Kαμιά πλειοψηφία δε θέλει να φύγει ο Βενγκέρ, μην αναπαράγεις αυθαίρετα πράγματα που διαβάζεις σε αμφιβόλου εγκυρότητας sites. Μην το παίρνεις προσωπικά, στο λέω για να μην εκτίθεσαι σε κόσμο που έχει εκτενή γνώση της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση το θέμα δε λέγεται Arsenal FC, οπότε ας μη γίνει αυτή η κουβέντα εδώ μέσα.
Τώρα για τα δικά σας δεν αντιλέγω προφανώς ούτε για τα γκολ της ομάδας σας, συλλογικά ή ατομικά του Suarez - ή ακόμα και του διδύμου με Sturridge, oύτε για τον ωραίο τρόπο που γίνονται οι αντεπιθέσεις σας, εμένα η συμπεριφορά και η νοοτροπία είναι που με τρελαίνει.
Κόμπλεξ γιατί να έχω; Και πιο ιστορική είναι η Liverpool και πιο πολλούς τίτλους έχει από την ομάδα μου, αυτά δεν είναι αμφισβητίσιμα.
Αλλά όταν διαβάζω (καλά, εδώ μέσα σε μικρότερο βαθμό) τα τέρατα που γράφουν οι scousers ανά τον κόσμο, για το πώς η Liverpool είναι η η εκλεκτή ομάδα και το πώς ο μεγάλος αρχηγός Stevie G αξίζει να σηκώσει ένα πρωτάθλημα, όταν πριν ένα χρόνο ακριβώς οι ίδιοι δεν τον ήθελαν και έλεγαν ότι πρέπει να αποσυρθεί μαζί με τον Carragher,
έκαιγαν φανέλες του Suarez όταν είπε ότι
πρέπει να τον αφήσουν να πάει στην Αrsenal και τώρα τον αποθεώνουν (όχι τώρα, από την αρχή της σεζόν που έληξε η τιμωρία του), δεν μπορώ να μην επισημάνω την παράνοια του πράγματος και το γενικότερο στρουθοκαμηλιστικό πνεύμα. Γενικά ο όρος kopite behaviour που υπάρχει στο Νησί δηλώνει αυτό ακριβώς το πράγμα και δεν είναι τυχαίο το πόσο διαδεδομένος είναι.
Γενικά αν το πάρετε μαγκιά σας, δεν αντιλέγω. Αλλά μη μου λέτε για παράδειγμα ότι δεν ευνοήθηκε χτες η Liverpool, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι όταν ήρθε η Arsenal στο Anfield έφαγε 5 ή 6 γκολ. Ή ότι στο τάδε παιχνίδι η Chelsea ευνοήθηκε (σε ένα 2-2 με τη west brom για όποιον ενδιαφέρεται), άρα δεν πρέπει να λέγεται τίποτα. Δεν είναι επιχειρήματα αυτά τώρα, αν είναι δυνατόν.