Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2026-27 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 1423 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μασλαρινό, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Βασίλης Μασλαρινός αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, με πολυετή παρουσία σε υψηλό επίπεδο, σημαντικές διακρίσεις και σπουδαία πορεία τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Με διαδρομή στην Α1 Γυναικών, παρουσία τόσο στην Εθνική Ελλάδας Γυναικών όσο και στην U18 ως Ομοσπονδιακός Προπονητής, αλλά και εμπειρία στο εξωτερικό, έρχεται στα Ιωάννινα για να ηγηθεί της νέας εποχής του συλλόγου μας, στην 8η συνεχόμενη χρονιά παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Γυναικών.
Η επιλογή του κόουτς Μασλαρινού σηματοδοτεί ξεκάθαρα τη φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας: να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να παραμένουμε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και να χτίσουμε με συνέπεια το μέλλον του συλλόγου, εντός και εκτός συνόρων.
Πιστεύουμε απόλυτα πως η προσωπικότητα, οι γνώσεις, η εργασιακή νοοτροπία και η μπασκετική του φιλοσοφία ταιριάζουν απόλυτα με το όραμα του οργανισμού μας.
Coach, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.
Μαζί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. #pas #welcome

ΠΑΣ Γιάννινα WBC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2026-27 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #1 στις: Τετ 20 Μάι 2026 19:06 »
Πρώτες δηλώσεις Μασλαρινού: «Διοικητική σταθερότητα, κόσμος και πόλη μ’ έκαναν να επιλέξω ΠΑΣ»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Βασίλη Μασλαρινού, ήρθε και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, με τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος να κάνει την πρώτη μεγάλη υπέρβαση της σεζόν φέρνοντας στον «κυανόλευκο» πάγκο έναν έμπειρο προπονητή στον χώρο του μπάσκετ γυναικών.

Ως μία πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο χαρακτήρισε την ημέρα επισημοποίησης της συνεργασίας της ομάδας με τον Βασίλη Μασλαρινό ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Γιάννης Ζήκος και συμπλήρωσε: «ο σύλλογος προσπαθεί κάθε χρόνο να κάνει βήματα παραπάνω στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι. Είχαμε αρκετό καιρό να φέρουμε έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου στα Γιάννενα. Το συζητήσαμε με τη διοίκηση, είναι ο κατάλληλος για την ομάδα μας. Έχει δείξει δείγματα γραφής και σε μεγάλα κλαμπ, αλλά και στις Εθνικές. Πήγε στο εξωτερικό για 5 χρόνια, για μας είναι μεγάλο step up, μας δίνει αίγλη, μπορούμε να βασιστούμε πάνω του και γι’ αυτό του δίνουμε τα ‘κλειδιά’ του συλλόγου. Θα αποφασίζει για τα πάντα, για τις παίκτριες και για το staff, πάντα σε συνεννόηση μαζί μας. Πέρυσι ήταν μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα, με ατυχίες, με τραυματισμούς, καταλήξαμε στην 7η θέση και τώρα Βασίλη (σ.σ. είπε απευθυνόμενος στον νέο κόουτς) πάμε για παραπάνω».

Ο Βασίλης Μασλαρινός από τη δική του μεριά ευχαρίστησε πολύ για την υποδοχή και τα καλά λόγια τον κ. Ζήκο και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πήρα πριν 5 χρόνια μία απόφαση να δοκιμάσω το μπάσκετ εκτός συνόρων και πήγα στην Ιταλία, χωρίς να έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω σύντομα. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους της ομάδας, μου μίλησαν πολύ όμορφα, είδα πόσο φιλόδοξοι είναι και πόσο θέλουν να στήσουν μια ωραία ομάδα. Έτσι πήραν την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Ξέρω που έρχομαι, έχω έρθει και ως αντίπαλος. Θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο που θα είμαι μέλος της ομάδας. Ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος την ομάδα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι μαζί με τη διοίκηση θα φτιάξουμε μία ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε καλά πράγματα».

Για τις προοπτικές που μπορεί να έχει μία επαρχιακή ομάδα: «Υπάρχουν τρεις ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και στόχους. Αυτό είναι θεμιτό, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Έχω υπάρξει και σε ομάδες εκτός επαρχίας, αλλά οι ομάδες της περιφέρειας είναι πιο κοντά στο να φτιάξουν κάτι υγιές με τον κόσμο κοντά τους. Δεν είναι απαραίτητο να πάμε για πρωτάθλημα, θέλουμε ομάδα που θα βγάζει υγεία, ο κόσμος θα ευχαριστιέται αυτό που βλέπει και βήμα-βήμα ό,τι έρθει. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ, με καλό σχεδιασμό, τύχη και υγεία μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα. Εδώ είμαστε, η διοίκηση κανονίζει πως θα συνεχίσει η ομάδα, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».

Για τα άλλα κριτήρια που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση: «Η διοικητική σταθερότητα, ο κόσμος και η πόλη».

Αν αυτά είναι βασικά κριτήρια για να διασφαλίσουν έναν προπονητή να κάνει κάτι νέο: «Προφανώς, γιατί εμείς και οι προπονητές και οι αθλήτριες, όταν δεν έχουμε στο μυαλό μας το γήπεδο, κάποια στιγμή γίνεται πρόβλημα, σταματάει να υπάρχει φιλοδοξία. Όταν δεν υπάρχουν τριγύρω προβλήματα και είσαι αφοσιωμένος στο γήπεδο αργά ή γρήγορα η δουλειά βγαίνει».

Για τις αλλαγές που θα εισηγηθεί για το ρόστερ: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαστε σε συζητήσεις, θα γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική και στο κομμάτι των Ελληνίδων και στο κομμάτι των ξένων».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 04 Ιούν 2026 17:03 »
Κρατάνε ζωντανό το όνομα του ΠΑΣ σε αυτά τα δύσκολα ποδοσφαιρικά χρόνια
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 05 Ιούν 2026 18:56 »
Μασλαρινός: «Το όλο πακέτο του ΠΑΣ Γιάννινα με έκανε να πω το “ναι”»

Ο νέος προπονητής της ομάδας γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλης Μασλαρινός, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to woman» του ΕΟΚ WebRadio με τις Σοφία Βαλσάμη και Εβίνα Μάλτση. Αναλυτικά είπε:

Για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα: «Μετά από πέντε χρόνια πήρα μια απόφαση να επιστρέψω. Θα δούμε αν είναι για λίγο ή για πολύ, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Ο ΠΑΣ είναι 8 χρόνια στην Α1. Για να είμαι ειλικρινής, κάθε φορά που πήγαινα σαν αντίπαλος περνούσα καλά. Μπορεί να ήταν αντίπαλη η ομάδα. αλλά ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και, σε συνδυασμό με την ομορφιά της πόλης αλλά και με τη διοικητική σταθερότητα, που παλεύει τα τελευταία 8 χρόνια για την ομάδα, είναι ένα τρίπτυχο που με έκανε να πω “ναι”».

Για το τι τον έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση: «Νομίζω είναι το όλο πακέτο. Μετά από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, που πέρασα πολύ καλά και μου φέρθηκαν σαν επαγγελματία, κάπως ένιωσα ότι αν υπάρχει κάτι καλό στο να επιστρέψω στη χώρα μου θα ήθελα να το δοκιμάσω και να το κάνω. Βρέθηκε η ομάδα, έκανα ένα τηλεφώνημα μαζί τους, μου έκαναν την πρόταση και δέχτηκα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ομάδα έχει παίξει και Ευρώπη μέσα σε αυτήν την οκταετία που είναι στην Α1. Για ‘μένα, η πόλη των Ιωαννίνων και η ομάδα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας οργανισμός από την επαρχία. Έχει τον κόσμο δίπλα της, έχει μία υγεία διοικητικά και φτιάχνει μια ομάδα ανταγωνιστική κάθε χρόνο, που τη βλέπει ο κόσμος και χαίρεται».

Για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις για τη νέα χρονιά. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Εγώ είμαι και της φιλοσοφίας να βρούμε παίκτριες που είναι σε αναπτυξιακή ηλικία, που τώρα ξεκινούν και έχουν φιλοδοξίες και, σε συνδυασμό με τις ξένες, να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Για το τι κρατάει από την πενταετία του στην Ιταλία: «Κρατάω, καταρχάς, το ότι έμαθα τη γλώσσα. Από ‘κει και πέρα, θέλω να πω ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές σαν λαός. Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι το ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να ασχολείσαι μόνο με το μπάσκετ και με τις παίκτριες σου, που αυτό δεν υπήρχε στην Ελλάδα όταν ήμουν εδώ».

Για την καλύτερη περίοδο της καριέρας του: «Η Εθνική Γυναικών ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου. Το να είσαι εκεί είναι τρομερό. Η πρώτη φορά που άκουσα τον Εθνικό Ύμνο ήταν στην Κίνα και έλεγα μέσα μου “Κοιτα να δεις βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και ακούω τον Εθνικό Ύμνο”. Και χαίρομαι για το ό,τι έχει συμβεί με την Εθνική έκτοτε».

Για τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής Νεανίδων: «Το θετικό είναι ότι τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω. Πήραμε πέρυσι μια απόφαση να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που θα ειναι και του χρόνου στο ρόστερ. Αυτό μάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί και το staff είναι ίδιο, ο Θάνος Δήμου και η Τασούλα Μύρβαλη. Οπότε έχουμε κερδίσει πάρα πολύ χρόνο απ’ ό,τι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Δυστυχώς, το θέμα των κολλεγίων έχει φτάσει πλέον και στην Εθνική U18».

Για τους στόχους με τις νεάνιδες: «Εγώ θέλω να ανεβούμε κατηγορία. Πιστεύω πάρα πολύ στα κορίτσια, έχουμε ταλέντο. Δε νομίζω ότι θα κατεβαίναμε σαν Εθνική ποτέ να πούμε “Βγήκαμε 5οι, οπότε όλα καλά”. Αν δεν ανεβούμε σίγουρα δε θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Σαν χώρα μάς αξίζει να είμαστε Α’ κατηγορία».

Για το θέμα των κολεγίων: «Στο κομμάτι των κολεγίων έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από την Ομοσπονδία, οφείλω να πω. Η κ. Κωνσταντινίδου επί τέσσερις μήνες μιλούσε κάθε μέρα με κολέγια για να καταφέρουμε να έχουμε τα παιδιά και έχει καταφέρει αρκετά πράγματα. Όσον αφορά το αναπτυξιακό, εγώ γύρισα μετά από πέντε χρόνια και δεν έχω βρει καινούργιες παίκτριες που να μην τις θυμάμαι ή να μην τις ξέρω. Νομίζω πρέπει και εμείς να βρούμε έναν τρόπο να βάλουμε τα παιδιά να παίξουν. Αν δε μιλάμε για τις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, μετά υπάρχουν ομάδες που είναι αδιάφορες, οπότε αυτές γιατί να μη βάλουν και τα παιδιά να παίξουν; Μόνο έτσι θα βγάλουμε νέες παίκτριες και θα αναπτυχθούμε».
https://www.basket.gr/webradio/maslarinos-to-olo-paketo-toy-pas-gian/178855/

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 06 Ιούν 2026 10:46 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 22 Ιούν 2026 19:13 »
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Jerkaila Jordan, μια αθλήτρια που συνδυάζει εμπειρία υψηλού επιπέδου, ένταση στην άμυνα και σταθερή παραγωγή στο σκοράρισμα.
Η Αμερικανίδα guard (1,75μ.) έρχεται στα Ιωάννινα έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρίες τόσο από το κορυφαίο επίπεδο του κολεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ όσο και από επαγγελματικά πρωταθλήματα στην Τουρκία και το Μεξικό, έχοντας διαγράψει μια πορεία συνεχούς εξέλιξης και προσαρμογής σε διαφορετικά αγωνιστικά περιβάλλοντα.
Η Jordan πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα γεμάτη κολεγιακή πορεία στο NCAA, ξεκινώντας από το Tulane και ολοκληρώνοντας την καριέρα της στο Mississippi State, όπου καθιερώθηκε ως μία από τις πιο σταθερές two-way guards της περιφέρειας. Στην τελευταία της σεζόν με τους Bulldogs κατέγραψε 16,0 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 2,1 κλεψίματα ανά αγώνα, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ομάδα της.
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στο NCAA, έκανε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της καριέρα, αγωνιζόμενη αρχικά στην Τουρκία με τη Bodrum Basketbol, όπου σε μικρό δείγμα αγώνων πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 32,0 πόντους μέσο όρο, 4,0 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 3,0 κλεψίματα, δείχνοντας άμεσα την επιθετική της εκρηκτικότητα και την ικανότητά της να επηρεάζει το παιχνίδι.
Πιο πρόσφατα αγωνίστηκε στο Μεξικό με την El Calor de Cancún (LNBPF), όπου σε 21 αγώνες είχε 8,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 0,7 μπλοκ, με ποσοστά 51,0% στα δίποντα, 20,5% στα τρίποντα και 76,5% στις βολές, συνεχίζοντας να προσφέρει ενέργεια, αθλητικότητα και ένταση και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Η παρουσία της Jordan προσθέτει ταχύτητα, πίεση στην άμυνα και δυνατότητα δημιουργίας στο transition παιχνίδι, στοιχεία που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά το αγωνιστικό προφίλ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC καλωσορίζει την Jerkaila στην ομάδα και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα!
Welcome to Ioannina, Jerkaila! 💙🏀
#PASGianninaWBC #NewSigning #Welcome #WomensBasketball #jerkailajordan

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 22 Ιούν 2026 19:14 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ashton Judd για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η 22χρονη Αμερικανίδα guard/forward (1.85μ.) έρχεται στα Ιωάννινα μετά από μία ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο NCAA, αγωνιζόμενη σε δύο από τα κορυφαία προγράμματα του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ.
Η Judd ξεκίνησε την κολεγιακή της καριέρα στο Missouri, όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, καταγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία. Ως freshman αναδείχθηκε μέλος της SEC All-Freshman Team, έχοντας 7,4 πόντους και 3,0 ριμπάουντ ανά αγώνα. Τη δεύτερη χρονιά της ανέβασε την παραγωγικότητά της στους 13,4 πόντους και 6,4 ριμπάουντ, ενώ την περίοδο 2024-25 ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11,6 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες παίκτριες της ομάδας της.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Missouri της έδωσαν την ευκαιρία να μετακινηθεί στο ιστορικό πρόγραμμα του University of Texas, μία ομάδα που εκείνη την περίοδο διεκδικούσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο NCAA αναζητώντας ένα περιβάλλον πρωταθλητισμού και υψηλών απαιτήσεων και τελικά κατακτώντας τον τίτλο της Southeastern Conference με τους Longhorns!
Η Ashton είναι μία αθλήτρια που συνδυάζει μέγεθος, αθλητικότητα, περιφερειακό σουτ και ένταση στο παιχνίδι της, ενώ διαθέτει εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ.
Η απόκτησή της αποτελεί ακόμη μία κίνηση που ενισχύει την αγωνιστική ποιότητα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική
Ashton, welcome to our family!
#PASGianninaWBC #WeArePAS #WelcomeAshton #NewSigning #Season20262027

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 22 Ιούν 2026 19:15 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σοφία Γιαπιτζόγλου για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η 20χρονη γκαρντ (1.73μ.), γεννημένη το 2006, αποτελεί μία από τις πλέον ελπιδοφόρες Ελληνίδες αθλήτριες της γενιάς της. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας, ενώ τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.
Τη σεζόν 2024-2025 πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην Α1 Γυναικών με τον Ηρακλή, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο της Next Gen MVP, διάκριση που απονέμεται στις κορυφαίες νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες του πρωταθλήματος.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού, καταγράφοντας συμμετοχές στην Α1 Γυναικών με μέσο όρο περίπου 5,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αγωνιστική της εξέλιξη.
Η απόκτηση της Σοφίας εντάσσεται στη φιλοσοφία του συλλόγου για επένδυση σε νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες με προοπτική. Παράλληλα, η έλευση του προπονητή Βασίλη Μασλαρινού, ο οποίος έχει αποδείξει διαχρονικά την ικανότητά του να εξελίσσει και να αναδεικνύει Ελληνίδες αθλήτριες στο υψηλότερο επίπεδο, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για το επόμενο βήμα στην καριέρα της
Σοφία, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα!
Welcome Sofia!
#PASGianninaWBC #WeArePAS #NewSigning #WelcomeSofia #Season20262027

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 24 Ιούν 2026 18:55 »
Η σημαία στη θέση της! Η αρχηγός μας Ντίνα Σαρηγιαννίδου για 14η συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα! #pas #renewal #season2026_27

Ανησύχησα λίγο που δεν ήταν η πρώτη ανακοίνωση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 28 Ιούν 2026 18:09 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Bozica Mujovic για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η διεθνής guard με το Μαυροβούνιο υπήρξε από τις πιο κομβικές παρουσίες της ομάδας μας την περσινή σεζόν, καταγράφοντας σε 13 αγώνες της Α1 Γυναικών 7,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αποτελώντας τον βασικό οργανωτή του παιχνιδιού του ΠΑΣ.
Δυστυχώς, η Bo στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει αυτό που όλοι μαζί είχαμε αρχίσει να χτίζουμε. Όμως, υπάρχουν συνεργασίες που δεν ολοκληρώνονται με έναν τραυματισμό. Υπάρχουν ιστορίες που αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Η δουλειά έμεινε στη μέση. Και ήρθε η στιγμή να συνεχιστεί.
Με πίστη στον χαρακτήρα, την ποιότητα και την αγωνιστική προσωπικότητα της Bozica, η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC της δίνει ξανά τη φανέλα που φόρεσε με πάθος, ώστε να επιστρέψει δυνατή, υγιής και έτοιμη να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της κοινής μας διαδρομής.
Bo, καλώς ήρθες ξανά σπίτι σου. Η ιστορία μας συνεχίζεται.
H ιδια εκανε την ακολουθη δήλωση
«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που θα παραμείνω σε αυτόν τον σύλλογο για ακόμα μία σεζόν και που θα συνεχίσω να φοράω μια φανέλα που σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Η περασμένη χρονιά ήταν απίστευτα δύσκολη, καθώς ο τραυματισμός μου με κράτησε μακριά από το παιχνίδι που αγαπώ περισσότερο. Σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο, ο ΠΑΣ έδειξε πόσο πολύ με πίστευε και με στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας μου, και γι' αυτό είμαι ειλικρινά ευγνώμων. Λόγω αυτής της υποστήριξης, η απόφαση να μείνω ήταν εύκολη. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του συλλόγου, στο προπονητικό επιτελείο και στις συμπαίκτριές μου, και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον γυμναστή Άκη Καραμπίνη και τον φυσιοθεραπευτή κ. Αναστάσιο Τόλη που βρίσκονται καθημερινά κοντά μου για την αρτιότερη αποθεραπεία μου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου ακόμα και όταν δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω την ομάδα στο γήπεδο. Τα μηνύματά τους, η ενθάρρυνση και η πίστη τους σε μένα, μου έδωσαν επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να επιστρέψω πιο δυνατή. Ανυπομονώ να πατήσω ξανά στο παρκέ, να αγωνιστώ δίπλα στις συμπαίκτριές μου και να μοιραστώ ξεχωριστές στιγμές και νίκες με τους υποστηρικτές μας. Είμαι ενθουσιασμένη για τις προκλήσεις που έρχονται, έτοιμη να τα δώσω όλα για αυτόν τον σύλλογο και σίγουρη ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν επιτυχημένη και αξέχαστη!» #ΒΟ #oneofus #pas

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 28 Ιούν 2026 18:19 »
🎫 Ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2026-2027
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 στο ανακαινισμένο «Σιδέρης Καραδήμας».
Ο ΠΑΣ δεν είναι απλώς μία ομάδα. Είναι ιδέα, είναι ταυτότητα, είναι τρόπος ζωής για μια ολόκληρη πόλη.
Σε μια περίοδο που ο κόσμος του ΠΑΣ καλείται περισσότερο από ποτέ να μείνει ενωμένος, το γυναικείο μπάσκετ συνεχίζει να εκπροσωπεί με περηφάνια τα Γιάννενα στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας, έχοντας κατακτήσει τον σεβασμό όλης της μπασκετικής Ελλάδας.
Φέτος δεν αγοράζεις απλώς μία θέση στο γήπεδο. Γίνεσαι μέρος της προσπάθειας. Βάζεις το δικό σου λιθαράκι ώστε ο ΠΑΣ να συνεχίσει να ονειρεύεται, να πρωταγωνιστεί και να κοιτάζει ακόμη ψηλότερα.
Να γεμίσουμε ξανά το «Σιδέρης Καραδήμας». Να το κάνουμε φρούριο. Να δείξουμε πως όπου υπάρχει ΠΑΣ, υπάρχει κόσμος, παλμός και πίστη.
🎟 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2026-2027
🔹 BLUE FANS' ZONE – 70€
🔹 BLUE MAIN ZONE – 100€
🔹 BLUE FAMILY ZONE – 80€ + 40€ (Παιδικό)
🔹 COURT BASELINE – 150€
🔹 COURT SIDELINE – 150€
🔹 COURT PREMIUM – 300€
🔹 INNER – 120€
🔹 TOP FLOOR – 200€
Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στέκεται δίπλα στην κοινωνία και παρέχει έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής των καρτών διαρκείας σε ανέργους και μέλη ευπαθών ομάδων  με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Υπεύθυνοι και Σημεία Διάθεσης
👉 Άγγελος Καχριμάνης – 6931820256
👉 Τόλης Μιχαήλ – 6946850595
👉 Σταύρος Σοσώνης – 6936126634
Καθώς και από τα καταστήματα:
📍 Υιοί Αδάμ Μιχαήλ – Χρώματα & Μονωτικά, Λεωφόρος Γράμμου 7
📍 NEW BLOW CAFE – Ν. Δοσίου 2
📍 President Cafe – Θεμιστοκλή Σοφούλη 8, Αμπελόκηποι Ιωαννίνων
💳 Τρόπος Ηλεκτρονικής Απόκτησης Κάρτας Διαρκείας
Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή στον παρακάτω λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR85 0172 4050 0054 0505 3104 019
Δικαιούχος: Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα
Η κατάθεση πραγματοποιείται στον λογαριασμό του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Email επικοινωνίας: pasgianninawbc@gmail.com
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email της ομάδας το αποδεικτικό συναλλαγής, τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την κατηγορία της κάρτας που επέλεξαν. Η κάρτα διαρκείας θα αποστέλλεται στη συνέχεια στον δικαιούχο.
Τώρα είναι η στιγμή να σταθούμε όλοι μαζί.
Για την ομάδα. Για την πόλη. Για το σήμα που μάθαμε να αγαπάμε.
Στα δύσκολα μετριόμαστε. Στα γεμάτα γήπεδα γράφουμε ιστορία.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ • ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ • Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΣ Γιάννινα WBC (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 29 Ιούν 2026 19:12 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Κοσμά, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας μας ως βοηθός προπονητής και άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μασλαρινού.
Ο Λευτέρης Κοσμάς διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ, του Θρύλου Ιωαννίνων και του Άτλα Ιωαννίνων. Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Καναλακίου, με σημαντικότερη επιτυχία του την κατάκτηση της ανόδου από την Α' ΕΣΚΑΒΔΕ στη National League 2 τη σεζόν 2024-2025, καθώς και την επιτυχημένη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η φιλοσοφία του, η οποία βασίζεται στη σκληρή δουλειά, την εξέλιξη των αθλητών και το ομαδικό πνεύμα, ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα του συλλόγου μας. Η παρουσία του στο πλευρό του Βασίλη Μασλαρινού θωρακίζει το προπονητικό μας επιτελείο ενόψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς.
Λευτέρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα! #welcome

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 03 Ιούλ 2026 20:22 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή σέντερ Εύα Κουμαντσιώτου για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η Εύα (ύψους 1.93μ.) αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες της γενιάς της. Έχοντας ήδη φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών αλλά και της Εθνικής Γυναικών, επιβεβαιώνει το πλούσιο αγωνιστικό της ταλέντο και τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξής της στο κορυφαίο επίπεδο.
Με συνέπεια, εργατικότητα και αγωνιστικό πάθος, έρχεται να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο του συλλόγου μας. Η προσθήκη της αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας που έχει χαράξει ο προπονητής μας, Βασίλης Μασλαρινός, δίνοντας χώρο και εμπιστοσύνη σε Ελληνίδες αθλήτριες με δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.
Η νέα αθλήτρια της ομάδας μας κουβαλάει ήδη σημαντικές παραστάσεις από κορυφαίους συλλόγους της χώρας:
2016-2018: Ιερισσός (Πρώτα μπασκετικά βήματα)
2018-2020: ΠΑΟΚ
2020-2023: Άρης
2023-2025: ΠΑΟΚ
2025-2026: Παναθηναϊκός (Αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο πριν τη μεταγραφή της στον ΠΑΣ)
Εύα, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! @eva.koumantsiotou

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 06 Ιούλ 2026 19:53 »
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ενίσχυση της ομάδας με την Αμερικανίδα αθλήτρια Kierra Wheeler για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η Wheeler (1,85 μ.), η οποία αγωνίζεται στη θέση της σέντερ, αποτελεί μία αθλήτρια με ξεχωριστή παρουσία στο NCAA, συνδυάζοντας δύναμη, αθλητικότητα, ένταση και εξαιρετική ικανότητα στο ριμπάουντ και την άμυνα.
Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του West Virginia University, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μία από τις κορυφαίες χρονιές στην ιστορία του προγράμματος. Οι Mountaineers ολοκλήρωσαν τη σεζόν με ρεκόρ 28-7, κατέκτησαν το Big 12 Tournament, τερμάτισαν στη 2η θέση της Big 12 και έκλεισαν τη χρονιά στο Νο. 18 της τελικής κατάταξης του AP Top 25.
Πριν από τη μεταγραφή της στο West Virginia, πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στο Norfolk State University, όπου αναδείχθηκε Παίκτρια της Χρονιάς της MEAC, ενώ ξεχώρισε ως μία από τις πιο παραγωγικές και κυριαρχικές ψηλές της περιφέρειάς της, με σταθερά υψηλές επιδόσεις σε πόντους, ριμπάουντ και κοψίματα.
Η Kierra έρχεται στα Ιωάννινα για να προσθέσει ποιότητα, δυναμισμό και προσωπικότητα στη ρακέτα της ομάδας μας και να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του αγωνιστικού πλάνου του Βασίλη Μασλαρινού ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.
Kierra, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα!
#welcome Kierra

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 06 Ιούλ 2026 19:54 »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας (ΠΕΑΚΙ) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η επίσημη παρουσίαση της νέας συνεργασίας των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα με τις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις της SEP Arena.
Το νέο αυτό εγχείρημα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι στόχοι της συνεργασίας, η φιλοσοφία της και τα σημαντικά οφέλη που θα προσφέρει στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.
Το πρωί του Σαββάτου οι πόρτες της SEP Arena άνοιξαν για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις. Πρόκειται για έναν πραγματικά ξεχωριστό προπονητικό χώρο, σχεδιασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές, που αναβαθμίζει ουσιαστικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές μας και αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ήπειρο, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.
Η επίτευξη αυτής της σημαντικής συμφωνίας είναι αποτέλεσμα πολύμηνων και συστηματικών διαπραγματεύσεων, με μοναδικό γνώμονα τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των παιδιών που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναμένουμε την ολοκλήρωση των τελευταίων εργασιών, ώστε οι εγκαταστάσεις να παραδοθούν σύντομα σε πλήρη λειτουργία και οι αθλητές μας να απολαμβάνουν καθημερινά ένα προπονητικό περιβάλλον αντάξιο των υψηλών φιλοδοξιών του συλλόγου.
Το μέλλον των Ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινά τώρα.
Ακολουθούν βίντεο από τις εκδηλώσεις.
ΠΑΣ Γιάννινα Ακαδημίες Μπάσκετ (βίντεο)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 11 Ιούλ 2026 19:00 »
Καλωσόρισες Coach! 🏀
⚪🔵Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα καλωσορίζει τον Τάκη Παππά, έναν προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με  επιτυχίες και ανόδους στις εθνικές κατηγορίες. Με αποδεδειγμένη ικανότητα να δημιουργεί ομάδες με ταυτότητα, νοοτροπία νικητή και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, έρχεται να συμβάλει στη νέα εποχή του αντρικού μας τμήματος. Coach, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία, δημιουργία και πολλές επιτυχίες!

PAS Giannina BC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 12 Ιούλ 2026 14:26 »
🔵⚪️ 1.000 θέσεις. Μία πόλη. Μία ομάδα. Ο ΠΑΣ μας.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και η αγάπη του κόσμου του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται από την πρώτη στιγμή.
Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη. Μας δείχνει ότι όσα χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι απλά αποτελέσματα και επιτυχίες. Είναι μια σχέση. Μια οικογένεια. Μια κοινή διαδρομή.
Το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα μεγάλωσε. Έφτασε στην ελίτ της Ελλάδας, ταξίδεψε στην Ευρώπη και έκανε την πόλη μας περήφανη.
Και τώρα συνεχίζουμε…
Όμως αυτή η προσπάθεια χρειάζεται όλους μας.
Το “Σιδέρης Καραδήμας” θα διαθέτει πλέον 1.000 θέσεις.
Και κάθε θέση έχει τη δική της αξία.
Κάθε διαρκείας είναι μια φωνή στην κερκίδα.
Μια βοήθεια στην ομάδα.
Μια υπόσχεση ότι συνεχίζουμε μαζί.
Δεν αγοράζεις απλά ένα εισιτήριο.
Γίνεσαι μέρος μιας ιστορίας που γράφεται κάθε χρόνο με τον Ταύρο στο στήθος.
Φέτος θέλουμε το σπίτι μας πιο δυνατό από ποτέ.
Φέτος θέλουμε το Κλειστό να έχει τη δύναμη που αξίζει στον ΠΑΣ.
🔵⚪️ 1.000 θέσεις. 1.000 φωνές. Ένας ΠΑΣ.
🎟 Κλείσε τη θέση σου δίπλα μας.
Γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι απλά μια ομάδα.
Είναι η πόλη μας.
Είναι οι στιγμές μας.
Είναι τρόπος να ζεις.
Υπεύθυνοι και Σημεία Διάθεσης
👉 Άγγελος Καχριμάνης – 6931820256
👉 Τόλης Μιχαήλ – 6946850595
👉 Σταύρος Σοσώνης – 6936126634
Καθώς και από τα καταστήματα:
📍 Υιοί Αδάμ Μιχαήλ – Χρώματα & Μονωτικά, Λεωφόρος Γράμμου 7
📍 NEW BLOW CAFE – Ν. Δοσίου 2
📍 President Cafe – Θεμιστοκλή Σοφούλη 8, Αμπελόκηποι Ιωαννίνων
💳 Τρόπος Ηλεκτρονικής Απόκτησης Κάρτας Διαρκείας
Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή στον παρακάτω λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR85 0172 4050 0054 0505 3104 019
Δικαιούχος: Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα
Η κατάθεση πραγματοποιείται στον λογαριασμό του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Email επικοινωνίας: pasgianninawbc@gmail.com
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email της ομάδας το αποδεικτικό συναλλαγής, τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την κατηγορία της κάρτας που επέλεξαν. Η κάρτα διαρκείας θα αποστέλλεται στη συνέχεια στον δικαιούχο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 14 Ιούλ 2026 20:20 »
Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Γιαννιώτη αθλητή Δημήτρη Μάντζιο. Έναν καλαθοσφαιριστή με σπουδαία πορεία και σημαντικές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και πρωταγωνιστική παρουσία σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε. Η εμπειρία  και η αγωνιστική του ποιότητα αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας. Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα  και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας!

PAS Giannina BC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 15 Ιούλ 2026 19:54 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ταλαντούχα αθλήτρια Αναστασία Τζημορώτα για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η Αναστασία (γεννημένη στις 29 Ιουλίου 2003, με ύψος 1.80m) αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις των Guard και Small Forward. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα αθλήτρια, η οποία έχει ήδη κληθεί στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας 3x3 (U21/U23), επιβεβαιώνοντας το σπουδαίο ταλέντο και την προοπτική της.
Η μπασκετική διαδρομή της Αναστασίας ξεκίνησε το 2011 από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πρωτέα Γρεβενών κατά την περίοδο 2019-2020. Το 2021 έκανε το μεγάλο βήμα για την Α2 Εθνική Κατηγορία φορώντας τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, πριν μεταπηδήσει στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό. Με την ομάδα των Σερρών πανηγύρισε την άνοδο και αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2024-2025.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2025-2026), η Αναστασία αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Πανθήρων Καβάλας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική και ιστορική χρονιά. Με την ομάδα της Καβάλας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου, ιστορικού Κυπέλλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι τους τελικούς ανόδου για την Α1, πιστοποιώντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Με την προσθήκη της Αναστασίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC συνεχίζει να επενδύει στο ελληνικό στοιχείο, φέρνοντας στο ρόστερ του μια αθλήτρια με πλούσιες παραστάσεις, νοοτροπία νικητή, εξαιρετικά σωματικά προσόντα και αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό πάθος.
Καλώς όρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ, Αναστασία! Σου ευχόμαστε μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες! #welcomeanastasia #pas