Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7045 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 19:32 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?
Εμεις με τι ποσο τους υπογραφουμε?
50.000 ευρω το χρονο ή λεω μαλακιες και ειναι λιγα αυτα τα χρηματα?
Εχουμε ροστερ αξιας εκατομμυριου και ανω?

:pas: :pashat: :joker:
Ο ΠΑΟΚ Β έχει ρόστερ αξίας περίπου 6.000.000 κι εμείς περίπου 3.000.000.
Χονδρικά φιλαράκι.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 19:35 »
3.000.000 ροστερ εχουμε εμεις που δεν εχουμε μαντιλι να κλαψουμε?
Και παλεψαμε να παρουμε συμμετοχη στη β?
Ποιος τα βαζει γιατι δεν τα βλεπω πουθενα στο οπτικο μου πεδιο
Ορατοτης μηδεν που λενε
Εχει αγορασει κανενας την ομαδα?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 19:37 »
Νομίζω έχει έναν ξένο ο ΠΑΟΚ που κοστίζει κοντά στις 600.000.

Δε γαμιεται..
Από το 65 και μετά η ομάδα μου άρεσε
Αριγιμπι μεγάλος καυλιάρης...

3 παίχτες, δεν θα πω ονόματα, δεν μου άρεσαν καθόλου και πραγματικά απορώ πόσο περιθώριο βελτίωσης μπορεί να έχουν. Μακάρι να με διαψεύσουν.

Συνεχίζουμε!

ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:10 »
Ακομα και αν εισαι ανταγωνιστικος απο το χειμωνα και μετα, πρεπει να τους εχεις σε αποσταση βολης μεχρι τοτε
Σε διαφορετικη περιπτωση εχεις τελειωσει

Με τι χρηματα ομως θα ειμαστε ανταγωνιστικοι ωστε να παρουμε παιχτες καλυτερους?
Ποιος τα βαζει τα συμβολαια των παιχτων που εχουμε και τι μεγεθους ειναι τα συμβολαια τους?
Ξερει κανεις τι αξια εχει το ροστερ μας σε σχεση με των υπολοιπων?

Ρητορικες ερωτησεις

Σε αποστάσεις κάλυψιμες είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους έχεις καθώς οι βαθμοί διαιρούνται στον δεύτερο γύρο και οι ποιοτικές διαφορές μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης πενταδας είναι αρκετά μεγάλες
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:10 »
Αποκαρδιωτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα.Προς το τέλος κάτι έκανε βέβαια.Από τον κόσμο η ομάδα θα έχει όσο χρόνο θέλει.Ακόμα και ολόκληρη την χρονιά αν χρειαστεί.Δεν ξέρω αν προλαβαίνει αγωνιστικά.Μετά το σημερινό ο στόχος νομίζω είναι ένας και μοναδικός.Να σωθούμε.Πως λέμε νίκη με μισό μηδέν.Ε με μισό βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.Εμένα μου φτάνει για φέτος.Δεν είναι πολλά τα παιχνίδια και μπαίνουμε από νωρίς στο παιχνίδι του κυνηγιού των από πάνω.
Έχουμε κάποιες μονάδες που είναι ποιοτικές αλλά θα πρέπει να τραβήξουν για να ελπίζουμε.Παράλληλα να τραβήξουν και τους υπόλοιπους.
Υπομονή από όλους,γερά στομάχια.Θα πρέπει να αντέξουμε πολλά και να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλους γιατί έχουμε μεγάλη μάχη μπροστά μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:12 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?

Χονδρικά φιλαράκι.
Δεν νομίζω να φτάνουμε τα 3 εκ εμείς.

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:17 »
Νομίζω πως ο προπονητής έκανε τεράστια πατάτα!!!
Δεν διάβασε καθόλου το ματς! Προς Θεού πάλι θα μπορούσαμε να χάσουμε,αλλά μπήκαμε να παίξουμε μπάλα στην αυλή του σχολείου όπου πάει η μπάλα τρέχοντας ντιπ στα χαμένα!

Δεν είμαι προπονητής αλλά πας να παίξεις γρήγορα μια ομάδα που είναι δύο κλάσεις πιο πάνω σε ποιότητα ,σε κορμιά,σε ομοιογένεια,σε δύναμη. Ξεβρεκωτοι στα αγγούρια!!!!!

Η ομάδα θέλει αγωνιστική ταυτότητα,θέλει πλάνο,δεν υπάρχει! Άλλο η ομοιογένεια και ο χρόνος που χρειάζεται και άλλο η αναρχία και το λάθος διάβασμα. Υστερούμε σε αρκετά σημεία( έχουμε κάποια θετικά στοιχεία κάποιων παιχτών),άρα οφείλεις ως Μπουτς να κρύψεις με την τακτική τα πρώτα και να αναπτύξεις τα δεύτερα!!!!

Θωράκισε την ομάδα μέσο αμυντικά και άσε τους 2 μαύρους μπροστά να τρέξουν. Μια φάση θα την κάνουν γκολ.

Αυτά είδα εγώ . Δεν γκρινιάζω,αλλά αφού υστερείς κάπου,ο καλός προπονητής  αυτό αν δεν το εξαλείφει,το μειώνει αισθητά!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:35 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?

Χονδρικά φιλαράκι.

Σύμφωνα πάντα με το τράνφερμαρκτ.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:42 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?

Χονδρικά φιλαράκι.

οκ δεν ξέρω πως το υπολογίζει αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο.Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα έλεγα ναι.Δύσκολα νομίζω ότι κάποια ομάδα ξεπερνάει το μύριο στην Β.Ο Ηρακλής μπορεί.Άντε και 1-2 από τον άλλον όμιλο.Εκεί θα έβαζα τις αξίες των ομάδων.
Οι Β ομάδες παίζει να είναι ακριβότερες από τις περισσότερες ομάδες της Β.

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 20:44 »
Το 1ο ημίχρονο τραγικό από κάθε άποψη.
Στο 2ο με την είσοδο Αριγίμπι άλλαξε τελείως η εικόνα (ήταν βέβαια και 0-4, αλλά αποφύγαμε τα χειρότερα.
Έχουμε πρόβλημα στα ύψη και στη δύναμη. Δεν πήραμε ούτε μια μονομαχία μέχρι το 60. Και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε δύο πάσες.
Παίκτες:
- Αριγίμπι παικταράς.
- Ροζάριο πολύ καλός στο 2ο, τον βοήθησε και η είσοδος του Αριγίμπι.
- Από τους Έλληνες ξεχώρισα τον Κριπαράκο (18). Μαχητικό εξτρέμ. Και Μπουλάρι. Δυνατός. Έριξε και έφαγε ξύλο (ποδοσφαιρικό). Πιθανολογώ ότι θα είναι ο ''σωματοφύλακας" του Κόντε.

Επέστρεψε μετά από 14 χρόνια ο Μπεσέρα?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:05 »
Κούστας: «Καμία δικαιολογία, αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη» (video)
Την αποκλειστική ευθύνη για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Β' και ειδικότερα για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ανέλαβε εξ' ολοκλήρου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Κούστας, ο οποίος χαρακτήρισε οδηγό για παίκτες και τεχνικό επιτελείο την παρουσία του συγκλονιστικού φίλαθλου κόσμου. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές τακτικής και σχηματισμού στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούστα στη συνέντευξη τύπου:

«Δεν είναι μόνο το κακό αποτέλεσμα αλλά η κακή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν πράγματι μια δυσάρεστη εικόνα δική μας. Πριν πω για το παιχνίδι οτιδήποτε, να πω πως απολαμβάνω στο 100% την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, είναι δική μου ευθύνη. Δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και την ευθύνη πως ετοιμάζεται μια ομάδα την έχει ο προπονητής πνευματικά και τακτικά, δεν λειτούργησε τίποτα και θα κάνω κάτι ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Να ζητήσω συγγνώμη σε αυτό τον συγκλονιστικό κόσμο που παρότι η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως πρέπει, έδωσε παλμό και χειροκρότησε τα παιδιά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ήταν από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ως προπονητής, νιώθω άσχημα και ζητάω συγνώμη.Κλείνοντας να πω πως όσο καιρό θα ε΄χω την τιμή να βρίσκομαι στο σύλλογο, δίνω όρκο τιμής να δώσουμε το 100% εγώ και οι παίκτες για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει».

Για το πώς είδε την ομάδα και για την έλλειψη τακτικής: «Είπα πως έχω την απόλυτη ευθύνη για τη σημερινή εικόνα της ομάδας, δεν κρύβομαι, πάντα λέω την αλήθεια. Όταν η ομάδα δέχεται τρία τέτοια γκολ, δεν μπορεί να φταίει κάποιος άλλος πέραν του προπονητή».

Για το καλό ποδόσφαιρο μετά το 60’: «Όταν λέω πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη στο τακτικό κομμάτι όπως σωστά είπε ο κύριος (Μυριούνης) και στο πνευματικό, ο προπονητής έχει ευθύνη. Όταν μια ομάδα ξυπνάει και δείχνει τις δυνατότητες που έχει όταν το σκορ είναι εκεί, είναι δικό μου πρόβλημα. Πάιξαμε καλά τότε, γίναμε επιθετικοί, πιέσαμε με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι συνηθίζουμε να δουλεύουμε, αλλάξαμε σχηματισμό που και εμείς θέλουμε τον χρόνο μας να αντιληφθούμε ποιος σχηματισμός και ποιο σκεπτικό ταιριάζει στην ομάδα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά αν είχαμε παίξει τρία-τέσσερα φιλικά τέτοια και βλέπαμε δεν λειτουργεί ένα πλάνο, θα δοκιμάζαμε άλλο.

Με τίποτα δικαιολογία, είμαστε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως, είδαμε πως κάποια πράγματα λειτουργούν καλύτερα, το συζητήσαμε με το επιτελείο και είπαμε πως να καταλάβουμε αν δεν λειτουργεί αυτό και όχι άλλο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. Είμαστε εδώ για λύσεις στα δύσκολα. Προσωπικά δεν βρήκα λύσεις».

Για το εάν η εμφάνιση στα τελευταία λεπτά δίνει κουράγιο στους παίκτες: «Καταρχάς αν μετά τη συμπεριφορά του κόσμου, την παρουσία του, δεν γίνει οδηγός για εμάς, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όταν έχουμε την ευλογία να είμαστε σε μια ομάδα που ο κόσμος μας στηρίζει έτσι θα πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας. Ίσως πρέπει να γίνουν τακτικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα στην ομάδα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει τακτικά ενόψει της συνέχειας και αν πρέπει να πάει σε αλλαγή σχηματισμού: «Πολύ πιθανό. Δεν θέλω να το συζητήσω τώρα για ευνόητους λόγους, έχουμε ματς την άλλη εβδομάδα. Θα αναλύσουμε όλες τις πτυχές του αγώνα με τους συνεργάτες μου γιατί είμαι προπονητής που λέω να μην είμαστε δογματικοί, να προχωράμε σε αλλαγή σχηματισμού όταν πρέπει αλλά όταν έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα. Θα δούμε τι έφταιγε για τη σημερινή απόδοση και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε αλλαγές».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:06 »
Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΣ του β' μέρους θύμισε την ομάδα της Α' Εθνικής» (video)
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τα πρώτα 60-65 λεπτά και τη νίκη έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β' έδωσε συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ Γιάννινα για την προσπάθεια του να ανατρέψει το παιχνίδι, ενώ έθεσε ως στόχο την είσοδο της ομάδας στα Play Off, πέραν φυσικά από την ανάδειξη παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου:

«Θα έλεγα ότι από πέρυσι που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, έχουμε έρθει 3 φορές να παίξουμε εδώ στα Γιάννενα. Δύο ήταν πέρυσι, ένα επίσημο και ένα φιλικό και μία ήταν η φετινή. Όλοι έλεγαν ότι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είναι έτοιμη, δεν έχουν το ανάλογο υλικό, δεν έχουν, δεν έχουν. Έτσι ακουγόταν όλο αυτό το διάστημα. Ευτυχώς που εμείς και οι παίκτες μου δεν παρασυρθήκαμε από αυτά. Εγώ είδα μία ομάδα που ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που θύμισε την ομάδα που έπαιζε στην Α’ Εθνική και είμαστε τυχεροί διότι αν το σκορ δεν είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις στο πρώτο ημίχρονο, δεν νομίζω ότι θα φεύγαμε σήμερα νικητές από εδώ.

Το δεύτερο που θέλω να σταθώ στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου για 60-65 λεπτά, η οποία ήταν πολύ καλή. Να τους δώσω συγχαρητήρια για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, είναι οι πρώτοι μας βαθμοί που πήρανε. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια διότι θέλω να πιστεύω ότι κι εσείς γνωρίζετε ότι ο ΠΑΟΚ Β’ απαρτίζεται από παίκτες 17-18-19 ετών. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα συναισθήματα μέσα σε ένα παιχνίδι σε αυτές τις ηλικίες αλλάζουν πολύ εύκολα σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Πολλές φορές είτε βρίσκονται στο ζενίθ είτε πέφτουν στο ναδίρ γιατί δεν είναι έμπειροι να μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις. Παρόλα αυτά για τα λεπτά που ανέφερα έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ Γιάννινα για την προσπάθεια που έκανε να ανατρέψει το παιχνίδι, αλλά και στους παίκτες μου που κερδίσανε».

Για το αν έχει μπει βαθμολογικός στόχος για την ομάδα του: «Ναι έχω βάλει έναν στόχο στο μυαλό μου, αλλά δεν το έχω πει και δεν το έχω συζητήσει διότι επαναλαμβάνω ότι απευθύνομαι σε πολύ νεαρούς αθλητές. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ο στόχος των play off είναι ένας πιθανός στόχος για να τον καταφέρουμε και να φύγουμε από το άγχος των τελευταίων παιχνιδιών. Βέβαια αν δεν τα καταφέρουμε θα δώσουμε τη μάχη μας όπως και πέρυσι για να έχουμε συνέχεια να ετοιμάζονται οι νεαροί μας παίκτες για την πρώτη ομάδα. Έχει δύο σκέλη αυτή η ομάδα. Το ένα είναι να υπάρχει η ομάδα στην κατηγορία και να γίνονται άντρες οι παίκτες και δεύτερο είναι να φεύγουν κάποιοι για την πρώτη ομάδα. Πέρυσι το πετύχαμε ελπίζω να το πετύχουμε και φέτος».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:13 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?

Χονδρικά φιλαράκι.

οκ δεν ξέρω πως το υπολογίζει αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο.Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα έλεγα ναι.Δύσκολα νομίζω ότι κάποια ομάδα ξεπερνάει το μύριο στην Β.Ο Ηρακλής μπορεί.Άντε και 1-2 από τον άλλον όμιλο.Εκεί θα έβαζα τις αξίες των ομάδων.

Το budget του ΠΑΟΚ Β είναι στα 5.5 μύρια και δεν περιλαμβάνονται 3 παίκτες που θεωρητικά στοιχίζουν πάνω από 500 χιλιάρικα ο καθένας.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του είναι ποδοσφαιρικά άντρες. Εμάς είναι ακόμα παιδιά, λογικό αλλά κάπου πρέπει να ωριμάσουν όχι για τον ΠΑΣ μόνο αλλά και για αυτούς ως παίκτες.

Προς παίκτες, ηρεμήσετε λίγο και δείτε ξανά το παιχνίδι σας, μη παίρνετε αποφάσεις ερασιτεχνικές.

Προς τον προπονητή...δε γίνεται η ομάδα στο κέντρο και πίσω να χάνεται, να μην έχει συνοχή. Μπροστά μιλάει η ποιότητα αλλά χωρίς κεντρικα χαφ και ειδικά στην άμυνα κόβεται η ομάδα στη μέση. Δε γίνεται να τρως 2 γκολ σε αντεπίθεση όταν είσαι σε φάση επίθεσης. Αυτά είναι από τα βασικά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:20 »
Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:26 »
Σε ποιους 3 αναφερεσαι?

Χονδρικά φιλαράκι.

Το budget του ΠΑΟΚ Β είναι στα 5.5 μύρια και δεν περιλαμβάνονται 3 παίκτες που θεωρητικά στοιχίζουν πάνω από 500 χιλιάρικα ο καθένας.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του είναι ποδοσφαιρικά άντρες. Εμάς είναι ακόμα παιδιά, λογικό αλλά κάπου πρέπει να ωριμάσουν όχι για τον ΠΑΣ μόνο αλλά και για αυτούς ως παίκτες.

Προς παίκτες, ηρεμήσετε λίγο και δείτε ξανά το παιχνίδι σας, μη παίρνετε αποφάσεις ερασιτεχνικές.

Προς τον προπονητή...δε γίνεται η ομάδα στο κέντρο και πίσω να χάνεται, να μην έχει συνοχή. Μπροστά μιλάει η ποιότητα αλλά χωρίς κεντρικα χαφ και ειδικά στην άμυνα κόβεται η ομάδα στη μέση. Δε γίνεται να τρως 2 γκολ σε αντεπίθεση όταν είσαι σε φάση επίθεσης. Αυτά είναι από τα βασικά.
Καταρχήν μετά από κάποια χρόνια έσμιξε πάλι η παρέα....πολύ καλό συναίσθημα....

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά σαν αναβαθμισμένη κ19.....

Τακτικά χαλιά...πάντα δεύτεροι στη μπάλα και 2 μέτρα απ' τον αντίπαλο...ούτε μια κερδισμένη μονομαχία...αστεία γκολ ούτε για δ Εθνική....γραμμές ασύνδετες χωρίς συνδιασμούς και πάρα πολλά λάθη

Αν δεν διορθώνονταν η εικόνα από το 60 και μετά θα ήμουν υπερβολικά απαισιόδοξος....

Εκεί άλλαξε σχηματισμός...μπήκε και ο αριγιμπι που είναι Μέσι σε αυτή την κατηγορία....και ήρθαμε λίγο στα ίσα μας χωρίς να σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

Ο μόνος που ανταποκρίθηκε μέχρι το 60 σε δύναμη ήταν ο Μπουλαρι..κανείς άλλος...

Ο σχηματισμός που χρησιμοποιήθηκε έως το 55 είναι ηλίου φαεινοτερο ότι δεν περπάτησε...αλλά ήταν τραγικότερο....σε 6 μήνες μπορεί να μπορούμε...τώρα όχι....τα τελευταία 30 λεπτά πρέπει να είναι οδηγός του πως πρέπει να αγωνιστούμε τακτικα-ψυχολογικα-και σε ονόματα παιχτών

Δύσκολα τα πράγματα.....σε ελπίσουμε να πλασάρει το team και να δει πως πρέπει να προχωρησουνε

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:26 »
Πριν θέσω τον προβληματισμό μου θα αναφέρω πως
1. Δεν έχω εικόνα του αγώνα καθώς ζω εκτός Ιωαννίνων και
2. Εννοείται στηρίζουμε την ομάδα για όσο χρειαστεί
Αυτό λοιπόν που με προβληματίζει είναι το εξής :
Εξαιρώντας τον Κόντε και τον Αριγίμπι για τους οποίους λίγο πολύ είχαμε στοιχεία και εικόνα από τα προηγούμενα χρόνια, το υπόλοιπο υλικό πόσο <<ικανό>> είναι;  Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίχτες είναι μικρής ηλικίας και οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν από ομάδες β Εθνικής ή ομάδες β των μεγάλων μπορούμε να πούμε ότι είναι απλά θέμα ελλιπούς προετοιμασίας η μέχρι στιγμής απόδοση ή ακόμα και αν είχαν κάνει νορμάλ προετοιμασία πάλι το ταβάνι θα ήταν συγκεκριμένο;
Αν κάποιος έχει διαμορφώσει μια άποψη θα ήθελα να την ακούσω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 21:31 »
Σήμερα συσπειρωνόμαστε!
Δρόμος δύσκολος, ψυχή ατσάλι,  μαζί σαν μια γροθιά. Όσοι μιλάνε θα σωπάσουν.
ΠΑΣ για πάντα, ιστορία σε εξέλιξη...

Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι. Όχι όμως τη μάχη, ούτε την ψυχή μας.
Γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η φωνή, το πάθος, το αίμα μιας ολόκληρης πόλης και της Ηπείρου.

Μέχρι πριν λίγες μέρες μας είχαν ξεγραμμένους, τελειωμένους, θαμμένους στα τοπικά. Κι όμως… εδώ είμαστε: ζωντανοί, όρθιοι, πιο αποφασισμένοι από ποτέ.
Και σήμερα, στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, αποδείξαμε ότι δεν θα λυγίσουμε.

Ναι, το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό — τραγικό. Αλλά σηκωθήκαμε, δείξαμε ψυχή, παλέψαμε. Γιατί αυτή είναι η μοίρα μας: να ξανασηκωνόμαστε όσες φορές κι αν μας ρίχνουν κάτω.

Ξέρουμε πως ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
Θα υπάρξουν εμπόδια, αντιξοότητες, ακόμα και καταστάσεις που δοκιμάζουν την αντοχή μας και τη λογική μας.
Αλλά εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ «σπρωξίματα». Δεν περιμέναμε ποτέ βοήθεια. Μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές θα δίνουμε τις απαντήσεις μας, εκεί που δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Όσοι αγαπούν τον ΠΑΣ, ξέρουν και νιώθουν. Δακρύζουν από περηφάνια, γιατί βλέπουν μια ομάδα που στάθηκε ξανά όρθια κόντρα σε όλα. Κι όσοι βιάζονται να κρίνουν ή να σπείρουν δηλητήριο, ας το καταλάβουν: δεν θα τους περάσει... Ούτε τώρα, ούτε ποτέ...

Ο ΠΑΣ δεν σώθηκε για να γίνει έρμαιο κανενός. Σώθηκε για να παλέψει, να ξαναγεννηθεί και να γράψει ιστορία.
Συνεχίζουμε με πίστη, με πείσμα, με τρέλα.
Στο τέλος δεν θα μετράνε τα λόγια, αλλά το χειροκρότημα.

Ο ΠΑΣ ζει. Ο ΠΑΣ αναπνέει. Ο ΠΑΣ ξαναγεννιέται.
Και όσοι μας πολεμούν, θα μένουν να κοιτάνε την πλάτη μας...
Νίκος Σιόντης

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 22:25 »
Οποιος μαλακας ερχεται και μας κερδιζει ολα καλα λογια λεει για τον ΠΑΣ
Ειναι ευκολο και διπλωματικο ετσι
Κρατηστε υποσημειωση οταν θα ριξουμε εμεις 3αρο-4αρες αν θα πει κανενας τιποτα καλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 22:28 »
Πέρα από τα λάθη προπονητή και ατομικά κάποιων παικτών (πρωτίστως αυτά), μεγάλη συμβολή στο σημερινό αποτέλεσμα έπαιξε και το κοράκι.
Όταν το ματς ήταν 0-0 έδινε εύκολα επιθετικά φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, δεύτερη κίτρινη σε χέρι παίκτη του ΠΑΟΚ στο 1ο, την έπνιξε. Ενώ στον ίδιο παίκτη χαρίστηκε άλλες δύο φορές για 2η κίτρινη.
Προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες, οι οποίοι δε ξέρουν να τον διαχειριστούν. Σε αυτό φταίει το προπονητικό team.
Το πέναλτι δε δίνεται πουθενά ειδικά όταν ο αμυντικός έχει πλάτη στην περιοχή του και προσπαθεί να διώξει (δε βλέπει πίσω άρα δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει) και ενώ έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ.
Κάποιος δε σφυρίζει καλά και στα 3 παιχνίδια...και δε ξέρω αν έχει και λόγο.
Για να δούμε τώρα με το παραπαιδι του ΠΑΟΚ...τη νίκη του βολου

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 27 Σεπ 2025 23:02 »
3 παίχτες, δεν θα πω ονόματα, δεν μου άρεσαν καθόλου και πραγματικά απορώ πόσο περιθώριο βελτίωσης μπορεί να έχουν. Μακάρι να με διαψεύσουν.

Πείτε ρε άνθρωποι τί είδατε στο ματς για μας που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί να έχουμε μια εικόνα τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 08:52 »
Η ομάδα έχει πρόβλημα στον άξονα: 1) Τερματοφύλακας πολύ λίγος (περιμένουμε τον Σίνα), 2) Στόπερ κοντοί όταν παίζουμε με ομάδες με ψηλούς και σωματώδεις παίκτες υπάρχει θέμα, βελτιώθηκε η κατάσταση όταν μπήκε ο Πρεκατές και παίξαμε με 3 στόπερ, 3) κέντρο χωρίς ανασταλτικούς και δημιουργικούς μέσους, ξεχώρισε λίγο ο Δόσης και ο Συμεωνίδης στο β ενώ και ο Κροάτης απέδωσε καλύτερα στα άκρα, ο Φλόρες ψάχνεται ακόμη.
Στα φορ και στα άκρα υπάρχουν λύσεις, μου άρεσε πολύ ο Κρυπαράκος στο β όταν ο κόουτς τον έβαλε από αριστερό εξτρέμ δεξιό μπακ-χαφ. Πρέπει να κλείσει ο Α γύρος με τουλάχιστον 6-7 βαθμούς.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 12:02 »
Λίγο πολύ συμφωνώ με τους παραπάνω. Όλοι πάνω κάτω τα ίδια είδαμε.

Θα προσθέσω ότι μου έκανε εντύπωση ο Συμεωνίδης ο οποίος έχει πολυ καλή τεχνική και χειρισμό μπάλας και έβγαζε άμεσες πάσες στους επιθετικούς που δεν τις περίμενες. Βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη στο Β' ημίχρονο.

Ο Μπρικάλιτσα πιστεύω στα πλάγια ήταν πολύ καλύτερος και έχει περιθώρια να βοηθήσει και να γίνει καλύετρος.

Ο Μπουλάρι φάνηκε να είναι αυτός που το θέλε περισσότερο. Τσαμπουκάς, δυνατός και μαχητικός και έφαγε και πολύ ξύλο χωρίς να παίρνει τα φάουλ που δικαιούταν. Παραλίγο να βάλει και γκολάρα με το γυριστό. Είναι παίχτης που τον θέλεις μέσα στην 11αδα οπωσδήποτε.

Στα αρνητικά δε θα σταθώ πολύ. Ήταν πολλά και τα είδαμε όλοι. Τρομάξαμε στο πρώτο ημίχρονο με το πόσο αδύναμη φαινόταν η ομάδα μας.
Ευτυχώς στο τέλος άλλαξαν τα πράγματα και μπορούμε να πούμε ότι κάνοντας υπομονή κάτι μπορεί να αλλάξει. Σιγά και τις άλλες ομάδες που θα παίξουν για να σωθούν δηλαδή...

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 13:04 »
Να ρωτήσω κάτι;

Πόσοι πέφτουν από κάθε όμιλο;

Γιατί ακούγονται διάφορα.

4 ή 2;

Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ δύσκολα.Στη δεύτερη σωθηκαμε ήδη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 13:21 »
Μας γλεντησανε τα 18χρονα του ΠΑΟΚ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 13:59 »
Να ρωτήσω κάτι;

Πόσοι πέφτουν από κάθε όμιλο;

Γιατί ακούγονται διάφορα.

4 ή 2;

Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ δύσκολα.Στη δεύτερη σωθηκαμε ήδη.

4. με υποψήφιους Καβάλα, Νέστο, Μακεδονικό. Τον 4ο τον ψάχνουμε.

Πάντως δεν είναι ο ΠΑΟΚ Β, η Καρδίτσα, η Νίκη, ο Ηρακλής.
 Άρα είμαστε εμείς, ο Καμπανιακος και ο Αστέρας Β.

Διαλέξτε
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Σεπ 2025 14:03 από serifis1980 »