δεχθεί κάτι τέτοιο? Μα θα είναι η ταφόπλακα του εγχειρήματος και θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Η φοβάστε ότι τα καλοπαιδα θα μείνουν με το έτσι θέλω? Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει απόβαση σε Γλυφάδα και Βούλα, χωρια ότι θα τους κυνηγήσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Βγήκε ένας άνθρωπος δημόσια που κάνει την ύστατη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα και κατά τη γνώμη μου απαιτείται στήριξη στα social και οικονομικά ότι μπορεί ο καθένας αν υπάρξει άνοιγμα προς τον κόσμο.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 19:00 »
Μερικοί είστε τόσο βλάκες που πραγματικά σας αξίζουν οι νέες ομάδες που οραματίστηκαν κάποιοι. Αυτές με τα κόκκινα και πράσινα σύμβολα. Αυτές χωρίς τον ταύρο στο σήμα. Αυτές που θα κάψουμε.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 19:44 »
Δηλαδή για να καταλάβω εσείς που λέτε σε ποιον ανήκουν οι μετοχές κλπ. Δηλαδή θεωρείται τον κύριο Σιόντη τοοοοοοσο μαλακά που δουλεύει ι για τους ΧΒ και δεν έχει καλυφθεί. Μάλιστα πάμε παρακάτω τώρα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:19 »
Δηλαδή για να καταλάβω εσείς που λέτε σε ποιον ανήκουν οι μετοχές κλπ. Δηλαδή θεωρείται τον κύριο Σιόντη τοοοοοοσο μαλακά που δουλεύει ι για τους ΧΒ και δεν έχει καλυφθεί. Μάλιστα πάμε παρακάτω τώρα.

Αυτό ακριβώς. Άφησε ο Σιόντης τις δουλειές του για να σώσει τους χριστοβασιληδες? Πάμε καλά μωρέ?
Απλά και αυτός αν δεν πάρει τις οικονομικές εγγυήσεις λογικό είναι να μη θέλει να έχει τις μετοχές στο όνομα του. Γιατί μετά τι θα κάνει? Θα βρεθεί χωρίς συνεργάτες να διαχειριστεί τα εκατομμύρια χρεών του χριστοβασιλη?

Πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε. Συγνώμη που λέω συνεχώς τα ίδια απλά πριν μια βδομάδα δεν υπήρχε φως πουθενά. Η ομάδα ήταν με το ένα βήμα στο γκρεμό

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:26 »
Δεν ξέρω αν αναφέρεστε και στις δικές μου αμφιβολίες για τα αδέρφια. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πιστεύω ότι είναι επιφυλακτικοί οι χορηγοί όπως θα ήμουν και εγώ. Για αυτό και πιστεύω ότι έχουν τον Σιόντη στο περίμενε.

Από εκεί και πέρα βλέπουμε για άλλη μια φορά χαρακτηρισμούς από τους έξυπνους του φόρουμ. Δε με στεναχωρεί σε αυτό το φόρουμ ότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να βρίζουν κατά βούληση, οποιαδήποτε γνώμη είναι διαφορετική και να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο και έξυπνο. Το έχουμε συνηθίσει. Και πλέον είναι και ατιμώρητο από τους διαχειριστές.

Με στεναχωρεί ότι οι περισσότεροι, ας πούμε, συνομιλητές είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα για τον διάλογο και τον σεβασμό στην άλλη άποψη.

Βέβαια το επίπεδο και η παιδεία του καθενός τελικά φαίνεται από τα γραφόμενα του.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:32 »
Εν κατακλείδι

Τι γίνεται; Λήγει η προθεσμία; Θα κατέβει η ομάδα; Που; Με ποια δίοικηση;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:34 »
Δεν ξέρω αν αναφέρεστε και στις δικές μου αμφιβολίες για τα αδέρφια. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πιστεύω ότι είναι επιφυλακτικοί οι χορηγοί όπως θα ήμουν και εγώ. Για αυτό και πιστεύω ότι έχουν τον Σιόντη στο περίμενε.

Από εκεί και πέρα βλέπουμε για άλλη μια φορά χαρακτηρισμούς από τους έξυπνους του φόρουμ. Δε με στεναχωρεί σε αυτό το φόρουμ ότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να βρίζουν κατά βούληση, οποιαδήποτε γνώμη είναι διαφορετική και να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο και έξυπνο. Το έχουμε συνηθίσει. Και πλέον είναι και ατιμώρητο από τους διαχειριστές.

Με στεναχωρεί ότι οι περισσότεροι, ας πούμε, συνομιλητές είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα για τον διάλογο και τον σεβασμό στην άλλη άποψη.

Βέβαια το επίπεδο και η παιδεία του καθενός τελικά φαίνεται από τα γραφόμενα του.
Ρε μεγάλε εδώ ο άλλος γράφει ότι είμαστε 100 χωριάτες στο γήπεδο.Αυτά ούτε οι ποκίτες δεν μας τα έχουν πει.Ποια δική σου αμφιβολία;Είμαστε σοβαροί;
Από εκεί και πέρα αν νομίζετε,όποιος το νομίζει, ότι ο Σιόντης και όποιος άλλος θα κάτσει να γλυτώσει τους Χβ,εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.Να μου πει ότι το κάνει για να κερδίσει πράγματα ο ίδιος σαν Σιόντης ή όποιος άλλος θα το καταλάβαινα.Να γλυτώσει τους Χβ,από που και ως που.
Επίσης ο Σιόντης ή όποιος άλλος θα πρέπει να είναι ηλίθιος να πάει να βάλει απλώς λεφτά και οι Χβ να έρθουν μια μέρα και να πουν α δικιά μας η ΠΑΕ,συνεχίζουμε εμείς τώρα.Θα είναι κορόιδα όλοι να βάζουν έτσι λεφτά;
Μήπως θα βάζουν ας πούμε λεφτά ο Σιόντης και όποιος άλλος και τα έσοδα από εισιτήρια,τηλεοπτικά,χορηγίες θα πηγαίνουν στους Χβ.
Θα καταρίψουμε κάθε γαμημένη λογική.Αν ξέρετε ότι άνθρωποι μοιράζουν έτσι λεφτά,να πάμε να πάρουμε και εμείς.
Η ομάδα συνεχίζει να είναι στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής.Δεν έφυγε από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:36 »
Εν κατακλείδι

Τι γίνεται; Λήγει η προθεσμία; Θα κατέβει η ομάδα; Που; Με ποια δίοικηση;
Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στην Β εθνική.Όμως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλές ενέργειες.Το κυριότερο να φτιαχτεί ομάδα και να λειτουργήσει.Φυσικά πολλά πράγματα να μπουν σε σειρά.Γιατί αλλιώς δεν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:38 »

Γιατί είναι εγγυητές της ενότητας και της συνέχειας των επιτυχιών της ομαδας
Γιατί υποπτεύομαι ότι για να πάρει ο Σιόντης τις μετοχές,θέλει να έχει σχήμα με συμπαίχτες.Αλλιώς μόνος του δεν.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:54 »
Αφού το έχει πει ρε παιδιά....θέλει συμπαίχτη...δεν μπορεί μόνος....πέρα απ' τα λεφτά πρέπει να παρατήσει τις επιχειρήσεις του να ασχολητε όλη μέρα με την ομάδα

Περιμένουμε ανακοίνωση σωτηρίας η καταποντισμός

Τα λοιπά είναι αλλά λόγια να αγαπιομαστε

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Παρ 11 Ιούλ 2025 23:59 »
Και για αυτόν λέω φίλε fon (και όχι ρε μεγάλε γτ δεν είμαστε κολληταρια και σε σέβομαι σαν συνομιλητή)
Ο ένας λέει για χωριάτες, ο άλλος λέει για βλάκες κλπ. Γιατί δεν μπορεί ο κάθενας σε αυτό το φόρουμ να πει τη γνώμη του;

Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιος έχει πληρώσει για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα;
Μπορείς να μου πεις γτ είναι ακόμα κρυμμένοι οι μ@λ@κες και δεν έχουν παραδόσει τις μετοχές;
Τι περιμένουν να πάρουν για να φύγουν; Και από ποιον θα το πάρουν;
Ακόμη γτ ενώ έχουν φάει τόσα λεφτά από τους χορηγούς ζητάμε να δώσουν κι άλλα;
Για ποιο λογο ότι ακούμε τόσο καιρο από αρδακια βρικόλακες και λοιπούς παρατρεχαμενους είναι ψέματα; Τι θέλουν να κερδίσουν; Ποιον υποστηρίζουν και ποιον καλύπτουν και με ποιο κέρδος;

Γτ είναι όλα σκοτεινά σε αυτήν την ομάδα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 00:12 »
Και για αυτόν λέω φίλε fon (και όχι ρε μεγάλε γτ δεν είμαστε κολληταρια και σε σέβομαι σαν συνομιλητή)
Ο ένας λέει για χωριάτες, ο άλλος λέει για βλάκες κλπ. Γιατί δεν μπορεί ο κάθενας σε αυτό το φόρουμ να πει τη γνώμη του;

1)Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιος έχει πληρώσει για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα;
2)Μπορείς να μου πεις γτ είναι ακόμα κρυμμένοι οι μ@λ@κες και δεν έχουν παραδόσει τις μετοχές;
3)Τι περιμένουν να πάρουν για να φύγουν; Και από ποιον θα το πάρουν;
4)Ακόμη γτ ενώ έχουν φάει τόσα λεφτά από τους χορηγούς ζητάμε να δώσουν κι άλλα;
5)Για ποιο λογο ότι ακούμε τόσο καιρο από αρδακια βρικόλακες και λοιπούς παρατρεχαμενους είναι ψέματα; Τι θέλουν να κερδίσουν; Ποιον υποστηρίζουν και ποιον καλύπτουν και με ποιο κέρδος;

6)Γτ είναι όλα σκοτεινά σε αυτήν την ομάδα;

1)Μπορεί να έχουν πληρώσει οι Χβ,μπορεί ο Σιόντης.Από εκεί και πέρα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε.Οπότε μόνο σενάρια μπορούμε να υποθέσουμε.Από πιστευτά και απίστευτα.
2)Γιατί και πάλι υποθέτω,αφού ενημέρωση δεν υπάρχει,δεν παίρνει κάποιος τις μετοχές.Ο Σιόντης το δήλωσε ότι μόνος του δεν.
3)Σε προηγούμενους από ότι έχω ακούσει ζήταγαν λεφτά.Παρότι δημόσια έχουν πει ότι δεν θέλουν λεφτά.Αυτήν την φορά περιμένουν μάλλον να αναλάβει ο Σιόντης ή όποιος άλλος.Τα περί ενημέρωσης να μην τα λέω κάθε φορά.
4)Αυτήν την στιγμή είμαστε στο να τρέξει κάποιος την ομάδα με σκοπό η ομάδα να αλλάξει χέρια στο προσεχές μέλλον.Δεν ζητάμε να δώσουν στους Χβ.Ζητάμε να δώσουν στην ομάδα και να γίνει μια μετάβαση χωρίς καταστροφή της ομάδας.
5)Δεν είναι ένας ο λόγος αλλά πολλοι.Δεν είναι κοινό μέτωπο όλοι αυτοί.Ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους.Είναι σαν το μεσανατολικό.
6)Γιατί για αρχή δεν υπάρχει δημοσιογραφία.Αναπαραγωγή τριαριών γίνεται ή όταν μιλάνε συγκεκριμένες πηγές και αφήνουν να βγουν πράγματα προς τα έξω.Στους σταθμούς της Αθήνας πρωί μεσημέρι βράδυ βγαίνουν δημοσιογράφοι ποκ και ποθ.Εδώ σε τοπικό επίπεδο ποιοι να βγουν και τι να πουν.Χώρια τα γραπτά που είναι μεγαλύτερος ο όγκος.Εδώ πάλι είναι οι ίδιοι.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σαβ 12 Ιούλ 2025 00:34 »
Συγνώμη...άλλο γνώμη άλλο μαλακια
Λέει ο άλλος βοηθήστε τους χβ και πάρτε διάρκειας....δεν λέει όμως τι πρέπει να γίνει μέχρι εγώ κ συ να πάρουμε διάρκειας....

Πετάει ένας μια μαλακια και είναι γνώμη...όχι ρε φίλε δεν είναι γνώμη....είναι μια μαλακια....πόσο μάλλον όταν δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε καν στο σημείο να βγουν διάρκειας....

Αν αύριο βγει ο Σιόντης κ πει εγώ παιδιά προσπάθησα...σας είπα από πριν δεν μπορώ μόνος μου....παν κ τα διαρκείας παν και τα ποιος πλήρωσε για τη συμμετοχή στη β...παν όλα...

Τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα;