Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6809 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:00 »
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον παλαίμαχο σεντερ φορ με το προγούλι για το χαμένο πέναλντι!

Από τα ματς που έπρεπε να πάρεις για να σωθείς...δε ξέρω που θα βρεις αυτό που έχασες σήμερα.

Καμία λογική εξήγηση να ξαναπαίξει βασικός ο Μπουλάρι...το χειρότερο και πιο αργό σεντερ φορ που έχει δει η ομάδα...ακόμα κι από το κριάρι τον Φερφελή

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:12 »
Λοιπόν θεωρητικά ο πρώτος γύρος τελείωσε.
5 βαθμούς.
Σύστημα για να γελάς.
90 λεπτά αλλάζαμε πάσες πίσω στη μεγάλη μας περιοχή.

Αλλαγή προπονητή άμεσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:42 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:21 »
Ρε τενεκέ Γκούφυ.  ...θέλω δύο γαμημενα αυγά μάτια...ρίξε δύο αβγά ρίξε κ λίγο αλάτι και  φέρετο το γαμημενο να το φάω ...μας κατεβάσες 50 τσελενεντεδες για να κάψεις 2 αυγά;....ρε επιστήμονες του κώλου....άιντε σε καμμία γειτόνιτσα να κάνετε τον προπονητή....ουφο  ε ουφο

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:31 »
Δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που παιζουμε υπαρχει καποιο συστημα?Πρεπει να βρουμε αλλον προπονητη ο Κουστας δεν μπορει ο ανθρωπος

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:44 »
Μιλάμε για ένα από τα πιο κουραστικά και εκνευριστικά ματς που έχω παρακολουθήσει στο γήπεδο.Δύο άθλιες ομάδες,2 απαίσιοι προπονητές μια σιχαμερή διαιτητική τριάδα.Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει η όλη κατάσταση αλλά και αγωνιστικά και οικονομικά,όπως γνωρίζω,δεν φαίνεται μέλλον.Ελπίζω,όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με την ομάδα μας,λίγο πριν το γκρεμό να συμβεί το θαύμα και να μην πέσουμε.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:49 »
πρώτο συμπέρασμα... παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από μισό αιώνα ΠΟΤΕ δεν έχω δει χαμηλότερο επίπεδο στη β΄ εθνική... όταν γράφω ΠΟΤΕ εννοώ και όταν δεν υπήρχαν καν γήπεδα με χόρτο.
Αυτό που παρακολουθούμε είναι κακοποίηση του αθλήματος.
δεύτερο : Με δεδομένη την προσπάθεια της ομάδας να γλυτώσει τα ακόμα χειρότερα θα περίμενε κανείς αν  μη τι άλλο τους παίκτες να "τρώνε σίδερα". Αυτό δυστυχώς το βλέπει κανείς μόνο εκ μέρους φιλάθλων και διαχειριστών

Με βάση το πρώτο συμπέρασμα είναι αναλογικά εύκολο να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να παίρνουμε βαθμό - βαθμούς ακόμα και αν κακοποιούμε το άθλημα. Δεν το κάνουμε όμως... Προφανώς μαζεύτηκε αυτό το σύνολο παικτών τελευταία στιγμή οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή... Κάνεις όμως υπομονή όταν βλέπεις έστω και χαραμάδα φωτός μπροστά σου. έως τώρα κάνουμε υπομονή μόνο και μόνο γιατί βλέπουμε την προσπάθεια του Σιόντη που αν την έκαναν προ ετών οι ιδιοκτήτες θα είμασταν μόνιμα στις 6 καλύτερες ομάδες της παραπάνω κατηγορίας. 

Το ζήτημα όμως είναι ότι: το 2ο συμπέρασμά μου ΔΕΝ απαιτεί χρόνο καθώς θα μπορούσαμε να βλέπουμε έντονη προσπάθεια ανεξάρτητα αποτελεσμάτων.  Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν βλέπουμε προσπάθεια και παράλληλα δεν εμφανίζουμε και βελτίωση στην ανάπτυξη παιχνιδιού (απορώ με τις δηλώσεις του προπονητή μας).

Είναι κρίμα που τραυματίστηκε ο Κόντε μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες σε όποια κατάσταση και αν ήταν θα ξεχώριζε.

Αυτά σε ένα παιχνίδι απογοήτευση καθώς ήταν απαραίτητοι οι 3 πόντοι και οι 0 της Καβάλας...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Νοέ 2025 17:53 από dk »

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 18:07 »
Το πέναλτι θα χανόταν...από τη στιγμή που πήρε τη μπάλα αγκαλιά και έλεγε επιτακτικά εγώ θα το κάνω στον αριγιμπι.

Ο τελευταίος είναι σα τη μύγα μέσα στο γάλα και παρακαλώ να μη ληφθεί καθόλου ως ρατσιστικό. Πραγματικά ο άνθρωπος ξέρει κανταρια μπάλα και δυστυχώς καίγεται εδώ. Σε κάποιες στιγμές του αγώνα ήταν ένας εναντίον 5.

Οι μόνοι που σώζονται σήμερα από το παιχνίδι είναι ο αριγιμπι, η τίμια, φιλότιμη και αρκετά καλή τριάδα στην άμυνα και η Καβάλα με την κωλοφαρδια της.

Ο Κούστας πρέπει να παραιτηθεί χθες. Γιατί σε κάθε ματς ξεκινάει πάλι από το μηδέν και όχι από αυτό που έχτισε την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είμαστε ακαδημία, είμαστε επαγγελματική ομάδα κοουτς

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 18:43 »
Πάλι όπως με Καρδίτσα μπαίνοντας στο β ημίχρονο αντί να κάνει κίνηση να τους μαζέψουμε σωρό,χάσαμε το κέντρο και κατάφερε ο Τζες να μας παίξουν στα ίσια και να μην κάνουμε ευκαιρία ( μια κεφαλιά) ενώ στο α,κάναμε 5 ευκαιρίες μάτια.

Θεωρώ πως ο Τζες δεν έχει να προσφέρει του,ο Νίκος προφανώς δεν μπορεί να τον διώξει,γιατί έφερε παίχτες και ο τύπος δε λέει να παραιτηθεί.....

Τι περιμένει;αντιδικία ρε μεγάλε,δεν τα κατάφερα,ας έρθει άλλος πριν είναι πάρα πολύ αργά!!!!!! Μήπως πρέπει να επέμβουμε οι φίλαθλοι για να πειστεί...είναι πάρα πάρα πολύ λίγος για ΠΑΣ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 19:12 »
Δεύτερο ματς που παίζουμε με αντίπαλο ίδιων στόχων από την στιγμή που η ομάδα βρήκε μοντάρισμα και φυσική κατάσταση, δεύτερο ματς που είμαστε κλάσεις ανώτεροι τους. Στο ένα μπήκε τρεις φορές, σήμερα δεν έμπαινε. Για το δεύτερο ημίχρονο έχω και εγώ προβληματισμούς, κυρίως ως προς το πνευματικό κομμάτι. Ο Κούστας αλλά και όλο το team πρέπει να χαλαρώσει την ομάδα, να μην μεταφέρονται μέσα της γραφικότητες του στυλ «τελικός κάθε βδομάδα». Γιατί στα τελευταία λεπτά η ομάδα έπαιξε σαν να ήταν όντως τελικός και κοντέψαμε να το φάμε. Έχει πάρα μα πάρα πολύ δρόμο ακόμα, έχει διαίρεση βαθμών στα play out σε βάθος χρόνου μπορούμε να βάλουμε 4 από κάτω. Τα νευρα και την ένταση που λογικο  είναι να σας βγαίνουν, προτείνω να τα βγάλετε αγοράζοντας άλλη μια ρετρό φανέλα καθώς ο αγώνας που γίνεται εκτός γηπέδου είναι πολύ πιο σημαντικός και κρίσιμος. Θα ήθελα να πω και κάτι για τα ΑΡΔ που πήραν συνέντευξη σήμερα από τον προπονητή αλλά αφήστε το καλύτερα.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 19:21 »
Από τις περίεργες μέρες ποδοσφαιρικά η σημερινή.
Αν σε ρωτήσει κάποιος που δεν πήγε στο γήπεδο και δεν είδε το ματς
-Ποσο πήγε ο ΠΑΣ σήμερα?
-0-0
- Έπαιξε καλά?
- όχι δεν έπαιξε καλά
- άρα δίκαιο το 0-0?
- όχι άξιζε να κερδίσει. Είχε 2 δοκάρια, χαμένο πέναλτι και μια ευκαιρία πάνω στην γραμμή κομμένη.
Και είναι κρίμα σε ματς που δεν είμαστε καλοί αλλά έχουμε στιγμές να κερδίσουμε να μην θέλει να μπει η ρουφιάνα.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 19:36 »
Ο Αριγιμπι είναι παίχτης Σουπερλίγκ, απορώ πως βρέθηκε εδώ, θεωρώ ότι με υγιή Κόντε, η ομάδα σώζεται χαλαρά. Χωρίς Κόντε το άγχος του γκολ θα αυξάνει με άγνωστες συνέπειες.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 19:46 »
Ο Κούστας είδε 70 λεπτά απόδοση υψηλού επιπέδου....ο άνθρωπος που του έραψαν τα χέρια στις τσέπες ....που η κορυφαία προπονητική του κίνηση είναι να πηγαίνει πάνω κάτω με τα χέρια στην τσέπη δήλωσε ότι είδε 70 λεπτά υψηλού επιπέδου.....και ΑΝ έμπαινε το πέναλτι...ΑΝ έμπαινε το δοκάρι ....ΑΝ....αδερφέ μου....είδες με ποιους παίζαμε;...οι κλαζιαδες είναι επιπέδου cl σε σχέση με την Καβάλα.....ομάδα να στο αφήσω 3-0 ...άστο καλό είναι...ήταν η Καβάλα...ούτε αυτή δεν κέρδισες....γιατί πρέπει να μείνουν 2-3 παίχτες που ξέρουν μπάλα στον πάγκο για να έχεις τρεξίματα με τους ανάπηρους.....ΕΛΕΟΣ  ρε επιστήμονες....9 λεπτά μας έφαγες με ένα build up...του κώλου....τι σκατα  καπνίζεις ρε φίλε....

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 19:51 »
Απορώ με κάποιους στα σχόλια πραγματικά.

Άντε ρε μάγκες και φεύγει ο Κούστας, ποιος θα έρθει με τα οικονομικά που έχουμε;

Μήπως κάποιος που πολλοι και πολύ μας έχουν πρήξει κάποιοι;

Δεν ξέρω αλλά κάποιοι μου δίνετε την εικόνα ότι προμοταρετε συγκεκριμένο κοουτς.

Πολύ άσχημο αυτό.Αν δεν το κάνετε το να βρίζετε τον προπονητή χτυπάει πάρα πολύ άσχημα.

Είδα και πέρυσι τι έγινε που έφυγε ο προπονητής.Ποσους περισσότερους βαθμούς πήραμε...

Στα του ματς.Με κλειστές άμυνες στην έδρα μας θα έχουμε πρόβλημα.Δεν μπορούμε να τις διασπάσουμε εύκολα.Εχεις τέσσερις κλασσικές φάσεις και δύο τρεις καλές.Δεν βάζεις καμία Έχεις πρόβλημα στο φορ;Στη ψυχολογία;Δεν ξέρω.Ο κόντε ακούστηκε ότι τσακώθηκε με τον κοουτς στα αποδυτήρια.Αληθεια;Δεν ξέρω.Πολλοι το λέγανε στο γήπεδο πάντως.Σιγουρα αυτό θα δημιουργεί θέματα στα αποδυτήρια γιατί ο Κόντε νομίζω ότι έχει και έναν δύο παίχτες κοντά του.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 20:00 »
Το απογοητευτικό ήταν ότι μετά το 55 και το δοκάρι με την κεφαλιά από το στημένο δεν κάναμε ούτε μια φάση..Ούτε μια.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 20:05 »
Απορώ με κάποιους στα σχόλια πραγματικά.

Άντε ρε μάγκες και φεύγει ο Κούστας, ποιος θα έρθει με τα οικονομικά που έχουμε;

Μήπως κάποιος που πολλοι και πολύ μας έχουν πρήξει κάποιοι;

Δεν ξέρω αλλά κάποιοι μου δίνετε την εικόνα ότι προμοταρετε συγκεκριμένο κοουτς.

Πολύ άσχημο αυτό.Αν δεν το κάνετε το να βρίζετε τον προπονητή χτυπάει πάρα πολύ άσχημα.

Είδα και πέρυσι τι έγινε που έφυγε ο προπονητής.Ποσους περισσότερους βαθμούς πήραμε...

Στα του ματς.Με κλειστές άμυνες στην έδρα μας θα έχουμε πρόβλημα.Δεν μπορούμε να τις διασπάσουμε εύκολα.Εχεις τέσσερις κλασσικές φάσεις και δύο τρεις καλές.Δεν βάζεις καμία Έχεις πρόβλημα στο φορ;Στη ψυχολογία;Δεν ξέρω.Ο κόντε ακούστηκε ότι τσακώθηκε με τον κοουτς στα αποδυτήρια.Αληθεια;Δεν ξέρω.Πολλοι το λέγανε στο γήπεδο πάντως.Σιγουρα αυτό θα δημιουργεί θέματα στα αποδυτήρια γιατί ο Κόντε νομίζω ότι έχει και έναν δύο παίχτες κοντά του.
Αν ξαναδώ τον τερματοφύλακα να δίνει στον στόπερ, αυτός στον άλλο στόπερ, αυτός στο πλάγιο Μπακ, ξανά μετα στο στόπερ, αυτός στον τερματοφύλακα και όλος ο αντίπαλος να είναι μπροστά και να μας εχει κλείσει στη μικρή περιοχή, ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ θα του τραβήξω 2 κατακεφαλα μπας και καταλάβει ότι δεν έχει το υλικό της Μπαρτσελόνα αλλά ένα σωρό ανέτοιμους σωματικά, ποδοσφαιρικά αλλά και ψυχικά παίχτες τους οποίους υποβάλλει σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία μαζί με εμάς,

Διώξτε την γαμημενη τη μπάλα μπροστά. Και κυνηγήστε τις δευτέρες γαμημενες μπαλες.

Αν δεν βάζει τον Κόντε για έξωαγωνιστικούς λόγους και παίζει με το ΜΠΟΥΛΑΡΙ και τον Πατρινό είναι άξιος της μοιρας του. Έριξε την Κούλα στη Γ ας ρίξει και εμάς.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 20:11 »
Σκουφαλης και ξερο ψωμι, χαμενοι ειμαστε ετσι και αλλιως
Ξερει οση μπαλα ξερουν ολοι μαζι οι παιχτες και οι προπονητες στην β εθνικη

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 20:19 »
Σε αυτό με τις πασουλές από τον τερμα θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό.Οχι όμως απόλυτα.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 22:02 »
Μετά το δοκάρι στο 55 δεν κάναμε φάση γιατι καταφέραμε να ξοδέψουμε όλο τον χρόνο στα χαμένα.

Χάσαμε 10 λεπτά για το μπιλντ απ του κώλου, άλλα δέκα κάνοντας φάουλ χωρίς λόγο κι άλλα δέκα που σκεφτόταν ο Παναγιώτου αν θα την δώσει στον Δούμα τον Τουρκοχωριτη η αν θα κάνει γιόμα.
Αντί να τα κάνουν οι αντίπαλοι αυτά τα κάναμε μόνοι μας σπάζοντας το ρυθμό του παιχνιδιού συνεχως

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 22:42 »
Άθλια ομάδα σε ένα αθλιότατο Πρωτάθλημα!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 22:47 »
Για ματς σαν αυτό με αντίπαλο μια ομάδα υπό διάλυση έπρεπε να χάνει κερδίσει έστω και με μισό μηδέν. Για ματς που άνετα μπορούσε να λήξει 3-0 πετάξαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Βελτίωση υπάρχει, ειδικά με την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά αυτό δεν φτάνει. Ακατανόητη πραγματικά η επιλογή του εκτελεστή για το πεναλτι. Έχουμε ον καλύτερο παίκτη σε ποιότητα και αξία στο γήπεδο και επιλέγουμε ένα αμουστακο παιδί που είναι καλός με πλάτη, αλλά όχι τόσο κρίσιμες επιλογές.

Αυτό με τον Πέδρο και τον Κούστα το είδα και εγώ να γράφεται στα social. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά άμα είναι μαλακια και των δύο.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, υπομονή και στήριξη στην ομάδα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 22:58 »
Μηπως να κάνουμε μια ερευνητική κουβέντα με κυρΓιάννη;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 23:03 »
Μηπως να κάνουμε μια ερευνητική κουβέντα με κυρΓιάννη;

Εγώ λέω με τον Πομς καλύτερα που είναι η αδυναμία μου.

Ρε τι ζούμε ρε φίλε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 23:22 »
Ε άμα είναι χάλια τα οικονομικά κλείνουμε κ το φόρουμ να μη μιλάμε καθόλου
Να βλέπουμε το κοουτς να κάνει αλλαγές στο 60 τους μοναδικούς που μπορούν να σπάσουν άμυνα ....μόνο που όταν τους έβαλε..η Καβάλα είχε προλάβει με τις δικές της αλλαγές να παρκάρει το πούλμαν πίσω

Προσωπικά δεν προμοταρω κανένα ...δε μπορώ όμως να βλέπω μαθητευόμενους μάγους να χάνουν μόνοι τους τον αγώνα απέναντι σε διαλυμένη ομάδα

Το άλλο ανησυχητικό είναι οι επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησιες

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 02 Νοέ 2025 23:27 »
Κατά τη γνώμη μου οι επαναλαμβανομενες κακές διαιτησίες, που σωστά αναφέρεις, και μας έχουν κοστίσει, δεν εννοώ τη σημερινή, είναι απόρροια της οικονομικής στενότητας...

Νομίζω τα οικονομικά είναι το νούμερο ένα αυτή τη στιγμή.

Εντάξει οπαδοί είμαστε σαφώς και θα κουβεντιάσουμε για μπάλα.Αλλα μην χάνουμε τη στόχευση μας που είναι η οικονομική βιωσιμότητα, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό...

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 01:21 »
Να πω κ εγώ την άποψη μου για το αγωνιστικό κομμάτι σήμερα. Το ότι,μετά το δοκάρι, η ομάδα έκανε τραγική εμφάνιση οφείλεται κατά την άποψη μου στις αλλαγές. Ο Κούστας ρίσκαρε βγάζοντας στόπερ και περνώντας φορ και η ομάδα χάθηκε στο γήπεδο. Συν το γεγονός ότι από τις αλλαγές δεν παίρνουμε ποτέ τίποτε. Άρα περισσότερο μπερδεύεται η κατάσταση.
Στο θέμα των διαιτησιων να ξεχωρίσουμε λίγο τα πράγματα. Στον Νέστο ( με το γκολ του Κόντε που είναι καθαρό), με τον ΠΑΟΚ (που κλείνει τα μάτια σε αποβολή μισάωρο) και με τον αστέρα ( με το πέναλτι) τα κοράκια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Σήμερα ο κόραξ απλά ήταν βλάκας. Και δυστυχώς τέτοιοι θα περάσουν πολλοί. Όχι όμως ότι έκανε κάτι εσκεμμένα