Αποστολέας Θέμα: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 3816 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.185
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 16:22 »
Ότι κ να θες να αλλάξεις. ...αναλαμβάνουν οι men in black....απίστευτος διαιτητής....

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.187
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 16:28 »
Πραγματικά πολύ χαμηλό το επίπεδο μας. τόσο που να βλέπεις δύο σοβαρές αλλαγές μπάλας από τη Καρδίτσα και να φαντάζει σοβαρή ομάδα. Δεύτερη μπάλα δε μπορούμε να αλλάξουμε. Δε ξέρω πώς μπορούμε να σωθούμε με αυτό που βλέπουμε σχεδόν κάθε Κυριακή

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.187
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 16:49 »
Πιο χεσμενους παίχτες δεν έχω ξαναδεί. Χάνεις στο 85 και κάνεις παράλληλες πάσες στην άμυνα λές και νικάς. Ένας να πάρει ευθύνη να κατεβάσει μπάλα ούτε για δείγμα

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.774
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 16:54 »
Αριγίμπι για τον μπούστο... τόσο προκλητικά αδιάφορο παίχτη, είχα καιρό να δω.
Στο καλό...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.477
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:01 »
Η διαφορά στη βαθμολογία σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στη διαφορά δυναμικότητας πάντως.
Μας λείπουν τα τρεξίματα και ο τσαμπουκάς νομίζω.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.198
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:01 »
Αυτή η ομάδα δυστυχώς δεν μπορεί.

Νομίζω το έχουν εμπεδώσει όλοι πλέον.

Στην εφιαλτική ανήμπορια μας έχει προστεθεί η προκλητική αδιαφορία του αριγιμπι και η μπαρτελονοποιηση της Καβάλας.

Τουλάχιστον πέφτουμε στη Γ' μαχόμενοι και όχι σαν τη Λαμία. Κάτι είναι και αυτό.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.407
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:30 »
Πιο χεσμενους παίχτες δεν έχω ξαναδεί. Χάνεις στο 85 και κάνεις παράλληλες πάσες στην άμυνα λές και νικάς. Ένας να πάρει ευθύνη να κατεβάσει μπάλα ούτε για δείγμα
Δεν είναι χεσμένοι. Είναι απλώς ανεγκέφαλοι. Ο Γκούμας σε κάποια φάση ούρλιαζε να κάνει βολέ ο Σίνα. Δηλαδή δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι πρέπει να παίζουν τη μπάλα πιο γρήγορα και να πάει μπροστά. Όχι πασουλες στην άμυνα και μάλιστα στο 86. Πρέπει να ρίξει κανένα κατακέφαλο στα αποδυτήρια αν δεν μπορούν να το καταλάβουν διαφορετικά. Ειδικά ο Παναγιώτου είναι για πολλά κατακέφαλα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.185
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:33 »
Αν δεν γίνουν μεταγραφές αυτή η ομάδα δεν μπορεί να το παλέψει.....αν έπαιζε έτσι από την αρχή του πρωταθλήματος κάτι μπορούσε να γίνει ...τώρα έσφιξαν όλοι και οι βαθμοί παίζουν τεράστιο ρόλο....η ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει ...σήμερα με καμμία ευκαιρία έφαγε γκολ....μετά;.... Το απόλυτο τίποτα

Δυστυχώς εκτός μεγάλης ανατροπής οδεύουμε στη διαλυση

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.021
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:41 »
Τι ξενερα πάλι ρε γαμωτο μου;
Τι κατάρα έχει αυτή η ομάδα και γενικότερα όλη η πόλη (με τους δημαρχακους  και τους τσιγκούνηδες λεφταδες)...?
Ρε Γκούμα... Ρίξε κάνα μπινελικι να φεύγει η γαμομπάλα στην επίθεση. Λες και νικάμε παίζουμε πασουλες μπρος πίσω
Τίποτα... Όλα τελείωσαν
Σιοντη ευχαριστούμε
Καραγκιοζοδημαρχε και λοιποί αδιάφοροι θα σβήσετε από την πόλη
Χρηστοβασιλαιοι ο, τι μας προσφέρατε σας το εύχομαι μπάσταρδα....

Συνδεδεμένος ltz

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 712
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 17:42 »
Τόσο μπορούν τα παλληκάρια.

ΥΓ. Ακούω ότι ο Αριγίμπι είναι υπ' ατμόν. Γιατί να ζοριστεί; Ειδικά αν φεύγει γιατί έχει μεγάλο (σχετικά) συμβόλαιο και έκλεισε ήδη αλλού.

ΠΑΣ μέχρι να βγει η ψυχή. Αγώνας μέχρι τέλους.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 168
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 18:05 »
Ομάδα που δεν μπορεί να αλλάξει μια μπαλιά τι τύχη μπορεί να έχει;
Ομάδα που παίζει με τον γερο-Κόντε επίθεση, ο οποίος πια δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής, τι τύχη μπορεί να έχει; 
Ομάδα που είχε προπονητή τον ...Κούστα και τώρα τον ...Γκούμα από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Ερμή Αρδίππου τι τύχη μπορεί να έχει; Αλλά θα πείτε, εδώ πανηγυρίζουμε που πήραμε βαθμό εντός έδρας σαν να πήραμε το πρωτάθλημα...
Βλέπετε, τον Τάτση δεν τον θέλαμε, πήγε Καβάλα -που τη θεωρούσαμε τελειωμένη- και κάνει νίκες σερί μέσα έξω... ούτε ότι έσωσε την ΠαναχαΙκή πέρσι μας συγκίνησε... ούτε ότι είναι Γιαννιώτης ο ίδιος...
Ομάδα που από τη μία δεν έχει να πληρώσει τη δόση του μήνα αλλά από την άλλη κάνει όνειρα για γήπεδα 20.000 θέσεων και αγορά στρεμμάτων για προπονητικά κέντρα στον κόμβο της Εγνατίας -που ούτε ως παραμύθι δεν μπορεί να σταθεί- τι τύχη μπορεί να έχει;
Και δεν μας φταίνε ούτε διαιτητές ούτε οι "παράγκες"... τόσο μπορούμε τόσο παίζουμε...
Μακάρι η νέα χρονιά  να τα φέρει όλα τούμπα αλλά από τα μέχρι τώρα ιδωμένα ... ωχ,ωχ...     
 

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 936
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 20:24 »
Ναι , όταν κάνεις παρουσίαση σε πιθανούς επενδυτές αυτό κάνεις. Παρουσιάζεις από τις άμεσες υποχρεώσεις μέχρι την ιδεατή προοπτικη.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.520
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 14 Δεκ 2025 23:20 »
Τι να τους κάνει σήμερα ρε σεις ο Γκούμας? Να τους μάθει να κάνουν σέντρες και να μη στέλνουν τη μπάλα πλάγιο άουτ αντί για πάσα? Να τους μάθει να κάνουν κόρνερ στο ύψος του πέναλτι και όχι στο πρώτο δοκάρι? Να τους μάθει ότι όταν κάνουν πλάγιο, να μη τη δίνουν στον αντίπαλο? Ή όταν βαράει σουτ ο Μέσι...της Καρδίτσας από το μποστάνι του, ο Σινά να κοιμάται όρθιος και να πέφτει με καθυστέρηση?
Και που είναι στο πάγκο ακόμα άθλος είναι. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα μπει μέσα για κατακεφαλιες!
Έπαιζαν οι άλλοι όλο το δεύτερο ημίχρονο πίσω και μέλος αλλάζαμε πάσες για build up στην άμυνα!!! Το κέρατο μου! 18 πάσες μέχρι την περιοχή του αντιπάλου και στη 19!!!! πριν την περιοχή και την τελική προσπάθεια ΚΑΝΟΥΝ λάθος!!
Οι περισσότεροι παίκτες δε μπορούν αλλά μη βασανίζετε και εμάς!!!! Ούτε τα μυαλά μας!!!
7000 χιλιάδες χορηγοί, 4000 κόσμος στο γήπεδο κάθε 15 και κάθεστε και κάθεστε μερικοί και αναφέρετε το παράδειγμα της Καβάλας και ζηλεύετε τους ανύπαρκτους Καρδιτσιωτες.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.021
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #38 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 00:54 »
Παράθεση
.    Έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα
14.12.2025 Αναγνώστηκε 721 φορές
#ΠΑΣ Γιάννινα
Σε πολλά παιχνίδια φέτος οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα στήριξαν τους παίκτες με ζεστό χειροκρότημα παρά τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις, όμως σήμερα στην Καρδίτσα τα πράγματα άλλαξαν και το ποτήρι της οργής ξεχείλισε. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας.

Έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα
Μάλιστα, οι περίπου 150 φίλοι του ΠΑΣ δεν αποχωρούσαν αν δεν μιλούσαν με τους παίκτες. Αρχικά, με τον κόσμο συνομίλησε ο τεχνικός διευθυντής Θέμης Τζημόπουλος που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, όμως οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ήταν ανένδοτοι.

Τελικά, oι παίκτες βγήκαν από τα αποδυτήρια και στον κόσμο μίλησαν ο προπονητής Γιάννης Γκούμας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάκης Κουβεντάρης και ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Δούμας. Η κριτική του κόσμου ήταν κυρίως στους παίκτες για την απάθεια ορισμένων και την έλλειψη πάθους, ενώ τα «άκουσε» και ο Γιάννης Γκούμας ότι έχει κι αυτός μερίδιο ευθυνών.


Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον δρόμο της επιστροφής με αρκετή καθυστέρηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ομάδα πήγε αυθημερόν σήμερα στην Καρδίτσα καθώς δεν κατάφερε να βρει ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή.

photo credits: ultras.gr

 

Σχολιασμος

 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 8.238
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #39 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 10:30 »
Έχεις απέναντι σου μια ομάδα που έχει καταρρεύσει ψυχικά από το ζεσταμα. Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους, πιθανότατα ξέρουν ότι δεν έχουν ούτε την ομάδα, ούτε τη φανέλα ούτε τον κόσμο του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου και έχουν μπλεχτεί σε μια κατάσταση πολυ δύσκολη
Χεσμενη λοιπόν μπήκε η Καρδίτσα. Και εσύ έχεις την κατοχή, τους πιέζεις ψηλά ωραία αλλά...
Αυτό το γαμημενο το αλλά φέτος...
Στα 2 μέτρα πάσες στο γόνατο ή στο κεφάλι. Μακρινές μπαλιές σχεδόν ποτέ. Αλλαγές παιχνιδιού ποτέ. Ενώ αμυντικά στέκεσαι καλά,σε ε όλο το γήπεδο, στο δημιουργικό κομμάτι είσαι για Β τοπικό.
Δεν γίνεται να κάνεις τοσο νευρικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα λέω δεν μπορεί να μην μπορούν να αλλάξουν 3 πάσες σωστές.
Βάζουν το γκολ από το πουθενά και αντι να ανασυνταχθούμε και να πούμε πάμε ρε παιδιά τους έχουμε παραλίγο από δική μας ψυχική κατάρρευση να φάμε και δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο έχει τελειώσει ήδη με την είσοδο αριγιμπι και Κόντε
Αριγιμπι αδιάφορος για μπάτσες και Κόντε ανήμπορος.
Επίσης αλλάξτε επιτέλους τον Σινα. Πέρα από το ότι τρώει αστεία γκολ είναι και πολύ αργος πίσω. Αργεί πολύ να δώσει τη μπάλα μπροστά ενώ η ομάδα βιάζεται.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.198
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #40 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 10:55 »
Επίσης αλλάξτε επιτέλους τον Σινα. Πέρα από το ότι τρώει αστεία γκολ είναι και πολύ αργος πίσω. Αργεί πολύ να δώσει τη μπάλα μπροστά ενώ η ομάδα βιάζεται.
Πραγματικά πόσα χρόνια έχουμε να δούμε καλό τερματοφύλακα;

Σίνα τερματοφύλακας δεν. Δεν υπάρχει. Έχει φάει πολλά αστεία γκολ φέτος. Το χθεσινό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ακόμη δεν κατάλαβα πως το έφαγε. Ούτε δυνατό σουτ ήταν ούτε δύσκολο.

Και με τον Ηρακλή τον θυμάμαι να έχει μεγάλη ευθύνη σε γκολ και σε φάσεις και με τη νίκη βόλου πήγαμε να το φάμε στο τέλος με κεφαλιά εξαιτίας λάθος τοποθέτησης του. Είναι απορίας άξιο πως ήταν στον Ολυμπιακό και τι στο διάολο έμαθε εκεί τόσα χρόνια.

Και κάτι ακόμη. Δεν μπορεί να κάνει βολέ. Με το ζότι η μπάλα περνάει το κέντρο όταν τη στήνει κάτω.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #41 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 16:21 »
Παράθεση
Γκούμας: «Θέλουμε βαθμούς, όχι μόνο καλά λόγια»
Ισορροπημένο παιχνίδι που κρίθηκε σε ένα κρύο γκολ χαρακτήρισε την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιάννης Γκούμας στις δηλώσεις του στο sportal. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είδε την ομάδα βελτιωμένη και ανταγωνιστική, αλλά σχολίασε ότι χρειάζονται βαθμοί και όχι μόνο καλές εμφανίσεις και καλά λόγια. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία και τη γενικότερη στήριξη και σχολίασε ότι πρέπει παίκτες και τεχνικό επιτελείο να σκιστούν για να δικαιώσουν τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα:

«Δεν μετράει η εικόνα για μας γιατί εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χάσαμε από ένα κρύο γκολ. Αν έβλεπε κάποιος το παιχνίδι χωρίς να ξέρει ότι έπαιζε ο δεύτερος με τον τρίτο από το τέλος, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι, δεν τα παρατάμε. Η ομάδα είναι καλή και έχει βελτίωση, αλλά το θέμα είναι ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να πάρουμε επιτέλους βαθμούς γιατί δεν γίνεται μόνο στα εντός έδρας. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε με πολύ σκληρή δουλειά στο τέλος θα δικαιωθούμε. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά στα λόγια. Θέλουμε και βαθμούς, όχι μόνο να είμαστε καλοί, αλλά να παίρνουμε και βαθμούς».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ που βρέθηκε σε ένα ακόμα εκτός έδρας: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο για να σώσουμε την ομάδα. Ο κόσμος την αγαπάει την ομάδα, έρχεται παντού. Φωνάζει, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε είναι μαζί μας και πρέπει να σκιστούμε για να τον δικαιώσουμε».
passports.gr

Παράθεση
Καβακάς: «Ουσιαστική νίκη, δείχνουμε ωριμότητα ως ομάδα»
Μιλώντας στο sportal ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Τίμος Καβακάς χαρακτήρισε ουσιαστική τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στο γεγονός ότι η θεσσαλική ομάδα δείχνει μια εκπληκτική ωριμότητα ως ομάδα. Επίσης, ανέφερε πως ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και τον αδικεί η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Το είχαμε επισημάνει και εμείς στην ανάλυση που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν τα Γιάννενα με τη Νίκη Βόλου που είχαν εξαιρετική παρουσία και αδικούνται από το αποτέλεσμα. Συν όλα αυτά, ήρθε να δυσκολέψει τη δουλειά μας η έλλειψη πολλών παικτών, μας αποσυντόνισε και πρέπει να βρούμε νέο πλάνο, νέο τρόπο παιχνιδιού.

Ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σε μια ευκαιρία, ένα δοκάρι για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας και στην επανάληψη μας δόθηκαν ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Κάναμε μια νίκη ουσιαστική και αυτό που μετράει είναι ότι δείχνουμε μια εκπληκτική ωριμότητα ως ομάδα και μας χαροποιεί, μας δίνει δύναμη.

Μπορεί να μη παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο, έχουμε παίξει πολύ ωραία παιχνίδια αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρει η ομάδα που έχει σταθερότητα και που δε δέχεται γκολ και εκείνη με ωριμότητα.

Εμείς δείχνουμε ωριμότητα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό μας έχει βάλει αυτή τη στιγμή σε μια θέση. Είμαστε μια ομάδα- ομάδα, όσοι και να λείπουν, όσοι και να μπούνε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια αυτή, θα πρέπει να είναι πιο μαζική.

Συγχαρητήρια στον Δήμο που όλο αυτό το διάστημα έκανε το γήπεδο όπως πρέπει να είναι και οι εργασίες γύρω-γύρω. Το γήπεδο είναι μέρος της δουλειάς μας οπότε οφείλουμε να πούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός και θα γίνει καλύτερος».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #42 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 16:21 »
Ναούμης: «Συνεχίζουμε μέχρι τέλους κι όπου βγει»
Στεναχωρημένος από την ήττα παρά την προσπάθεια εμφανίστηκε στη σύντομη δήλωσή του ο Δημήτρης Ναούμης. Ο Γιαννιώτης αριστερός μπακ σχολίασε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους παρά το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ναούμη:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μέσα στην προπόνηση. Ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους και όπου μας βγει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά και προχωράμε για το καλύτερο».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #43 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 16:23 »
Η περίοδος χάριτος και υπομονής ΤΕΛΕΙΩΣΕ με την εμφάνιση της χθεσινής αναμέτρησης στην Καρδίτσα.
Αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  πρώτον το σεβασμό που μας αναλογεί και δεύτερον το πάθος που αναλογεί στην ιστορία και το έμβλημα του συλλόγου.
Οποιοσδήποτε νομίζει πως ο τεράστιος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι πολύ τεράστιος για τις δυνατότητες του ( όποιος και αν είναι αυτός και σε όποιο πόστο και αν βρίσκεται ), τα μαζεύει και αποχωρεί ΣΗΜΕΡΑ. 
Τα όσα είπαμε σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αποστολή για μία ολόκληρη ώρα μετά το πέρας της αναμέτρησης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ελπίζουμε να  τα δούμε στην πράξη την προσεχή αγωνιστική.
Ειδάλλως θα τα ξανα πούμε...
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 15.12.2025

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.520
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #44 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 19:06 »
Έχεις απέναντι σου μια ομάδα που έχει καταρρεύσει ψυχικά από το ζεσταμα. Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους, πιθανότατα ξέρουν ότι δεν έχουν ούτε την ομάδα, ούτε τη φανέλα ούτε τον κόσμο του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου και έχουν μπλεχτεί σε μια κατάσταση πολυ δύσκολη
Χεσμενη λοιπόν μπήκε η Καρδίτσα. Και εσύ έχεις την κατοχή, τους πιέζεις ψηλά ωραία αλλά...
Αυτό το γαμημενο το αλλά φέτος...
Στα 2 μέτρα πάσες στο γόνατο ή στο κεφάλι. Μακρινές μπαλιές σχεδόν ποτέ. Αλλαγές παιχνιδιού ποτέ. Ενώ αμυντικά στέκεσαι καλά,σε ε όλο το γήπεδο, στο δημιουργικό κομμάτι είσαι για Β τοπικό.
Δεν γίνεται να κάνεις τοσο νευρικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα λέω δεν μπορεί να μην μπορούν να αλλάξουν 3 πάσες σωστές.
Βάζουν το γκολ από το πουθενά και αντι να ανασυνταχθούμε και να πούμε πάμε ρε παιδιά τους έχουμε παραλίγο από δική μας ψυχική κατάρρευση να φάμε και δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο έχει τελειώσει ήδη με την είσοδο αριγιμπι και Κόντε
Αριγιμπι αδιάφορος για μπάτσες και Κόντε ανήμπορος.
Επίσης αλλάξτε επιτέλους τον Σινα. Πέρα από το ότι τρώει αστεία γκολ είναι και πολύ αργος πίσω. Αργεί πολύ να δώσει τη μπάλα μπροστά ενώ η ομάδα βιάζεται.

Πόσο εξωφθαλμα πράγματα! Αν τα βλέπουμε εμείς που δεν είμαστε προπονητές και επαγγελματίες παίκτες, το έχουμε πει και παλιότερα αυτό, κάτι δεν πάει καλά!!! Καθόλου καλά!
Εδώ όμως θα βάλω και ένα ερώτημα. Τι τζιραρησε φέτος η Καρδίτσα ή η Νίκη Βόλου από έσοδα και τι ο ΠΑΣ? Καταλαβαίνω ότι ο Σιόντης θέλει να κλείσει παλιές τρύπες και να βάλει το μαγαζί σε μια σειρά και να το νοικοκυρεψει για να μπορέσει να αγοράσει κάποιος, αλλά ξοδεύει όλα τα χαρτιά του φέτος. Του χρόνου σε ενδεχόμενη γ εθνική δε θα υπάρχει τίποτα σχεδόν από αυτά, ούτε διάρκειας, ούτε χορηγοί, ούτε κάρτες φιλάθλου και ακόμα περισσότεροι θα αποστασιοποιηθούν από την ομάδα. Πριν 20 χρόνια και στη γ εθνική είχες 3000 κόσμο. Πλέον και αναλογικά, δε θα μαζεύονται ούτε 1500.
Εφλγω αυτό καταλαβαίνω και ειδικά με την ήττα χθες θα πάει στρατό και η προσπάθεια της κάρτας φιλάθλου. Δυστυχώς


Ναούμης: «Συνεχίζουμε μέχρι τέλους κι όπου βγει»
Στεναχωρημένος από την ήττα παρά την προσπάθεια εμφανίστηκε στη σύντομη δήλωσή του ο Δημήτρης Ναούμης. Ο Γιαννιώτης αριστερός μπακ σχολίασε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους παρά το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ναούμη:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μέσα στην προπόνηση. Ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους και όπου μας βγει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά και προχωράμε για το καλύτερο».
passports.gr

Τι εννοείς Ναούμη...και όπου βγεί? Δε ξέρεις που πρέπει να βγεί. Δεν είναι τζόγος και ρουλέτα. Αυτό σημαίνει ότι ούτε εσύ το πιστεύεις. Έτσι έλεγαν και οι άλλοι στα Τέμπη που οδηγούσαν και είδαμε που βγήκε. Μη χρησιμοποιείτε ρε τέτοιες εκφράσεις γιατί δεν τιμούν ούτε τους εμπνευστές τους, ούτε αυτούς που το αναπαράγουν.
Είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις που θα βγει, δε το μαθαίνεις τώρα. Είσαι μέρος του προβλήματος που και εσύ με τη συμμετοχή σου διαμορφωσες.
Απλά πράγματα και ξεκάθαρα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Δεκ 2025 22:56 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 936
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #45 στις: Δευ 15 Δεκ 2025 19:48 »
Έχεις απέναντι σου μια ομάδα που έχει καταρρεύσει ψυχικά από το ζεσταμα. Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους, πιθανότατα ξέρουν ότι δεν έχουν ούτε την ομάδα, ούτε τη φανέλα ούτε τον κόσμο του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου και έχουν μπλεχτεί σε μια κατάσταση πολυ δύσκολη
Χεσμενη λοιπόν μπήκε η Καρδίτσα. Και εσύ έχεις την κατοχή, τους πιέζεις ψηλά ωραία αλλά...
Αυτό το γαμημενο το αλλά φέτος...
Στα 2 μέτρα πάσες στο γόνατο ή στο κεφάλι. Μακρινές μπαλιές σχεδόν ποτέ. Αλλαγές παιχνιδιού ποτέ. Ενώ αμυντικά στέκεσαι καλά,σε ε όλο το γήπεδο, στο δημιουργικό κομμάτι είσαι για Β τοπικό.
Δεν γίνεται να κάνεις τοσο νευρικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα λέω δεν μπορεί να μην μπορούν να αλλάξουν 3 πάσες σωστές.
Βάζουν το γκολ από το πουθενά και αντι να ανασυνταχθούμε και να πούμε πάμε ρε παιδιά τους έχουμε παραλίγο από δική μας ψυχική κατάρρευση να φάμε και δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο έχει τελειώσει ήδη με την είσοδο αριγιμπι και Κόντε
Αριγιμπι αδιάφορος για μπάτσες και Κόντε ανήμπορος.
Επίσης αλλάξτε επιτέλους τον Σινα. Πέρα από το ότι τρώει αστεία γκολ είναι και πολύ αργος πίσω. Αργεί πολύ να δώσει τη μπάλα μπροστά ενώ η ομάδα βιάζεται.

Πόσο εξωφθαλμα πράγματα! Αν τα βλέπουμε εμείς που δεν είμαστε προπονητές και επαγγελματίες παίκτες, το έχουμε πει και παλιότερα αυτό, κάτι δεν πάει καλά!!! Καθόλου καλά!
Εδώ όμως θα βάλω και ένα ερώτημα. Τι τζιραρησε φέτος η Καρδίτσα ή η Νίκη Βόλου από έσοδα και τι ο ΠΑΣ? Καταλαβαίνω ότι ο Σιόντης θέλει να κλείσει παλιές τρύπες και να βάλει το μαγαζί σε μια σειρά και να το νοικοκυρεψει για να μπορέσει να αγοράσει κάποιος, αλλά ξοδεύει όλα τα χαρτιά του φέτος. Του χρόνου σε ενδεχόμενη γ εθνική δε θα υπάρχει τίποτα σχεδόν από αυτά, ούτε διάρκειας, ούτε χορηγοί, ούτε κάρτες φιλάθλου και ακόμα περισσότεροι θα αποστασιοποιηθούν από την ομάδα. Πριν 20 χρόνια και στη γ εθνική είχες 3000 κόσμο. Πλέον και αναλογικά, δε θα μαζεύονται ούτε 1500.
Εφλγω αυτό καταλαβαίνω και ειδικά με την ήττα χθες θα πάει στρατό και η προσπάθεια της κάρτας φιλάθλου. Δυστυχώς
Και τι αντιπροτείνεις;; Την τελευταία 12ετια έχουν περάσει από την Γ εθνική σχεδόν όλες οι ιστορικές και λαοφιλείς ομάδες της χώρας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ανέκαμψαν. Αν στην Γ εθνική δεν θα υπάρχουν ούτε οι 3.000 φετινοί που στήριξαν, τότε βεβαιως μοιραία θα κλείσει το μαγαζί και θα είναι και δίκαιο.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #46 στις: Τρι 16 Δεκ 2025 19:47 »
Σεβασμός στους οπαδούς - Λευτεριά στις εκδρομές!
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι οπαδοί της Αναγέννησης τίμησαν τα αδέρφια μας με κατάθεση κασκόλ και λαβάρου. Θεωρήσαμε απαραίτητο να γίνει η αντίστοιχη κίνηση και από πλευράς μας στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καρδίτσα. Όλοι μας ξέρουμε ανεξαρτήτως εμβλήματος ή χρώματος στη φανέλα ότι είναι καθήκον μας να συνεχίζουμε το έργο των ανθρώπων που δεν είναι πλέον κοντά μας. Το έργο των ανθρώπων με τους οποίους γελάσαμε, τσακωθήκαμε, χαρήκαμε, πικραθήκαμε, πανηγυρίσαμε αλλά πάνω απ' όλα ματώσαμε μαζί τους και δώσαμε την ψυχή μας για την ιδέα της ομάδας μας. Τους ανθρώπους αυτούς τους αγαπάμε και είναι αιώνια ζωντανοί στις καρδιές και τα μυαλά μας, και με όλες τις αναμνήσεις που έχουμε από εκείνους προχωράμε μπροστά. Έτσι οφείλουμε και να τους τιμάμε.
Οι εκδρομές συνεχίζονται! Κόντρα σε απαγορεύσεις και κόντρα στους νόμους που θέλουν τον οπαδό - νο. 1 πειραματόζωο στις νέες πειθαρχήσεις του κράτους, είμαστε εκεί και θα συνεχίσουμε να είμαστε, βρίσκοντας τρόπους να ξεγλιστράμε από τον ασφυκτικό κλοιό τους. Ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό είναι μια κατάσταση που δεν αφορά αποκλειστικά μόνο την πάρτη μας και πολλές φορές μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας στο απέναντι πέταλο, δηλαδή κόσμο σαν κι εμάς που δίνει το χρόνο του και τα λεφτά του, πράγματα που δεν περισσεύουν εύκολα στις μέρες μας, για να ταξιδέψει και να τραγουδήσει στο πλευρό της αρρώστιας του. Σε αυτούς με τους οποίους πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν, αξίζει ο σεβασμός!
Το ζήτημα του σεβασμού προς το μέρος μας βέβαια καλό είναι να έχει φροντίσει να το εμπεδώσει και η αποστολή της ομάδας μας πριν πάει για ζεστό ντουζ και χαλάρωση στα αποδυτήρια. Το είχαμε πει και παλιότερα άλλωστε και θα συνεχίζουμε να το υπενθυμίζουμε: "ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ".
Antinazi PAS Giannina est.2006 (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #47 στις: Τρι 16 Δεκ 2025 19:48 »
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14.12.2025
ΥΓ.ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΡΩΝ
Anatoli Gruppo

PAS Giannina Anatoli (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #48 στις: Τρι 16 Δεκ 2025 19:56 »
🎥 Στιγμιότυπα από τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στη Αναγέννηση Καρδίτσας , για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
#pas #pasgiannina    #pasgianninafc #karpas #md14
PAS Giannina FC (βίντεο)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.487
    • Προφίλ
Απ: Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 14η αγωνιστικη
« Απάντηση #49 στις: Παρ 19 Δεκ 2025 10:49 »
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 14.12.2025
Ευχαριστούμε τα παιδιά της ΑΣΑ για την φιλοξενία - Λευτεριά στους οπαδούς - Εκδρομές για όλους.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)