Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός 6η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 2128 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Έχουμε πρωτάθλημα ξανά.Μετά τις διακοπές με τα όποια γεγονότα είχαμε αυτό το διάστημα,ο ΠΑΣ καλείται να τελειώσει το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς.Ο κόσμος του θα πρέπει να είναι στο γήπεδο και να στηρίξει αυτήν την ομάδα και θα το κάνει.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Απριλίου 2026,στις 15:00.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός 6η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 02 Απρ 2026 20:23 »
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ των PLAY OUT

🔵 ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΕΝΑΣ ΠΑΣ 🔵

Δε παραιτούμαστε.
Δε το βάζουμε κάτω στους υπόλοιπους αγώνες των PLAY OUT.
Ο ΠΑΣ δεν ζητάει θαύματα.
Ζητάει παρουσία. Ζητάει φωνή. Ζητάει γεμάτους Ζωσιμάδες.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των PLAY OUT με το Μακεδονικό, την Κυριακή 5 Απριλίου 2026 – 15.00.
Μεγάλη Σκεπαστή: 10€
Μικρή Σκεπαστή: 8€
Θύρα 10 (Οργανωμένοι): 5€
Πέταλα: 5€

👦 Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών!
Θέλουμε τους Ζωσιμάδες γεμάτους με τους μελλοντικούς ΠΑΣολέδες.
Θέλουμε πατεράδες και μανάδες να φέρουν τα παιδιά τους. Να γεμίσει η κερκίδα ζωή.

📍 Σημεία Διάθεσης
Γραφεία ΠΑΕ (ΠΕΑΚΙ): Από Τετάρτη 1 Απριλίου έως Παρασκευή 3 Απριλίου, 10:00 – 12:00

Maison (πεζόδρομος Βλαχλείδη): 09:00 – 21:00, Τρίτη έως Σάββατο

Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.

Και ηλεκτρονικά μέσω more.com – https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/plo6-pas-makedonikos-2025-26/

Να νιώσουν οι παίκτες ότι δεν είναι μόνοι ούτε ένα λεπτό.
Με φωνή. Με πίστη. Με παρουσία.
🔵 Μία πόλη Ζωσιμάδες.
🔵 Ένας Π.Α.Σ.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:

Για την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας (εφεξής “Εισιτήριο”), το οποίο να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Απαγορεύεται η προσέλευση και παραμονή του θεατή σε θέση άλλη από εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριο του. Παρακαλούμε κρατήστε το εισιτήριο σας έως το τέλος του αγώνα.

Για την έκδοση του εισιτηρίου και για την είσοδο σας στο γήπεδο απαιτείται η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ΑΜΚΑ ή για όσους δεν έχουν ο αριθμός διαβατηρίου καθώς και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Ανήλικοι κάτω των δεκατεσσάρων (14) ετών, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.

Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει διάθεση ή και εμπορία των Εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας.

Πριν ή κατά την είσοδο σας στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο, έλεγχο αποσκευών καθώς και κάθε άλλου αντικειμένου που φέρετε κατά την προσέλευση και είσοδο σας σε αυτό.

Ο χώρος της αθλητικής εγκατάστασης εποπτεύεται από ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και καταγραφής. Κατά της είσοδο-έξοδο ή παραμονή σας στο γήπεδο ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 5 των Γενικών όρων στο γήπεδο.

Ο νόμιμος κάτοχος της θέσης του ονομαστικού εισιτηρίου, είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορά της θέσης του.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.

Απαγορεύεται η εισαγωγή, κατά την είσοδο και παραμονή στην αθλητική εγκατάσταση, αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματούχα ποτά κλπ.). Ακόμα το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης και/ή παρενοχλείτε άλλα άτομα στην αθλητική εγκατάσταση. Επίσης απαγορεύεται οτιδήποτε επικίνδυνο ή ακατάλληλο ή κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή παρακολούθηση και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: α) όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χημικούς ή εμπρηστικούς μηχανισμούς, δακρυγόνα, μαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα, ομπρέλες και γενικά κάθε αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, β) ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, γ) ποδήλατα, μοτοποδήλατα, πατίνια, δ) μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες και άλλα αντικείμενα με ευκρινή εμπορικά σήματα εταιρειών καθώς και απομιμήσεις των προϊόντων της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ε) πανό, πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια και εκδόσεις με δυσφημιστικό, προκλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου κ.α..

Σε περίπτωση συμμετοχή σας σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, όπως περιγράφονται ανωτέρω, οι οποίες δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και / ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε. και τους αθλητές της, αυτή διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης σας από το γήπεδο και / ή απαγόρευσης εισόδου από μελλοντικούς αγώνες.

Τα εισιτήρια δεν ανταλλάσσονται, το δε αντίτιμο τους δεν επιστρέφεται.

Η Π.Α.Ε. απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε τραυματισμό, καταστροφή, απώλεια, αστική ευθύνη των κατόχων-θεατών, που ενδέχεται να συνδέονται με την παρακολούθηση του αγώνα στο γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, όπως και αν έχουν προκληθεί συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να συνδέονται με οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη της Π.Α.Ε..

Η Π.Α.Ε. επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της σε περίπτωση που παραβείτε οποιονδήποτε από τους όρους, που περιγράφονται στο παρόν ή εμπλακείτε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε μία από τις πιο πάνω ενέργειες και / ή πράξεις και ιδιαίτερα προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά σας κατά την διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων φθορών που τυχόν προκληθούν στην θέση που κατέχετε καθώς και της δικαστικής επιδίωξης του ποινικού κολασμού αξιόποινων πράξεων, που τυχόν λάβουν χώρα πριν, κατά την διάρκεια και την λήξη του αγώνα.

Οφείλεται να τηρείτε τους όρους του παρόντος, καθώς και Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση και αναρτώνται στα εκδοτήρια του γηπέδου και στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της Π.Α.Ε..
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 02 Απρ 2026 20:24 »
Μετά τις καθοριστικές πρωτοβουλίες του συνδέσμου και τις κοινές προσπάθειες όλων, η ομάδα μας είναι ακόμα ζωντανή, έτοιμη να ολοκληρώσει την χρονιά με το κεφάλι ψηλά και με περηφάνια!
Στους εναπομείναντες αγώνες, οι οπαδοί σου, θα είμαστε στις θέσεις μας, πιστοί στα λόγια και τις ανακοινώσεις μας ότι θα είμαστε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας έως το τέλος !
Εισιτήρια της θύρας 10 για τον αγώνα της Κυριακής, θα πωλούνται την Παρασκευή και το Σάββατο στην τιμή των 5€, από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 19:00 έως τις 21:00.
Καλούμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας στη θύρα 10
ΥΓ. Στο ματς της Κυριακής θα υπάρχει το νέο τεύχος του περιοδικού μας καθώς και κάποια συλλεκτικά κασκόλ αφιερωμένα στον θρύλο της ομάδας Zdenko Muf.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 03 Απρ 2026 17:50 »
Μπορεί να φαίνεται τελειωμένη η φετινή παρτίδα αλλά επειδή υπάρχουν φήμες για αναδιάρθρωση κτλ καλό θα ήταν να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να ανεβούμε όσο ψηλότερα γίνεται.Ακόμα και μια θέση να κερδίσουμε.Ποτέ δεν ξέρεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 03 Απρ 2026 18:07 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων να δώσουν το παρών στον αγώνα της Κυριακής και να στηρίξουν όλοι μαζί την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας!
Ο Π.Α.Σ. ανοίγει ξανά την αγκαλιά του στα παιδιά — στα νέα ταλέντα, στη νέα γενιά φιλάθλων, στη νέα ελπίδα του ηπειρώτικου ποδοσφαίρου.
Γιατί το μέλλον του Π.Α.Σ. είναι αυτά τα παιδιά που σήμερα ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος.
Για τον αγώνα την Κυριακή (6η αγωνιστική των Play Out, Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ), η Π.Α.Ε. θα προσφέρει 30 προσκλήσεις για παιδιά και 3 για συνοδούς προπονητές σε κάθε ακαδημία,
για τη Θύρα 9B (η είσοδος θα γίνει από τη Θύρα 9).
Οι ενδιαφερόμενες ακαδημίες μπορούν να αποστείλουν email με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα υπεύθυνου και τηλέφωνο) στο info@pasgiannina.gr, ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους η υπεύθυνη εισιτηρίων για τις λεπτομέρειες εισόδου.
Ο Π.Α.Σ. αλλάζει.
Ανοίγει, ενώνει, στηρίζει τη βάση του.
Γιατί η καρδιά της ομάδας χτυπά πιο δυνατά όταν στις κερκίδες υπάρχουν παιδιά, χαμόγελα και πίστη.
Όλοι ΜΑΖΙ,
Όλοι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ,
να στηρίξουμε με φωνή, πάθος και ενότητα τους ποδοσφαιριστές μας στον πιο σημαντικό εντός έδρας αγώνα!
Link: https://pasgiannina.gr/csr/akadimies_plo6_2025-26/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily

PAS Giannina FC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 04 Απρ 2026 14:17 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Μπύρος (Ευρυτανίας)-Πάνου (Φλώρινας)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 04 Απρ 2026 19:06 »
Παράθεση
ΣΙΝΑ, ΒΡΑΚΑ, ΛΑΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗ, ΔΟΥΜΑ, ΚΑΦΕΝΖΗ, ΤΣΙΡΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, VIRAMÄKI, ΝΑΟΥΜΗ, BULLARI, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΝΤΟΝΙΚΟ, TUTONDA, CANDAS, ΝΤΕΚΟΥΜΕ, ΠΡΕΚΑΤΕ, SELIMAJ, ΠΑΤΡΙΝΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΚΙΤΣΑΚΗ, KASEMI και ΚΡΙΜΙΤΖΑ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 14:45 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Γκούμας): Λαδιάς, Πρεκατές, Δούμας, Κιτσάκης, Φιόγμπε, Τουτόντα, Κασέμι, Κριμιτζάς, Σελιμάι, Μπουλλάρι, Κοντονίκος.

Στον πάγκο είναι οι: Βρακάς, Καφενζής, Ντεκουμές, Αθανασίου, Πατρινός, Τσίρης, Παναγιωτακόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Βιραμάκι

Μακεδονικός (Θάνος Κούρτογλου): Γουναρίδης, Μορέρ, Θωμάι, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Καραμπέρης, Βερχόφεν, Παρασκευάς, Σουλαιμόν, Καντάβ, Νίκος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Καζέλης, Σταμπουλίδης, Καραστέργιος, Κωνσταντινίδης, Αντελέκε, Κωτέλης, Κώτσογλου.

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 15:36 »
0-1 το φάγαμε

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 15:38 »
Και το μαρτύριο συνεχίζεται

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 15:39 »
Ο παραφυση βιασμός του αθλήματος από την ομάδα μας συνεχίζεται....δε μπορούν ούτε τα βασικά δυστυχώς!

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 15:41 »
Τι έχουν δεί τα ματάκια μας φέτος... Δεν περιγράφεται...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 15:49 »
Τα μυαλά μας πονάνε
Τα μάτια μας πονάνε
Τι βλέπουμε

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 16:10 »
0-2

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 16:16 »
Γκολάρα!!! 1-2

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 16:19 »
Τι πίνει ο Γκούμας;;;
Τι αλλαγές κάνει;

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 16:19 »
Άιντε παλικάρια... πάμε για τη  μεγάλη ανατροπή... να κερδίσουμε τον Μακεδονικό εντός έδρας!!

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 16:39 »
2-2

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 17:19 »
Ουιιιι μάνα μου.....τι βλέπουμε παλι

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:24 »
Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κόουτς Γκούμα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:41 »
Απορώ τι ακριβώς έκανε ο Γκούμας.Εκεί που απαντάμε και μειώνουμε σε 1-2,κόβει την ομάδα στα δυο.
Καλά το ότι έρχεται εδώ κάποιος Μακεδονικός και σε κάνει μπάχαλο δεν το σχολιάζω καν.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:45 »
Απορώ τι ακριβώς έκανε ο Γκούμας.Εκεί που απαντάμε και μειώνουμε σε 1-2,κόβει την ομάδα στα δυο.
Καλά το ότι έρχεται εδώ κάποιος Μακεδονικός και σε κάνει μπάχαλο δεν το σχολιάζω καν.
Ο Γκούμας είναι αντίστοιχης ποιότητας με τους παίκτες που απαρτίζουν τη φετινή σύνθεση της ομάδας μας...
Δεν φταίνε καθώς τόσο μπορούν τόσο κάνουν ...

Οι μόνοι που στάθηκαν σε επίπεδο πρώτης εθνικής ήταν οι φίλαθλοι φέτος.
Δυστυχώς δεν σταθήκαμε ανάλογα εδώ και χρόνια ανεχόμενοι καταστάσεις που έφθασαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:50 »
Γιάννης Γκούμας: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, θα μείνω ως το τέλος να τιμήσω την ιστορία του ΠΑΣ»

“Δυστυχώς είμαι κι εγώ μέρος της μαύρης σελίδας”, είπε ο Γιάννης Γκούμας μετά το ισόπαλο 2-2 του ΠΑΣ που έφερε και μαθηματικά τον υποβιβασμό του στη Γ’ Εθνική! Ωστόσο συμπλήρωσε, ότι δεν έχει εκείνος το μεγαλύτερο μερίδιο σε ό,τι συνέβη και ότι θα τιμήσει μέχρι τέλους την ιστορία της ομάδας και δεν θα αποχωρήσει νωρίτερα.

Τόνισε επίσης ότι μπορεί κάποιοι να τον έβρισαν σήμερα στις αλλαγές, αλλά ο στόχος είναι πλέον να παίξουν τα παιδιά από τα Γιάννενα, γιατί αυτά θα είναι που θα προσδπαθήσουν του χρόνου να ανεβάσουν την ομάδα και τέλος υπερασπίστηκε τις οικονομικές θυσίες του κ. Σιόντη που κάνει ό,τι μπορεί να βρει επενδυτές από την Αθήνα ή το εξωτερικό.

Αναλυτικά: (αργότερα θα ανέβει και το βίντεο)

«Ξέραμε ότι κατά μεγάλο ποσοστό οι πιθανότητες παραμονής ήταν μηδαμινές. Προσπάθησα να πω στα παιδιά να παίξουν για την ιστορία, για την πόλη, για τον λαό που ακολουθεί, για τη φανέλα. Όσες πιθανότητες και να έχεις, είτε ένα ματς είναι αδιάφορο είτε πρέπει να το κερδίσεις λόγω βαθμολογίας, οφείλουν όλοι όσοι φοράνε αυτή τη φανέλα κι εγώ ως προπονητής να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τιμήσουμε τη φανέλα, την ιστορία, την πόλη και τον λαό που ακολουθεί και στα καλά και τα κακά αποτελέσματα σε μια δύσκολη περίοδο που είναι ο ΠΑΣ.

Για το παιχνίδι, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σήμερα, αλλά από μία στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια να μπουν να δείξουν ότι θέλουν να κερδίσουν, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την κατάλληλη συγκέντρωση στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ.

Έβαλα παιδιά που ζουν εδώ, που έχουν βγει από τις Ακαδημίες, ο Ντεκουμές έκανε την 1η εμφάνιση, ο Λσδιάς, ο Τσίρης, ο Καφενζής, ο Αθανασίου είναι Γιαννιώτες όλοι. Πλέον ο στόχος είναι αυτά τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να είναι κοντά στην ομάδα για να τη φέρουν άμεσα στη Β’ Εθνική και στο μέλλον στην Α’. Ο ΠΑΣ δεν είναι για Β’ και Γ’΄ κατηγορία, πρέπει να είναι στην Α’ και να διεκδικεί Ευρώπη.

Δυστυχώς είμαι κι εγώ μέρος της μαύρης ιστορίας του ΠΑΣ, ζητώ συγνώμη από τον κόσμο που ήμουν κι εγώ μέρος αυτής της μαύρης ιστορίας, δεν κατάφερα με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν να βάλω ένα λιθαράκι μπας και σωνόταν η ομάδα. Ήξερα που ερχόμουν, δεν το λέω για δικαιολογία.

Καθημερινά στις προπονήσεις υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα, δεν υπάρχει κάτι θετικό. Είμαι περήφανος που προσπαθώ να κρατήσω ζωντανή την ομάδα, να τους δώσω κίνητρο, αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσουν για το καλύτερο στα ματς που απομένουν.

Έχω καθαρό το κούτελο, έκανα ό,τι μπορούσα, με τις προϋποθέσεις που υπήρχαν και υπάρχουν, έχω τη λιγότερη ευθύνη απ’ όλους. Έχω μεν ευθύνη, γιατί είμαι προπονητής, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πέσουν πάνω μου όλα τα βάρη. Είδα κάποιους φιλάθλους να με ‘στολίζουν’, ότι εγώ είμαι ο υπαίτιος που πέφτει η ομάδα. Μακάρι να ήμουν εγώ το μόνο πρόβλημα. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, θα μείνω μέχρι τέλους να τιμήσω τη φανέλα και την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα,εκτός αν προκύψει κάτι άλλο. Έχω ως στόχο να καθίσω μέχρι τέλους για να τιμήσω την πόλη, την ομάδα και την ιστορία της ομάδας».

Για το αν αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαν να δώσουν οι παίκτες: «Δεν ήμουν εδώ το καλοκαίρι, χτίστηκε βιαστικά η ομάδα, απαρτίστηκε από παίκτες που δεν ήταν πρώτες επιλογές άλλων ομάδων, ήταν όσοι είχαν απομείνει. Προσπάθησαν οι τότε ιθύνοντες να πάρουν ό,τι καλύτερο υπήρχε. Τον Δεκέμβριο με τα λίγα οικονομικά που είχαμε, με μηδαμινά συμβόλαια για Β’ Εθνική προσπαθήσαμε με τον Θέμη Τζημόπουλο να βρούμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Ο πρόεδρος προσπάθησε να βάλει κάποια λεφτά σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ταυτόχρονα πλήρωνε και τα παλιά που ήταν μεγάλο βάρος. Αυτά που θα έμπαιναν για μεταγραφές δίνονταν στα χρωστούμενα και για να παίρνουμε πίσω τους βαθμούς που μας αφαιρούνταν.

Κάνει μεγάλη προσπάθεια μόνος του ο κ. Σιόντης, λέω αλήθειες, δεν είμαι με κανέναν Σιόντη, αλλά θέλει συμπαράσταση. Η πόλη δεν τον βοηθάει. Ψάχνει για επιχειρηματίες εκτός Ιωαννίνων, από την Αθήνα και το εξωτερικό. Εγώ αύριο μεθαύριο θα φύγω, αλλά αγάπησα τον αγνό κόσμο και την πόλη, όχι αυτούς που με βρίζουν. Με βρίσκουν στον δρόμο αγνοί άνθρωποι και μου λένε μείνε και στη Γ’ Εθνική, και γι’ αυτούς κάθομαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό, όχι για τους 10 που με βρίζουν. Παντού θα υπάρχουν αυτοί οι 10.

Για να επανέλθει σύντομα η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση. Ας μην είναι ο Σιόντης, ας είναι ένα δυνατό κράμα επιχειρηματιών. Χρειάζονται λεφτά, χωρίς λεφτά δεν φτιάχνονται ομάδες, δεν φτιάχνονται με αέρα και αυγά. Είμαι ο Γκούμας, ξέρω ποιος είμαι και θα λέω πάντα τις αλήθειες, δεν κρύβομαι. Ο Σιόντης κάνει αγώνα, βάζει χρήματα, θέλει συμπαράσταση. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι άλλος, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά, όχι να ρίχνουμε τα βέλη δεξιά και αριστερά. Η εσωστρέφεια είναι καταστροφή για κάθε ομάδα».

Για το είχε παίκτες χωρίς κίνητρο: «Δεν είπα ότι δεν έχουν κίνητρο, είπα προσπάθησα να τους δώσω κίνητρο. Είστε σίγουρος ότι είναι πληρωμένοι οι παίκτες επειδή είναι επαγγελματίες; Όταν μία ομάδα είναι πεσμένη, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστούν. Όταν η ομάδα είναι πεσμένη και υπάρχουν καθυστερήσεις, όταν ακούν για -3 βαθμούς κάθε τρεις και λίγο και για παλιά χρωστούμενα, είναι εύκολα διαχειρίσιμο; Όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει; Δεν το ζείτε εσείς στην καθημερινότητα, εγώ το ζω, δεν υπάρχει κάτι θετικό. Παρ’ όλα αυτά είμαστε μία οικογένεια με προβλήματα, αλλά προσπαθούμε όλοι.

Εγώ είμαι 51 ετών, έχω φάει τα πάντα με το κουτάλι, δεν θα ρίξουμε τα βάρη σε παιδιά 20 ετών., Ξέρω τις δυσκολίες και που έχω έρθει. Ίσως κάποιοι να μην έχουν καταλάβει πόσο βαριά είναι η φανέλα, σ’ αυτό συμφωνούμε».

Για παίκτες που ήρθαν και δεν έπαιξαν λεπτό και αν έπρεπε να παίζουν περισσότερο τα παιδιά από τα Γιάννενα: «Δεν με αφορά τι έγινε στην αρχή, εγώ ήρθα Νοέμβριο, ευχαρίστως να μιλήσουμε για τα μετά. Αξιολογήσαμε τους παίκτες. Ήταν ένα τεράστιο ρόστερ 33 παικτών το καλοκαίρι που με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες συμφωνώ δεν έπρεπε να το έχει ο ΠΑΣ. Βρήκα μια διαμορφωμένη κατάσταση, με τον Θέμη Τζημόπουλο αξιολογήσαμε το ρόστερ, το μειώσαμε και προσπαθήσαμε να φέρουμε καλύτερους από το προηγούμενο έμψυχο υλικό. Κάποιοι παίκτες τραυματίστηκαν επειδή δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:51 »
Θάνος Κούρτογλου: “Στενάχωρος ο υποβιβασμός και για τις δύο ομάδες”

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και του Μακεδονικού έκανε αρχικά ένα σχόλιο ο προπονητής του Μακεδονικού, Θάνος Κούρτογλου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι και το ότι η έλλειψη πάγκου έφερε κούραση στην ομάδα του, με συνέπεια ο ΠΑΣ να ισοφαρίσει μετά το 0-2.

Αναλυτικά:

«Το στενάχωρο είναι ότι δύο ομάδες που πέρυσι πρωταγωνιστούσαν στα πλέι οφ φέτος βρέθηκαν στην άχαρη διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης των ιστοριών των δύο ομάδων, αλλά μιας και βρισκόμαστε στα Γιάννενα είναι σίγουρα στενάχωρο, γιατί είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων και προφανώς και στους δικούς μου. Προηγηθήκαμε με 2 γκολ και φέραμε το ματς στα μέτρα μας, αντιμετωπίσαμε το πρώτο πιεστικό 15λεπτο, ο ΠΑΣ είναι ιστορική ομάδα και έχει βαριά φανέλα, αλλά το φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και προηγηθήκαμε με 2 τέρματα.

Μετά κάτι που περιμέναμε, δυστυχώς συνέβη. Δεν έχουμε βάθος πάγκου, μείναμε λίγοι, ξέραμε ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ αυτό, ξεμείναμε από δυνάμεις και κατάφερε να ισοφαρίσει ο αντίπαλος εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός τακτικά και παικτικά. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε και οι δύο ομάδες ευκαιρίες, ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι από άποψη ευκαιριών, δίκαια πήραν από 1 βαθμό, αλλά είναι στενάχωρο που βρισκόμαστε και οι δύο σ’ αυτή τη δύσκολη».

Σχετικά με το αν ήταν οι δύο χειρότερες ομάδες: «Βρίσκονται δίκαια στα πλέι άουτ, αναμφίβολα, ωστόσο δεν είναι δίκαιο πάντα το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, είμαστε μάρτυρες πάλι μιας τέτοιας κατάστασης φέτος. Θα μπορούσαμε να μπούμε και οι δύο ομάδες με περισσότερους βαθμούς στα πλέι άουτ».

Για τα καλά τμήματα υποδομής που έχουν ΠΑΣ και Μακεδονικός, όπως αποδεικνύουν οι φετινές τους πορείες: «Ο ΠΑΣ έχει παρελθόν και παρόν και σίγουρα θα έχει και μέλλον, ωστόσο δεν ξέρω τι δουλειά γίνεται στις υποδομές, ο κόσμος όμως στηρίζει στα δύσκολα.

Για μας παραμένει παραμένει ίδιος ο στόχος να προωθούμε παιδιά από την Ακαδημία, δώσαμε χρόνο σε πολλά παιδιά και πέρυσι και φέτος, εφόσον και μαθηματικά πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους, το μέλλον θα είναι αυτά τα παιδιά, υπάρχει η μεθοδολογία και οι εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Μακεδονικού. Η Ακαδημία μας δίνει τα εχέγγυα σ’ αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν».

Αργότερα θα ανέβει και το βίντεο των δηλώσεων…
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 05 Απρ 2026 18:52 »
H oμαδα σημερα κατεβηκε για χαβαλε
Βαλε λιγο η απογοητευση ,λιγο οι οικονομικες εκρεμοτητες,και λιγο η ασχετοσυνη εφεραν ενα ακομα πληγμα στον εγωισμο μας που δεν θελουμε να αποδεκτουμε τον οριστικο θανατο .Ακομα και για την επομενη ημερα θα αναζητουμε καποιες τελευταιες  ελπιδες σωτηριας ειτε οσον αφορα το θεμα υποβιβασμου του Αστερα ,ειτε απο καποια αναδιαρθρωση- φιασκο ,που θα θελει να πεφτει μονο μια απο καθε ομιλο (που δεν το πιστευω με τιποτα) αλλα και παλι δεν μπορω να πιστεψω οτι ακομα και με τετοιες εξελιξεις θα μπορεσει αυτη η ομαδα να κανει ας πουμε το 4 στα 4
Ας αφησουμε λοιπον τον νεκρο να αναπαυτει,ας παμε να παιξουμε μονο για την ιστορια αλλα και για τη τρελα που κουβαλαμε και να εχουμε να λεμε στα εγγονια μας οτι ακομα και στα ερασιτεχνικα ΄΄Δεν τον αφησαμε μονο ποτε ΄΄

Σιγα σιγα ομως ηρθε η ωρα να ανοιξει και ο Σιοντης τα χαρτια του
Να ανακοινωσει αν και ποιοι θα ειναι οι επενδυτες που αναφερθηκε οτι θα συνεργαστει μαζι τους...Ετσι ωστε κι εμεις να εχουμε ενα κινητρο να συνεχιζουμε να ενισχυουμε οπως μπορουμε ειτε με εισητιρια ειτε με καρτες ειτε με αγορα φανελας κλπ....Δεν πρεπει να αφησει να περναει χρονος χωρις να μας υπενθυμιζει οτι η ομαδα εχει ΜΕΛΛΟΝ και ΟΡΑΜΑ