Αποστολέας Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE 2 2025-26  (Αναγνώστηκε 4680 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE 2 2025-26
« στις: Τετ 03 Σεπ 2025 12:57 »
Στις 14 Σεπτεμβρίου η έναρξη του νέου πρωταθληματος

Το πλήρες πρόγραμμα:
https://www.flashscore.gr/football/greece/super-league-2/fixtures/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE 2 2025-26
« Απάντηση #1 στις: Τρι 09 Σεπ 2025 23:41 »
Παράθεση
Η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 και οι αγώνες σε Action24 και Athletiko

Σάββατο και Κυριακή στις 14:00 μετά το μεσημέρι θα μεταδίδονται οι αγώνες της Super League 2 από το Action24 και στο Youtube του Athletiko με βάση τη συμφωνία του ομίλου της Wide Media για τα δικαιώματα του έντονα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Η ενίσχυση της Super League 2 θα έχει σύντομα της «σφραγίδα» μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας που θα στηρίξει το πρωτάθλημα.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο χώρα του ποδοσφαίρου περνούν ούτως ή άλλως σε μία νέα εποχή με την εμπλοκή της Percapita που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τα δικαιώματα και του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο άνθρωπος πίσω από το μεγάλο εγχείρημα είναι ο Δημήτρης Γόντικας με μακρά εμπειρία στα τηλεοπτικά και αδιαπραγμάτευτα μεγάλη προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.

https://www.flash.gr/i-symfonia-gia-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-super-league-2-kai-oi-agones-se-action24-kai-athletiko-1021410
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 11 Σεπ 2025 21:40 »
Δεν ξέρω αν είδατε αποδόσεις για πρωταθλητή στον όμιλο μας, αλλά προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί μας έχουν ξεγραμμενους εντελώς κ δίνουν πιθανότητες σε Νίκη Βόλου και Καρδίτσα. Αν πάρουμε επαγγελματικές νίκες στην αρχή ( μέχρι να έρθουν ολες οι μεταγραφές κ ενσωματωθούν), δεν βλέπω τον λόγο που το κάνουν αυτό! Παίρνουμε ότι καλύτερο από πιτσιρικαρια κυκλοφορεί για μια ομάδα superleague 2  και μπροστά χτυπάμε με παίκτες superleague 1. Επίσης θεωρώ ότι ο Κούστας είναι καλός προπονητής με όρεξη κ διάθεση που εδώ θα έχει όλα όσα θέλει να δουλέψει νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 11 Σεπ 2025 23:50 »
Για αρχή πηγαίνει με βάση το budget αλλά και την πληρότητα, ετοιμότητα των ομάδων. Γενικά θα αλλάξουν μέσα στη χρόνια.

Η γριά είναι πραγματικά πιο έτοιμη ομάδα και έχει σχεδόν 2 παίκτες σε κάθε θέση. Δεν υπάρχει αντικειμενικά ομάδα να την κοντραρει εκτός από τη νίκη Βόλου και ίσως εμάς (η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει και ψάχνεται, λογικό).

Η γριά έχει όλους της Θεσσαλονίκης πιασμένους όπως το έκανε πέρσι η Λάρισα. Αυτό το λόγο ύπαρξης έχουν ομάδες τύπου καμπανιακου και μακεδονικού.

Η Νίκη Βόλου είναι ανεπίσημα το τσιράκι του Μπαοκ μιας και ο Ρώσος δίνει χρήμα από πίσω αφότου τα έσπασε με το δήμαρχο εκεί αλλά και την ομάδα της καρδιάς του....τον Μακεδονικό. Αυτά είναι δυναμικά και αλλάζουν....

Αναγέννηση Καρδίτσας μόνο εντός έδρας δυνατή αλλά κάπου θα το χάσει στο δρόμο, θα κοιτάξει να σωθεί και να μπει στα playoffs μπας και πάρει κάνα χρήμα από το φούρναρη για να σώσει τη χρονιά.

Εμείς το βιολί μας, μόνοι μας, με πλάνο ορθοποδησης και εξέλιξης. Στόχος είναι για αρχή να δείξουμε ανταγωνιστικοί, να δείξουμε ότι σωζόμαστε άνετα και μετά βλέπουμε. Χάθηκε πολύς χρόνος το καλοκαίρι και πειραματιζόμαστε, στοχευμένα μεν αλλά πείραμα που μπορεί να δώσει και σφάλμα.

Υπομονή! Στο νότο πάντως θα έχει πλάκα

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #4 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 08:35 »

Η Νίκη Βόλου είναι ανεπίσημα το τσιράκι του Μπαοκ μιας και ο Ρώσος δίνει χρήμα από πίσω αφότου τα έσπασε με το δήμαρχο εκεί αλλά και την ομάδα της καρδιάς του....τον Μακεδονικό. Αυτά είναι δυναμικά και αλλάζουν....

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω πρωί πρωί? Τι ιστορίες είναι αυτές ρε σεις? Ο Ρώσος δεν δίνει λεφτά για καμιά μεταγραφή,τον λένε μπατιρη πλέον, έχει θέματα με Μυστακίδη κτλ κτλ... και θα καθίσει να ασχοληθεί με την Νίκη Βόλου...
Τι λέτε μωρέ???

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 09:50 »
Δεν ξέρω αν είδατε αποδόσεις για πρωταθλητή στον όμιλο μας, αλλά προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί μας έχουν ξεγραμμενους εντελώς κ δίνουν πιθανότητες σε Νίκη Βόλου και Καρδίτσα. Αν πάρουμε επαγγελματικές νίκες στην αρχή ( μέχρι να έρθουν ολες οι μεταγραφές κ ενσωματωθούν), δεν βλέπω τον λόγο που το κάνουν αυτό! Παίρνουμε ότι καλύτερο από πιτσιρικαρια κυκλοφορεί για μια ομάδα superleague 2  και μπροστά χτυπάμε με παίκτες superleague 1. Επίσης θεωρώ ότι ο Κούστας είναι καλός προπονητής με όρεξη κ διάθεση που εδώ θα έχει όλα όσα θέλει να δουλέψει νομίζω.

Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου που μας έχουν για play offs.

Περνάμε κάτω από τα ρανταρ. Το έχω πει. Αυτοί νομίζουν ότι έχουμε την ομάδα που κατέβηκε με το Βόλο. Δεν πειράζει. Καλύτερα.

Αν τελικά καταφέρουμε κάτι σε αυτή τη χρονιά, αν όλοι ξέρουμε τι είναι. Σίγουρα δεν είναι η αξιοπρεπής πορεία σε ένα πρωτάθλημα χωριών.

Επειδή όμως αυτό που κάνουμε ουσιαστικά είναι πείραμα και στα πειράματα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, ιδιαίτερα στα κοινωνικού τύπου πειράματα, πρέπει να υπολογιστούν όλα τα σενάρια.

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγουμε τα play outs. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα δείξει μέχρι τέλη Νοέμβρη που θα κάτσει η μπίλια, ο δεύτερος στόχος, ο ανομολόγητος, όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

Αφήστε τους όλους να λέεν για σίγουρο πρωταθλητή για καρδίτσες και νίκη βόλου.

Καλύτερα ξεγραμμένοι.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 10:15 »
Εγώ έχω πάντως μια έστω συγκρατημένη αισιοδοξία. Με μ.ο. ηλικίας 23 έτη και επιλογές που έχουν δείξει ταλέντο αλλά δεν έχουν κάνει ακόμα το μεγάλο επαγγελματικό βήμα μου φαίνεται ότι έχουμε πολλούς παίκτες που θα έχουν κίνητρο γιατί είναι στην ηλικία που πρέπει να δείξουν πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ΠΑΣ τους δίνει και ένα καλό όνομα σαν βοήθεια.
Σίγουρα δεν θα βγουν όλοι μην τρελαθούμε, ούτε να τους φάμε στο πρώτο, δεύτερο ούτε τρίτο λάθος. Αλλά από τους 28 πες 12 να σου βγουν καλοί και από αυτούς 7-8 πολύ καλοί και είσαι ήδη πολύ καλά.
Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι η έλλειψη προετοιμασίας. Βλέπετε και στις εθνικές ομάδες που υπάρχει περίσσιο ταλέντο αλλά σπάνιες προπονήσεις πως λείπουν αυτοματισμοί, χάνονται μαρκαρίσματα, γίνονται μπερδέματα πιο εύκολα από ότι στους συλλόγους. Είναι σημαντικό ζήτημα και πρέπει να μην το ξεχάσουμε αν κάποιες φορές θα χρειαστεί να παίξουμε και κακό ίσως ποδόσφαιρο για το αποτέλεσμα.
Το πιο κρίσιμο διάστημα είναι μέχρι τον Γενάρη. Αν πάει έστω μέτρια αυτό ποτέ δεν ξέρεις.
Επίσης κάποιος έγραψε κλείνει η μεταγραφική περίοδος σήμερα. Ισχύει και για τους ελεύθερους αυτό ή έχουν παράταση;

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 10:33 »
Παράθεση
Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου που μας έχουν για play offs.

Περνάμε κάτω από τα ρανταρ.

Οσον αφορα τα ντερμπυ ,ναι ειναι καλο να μην σε υπολογιζουν
Το κακο ομως ειναι οτι δινεις ελπιδα σε καθε χωριουδακι να σε παιξει δυνατα και να παρει μια νικη απεναντι στον ιστορικο ΠΑΣ .Σε βλεπουν με αλλο ματι τωρα.Αλλες εποχες θα κερδιζες απο τη Κλεισουρα (οπως λεγαμε παλια)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 10:37 »

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω πρωί πρωί? Τι ιστορίες είναι αυτές ρε σεις? Ο Ρώσος δεν δίνει λεφτά για καμιά μεταγραφή,τον λένε μπατιρη πλέον, έχει θέματα με Μυστακίδη κτλ κτλ... και θα καθίσει να ασχοληθεί με την Νίκη Βόλου...
Τι λέτε μωρέ???

Ο πρόεδρος της νίκης είναι παραπαιδι του. Όλη η Θεσσαλονίκη το ξέρει, εσένα δε σου κάνει εντύπωση που βρήκε τα λεφτά για μεταγραφές.
Ο ιδιοκτήτης και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού Μετρόπολις ταχθηκαν υπέρ Μυστακίδη. Έφαγαν ban από την Τούμπα, ο Μακεδονικός (ιδιοκτήτης Μετρόπολις) δεν παίρνει πλέον χρηματοδότηση και δανεικούς από ΠΑΟΚ.

Εγώ τα ξέρω και τα γράφω, δε τα φαντάστηκα. Είναι δεδομένα

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 10:45 »
Τι λέτε μωρέ???
Δηλαδή "δεν δίνει λεφτά" και "τον λένε μπατίρη " έχοντας κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ομάδας; Μην γράφουμε ανακρίβειες. 

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #10 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 10:59 »
Τι λέτε μωρέ???
Δηλαδή "δεν δίνει λεφτά" και "τον λένε μπατίρη " έχοντας κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ομάδας; Μην γράφουμε ανακρίβειες.
Όσοι ξέρουν τι γίνεται πάνω,με κατάλαβαν. Αυτά περί χρηματισμού ομάδων και ειδικά Β Εθνικής είναι ιστορίες για αγριους. Και ειδικά ομάδες σαν την Νίκη Βόλου, εκτός Θεσσαλονίκης . ΠΛΕΟΝ!
Όπως ο Λεβαδειακός που είναι παράρτημα του βαζελου... Σταμάτησαν αυτά παιδιά. .. Μελλοντικά θα δούμε... Προς το παρόν,ας αφήσουμε τα φαντάσματα με παραρτήματα κ άμεσα χρηματισμούς ομάδων! Και ειδικά από Σαββίδη τώρα!
Προφανώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #11 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 11:27 »

Τι λέτε μωρέ???

Ο πρόεδρος της νίκης είναι παραπαιδι του. Όλη η Θεσσαλονίκη το ξέρει, εσένα δε σου κάνει εντύπωση που βρήκε τα λεφτά για μεταγραφές.
Ο ιδιοκτήτης και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού Μετρόπολις ταχθηκαν υπέρ Μυστακίδη. Έφαγαν ban από την Τούμπα, ο Μακεδονικός (ιδιοκτήτης Μετρόπολις) δεν παίρνει πλέον χρηματοδότηση και δανεικούς από ΠΑΟΚ.

Εγώ τα ξέρω και τα γράφω, δε τα φαντάστηκα. Είναι δεδομένα
Μπήκα τώρα στο transfermarkt  από περιέργεια και δεν είδα ούτε έναν δανεικό, ούτε ελεύθερο από ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ β!
Κάνω λάθος?

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 12:40 »
Εγώ πάλι δε καταλαβαίνω την ιδιαίτερη αισιοδοξία ότι έχουμε ομάδα για χτύπημα ανόδου.
Εγώ ξέρω ότι έχουμε πιτσιρίκια άρα απειρία (που είναι το Α και το Ω στην Β Εθνική), όχι ιδιαίτερα γεμάτες όλες τις θέσεις και με τους μεγάλους μας σε ηλικία πάλι με την απορία τι ψάρια πιάνουν. Σε όλο αυτό βάλτε το μηδαμινό χρονικό διάστημα προπόνησης για να μπορούν να μάθουν ο ένας τον άλλο, το πλάνο του κόουτς κτλπ. Συν φυσικά την ανύπαρκτη προετοιμασία της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται σε μετέπειτα τραυματισμους και κούραση.

Μακάρι να δείξει άλλη εικόνα η ομάδα αλλά κι εγώ θεωρώ ότι θα αγωνιστούμε για να κρατηθούμε κατηγορία.

Μπορεί οι άλλες ομάδες να φαντάζουν μικρές απέναντι στο όνομα μας αλλά δε παίζει μπάλα το όνομα.
Κάνουν προπονήσεις από νωρίτερα, με κορμό κτλπ κτλπ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 13:23 »
Ο στόχος είναι να αποφύγουμε τα play outs γιατί πέφτουν 4 από τις 6 συμμετέχουσες ομάδες.

Επομένως, ξεκάθαρα ο ρεαλιστικός νομίζω στόχος είναι η συμμετοχή στα play off.

Έτσι η πολύ μετριασμένη, κρυφή και συγκρατημένη αισιοδοξία προκύπτει από αυτό το γεγονός. Ότι ο στόχος της σωτηρίας και της μη διάλυσης επετεύχθη. Επόμενος στόχος να μην διακινδυνεύσουμε την παραμονή μας άρα να έχουμε ρόλο στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου άρα να παίξουμε τις πιθανότητές μας και εκεί.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα έως το Νοέμβριο θα είναι πολύ κρύα. Αν σε αυτό διάστημα δεν κάνουμε σημαντικές απώλειες έχουμε κάποιες στατιστικές ελπίδες.

Κατά 90% η γριά θα ανέβει. Λόγω παρασκηνίου και προέδρου πρώτα και έπειτα ομάδας. Για νίκη βόλου και καρδίτσες που λέγεται προσωπικά το θεωρώ αστείο. Με λουκίνα και λώλη η νίκη και νικολιά η Καρδίτσα, ε δεν χτυπάς άνοδο... ιδιαίτερα η Καρδίτσα που δεν έχει ανέβει ποτέ στην ιστορία της.

Όσο για εμάς το έχω ξαναπεί. Ο Σιόντης δεν είναι μαλάκας. Το αντίθετο. Δεν τον κόβω να συμμετέχει για χαβαλέ στην ομάδα ή μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Έχει σαφέστατο πλάνο. Πέτυχε πολλά σε μόλις δύο μήνες. Θα ρίξει μια προσεχτική ζαριά να πετύχει ακόμη περίσσοτερα γνωρίζοντας το δύσκολο του εγχειρήματος.

Δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αν υπάρχει 5-10% πιθανότητα θα την παλέψει.

Όποιος κάνει αυτή την ανάλυση δεν αιθαιροβατεί. Απλά υπολογίζει τα δεδομένα και τις πιθανότητες. Ρεαλιστικά, ψυχρά, οικονομετρικά
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 12 Σεπ 2025 13:27 από Mpakoulieros »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 13:29 »
Τόσα χρόνια που ζω Θεσσαλονίκη ξέρω τι γίνεται. Το φάουλ που έκανε ο Μετρόπολις - Μακεδονικός ήταν αντιαθλητικό και πήρε κόκκινη κάρτα από ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 14:19 »
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι παίχτες που έχουμε πάρει είναι οι περισσότεροι ταλέντα που χάθηκαν ή αδικήθηκαν και διψάνε να αποδείξουν την αξία τους.

Ο προπονητής που πήραμε είναι προφανώς κατάλληλος να δουλέψει με τέτοιες ηλικίες αλλά όλα θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Θέλω να πιστέψω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε και ότι αν κινδυνεύσουμε την επόμενη μεταγραφική περίοδο θα ενισχυθούμε σημαντικά ώστε να αποφύγουμε τα μπλεξίματα.

Το να πρωταγωνιστήσουμε το θεωρώ σχεδόν αδύνατο, αλλά έχουν γραφτεί διάφορες περίεργες ιστορίες στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις ....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 15:36 »
Ποιοι θεωρούνται φαβορί;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 18:05 »
Νομίζω μια άνετη παραμονή την έχουμε.Μια πορεία όπως πέρυσι.Δεν παίζουμε και με τα θηρία.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #18 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 19:30 »
Νομίζω μια άνετη παραμονή την έχουμε.Μια πορεία όπως πέρυσι.Δεν παίζουμε και με τα θηρία.
Αν μας βγει ο Κοστσρικανος και ο Ολλανδός πιτσιρικάς μπροστά θα είμαστε πολύ δυνατοί! Άμυνα και κέντρο θα στηριχθούμε σε νέα παιδιά με ταλέντο, όρεξη να ξαναφτιάξουν την καριέρα τους.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει όλο αυτό. Οκ θα ήθελα ίσως έναν δύο έμπειρους και πίσω αλλά οκ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 20:00 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 21:20 »
Ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ β και η Τρίπολη β ρυθμιστές θα είναι.

Αν σε θέλουν στα πλέι οφ θα μπεις άνετα.Αν όχι θα παλέψεις σκληρά.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 12 Σεπ 2025 22:52 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 19 Σεπ 2025 13:13 »
Παράθεση
Το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ήταν ανοικτό το κανάλι που θα έπαιρνε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τελικώς όπως έγινε γνωστό σήμερα (18/9) η Super League 2 βρήκε τηλεοπτική στέγη με το Action 24 να είναι το κανάλι που θα προβάλλει τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 26 Οκτ 2025 18:26 »
Ρώτησα το chatgpt για το απο εδώ και πέρα και μου είπε τα εξής:

Τι χρειάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει 4 βαθμούς → χρειάζεται τουλάχιστον 14-16 βαθμούς στους 11 αγώνες που απομένουν.

Αυτό σημαίνει περίπου:

5 νίκες, 1 ισοπαλία, 5 ήττες, ή

4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες.

📈 Εκτιμώμενα σενάρια

🔥 Πολύ καλή πορεία (1.7 β./αγ.)   23 βαθμοί   Άνετη παραμονή, ίσως διεκδίκηση 6ης θέσης   
⚖️ Μέτρια φόρμα (1.3 β./αγ.)   18-19 βαθμοί   Οριακή σωτηρία   
⚠️ Ίδια φόρμα με τώρα (0.57 β./αγ.)   10-11 βαθμοί   Σχεδόν βέβαιος υποβιβασμός

📅 Ενημερωμένο πλάνο (με βάση τα υπόλοιπα 10 ματς)
Αγώνας #   Αντίπαλος / Έδρα   Εκτίμηση   Πιθανό Αποτέλεσμα   Βαθμοί
1    vs ΑΟ Καβάλα   Μεγάλη ευκαιρία για νίκη   2-1                       3
2    vs ΠΟΤ Ηρακλής   Δύσκολο εκτός   Ισοπαλία 1-1               1
3   vs Νέστος Χρυσούπολης   Πρέπει να πάρει το ματς   1-0       3
4    vs Μακεδονικός   Ισχυρός αντίπαλος εκτός   Ήττα 2-0               0
5    vs Καμπανιακός   Κρίσιμο για σωτηρία   2-0                               3
6    vs Νίκη Βόλου   Πολύ δύσκολο   Ήττα 2-1                               0
7    vs Αναγέννηση Καρδίτσας   Ισοπαλία με καλό παιχνίδι   1-1       1
8    vs ΠΑΟΚ Β’   Ανάλογα τη σύνθεση ΠΑΟΚ Β’  Ισοπαλία 1-1     1
9    vs Αστέρας Β’ (2ος γύρος)   Εκδίκηση στην έδρα σου   2-1       3
10    vs ΑΟ Καβάλα (2ος γύρος)   Εκτός, δύσκολο φινάλε Ήττα 1-0       0

📊 Σύνολο εκτίμησης:

4 (υπάρχοντες) + (3+1+3+0+3+0+1+1+3+0) = 19 βαθμοί τελικός ✅

🧭 Συμπέρασμα

Με βάση αυτή την πορεία, ο ΠΑΣ Γιάννινα μένει στην κατηγορία οριακά, γύρω στους 18-19 βαθμούς.

Το “κλειδί” είναι τα εντός έδρας παιχνίδια: Καβάλα, Νέστος, Καμπανιακός, Αναγέννηση, Αστέρας Β’.

Αν κερδίσει 4/5 εντός έδρας, τότε σώζεται με ασφάλεια.

Αν χάσει πάνω από 2 από αυτά, ο κίνδυνος παραμονής αυξάνεται πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Οκτ 2025 18:31 από fadomas »