Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6759 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 10:15 »
Η ομαδα δυστυχως εχει παρα πολλα προβληματα και στο αγωνιστικο κομματι.
Χθες πηγε ο Αριγιμπι να σωσει τον Κουστα αλλα δεν του εκατσε.
Εκανε μια εκπληκτικη προσπαθεια και κερδισε το πεναλτι(το οποιο επρεπε να εκτελεσει ο ιδιος) και αλλη μια φανταστικη ενεργεια και πηγε η μπαλα στο δοκαρι.
Απο εκει και περα εγω συγγνωμη αλλα δεν ειδα κατι αλλο εκτος απο πασουλες στην αμυνα.
Καμια κινηση στον χωρο να ελευθερωθουν για να παρουν μπαλα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα με τον Παναγιωτου να μην εχει που να την δωσει σε πολλες περιπτωσεις.
Οι παιχτες φαινεται να εχουν μεγαλο ψυχολογικο προβλημα-βαρος, και αυτο το λεω γιατι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως οτι εκαναν 3 αλλαγες εκτελοντας πλαγιο!!!
Μετα το 60 δεν υπηρχε ΠΑΣ στο γηπεδο. Με τις αλλαγες του χαλασε ακομα και αυτο το ανυποφορο που βλεπαμε μεχρι τοτε.
Να πω και κατι τελευταιο χωρις να παρεξηγηθω: Βλεποντας την ομαδα να μπαινει στον αγωνιστικο χωρο, νομιζα οτι ειχαν φυγει απο το στρουμφοχωριο. Εχουμε πολυ κοντη ομαδα δυστυχως, σε ενα πρωταθλημα που θελει δυνατα κορμια γιατι πεφτει ξυλο λογω ελλειψης ποιοτητας. Δεν γινεται να ξεκινας το παιχνιδι και τα δυο σου χαφ να ειναι απο 1.70, εχεις χασει ηδη το κεντρο

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 12:06 »
Έχουμε ένα πολύ δυνατό όπλο που λέγεται Αριγίμπι. Τέτοιον παίχτη δεν έχει καμία άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Μπορεί μόνος του να πάρει σβάρα οποιαδήποτε άμυνα. Πρέπει όλη η υπόλοιπη ομάδα χτιστεί έτσι ώστε να παίζει γι αυτόν, να του βρίσκει χώρους για να ελλίσεται και να σκοράρει. Όπως παίζαμε κάποτε με τον Περέα.

Χθες ήταν καλός και ο Δούμας. Επιτέλους δηλαδή κάναμε και δύο τελικές από στημένα.

Και να δουλευτει η κάθετη πάσα του Συμεωνίδη που φαίνεται ότι κάπως το χει.

Υπομονή να έρθει κι ο Κόντε δυνατός μπας και ανοίξουν λίγο οι χώροι.

Με την διαίρεση των βαθμών είμαστε μόνο ένα πόντο από αυτόν που σώζεται. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν όλοι οι τελευταίοι με τους καλούς. Έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Μην μας παίρνει εντελώς από κάτω.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 13:18 »
Η ομάδα για μένα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και ειδικά στο θέμα του προπονητή χρειάζεται κάποιος πιο brutal. Λίγη αυστηρότητα και πειθαρχία δε θα βλάψει

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 13:57 »
Περίμενα καθαρή νίκη με μεγάλο σκορ.
Κρίμα!!!
Στους προπονητές ομάδων, ειδικών συνθηκών, όπως είναι ο ΠΑΣ και ο Κούστας, δεν πρέπει να δίνονται μεγάλα περιθώρια χρόνου για δειχτεί η πρόοδος και η ανάκαμψη της ομάδας. Η ομάδα χρειάζετει ηλεκτροσόκ. Οι παίζουν σαν υπνωτισμένοι και με έλλειψη πάθους και σχεδίου.
Το μόνο ματς που μου άρεσε, ήταν με την Τρίπολη. Εκεί έχω κάποιες ενδείξεις, οτι η Τρίπολη ηταν λίγο φιλική προς εμάς, άσχετα αν χάσαμε.
Ο Κούστας, παρότι συμπαθέστατος κατά τα άλλα, έπρεπε να εχει ήδη φύγει. Δεν ξέρει τίποτε από αυτά που πρέπουν για τις δεδομένες συνθήκες.
Η Καβάλα πάει και παίρνει τον Τάτση, που είναι ακριβώς αυτό που λέω...προπονητής ειδικών συνθηκών. Ξέρει την κατηγορία καλά και εμπνέει τους παίχτες.
Νικόλα κάνε οτι πρέπει για να σώσεις τους κόπους και τις ιδέες σου, αλλά κάνε το σύντομα...μεθαύριο θα είναι αργά, αύριο ειναι ότι πρέπει.
Πάρε τον Τάτση, είναι Γιαννιώτης, πονάει την ομάδα και έχει τον τρόπο του.
ΑΥΡΙΟ...!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 15:35 »
Εν τω μεταξύ αν  η ομάδα ξεκίναγε με Ντασιο Τζιμοπουλο και Σκουφαλη θα βλέπαμε και λίγο θέαμα που έχουν πονέσει τα μάτια μας με τους αμπαλους

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 16:41 »
Εν τω μεταξύ αν  η ομάδα ξεκίναγε με Ντασιο Τζιμοπουλο και Σκουφαλη θα βλέπαμε και λίγο θέαμα που έχουν πονέσει τα μάτια μας με τους αμπαλους

Αυτό λέγαμε χθες στην κερκίδα. Ένα τέταρτο να παίζανε και θα βγάζαν και καμιά μπαλιά μπροστά της προκοπής μπροστά στον αριγιμπαρο

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 18:01 »
Παράθεση
Καμια κινηση στον χωρο να ελευθερωθουν για να παρουν μπαλα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα με τον Παναγιωτου να μην εχει που να την δωσει σε πολλες περιπτωσεις.

Αν ο Κούστας ξεκαβαλικέψει και πάρει χαμπάρι ότι ούτε αυτός είναι ο Γκουαρντιόλα ούτε ο ΠΑΣ η Μπαρτσελόνα, μπορεί και  να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όσο συνεχίζει αυτό που κάνουν τόσοι προπονητές θα πονάνε τα μάτια μας και θα χάνουμε ματς.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BUILD UP ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!

Πως αλλιώς πρέπει να το γράψουμε για να φεύγει η μπάλα μπροστά;;;
Δε μπορεί να το κάνει ο Γιοβάνοβιτς με ένα καράβι παιχταράδες και θα το κάνεις εσύ με Τουρκοχωρίτη και Κιτσοπέτρο;

ΕΛΕΟΣ!!

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 18:06 »
Το να περιμένουμε να χάσουμε και άλλους βαθμούς είναι αυτοκτονικές.πανω που τα πιτσιρίκια έδειχναν να παίρνουν πάνω τους,φάγαμε 2 κατραπακιες ,μείναμε στον πάτο και η ψυχολογία καταβαραρθρωθηκε.
Νομίζω πως είναι ανεντιμο από τον Κούστα να παραμένει στην ομάδα. Πρέπει να λύσει τα χέρια του Νίκου με το να παραιτηθεί,να ρθει κάποιος έμπειρος να σώσει την κατηγορία,έστω με τα δύσκολα οικονομικά που έχει η ομάδα.
Ο κόσμος τις πιο πολλές φορές δεν κάνει λάθος!!! Για τη γιουχα στον Κούστα λέω που κάθεται μπαστακας σαν το νασιο......

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #58 στις: Δευ 03 Νοέ 2025 19:42 »
Ρε παιδιά δεν πάτε Καυταντζόγλειο μεριά;

Εκεί  διώχνουν τους προπονητές ανά μήνα.

Είδατε και πέρυσι που κραζατε τον Πομς τι έγινε.

Χειρότερη συγκομιδή βαθμων, γάμους και ταξίδια στο Αμέρικα.

Η ομάδα θα βελτιωθεί αισθητά στο β' γύρο.Αυτο είναι νομοτελειακό.

Είτε με Κούστα είτε με όποιον άλλον αν επικρατήσει η γνώμη όσων θέλουν αλλαγή.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #59 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 00:53 »
Και κάτι συμπληρωματικά που μου ήρθε.

Πέρυσι κραζατε τον πόμς, και σωστά, για τις μεγάλες προβλέψιμες μπαλιές και το αντιαθλητικό θέαμα που παρουσίαζε.

Φέτος και σωστά, κράζετε τον Κούστα γιατί προσπαθεί να χτίσει την επίθεση από την άμυνα χωρίς μεγάλες μπαλιές.

Πέρυσι ο Πομς έλεγε πως αν παίξω έτσι θα φάω γκολ με τους παίχτες που έχω, δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά αυτό εννοούσε.

Φέτος ο Κούστας λέει πως αν θέλουμε νίκες μόνο έτσι μπορούμε να τις πάρουμε.Και αυτός δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά είναι φανερό ότι παίζει για τη νίκη.

Πέρυσι ενδεχομένως οι ίδιοι που κραζατε τον Πομς να κράζετε φέτος τον Κούστα χρησιμοποιώντας το ίδιο επιχείρημα από την αντίστροφη.

Υπομονή παιδιά.

Έρχεται μεγάλη αντεπίθεση.Μπορει να έρθει και από αυτή την Κυριακή.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Νοέ 2025 00:57 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 01:51 »
Συν το γεγονός ότι από τις αλλαγές δεν παίρνουμε ποτέ τίποτε.

Βασικά εδώ είναι όλο το ψωμί. Ειδικά φλορες και ροσαριο που τους πήραμε ξένους και καλά να κάνουν την διαφορά αποδεικύονται flops στην καλύτερη, παλαίμαχοι στην χειρότερη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 07:32 »
Εγώ απλά δε μπορώ να καταλάβω πως με χειρότερη ομάδα πέρυσι, ήμασταν σε καλύτερη θέση.

Και φυσικά με καλύτερους αντιπάλους.

Και μη μου πει κανένας ότι δεν είναι καλύτερος ο Αριγιμπι από το Μαντζη, ο Κόντε από τον Σεποβιτς, ο Δούμας και ο Παναγιώτου από Σομποτζινσκι και Ριντερ, ο Συμεωνίδης από Τζίνο και οι Σινά, Βρακάς από τον Αθανασίου.
Αν θυμάστε μονοπατα παίζαμε για μεγάλο διάστημα με σέντρες Σίρια από δεξιά που τέτοιο παίκτη δεν έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 09:36 »
Εγώ απλά δε μπορώ να καταλάβω πως με χειρότερη ομάδα πέρυσι, ήμασταν σε καλύτερη θέση.

Και μη μου πει κανένας ότι δεν είναι καλύτερος ο Αριγιμπι από το Μαντζη, ο Κόντε από τον Σεποβιτς, ο Δούμας και ο Παναγιώτου από Σομποτζινσκι και Ριντερ, ο Συμεωνίδης από Τζίνο και οι Σινά, Βρακάς από τον Αθανασίου.
Αν θυμάστε μονοπατα παίζαμε για μεγάλο διάστημα με σέντρες Σίρια από δεξιά που τέτοιο παίκτη δεν έχουμε.

Η ομάδα φέτος δεν έκανε προετοιμασία... Επιπλέον πέρσι είχες κάποιους παίκτες που έκαναν τη διαφορά και δεν ήταν κανένας πιτσιρικάς... Φέτος πίσω έχεις 3 πιτσιρίκια... Όταν παίζουν αντίπαλοι με δυνατά σέντερ φορ είναι λογικό να δυσκολεύονται...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 10:43 »
Είπαμε τη γνώμη μας για τον Κούστα  αλλά κουμάντο κάνει ο πρόεδρος. Προσωπικά του έχω πλήρη τυφλή εμπιστοσύνη και οφείλω να στηρίξω κάθε επιλογή του.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 12:05 »

Η ομάδα φέτος δεν έκανε προετοιμασία... Επιπλέον πέρσι είχες κάποιους παίκτες που έκαναν τη διαφορά και δεν ήταν κανένας πιτσιρικάς... Φέτος πίσω έχεις 3 πιτσιρίκια... Όταν παίζουν αντίπαλοι με δυνατά σέντερ φορ είναι λογικό να δυσκολεύονται...

Ειδικά φέτος στην άμυνα δεν είδα καμία δυσκολία εκτός από τις ασυνεννοησίες μεταξύ τους (απόλυτα δικαιολογημένο, τόσο λόγω εμπειρίας αλλά και δεσίματος). Ειδικά οι Δούμας και Παναγιώτου παίζουν αρκετά μυαλωμενα. Άλλωστε γι'αυτό και εκεί ο Παυλίδης είναι ακόμα θεατής.

Δέχομαι το γεγονός της μη προετοιμασίας αλλά πέρσι αν θυμάστε στην προετοιμασία πήγαν πολλοί λίγοι σε σχέση με αυτούς που τελικά έπαιξαν στη σεζόν.

Στα ακραία Μπακ χαφ αλλά και στον άξονα υπάρχει θέμα αλλά δεν ήταν και καμμία ποδοσφαιρική διάνοια ο Τζινο με τον Ριντερ ή τον ερασιτέχνη της Άρσεναλ αργότερα, απόδειξη ότι και οι 3 κατέληξαν σε ομάδες ερασιτεχνικού επιπέδου φέτος.
Το ότι διαφωνώ δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι και ίσως ένα πιο safe σύστημα 4-4-2 ή 4-5 -1 να είναι πιο ιδανικό αυτή τη στιγμή για να ξεκλειδώσει άμυνες και περισσότερες επιλογές προς την επίθεση, μιας και οι δύο μεσαίοι δεν έχουν πλουραλισμό σε πάσες και μοίρασμα παιχνιδιού αριστερά και δεξιά. Έχουν πιο παθητικό ρόλο παρά ενεργητικό στο παιχνίδι της ομάδας. Ότι γίνεται επιθετικά πάει από τα πλάγια και εκεί οι σέντρες δεν είναι και οι καλύτερες

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 12:07 »

Ήταν καλύτερη η ομάδα και τολμώ να πω ότι ήταν καλύτεροι και οι αντίπαλοι (ίσως με την εξαίρεση της νίκης).
Δεν θέλω να το κάνω αυτό γιατί λατρεύω τον Πεδρο αλλά παρότι είμαι σίγουρος ότι θα ξεχωρίζει (μαζί με τον Αριγίμπι που το κάνει ήδη εμφανώς), δεν έχει παίξει παρά 1,5 παιχνίδι...
Τέτοια εποχή Μάντζης και Σέποβιτς είχαν από 2-3 ο καθένας και καθοριστικά (με ηρακλή, με ψαλίδι, γκολ Σέποβιτς στο τέλος σε ένα ματς δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς).
Ρίντερ και Σομποζνισκι είχαν παίξει σε γερμανία και mls αντίστοιχα όχι στις K και B ομάδες του big 4.
Πιστεύεις πχ ότι Μπεγκαλα, Αζιζ, Χαινριχ δεν θα παίζανε αντί για Συμεωνίδη, Δοση, Λιγκα; (Κρυπαράκο βγάζω έξω μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις)
Να μην πω για Σόρια που ήταν από ότι φάνηκε πολυτέλεια και φιγούραρε ακόμα και στην A στους τοπ assisters.
Για το θέμα ΤΦ θα συμφωνήσω απόλυτα ωστόσο.
Προφανώς δεν μιλάω για δυνατότητα εξέλιξης. Πιστεύω ότι σίγουρα κάποιοι από αυτούς που έχουμε θα εξελιχθούν (εδώ ή αλλού) σε αν όχι καλούς, τίμιους παίκτες. Το θέμα είναι αν είχες την δυνατότητα ποιους θα διάλεγες να παίξουν τις επόμενες αγωνιστικές.

Προφανώς χωρίς κακία ή δόλο απέναντι στα παιδιά που παίζουν απλά χάρη της συζήτησης που άνοιξε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:18 »
Κούστας: «Ο θεός της μπάλας ήταν με το αντιποδόσφαιρο» (video)
Απογοητευμένος από την ισοπαλία και συνολικά δυσαρεστημένος από το ότι η συνολική βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κούστας. Ο 41χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε ότι ο θεός του ποδοσφαίρου ήταν σήμερα με το...αντιποδόσφαιρο που έπαιξε η Καβάλα, ενώ στάθηκε και στην πίεση που έχουν αυτός κι οι παίκτες από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κούστα:

«Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο ότι αξίζαμε Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε και πνευματικά και τεχνικά για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μας είχε μπερδέψει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Όταν βλέπεις ότι κάτι εξελίσσεται και αλλάζει, τότε θέλεις να πάρεις αυτό που δικαιούσαι και αξίζεις . Σήμερα ο θεός του ποδοσφαίρου ήταν με το αντιποδόσφαιρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Για το γεγονός ότι η Καβάλα κράτησε την μπάλα στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς ο ΠΑΣ να καταφέρει να πιέσει περισσότερο: «Χάσαμε το κέντρο γιατί φορτώσαμε την επίθεση. Την εικόνα που βλέπατε απέναντι στην Καβάλα δεν την έφερε ο θεός, ούτε  η τύχη. Υπήρχε ένα συγκεκριμένο πλάνο κι ένας συγκεκριμένος σχηματισμός, όπου κυριαρχήσαμε στον αντίπαλο. Με τις αλλαγές που κάναμε για να πάμε σε πιο άμεσο παιχνίδι, χάνουμε έναν παίκτη από το κέντρο και ρισκάρουμε. Στο πνευματικό κομμάτι, τα παιδιά έχουν κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια, έχουν μεγάλη βελτίωση καθημερινά στην προπόνηση και τα παιχνίδια. Στην Τρίπολη έπρεπε να πάρουμε κάτι, αλλά καταφέραμε και χάσαμε. Σήμερα χάνουμε τόσες ευκαιρίες να προηγηθούμε. Ρωτάμε, λοιπόν,  τα παιδιά αν είναι εύκολο να σηκώνουν κεφάλι, όταν είναι συνέχεια υπό πίεση και από κάτω βαθμολογικά χωρίς καν να τους αξίζει;

Θεωρώ φυσιολογικά όταν μία ομάδα βομβαρδίζει τον αντίπαλο, χάνει τόσες ευκαιρίες, έχει χαμένο πέναλτι, βγάζει αυτοματισμούς, δύο δοκάρια, πνευματικά  θα αδυνατίσει γιατί δεν παίρνει ό,τι της αξίζει. Έχουν τεράστια προσωπικότητα τα παιδιά που ούτε μεγάλοι παίκτες δεν την έχουν, αλλά έχουν πίεση να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι εδώ και ότι πρέπει να κερδίσουμε για την ομάδα και τον κόσμο. Πως θα αντέξουν τα παιδιά επί 90 λεπτά να παίζουν το ίδιο; Προσωπικά τους θαυμάζω για την προσωπικότητά τους, γιατί προσπαθούν. Είναι αντίξοες οι συνθήκες, έχουμε περάσει ασφυκτική πίεση».

Για το γεγονός ότι παίζει καλά, αλλά δεν κερδίζει ο ΠΑΣ: «Σήμερα βομβαρδίσαμε τον αντίπαλο και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, με την Τρίπολη δεν ήμασταν καθόλου άτυχοι. Έγιναν κάποια πράγματα στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ. Χάσαμε ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του ματς δεχτήκαμε δύο γκολ που δέχονται junior και παμπαίδες. Δεν ήταν ατυχία εκεί. Ήμασταν λίγο χαζοί, αλλά όχι μόνο εμείς, και κάποιοι άλλοι».

Για το τι σημαίνει αντίξοες συνθήκες και αν μπορεί να αντεπεξέλθει η ομάδα: «Δεν μπορείς επί 90 λεπτά να είσαι ο ίδιος όταν όλα σου πάνε στραβά. Για 60-70 λεπτά σήμερα ήμασταν πολύ υψηλού επιπέδου. Όταν όμως δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις, κάποια στιγμή λυγίζεις. Το βλέπουμε και από top ομάδες. Δεν είπα ποτέ ότι τα παιδιά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, αλλά ότι δεν γίνεται να είσαι τέλειος 90 λεπτά όταν όλα πάνε στραβά. Γιατί αν προηγηθείς και πάρεις ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, όλα θα είναι διαφορετικά.

Για το ποια είναι η λύση στο συγκεκριμένο θέμα: «Δεν κρύβομαι ποτέ, έχω πάρει την ευθύνη όταν πρέπει. Δεν είπα για ατυχία, ούτε ότι δεν κερδίζουμε επειδή έχουμε πίεση. Λέω ότι δεν μπορεί μια ομάδα να είναι συνέχεια στα σχοινιά, να της πηγαίνουν όλα ανάποδα, γιατί αν μπει το πέναλτι του Μπουλλάρι ή το δοκάρι δεν θα λέγαμε ότι κάτι λείπει στην ομάδα. Στην Τρίπολη έλειπε κάτι; Δεν κυριαρχήσαμε εκεί; Δεν έχασε κλασικές ευκαιρίες; Το πέναλτι που δεν δόθηκε δεν ήταν σκάνδαλο; Άνθρωπος είναι ίσως δεν το είδε. Είμαι δυσαρεστημένος από τη βαθμολογία της ομάδας, αλλά από την εικόνα τι άλλο να πω. Αν δείτε τα ματς της Καβάλας στα οποία δεν είχαν ακουστεί αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν κυρίαρχη».

Για την «ασυλία» της κερκίδας στους παίκτες και το αν έχει εκείνος πίεση: «Εννοείται ότι έχω κι εγώ πίεση, αλλιώς δεν θα ήμουν φυσιολογικός άνθρωπος. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την εικόνα της ομάδας σου».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:19 »
Σιδερίδης: «Ήμασταν τυχεροί, κάναμε κατάθεση ψυχής» (video)
Στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο γυμναστής και υπηρεσιακός προπονητής της Καβάλας Τάσος Σιδερίδης, κάνοντας λόγο για ματς ειδικών συνθηκών, ενώ αναγνώρισε ότι η ομάδα του είχε σύμμαχο την τύχη στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μας ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες περάσαμε πολύ δύσκολα, έγιναν πράγματα που επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα και στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί είναι εσωτερικά μας θέματα. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά ο αντίπαλος προπονητής. Είναι πολύ δουλεμένη, είχαμε προβλήματα στη διαχείριση του παιχνιδιού στο α’ ημίχρονο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήμασταν τυχεροί σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού, αλλά σε κάποια άλλα ματς δεν είχαμε πάρει πράγματα που μπορούσαμε και η τύχη μας το έδωσε τώρα.

Ίσως είναι αυτή η ενότητα, η υγεία που βγάζει η ομάδα, μας έδωσε αυτό το κάτι που θέλαμε και την ώθηση που χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Η ενότητα που βγάζει αυτή τη στιγμή η ομάδα ως οργανισμός, ελπίζω να μας βοηθήσει στο μέλλον. Είμαστε κι εμείς και ο ΠΑΣ δύο ομάδες που περνάνε δύσκολα και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι ενότητα.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που έχει παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια καλή ομάδα».

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Αν βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα σήμερα, τι να πω, ότι έπρεπε να κερδίσει η Καβάλα; Κάναμε μία υπερπροσπάθεια και τα παιδιά ανταμείφθηκαν γιατί πήραν κάτι που το είχαν χάσει σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για την επόμενη μέρα στον πάγκο: «Εγώ είμαι γυμναστής της ομάδας, θα έρθει προπονητής και θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω. Έχω περάσει και από τον ΠΑΣ μαζί με τον κ. Παράσχο ένα διάστημα το 2009».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:20 »
Κρυπαράκος: «Ξεκάθαρα άδικο το αποτέλεσμα» (video)
Στη σύντομη δήλωσή του στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Καβάλα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Χρήστος Κρυπαράκος χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα για τη γιαννιώτικη ομάδα.

Η δήλωσή του Χρήστου Κρυπαράκου:

«Πιστεύω ότι όσοι είδαν το παιχνίδι, είδαν ότι η ομάδα κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια, είναι άδικο που έληξε 0-0, έπρεπε να είχαμε κερδίσει, αυτό δεν έγινε και είναι μεγάλη πίκρα για το αποτέλεσμα».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:21 »
Η Καβάλα ευχαρίστησε τον κόσμο της και τον ΠΑΣ για τη φιλοξενία

Τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν από την Καβάλα, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη φιλοξενία ευχαρίστησε η ΠΑΕ Καβάλα.

Αναλυτικά:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους της Καβάλας που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και έδωσαν δυναμικό παρών στις εξέδρες! Η στήριξή σας μάς δίνει δύναμη σε κάθε βήμα

Παράλληλα, ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για την άψογη φιλοξενία και το πνεύμα ευγενούς άμιλλας που επικράτησε.

Ο αθλητισμός μάς ενώνει — συνεχίζουμε όλοι μαζί, πιο δυνατά από ποτέ!

https://www.facebook.com/kavalafc/posts/1402552755207736?ref=embed_post
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 05 Νοέ 2025 13:15 »
Αναρωτιέμαι, πως ένας προπονητής που βγάζει ένα παίκτη από το κέντρο συνεχίζει να προσπαθεί να ξεκινάει την επίθεση της ομάδας του από την άμυνα. Νομίζω οτι για τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού χρειάζεται ενισχυμένο κέντρο για να μπορείς να συνεχίσεις το build up. Εκτός και αν η λογική ήταν, δεν κάνει καλά βολέ ο Σινα οπότε ας τη δώσουμε στα μπακ να κάνουν τη γιόμα. Δεν ξέρω πόσο κακό είναι να κάνεις κριτική σε κάτι τόσο προφανές. Ασε που έδωσε στην ουσία δικαίωμα στον αντίπαλο να ανέβει και να σε πρεσάρει από όταν έκανες την πρώτη αλλάγή και μετά. Κάτι θα είδε ο αντίπαλος προπονητής που δεν είδε ο θκος μας. Καλούτσικη ήταν η ομάδα, και σιγά σιγά χτίζει αυτοπεποίθηση. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 05 Νοέ 2025 14:37 »
Αναρωτιέμαι, πως ένας προπονητής που βγάζει ένα παίκτη από το κέντρο συνεχίζει να προσπαθεί να ξεκινάει την επίθεση της ομάδας του από την άμυνα. Νομίζω οτι για τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού χρειάζεται ενισχυμένο κέντρο για να μπορείς να συνεχίσεις το build up. Εκτός και αν η λογική ήταν, δεν κάνει καλά βολέ ο Σινα οπότε ας τη δώσουμε στα μπακ να κάνουν τη γιόμα. Δεν ξέρω πόσο κακό είναι να κάνεις κριτική σε κάτι τόσο προφανές. Ασε που έδωσε στην ουσία δικαίωμα στον αντίπαλο να ανέβει και να σε πρεσάρει από όταν έκανες την πρώτη αλλάγή και μετά. Κάτι θα είδε ο αντίπαλος προπονητής που δεν είδε ο θκος μας. Καλούτσικη ήταν η ομάδα, και σιγά σιγά χτίζει αυτοπεποίθηση. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Ηταν όντως λάθος, και το διόρθωσε βάζοντας τον Λύγκα. Βέβαια να πούμε και ότι οι παίκτες δεν είναι ΑΙ που κάνουν πάντα με ακρίβεια ότι τους λέει ο προπονητής. Στα τελευταία λεπτά φαινόταν πως όποιο και να ήταν το σύστημα αυτοί έπαιζαν ποδόσφαιρο αλάνας,σαν να ήταν όντως τα τελευταία λεπτά ενός τελικού. Αυτό δείχνει ότι η πίεση που νιώθουν είναι μεγαλύτερη από όσο πρέπει.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 05 Νοέ 2025 14:45 »
Ηταν όντως λάθος, και το διόρθωσε βάζοντας τον Λύγκα. Βέβαια να πούμε και ότι οι παίκτες δεν είναι ΑΙ που κάνουν πάντα με ακρίβεια ότι τους λέει ο προπονητής. Στα τελευταία λεπτά φαινόταν πως όποιο και να ήταν το σύστημα αυτοί έπαιζαν ποδόσφαιρο αλάνας,σαν να ήταν όντως τα τελευταία λεπτά ενός τελικού. Αυτό δείχνει ότι η πίεση που νιώθουν είναι μεγαλύτερη από όσο πρέπει.

Ναι είναι μεγάλη η πίεση γιατί ήρθαν σε λάθος χρονιά που πέφτουν 4 και τα χβκια τα μ@λ@κισμενα άφησαν την ομάδα έρμαιο και χωρίς φάκελο από τον Απρίλιο.
Δυστυχώς έτσι είναι και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Δεν πληρώνουν για να παίζουν σε ακαδημία που πάω τα παιδιά μου και όλα μέλι γάλα μετά από ήττα αλλά πληρώνονται για να παίζουν σε ομάδα.
Η κάθε δουλειά έχει απαιτήσεις και είναι θέμα επιλογής ή επιβίωσης πολλές φορές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 07 Νοέ 2025 18:40 »
🎥 H παρακάμερα της 8ης αγωνιστικής απέναντι στην Kαβάλα, στο Ε.Σ.Ι. "οι Ζωσιμάδες".
Link: https://youtu.be/PoY8YOQqp9c
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pas_kavala #md8 #sl2gr
PAS Giannina FC