Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος Προκριματικός γύρος κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 9144 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος Προκριματικός γύρος κυπέλλου
« Απάντηση #50 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 21:26 »
Αλήθεια ένας δημοσιογράφος ή φωτογράφος δεν βρέθηκε στην αρχή να βγάλει φωτογραφία την 11άδα;;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 21:28 »
10 λεπτά μετά το τέλος του ματς έφαγε αρκετό ξύλο ο βρυκ και ο γιος του που πήγε να τον βοηθήσει.Το σκηνικό έγινε στο ταρτάν,το είδα με τα μάτια μου.Δεν ήταν ψιλές.Έπεσε αρκετό ξύλο.

Υπάρχει βίντεο να το βάζω όταν ξυπνάω για να μου φτιάχνει την ημέρα;

Απόλαυση απόλαυση απόλαυση απόλαυση!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 21:39 »
Έφαγε ξύλο ο συγκεκριμένος και δεν υπάρχει βίντεο?
Περιμένουμε εναγωνίως οποιοδήποτε βίντεο σχετικό με τον αγωνα
Στείλτε ότι υπάρχει

Δεν βλέπω πως δεν θα πάρουμε άδεια την Πέμπτη, θα πρόκειται περί μέγιστης μαλακιας να μην έγιναν τα απαραίτητα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 21:41 »
Να παίρνατε διαρκείας να τα βλέπατε. :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 21:43 »
Δούμας: «Μεγάλη τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο» (video)
Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο Αλέξανδρος Δούμας στάθηκε στη δύναμη που άντλησαν οι παίκτες από τον κόσμο, χαρακτήρισε τιμή να φοράει το σήμα και το περιβραχιόνιο του ΠΑΣ και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε τόσος κόσμος σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και στον πρόεδρο για όλο τον καιρό που μας στάθηκαν και βοήθησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πως βίωσαν το ματς με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην κερκίδα: «Ξέραμε ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Βόλο, ο κόσμος έδωσε δύναμη στα παιδιά και σε όλους τους παίκτες, το παλέψαμε μέχρι το 90’ και κάναμε ό,τι μπορούσαμε».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να μείνει στην ομάδα, ενώ άλλοι πρώην συμπαίκτες του έφυγαν: «Δέθηκα με την ομάδα και τους φιλάθλους, τον κύριο Γιώργο (Ντάσιο) και με όλους, ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που έμεινα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το πώς βίωσε το συναίσθημα να μπαίνει ως αρχηγός του ΠΑΣ στο «Ζωσιμάδες»: «Είμαι χαρούμενος, τιμή μεγάλη να φοράω τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του ΠΑΣ Γιάννινα».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 22:17 »
Να παίρνατε διαρκείας να τα βλέπατε. :P :P :P :P

Εγώ πήρα θέλω βίντεο!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 22:28 »
Να ερχόσουν γήπεδο :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 22:35 »
Είσαι ποδοσφαιριστής του Βόλου.
Έχεις συνηθίσει να παίζεις εντός έδρας μεταξύ συγγενών και φίλων, τις φωνές των οποίων τις καλύπτει ακόμα και ο ράντομ φροντιστής του πάγκου σου.
Σου λένε ότι για το κύπελλο θα πας να παίξεις στα Γιάννενα εναντίον 12 πιτσιρικάδων επειδή η ομάδα ακόμα και τώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει την επόμενη μέρα.
Μπαίνεις στους Ζωσιμάδες, χαζεύεις 360° στις κερκίδες και αναπόφευκτα συνειδητοποιείς ή μαθαίνεις, αν είσαι πιτσιρικάς ή ξένος, ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ είναι αυτή με τον ταύρο στη φανέλα που φοράει ο 18χρονος αντίπαλος που στήνει τη μπάλα στη σέντρα.

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 23:27 »
Αυτήν την εικόνα πρέπει να πουλήσει ο Σιόντης σε χορηγούς και παντού.
Καλοκαιριάτικα σε αγώνα κυπέλλου που θα μπορούσες να πεις αδιάφορο.Σε αγώνα που δεν έχεις καμία ελπίδα να κερδίσεις.Που η ομάδα κατεβαίνει όπως όπως διαλυμένη και δεν ξέρει ακόμα που θα παίζει.Μαζεύει αυτόν τον κόσμο.
Ιστορικό ματς για την ομάδα και τον κόσμο της.Ιστορική δήλωση του κόσμου για αυτήν την ομάδα.Κυριολεκτικά για την πόλη και για την φανέλα.Είναι από τα ματς που λες ήμουν εκεί που γραφόταν ιστορία.Από τα ματς που θα θυμάσαι για μια ζωή.
Για τα 12 παλικάρια με τον ταύρο τι να πούμε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ που κράτησαν αυτήν την ομάδα όρθια και αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς.Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν και αυτοί όλο αυτό.Θα είναι σίγουρα ένα ματς που θα τους μείνει.Όπως είπε και κάποιος παίζει κάποιοι αντίπαλοι να τους ζήλευαν και να ήθελαν να είναι μαζί τους.
Ωραίος και ο Κάργας.Πήγε να χωρίσει όταν έγινε η μανούρα.Έλεγε στον διαιτητή να το σφυρίξει στο τέλος.Ακόμα και σε μερικές φάσεις μέσα στον αγώνα ήταν ωραίος προς τους παίχτες του ΠΑΣ.

Ακριβώς αυτός ήταν ο πραγματικός σημερινός στόχος! Να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι φίλαθλοι και δυνητικοί χορηγοί/συμπαίκτες! Και το μήνυμα εστάλη με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο! Πολλοί θα ζήλεψαν σήμερα, άλλοι καλοπροαίρετα (και θα βγει σε καλό του οργανισμού) κ άλλοι όχι και τόσο!

Όμως πιστεύω πως όποιος βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο το έπραξε για αυτούς ακριβώς τους λόγους χωρίς να του το ζητήσει κανένας, άσχετα αν το έπραξε ο Σιόντης! Ένστικτο επιβίωσης κατα κάποιο τρόπο!
Ιστορική ημέρα, απαρχή μεγάλων στιγμών, άκουγα γύρω μου κόσμο να λεέι οτι ήρθε γήπεδο μετά απο 4,5,7 χρόνια κτλ! Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό!

Προσωπικά σήμερα βίωσα ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα που βίωσα στον επαναληπτικό με την Άλκμααρ μετά το 1-2! Και σήμερα την βίωσε και ο γιός μου! Αν και έχει βρεθεί και άλλες φορές στους Ζωσιμάδες.
Κανείς δε νοιαζόταν για το σκορ κ τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, άλλα πολύ πιο σπουδαία και σημαντικά εξελίσσονταν την ίδια στιγμή!

ΥΓ. ο κόσμος πλησίασε τις 3.5 χιλιάδες
ΥΓ2. Πόσο αδικεί η ύπαρξη ταρτάν αυτη την ομάδα, τον κόσμο κ το ίδιο το γήπεδο!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Αύγ 2025 23:30 από PAS A TEMPOS »

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 19 Αύγ 2025 23:44 »
Ευχαριστώ τον αείμνηστο θείο μου που μικρός μου είχε πει ότι υπάρχει η ομάδα της Ηπείρου ο ΠΑΣ και εγώ μετά από λίγα χρόνια λόγω της παθολογικής αγάπης για την Ήπειρο έγινα ΠΑΣ Γιάννινα.

Εγώ σήμερα ένιωσα ότι έστω και λίγο έζησα οπαδικες στιγμές που ζούσε ο κόσμος το 1966, οταν ιδρύθηκε η ομάδα και η πόλη στήριζε τα δικά της παιδιά.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 06:41 »
Ο κόσμος πάντα στηρίζει τους Χβ.Μπράβο που κατάφεραν και κατέβασαν την ομάδα, δείχνοντας ότι έχουν όραμα όπως έχουν δηλώσει.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 10:39 »
ΑΣ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...
Αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΣ Γιαννινα... 3200 εισητηρια σχεδόν συν κοντά στα 1000 πιτσιρίκια που μπήκαν δωρεάν.
90 λεπτά φωνή. 0-2 στο πρώτο τέταρτο και ο κόσμος να αποθεώνει.
Δεν ξέρω αν μας σεβάστηκε ο Βόλος ή αν τόσα μπορούσε να βάλει και δεν θα το μάθω και ποτε. Ξέρω όμως πως και 15 γκολ να είχαμε δεχτεί ο κόσμος θα είχε τα ίδια συναισθήματα ευγνωμοσύνης, χαράς και συγκίνησης που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ζωντανός.
Αυτός ο κόσμος που το καρκίνωμα της οικογένειας Χριστοβασίλη έδιωξε από το γήπεδο είναι και πάλι εδώ δίπλα στην ομάδα. Όχι απλά σαν παρουσία. Φωνή 90 λεπτά. Έχω να δω τόσο παλμό στην μεγάλη κερκίδα από το παιχνίδι με την Οντ. Μπορεί να ήταν και περισσότερο το πάθος χθες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες που μπήκαν μέσα να παίξουν για τη φανέλα. Κάποιοι από αυτούς έδειξαν ότι ίσως έχουν και άμεση θέση στον νέο ΠΑΣ. Ολοι όμως έγραψαν ιστορία και έδειξαν πόσο ψυχή έχουν.
Ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο της ομάδας. Τα λόγια είναι περιττά. Όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα σήμερα μιλάει για τον κόσμο μας και τη συμπεριφορά του.
Στον Νίκο Σιόντη δεν ξέρω τι να πω... Το ευχαριστώ είναι λίγο. Χωρίς αυτόν σήμερα δεν θα υπήρχε τίποτα. Είμαστε δίπλα του και είμαστε πολλοί. Χιλιάδες.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 11:09 »
Θα επαναλάβω κι εγώ αυτό που γράφει ο Pagourenko: Τη μεγάλη σκεπαστή έχω πολλά χρόνια να την δω έτσι. Στην ίδια θέση είμαι εδώ και αρκετά χρόνια και τέτοιο παλμό τον είχαμε ξεχάσει. Για μένα η χτεσινή μέρα ήταν συγκινητική και θα την θυμάμαι για πάντα.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 11:56 »
Καλημέρα σε όλους..
πραγματικά χτες ήταν ένα υπέροχο απόγευμα , ζήσαμε ιστορικές στιγμές, με καλύπτουν οι σύντροφοι.
Εάν είναι αληθεια όμως ....η πιο ιστορική στιγμή στην ιστορία της νεότερης ιστορίας της ομάδας ήταν οι φάπες στον Βρυκόλακα (τις έβλεπα αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω ποιος τις έτρωγε...)
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 12:38 »
Πολυ συγκινητικη η χθεσινη ημερα
Το γηπεδο γεματη νεολαια σε ματς που ξερανε οτι δεν παμε για τιποτα......Στην 9 να τραγουδουνε παρεακια εφηβων χωρις να κοιτανε καν το ματς ,αλλα και τη μεγαλη να προσπαθει να συμμετασχει ενεργα στα συνθηματα παρολη τη ζεστη και τον ηλιο που τους χτυπαγε κατακεφαλα.....Και στο τελος το παρατεταμενο χειρωκροτημα στους ΄΄Μπεμπηδες΄΄ που ξεμειναν στην ομαδα μετα το ΄΄δυστυχημα Χριστοβασιλη΄΄....
Και χτες ξαναθυμηθηκαμε γιατι ειμαστε ΠΑΣ .Κατι το οποιο δεν θα καταλαβει κανενας ΠΟΚιτης και αλλοι οπαδοι της χαρας και των (παση θυσια) επιτυχιων....
Χτες λοιπον ,κατι ξαναγεννηθηκε....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #65 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 12:42 »
Αυτό με τις φάπες ήταν το κερασάκι στην τούρτα!!!

Επειδή δεν είδα το σκηνικό από την αρχή ας πει κάποιος με ακρίβεια τι έγινε και πως ξεκίνησε.

Άκουσα υβριστικά συνθήματα κατά υποστηρικτών των ΧΒ και όσων πέρυσι φώναζαν συνθήματα πάνω στο σύνθημα πούλα-φύγε.

Δεν ξεχνάμε το βρώμικο και διασπαστικό ρόλο συγκεκριμένων ατόμων όλα αυτά χρόνια.

Χρέος μας η απομόνωσή τους. Δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Δεν είναι Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 13:07 »

Επειδή δεν είδα το σκηνικό από την αρχή ας πει κάποιος με ακρίβεια τι έγινε και πως ξεκίνησε.

Άκουσα υβριστικά συνθήματα κατά υποστηρικτών των ΧΒ και όσων πέρυσι φώναζαν συνθήματα πάνω στο σύνθημα πούλα-φύγε.

Δεν ξεχνάμε το βρώμικο και διασπαστικό ρόλο συγκεκριμένων ατόμων όλα αυτά χρόνια.

Χρέος μας η απομόνωσή τους. Δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Δεν είναι Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Ασχολήθηκαν με τον ΠΑΣ για να βγάλουν τα προσωπικά τους γούστα, να εξασφαλίσουν μεροκάματο και να κοπτονται στα καφενεία ότι εξαιτίας αυτών ο ΠΑΣ υπάρχει.

Συγκεκριμένα κάποιος κάποτε από αυτούς, μου είχε πει παίρνοντας το εισιτήριο μου με καπέλο 5€ για ματς με το γαβρο μια Κυριακή του Θωμά, ότι ευτυχώς υπάρχουνε και βλέπετε μπάλα στα Γιάννενα.
Πίσσα και πούπουλα στους προδότες της ιδέας του ΠΑΣ όλα αυτά τα χρόνια

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 13:16 »

Τον ρώτησαν αν έχει όντως μετοχές... Το παραδέχτηκε όντας προκλητικός μπροστά σε όλους και μετά ξεκίνησε η μανουρα...

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 15:46 »
Το γράφω εδώ γιατί είναι το πιο επίκαιρο θέμα.

3 παραδοχές με ένα τελικό αποτέλεσμα!
Περιμένω να δω απο αύριο τις ανακοινώσεις σε θέματα στελέχωσης ροστερ, διοίκησης και λοιπών άμεσα συμμετεχόντων στα καθημερινά δρώμενα της ομάδας.

Αν είναι αυτές που φαντάζομαι
Αν το χθεσινο απο μεριάς κόσμου δεν ήταν έανς παροδικός ενθουσιασμός αλλά η καθημερινότητα απο δω και πέρα
Αν δεν έχει προκαθοριστεί η άνοδος του σύμπαθέστατου κατα τ´αλλα Ηρακλη

Θα προσδοκώ μέχρι και θαύματα φέτος!

Πρόσφορο έδαφος σε αυτές τις προσδοκίες δίνει η δυναμική των υπολοίπων του Β. Γκρουπ, η αυτοκαταστροφική αστάθεια και κυκλοθυμία του προεδρου του  Ηρα και πανω απ´ολα η συσπείρωση και η τεράστια δυναμική που τείνει να δημιουργηθεί στην ομάδα.

Εκτός και κριθεί σκόπιμο οτι δεν εξυπηρετεί κατι τετοιο ως βεβιασμένη κίνηση!

Μην συμπαρασύρω κανέναν και γυρίσει μπουμερανγκ η ψυχολογία, ούτε τρέφω αυταπάτες, ούτε έχω την παραμικρή απαίτηση (για να μη παρεξηγηθώ κιόλας)

άλλα όταν αυτά τα συναισθήματα υφίστανται απουσία πιέσεως μόνο θετικό αντίκτυπο έχουν θεωρώ.

Πάμε βήμα βήμα και όπου βγει!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 18:43 »

Dream Team 11+1

#pasfamily #pasgiannina #pasgianninafc
— στην τοποθεσία Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες».
PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 18:44 »
0-4 το τελικό score του αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ., αλλά παρόλο την ήττα η ομάδα κέρδισε..
Κέρδισε αυτούς τους 11+1 που κουβάλησαν τη φανέλα του Π.Α.Σ., μαζί με την ιστορία της ομάδας και κέρδισε και όλο αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Ζωσιμάδες να στηρίξει αυτούς τους 11+1 ήρωες.
Σας ευχαριστούμε όλους..
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #greekcup #hallofbrands

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 18:49 »
Old Fans: «Να κάνουμε πράξη μια ρομαντική ιστορία που φάνταζε αδύνατη»

Ιδιαίτερη αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος κάνει ο φορέας φιλάθλων των Old Fans. Οι φίλοι της “κυανόλευκης” ομάδας στέκονται σε δύο σημεία, αφενός στο ότι μέσα από τις στάχτες της η ομάδα δείχνει το dna που την έχει δημιουργήσει και αφετέρου στην ιστορία που έγραψαν οι 12 μικροί ήρωες που αγωνίστηκαν σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, κάνοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Αναλυτικά:

Η χθεσινή ημέρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν μας.

Το μεγαλείο αυτής της ομάδας, που αρνείται με πάθος να παραδώσει τα όπλα, δείχνει το DNA από το οποίο είναι φτιαγμένη.

Μέσα από τις στάχτες μας, με πρωτεργάτη σε αυτό το εγχείρημα τον Νίκο Σιόντη και συμπαραστάτες τους απανταχού Ηπειρώτες, πάμε να κάνουμε πράξη μια ρομαντική ιστορία που φάνταζε αδύνατη…

Πρέπει να γραφτούν με χρυσά γράμματα τα ονόματα των 12 ηρώων που κατέθεσαν ψυχή και έδωσαν σε όλους να καταλάβουν τι θα πει ηπειρώτικη λεβεντιά!!!

Γρηγορίου Ηλίας, Δούμας Αλέξανδρος, Καπέρδας Βασίλειος, Αθανασίου Βασίλειος, Καφενζής Παναγιώτης, Τζοβάρας Νικόλαος, Χαλάτσης Παναγιώτης, Γκόγκας Φώτιος, Ντεκουμές Κωνσταντίνος, Φλώρος Δημήτρης, Γκρέστας Ελευθέριος, Αναγνώστου Νικόλαος, καθώς και οι Αλέκος Τάτσης, Δημήτρης Χαρίσης, Χρήστος Ράπτης και όποιος βοήθησε να στηθεί αυτή η ομάδα σε 1 βδομάδα”.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 19:16 »

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τετ 20 Αύγ 2025 19:27 »
Βλέποντας πιτσιρικάδες με την φανέλα με τον ταύρο και μια κερκίδα να φωνάζει ανεξάρτητα απ το παιχνίδι καυλώνω. VIVA ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ άιντε να πάμε καμιά εκδρομή.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 21 Αύγ 2025 00:34 »
Ακομη κι αν είμαστε στην αρχή, ακομη κι αν δεν έχουν λυθεί σημαντικά θέματα η ομαδα βγάζει μια υγεία σε όλα τα επίπεδα που εγώ δεν νομίζω ότι την έχω ξαναζήσει.
Μόνο αισιόδοξος μπορεί να είμαι για τη συνέχεια.
Ευχαριστώ τον Τατση και τα παιδιά μας για όλη αυτή την χαρά που μας δώσανε και τον Σιοντη που μας έχει φέρει ξανά το χαμόγελο και την περιφανεια για την ομάδα μας.