Αποστολέας Θέμα: Ερασιτεχνικό...Όπως πολύ παλιά  (Αναγνώστηκε 3334 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Ερασιτεχνικό...Όπως πολύ παλιά
« Απάντηση #25 στις: Παρ 12 Ιούν 2026 15:04 »
Το παράδοξο είναι οτι δεν βλέπω έναν των BV... να ανησυχώ;

Πρώην BV υπάρχει

Γιατί πρώην;

Από όσο γνωρίζω ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν έπαψε να υπάρχει ούτε διαδικτυκά ούτε στα κοινωνικά δίκτυα ούτε ως όνομα και φυσική παρουσία.

Ποια η διαφορά του με τους Ολτν φανς; Καμία.

Επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος, κανένα μέλος του συγεκριμένου συνδέσμου δεν δημοσίευσε την αποχώρησή του ή δεν την ομολόγησε δημόσια.

Επομένως ο σύνδεσμος υπάρχει ακόμη όπως και τα μέλη του. Απλά έχει τεθεί σε αναστολή. Δεν στεγάζεται κάπου. Ούτε όμως και ο Σ.Φ. Π.Α.Σ. Γιάννινα στεγάζεται κάπου.

Αν κάνω λάθος στα παραπάνω, διορθώστε με.

Κατά τη γνώμη μου όποιος συμμετέχει στην επιτροπή σωτηρίας πρέπει δημόσια να τοποθετηθεί επ' αυτού.

Έχει την ιδιότητα μέλους ΜΟΝΟ των φορέων που δημοσιοποιήθηκαν; Π.χ. Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. Γιάννινα, ολντ φνς, Σ.Φ. Π.Α.Σ. Γιάννινα ή διατηρεί την ιδιότητα μέλους και άλλου ή άλλων Συνδέσμου/ων της ομάδας μας έστω και αν αυτός/οι βρίσκεται/ονται σε αναστολή;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 12 Ιούν 2026 16:27 »
Το παράδοξο είναι οτι δεν βλέπω έναν των BV... να ανησυχώ;

Πρώην BV υπάρχει

Θα περίμενα τον έναν και μοναδικό...ΒΡΥΚ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 12 Ιούν 2026 18:02 »
Ένα από τα χειρότερα διλήμματα ενός οπαδού, αν όχι το χειρότερο, είναι αν πρέπει να συμμετάσχει στη διοίκηση της ομάδας που αγαπά. Επιχειρήματα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, κάθε οπτική έχει εν μέρει δίκιο.
Μπροστά σε αυτό το δίλημμα βρεθήκαμε και εμείς. Ήταν μάλιστα το χειρότερο σενάριο που είχαμε εξετάσει όταν αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε κοινή πορεία. Να φτάσει η ομάδα σε αυτή την κατάντια, να χρειάζεται οπαδοί να ασκήσουν διοίκηση. Γιατί περί κατάντιας πρόκειται.
Η αγάπη όμως νίκησε κάθε αμφιβολία. Αν δεν μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε συνθήκες απόλυτης ανάγκης, για ποιον λόγο υπάρχουμε; Σε οποιαδήποτε ερώτηση «ασφάλεια ή το καλό του ΠΑΣ Γιάννινα» η απάντηση είναι μόνο «ΠΑΣ Γιάννινα».
Σεβόμαστε κάθε οπαδό, είτε είναι μέλος μας είτε όχι, που έχει διαφορετική άποψη. Το μόνο που τους ζητάμε είναι να στηρίξουν την ομάδα. Οχι γιατί στη διοικούσα επιτροπή συμμετέχει ένας εκπρόσωπος μας, αλλά γιατί η ομάδα το έχει ανάγκη τώρα πιο πολύ από ποτέ. Πιο έντονα από ποτέ.
Ευχή όλων είναι να είναι σύντομη η παρουσία αυτής της διοικούσας επιτροπής. Γιατί τότε θα σημαίνει ότι έχει βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει να φέρει ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει.
Old fans ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 12 Ιούν 2026 21:08 »
Xρήματα ποιος θα βάζει;
Διάρκειας και χορηγίες.
Μέχρι να βρεθεί επενδυτής.
Ένα 100αρικο το χρόνο για τον καθένα μας ειναι.
Στα κουμαριά και στις πτανες ξέρουμε να τα δίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να μπαίνουμε μπεχο

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 10:45 »
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, πρωην BV ειναι και ο εκπροσωπος των old fans και ο εκπροσωπος του ΣΦ στην διοικουσα επιτροπη που συσταθηκε απο τον ερασσιτεχνη.
Το γνωριζω γιατι εχω παει αμετρητες εκδρομες και με τους δυο πριν 20-25 χρονια.
Καλο θα ηταν λεω εγω να αφησουμε την εσωστρεφεια αυτη την στιγμη και να στηριξουμε οσο μπορει ο καθενας μας την προσπαθεια να μεινει η ομαδα ορθια.
Η ομαδα πρεπει να πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα της Γ εθνικης μπας και βρεθει στο ενδιαμεσο επενδυτης για να δημιουργησει ΠΑΕ οταν ανεβουμε.
Ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχουν χρηματα και η ολη προσπαθεια θα στηριχθει αποκλειστικα στον κοσμο της.
Ας ελπισουμε αυτο να διαρκεσει λιγο...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 14:30 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σηκώνονται τα… μανίκια στον ΠΑΣ Γιάννινα
1

Αν και η προετοιμασία θα αργήσει πολύ ακόμα να ξεκινήσει και θα πάει προς την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αρχίσει από τώρα να σηκώνουν… μανίκια. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Χρήστου Ράπτη στη θέση του προπονητή και του Δημήτρη Χαρίση σ’ εκείνη του προπονητή φυσικής κατάστασης, οι δυο τους με το μέλος της Δ.Ε. του ΠΑΣ Γιάννινα, Χάρη Λαζάνη, έκαναν μία πρώτη επίσκεψη στο Πανηπειρωτικό, εκεί που θα έχει και πάλι τη βάση της η ομάδα.

Ο χρόνος δεν πρέπει να χαθεί. Έτσι, στον 1,5 μήνα που μεσολαβεί μέχρι το αγωνιστικό ξεκίνημα, η ομάδα πρέπει να κανονίσει για ρουχισμό, εξοπλισμό προπονήσεων και γενικώς οτιδήποτε είναι απαραίτητο, πριν αρχίσουν και πάλι να αποκτούν οι χώροι των αποδυτηρίων και του γηπέδου “ζωή”, πριν δηλαδή την έλευση των ποδοσφαιριστών.

Να σημειώσουμε ότι το τεχνικό επιτελείο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού θα προστεθεί σίγουρα προπονητής τερματοφυλάκων και γενικός αρχηγός, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Το όνομα του Ντάσιου είναι το πιο ισχυρό αυτή τη στιγμή για τη θέση του γενικού αρχηγού ή τεχνικού διευθυντή, ανάλογα και με τα καθήκοντα που θα του ανατεθούν. Επίσης, αναλόγως του πως θα κινηθούν τα οικονομικά, μπορεί να προστεθούν στη συνέχεια κι άλλα άτομα στο επιτελείο, όπως βοηθός ή αναλυτής.

Άμεση ανάγκη για ρευστότητα

Για το θέμα των οικονομικών, επειδή η Δ.Ε. ξεκινάει με ταμείο των “μηδέν ευρώ”, λόγω έλλειψης βασικού χρηματοδότη, θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα μία σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες που έχουν διάθεση να βοηθήσουν χορηγικά
. Εφόσον κάποιοι θελήσουν, μπορούν κάλλιστα να έχουν και θέση στη διοικούσα επιτροπή, ώστε να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως θα αξιοποιηθούν τα χρήματά τους. Είναι όμως πολύ σημαντικό να αρχίσει η ροή χρημάτων στα ταμεία του ερασιτέχνη από… χθες, γιατί χωρίς την κινητήριο δύναμη του χρήματος δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα.

Επειδή υπάρχει αυτή η άμεση ανάγκη για ρευστότητα, αναμένεται πολύ σύντομα να βγουν και οι κάρτες διαρκείας. Ο κόσμος που δεν περιμένει δυνατές μεταγραφές και βαρύγδουπα λόγια για πρωταθλητισμό, πρέπει να κινηθεί από την πρώτη… ώρα, όχι απλά την πρώτη μέρα, για να προμηθευτεί το διαρκείας του. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να προσγειωθούν γρήγορα στην ωμή πραγματικότητα και να στηρίξουν χωρίς προϋποθέσεις, ώστε να βοηθήσουν να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για κάτι καλό.

https://super-fm.gr/143816/sikonontai-ta-manikia-ston-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 15:03 »
r:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 16:56 »
Εγώ ρε παιδιά έχω μια απορία.

Γιατί η ομάδα δεν δόθηκε για διαχείριση στο Σιόντη που έχει το know how και επιλέχθηκε η λύση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής; Δεν είχαν πει από τον Ερασιτέχνη, ότι θα αποτελεί πρώτη επιλογή; Τι έγινε άλλαξε κάτι σε αυτό; Έχει αναλάβει άλλος επιχειρηματίας τη διαχείριση της ομάδας; Όχι. Γιατί δεν καλέστηκε ο Σιόντης τότε;

Όλοι αυτοί, εκεί από κεντρική πλατεία μεριά, που έβριζαν το Σιόντη ως ακατάλληλο και άλλα πολύ χειρότερα τώρα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Ο Σιόντης έφυγε και ένας αντιπεριφερειάρχης ως πρόεδρος στη Διοικούσα Επιτροπή "θα ηγηθεί αυτού του νέου, δύσκολου αλλά και ιστορικού εγχειρήματος", σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου του ηλεκτρονικού τύπου.1

Μένει να δούμε που θα πάνε τα πράγματα. Πρώτον αν το ενδιαφέρον του Καλαμάρη είναι πραγματικό και δεύτερον αν ο Καλαμάρης, που εμφανίστηκε από το πουθενά μόλις πέσαμε, θα είναι μπροστάρης και όχι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, όπως ήδη ακούγεται από διάφορα κουτσομπολιά, στα οποία δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία.

1.https://www.epiruspost.gr/apo-ta-edrana-tis-perifereias-sta-inia/
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιούν 2026 16:59 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 16:59 »
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, πρωην BV ειναι και ο εκπροσωπος των old fans και ο εκπροσωπος του ΣΦ στην διοικουσα επιτροπη που συσταθηκε απο τον ερασσιτεχνη.
Το γνωριζω γιατι εχω παει αμετρητες εκδρομες και με τους δυο πριν 20-25 χρονια.
Καλο θα ηταν λεω εγω να αφησουμε την εσωστρεφεια αυτη την στιγμη και να στηριξουμε οσο μπορει ο καθενας μας την προσπαθεια να μεινει η ομαδα ορθια.
Η ομαδα πρεπει να πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα της Γ εθνικης μπας και βρεθει στο ενδιαμεσο επενδυτης για να δημιουργησει ΠΑΕ οταν ανεβουμε.
Ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχουν χρηματα και η ολη προσπαθεια θα στηριχθει αποκλειστικα στον κοσμο της.
Ας ελπισουμε αυτο να διαρκεσει λιγο...

Η πλειοψηφία μπορεί να πέρασε από bv.Γιατί μια εποχή όντως είχε γίνει από τους μεγαλύτερους συνδέσμους.Όμως είναι αλλιώς να είσαι από τα πρωτοπαλίκαρα,αλλιώς να είσαι απλό μέλος,αλλιώς να έχεις αποχωρήσει καιρό πριν γιατί διαφώνησες με τις πρακτικές των bv κτλ.Ο καθένας έχει μια διαδρομή.Πραγματικά δεν θέλουμε άλλο bv και την λογική τους.Η λογική τους δεν ήταν απλώς ασπίδα στην ομάδα και βοήθεια στην ομάδα μέχρι τέλους.Αυτά ήταν η κορυφή του παγόβουνου.Το να θέλεις να κάνεις τσιφλίκι την κερκίδα,το να μην αφήνεις χώρο σε άλλους,το να κατηγορείς συνοπαδούς σου και να τους κάνεις οχτρούς.Το να τους αφήνεις έξω από εκδρομές,το να είσαι ο μοναδικός που συνδιαλέγεσαι με την ΠΑΕ και την εκάστοτε διοίκηση (και δεν μιλάμε μόνο για μια συγκεκριμένη διοίκηση), και πολλά ακόμα που ίσως μου διαφεύγουν,ευχαριστώ δεν θα πάρω.Δεν θέλω.Είναι αρρώστια και δεν χρειάζεται άλλο.Το βιώσαμε στο πετσί μας για δεκαετίες.Κατέστρεψε την κερκίδα μας.Έδιωξε κόσμο από την κερκίδα.Η τωρινή κατάσταση εν μέρει έχει τις ρίζες της εκεί.Ακόμα και η νοοτροπία που υπάρχει πολλές φορές.Υπάρχει ακόμα.
Το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς γιατί μπήκαν συνδεσμίτες αλλά τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί.Προφανώς θα προτιμούσα μια πιο ισχυρή διοίκηση από κάθε άποψη και κυρίως οικονομικά.Διοίκηση με προσωπικότητα.Όμως είμαστε στην αναζήτηση κάτι τέτοιου.Την ομάδα θα την στηρίξουμε ο καθένας όσο μπορεί και όσο θέλει.Το έχουμε κάνει ήδη και θα το ξανακάνουμε.Οι κακοτοπιές όμως σίγουρα δεν αρέσουν και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.
Το ότι ένας μεγάλος σύνδεσμος,όχι μόνο για τα δεδομένα του ΠΑΣ αλλά για τα δεδομένα της επαρχίας,κατάντησε όπως κατάντησε,μόνο τυχαίο δεν ήταν.Πήρε καιρό αλλά κατάντησε όπως κατάντησε.Ο προβληματισμός θα έπρεπε πρώτα από όλα να υπάρχει στην κεφαλή και στους γύρω από αυτούς αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Οι υπόλοιποι προβληματιζόμαστε για το πως μπορεί να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση και να φέρουμε ξανά κόσμο κοντά στην ομάδα.Κάτι που είναι δύσκολο.Όμως θα το παλέψουμε όσο μπορούμε.Όσοι είμαστε.Η ομάδα θα προχωρήσει μέχρι να ξανανέβει εκεί ψηλά,ψηλά στην Α εθνική.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 17:01 »
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, πρωην BV ειναι και ο εκπροσωπος των old fans και ο εκπροσωπος του ΣΦ στην διοικουσα επιτροπη που
'

Και εγώ ΒV, ήμουν. Από τα ιδρυτικά μέλη.

Ίσως στην πρώτη δεκάδα. Για να μην πω στην πρώτη πεντάδα και φανώ υπερβολικός.

Νομίζω ότι σκοπίμως προσπαθείς να αλλοιώσεις την ουσία του ποστ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιούν 2026 17:06 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 17:03 »

Γιατί η ομάδα δεν δόθηκε για διαχείριση στο Σιόντη που έχει το know how και επιλέχθηκε η λύση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής; Δεν είχαν πει από τον Ερασιτέχνη, ότι θα αποτελεί πρώτη επιλογή; Τι έγινε άλλαξε κάτι σε αυτό; Έχει αναλάβει άλλος επιχειρηματίας τη διαχείριση της ομάδας; Όχι. Γιατί δεν καλέστηκε ο Σιόντης τότε;

Όλοι αυτοί, εκεί από κεντρική πλατεία μεριά, που έβριζαν το Σιόντη ως ακατάλληλο και άλλα πολύ χειρότερα τώρα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Ο Σιόντης έφυγε και ένας αντιπεριφερειάρχης ως πρόεδρος στη Διοικούσα Επιτροπή "θα ηγηθεί αυτού του νέου, δύσκολου αλλά και ιστορικού εγχειρήματος", σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου του ηλεκτρονικού τύπου.1

Μένει να δούμε που θα πάνε τα πράγματα. Πρώτον αν το ενδιαφέρον του Καλαμάρη είναι πραγματικό και δεύτερον αν ο Καλαμάρης, που εμφανίστηκε από το πουθενά μόλις πέσαμε, θα είναι μπροστάρης και όχι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, όπως ήδη ακούγεται από διάφορα κουτσομπολιά, στα οποία δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία.

Γιατί όπως φαίνεται ο Σιόντης δεν θέλει να συνεχίσει.Τυπικά νομίζω ακόμα έχει το first option αλλά δεν νομίζω ότι θα το ασκήσει.Ο χρόνος τρέχει και πρέπει να γίνουν διαδικασίες για να κατέβει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα.
Τον Καλαμάρη ούτε τον έχουμε δει,ούτε τίποτα.Το τι ξέρουμε για αυτόν είναι σκόρπια στοιχεία που μαζεύουμε από το ίντερνετ.Έδειξε ένα ενδιαφέρον και μέχρι εκεί.Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο προσεχές μέλλον αλλά η ομάδα πρέπει να τρέξει.Φυσικά να ψαχτούμε για την καλύτερη δυνατή λύση.Δεν είναι Καλαμάρης και τέλος.Χτυπάς πόρτες,ψάχνεις,ρωτάς.Θέλει τρέξιμο και ψάξιμο το θέμα.Δεν είναι κάτι τόσο απλό.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 17:10 »

Γιατί όπως φαίνεται ο Σιόντης δεν θέλει να συνεχίσει.Τυπικά νομίζω ακόμα έχει το first option αλλά δεν νομίζω ότι θα το ασκήσει.Ο χρόνος τρέχει και πρέπει να γίνουν διαδικασίες για να κατέβει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα.
Τον Καλαμάρη ούτε τον έχουμε δει,ούτε τίποτα.Το τι ξέρουμε για αυτόν είναι σκόρπια στοιχεία που μαζεύουμε από το ίντερνετ.Έδειξε ένα ενδιαφέρον και μέχρι εκεί.Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο προσεχές μέλλον αλλά η ομάδα πρέπει να τρέξει.Φυσικά να ψαχτούμε για την καλύτερη δυνατή λύση.Δεν είναι Καλαμάρης και τέλος.Χτυπάς πόρτες,ψάχνεις,ρωτάς.Θέλει τρέξιμο και ψάξιμο το θέμα.Δεν είναι κάτι τόσο απλό.

Η πρώτη επιλογή πάει...Πέταξε. Δεν τηρήθηκε αυτό που είχε ειπωθεί. Πρωτή επιλογή υποτίθεται ότι ήταν για τη Γ' με σκοπό την εκκαθάριση της ομάδας και την πορεία στη Β'. Αντι γι'αυτό αναλαμβάνει μια επιτροπή, από το πουθενά για να τρέξει την ομάδα και να βρει επενδυτή.

Άρα τους λόγους που δεν συνέχισε ο Σιόντης δεν τους μάθαμε ούτε από τον Ερασιτέχνη που του είχε δώσει προτεραιότητα ούτε από το Σιόντη. Αυτό λέω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 13 Ιούν 2026 17:14 »

Η πρώτη επιλογή πάει...Πέταξε. Δεν τηρήθηκε αυτό που είχε ειπωθεί. Πρωτή επιλογή υποτίθεται ότι ήταν για τη Γ' με σκοπό την εκκαθάριση της ομάδας και την πορεία στη Β'. Αντι γι'αυτό αναλαμβάνει μια επιτροπή, από το πουθενά για να τρέξει την ομάδα και να βρει επενδυτή.

Άρα τους λόγους που δεν συνέχισε ο Σιόντης δεν τους μάθαμε ούτε από τον Ερασιτέχνη που του είχε δώσει προτεραιότητα ούτε από το Σιόντη. Αυτό λέω.
Νομίζω ο Σιόντης αν ήθελε πρώτος από όλους θα μας έλεγε τους λόγους.Μπορεί να το κάνει στο μέλλον.Όλο τον χρόνο έγραφε πράγματα.Όποιος παρακολουθεί καταλαβαίνει.Ο ερασιτέχνης αναλαμβάνει πλέον και είναι υπόλογος από εδώ και πέρα.Οι ευθύνες του για όλα τα προηγούμενα υπάρχουν.Είναι η μάνα του λόχου και έχει πάντα ευθύνες.Απέναντι στον σύλλογο και στον κόσμο της ομάδας.Έχουν γίνει πολλά λάθη,πολλά δεν λειτουργούν σωστά,αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και παρακάτω.Η ομάδα πρέπει να τρέξει,να την στηρίξουμε,να την κρατήσουμε όρθια και να διορθώσουμε τα λάθη.Να λειτουργούν όλα καλύτερα.Δύσκολα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 14 Ιούν 2026 11:18 »
mpakoulieros δεν προσπαθω να αλοιωσω καμια ουσια και μην με βαζεις σε τετοια τρυπακια σε παρακαλω.
Προσπαθω να διωξω την τοξικοτητα και γι αυτο εγραψα, συγγνωμη αν ενοχλησα...
Η ομαδα περναει την χειροτερη ισως φαση της εξηνταχρονης ιστοριας της και οφειλουμε να στηριξουμε χωρις γκρινια αυτη την στιγμη.
Αν η ομαδα παει χαλια σε αγωνιστικο και διοικητικο επιπεδο, θα εχουμε ολη την χρονια μπροστα μας να γκρινιαξουμε.
Ο Σιοντης ο οποιος εκανε μια αξιεπαινη προσπαθεια και τον ευχαριστω προσωπικα που ειχε το θαρρος να μπει μπροστα περυσι, δεν νομιζω πως θελει πλεον να συνεχισει.
Αλλα και να ηθελε να συνεχισει, δεν νομιζω οτι ηταν πετυχημενο το περασμα του απο την ομαδα, οποτε για ποιο know how μιλαμε.
Μακαρι να βρεθει αυριο το πρωι ανθρωπος με οικονομικη επιφανεια να αναλαβει.
Μεχρι τοτε ας βαλουμε πλατη και ας ελπιζουμε να πετυχει το εγχειρημα.
Καλη σας συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 14 Ιούν 2026 17:55 »
Αν ο καλαμαρης πει οχι, ορθωνεται ενα τειχος μπροστα
Σημαινει οτι κανενας δεν θα θελει να σηκωσει τα ανοητα χρεη που εχουν δημιουργηθει
Και ισως κανεις αλλος δεν θα προσπαθησει να κανει κατι

Αρα θα κανουμε μια πενταετια τουλαχιστον να σηκωσουμε κεφαλι
Με ηγετες ατομα που κανεις δεν ξερει τι σκοπο εχουν
Και μεχρι στιγμης κανεις δεν εχει πεισει οτι μπορει να κανει κατι

Ακομη και αν φανει στον οριζοντα καποιο πλανο και καποιο οραμα θελει πολυ χρονο
Γενικως θα φτυσουμε αιμα μεχρι να επανελθουμε, αλλα πιστευω εν τελει οτι θα το κανουμε

Ο κοσμος παντως θα χορτασει ταξιδια στους γειτονικους νομους

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 14 Ιούν 2026 22:28 »
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, πρωην BV ειναι και ο εκπροσωπος των old fans και ο εκπροσωπος του ΣΦ στην διοικουσα επιτροπη που
'

Και εγώ ΒV, ήμουν. Από τα ιδρυτικά μέλη.

Ίσως στην πρώτη δεκάδα. Για να μην πω στην πρώτη πεντάδα και φανώ υπερβολικός.

Νομίζω ότι σκοπίμως προσπαθείς να αλλοιώσεις την ουσία του ποστ.

Και γιατί αποχώρησες; Αν επιτρέπεται
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 15 Ιούν 2026 12:56 »
Κάνει κακό στον ΠΑΣ Γιάννινα το κλίμα εσωστρέφειας

Χωρίς νέες ανακοινώσεις κύλησε το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, τα μέλη όμως της Διοικούσας Επιτροπής συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές, προκειμένου να στελεχωθεί και να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Να σημειωθεί δεν βοηθάει ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κι ένα κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της ομάδας. Αφορμή ένα εξώδικο που έστειλε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, Χάρης Λαζάνης στον φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι πρότινος διαχειριστή της σελίδας Pas For Ever, Γιώργο Ρίζο.

Κάνει κακό στον ΠΑΣ Γιάννινα το κλίμα εσωστρέφειας

Θανάσης Μυριούνης

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκαν κάποιες δημοσιεύσεις του Γιώργου Ρίζου για το παρελθόν του Χάρη Λαζάνη και ότι ήταν δικηγόρος των Χριστοβασίληδων, αλλά και το ότι πίσω από το «ναυάγιο» με τον Καλαμάρη βρίσκονται οι Χριστοβασίληδες, οι οποίοι επωφελούνται από αυτή την κατάσταση.

Στο εξώδικο που απέστειλε ο Χάρης Λαζάνης ζήτησε να ανασκευάσει ο Ρίζος τα όσα έχει γράψει για αυτόν ειδάλλως θα αξιώσει οικονομική αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Άμεσα ο Γιώργος Ρίζος φρόντισε να ανασκευάσει στη σελίδα του ζητώντας συγνώμη από τον Λαζάνη για τις προσωπικές αναφορές που τον έθιξαν, ωστόσο προχώρησε και στο κλείσιμο (σ.σ. για μια ακόμα φορά) της σελίδας του, υποσχόμενος ότι αυτή θα επανέλθει με νέο διαχειριστή.

Όπως είναι φυσιολογικό, η κίνηση να γίνει εξώδικο σε έναν φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς να παίρνουν θέση υπέρ του Γιώργου Ρίζου, γράφοντας όμως κυρίως ανώνυμα, χωρίς να κατονομάζουν τα πρόσωπα.

Ακόμα και στις τάξεις της Διοικούσας Επιτροπής προέκυψε διαφωνία επί του θέματος καθώς θεωρήθηκε μια κίνηση που δεν θα βοηθήσει στην παρούσα φάση. Ωστόσο, ο Χάρης Λαζάνης θεώρησε εαυτόν προσωπικά θιγμένο από τα γραφόμενα του Γιώργου Ρίζου και προχώρησε στην κίνηση, μη ακούγοντας τις περί του αντιθέτου απόψεις.

Εκείνο που πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όσους έχουν λόγο στο εσωτερικό του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ χρειάζεται τώρα εσωστρέφεια, αλλά ενότητα και συσπείρωση ενόψει Γ’ Εθνικής. Το κυριότερο είναι ότι οι αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται με βάση τα social media. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα και θέλει καθαρές λύσεις…

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/45395-kanei-kako-ston-pas-giannina-to-klima-esostrepeias?fbclid=IwY2xjawScqhhleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeFlY5JZm1U_HCRIH2AKrM_FBvDBDHQH0Iky5VVhxzDHRA513pjWqngQRwOrQ_aem_YWdncwAjcuIOLVHTQSrh1j877yUg&brid=YWdncwF4M8Uu6oh7jbQTE2edPkhr

ΥΓ: Οι πρακτικές τον εξωδίκων για εμένα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα. Δυστυχώς. Θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η άποψη των οπαδών-φιλάθλων της ομάδας μας για το θέμα που συμμετέχουν στη Διοικούσα Επιτροπή. Συμφωνούν με αυτή την πολιτική σε οπαδούς-φιλάθλους της ομάδας μας;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Ιούν 2026 13:01 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 15 Ιούν 2026 17:31 »
Η διοίκηση καλό θα ήταν να ασχολείται με σοβαρά πράγματα και όχι να κυνηγάει τον καθένα με το τι γράφει στα σόσιαλ.Ναι μπορεί πολλές φορές να γράφονται μαλακίες αλλά αν κάθε λίγο κυνηγάς κάτι τέτοια,τότε πέφτεις και στα μάτια του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 15 Ιούν 2026 21:52 »
Από τις σελίδες του συγκεκριμένου συνταυρου είχα διαγραφεί κάποιες φορές στο παρελθόν, λόγω έντονων διαφωνιών και προσωπικών χαρακτηρισμών από μελών της σελίδας. Ακραίες τακτικές όμως που στρέφονται κατά συνταυρων τις θεωρώ λανθασμένες, πολωτικες και επικίνδυνες για πρόκληση μεγαλύτερης εσωστρέφειας και εσωτερικού διχασμού. Το μύνημα που δίνεται, στο ξεκίνημα της νέας αυτής προσπάθειας, είναι το χειρότερο δυνατό.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 16 Ιούν 2026 12:18 »
ενταξει ο συγκεκριμενος πεταει πολλες καφενειακου τυπου μαλακιες πληροφοριες.....ο αλλος που θα ασχοληθει η επειδη ειναι πασολες...ειτε επειδη τοφεραν συγκεκριμενες συνθηκες...ειτε το κανει απο συμφερον...δεν μπορει να αφηνει ι τετοιες μαλακιες να ακουγονται .... που περα απο μελος της επιτροπης ειναι και δικηγορος στο επαγγελμα

ειναι σαν να τον λεει επιορκο

ενταξει δεν υπαρχει μονο ο ΠΑΣ  υπαρχουν και προεκτασεις στην προσωπικη η επαγγελματικη ζωη του καθενος

η δε πληροφορια επειδη καποτε ημουν και γω στη σελιδα ....φαινεται παντζαρι απο χιλιομετρο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 16 Ιούν 2026 13:36 »
ενταξει ο συγκεκριμενος πεταει πολλες καφενειακου τυπου μαλακιες πληροφοριες.....ο αλλος που θα ασχοληθει η επειδη ειναι πασολες...ειτε επειδη τοφεραν συγκεκριμενες συνθηκες...ειτε το κανει απο συμφερον...δεν μπορει να αφηνει ι τετοιες μαλακιες να ακουγονται .... που περα απο μελος της επιτροπης ειναι και δικηγορος στο επαγγελμα

ειναι σαν να τον λεει επιορκο

ενταξει δεν υπαρχει μονο ο ΠΑΣ  υπαρχουν και προεκτασεις στην προσωπικη η επαγγελματικη ζωη του καθενος

η δε πληροφορια επειδη καποτε ημουν και γω στη σελιδα ....φαινεται παντζαρι απο χιλιομετρο

Αν σου κάνει αυτός που αναφέρεσαι και που πιθανώς να διαβάσει αυτά που γράφεις, που για εμένα είναι κουβέντες καφενείου, ένα εξώδικο τι θα πεις;

ΝΤΡΟΠΗ να βάζεις πλάτη σε τέτοιες συμπεριφορές και να δικαιολογείς εξώδικα.

Αν σου έκανε εξώδικο ο Παναγιωτάκης, τότε που λέγατε ότι δίνεται η ομάδα από ώρα σε ώρα τότε τι θα έλεγες;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 16 Ιούν 2026 14:40 »
 ειναι σαφες τι γραφω....γιατι παντα θες διερμηνεα?

τι δεν καταλαβαινεις?...τον χτυπαει ΚΑΙ  επαγγελματικα.....εκτος απο παπαριες που γραφει κατα καιρους οφειλει οταν ξεφευγει το θεμα απο ποδοσφαιρικο και πηγαινει σε επαγγελματικο να ειναι πιο προσεκτικος.....

αν εγραφε οτι ειναι ασχετος με τα αθλητικα...οτι ειναι ακαταληλος για τη θεση...κτλ...οκ...εδω μιλαμε μπηκε σε ιστοριες επιστημονικης φαντασιας με αλλες προεκτασεις

συν οτι δημιουργησε και προηγουμενο πλεον με το εξωδικο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 16 Ιούν 2026 23:41 »
Εκκωφαντική... ησυχία

Η πτώση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Γ εθνική, δεδομένα σκόρπισε απογοήτευση στον φίλαθλο κόσμο και πλέον αναζητείται η συνταγή για την επόμενη μέρα. Μετά την αποχώρηση και του Νίκου Σιόντη απ' το τιμόνι της ομάδας, ψάχνουμε για κάποια είδηση ή εξέλιξη που θα δείξει ότι κάτι κινείται.

Για τα αδέρφια Χριστοβασίλη δε το συζητώ, μη τον είδατε τον "Παναή", αλλά η εξαφάνιση του Νίκου Σιόντη μου δημιουργεί προσωπικά ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό.

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε κάποια δημοσιεύματα για το πιθανό ενδιαφέρον του κ. Καλαμάρη. Κανείς δε ξέρει τις προθέσεις του, ή αν πρόκειται για ένα ακόμη παραμύθι στις πλάτες μας, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φήμες στην πιάτσα και κάποιος πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Η εκκαθάριση έχει ολοκληρωθεί; Ξέρουμε τι χρωστάμε και ποια είναι η ζημιά των τελευταίων χρόνων; Ισχύει η φήμη πως τόσο τα αδέρφια Χριστοβασίλη όσο και ο κ. Σιόντης δεν απαντούν στα μέιλ ή τηλεφωνήματα του κ. Καλαμάρη;

Δε ξέρω τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην περίπτωση της εκκαθάρισης και δεν ενδιαφέρομαι να γίνω και ειδικός. Ωστόσο τόσο η νεοσύστατη επιτροπή όσο και οι μέχρι πρότινος εμπλεκόμενοι οφείλουν απαντήσεις στον κόσμο που ήταν δίπλα τους μέχρι το τέλος.

Υ.Γ. Ας στρώσουμε άπαντες τον πισινό μας για το καλό της ομάδας και ας μην έχουμε ως προτεραιότητα την αποστολή εξώδικων δεξιά και αριστερά. Στο επικοινωνιακό κομμάτι εξάλλου διαχρονικά έχουμε αποδείξει πως είμαστε κάκιστοι. Ας μιλήσουμε οι πράξεις επιτέλους.

Πηγή: Georgiou Club POSTάκιας: Ο Τζες

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 17 Ιούν 2026 11:17 »
Ρε παιδιά ο Καλαμάρης δεν είπε ότι για κάποιες μέρες ή βδομάδες θα ψάξει τα οικονομικά του ΠΑΣ και μετα θα μιλήσει.

Γιατί περιμένουμε όλοι κάθε μέρα και κάποια είδηση, και λέμε ότι εξαφανίστηκε και τέτοια?  ... λίγο υπομονή και βλέπουμε

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 17 Ιούν 2026 12:51 »
Νομίζω ότι η ανυπομονησία έγκειται στο γεγονός ότι μέχρι πριν λίγο καιρό μας σπάμαρε κάθε μέρα αλλά ναι γενικά συμφωνώ, δεν χρειάζεται και εμείς από την μεριά μας να πρήζουμε. Ας τους αφήσουμε να τσεκάρουν ό, τι θέλουν να τσεκάρουν και βλέπουμε.