Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7043 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 14:43 »
Ο Παοκ β έχει καλούς παίκτες... Θεωρώ ότι αν παίζει στα ίσα όλα τα ματς διεκδικεί το πρωτάθλημα με τον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου άνετα... Το ότι γίνονται αυτά που γίνονται είναι άλλο θέμα... Όποια ματς γουστάρει θα χτυπήσει πάντως... Τα υπόλοιπα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 14:51 »
Παναγιώτου: «Δεν μας αντικατοπτρίζουν τα πρώτα 60 λεπτά» (video)
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Παναγιώτου στις δηλώσεις του σημείωσε πως έχουν και οι παίκτες ευθύνη για το αποτέλεσμα και πως δεν αντικατοπτρίζουν την ομάδα τα πρώτα 60 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παναγιώτου στη συνέντευξη τύπου:

«Να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κόσμο μας για τη στήριξη και σήμερα και στα δύο προηγούμενα, αλήθεια υπόσχομαι να δώσουμε το 100% να φέρουμε τα αποτελέσματα που αρμόζουν στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Για το ματς, στο α’ ημίχρονο η εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ κακή, φάγαμε τρία γκολ από αστεία λάθη, στα οποία υπεύθυνοι είμαστε εμείς, έχουμε ατομική ευθύνη, παίζουμε στον ΠΑΣ, μια μεγάλη ομάδα. Δεν χρειάζεται να το παίρνει πάνω του όλο ο προπονητής, πρέπει να αναλαμβάνουμε κι εμείς την ευθύνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Φάγαμε ένα κρύο γκολ από δικό μας λάθος και μετά δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Στις προπονήσεις αυτό δείχνουμε. Δεν μας αντικατοπτρίζουν τα πρώτα 60 λεπτά, αλλά τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα. Όσον αφορά το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ, τον ευχαριστώ, πέρασα εκεί πολλά χρόνια, μεγάλωσα σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, αποτελεί παρελθόν και τώρα κοιτάω μόνο τον ΠΑΣ».

Για το αν έφερε πίεση η έδρα μετά από δυο ήττες: «Θεωρώ ότι μπορεί να μας επηρέασε με την έννοια ότι θέλαμε το αποτέλεσμα οπωσδήποτε και θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο, αλλά όλοι αυτό θέλουν να είναι σε μεγάλη ομάδα, να παίζουν με κόσμο και πίεση, σε καλό γήπεδο, με τέτοιυς αντιπάλους, αυτά ζητάει ένας ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι θα βελτιώσουμε τα πάντα και θα είμαστε όπως πρέπει τις επόμενες αγωνιστικές».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 28 Σεπ 2025 14:52 »
Μπάλντε: «Στόχος μου να παίξω στην πρώτη ομάδα» (video)
Ο σκόρερ των δυο τερμάτων του ΠΑΟΚ Β' στο σημερινό παιχνίδι, ο Σενεγαλέζος Μοχαμαντού Μπάλντε εξέφρασε τη χαρά του για τη πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα και είπε πως ονειρεύεται να παίξει στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ καλά, δυο γκολ μετά από δυο ματς, ερχόμαστε από δυο ήττες και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι, δουλέψαμε καλά με την ομάδα και αξίζαμε τη νίκη».

Για το αν ονειρεύεται να παίξει στην πρώτη ομάδα: «Προφανώς, άλλωστε έκανα προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και είναι στόχος μου».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 29 Σεπ 2025 11:42 »
Η ομάδα έχει πρόβλημα στον άξονα: 1) Τερματοφύλακας πολύ λίγος (περιμένουμε τον Σίνα), 2) Στόπερ κοντοί όταν παίζουμε με ομάδες με ψηλούς και σωματώδεις παίκτες υπάρχει θέμα, βελτιώθηκε η κατάσταση όταν μπήκε ο Πρεκατές και παίξαμε με 3 στόπερ, 3) κέντρο χωρίς ανασταλτικούς και δημιουργικούς μέσους, ξεχώρισε λίγο ο Δόσης και ο Συμεωνίδης στο β ενώ και ο Κροάτης απέδωσε καλύτερα στα άκρα, ο Φλόρες ψάχνεται ακόμη.
Στα φορ και στα άκρα υπάρχουν λύσεις, μου άρεσε πολύ ο Κρυπαράκος στο β όταν ο κόουτς τον έβαλε από αριστερό εξτρέμ δεξιό μπακ-χαφ. Πρέπει να κλείσει ο Α γύρος με τουλάχιστον 6-7 βαθμούς.
Λίγο πολύ συμφωνώ με τους παραπάνω. Όλοι πάνω κάτω τα ίδια είδαμε.

Θα προσθέσω ότι μου έκανε εντύπωση ο Συμεωνίδης ο οποίος έχει πολυ καλή τεχνική και χειρισμό μπάλας και έβγαζε άμεσες πάσες στους επιθετικούς που δεν τις περίμενες. Βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη στο Β' ημίχρονο.

Ο Μπρικάλιτσα πιστεύω στα πλάγια ήταν πολύ καλύτερος και έχει περιθώρια να βοηθήσει και να γίνει καλύετρος.

Ο Μπουλάρι φάνηκε να είναι αυτός που το θέλε περισσότερο. Τσαμπουκάς, δυνατός και μαχητικός και έφαγε και πολύ ξύλο χωρίς να παίρνει τα φάουλ που δικαιούταν. Παραλίγο να βάλει και γκολάρα με το γυριστό. Είναι παίχτης που τον θέλεις μέσα στην 11αδα οπωσδήποτε.

Στα αρνητικά δε θα σταθώ πολύ. Ήταν πολλά και τα είδαμε όλοι. Τρομάξαμε στο πρώτο ημίχρονο με το πόσο αδύναμη φαινόταν η ομάδα μας.
Ευτυχώς στο τέλος άλλαξαν τα πράγματα και μπορούμε να πούμε ότι κάνοντας υπομονή κάτι μπορεί να αλλάξει. Σιγά και τις άλλες ομάδες που θα παίξουν για να σωθούν δηλαδή...
Μιας και έγινε αναφορά στην απόδοση των παικτών, προσωπικά μου άρεσαν μόνο 2. Ο Μπουλάρι και ο Αριγίμπι.
Συμφωνώ με paslim ότι στο τέρμα περιμένουμε Σίνα. Ο Δήμος θέλει πολλή δουλειά. Φάνηκε ότι δεν έχει καθόλου εμπειρία από το δισταγμό που έδειξε σε όλες τις φάσεις "να βγω ή να μη βγω;" Τελικά δε βγήκε σε καμία και θεωρώ ότι έχει ευθύνη και σε κάποια γκολ.
Η άμυνα ήταν συνολικά για τα πανηγύρια και έστρωσε λίγο μόνο με την είσοδο 3ου στόπερ. Ειδικά από τον Παναγιώτου περιμέναμε πολλά περισσότερα από αυτά που έδειξε. Επίσης ο Τουρκοχωρίτης πρέπει να βελτιώσει κατά πολύ τα χτυπήματα των στημένων.
Το κέντρο επίσης ήταν άφαντο. Προσωπικά δε μου άρεσε ούτε ο Δόσης ούτε ο Συμεωνίδης που αναφέρθηκαν από τους σύνταυρους. Είχαν πολλές λάθος μεταβιβάσεις και η αμυντική τους συνεισφορά ήταν ελάχιστη. Το ίδιο και ο Κροάτης. Βελτιώθηκε όταν πήγε αριστερά, αλλά και αυτός είχε λάθος επιλογές με την πιο χαρακτηριστική να μη δίνει πάσα δίπλα του στον ελεύθερο Αριγίμπι που θα μπορούσε να τους κάνει πουτάνα και να βάλει γολ. Στην επόμενη φάση του έδωσε την πάσα αλλά ο Αριγίμπι δεν ήταν σε τόσο καλή θέση, παρόλ' αυτά την τελική την έκανε.
Δεν ξέρω αν έχουμε στο ρόστερ, αλλά στο κέντρο ο προπονητής πρέπει να βρει 2 αμυντικά χαφ που να είναι σκυλιά του πολέμου, αλλιώς δε βλέπω προκοπή.
Στην επίθεση νομίζω ότι τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα με τον Μπουλάρι να τρώει όντως πολύ ξύλο, αλλά το παιδί δε νιώθει  :)) . Φλόρες και Ροζάριο όχι πολλά πράγματα, περιμένω να δέσουν καλύτερα.
Ο Αριγίμπι με το που μπήκε φάνηκε ότι είναι παίκτης άλλης κλάσης και ελπίζω να βγάλει τη χρονιά υγιής ώστε να μας βοηθήσει στην παραμονή.
Η ομάδα μετά το 60 έκανε καλή εμφάνιση που μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά τα αμυντικά κενά εξακολούθησαν να είναι φανερά.

Όπως και να έχει, δε θέλω να θεωρηθούν γκρίνια αυτά που αναφέρθηκαν και ιδιαίτερα για συγκεκριμένα ονόματα. Εχουμε πει ότι ο Οκτώβριος θα είναι ουσιαστικά μήνας προετοιμασίας για να δέσει η ομάδα. Στηρίζουμε όλους τους παίκτες και θέλουμε να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το διαιτητή και το βοηθό από τη μεριά της μεγάλης, πιστεύω ότι έκαναν αρκετά λάθη. Από το 2ο χέρι-κόκκινη που δε δόθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ, από το πέναλτι που δόθηκε ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ και από αντεπιθέσεις που ήταν οφσάιτ.

Υ/Γ: Γνωρίζει κάποιος σύνταυρος ποιος ήταν ο αναπληρωματικός μας που έκανε ζέσταμα με την κορδέλα στα μαλλιά;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 29 Σεπ 2025 12:14 »

Υ/Γ: Γνωρίζει κάποιος σύνταυρος ποιος ήταν ο αναπληρωματικός μας που έκανε ζέσταμα με την κορδέλα στα μαλλιά;

Ο λύγκας