Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 1715 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Λίγο πριν το φινάλε ο ΠΑΣ φιλοξενεί την Καβάλα στο Ζωσιμάδες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Απριλίου 2026,στις 15:00

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 8η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #1 στις: Τρι 14 Απρ 2026 20:52 »
🔵 ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΕΝΑΣ ΠΑΣ 🔵
Δε παραιτούμαστε.
Δε το βάζουμε κάτω στους υπόλοιπους αγώνες των PLAY OUT.
Ο ΠΑΣ δεν ζητάει θαύματα.
Ζητάει παρουσία. Ζητάει φωνή. Ζητάει γεμάτους Ζωσιμάδες.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των PLAY OUT με την Καβάλα, το Σάββατο 18 Απριλίου 2026 – 15.00.
Μεγάλη Σκεπαστή: 10€
Μικρή Σκεπαστή: 8€
Θύρα 10 (Οργανωμένοι): 5€
Πέταλα: 5€
👦 Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών!
Θέλουμε τους Ζωσιμάδες γεμάτους με τους μελλοντικούς ΠΑΣολέδες.
Θέλουμε πατεράδες και μανάδες να φέρουν τα παιδιά τους. Να γεμίσει η κερκίδα ζωή.
📍 Σημεία Διάθεσης
Γραφεία ΠΑΕ (ΠΕΑΚΙ): Από Τετάρτη 15 Απριλίου έως Παρασκευή 17 Απριλίου, 10:00 – 12:00
Maison (πεζόδρομος Βλαχλείδη): 09:00 – 21:00, Τετάρτη έως Παρασκευή
Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.
Και ηλεκτρονικά μέσω more.com – https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/plo8-pas-kabala-2025-26/?utm_id=97758_v0_s00_e0_tv4
Να νιώσουν οι παίκτες ότι δεν είναι μόνοι ούτε ένα λεπτό.
Με φωνή. Με πίστη. Με παρουσία.
🔵 Μία πόλη Ζωσιμάδες.
🔵 Ένας Π.Α.Σ.
Link: https://pasgiannina.gr/.../plo8-pas-kabala-2025-26_tickets/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #paskav

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 16 Απρ 2026 23:40 »
Άλλο ένα χαμαλίκι!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 16 Απρ 2026 23:41 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ο Καβάλα

Διαιτητής: Αργυρόπουλος (Σερρών)

Βοηθοί: Σιδερίδης (Καστοριάς)-Πάνου (Φλώρινας)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 16 Απρ 2026 23:56 »
Άγιαξ έχεις μαζί το λαό σου, μια ζωή θά ναι εκεί στο πλευρό σου
Το Σάββατο γεμίζουμε την Θύρα ΔΕΚΑ για την   καψούρα μας. Μαθαίνουμε νέα συνθήματακια και αφήνουμε τα λαρύγγια μας στο κάγκελο. Ο Σύνδεσμος έχει επιμεληθεί να περάσουμε ένα όμορφο 90λεπτο στα τσιμέντα.
Υ.γ. Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας να αγαπάμε την ομάδα του τόπου μας και όσο περνάνε οι καιροί, είμαστε όλο και πιο περήφανοι για αυτό.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 10 !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 17 Απρ 2026 20:24 »
Παράθεση
Σίνα, Βρακά, Λαδιά, Τουρκοχωρίτη, Δούμα, Καφενζή, Τσίρη, Αθανασίου, Βιραμάκι, Μπουλλάρι, Παναγιωτακόπουλο, Κοντονίκο, Τουτόντα, Φιόγμπε, Ντεκουμέ, Πρεκατέ, Σελιμάι, Πατρινό, Παπαδόπουλο, Γκρέστα, Κιτσάκη, Κασέμι, Φλώρο και Κριμιτζά.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 16:44 »
Μόλις σχόλασα. 1ο μην για τον αγώνα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 16:45 »
1-1 στο 82 (Φιογκμπε - Ροβας)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 17:06 »
3-1 τελικό (Τουνοντα.Φιογκμπε)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 17:10 »
Το πήρε ο  Τουτοντα μόνος του

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 17:33 »
ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πόσο κοσμο ειχε;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 17:54 »
Α ρε Γιαντατση την έριξες την Καβάλα.

Χάρτινος τίγρης είσαι.

Να ρωτήσω κάνα παλιό αν θυμάται και αν διαβάζει.Μας έχει νικήσει πότε η Καβάλα στα Γιάννινα;

Ρε μην ξενερωνετε!Δεν θα σβήσει η ομάδα.Εχουμε δει πολύ χειρότερα.Τα καλύτερα είναι μπροστά!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 19:48 »
Ντεκουμές πολύ καλός με σωστές τοποθετήσεις μαζί με Καφεντζή, Ναούμη και Κιτσάκη πιστεύω θα είναι βασικοί του χρόνου σε αντίθεση με Αθανασίου, Τσίρη που δεν κάνουν ούτε για τη Γ'. Τερματοφύλακα έμπειρο οπωσδήποτε, χάσαμε πολλούς βαθμούς από τους τερματοφύλακες. Η δυναμική υπάρχει, επενδυτές χρειαζόμαστε για να σπρώξουν την ομάδα, ας μείνει και ο Γκούμας μαζί με Τζημόπουλο και σιγά-σιγά ξανά.......

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 20:53 »
Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μας θα επανέλθει δυναμικά εκεί που ανήκει.Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά η Γ' Εθνική μπορεί να είναι πιο πρόσφορο έδαφος για έναν άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί και να επενδύσει σε μια μεγάλη επαρχιακή ομάδα.Οριστικά απεξαρτημένος από την βοιδο-οικογένεια ο ΠΑΣ μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
Τέλος,να πω ότι το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και η συνολική παρουσία της Καβάλας μετά την έλευση του Γιάννη Τάτση αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να θεοποιούνται μέτριοι προπονητές μόνο και μόνο για να ασκήσουμε κριτική στην ομάδα μας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 21:18 »
Γκούμας: «Αν υπάρξει πρότζεκτ, ευχαρίστως να συζητήσω» (video)
Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα επανέλαβε ότι η ομάδα του δεν χαρίζεται σε κανένα και πως το απέδειξε και στο σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα. Ερωτηθείς για το εάν θα συνέχιζε στον ΠΑΣ, είπε πως εάν υπάρξει ένα πρότζεκτ με ανθρώπους που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα και με πλάνο, ευχαρίστως θα μπορούσε να μείνει, ώστε να είναι ο πρωτεργάτης που θα ανεβάσει την ομάδα ακόμη και στην Α' Εθνική.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα:

«Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο παρότι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Όπως είχα πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, ο ΠΑΣ δεν θα χαριστεί σε καμία ομάδα, αν και έχει υποβιβαστεί, όλοι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μη χαριστούμε σε κανένα. Το αποδείξαμε σήμερα και στην προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Β’ που χάσαμε στο 90’ από στατική φάση.

Απομένουν άλλα δυο παιχνίδια, θα κάνουμε το ίδιο, θα παίξουμε για τη τιμή του ΠΑΣ, την ιστορία, την πόλη, για τον λαό που έρχεται και μας υποστηρίζει. Οφείλουμε μέσα από τις προπονήσεις να κρατήσουμε μια σοβαρότητα γιατί η ομάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και οφείλει να παίζει τα παιχνίδια με πιο ανταγωνιστικό τρόπο. Απομένουν δέκα ημέρες για να δούμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα του ΠΑΣ, εύχομαι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΑΣ να βρίσκεται όχι απλά στη Β’ αλλά στην Α’ Εθνική γιατί εκεί πρέπει να είναι. Ευχόμαστε να βρεθεί ένα δυνατό γκρουπ και ένας άνθρωπος να στηρίξει την ομάδα γιατί αξίζει να είναι πιο ψηλά».

Για το εάν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΣ: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Καταρχήν δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει. Επειδή έχω δεθεί με τον κόσμο και την πόλη, αν υπάρχει ένα πρότζεκτ που να λέει ότι ο ΠΑΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα πάει άμεσα να ανέβει στη Β’ Εθνική και σε δυο χρόνια στην Α’ Εθνική, αν υπάρχουν τα χρήματα και όχι τα λόγια, ευχαρίστως να κάτσω στο τραπέζι να συζητήσω. Μου αρέσουν τα δύσκολα πρότζεκτ και εάν υπάρχει προοπτική θα είμαι εδώ να συζητήσω και να είμαι ο πρωτεργάτης γιατί χρωστάω κάτι. Ήμουν αυτός που ως προπονητής ήμουν στη μαύρη σελίδα του ΠΑΣ, θέλω να είμαι αυτός που θα είναι ο πρωτεργάτης να είναι ο ΠΑΣ στην Α’ Εθνική. Αρκεί να υπάρχει το πρότζεκτ, χωρίς πλάνο και λεφτά δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους παίκτες που προέρχονται από την Κ19 και το σημαντικό αυριανό παιχνίδι της Κ17: «Μου αρέσει να δουλεύω και να προωθώ νέα παιδιά που να αξίζουν, τα παιδιά αυτά απέδειξαν ότι πρέπει να είναι μέλη της πρώτης ομάδας, θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα ήθελα να βάλω στην πρώτη ομάδα αλλά δεν είναι επαγγελματίες, αν είχαν συμβόλαιο, θα τους έβαζα. Είμαι υπέρ των νέων παικτών, στα νέα παιδιά βλέπω τον εαυτό μου όταν ξεκινούσα σε ένα χωριό στη Λάρισα και πήγα νωρίς σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν κάνω χάρες, τα παιδιά που αξίζουν θα παίζουν. Όσο για την Κ17, θεωρώ υπάρχει καλό υλικό σε Κ17 και Κ19. Παίζει αύριο ένα παιχνίδι στο Αιγάλεω, υπάρχει ο επαναληπτικός το Σάββατο, θα πω στα παιδιά να πάμε να τους συμπαρασταθούμε και να δούμε το παιχνίδι, θεωρώ είναι καλή ομάδα και μπορεί να περάσει στον τελικό και να το κατακτήσει. Βήμα- βήμα, θα είμαστε δίπλα τους».

Για το εάν το σκέφτονται και παίκτες να συνεχίσουν: «Τα συμβόλαια λήγουν όλα, η ομάδα ξεκινάει από την αρχή, δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο. Εάν υπάρχει ένα πρότζεκτ και υποθετικά αν είμαι εγώ, πολλά παιδιά μπορεί να μείνουν και για μένα. Μιλάμε με το αν, δεν ξέρουμε το αύριο. Μακάρι να βρεθεί μια δυνατή λύση για τον ΠΑΣ, είτε είναι ο Σιόντης με συμπαίκτες, είτε ένα δυνατό γκρουπ επιχειρηματιών, είτε εκτός. Εάν υπάρχει το πρότζεκτ θα είμαι εδώ να στηρίξω και να βοηθήσω και σε τρία χρόνια ο ΠΑΣ θα είναι Α’ Εθνική, αρκεί να υπάρχουν τα χρήματα».

Για το εάν υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να μείνουν και να φτιάξουν τον βασικό κορμό: «Στο μυαλό μου υπάρχει ένα πλάνο, υποθετικά μιλάμε. Όποιος και να είναι ο προπονητής, θέλω να βοηθήσω, να έχει ως υλικό τα παιχνίδια αυτά, να αξιολογήσει. Να πει αυτός μου κάνει, αυτός όχι. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ, όχι να κάνω χάρη στα νέα παιδιά, για το βιογραφικό τους».

Για το εάν έχουν γίνει λάθη από αυτόν και τι θα άλλαζε: «Είναι υπερόπτης όποιος πει δεν κάνει λάθη. Τι θα άλλαζα; Να κάνουμε ανασκόπηση όλης της χρονιάς; Δεν ήμουν από την αρχή της χρονιάς, δεν διαμορφώθηκε από εμένα η υπάρχουσα κατάσταση. Βρήκα ένα υλικό και ένα ρόστερ δεδομένο. Προσπάθησα με τον Θέμη Τζημόπουλο να φέρουμε παίκτες με τα ελάχιστα οικονομικά δεδομένα ώστε να ενισχύσουμε το ρόστερ. Φέραμε κάποια παιδιά που όντως ήταν άτυχοι, τραυματίστηκαν. Ο Φιόγμπε καλός παίκτης, θα βοηθούσε. Μπήκε σε εντάσεις και τραυματίστηκε. Έχω κάνει λάθη, μπορεί να έκανα μια λάθος ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι, σε μια αλλαγή ένα λάθος, αλλά δεν είμαι εγώ που θα πάρω όλα τα βάρη πάνω μου. Φταίω αλλά δεν έριξε ο Γκούμας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ειλικρινά».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 21:19 »
Τάτσης: «Απροστάτευτοι από διαιτητικές αποφάσεις» (video)
Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που σήμανε τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας του, ο Γιαννιώτης προπονητής της Καβάλας Γιάννης Τάτσης στάθηκε στα κοινά στοιχεία που έχουν οι δυο ομάδες, όπως τα πάσης φύσεως οικονομικά προβλήματα αλλά και το ότι δεν προστατεύθηκαν αμφότερες από διαιτητικές αποφάσεις. Ευχήθηκε να εξαλειφθούν τα προβλήματα του ΠΑΣ και να επιστρέψει σε σταθερές και υγιείς βάσεις σε ανώτερες κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που από πλευράς μας είχαμε μόνο αμυδρές μαθηματικές ελπίδες και παίξαμε απέναντι στον  ΠΑΣ Γιάννινα που θα έπαιζε κανονικά και ας μην είχε μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε το μυαλό μας και στο άλλο παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε προβλήματα διαχείρισης και αλλαγών, εν τέλει κυνηγήσαμε τη νίκη, αλλά δεν ήρθε. Παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποβιβαστεί είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα το γήπεδο και σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο. Τελείωσε ο αγώνας και μαζί και η ιστορία με τις δικές μας αμυδρές ελπίδες.

Παίζανε δύο ομάδες με τρία κοινά πράγματα. Πρώτον, έχουν ιστορία, βαριά φανέλα και  brand name, δεύτερον έχουν και οι δυο να διαχειριστούν και να λύσουν πάρα πολλά οικονομικής φύσεως προβλήματα, όπως του παρελθόντος και τρίτον και οι δύο ομάδες κακά τα ψέματα, δεν προστατεύτηκαν από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Έτσι τελειώνει μία περίοδος θα δούμε για την επόμενη μέρα σε προσωπικό επίπεδο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απ’ ότι βλέπω και παρακολουθώ, θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική και εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα, να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματά του και να επιστρέψει σιγά-σιγά σε υγιείς βάσεις σε ανώτερες κατηγορίες».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλη τη χρονιά προσπαθεί να λύσει διάφορα προβλήματα με τη διοίκηση και τον κόσμο που στηρίζει πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι λύθηκαν αρκετά προβλήματα απ’ αυτά που διαβάζω.

Αν μπορέσει του χρόνου να μπει σε υγιή βάση, να πει κάνω πρωταθλητισμό και θα τα καταφέρει. Έχει καλούς νεαρούς παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν, αν κρατήσει έναν κορμό μπορεί να ανέβει γρήγορα. Το σημαντικό είναι να εξαλειφθούν τα οικονομικά προβλήματα. Τα έχετε καταφέρει και τα έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό οι άνθρωποι που ασχολούνται. Ανοίγει πάλι αυτός ο κύκλος, ειδικά οι επαρχιακές ομάδες το βιώνουν αυτό, ο ΠΑΣ, η Καβάλα, η Λάρισα, ο ΟΦΗ κλπ.

Για μένα η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια, μοιάζει ο ΠΑΣ με την Καβάλα όπως είπα και πριν. Και οι δυο ομάδες έχουν βαριά φανέλα, έχουν να λύσουν θέματα και δεν προστατεύθηκαν από πολλές διαιτητικές αποφάσεις, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτά παίζουν ρόλο σε αυτήν την κατηγορία. Κάποιες μικρές στιγμές καθορίζουν έναν αγώνα, οι διαχειρίσεις συναισθημάτων δεν είναι εύκολες των παικτών και από κάποια στιγμή και μετά έρχεται και η εσωστρέφεια, σε εμάς έχει συμβεί και πολλά άλλα προβλήματα».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 21:53 »

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 21:56 »
Ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ 2 μέτριων ομάδων.Χαρήκαμε επιτέλους μια νίκη και φύγαμε λίγο χαρούμενοι από το γήπεδο.Βαθμολογικά έχουμε υποβιβαστεί.Όμως πάντα ακούγονται σενάρια για αναδιαρθρώσεις κατηγοριών κτλ και πάντα λέμε μήπως από σπόντα μας κάτσει και εμάς μια φορά η μπίλια.Θα δούμε βέβαια αν υπάρξει κάτι τέτοιο προσεχώς.
Πάμε να χαρούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και ότι γίνει.
Αν κάποιος ερχόταν λίγο πριν το 80' θα έβλεπε το ρεζουμέ του αγώνα.
Βρέθηκαν και λίγοι καβαλιώτες στο πέταλο.Στο ημίχρονο τους δόθηκαν μπύρες από τον σύνδεσμο.Καλή κίνηση αυτή και μπράβο.
Στα μέσα του Β ημιχρόνου μάλλον πήγαν στην μεγάλη και έμεινε ένας μόνος του.Ένας αλλά λέων.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 18 Απρ 2026 22:28 »
Ας κρατήσουμε την καλή εμφάνιση των πιτσιρικάδων

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 19 Απρ 2026 13:41 »
Γκούμας: Για το εάν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΣ: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Καταρχήν δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει. Επειδή έχω δεθεί με τον κόσμο και την πόλη, αν υπάρχει ένα πρότζεκτ που να λέει ότι ο ΠΑΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα πάει άμεσα να ανέβει στη Β’ Εθνική και σε δυο χρόνια στην Α’ Εθνική, αν υπάρχουν τα χρήματα και όχι τα λόγια, ευχαρίστως να κάτσω στο τραπέζι να συζητήσω. Μου αρέσουν τα δύσκολα πρότζεκτ και εάν υπάρχει προοπτική θα είμαι εδώ να συζητήσω και να είμαι ο πρωτεργάτης γιατί χρωστάω κάτι. Ήμουν αυτός που ως προπονητής ήμουν στη μαύρη σελίδα του ΠΑΣ, θέλω να είμαι αυτός που θα είναι ο πρωτεργάτης να είναι ο ΠΑΣ στην Α’ Εθνική. Αρκεί να υπάρχει το πρότζεκτ, χωρίς πλάνο και λεφτά δεν υπάρχει ομάδα».

Αν υπάρχουν όλα αυτά, από την άλλη, ο μόνος ρόλος που θα έβλεπα εγώ ως κατάλληλο για τον Γκούμα θα ήταν να φουσκώνει μπάλες και να στήνει κώνους στην προπόνηση. Προφανώς μας καίνε άλλα αυτήν τη στιγμή, αλλά ελπίζω απλά να αυτόπροσκαλείται να μείνει με αυτές τις δηλώσεις και να μην έχει καμία δέσμευση ότι αυτό θα γίνει όντως.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 19 Απρ 2026 13:58 »
Έτσι και αλλιώς τα επαγγελματικά συμβόλαια δεν ισχύουν στην Γ εθνική.Οπότε θα υπάρξει λογικά διαπραγμάτευση με όλους.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 19 Απρ 2026 13:59 »
Ας καθαριστούν όπως έλεγε ο Αγγελάρας οι εσωτερικές παθογένειες πρώτα αλλιώς δεν πάμε πουθενά.
Νικήσαμε χτες και ούτε μια σελίδα στο φόρουμ δεν περάσαμε... Απόλυτη ξενέρα δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 19 Απρ 2026 15:21 »
Η πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2026.Η τελευταία ήταν επί του Μακεδονικού στις 23 Νοεμβρίου 2025.
Κατάντια.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 20 Απρ 2026 21:02 »
Νικήσαμε χτες και ούτε μια σελίδα στο φόρουμ δεν περάσαμε... Απόλυτη ξενέρα δυστυχώς.

Να πούμε τί;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 21 Απρ 2026 23:29 »

Να πούμε τί;

τα γνωστά... ποιος έπαιξε καλά, ποιος όχι, για τη διαιτησία, για τον κόσμο, για για για...
Η ερώτησή σου απλά επιβεβαιώνει αυτό που είπα.