Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 2η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 4442 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 2η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 18:44 »
Βέβαια έπαιζε και ο βάζελος την ίδια ώρα οπότε καταλαβαίνω πως ήταν αδύνατο να παρακολουθήσεις τον ΠΑΣ

Μόνο ως κακό humor ή αποκριάτικη μπορώ να δεχθώ την προσβολή σου...
Εκπτώσεις humor ...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 18:53 »
Βέβαια έπαιζε και ο βάζελος την ίδια ώρα οπότε καταλαβαίνω πως ήταν αδύνατο να παρακολουθήσεις τον ΠΑΣ

Εκπτώσεις humor ...
Εκπτώσεις στην κριτική στους ΧΒ-καταστροφείς της ομάδας έκαναν άλλοι πάντως...

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:05 »
Ο ΠΑΟΚ Β' χωρίς κίνητρο έχει πέντε στα πέντε και την  πρώτη θέση στη βαθμολογία... εμείς με κίνητρο; Οι δηλώσεις του Γκούμα μόνο ως σουρεάλ μπορούν να ληφθούν υπόψη. Πάμε για τα οκτώ στα οκτώ  και για νίκη μέσα στην Καβάλα. Αυτό το πράγμα να υποτιμάμε όλους τους  αντιπάλους κι ας μην έχουμε κερδίσει κανέναν...  τι να πω...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:09 »
Ο ΠΑΟΚ Β' χωρίς κίνητρο έχει πέντε στα πέντε και την  πρώτη θέση στη βαθμολογία... εμείς με κίνητρο; Οι δηλώσεις του Γκούμα μόνο ως σουρεάλ μπορούν να ληφθούν υπόψη. Πάμε για τα οκτώ στα οκτώ  και για νίκη μέσα στην Καβάλα. Αυτό το πράγμα να υποτιμάμε όλους τους  αντιπάλους κι ας μην έχουμε κερδίσει κανέναν...  τι να πω...
Τι θα ήθελες να πει δηλαδή;Πάμε στην Καβάλα να χάσουμε;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:11 »
Ο άνθρωπος ήρθε εδώ να μας καταστρέψει. Δεν είναι κακος διαιτητής. Είναι στημένος διαιτητής.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:36 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:56 »
Η σημερινή ήταν νομίζω η χειρότερη φετινή διαιτησία.
Μέχρι και ο τέταρτος άφηνε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να φέρνει βόλτες έξω από την καθορισμένη περιοχή και να φτάνει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και όχι μόνο δε φώναξε το διαιτητή να του βγάλει κάρτα, αλλά δεν του έκανε ούτε μια παρατήρηση....

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 19:57 »

Εκπτώσεις humor ...
επειδή βλέπω να υποκρύπτεται προσωπική κατηγορία με την διαδεδομένη και επίκαιρη μέθοδο του ανεμιστήρα που πετάει λάσπη το σχόλιο σου αναβαθμίζεται από κακής ποιότητα humor σε κακοήθεια...
Με αφορμή στις εκπτώσεις κριτικής προς τους ΧΒ-καταστροφείς να υπενθυμίσω σε όσ@ς δεν θυμούνται ή κάνουν πως δεν θυμούνται ότι ήμουν από τους πρώτους που τεκμηριωμένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια έγραφα για το κακό που κάνουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας και ότι υποθηκεύουν και διαβρώνουν το μέλλον της χωρίς να έχουν όραμα...

Είναι κρίμα η στεναχώρια για την κατάντια της ομάδας μετά από μία άδικη ήττα να μετατρέπει ένα διάλογο με διαφορετικές απόψεις σε ανταλλαγή προσβολών και διχόνοια μεταξύ αποδεδειγμένα φιλάθλων της ομάδας μας...

όσο για το αν παρακολουθούσα το παιχνίδι του βάζελου απλά να ενημερώσω ότι πέρα από διεθνή παιχνίδια τα οποία είχα τη λόξα να παρακολουθώ (και δια ζώσης) ανεξαρτήτως ομάδας όταν ζούσα κοντά στην Αθήνα προ >30ετίας το ομορφότερο παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχε αποτέλεσμα 2-3 ... (όταν μάθεις και ποιο είναι απαντάς με δέος μιας και θα έχεις καταλάβει ότι απευθύνεσαι- κατηγορείς λάθος άτομο) ...   
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Φεβ 2026 20:08 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 20:14 »
Φανηκε απο τα μαρκαρίσματα στο Φιογκμπε από την αρχή του αγώνα το τι θα δούμε. Ο τύπος τον έπαιζε μόνο με τα χέρια. Μάλλον του είχαν πει οτι δεν θα του δώσουν ποτέ φάουλ για τέτοια μαρκαρίσματα. Από τις χειρότερες διαιτησίες που έχουν περάσει από την πόλη. Από Πιερία είναι τι μπορεί να περιμέναμε. Ο επόπτης παίζει να ήταν και χειρότερος.
Τραγικό να βάζουμε ταμπέλες σε συνοπαδούς επειδή δε μας αρέσει η άποψη τους. Διαφωνώ με την ανάλυση σου dk. Δεν γίνεται παντα να συμβαίνουν αυτά σε μία ομάδα...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 20:26 »
Διαφωνώ με την ανάλυση σου dk. Δεν γίνεται παντα να συμβαίνουν αυτά σε μία ομάδα...
Διαφωνούμε σεβαστό

Τραγικό να βάζουμε ταμπέλες σε συνοπαδούς επειδή δε μας αρέσει η άποψη τους.
Συμφωνούμε και αυτό ήταν που με ενόχλησε άλλωστε (πέρα από την άδικη ήττα σε ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που ... παλέψαμε).

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 21:37 »

Εκπτώσεις humor ...
επειδή βλέπω να υποκρύπτεται προσωπική κατηγορία με την διαδεδομένη και επίκαιρη μέθοδο του ανεμιστήρα που πετάει λάσπη το σχόλιο σου αναβαθμίζεται από κακής ποιότητα humor σε κακοήθεια...
Με αφορμή στις εκπτώσεις κριτικής προς τους ΧΒ-καταστροφείς να υπενθυμίσω σε όσ@ς δεν θυμούνται ή κάνουν πως δεν θυμούνται ότι ήμουν από τους πρώτους που τεκμηριωμένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια έγραφα για το κακό που κάνουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας και ότι υποθηκεύουν και διαβρώνουν το μέλλον της χωρίς να έχουν όραμα...

Είναι κρίμα η στεναχώρια για την κατάντια της ομάδας μετά από μία άδικη ήττα να μετατρέπει ένα διάλογο με διαφορετικές απόψεις σε ανταλλαγή προσβολών και διχόνοια μεταξύ αποδεδειγμένα φιλάθλων της ομάδας μας...

όσο για το αν παρακολουθούσα το παιχνίδι του βάζελου απλά να ενημερώσω ότι πέρα από διεθνή παιχνίδια τα οποία είχα τη λόξα να παρακολουθώ (και δια ζώσης) ανεξαρτήτως ομάδας όταν ζούσα κοντά στην Αθήνα προ >30ετίας το ομορφότερο παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχε αποτέλεσμα 2-3 ... (όταν μάθεις και ποιο είναι απαντάς με δέος μιας και θα έχεις καταλάβει ότι απευθύνεσαι- κατηγορείς λάθος άτομο) ...   
Ωραίο το κείμενο που έγραψες αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι.Και μόνο το γεγονός ότι σου φάνηκε καλή η σημερινή στημένη διαιτησία λέει πολλά.Ωραία τα κουιζάκια και θα έχεις ευκαιρία να βρεις και άλλο υλικό στα επόμενα Ευρωπαϊκά ματς των αγαπημένων σου Αθηναϊκών ομάδων,που είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 22:59 »
Δεν θέλω απλώς....ΑΠΑΙΤΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ 50-50.....πληρώνεσε ρε γαμημενε για αυτό που κάνεις...δε σε τραβήξαμε με το ζόρι....η χειρότερη φάρα ...και μια πλήρης έκφραση της γενικότερης σαπιλας...της διαπλοκής και του πάρε δώσε που τυραννάει αυτόν τον τόπο

Τα δικά μας τα αγωνιστικά τα ξέρουμε...τα έχουμε πει...και δεν νομίζω και παρεκκλίνει αρκετά η άποψη μεταξύ μας....ομάδα με περιορισμό μεταγραφών....ομάδα των 15 ημερών τέλη Αυγούστου....

Συμφωνώ με τον προπονητή....και το 1% πρέπει να το κυνηγήσουμε......

Το αύριο παραμένει το μεγάλο στοίχημα .....

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 23:05 »
...για όποιον είδε καλή διαιτησία σήμερα ή ότι δεν μας επηρέασε...
.... δεν υπάρχουν λόγια.... (επιεικώς)...
Αν κάποιος είδε το 2-3 στη Λεωφόρο πριν 50 χρόνια...
και τουλάχιστον θα ήταν 20 -30 χρονών
....σήμερα θα είναι 70-80....
Και μεις της δεκαετίας του ΄60 είμαστε..
... αλλά "πατζάρια" λέμε μόνο λόγω Τριωδίου...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 23:43 »
Ωραίο το κείμενο που έγραψες αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι.Και μόνο το γεγονός ότι σου φάνηκε καλή η σημερινή στημένη διαιτησία λέει πολλά.
Ποτέ δεν έγραψα ότι ήταν καλή η διαιτησία έγραψα σαφώς ότι η διαιτησία είναι αντίστοιχα χαμηλού επιπέδου με την κατηγορία... Απλά γράφω την άποψή μου ότι ήταν κακή αλλά δεν μου φαίνεται στημένη και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα οι ιδιοκτήτες της ... Ακόμα και λάθος αν κάνω δεν αξίζω την επίθεσή σου...

Ωραία τα κουιζάκια και θα έχεις ευκαιρία να βρεις και άλλο υλικό στα επόμενα Ευρωπαϊκά ματς των αγαπημένων σου Αθηναϊκών ομάδων,που είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις.
Ενημερωτικά το "κουιζάκι" αφορά σε παιχνίδι της ομάδας που ισχυρίζεσαι ότι υποστηρίζεις και εσύ ... Μάθε την ιστορία της ομάδας μας πρώτα και μετά το συζητάμε ...
Ποτέ δεν είχα αγαπημένη αθηναϊκή ομάδα και ήμουν πάντα φανατικά εχθρός των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου που για μένα είναι το ΠΟΚ ... όταν μάθεις τα πιο πάνω ρώτησε και τι είναι το ΠΟΚ

Επίσης έγραψα παρότι εκτιμώ ως προσβολή να με συγκαταλέγεις στους ούγκανους που υποστηρίζουν τις ομάδες αυτές "Είναι κρίμα η στεναχώρια για την κατάντια της ομάδας μετά από μία άδικη ήττα να μετατρέπει ένα διάλογο με διαφορετικές απόψεις σε ανταλλαγή προσβολών και διχόνοια μεταξύ αποδεδειγμένα φιλάθλων της ομάδας μας..."
Προφανώς δεν το σεβάστηκες ούτε αυτό ... Κρίμα
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Φεβ 2026 23:55 από dk »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 22 Φεβ 2026 23:48 »
Λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις...
δεν ήξερα ότι απαγορευόταν να πάς στο γήπεδο στα 14 σου ...
Επίσης πατζάρι το ότι είδα καλή διαιτησία απλά έχοντας δει πραγματικά στημένες διαιτησίες σε βάθος χρόνου έκρινα τη συγκεκριμένη ως κάκιστη αλλά όχι στημένη
Μάλιστα στο πλαίσιο του διαλόγου ακόμα και σε αυτό έγραψα ότι ενδέχεται να κάνω λάθος...
δεν έχει νόημα να συζητώ όμως όταν ακόμα και η ηλικία μου αμφισβητείται .

Παρεμπιπτόντως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα ήθελα -αν και δεν  συνηθίζω να γράφω  ψέμματα-  να μην είχα καν γεννηθεί στο 2-3 . 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Φεβ 2026 23:53 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:09 »
Μια φορά να μην υπάρχουν τσακωμοί μεταξύ μας και τι στον κόσμο ειλικρινά!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #65 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:12 »
Διάβασα όλες τις απόψεις, τα άρθρα των τοπικών σάιτ, τα σχόλια στα σοσιαλ για το ακυρωθεν γκολ.

Είδα τη φάση 15 φορές, το πάγωσα τη στιγμή της πασας.Δυστυχως είναι οφσάιντ.Μου είχε φανεί οφσάιντ και από το γήπεδο.

Κατά τη γνώμη μου η διαιτησία σήμερα δεν έπαιξε κυρίαρχο ρόλο.Μπορει να ήταν μια κακή διαιτησία και τα σπόρια να τα πήρε η ομάδα της ολιγαρχίας αλλά δεν μας σφαξανε.

Ούτε με 10 μας άφησαν ούτε πέναλτι έδωσαν εναντίον μας.Και άμα ήθελε το κοράκι μας ακύρωνε και το πρώτο γκολ για φάουλ.Οχι ότι ήταν αλλά αν ήθελε τόσο να χάσουμε θα το ακύρωνε.

Αυτή είναι η γνώμη μου.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:20 »
Ωραίο το κείμενο που έγραψες αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι.Και μόνο το γεγονός ότι σου φάνηκε καλή η σημερινή στημένη διαιτησία λέει πολλά.
Ποτέ δεν έγραψα ότι ήταν καλή η διαιτησία έγραψα σαφώς ότι η διαιτησία είναι αντίστοιχα χαμηλού επιπέδου με την κατηγορία... Απλά γράφω την άποψή μου ότι ήταν κακή αλλά δεν μου φαίνεται στημένη και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα οι ιδιοκτήτες της ... Ακόμα και λάθος αν κάνω δεν αξίζω την επίθεσή σου...

Ωραία τα κουιζάκια και θα έχεις ευκαιρία να βρεις και άλλο υλικό στα επόμενα Ευρωπαϊκά ματς των αγαπημένων σου Αθηναϊκών ομάδων,που είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις.
Ενημερωτικά το "κουιζάκι" αφορά σε παιχνίδι της ομάδας που ισχυρίζεσαι ότι υποστηρίζεις και εσύ ... Μάθε την ιστορία της ομάδας μας πρώτα και μετά το συζητάμε ...
Ποτέ δεν είχα αγαπημένη αθηναϊκή ομάδα και ήμουν πάντα φανατικά εχθρός των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου που για μένα είναι το ΠΟΚ ... όταν μάθεις τα πιο πάνω ρώτησε και τι είναι το ΠΟΚ

Επίσης έγραψα παρότι εκτιμώ ως προσβολή να με συγκαταλέγεις στους ούγκανους που υποστηρίζουν τις ομάδες αυτές "Είναι κρίμα η στεναχώρια για την κατάντια της ομάδας μετά από μία άδικη ήττα να μετατρέπει ένα διάλογο με διαφορετικές απόψεις σε ανταλλαγή προσβολών και διχόνοια μεταξύ αποδεδειγμένα φιλάθλων της ομάδας μας..."
Προφανώς δεν το σεβάστηκες ούτε αυτό ... Κρίμα
Την ιστορία της ομάδας μας την γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη γνώσεων.Τα πασόμετρα αλλού.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:40 »
Απλά γράφω την άποψή μου ότι ήταν κακή αλλά δεν μου φαίνεται στημένη και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα οι ιδιοκτήτες της ... Ακόμα και λάθος αν κάνω δεν αξίζω την επίθεσή σου...
Την ιστορία της ομάδας μας την γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη γνώσεων.Τα πασόμετρα αλλού.
κράτησα μόνο τα σημαντικά στα οποία δεν απαντάτε.
Δεν έκανα επίδειξη γνώσεων απλά εσείς όταν έγραψα για το 2-3 απαντήσατε για quiz-άκι σε παιχνίδια αθηναϊκων ομάδων οπότε υπενθύμισα ότι το συγκεκριμένο αφορούσε σε δικό μας παιχνίδι...
Όσο για τα πασόμετρα πάντα ήμουν ενάντιος και μάλιστα αναγνωρίζω το δικαίωμα ακόμα και σε πραγματικούς φιλάθλους της ομάδας να απέχουν σε κάποιες φάσεις της ζωής τους από τα τεκταινόμενα της ομάδας. Όσο όμορφο και να είναι να υποστηρίζουμε μία ομάδα με τα χαρακτηριστικά του ΠΑΣ - μοιραζόμενοι μάλιστα πολλές λύπες και λίγες χαρές-  το ποδόσφαιρο δεν είναι το σημαντικότερο στη ζωή μας...
Επιμένω και κρατείστε μονο αυτό : "δεν πρέπει να μετατρέπουμε ένα διάλογο με διαφορετικές απόψεις σε ανταλλαγή προσβολών και διχόνοια μεταξύ αποδεδειγμένα φιλάθλων της ομάδας μας..."

Θα ήθελα να μην συνεχιστεί αυτός ο διάλογος ειδικά μιας και δεν διαβάζω απόψεις αλλά μόνο αιχμές   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 23 Φεβ 2026 00:44 από dk »

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:54 »
Λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις...
δεν ήξερα ότι απαγορευόταν να πάς στο γήπεδο στα 14 σου ...
Επίσης πατζάρι το ότι είδα καλή διαιτησία απλά έχοντας δει πραγματικά στημένες διαιτησίες σε βάθος χρόνου έκρινα τη συγκεκριμένη ως κάκιστη αλλά όχι στημένη
Μάλιστα στο πλαίσιο του διαλόγου ακόμα και σε αυτό έγραψα ότι ενδέχεται να κάνω λάθος...
δεν έχει νόημα να συζητώ όμως όταν ακόμα και η ηλικία μου αμφισβητείται .

Παρεμπιπτόντως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα ήθελα -αν και δεν  συνηθίζω να γράφω  ψέμματα-  να μην είχα καν γεννηθεί στο 2-3 . 
Εξουδετερώθηκε με ατελείωτο ξύλο  η μεγαλύτερη μας απειλή ο Φιόγκμπε
Σε όλο τον αγώνα διαιτητές και Παοκτζήδες συνεννοούνταν απόλυτα..
ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...
Παρεμπιπτόντως...
Αν στα 14 σου "το ομορφότερο παιχνίδι που παρακολούθησες στη Λεωφόρο ήταν το 2-3"
όπως γράφεις (υπερθετικός βαθμός - σύγκριση, άρα πήγαινες και σε άλλα)
προφανώς δεν πήγαινες για να δεις τον ΠΑΣ....
Έτερον, εκάτερον αλλά μακριά από μας οι επιδείξεις..
Και επειδή είμαστε κοντά στα χρόνια 
για την κρίση ηλικιακής ταυτότητας (που εύχεσαι  "να μην είχα γεννηθεί" )
δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 00:58 »
Μετά από πάρα πολύ καιρό, συνδέομαι μόνο και μόνο για να πω ετούτο:
Καμία ανάγκη δεν το έχει ο dk, αλλά όσοι επιτίθεστε σε αυτόν τον άνθρωπο και έχετε αμφιβολίες για το ποια ομάδα υποστηρίζει, είστε πραγματικά το λιγότερο αστείοι και είναι ντροπή σας...
dk, επειδή σε ξέρω και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι έχεις τις αντιρρήσεις σου για τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδω, συγχώρεσέ με, αλλά δεν πρόκειται να το πάρω πίσω.
Αυτά και καλό βράδυ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 01:32 »
.Επειδή η κουβέντα ξεκίνησε από τον διαιτητή θα πω το εξής.Δεν χρειάζεται ούτε πέναλτι ούτε κόκκινη να σου δώσει ο διαιτητής για να σε αδικήσει.Το σφάξιμο με το βαμβάκι είναι χειρότερο.Σήμερα είδαμε τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.Κάθε φορά που παίκτης του ΠΑΟΚ έπεφτε έβγαζε και μια κραυγή και αμέσως έπαιρνε το φαουλ.Τον Φιόγκμπε τον έπαιζαν με χέρια και σκληρά γιατί ήξεραν ότι θα τους περάσει.Ο διαιτητής σήμερα έκανε περήφανη την Παοκογενή Κατερίνη Πιερίας.Αύριο θα κάνει κούλουμα με ψηλά το κεφάλι στον τόπο του.Αλλά όσο εμείς αποδεχόμαστε να μας γ@@@@@ τόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν.Χωρίς έλεος.Κλείνω την συζήτηση και εγώ εδώ.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 09:40 »
Οι παίκτες του υβριδίου ομάδας των ορκ είχανε πάρει ξεκάθαρες εντολές από τον πάγκο για όλα αυτά που αναφέρεις. Όλη την ώρα οι οδηγίες ήταν συγκεκριμένες για κάθε τι που συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο, από τον τρόπο που θα πάρουν το φάουλ (θεωρώ ότι ήταν μιλημενος και ο διαιτητής) μέχρι το πώς θα πέφτουν κάτω για να κόβουν το ρυθμό

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #72 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 10:15 »
Συγγνώμη αλλά με τον ΠΑΟΚ παίζαμε που είναι η ομάδα της ολιγαρχίας.

Τι περιμένατε;Να πάρουμε τα σπόρια;
Ή να μην σφυρίξουν ΠΑΟΚ;

Εδώ μας έσφαξαν, κυριολεκτικα, με τη γριά με την ολιγαρχία του ΠΑΟΚ θα ήταν ο διαιτητής ακριβό δίκαιος;

Η ομάδα δυστυχώς δεν έχει δικτυωθει παρασκηνιακά.

Το οφσάιντ πάντως ήταν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 12:03 »
Πάνε και μικρότερες ηλικίες στα γήπεδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 23 Φεβ 2026 12:08 »
Η τριάδα τα κούλουμα να τα γιορτάσει στον Τύρναβο δοκιμάζοντας ντόπια σπεσιαλιτέ