Αποστολέας Θέμα: Κίνηση Νίκου Σιόντη  (Αναγνώστηκε 88652 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κίνηση Νίκου Σιόντη
« Απάντηση #350 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 15:58 »
Η ομάδα ακόμα δε σώθηκε. Ελπίζω να το έχουμε στο νου μας όλοι αυτό!

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο με το που πληρώθηκαν 2-3 πράγματα και φαίνεται ότι μπορεί και να σωθεί η ομάδα, να παίξει κύπελλο, ίσως και πρωτάθλημα να εμφανίστηκαν μερικοί να κάνουν πόλεμο.

Συνεχίζω και επιμένω γτ είναι πόλεμος προς τον Σιόντη δεν είναι διαφορετική γνώμη.
Αν ήταν διαφορετική γνώμη θα έλεγαν ότι δεν τους αρέσει η προσπάθεια του Σιόντη δε θέλω να πάρω διαρκείας και θα τελείωνε εκεί. Εδώ τώρα προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο που είναι διστακτικός να μην βοηθήσει. Προσπαθούν να πουν ότι είναι οι Χριστοβασιλιδες πίσω από όλο αυτό, ότι ο Σιόντης θα τα παρατήσει.
Δεν είναι γνώμη αυτό είναι πόλεμος στο Σιόντη. Ξυπνάτε!!

Κανένας δεν κάνει πόλεμο στον Σιόντη. Αυτά που γράφεις τα επιβεβαίωσε ο πατέρας Σιόντης στη συνέντευξη του. Είπε ότι έχουν πληρεξούσιο από τους ΧΒες, για να μπορούν να κάνουν τις κινήσεις που θέλουν πιο εύκολα. Δεν είπε κανένας ότι κάνουν κουμάντο οι ΧΒες, αλλά ότι δεν έχουν φύγει από την ομάδα οριστικά και επίσημα. Επίσης είπε ότι πληρώθηκαν κάποια πράγματα που έπρεπε, αλλά η προσπάθεια τους είναι πολύ δύσκολη και αμφίβολη. Μόνος του είπε ότι βλέπει πιθανό να εγκαταλείψουν, αφού δε βρίσκουν συμπαίκτη να βοηθήσει. Μόνος του είπε ότι αυτή την προσπάθεια δε μπορούν να τη σηκώσουν για καιρό μόνοι τους. Μη βλέπετε μερικοί εχθρούς παντού, επειδή κάποιοι λένε τα πράγματα πιο ωμά και ρεαλιστικά.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:07 »
Κάποιοι ίσως ήθελαν την διάλυση του ΠΑΣ για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.Απόψεις κάποιων εδώ μέσα κυκλοφορούν και στην πόλη.Το περίεργο είναι ότι όλοι θα έπρεπε να εύχονται να πάει καλά η κίνηση του Νίκου Σιόντη και ας έχουν αντίθετη άποψη,πράγμα το οποίο είναι θεμιτό.Όμως όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αλλά προσπαθούν και να επηρεάσουν τον κόσμο να μην βοηθήσει και να μην ακολουθήσει.Αυτό είναι πολύ ύποπτο πραγματικά.
Όλοι δικαιούνται να έχουν την άποψη τους και να την εκφέρουν δημόσια.Η επιμονή όμως να επηρεαστούν καταστάσεις δείχνει δόλια κίνητρα.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:11 »
Η ομάδα ακόμα δε σώθηκε. Ελπίζω να το έχουμε στο νου μας όλοι αυτό!

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο με το που πληρώθηκαν 2-3 πράγματα και φαίνεται ότι μπορεί και να σωθεί η ομάδα, να παίξει κύπελλο, ίσως και πρωτάθλημα να εμφανίστηκαν μερικοί να κάνουν πόλεμο.

Συνεχίζω και επιμένω γτ είναι πόλεμος προς τον Σιόντη δεν είναι διαφορετική γνώμη.
Αν ήταν διαφορετική γνώμη θα έλεγαν ότι δεν τους αρέσει η προσπάθεια του Σιόντη δε θέλω να πάρω διαρκείας και θα τελείωνε εκεί. Εδώ τώρα προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο που είναι διστακτικός να μην βοηθήσει. Προσπαθούν να πουν ότι είναι οι Χριστοβασιλιδες πίσω από όλο αυτό, ότι ο Σιόντης θα τα παρατήσει.
Δεν είναι γνώμη αυτό είναι πόλεμος στο Σιόντη. Ξυπνάτε!!

Κανένας δεν κάνει πόλεμο στον Σιόντη. Αυτά που γράφεις τα επιβεβαίωσε ο πατέρας Σιόντης στη συνέντευξη του. Είπε ότι έχουν πληρεξούσιο από τους ΧΒες, για να μπορούν να κάνουν τις κινήσεις που θέλουν πιο εύκολα. Δεν είπε κανένας ότι κάνουν κουμάντο οι ΧΒες, αλλά ότι δεν έχουν φύγει από την ομάδα οριστικά και επίσημα. Επίσης είπε ότι πληρώθηκαν κάποια πράγματα που έπρεπε, αλλά η προσπάθεια τους είναι πολύ δύσκολη και αμφίβολη. Μόνος του είπε ότι βλέπει πιθανό να εγκαταλείψουν, αφού δε βρίσκουν συμπαίκτη να βοηθήσει. Μόνος του είπε ότι αυτή την προσπάθεια δε μπορούν να τη σηκώσουν για καιρό μόνοι τους. Μη βλέπετε μερικοί εχθρούς παντού, επειδή κάποιοι λένε τα πράγματα πιο ωμά και ρεαλιστικά.

Δηλαδή τα μηνύματα σου  «μην πάρει κανείς διαρκείας» και το αμίμητο «γιατί δεν αγοράζει ο Σιόντης διαρκείας για να ενισχύσει  την προσπάθεια του Σιοντη» με κάποιον τρόπο στο μυαλό σου δεν είναι πόλεμος  ή έστω χολή προς την προσπάθεια αλλά  «ωμός ρεαλισμός» λες και είπε κανένας εδώ μέσα ότι σωθήκαμε ήδη και πάμε για πανηγύρια.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:23 »
Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι κάνουν αυτόν τον πόλεμο? Γιατί άλλες φορές ή σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα διαρκείας θα εξαφανίζονταν σε 3-4 μέρες.
Άρα αυτοί που κάνουν τον πόλεμο και έχουν βγάλει έξω τα τσιράκια τους έχουν κάποια επιρροή, πολιτική, οικονομική....
Αφαιρετικά, αν είχαν οικονομική θα του έλεγαν πάνε παραπέρα να παίξεις εδώ είμαστε εμείς, άρα όχι.
Καταλήγουμε στο ότι έχουν επιρροή πολιτική. Εγώ θα πάω και ένα βήμα παραπέρα, μήπως αυτοί που έχουν πολιτική επιρροή πήραν για ξεκαρφωμα τώρα τελευταία ένα διάρκειας και το διαφήμισαν? Για όσους γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά πόσο ρεβανσιστικος άνθρωπος είναι και ειδικά αν δε γίνουν τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Λέω εγώ τώρα. Για να μη ψάχνει ο κυρ Νίκος. Αν και πιστεύω το ξέρει ήδη απλά δε θέλει να τα σπάσει μαζί του λόγω και άλλων παραγόντων

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:24 »
Δηλαδή τα μηνύματα σου  «μην πάρει κανείς διαρκείας» και το αμίμητο «γιατί δεν αγοράζει ο Σιόντης διαρκείας για να ενισχύσει  την προσπάθεια του Σιοντη» με κάποιον τρόπο στο μυαλό σου δεν είναι πόλεμος  ή έστω χολή προς την προσπάθεια αλλά  «ωμός ρεαλισμός» λες και είπε κανένας εδώ μέσα ότι σωθήκαμε ήδη και πάμε για πανηγύρια.

Ναι αυτό ακριβώς θεωρώ ότι είναι. Πιστεύω ότι τα διαρκείας δεν μπορούν να σώσουν την ομάδα και ήταν μόνο για να πληρώσουν τα πρώτα έξοδα που δεν μπορούσε να πληρώσει ο Σιόντης από τη τσέπη του. Το άλλο που λες το έχω εξηγήσει ξανά. Θα ήταν κίνηση παραδειγματισμού προς άλλες επιχειρήσεις και οικονομική ενίσχυση για την ομάδα. Πως θέλεις δηλαδή να βάλουν άλλοι λεφτά στην ομάδα χωρίς να βλέπουν εσένα να βάζεις το χέρι στη τσέπη? Επίσης το έχω γράψει ξανά ότι δεν έχω κάτι με τον Σιόντη, αλλά τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε προσπαθούσε ανορθόδοξα (για εμένα) να σώσει την ομάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:33 »

Ναι αυτό ακριβώς θεωρώ ότι είναι. Πιστεύω ότι τα διαρκείας δεν μπορούν να σώσουν την ομάδα και ήταν μόνο για να πληρώσουν τα πρώτα έξοδα που δεν μπορούσε να πληρώσει ο Σιόντης από τη τσέπη του. Το άλλο που λες το έχω εξηγήσει ξανά. Θα ήταν κίνηση παραδειγματισμού προς άλλες επιχειρήσεις και οικονομική ενίσχυση για την ομάδα. Πως θέλεις δηλαδή να βάλουν άλλοι λεφτά στην ομάδα χωρίς να βλέπουν εσένα να βάζεις το χέρι στη τσέπη? Επίσης το έχω γράψει ξανά ότι δεν έχω κάτι με τον Σιόντη, αλλά τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε προσπαθούσε ανορθόδοξα (για εμένα) να σώσει την ομάδα.
Συνειδητοποιείς ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε η ομάδα θα βρισκόταν ήδη στο τοπικό αν δεν υπήρχε έστω αυτή η ανορθόδοξη-κατά την δική σου κρίση- προσπάθεια;;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 16:51 »

Συνειδητοποιείς ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε η ομάδα θα βρισκόταν ήδη στο τοπικό αν δεν υπήρχε έστω αυτή η ανορθόδοξη-κατά την δική σου κρίση- προσπάθεια;;
Μήπως αυτό θέλει φίλε γι'αυτό και τα γράφει αυτά;

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #357 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 17:15 »
Vaggelis για να καταλάβω.

Τι προτείνεις ακριβώς;

Η προσπάθεια του Σιόντη είναι η μόνη που προσπαθεί να μας ξελασπωσει από την τεράστια καταστροφή που έφερε ο ΧΒ και έπειτα οι αποτυχημένοι γιοι του.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 19:44 »
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα, πηγαίνοντας φουλ για διάλυση μέχρι που βγήκε μπροστά ένας τρελός Γιαννιώτης επιχειρηματίας προσπαθώντας για το θαύμα. Είναι κρίμα που όχι μόνο δεν στηρίζεται από όλο τον κόσμο του ΠΑΣ, την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα, αλλά ακούμε και διάφορες δικαιολογίες. Για όσους τυγχάνει να έχουν γνώση από το επιχείρην ένας επιχειρηματίας όταν κάνει ένα νέο ξεκίνημα εισφερει εκτός από χρήματα και χρόνο και ο χρόνος ως γνωστόν είναι χρήμα. Το αν έχει βάλει ο Σιόντης χρήματα από την τσέπη του κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Εμένα προσωπικά στη φάση που είμαστε δε με ενδιαφέρει, μου φτάνει μόνο και μόνο που βγήκε μπροστά, μας έδωσε ελπίδα και τρέχει κάθε μέρα για το θαύμα.  Το διάρκειας δεν το παίρνουμε για να δούμε τον ΠΑΣ, αλλά για να βοηθήσουμε το εγχείρημα Σιόντη με σκοπό να αναγεννηθεί ο ΠΑΣ. Εγώ νιώθω ότι έτσι βάζω το λιθαράκι μου και γίνομαι ΈΝΑ με όλους όσους στηρίζουν και σωθεί η δε σωθεί η ομάδα θέλω να ξέρω ότι τουλάχιστον έκανα το χρέος μου σαν οπαδός της ιδέας που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Κυρ 27 Ιούλ 2025 20:32 »
Η κίνηση του Σιόντη είναι η μοναδική κίνηση που προσπαθεί να σώσει αυτή τη στιγμή κάπως την ομάδα. Πληρώνοντας κάποια άμεσα χρέη ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην Β Εθνική (και άρα και τα έσοδα αυτής) και να βρει συνεργάτη επενδυτή ώστε να μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα.

Την παλιά φάση σκάει λεφτάς πληρώνει χρέη παίρνει την ομάδα, ξεχάστε τη. Τουλάχιστον για φέτος. Ούτε ο ΠΑΟΚ είσαι ούτε καν ο ΟΦΗ. Δυστυχώς είναι πολύ υποβαθμισμένο το όνομα της ομάδας (αν και με σωστές κινήσεις είναι μαγαζί γωνία) και με κακούς ιδιοκτήτες που είναι ικανοί να διώξουν και οποιαδήποτε σοβαρή προσφορά παίζει να γίνει.

Οπότε η κίνηση Σιόντη είναι μαθηματικά και η μοναδική προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή έστω και στην ΜΕΘ η ομάδα.

Εαν δεν πετύχει και δεν ασχοληθεί Ζαγόρι,Πίνδος,Δωδώνη χαιρετούμε!!
(εκτός κι αν μπουν άλλες εταιρίες όπως είπε ότι περιμένουν)

Αυτά από εμένα.
Απλά και κατανοητά.

υγ: Αυτό που θεωρώ ότι έχει γίνει με τα μαλακισμένα είναι συμφωνία με Σιόντη να ρυθμιστούν τα χρέη και να μπει σε ροή η ομάδα κι αυτοί απλά να αποχωρήσουν χωρίς να πάρουν χρέη μαζί τους. Αλλιώς απλά θα πιστόλιαζαν και θα φεύγαν έξω με την ομάδα να χαιρετάει μια ώρα νωρίτερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν και δε τους αφορά η ομάδα. Ο Σιόντης το πήρε γραμμή και είπε (και για το όνομα του) μπαίνω μπροστά να βρούμε λεφτά και φεύγετε.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 01:32 »
Για να μην συνεχίζεται επ' άπειρο η ίδια συζήτηση, σταματάω την κριτική για την προσπάθεια του Σιόντη. Δεν είπα ποτέ κάτι με κακό σκοπό, ούτε ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Μακάρι αυτή η προσπάθεια του Σιόντη να πετύχει. Να σωθεί η ομάδα και ας βγω εγώ ο χαζός που έλεγε βλακείες όλη την ώρα. Εννοείται ότι θα είναι τεράστια χαρά και για εμένα να σωθεί η ομάδα και ας έχουν βγει όλες μου οι απόψεις λάθος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 11:10 »

Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μια νέα προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε εξέλιξη, με μπροστάρη τον Νίκο Σιόντη, Γιαννιώτη επιχειρηματία και γιο του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας της δεκαετίας του ’80, της θρυλικής εποχής του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Προ ημερών, με μια πολυσέλιδη και συγκινησιακά φορτισμένη δημόσια παρέμβαση, ο Σιόντης απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και ενεργοποίησης προς φιλάθλους, επιχειρηματίες, θεσμικούς φορείς, καθώς και παλιούς και νυν ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου. Αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Σιόντης ίδρυσε την εταιρεία PAS Giannina Strategic Development Fund Ειδικού Σκοπού ΑΕ, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ. Το 99% των μετοχών ανήκει στον ίδιο, ενώ το υπόλοιπο 1% κατέχει ο Γεώργιος Σιόντης. Η εταιρεία λειτουργεί υπό τη μονοπρόσωπη διοίκηση του Νίκου Σιόντη, ο οποίος έχει την ευθύνη του διαχειριστή και νομικού εκπροσώπου.

Σκοπός της εταιρείας είναι η οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με έμφαση στη βιώσιμη στήριξη και την αποκατάσταση της λειτουργικής της σταθερότητας.

Το καταστατικό προβλέπει δυνατότητες χορήγησης δανείων για τη ρύθμιση υποχρεώσεων, επενδύσεις σε υποδομές, αλλά και κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία δύναται να αντλεί κεφάλαια μέσω χορηγιών και οικειοθελών εισφορών φιλάθλων, χωρίς αντάλλαγμα ή υποχρέωση επιστροφής.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διαφάνεια, καθώς έχει προβλεφθεί η χρήση ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για την παρακολούθηση των οικονομικών ροών, ενώ καθιερώνεται και η έκδοση «Καρτών Ενίσχυσης», ως ηθική αναγνώριση των υποστηρικτών του εγχειρήματος.

Τέλος, μέσω του καταστατικού παρέχεται η δυνατότητα συνεργασίας ή ίδρυσης Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 11:34 »
Πολύ ωραία και σωστή κίνηση.

Πιστεύω γίνεται για να πλησιάσει περισσότερο τις επιχειρήσεις που φοβούνται μη χάσουν τα λεφτά τους.
Αν υπάρχει διαφάνεια όπως αναφέρεται στο άρθρο θα καλύψει τις ανησυχίες τους.

Όταν γίνει και η ανακοίνωση της μεταβίβασης και η απελευθέρωση απ την οικογένεια θα είναι όλα καλύτερα

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 12:09 »
Ακόμα είμαστε στον αέρα αν ο Σιοντης ήταν σίγουρος για την sl2 θα είχε ανακοινώσει προπονητή και κάποιους παικτες

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 13:02 »
Ακόμα είμαστε στον αέρα αν ο Σιοντης ήταν σίγουρος για την sl2 θα είχε ανακοινώσει προπονητή και κάποιους παικτες
Πως θα ανακοινώσει μεταγραφές αν δεν υπογράψουν και οι αμετακινητοι των bans; Ας έπαιρναν διαρκείας και οι καχύποπτοι και όλα θα κινούνταν πιο γρήγορα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 14:21 »
Παράθεση
Πως θα ανακοινώσει μεταγραφές αν δεν υπογράψουν και οι αμετακινητοι των bans; Ας έπαιρναν διαρκείας και οι καχύποπτοι και όλα θα κινούνταν πιο γρήγορα.

Περα απο αυτο....ενας σωστος επιχειρηματιας που αναλαμβανει μια τετοια επιχειρηση(οικονομικα μην πω πως)....το πρψτο που θα κανει θα ειναι να εξασφαλισει ψαλιδι στα οφειλομενα....
τοχει πει αλλωστε οτι πρεπει να κερδισουν και οι δυο...και ο παιχτης που θα ταγραφε στην αμμο...και ο επιχειρηματιας που εχει εξαιρετικα πιεσμενο χρονο...και οικονομικα στην αρχη του εγχειρηματος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 20:04 »
Σταδιακά η μετάβαση από τους Χριστοβασίληδες σε Ν. Σιόντη
Στην εποχή του Νίκου Σιόντη μπαίνει σταδιακά ο ΠΑΣ Γιάννινα και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, καθώς ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας έκανε την Παρασκευή τις πληρωμές προς την ΕΠΟ. Σταδιακή η μετάβαση από τη διοίκηση Χριστοβασίλη στον Νίκο Σιόντη και τους συνεργάτες του, ενώ ήδη υπάρχει συμφωνία για την αποχώρηση των αδερφών Χριστοβασίλη, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ελέγχου στα οικονομικά της ομάδας.

Σταδιακή και χρονοβόρα είναι η μετάβαση στην εποχή του Νίκου Σιόντη καθώς όλα πρέπει να γίνουν με νόμιμο και διαφανή τρόπο προκειμένου να μην προκύψουν προβλήματα στη συνέχεια και κυρίως για να είναι ομαλή η αλλαγή σελίδας. Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια τους τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ως εκ τούτου παραμένουν ιδιοκτήτες οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης.

Εκείνοι είναι που υπογράφουν τους διακανονισμούς με τους παίκτες, τα δικά τους ονόματα φαίνονται στις πληρωμές των παραβόλων, ενώ ο Π. Χριστοβασίλης συμμετείχε πρόσφατα και σε διοικητικό συμβούλιο της Super League 2.

Ο λόγος που η μετάβαση γίνεται σταδιακά είναι αρκετά σημαντικός και αφορά τα χαρτιά που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και η άδεια που πρέπει να πάρει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν εμφανιστεί βιαστικά ένα προσύμφωνο ή γενικά μια γραπτή συμφωνία, η ΕΕΑ είναι υποχρεωμένη να ψάξει τα πράγματα πιο διεξοδικά προκειμένου να χορηγήσει άδεια, όπως κάνει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για αυτό τον λόγο επιλέχθηκε ουσιαστικά από τον Νίκο Σιόντη μια πιο αργή και χρονοβόρα διαδικασία, προκειμένου η ομάδα να μην έχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τι ισχύει με vouchers και διαρκείας

Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο διαρκείας μέσω της διαδικασίας των vouchers θα έχουν παρατηρήσει ότι η πληρωμή του voucher γίνεται στην εταιρεία του Σιόντη, N.Siontis SA.

Με βάση τη συμφωνία που υπάρχει, όλα τα χρήματα που θα εισπραχθούν από την εταιρεία θα δοθούν μέσω συμφωνητικού στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας. Στην ουσία δηλαδή ο Σιόντης θα δώσει τα χρήματα τυπικά στη γιαννιώτικη ΠΑΕ και εκείνη με τη σειρά της θα εκδώσει εισιτήρια διαρκείας.

Παράλληλα, όμως θα συσταθεί και μια εταιρεία που θα ελέγχει τα οικονομικά της ομάδας. Αυτή θα είναι υπεύθυνη για την τήρηση των συμφωνιών και των διακανονισμών με παίκτες, τις πληρωμές των δόσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό και γενικότερα την οικονομική διαχείριση των εσόδων και των εξόδων της γιαννιώτικης ομάδας. Επομένως, δεν θα διαχειριστούν σε καμία περίπτωση τα χρήματα από τα διαρκείας οι Χριστοβασίληδες, κάτι που προβλέπεται ρητά και κατηγορηματικά από την υπάρχουσα συμφωνία.

Με βάση τα όσα έχουν συμφωνηθεί όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας υποχρεωτικά θα πάνε σε οφειλές και χρωστούμενα, για αυτό άλλωστε και ο Νίκος Σιόντης ζητάει διαρκώς τη συμπαράσταση του κόσμου και κυρίως από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αγοράσουν χορηγικά πακέτα με εισιτήρια διαρκείας. Ήδη ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας έχει πληρώσει το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και ορισμένες οφειλές που υπήρχαν στην ΕΠΟ και το συνολικό ποσό ξεπέρασε τις 35.000 ευρώ.

Το πιο σημαντικό «αγκάθι» στον δρόμο προς την ΕΕΑ που πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές και κυρίως τους ξένους. Πρώτη προτεραιότητα έχουν όσοι προσφύγει στη FIFA και είχαν επιβληθεί ban από την παγκόσμια ομοσπονδία. Για να μπορεί να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΣ, έστω και με περιορισμούς, πρέπει να αρθούν οι περιορισμοί από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Σιόντης και οι συνεργάτες του έκαναν πολλές επαφές και βρέθηκε η «χρυσή τομή» σε πολλές περιπτώσεις παικτών. Υπάρχουν όμως και οι «σκληροί» που δεν δέχονται συμφωνίες και εκεί τα πράγματα γίνονται ζόρικα καθώς πρέπει να πληρωθούν άμεσα πολύ περισσότερα χρήματα.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 20:10 »
Αφιέρωμα της “Καθημερινής” στις δύσκολες στιγμές του ΠΑΣ Γιάννινα

Αφιέρωμα στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθειά του να κρατηθεί “ζωντανός” φιλοξενεί η εφημερίδα “Καθημερινή”, όπου μιλάει και ο Γιώργος Σιόντης, πατέρας του επιχειρηματία Νίκου Σιόντη που έχει βγει μπροστά σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Ο κ. Σιόντης επιμένει ότι το εγχείρημα παραμένει δύσκολο, καθώς μεγάλες εταιρείες της περιοχής δεν έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα συσπείρωσης, αντιθέτως ο κόσμος από το υστέρημά του είναι αυτός που προσπαθεί να τη σώσει.

Αναλυτικά:

Ένας ΠΑΣ ψυχορραγεί

Πριν εννέα χρόνια, στις 14 Ιουλίου του 2016, στα Γιάννενα τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα. Αυτό που δεν είχε καταφέρει η σπουδαία ομάδα του ΠΑΣ της δεκαετίας του ’70, έπαιρνε σάρκα και οστά από ένα σύνολο χωρίς τις ίδιες περγαμηνές αλλά προσαρμοσμένο στα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Το καμάρι της πόλης, ο ξακουστός «Αγιαξ της Ηπείρου», αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας μάλιστα και την πρώτη του νίκη, επικρατώντας της Νορβηγικής Οντ Γκρένλαντ με 3-0 για τα προκριματικά του Europa League. Ολο το σκηνικό έμοιαζε με ένα δείγμα υπόσχεσης, πως αυτός ο σύλλογος της περιφέρειας μπορεί να κάνει την διαφορά, να ανταγωνιστεί τους μεγάλους και να πρωταγωνιστήσει, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην μονοτονία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποχαιρετώντας τον Ιούλιο του 2025, στα στέκια της λίμνης επικρατεί αγωνία και πλήρης αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας, που βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, πνιγμένη από τα χρέη του παρελθόντος και την αδυναμία να πληρωθούν.

Ο θάνατος του μακροβιότερου (2008-2023) προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη που είχε διαδεχθεί τον Αλέξη Κούγια, κληρονόμησε μοιραία την εταιρεία στα χέρια των γιων του, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, δεν είχαν τις ίδιες διαχειριστικές ικανότητες με τον πατέρα τους.

Τα προβλήματα ανασύρθηκαν εκ νέου στην επιφάνεια και μέσα σε δύο χρόνια, έγιναν θηλιά γύρω από τον λαιμό του ΠΑΣ.

Η απόφαση τους να αποχωρήσουν, έφερε στα τέλη Ιουνίου την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης και ο κίνδυνος να μην δηλώσει συμμετοχή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ήταν πιο ορατός από ποτέ.

Απο τότε μέχρι και σήμερα, έχει σημάνει συναγερμός από μια μικρή μερίδα ανθρώπων που προσπαθούν να κινητοποιήσουν την μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΣ και τους απανταχού Ηπειρώτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μπροστάρης σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας Νίκος Σιόντης, γιος της θρυλικής μορφής και αρχηγού του μεγάλου ΠΑΣ της δεκαετίας του ’70 Γιώργου Σιόντη, ο οποίος αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ολυμπιακού στην σπουδαία ομάδα του Μπούκοβι .

Ο Γιώργος Σιόντης, θρυλική μορφή και αρχηγός του ΠΑΣ, ο οποίος αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ολυμπιακού στην σπουδαία ομάδα του Μπούκοβι. [ΙΝΤΙΜΕ]

«Είμαστε μόνοι, δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε»
Ο Γιώργος Σιόντης, επιχειρηματικό μυαλό από τα νιάτα του, ίδρυσε στα Γιάννενα το 1973 ένα από τα τρία πρώτα καταστήματα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, το οποίο τώρα έχει μετεξελιχθεί στην γνωστή αλυσίδα των «Hall Of Brands», με 15 καταστήματα σε όλη την χώρα και πάνω από 100 υπαλλήλους, την οποία διαχειρίζεται ο γιος του.

Μέσω της «Κ», ο 81χρονος πλέον ένδοξος αρχηγός, κάνει έκκληση και στους άλλους επιφανείς Ηπειρώτες επιχειρηματίες να σταθούν δίπλα στο εγχείρημα ώστε να μην κατρακυλήσει ο ΠΑΣ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

«Δυστυχώς ο ΠΑΣ βρίσκεται στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του από τότε που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του ’66. Εχω ζήσει τα πάντα με αυτήν την ομάδα. Οταν το καράβι βούλιαζε βγαίναμε μπροστά οι άνθρωποι που την αγαπούσαμε και τα καταφέρναμε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσο σημαντικές Γιαννιώτικες επιχειρήσεις όπως τα νερά “ΖΑΓΟΡΙ” ή “ΠΙΝΔΟΣ” και να μην ανταποκρίνονται. Αλλά εκτός από αυτές, ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια δείχνουν να ενδιαφέρονται ουσιαστικά. Εμείς κάναμε τις πρώτες ενέργειες που χρειάζονταν ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 και πληρώσαμε το απαιτούμενο παράβολο αλλά οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Πληρώσαμε επίσης το παράβολο στην ΕΠΟ για να παίξουμε στο κύπελλο Ελλάδας αλλά και κάποιες άλλες οφειλές προς την Ομοσπονδία και την διοργανώτρια. Ομως μέχρι τα τέλη Ιουλίου πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε. Δεν θέλω να εξελιχθεί έτσι αλλά φοβάμαι πως θα φτάσουμε στο σημείο να εγκαταλείψουμε. Η βοήθεια πρέπει να είναι άμεση, έμπρακτη και ουσιαστική. Αυτή είναι η στιγμή για όσους έχουν πραγματική δυνατότητα και επιρροή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να δείξουν με πράξεις την δύναμή τους και την αγάπη τους για τον σύλλογο και ολόκληρη την περιοχή».

Η θρυλική ομάδα του ’70 [ΙΝΤΙΜΕ]

Το χρέος των 6 εκατομμυρίων και ο απλός κόσμος που βοηθά
Οπως αναφέρει ο κ. Σιόντης τα συνολικά χρέη της ΠΑΕ φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο αείμνηστος Γιώργος Χριστοβασίλης είχε βάλει την ομάδα στον εξωδικαστικό μηχανισμό και με συνέπεια πλήρωνε τις δόσεις κάθε μήνα. Ωστόσο μετά τον θανατό του και στα δύο χρόνια που ακολούθησαν, δεν συνεχίστηκε η ίδια συνετή πολιτική από τους γιους του. «Δεν ξέρω για ποιον λόγο, βρεθήκαμε μπροστά σε μια στάση πληρωμών προς όλους. Εμένα προσωπικά μου κινεί υποψίες όλη αυτή η διαχείριση που έγινε. Φτάσαμε στο σημείο περίπου 40 ποδοσφαιριστές πρώην και νυν να έχουν καταθέσει προσφυγές, χώρια οι οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία που διογκώθηκαν» μας λέει.

Οι μετοχές από τα χέρια των αδελφών Χριστοβασίλη πέρασαν με ένα πληρεξούσιο στα χέρια του Νίκου Σιόντη προκειμένου να διευκολυνθούν οι κινήσεις του.

Η ΠΑΕ μπήκε σε νέο εξωδικαστικό μηχανισμό ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της στο δημόσιο που ανέρχονται κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε σχεδόν 240 δόσεις, δηλαδή περίπου 20.000 ευρώ κάθε μήνα με την πρώτη ήδη να έχει πληρωθεί.

Παράλληλα έγινε κάλεσμα στον απλό ανώνυμο κόσμο. «Για την ώρα μόνο εκεί έχουμε εισακουστεί. Απο το υστέρημα τους και σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή, οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αγοράσει ήδη πάνω από 2.000 εισιτήρια διαρκείας. Και να φανταστεί κανείς πως η ομάδα έχει μείνει με τέσσερα -πέντε επαγγελματικά δελτία και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από τις ομάδες νέων, χωρίς προπονητή και μεταγραφές. Είμαστε σε επαφές με τον ΠΣΑΠ και τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα προσπαθώντας να φτάσουμε σε διακανονισμούς. Αν ολοκληρωθούν θετικά οι επαφές, θα ακολουθήσει η κατάθεση φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού». Ενα από τα πιο σοβαρά ζητήματα αφορά αναμφίβολα τις ποινές απαγόρευσης μεταγραφών (ΒΑΝ) που έχει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τη FIFA για τα χρέη προς τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών που αγόρασαν διαρκείας, πρώην και νυν ποδοσφαιριστές που μείωσαν και τις απαιτήσεις τους, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Αρη και Γιαννιώτης στην καταγωγή Νίκος Φιλίππου, η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν έχουν φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Ξεχώρισε η στάση του μέχρι πέρυσι παίκτη της ομάδας Αλέξανδρου Νικολιά ο οποίος όχι μόνον μείωσε τις απαιτήσεις από τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ, αλλά διέθεσε και 1.500 ευρώ για την αγορά παιδικών εισιτηρίων διαρκείας.

Το πλάνο 5Χ200.000 ευρώ
Το πλάνο διάσωσης της εταιρείας όπως το έχει καταστρώσει η οικογένεια Σιόντη προβλέπει αρχικά την καταβολή 200.000 ευρώ με την μορφή χορηγικών πακέτων τουλάχιστον από πέντε μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου. Μέχρι στιγμής πάντως, καμία δεν έχει προσέλθει…

Ταυτόχρονα θέλει την συσπείρωση ερασιτέχνη, βετεράνων και φιλάθλων με στόχο να περιοριστεί ο κίνδυνος αφανισμού του συλλόγου. Πλέον δίνεται μάχη με τον χρόνο ώστε η ΠΑΕ να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι αποφάσεις της Επιτροπής αναμένεται να εκδοθούν πριν από την έναρξη των αγώνων Κυπέλλου, δηλαδή πριν από τις 18 Αυγούστου.

Ο μυθικός «Αγιαξ της Ηπείρου» που με τους Κοντογιωργάκη, Γκλασμάνη, Αλβαρέζ, Λίσα και Σιόντη, την δεκαετία του ’70 έπαιξε στην Ελλάδα το πιο εξελιγμένο ποδόσφαιρο, μάχεται για να μην καταρρεύσει. Θύμα και αυτός της εποχής που δεν χωρά ρομαντισμούς, είναι αναγκασμένος να δώσει την πιο σκληρή του μάχη. Αυτή την φορά εκτός γηπέδου.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Δευ 28 Ιούλ 2025 22:25 »
Προσωπικά μετά από τα τελευταία άρθρα και κάποιες απαντήσεις που δόθηκαν εδώ μέσα σε απορίες μου,αρχίζω και καταλαβαίνω που παει το πράγμα
Ειλικρινά δεν καταλάβαινα πραγματικά το που οδηγούμαστε γενικά, αλλά και σε ότι έχει να κανει με τα 2 τενεκεδάκια

Αυτό με τον λογαριασμό τραπέζης και τις πιθανές οικονομικές εισφορές του κόσμου μπορεί και να αποδειχθεί σωτήριο
Ίσως είναι γραφτό να σωθεί η ομάδα από τον ίδιο τον κόσμο της

Δυστυχώς δεν βλέπω να ανταποκρίνονται οι μεγαλοεπιχειρηματιες του νομού προς το παρόν
Αλλά πιστεύω οτι σιγά σιγά θα βρεθούν κάποιες χορηγίες στο επόμενο διάστημα

Πιστεύω οτι θα μπορέσουμε να παίξουμε κανονικά φέτος στην β
Και θα είναι ίσως η πιο φορτισμένη συναισθηματικα χρονιά στην ιστορία μας
Ούτε γκρίνιες, ούτε απαιτήσεις, μόνο ενίσχυση στους παίχτες
Αξέχαστη χρονιά για όποιον θα είναι φέτος παίχτης της ομάδας, προβλέπω αποθεωτικα σκηνικά

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Τρι 29 Ιούλ 2025 18:06 »
Πέρασαν οι μετοχές στα χέρια του Νίκου Σιόντη σύμφωνα με τον πατέρα του

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Τρι 29 Ιούλ 2025 19:51 »
Πάντως στο site της ομάδας το τμήμα διοίκηση είναι πλέον under construction.Το ίδιο και τα στελέχη.Θα μας έρθει ξαφνικό. :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Τετ 30 Ιούλ 2025 00:07 »
Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ

Η ΠΑΣ βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του. Αλλά αυτή τη φορά υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ασπίδα, υπάρχει μέλλον.

Μια νέα εταιρεία ειδικού σκοπού, η PAS Giannina Strategic Development Fund Α.Ε., δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να σταθεί δίπλα στον ΠΑΣ και να τον οδηγήσει, μέσα από απολύτως θεσμικές και νόμιμες διαδικασίες, σε οικονομική εξυγίανση, λειτουργική σταθερότητα και ποδοσφαιρική αναγέννηση.

Δεν ήρθαμε για να γίνουν πάλι τα ίδια. Ήρθαμε να αλλάξουμε σελίδα. Και το κάνουμε μόνο με διαφάνεια, μόνο με νομιμότητα και με ξεκάθαρο πλάνο.

Όλες οι πρωτοβουλίες και δράσεις που περιγράφονται παρακάτω προτίθενται να υλοποιηθούν μόνο εφόσον χορηγηθεί η απαιτούμενη άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τηρώντας απολύτως το ισχύον θεσμικό και νομικό πλαίσιο.

1. Γιατί δεν αλλάζει άμεσα η ιδιοκτησία της ΠΑΕ

Για απολύτως θεσμικούς και νομικούς λόγους.

Η σημερινή ιδιοκτησία δεν μπορεί να αποχωρήσει άμεσα — αυτό θα συμβεί μόνο αφού ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, διαπιστωθεί η πραγματική κατάσταση των οικονομικών δεδομένων και επιτραπεί η νόμιμη και θεσμικά εγκεκριμένη μετάβαση.

Δεν υπάρχουν παραθυράκια, δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές.

Μέχρι τότε, η νέα εταιρεία προτίθεται να αναλάβει τη χρηματοδότηση και την εποπτεία της λειτουργίας, χωρίς να κατέχει μετοχές και χωρίς να ασκεί διοίκηση, αλλά με απόλυτο έλεγχο της ροής και χρήσης των κεφαλαίων — υπό τον όρο έγκρισης από την ΕΕΑ.

2. Τι γίνεται τώρα στην πράξη

Η PAS Giannina S.D.F. Α.Ε. σχεδιάζει να ξεκινήσει  μια σταδιακή και οργανωμένη ενίσχυση της ομάδας με:

Στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και τεχνικού επιτελείου

Επιστροφή των εργαζομένων από επίσχεση εργασίας

Κάλυψη επειγουσών λειτουργικών αναγκών

Διακανονισμούς και πληρωμές για να καθαρίσει το παρελθόν

Η φροντίδα για τους ανθρώπους της ομάδας είναι προτεραιότητα. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη νέα σελίδα.

Όλα θα γίνουν με νόμιμες συμβάσεις, εποπτεία και διαφάνεια. Κάθε ευρώ θα πιάνει τόπο.

3. Ο ρόλος της PAS Giannina S.D.F. Α.Ε. στη διαδικασία

Η PAS Giannina Strategic Development Fund Α.Ε. λειτουργεί ως συντονιστής και εγγυητής της μεταβατικής φάσης.

Δεν διοικεί την ΠΑΕ, δεν κατέχει μετοχές, δεν αντικαθιστά θεσμικά πρόσωπα.

Παρακολουθεί, εγκρίνει και διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε ενίσχυση της ομάδας θα γίνεται με ασφάλεια, με απόλυτη διαφάνεια και για συγκεκριμένο σκοπό: την επιβίωση και την αναγέννηση του ΠΑΣ.

4. Μήνυμα σε επενδυτές και χορηγούς

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είναι πλέον μια χαμένη υπόθεση. Είναι μια ευκαιρία σοβαρής επένδυσης σε μια ιστορική ομάδα, σε μια περιοχή με τεράστια — ακόμα αναξιοποίητα — συγκριτικά πλεονεκτήματα: στρατηγική θέση, δυναμική τοπική αγορά, έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας, είτε ως χορηγοί που θέλουν να συνδεθούν με ένα ισχυρό και αγαπητό brand, είτε ως επενδυτές με όραμα, ήθος και στρατηγική σκέψη.

5. Μήνυμα στον κόσμο

Η ομάδα μας δεν είναι μόνη – γιατί έχει εσάς.

Εσείς που σταθήκατε δίπλα της με διαρκείας, με παρουσία, με φωνή, με πίστη.
Εσείς που κρατήσατε τον ΠΑΣ ζωντανό, όταν όλοι τον θεωρούσαν τελειωμένο.
Και εσείς που ακόμα δεν σταθήκατε δίπλα – τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Ο ΠΑΣ δεν ζητάει θαύματα. Ζητάει συμμετοχή. Ζητάει ψυχή.
Γιατί αυτός ο Σύλλογος δεν χτίστηκε με λεφτά – χτίστηκε με χαρακτήρα.

Η ιστορία του ΠΑΣ δεν τελειώνει έτσι. Την ξαναγράφουμε – τώρα, μαζί. Κι όποιος ψάχνει να δει ποιος θα σώσει την ομάδα, ας κοιτάξει στον καθρέφτη.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Τετ 30 Ιούλ 2025 01:13 »
Ζούμε δυο εβδομάδες απόλυτης ΠΑΣολεδικης παράνοιας με έναν άνθρωπο - ηγέτη να βγαίνει μπροστά και να ξεδιπλώνει το σχέδιο και το όραμα του για την αναγέννηση του Άγιαξ της Ηπείρου.

Από τις ετερρορυθμες της οικογένειας Χριστοβασίλη με την αδιαφάνεια των μεταφερόμενων 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία της οικογένειας Σιόντη με σκοπό την ανάπτυξη της ομάδας. Και όλα αυτά καθαρά, όχι δικαιολογίες όπως έλεγε η αγία οικογένεια.

Ο άνθρωπος αυτός με τις κινήσεις που κάνει φαίνεται ως η ιδανική λύση να αναστήσει το χαμένο DNA της ομάδας, που τόσο βιαίως ποδοπάτησε ο αείμνηστος και τα καλοπαιδα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Τετ 30 Ιούλ 2025 02:13 »
Λογικά όταν θα βεβαιωθούν ότι όλα οκ με την ΕΕΑ θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις...

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό....αν αυτό ξεπεραστεί νομίζω και γω ότι θα ζήσουμε την πιο περίεργη χρόνια στην ιστορία της ομάδας....αν ξεπεραστεί...προσωπικά νομίζω ότι μπαίνουμε σε φάση ανάκαμψης για τα καλα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Τετ 30 Ιούλ 2025 08:48 »
Μετά από πάρα πολλά χρόνια είναι φανερό ότι υπάρχει όραμα και σχέδιο για την ομάδα.Είναι μια χρονιά που,παρά το γεγονός ότι ξεκινάμε κυριολεκτικά από το μηδέν,έχει γεμίσει τον κόσμο αισιοδοξία για το καινούργιο και το φρέσκο που έρχεται.